86 job matcher din søgning 86 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 86 resultater.
Habitus
SOSU-assistenter, sygeplejersker eller pædagoger - vær med til at højne livskvaliteten for vores borgere med diagnoser indenfor autismespektret

Habitus, Faxe Ladeplads

Motiveres du af at benytte din sundhedsfaglige viden til at skabe gode liv? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Så læs videre.

HabitusHuset Sølyst ligger i dejlige fysiske rammer på et gammelt badehotel med udsigt over Faxe bugt. Det danner rammen for 10 menneskers liv. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 40 kolleger, som arbejder dedikeret med at skabe gode liv for vores beboere. Vi bruger aktivt de naturskønne omgivelser i vores pædagogik, hvor det giver mening.

Vi ønsker at højne vores sundhedsfaglige profil og søger bl.a. derfor 3 kolleger til forskellige teams. Fælles for borgerne er, at de har komplekse udfordringer.

Habitus
Habitus
Sovende nattevagt søges til team for borger med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Faxe Ladeplads

Har du erfaring med pædagogisk arbejde og har du lyst til at være en del af et dedikeret team af medarbejdere, som arbejder fokuseret på at skabe de bedste rammer for borgere med autismespektrumforstyrrelser – så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af det pædagogiske arbejde med en ung charmerende mand, som har været hos os en del år. Der er 2:1-bemanding og borgeren har egen rådighedsvagt som er dig. Dvs. at der er to vågne nattevagter og dig på arbejde hver nat. Du er på arbejde 7 dage og har fri 7 dage i faste rul. Du møder 21.45-08.15. I tidsrummet 23.00-07.00, har du som udgangspunkt mulighed for at sove, men står til rådighed, når borgeren er vågen. Aflønningen er forskellig, om du er vågen eller sover.

Habitus
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
SEAS-NVE
Driftsvagt til netcenter

SEAS-NVE, Haslev

Trives du med tekniske udfordringer indenfor drift og overvågning? Har du elteknisk indsigt og evnen til at skabe de gode relationer i dit arbejde? Kan du bevare overblikket i pressede situationer?

Så er det måske lige dig, vi mangler som vores nye driftsvagt. Du bliver en del af et team på 10 kollegaer, og du får en aktiv rolle i den daglige drift.

Arbejdsopgaverne spænder bredt:

SEAS-NVE
 • Koblingsledelse af 10 og 50 kV nettet
 • Arbejds- og fejlretningsledelse i forbindelse med fejl på 0,4, 10 og 50 kV nettet
 • Udarbejdelse af driftsforstyrrelsesrapporter og afbrydelsesrapportering
SEAS-NVE
Habitus
Pædagogiske medarbejdere søges til at sikre fortsat stabilitet på vores botilbud i Faxe Ladeplads

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Så læs videre.

Vores botilbud i Faxe Ladeplads er en spændende arbejdsplads, hvor vi er optagede af at skabe de bedste fysiske og pædagogiske rammer for vores borgere. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Vi søger pædagoger, SOSU-assistenter, lærere, fysioterapeuter eller ergoterapeuter.

Habitus
fakta a/sLedertrainee, Fakta Karise

fakta a/s

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

SEAS-NVE
Leder til IT-udviklingsteam

SEAS-NVE, Haslev

I SEAS-NVE har vi en ambition om at levere de bedste løsninger til drift og vedligehold af el-nettet. Til det formål har vi samlet 12 dygtige udviklere og en scrummaster med ekspertise inden for net og energisystemer, flådestyring, dispatch og sagsstyring for det nettekniske område.

SEAS-NVE

Teamet er i høj grad selvorganiserende. Vi praktiserer agil tilgang til opgaverne med stort fokus på arkitektur og sikkerhed og benytter naturligvis Continuous Integration. Vi anvender Microsoft-teknologier og -værktøjer, herunder Azure og .NET, og sætter en stor ære i at udvikle løsninger i tæt samarbejde med forretningen.

Vi har brug for en erfaren og talentfuld teamleder, som kan være med til at løfte de mange spændende opgaver. Hvis du kan se dig selv i en funktion, hvor du sammen med erfarne og dygtige kollegaer sikrer, at IT-systemerne til stadighed understøtter SEAS-NVE’s forretningsstrategi, har vi jobbet til dig.

