109 job matcher din søgning 109 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EUC Sjælland Underviser til faglige forløb

EUC Sjælland

Er du en stærk formidler og holder af at arbejde med unge mennesker? Så er du måske den underviser, vi søger på EUC Sjælland?

Vi søger en kollega, der

 • kan undervise i håndværksforløb for grundskoleelever
 • kan indgå i udvikling af nye forløb for grundskoleelever
 • har erfaring med at lave fagligt undervisningsmateriale, såvel som digitale forløb, kan der også blive mulighed for det
 • kommunikere i øjenhøjde i undervisningen

Du vil blive en del af et team, hvor engagerede kollegaer vil byde dig velkommen. Tonen er uformel, og der lægges vægt på at dele viden, tage ansvar og at have et godt samarbejde.

Gem
fakta a/s Souschef, fakta Karise

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse og at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes kompetencer og give masser af konstruktiv feedback
Opholdstedet Clemens – Den Selvejende Institution Clemens Fonden Clemens – afdeling Dyssehuset Aflastning – søger uddannet pædagog/socialpædagog

Opholdstedet Clemens – Den Selvejende Institution Clemens, Rønnede

Dyssehuset aflastningsinstitution søger en uddannet pædagog/socialpædagog. Vi er et kompetent og tværfagligt team, der tager afsæt i en mentaliseringsbaseret pædagogik, samt en anerkendende og miljøterapeutisk tilgang. Vores målgruppe er børn og unge i alderen 3-18 år, der bor hjemme hos biologiske forældre eller i plejefamilie, og visiteres til aflastning.

Stillingen kræver, at du ved hvem du selv er, og hvor dine grænser går. Tydelighed og omsorg, struktur og genkendelig – er nogle af de nøgleord, der er vigtige at fremhæve i arbejdet med de børn og unge, som kommer i aflastning i Dyssehuset.

Du skal, som person, helst være glad for at være aktiv og også tage fat ift. praktiske opgaver, vi tager, som regel på ture hver weekend og bruger vores skønne have og lokalområdet.

SP Medical A/S Værktøjsmager

SP Medical A/S, Karise

Vi søger en værktøjsmager til vores fabrik i Karise. Du vil indgå i et team med erfarne og engagerede kolleger. Der søges til fast daghold.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.
 • Service og reparation af sprøjtestøbeværktøjer
 • Ad hoc-opgaver
Hvem er du?
 • God til at samarbejde
 • Omhyggelig
 • Kvalitetsbevidst
 • Uddannet værktøjsmager eller plastmager med omfattende kendskab til sprøjtestøbeværktøjer
Fibia P/S
Deltidssælgere til salg af fibernetløsninger

Fibia P/S, Haslev eller Tilst

Brænder du for at sælge markedets bedste fiberløsninger til kunder på det private marked? Og vil du være med til at gøre Fibia til Danmarks bedste fiberselskab?

Fibia forbinder Danmark med fremtiden. Vi er allerede en af Danmarks største leverandører af fibernet stærkt på vej mod 300.000 kunder, og vores ambition er at blive endnu større. Det er din opgave at formidle på en god og letforståelig måde, hvad fibernettet kan, og hvilke fremtidsmuligheder det giver den enkelte.

Dine arbejdsopgaver er fx:

 • deltagelse på markeder/messer
 • salgsarrangementer med fiberbil
 • foretage proaktiv opfølgning og ajourføring af egne tilbud
Fibia P/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Royal Unibrew A/S
Studentermedhjælper

Royal Unibrew A/S, Faxe

Kunne du tænke dig at få erfaring i en større international virksomhed i vækst? Vil du være del af et logistikteam, som koordinerer levering af varer til mere end 60 lande? Så er det måske netop dig, vi skal bruge!

Dine primære opgaver vil være:

 • Arrangere pakning og afsendelse af vareprøver til hele verden
 • Booke kurerservice til vareprøver & dokumenter
 • Hjælpe med at udarbejde transportdokumenter
Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
IT-supporter

Royal Unibrew A/S, Faxe

Har du også fundet ud af, at være IT-supporter er et mega fedt job, hvor man kan blive badet i taknemmelighed og få masser af ros og tak for hjælpen?

Vil du samtidig gerne have virkelig gode kolleger og arbejde i en meget succesfuld vækstvirksomhed, hvor der er både vilje og økonomi til at investere? Hvis ja, har vi det helt rigtige job klar til dig. Vi skal også huske at sige, at det giver et kick at være med til at levere tørstslukkere for så stærke brands som Faxe Kondi, Cult Energy, Royal, Anarkist, Godt Bryg – og alle de andre.

Royal Unibrew A/S
Curia
Økonomichef

Curia søger for Mortalin i Haslev

Mortalin søger en økonomichef, der formår at tænke økonomifunktionen på tværs af hele koncernen, og på den måde er med til at sikre best-in-class business controlling.

Som økonomichef vil dit primære ansvar bestå i at udarbejde analyser, rapportering, fremtidsorienterede tiltag samt generelle effektiviseringer og udvikling. Du får en aktiv rolle i de strategiske beslutningsprocesser og fungerer derfor som en værdifuld sparringspartner for den samlede ledelse. Det er dig, der skaber systemer, processer og handlerum for at sikre optimal opgaveløsning af høj kvalitet.

Du får det overordnede ansvar for business controlling, og du vil dermed servicere på tværs af hele koncernen, hvilket indbefatter Mortalin A/S og 3 søsterselskaber. Det betyder, at du bliver en nøglefigur i videreudviklingen af økonomifunktionen, hvor du samtidig sørger for, at afdelingen er gearet til den udvikling, som Mortalin løbende gennemgår.

Faxe Kommune Matematiklærer søges til tidsbegrænset stilling i 10. klasse og Heltidsundervisning 

Faxe Kommune, Haslev

Er du dygtig til matematik? Har du fokus på undervisningsdifferentiering? Kan du noget særligt, som du kan berige vores 10. klasse og heltidsundervisning med? Så læs endelig videre!

Vi søger pr. 01. august 2022 en fuldtidslærer i et vikariat for skoleåret 2022-2023 med mulighed for en evt. fastansættelse. Du kan undervise i matematik og kan føre elever til Folkeskolens Prøve, FP9 og FP10 Matematik.

Vi ser også gerne, at du kan undervise i et eller flere valgfag.

Vi har et stort fokus på fællesskab, sammenhænge og forandring, når det gælder udvikling af vores skole og team-samarbejdet.

Venaris Executive Search Produktionsplanlægger

Venaris Executive Search søger for Royal Unibrew A/S i Faxe

Faxe bryggeri har i mange år været stolt leverandør til det danske folk. Det er de stadig, men nu leverer de også deres mange velsmagende produkter til folk i hele verden.

Royal Unibrew har oplevet en rivende udvikling de seneste år og deres produktportefølje er vokset i takt med den stigende efterspørgsel. De producerer og sælger velkendte brands inden for øl, sodavand, cider og malt til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide deres markedsandele, og det kan du nu blive en del af!

Royal Unibrew leder efter en proaktiv og analytisk stærk produktionsplanlægger, som skal spille en vigtig rolle i koordinationen af produktionen. Planlægningsteamet, som du bliver en del af, består af ti medarbejdere, som håndterer al overordnet planlægning af det samlede bryggeri-flow og sikrer, at det hele kører gnidningsfrit.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Sport 24 Haslev
Sælger på fuldtid

Sport 24 Haslev

SPORT 24 Jernbanegade 35, Haslev søger nu en sælger på 32-37 timer med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde.

Hos SPORT 24 har du mulighed for at sætte dit aftryk på en af landets førende sportsbutikker. Visionen er at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og sportsmode.

Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at få SPORT 24 helt op i superligaen, og hvor leg, nærvær og fællesskab er kodeordene.

Sport 24 Haslev
Habitus
Pædagogiske tilkaldevikarer til botilbud i Faxe Ladeplads

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus' faste vikarkorps, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps på vores botilbud

Vi søger lige nu dygtige og engagerede tilkaldevikarer til vores botilbud for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Som tilkaldevikar hos os, bliver du grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte borger, hvor der typisk vil være 1:1-normering. Den tætte normering giver dig mulighed for at engagere dig i dit arbejde og fordybe dig i den pædagogiske praksis. Selvom du primært arbejder selvstændigt på dine indmøder, har du et tæt samarbejde med det faste team omkring borgeren, samt med resten af huset i den daglige sparring.

Habitus
Habitus
Attraktiv stilling – Pædagogisk eller sundhedsfaglig medarbejder til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus

Har du en stærk mentaliseringsevne og formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Motiveres du af at blive fagligt udfordret? Brænder du for at skabe udvikling hos mennesker med særlige behov? Så kan du blive en af hverdagens helte hos os

Som pædagog hos os, bliver du tilknyttet et fast team hvor I typisk arbejder med 1:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Habitus
Nestlé Professional Food A/S
Bookkeeper Assistant

Nestlé Professional Food A/S, Rønnede

Are you passionate about finance, ambitious, and experienced within a finance department? Do you have an agile mindset and are you interested in working in a factory environment, acting as a Bookkeeper Assistant? Then we have a great opportunity for you in Nestlé Professional Food Nordics!

Your responsibilities will include, but not be limited to:

 • Daily booking and processing cost invoices, ensuring the approvals flow into the system Document capture.
 • Daily booking of purchase invoices – Matching PO into document capture.
 • Responding and resolving queries from internal customers and external vendors.
Nestlé Professional Food A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Varmepumpe.tech - afd. af KBC Industri A/S
Salgsmedarbejder søges

Varmepumpe.tech - afd. af KBC Industri A/S, Haslev

Varmepumper er blevet et hit, og vi er et lille firma, der sælger og installerer dem.

Vi søger en medarbejder med følgende kvalifikationer:

 1. Erfaring i arbejde med tilbudsgivning og salg til private.
 2. Teknisk baggrund.
 3. Gode IT-kundskaber.
 4. Flair for markedsføring.

Vi tilbyder:

 1. Fuldtidsjob
 2. En arbejdsplads med få medarbejdere.
 3. Godt arbejdsmiljø.
 4. Alsidigt arbejde.
Haribo Lakrids A/S Teknisk Indkøber

Haribo Lakrids A/S, Faxe

Har du lyst til at arbejde for et af Danmarks stærkeste varemærker og brænder du for arbejdet med leverandører og produktion?

HARIBO Produktion A/S i Faxe søger en dedikeret teknisk indkøber med erfaring fra en tilsvarende stilling. Som teknisk indkøber har du en stor leverandør portefølje og et bredt sortiment der skal vedligeholdes og udvikles. Du har en bred kontaktflade og mange stakeholders internt.

Arbejdsopgaverne er varierede og spænder fra kontraktforhandlinger, leverandørudvikling, og sortimentsvedligeholdelse til involvering i tekniske projekter og vedligeholdelsesplaner. Ansvarsområdet er alt fra serviceaftaler til indkøb af tekniske komponenter.