93 job matcher din søgning 93 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Habitus
Attraktiv stilling - Pædagogisk eller sundhedsfaglig medarbejder til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus

Har du en stærk mentaliseringsevne og formår du at holde dit eget kropssprog roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger?

Vi er en arbejdsplads, hvor der er fokus på faglighed og udvikling, bl.a. gennem videreuddannelse af vores medarbejdere, og vi er stolte af vores høje arbejdsglæde og gode kollegiale fællesskab.

Som pædagog hos os bliver du tilknyttet et fast team, hvor I typisk arbejder med 1:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Habitus
Gem
betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

Fibia P/S
Er du vores nye OSS Product Owner?

Fibia P/S, Haslev eller Tilst

Vi søger en erfaren Product Owner til vores agile OSS softwareudviklingsteam, hvor du vil spille en central rolle i at drive vores produktudvikling og sikre, at vi leverer de bedste resultater

Du får et spændende og varieret arbejde, hvor du skal definere produktvisionen og produktets roadmap i samarbejde med stakeholders og teamet.

Derudover bliver dine primære opgaver:

 • Prioritering og forvaltning af backloggen og sikring af, at den er synlig og tilgængelig for stakeholders og teamet
 • Definition af krav og specificere udviklingsopgaver for teamet baseret på stakeholders krav og feedback
 • Sikring af, at produktet lever op til stakeholders forventninger og krav
Fibia P/S
Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Haribo Produktion Operatører til fast nathold og skifteholdsarbejde i produktionen og pakkeriet

Haribo Produktion, Faxe

Har du lyst til at arbejde for et af Danmarks mest kendte og største slikbrands?

Du har oparbejdet solid erfaring og teknisk indsigt fra industriel produktion, og du har relevant baggrund gerne som industrioperatør, procesoperatør eller pakkeoperatør.

Vi tilbyder bl.a. gode ansættelsesforhold i en spændende og travl hverdag, hvor der lægges vægt på et åbent og uformelt arbejdsklima med dygtige og engagerede kolleger

Haribo Produktion Teknikere og reparatører

Haribo Produktion, Faxe

Teknikere/reparatører søges til fast nathold, fast weekend og skifteholdsarbejde dag/aften i produktion og pakkeri.

Vores mix, som venter på dig, er bl.a. at supportere den daglige drift i form af fejlfinding og reparation af forskellige produktionsanlæg.

Ingredienser, som du kommer med, er bl.a. flair for mekanik, at du er god til at se, hvordan tingene hænger sammen, og at du er energisk og har lyst til at lære nye ting.

SuperBrugsen Slagtermester, SuperBrugsen, Karise

SuperBrugsen

SuperBrugsen Karise søger en kompetent slagtermester, der får ansvaret for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Delikatessen er bemandet med fem ansatte og en håndfuld ungarbejdere. Som slagtermester har du også ansvaret for delikatessen overordnet set, med tæt sparring og samarbejde med delikatesselederen.

Vi tilbyder et spændende og udviklende lederjob i et dynamisk arbejdsmiljø i en butik, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Bygma
Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Bygma Gruppen A/S

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Nestlé Professional Food A/S
Er du uddannet automatiktekniker, mekaniker eller lignende, og vil prøve kræfter med vedligeholdelse af produktionsudstyr?

Nestlé Professional Food A/S, Rønnede

Kunne du tænke dig at være en del af et fantastisk team og en fabrik, som er i rivende udvikling indenfor vedligeholdelse? Teknikafdelingen på Nestlé fabrikken i Rønnede søger lige nu en aftentekniker til at passe aftenproduktionen.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder kan blandt andet være

 • Mindre planlagte vedligeholdelsesopgaver
 • Opstart på planlagt vedligehold til næste dags daghold
 • Service af vores flydende anlæg, som primært producerer om aftenen
Nestlé Professional Food A/S
S/I FGU Midt- og Østsjælland Kan du skabe motivation for læring som faglærer på værkstedet Omsorg & Sundhed?

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Faxe

Til FGU-skolen i Faxe søger vi en dygtig faglærer, der kan skabe motiverende undervisning for eleverne på værkstedet Omsorg & Sundhed.

Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på undervisningen, der primært centrerer sig omkring at skabe kreative, sjove og fysiske omsorgs- og sundhedsaktiviteter for børn, unge og ældre.

Dine primære opgaver

 • Varetage undervisningen på værkstedet Omsorg & Sundhed
 • skabe en skarp værkstedsprofil hvor fokus og formål er tydeligt for eleverne
 • skabe et struktureret og inkluderende læringsmiljø for unge med forskellige forudsætninger
AffaldPlus
Genbrugsvejleder

AffaldPlus, Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt? Så er det måske dig, vi står og mangler som afløser på vores genbrugspladser.

Foråret og sommeren er vores højsæson. Derfor søger vi i øjeblikket weekend- og ferieafløsere til vores 19 genbrugspladser fordelt i Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg kommuner.

Som afløser på genbrugspladsen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på pladsen
AffaldPlus
Haslev Privatskole Udadvendt og positiv kok/cater med pædagogisk sans

Haslev Privatskole

På Haslev Privatskole er en sund frokostordning en del af skoledagen for både elever og voksne. Vi er optaget af sund og nærende mad og kender betydningen for den gode trivsel og for læring. Vi har en forventning om, at vores nye kok kan arbejde i et miljø, hvor der er børnekontakt, hvor den gode tone er fremherskende, og hvor glæde og godt humør er dagligdag.

Vi søger en kok, der kan have et kreativt parløb og samarbejde med vores fuldtidskøkkenleder, og som er omstillingsparat og har lyst til og mod på at prøve nyt og tænke ud af boksen.

Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden og har en god holdånd.

Dagli'Brugsen Uddeler Dagli'Brugsen Ørslev/Terslev Brugsforening

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få mulighed for at:

 • Stå i spidsen for forening med 2 butikker, med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • Få en tæt relation til vores trofaste kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • Være med til at styrke og præge et aktivt lokalsamfund i byerne

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkernes drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Har ansvar for budget, resultater og andre administrative opgaver.
 • Sikre at dine medarbejdere løbende udvikler sig gennem coaching og træning
 • Udvikler butikken og præger salg og sortimentet
Royal Unibrew A/S
Treasury Manager

Royal Unibrew A/S, Faxe

Are you passionate about the financial markets, hedging and cash management? And do you possess extensive experience in treasury? Then it might be you that we are looking for as our new colleague in Group Treasury.

Your primary task will be:

 • Weekly group cash flow forecast and follow-up with subsidiaries for the purpose of group liquidity planning and working capital initiatives.
 • Group cash management, including daily optimization of liquidity positions and continuous development of the group's bank setup.
Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Operatører til Royal Unibrew, Faxe – nathold

Royal Unibrew A/S

Skal du brygge den gode stemning?

På Faxe Bryggeri har vi i mange år været leverandør til det danske folk. Det er vi stadig. Nu leverer vi så bare også vores velsmagende tørstslukkere til folk i hele verden. Og du kan komme med på holdet! Hvis du altså gerne vil være den, der producerer eller pakker elskede klassikere som Faxi Kondi og Pepsi.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage driften på kolonnerne
 • Oprydning og rengøring af såvel procesudstyr som området
 • Udføre diverse kontroller under produktionen
Royal Unibrew A/S
Bygma
Sælger

Bygma, Rønnede

I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for primært beklædning og personlige værnemidler. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling.

Bygma

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV