69 job matcher din søgning 69 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 69 resultater.
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
SuperBrugsenSalgsassistent allround, SuperBrugsen, Karise

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 50 medarbejdere. Vi har i de sidste mange år, haft en rigtig god udvikling.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • 37 timers arbejdsuge med fast ugentlig fridag, arbejde hver 2. lørdag og ca. hver 8. søndag
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt

I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
 • Space
AffaldPlus5 genbrugsvejledere til Rønnede og Næstved Genbrugsplads

AffaldPlus

Trives du med at arbejde udenfor og være i kontakt med mange mennesker hver dag?

Generelt stiller vi krav til vores medarbejdere - og det gør vi også på genbrugspladsen, og vi kræver medarbejdere med engagement, vilje og uddannelse. Vi forventer, at vores genbrugsvejledere har initiativ, trives med udendørs arbejde, er opsøgende over for vores kunder på genbrugspladsen og behandler alle kundehenvendelser seriøst, med viden og smil.

Efter endt oplæring vil dit arbejde bl.a. bestå af:

 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på genbrugspladsen
jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Bygma
Logistikchef

Bygma, Haslev

I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Du skal stå i spidsen for vores logistikafdeling, hvor du bliver ansvarlig for drift og optimering af vores lager og distribution. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system. Du leder og fordeler arbejdet med pakning af ordrer og udkørsel af varer og byggematerialer. Sammen med de øvrige medarbejdere sikrer du, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden, og at lager og plads altid fremstår ryddelig og ordentlig.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får selvfølgelig en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Bygma
Pronor Industriteknik A/SServiceleder/Servicetekniker – Industriteknik

Pronor Industriteknik A/S, Haslev

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret Serviceleder/Servicetekniker til vores afdeling i Haslev. Haslev-afdelingen har i alt 3 medarbejdere, og lederen skal selv tage del i arbejdet på det elektromekaniske værksted.

Opgaverne spænder bredt inden for reparationsopgaver som: elmotorer, gear, pumper og styringer. Opgaverne løses både på værkstedet og ude hos vores kunder.

Du skal varetage koordineringen af det elektromekaniske værksted. Du vil få tæt kontakt til afdelingens kunder, herunder teknisk rådgivning, udarbejdelse af tilbud, gennemførelsen af projekter og den efterfølgende fakturering. Du får reference til PRONORs adm. direktør.

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApSTømrere søges

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS, Haslev

Hos Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS bestræber vi os på altid at være de bedste til det, vi laver, og vi går derfor altid målrettet efter at levere den høje kvalitet og det høje serviceniveau, vi er kendte for hos vores kunder. Ordrebogen er godt fyldt op, og vi har brug for erfarne hænder i vores lille team.

Vi søger derfor tømrere med en solid og bred erfaring, der har lyst til at arbejde i en lille virksomhed, hvor alle tager del i det daglige ansvar for at yde vores kunder den bedste service på markedet.

Vi tilbyder:

 • God løn inkl. sundhedsforsikring, pension og feriepenge
 • Firmabil med det rette værktøj
 • Frihed under ansvar
Faxe KommuneFaxe Kommune søger en specialkonsulent og en udviklingskonsulent til Center for Sundhed & Pleje

Faxe Kommune, Haslev

Faxe Kommune søger en special- eller chefkonsulent og en udviklingskonsulent med stærke analytiske evner til Center for Sundhed & Pleje.

Vil du være med til at præge udviklingen på et af de største og vigtigste velfærdsområder i en vækstkommune i rivende udvikling? Vil du udfordres i en hverdag tæt på den politiske dagsorden? Er du klar til et varierende job med fokus på både sikker drift og konstruktive løsninger? Så kan det være dig, vi har brug for.

Som konsulent får du en bred opgaveportefølje. Din opgave bliver at bidrage til processen med analyser og projektledelse, men også notatudarbejdelse, dagsordensproduktion og andet materiale, der klæder beslutningstagerne på.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
Jens H. Hansen ApS
Kontorassistent

Jens H. Hansen ApS, Lundby

Vi søger en ny kontorassistent til at varetage forskellige administrative arbejdsopgaver forbundet med tilbudsberegning og vores anlægsprojekter.