SEAS-NVE
jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Domea.dkMesterassistent til Rønnede Boligselskab

Domea.dk

Rønnede Boligselskab søger en mesterassistent, der kan sikre et højt kvalitets- og serviceniveau over for vore lejere.

Du kommer til at indgå i et team, som varetager vedligeholdelse af bygninger, den daglige drift, pasning af grønne områder og beboerservice i vores afdelinger i Rønnede Boligselskab.

Med reference til driftsleder får du blandt andet ansvar for:

 • Den daglige drift og vedligeholdelse
 • Gennemførelse af ind- og fraflytningssyn
 • Rekvirering af håndværkere samt tilsyn med arbejdets gang
SEAS-NVE
Struktureret driftsplanlægger til planlægning af vedligehold

SEAS-NVE, Haslev

 • Trives du med vekselvirkningen mellem tekniske og administrative opgaver?
 • Har du el-teknisk indsigt og evnen til at skabe de gode relationer i dit arbejde?
 • Kan du lide at arbejde med strukturerede planer og sikre effektive processer omkring vedligehold?

Så er du måske vores nye driftsplanlægger.

SEAS-NVE

I SEAS-NVE anvender vi værdibaserede ledelsesprincipper med fokus på forretning, kultur samt læring. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

SEAS-NVE
Faxe KommuneCenterchef for Center for Sundhed og Pleje

Faxe Kommune, Haslev

Begavet chef for Sundhed og Pleje med hjertet på rette sted

Vi søger en ny chef for Sundhed og Pleje. Du får ansvaret for de områder, der vedrører vores pleje og omsorg af ældre hjemme og på plejecentrene. For sundhedsområdet med sundhedsfremme, forebyggelse, genoptræning og Faxe Sundhedscenter. Samt myndighedsopgaverne på området.

Som centerchef i Faxe Kommune deltager du både i den tværgående, strategiske ledelse af kommunen, og samtidig har du dit eget ledelsesrum med tydelig handlefrihed.

Faxe Kommune leder efter en chef, der bidrager til at bygge bro på tværs af kommunen. I din ledelse vægter du trivsel, inddragelse, tværfagligt samarbejde og følgeskab.

Habitus
Tilkaldevikarer og midlertidigt personale – vær med til at sikre fortsat høj kvalitet på vores botilbud

Habitus

Vi har brug for dig! Medarbejdere både med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund eller anden erfaring fra arbejdet med omsorg og pleje. Har du lyst til og mulighed for at hjælpe i en kort periode under COVID-19 eller som fast tilkaldevikar på vores bosteder for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser? Så tilmeld dig vores Jobbank i dag!

Habitus driver botilbud på hele Sjælland samt i Midt- og Nordjylland. Vores botilbud er alle spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Habitus
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Sekretær søges til almen praksis i Faxe

I/S Lægerne Rønnedevej

Vi søger sekretær på 30-35 timer/uge pr. 01.08.20.

Vores praksis består af 2 sekretærer, 3 faste læger, 3 sygeplejersker, uddannelseslæger og rengøringshjælp.

Arbejdsopgaverne omfatter visitation af patienter, receptfornyelser, kalender, skrankefunktion, fakturering, kontakt til sygesikringen, IT-opgaver (bl.a. hjemmesideopdatering), løn, bogholderi m.m. Der er intet skrivearbejde.

Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Onlinekursus (start 22. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter, men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser
HE Jørgensen A/SServicechef – MAN TGE

HE Jørgensen A/S, Haslev

HE Jørgensen søger en servicechef, hvor du bliver overordnet ansvarlig for teknik, service og kundepleje indenfor MAN TGE-segmentet, din dagligdag vil foregå fra vores afdeling i Dalby ved Haslev, men du vil også have dage i vores afdelinger i Ringsted og Sakskøbing.

HE Jørgensen sælger og servicerer MAN-varevogne og vi har behov for en kollega, der kan få hjulene til at rulle for både vores kunder og for dine kollegaer.

Helt konkret får du ansvaret for MAN Van-segmentet på eftermarkedssiden.

Dine opgaver er:

 • Planlægning af service.
 • Ordreoprettelser og ændringer i tæt samarbejde med mekanikere.
 • Tilbudsgivning på reparationer.
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 22. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser