98 job matcher din søgning 98 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

S/I FGU Midt- og ØstsjællandKan du skabe motivation, læring og trivsel i klasserummet?

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Faxe

Til vores FGU-skole i Faxe søger vi en lærer med undervisningskompetence i matematik og naturfag, der er dygtig til at skabe trygge, stabile læringsrum, og som har lyst til at udvikle egen og fælles undervisningspraksis. Samtidig er vi på udkig efter en kandidat, der brænder for at hjælpe unge mennesker godt på vej mod uddannelse og job, og som kan skabe motivation, læring og trivsel i klasserummet.

Som underviser hos os kommer du til at varetage almenundervisningen af vores elever på både den almene grunduddannelse (AGU) og produktionsgrunduddannelsen (PGU) og samarbejde tæt med skolens øvrige lærerstab om at udvikle nye praksisnære undervisningsforløb.

Du træder ind i år 3 med systematisk kompetenceudvikling af medarbejdere og ledelse. Vi har arbejdet med at udvikle et pædagogisk didaktisk grundlag kombineret med løfter om undervisernes adfærd over for eleverne.

Faxe KommunePædagog til Hyllen

Faxe Kommune

Er du sprængfyldt af ideer til aktiviteter og styrkelse af fællesskab med børnene?

Og er du samtidig uddannet pædagog og brænder for dit felt, så er det dig, vi søger til SFO Hyllen på Hylleholt Skole.

Du skal sammen med dine kollegaer planlægge og gennemføre daglige aktiviteter med børnene, når de er i SFO. Det kan være aktiviteter på såvel SFO, som det kan være aktiviteter ud af huset i vores naturskønne lokalområde.

På SFO Hyllen og Hylleholt Skole arbejder vi med afsæt i et fællesperspektiv for at sikre alle børns plads i fællesskabet.

Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Faxe Ladeplads

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Har du tid til at hjælpe i ferieperioder? Så er du måske vores nye vikar.

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen og ferieperioder.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere. Vores mål er at minimere mængden af problemskabende adfærd og dermed maksimere livskvaliteten for vores borgere. Din hverdag afhænger meget af hvilke borgere, du bliver tilknyttet.

Habitus
Housekeepers

ROSENDAL OG MARGRETHELUND GODSER A/S, Faxe

Vi søger 2 til 3 nye housekeepers. Hvis du kan tage ansvar, have øje for detaljen og være stolt af, at give vores gæster en extra ordinær oplevelse, så kan du være vores nye deltids husholdersker. Du er professionel og altid på toppen med de daglige rengøringsprocedurer.

Du forstår vigtigheden af at udføre arbejdsopgaverne helt rigtig og altid udvise gæste service med et smil. Du er perfektionist på den gode måde, hvor du tænker rationelt og gerne vil samarbejde med dine nye kolleger.

Vi kan tilbyde en helt unik arbejdsplads i Danmarks smukkeste historiske bygninger.

Har du lyst til at være med på holdet, hvor vores hverdag er fyldt med festlige og spændende arrangementer.

Vi søger personlighed og tidligere erfaring, det vil være et plus, men tøv ikke hvis du mener at det lige er dig vi mangler.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Nordisk Polering ApSSERVICELEDER RENGØRING Sjælland/Storkøbenhavn

Nordisk Polering ApS

Vi søger en erfaren og alsidig serviceleder til vores drift af Facility Services, der inkluderer totalløsninger indenfor rengøring, vinduespolering, ejendomsservice, glatførebekæmpelse og øvrige ejendomsrelaterede services.

Jobprofil – arbejdet omfatter følgende:
 • koordinere samt deltage i daglig servicering af vores kunder
 • kvalitetskontrol, for at sikre at vi lever op til vores kunders forventninger
 • tilrettelægge arbejdet, med henblik på rettidighed og optimal udnyttelse af resurser
 • rekruttering og oplæring af nye medarbejdere
 • deltage i tilbudsgivning ved at være sparring til salgsafdelingen
 • løbende optimering af arbejdsprocesser
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

Habitus
Pædagog, sygeplejerske, SOSU-assistent, lærer eller ergoterapeut søges til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrum forstyrrelser

Habitus, Faxe Ladeplads

Har du en stærk mentaliseringsevne og formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Motiveres du af at blive fagligt udfordret? Brænder du for at skabe udvikling hos mennesker med særlige behov? Så kan du blive en af hverdagens helte hos os.

Du kommer til at indgå i et fast team omkring det pædagogiske arbejde med en ung mand, som har været hos os en del år. Der er 2:1-bemanding og borgeren har egen rådighedsvagt. Du vil have de fleste af dine indmøder i dit eget team, men derudover har du et par faste indmøder i et-to andre teams.

Du kommer primært til at arbejde med en borger, der har et lavt kognitivt funktionsniveau og intet sprog samt ko-morbiditet bl.a. ADHD og Tourette.

Habitus
Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApSTømrere søges

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS, Haslev

Hos Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS bestræber vi os på altid at være de bedste til det, vi laver, og vi går derfor altid målrettet efter at levere den høje kvalitet og det høje serviceniveau, vi er kendte for hos vores kunder. Ordrebogen er godt fyldt op, og vi har brug for erfarne hænder i vores lille team.

Vi søger derfor tømrere med en solid og bred erfaring, der har lyst til at arbejde i en lille virksomhed, hvor alle tager del i det daglige ansvar for at yde vores kunder den bedste service på markedet.

Vi tilbyder:

 • God løn inkl. sundhedsforsikring, pension og feriepenge
 • Firmabil med det rette værktøj
 • Frihed under ansvar
Haslev LægecenterKonsultationssygeplejerske til Sjællands største kompagniskabspraksis

Haslev Lægecenter, Haslev

Vi søger en sygeplejerske, som har fokus på tillid, faglighed og menneskelighed. En sygeplejerske med bred erfaring i rygsækken fra hospitalsregi eller primærsektor med fokus på det medicinske speciale.

Du bliver en del af en arbejdsplads med fokus på samarbejde, medbestemmelse, kvalitet og faglighed samt med kontinuerlig kompetenceudvikling og faglig sparring, som er individuelt tilpasset.

Derudover er du nysgerrig og opsøgende på nyeste viden omkring dit felt, og på baggrund af dette implementerer og følger du op på igangsatte projekter og tiltag. Det betyder blandt andet:

 • Selvstændige konsultationer inden for dine kompetencer og medhjælper ved enkelte af lægernes konsultationer.
 • Telefonvisitation og booking af konsultationer.
 • Medansvarlig for vores kronikerbehandling.
Manova A/SVi søger en økonomichef

Manova A/S, København og Rønnede

I Manova søger vi en økonomichef, som skal varetage ansvaret for vores fællesadministration – der indbefatter Manova, Skovtårnet og Camp Adventure.

Du kommer til at være ansvarlig for den daglige drift af administrationen, procedurehåndtering og generelt administrationsudvikling af den samlede koncern for alle tre selskaber.

Du skal have erfaring og gode kvalifikationer indenfor regnskab og er rutineret bruger af økonomisystemer (E-conomic/Dataløn) og Excel. Det er desuden vigtigt, at du er omhyggelig, har fokus på kvalitet og er initiativrig.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Anzet A/SKlejnsmede

Anzet A/S søger for kunde i Haslev

Vores gode kunder har travlt og søger flere dygtige klejnsmede. For de rette profiler er der mulighed for fastansættelse.

Dine opgaver vil primært bestå af svejsning og montagearbejde. Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder på hele Sjælland. Du skal have et bredt kendskab til faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Vi laver bl.a. rørarbejde, pladearbejde ved moderne maskiner, svejsning af specialemner samt montagearbejde.

Indrykket: 
Haslev FysioterapiFysioterapeut

Haslev Fysioterapi

Er du en dygtig fysioterapeut, og har du lyst til at indgå i et nyt og dynamisk team?

Haslev Fysioterapi er en klinik på 400 m2 med gode faciliteter, en dygtig deltidssekretær og fysioterapeuter med mange forskellige specialer og kompetencer.

I forbindelse med ejer- og generationsskifte søger vi en ny kollega, som vil være med til at indgå i et nyt team og sætte sit præg på klinikken. Vi sætter den faglige sparring og dialog i højsædet, men værdsætter også en god, positiv og humoristisk tone. Du vil have rig mulighed for at specialisere dig indenfor for faglige interesseområder.

Montører

Dollerup Stålmontage

Dollerup Stålmontage ApS søger 3 nye kollegaer

Vi er en mindre smedevirksomhed, som har forrygende travlt. Derfor søger vi 3 ekstra montører, med hænder og hoved skruet rigtigt på.

Lidt om jobbet:

 • Vi udfører montageopgaver af forskellig art; trapper, altaner mv., og kører primært i Københavnsområdet og på Sydsjælland.
 • Vi kører med fast makker i bilerne.
 • Omgangstonen er uformel, dog forventer vi en høj faglig standard og seriøsitet i forbindelse med udførelsen af arbejdet, så vi hver gang leverer et slutprodukt, som både vi og kunden kan være stolte af.
Feiber A/SLagermedarbejder med masser energi

Feiber A/S, Rønnede

Lyder det som dig? Så er du måske den nye lagermedarbejder, vi står og mangler til vores team på lageret i Rønnede.

Feiber A/S er en mindre virksomhed i rivende udvikling. Vi er distributør af flere store brands indenfor arbejdstøj, bl.a. Carhartt, Reebok, Viking og Steelblue, og har været i branchen i mere end 10 år. Vores team Feiber består af 16 passionerede mennesker, som alle brænder for det, vi laver. Vi har fri omgangstone og altid en positiv og sjov stemning – også når vi løber stærkt.

Du er en udpræget teamplayer, der bidrager med masser af godt humør og energi til vores team. Men du kan også arbejde selvstændigt og selv sikre en struktureret og effektiv arbejdsdag. Du er et ordensmenneske, der har styr på dine aftaler og dine ting.

Faxe KommuneCenterleder til Lindevejscenteret

Faxe Kommune

Brænder du for ledelse, udvikling og samskabelse? Er du proaktiv? Kan du skabe retning og få følgeskab? Så er du måske vores nye centerleder.

Vil du være omdrejningspunktet på et plejehjem, hvor beboernes livskvalitet, frihed, tryghed, og fællesskab er de bærende værdier i hverdagen? Har du stærke lederegenskaber og kan du arbejde proaktivt, samskabende og forandringsorienteret i samarbejde med beboere, medarbejdere og pårørende? Så skal du søge stillingen som centerleder for Lindevejscenteret?

Som leder i Faxe Kommune drives du af værdierne i Faxe i Fællesskab. Det handler om fællesskaber, der lykkes gennem stærke og indsigtsfulde relationer med fokus på samskabelse og helhedstænkning.