Du vil samarbejde tæt med vores direktør og fungere som hans primære assistent.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • At gennemgå og granske udbudsmateriale
 • Tilbudsindhentning hos leverandører
 • Opdatere og ajourføre KS materiale digitalt
 • Klargøring af sagsmapper og tegninger
 • Ad hoc-assistentopgaver
Jens H. Hansen ApS
Faxe KommuneNyoprettet stilling som hygiejnesygeplejerske til Faxe Kommune

Faxe Kommune, Haslev

Brænder du for god hygiejne, og har du talenter indenfor formidling, koordinering og samarbejde på tværs af faglighed?

I Faxe Kommune vil vi understøtte hygiejneindsatsen på tværs af hele kommunen, og har derfor oprettet en ny stilling som hygiejnesygeplejerske, som du får mulighed for at sætte dit eget præg på. Som hygiejnesygeplejerske bliver du tilknyttet Center for Sundhed & Pleje. Men du får en vigtig tværfaglig funktion som tovholder for en hygiejnegruppe, med deltagere der repræsenterer kommunen bredt. Det er derfor vigtigt, at du kan skabe overblik og koordinere tværgående initiativer.

Sammen med hygiejnegruppen skal du blandt andet være med til, at:

 • Formulere, implementere og evaluere en hygiejnestrategi/politik.
 • Styrke hygiejneområdet på tværs af kommunen.
 • Stå for rådgivning, vejledning, undervisning og håndtering af smitte- og epidemiudbrud.
Tagrens A/S2 medarbejere til travl virksomhed

Tagrens A/S, Rønnede

Vi laver følgende:

 • Tagrens
 • Fliserensning
 • Algebehandling tag/fliser

Du er:

 • Fysisk stærk
 • Har godt humør
 • God kundeservice (Vores mål 5 stjerner på Trustpilot)
 • Ingen højdeskræk
 • Taler dansk

Arbejdstid ligger i tidsrummet 06.00 – 18.00 (mest fra 06 og frem). Vi arbejder på hele Sjælland - hovedsaligt Sydsjælland. Der stilles firmabiler til rådighed til arbejdet.

Faxe KommuneSocial- og sundhedsassistent søges til Tycho Brahes Vej Plejecenter

Faxe Kommune, Haslev

Vi kan tilbyde dig et job 1. maj 2021 eller efter aftale i skiftende vagter, fortrinsvis dagvagter, med arbejde hver 3. weekend, stillingen er på 32-35 timer.

Vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, vi arbejder ud fra den rehabiliterende tanke, og har beboernes behov som omdrejningspunkt for alt, hvad vi foretager os. Det betyder, at ikke to dage er ens. Vi brænder for at skabe en givende hverdag for vores beboere, hver dag.

Tycho Brahes Vej plejecenter er et nyt plejehjem med moderne faciliteter, dejlige lyse lejligheder med små terrasser, og stor opholds- og spisestue, her er 40 lejligheder, heraf 4 til ægtepar.

Der er mulighed for aktiviteter af forskellige karakter både ude og indendørs.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Hartmanns A/SHartmanns søger en reparatør/tekniker for kunde i Køge/Faxe området.

Hartmanns A/S søger for kunde

Kan du reparere og vedligeholde både moderne og ældre produktionsmaskiner? Trives du med en travl hverdag med gode og erfarne kollegaer der hjælper hinanden? Så har du nu chancen for at blive virksomhedens nye tekniker.

Arbejdsopgaver:

 • Supportere den daglige drift ved fejlfinding og reparation af virksomhedens produktionsanlæg
 • Deltage i systematisk planlagt vedligehold på forskellige typer af produktionsanlæg
 • Medvirke til løbende udvikling og optimering af de eksisterende anlæg
Indrykket: 
UNO UNIQA GROUP A/S
Økonomimedarbejder med ansvar for debitorer og kreditorer i Faxe

UNO UNIQA GROUP A/S

Du er en meget erfaren økonomimedarbejder med forståelse for håndtering af kreditor- og debitorbogholderi samt øvrigt økonomiarbejde. Du BRÆNDER for at bidrage til virksomhedens fortsatte vækst. Du er grundig og detaljeorienteret, samt betragter aldrig opgaver, som færdige, før alle løse ender er afstemt.

Du får ansvaret for bogføringen, herunder registrering og bogføring af alle kreditorfakturaer i vores elektronisk fakturahåndteringssystem (Document Capture), som er integreret i vores bogføringsprogram (Navision).

Vi vil have glade medarbejdere på arbejde og glade medarbejdere der går hjem.

UNO UNIQA GROUP A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser