94 jobannoncer matcher din søgning 94 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MUNCHOLM A/S

Energisk og erfaren Projektsælger til afdelingen ”Trapezplader • Statik"

Hadsten

Vil du være med til at sikre Muncholms forretning indenfor trapezprofiler?

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rådgivning og salg til eksisterende og nye kunder
 • Intern projektstyring
 • Udarbejdelse, planlægning og opfølgning på tilbud, ordrer og fakturering

Der er ingen krav til din formelle uddannelse, men en byggeteknisk baggrund kombineret med en kommerciel og salgsmæssig erfaring er en klar fordel.

MUNCHOLM A/S
Fonden Føniks

Fonden Føniks søger en engageret og relationel stærk pædagog i Østjylland

Hadsten

Fonden Føniks søger en uddannet pædagog til en fuldtidsstilling til vores afdeling i Hadsten-området, der ønsker at gøre en nævneværdig positiv forskel for børn, unge og deres familier i udsatte positioner.

Vores målgruppe er kendetegnende ved, at de ofte har sociale/psykiske problemstillinger herunder omsorgssvigt, AD/HD, adfærds, tilknytningsforstyrrelser og krænker problematikker.

Vi kan tilbyde en spændende og foranderlig organisation i rivende udvikling.

Fonden Føniks
Sparekassen Djursland

Privatkunderådgivere

Vi tilbyder dig at komme med på det hold, som bl.a. har skabt det bedste regnskabsmæssige resultat nogensinde i 2023, og som netop kåret af ”Bankresearch” til Danmarks 4. mest sikre pengeinstitut.

Vi ser naturligvis gerne, at du har en god erfaring fra et pengeinstitut og en relevant uddannelse, MEN – vi går lige så meget op i, hvordan du er som menneske.

Vi tilbyder dig høj grad af fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og hjemmearbejdsplads.

Career søger for Traktor- & Høstspecialisten A/S
Gem
Career

Reservedelsekspedienter

Hinnerup

Har du kendskab til landbrugsmaskiner, og kan du se dig selv i et job hvor servicering af kunder er i højsædet? Så er det dig vi leder efter!

Her bliver du en del af en flad og uformel organisation, hvor høj kvalitet og resultater er på dagsordenen, men hvor der samtidig er plads til et godt grin med dine kolleger.

Reservedelslageret spiller en vigtig rolle, og er afgørende for at overholde aftaler om levering til kunderne. Du bliver en del af et team på 5 kolleger, som servicerer både landmænd, maskinstationer og entreprenører.

Gem
Velas

Økonomiassistent til regnskaber for kirker og menighedsråd

Søften/Viborg

Er du nyuddannet eller har du erfaring med bogføring, regnskab, budget og lønadministration? Eller måske erfaring fra en stilling som kordegn eller regnskabsfører i Den Danske Folkekirke? Så læs endelig videre…

Vores opgaver omfatter bl.a. bogføring, betalinger, afstemninger, momsindberetning, budgettering, hjælp til likviditetsstyring, lønadministration, kvartalsrapporter, årsregnskaber, deltagelse på menighedsrådsmøder – og en række andre opgaver.

Velas
Mansoft A/S

SUPPORTKONSULENT

Aarhus

KAN DU SE DIG SELV SUPPORTERE BRUGERE HOS EN RÆKKE AF DANMARKS STØRSTE OG FØRENDE VIRKSOMHEDER? SÅ KAN DU BLIVE VORES NÆSTE SUPPORTKONSULENT!

Se video om Mansoft A/S som arbejdsplads

I rollen som supportkonsulent vil du få rig mulighed for at arbejde på forskellige kundeopgaver, hvilket vil styrke din viden, erfaring og kompetencer. Du vil typisk være tilknyttet én kunde ad gangen og arbejde tæt sammen med deres it-afdeling.

Du kan både komme til at arbejde med telefon-, walk-in- og onsite support inden for et eller flere af følgende arbejdsområder:

 • Support af applikationer og operativsystemer
 • Klargøring, installation, vedligeholdelse samt fejlfinding på slutbrugerens arbejdsstationer
 • Konfiguration og support af printere
Mansoft A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Energi360

Teknisk konsulent

Hadsten, Skovlunde

Vi søger lige nu dygtige tekniske medarbejdere til salg og rådgivning af erhvervskunder, hvor vi i samarbejde med kunden sammensætter en energimæssig løsning, der er optimal for den enkelte virksomhed.

I denne rolle vil du kunne sætte dig selv, og din viden i spil overfor virksomheder som ønsker omstilling af deres energi. Du vil i høj grad kunne præge din arbejdsdag selv, herunder prioritering af opgaver og deadlines.

Energi360
GLS Denmark A/S

Disponent til GLS Express - Aarhus

Hinnerup

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsHar du lyst til at være en del et engageret team, der koordinerer optimale ekspresløsninger for de mange kunder, der benytter Danmarks førende udbyder af ekspres-, kurer- og distributionskørsel?

Så er det måske dig, der skal være vores nye disponent, som sammen med 5 passionerede kolleger hver dag løser et kæmpe puslespil i en spændende virksomhed i stor vækst.

Dine input er forventede såvel som værdsatte, og du vil opleve en høj grad af medbestemmelse og ansvar i et arbejdsmiljø med fokus på trivsel.

GLS Denmark A/S
Gem
Meyers A/S

Køkkenchef til kantine i Hinnerup

Hinnerup

Vi har gang i gryderne i Meyers og vi søger derfor en passioneret Køkkenchef til vores kantine i Hinnerup.

Vi mangler dig, som brænder for i samarbejde med kollega at sikre en fuldendt frokost i verdensklasse samt har ledelse og udvikling af din medarbejder i fokus. Du skal være frisk på alle arbejdsopgaver i køkkenet samt kunne samarbejde med den nuværende medarbejder.

Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt samt en spændende arbejdsplads og samarbejde med dygtig kollega i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø med madglæde og entusiasme. Et lille hold, hvor vi er der for hinanden.

Meyers A/S
Garde Miljø A/S

Miljøkonsulent med byggeteknisk baggrund

Hammel

En af vores dygtige miljøkonsulenter går på barsel, og vi søger derfor en barselsvikar i en tidsbegrænset stilling på 6 mdr. Ansættelsesperioden løber fra 15. august 2024 til 15. februar 2025.

Dine opgaver bliver bl.a. undersøgelser for miljøfarlige stoffer i bygninger, der skal renoveres eller nedrives, og rådgivning omkring miljøsanering på mindre sager.

Vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Danoffice IT

Warehouse Assistant

Hinnerup

Er du på udkig efter et job, hvor din naturlige interesse for IT-udstyr sættes i spil med din tålmodighed og sans for struktur?

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Modtagelse, registrering og funktionstest af IT-udstyr
 • Opsætning og klargøring til datasletning efter beskrevne standarder og procedurer
 • Klargøring til salg af funktionsdygtigt og dataslettet udstyr til forsendelse heraf

Udover at få en masse nye gode kolleger, så bliver du en del af en spændende virksomhed i en positiv udvikling. Vi sætter en ære i at have et inspirerende arbejdsmiljø i fysisk gode rammer og en arbejdskultur, hvor vi passer godt på hinanden.

Danoffice IT
Gem
Velas

Revisorassistent

Har du erfaring med bogføring og regnskabsopstilling for personligt drevne virksomheder? Eller er du nyuddannet med kendskab til landbrugssektoren og til branches regnskabssystem Ø90? Så læs endelig videre…

I Økonomi & Regnskab løser vi en lang række opgaver for vores landbrugskunder. Primært omkring udarbejdelse af momsopgørelser, skatteregnskaber og årsrapporter men også på en række andre områder.

Velas
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Øland Ventilation A/S

Automatiktekniker - Jylland

Thorsø

Vi søger en selvstændig, kvalitetsbevidst og systematisk automatikfagtekniker, styrings- og reguleringselektriker, automationsteknolog eller maskinmester til design og projektering af styretavler inden for brandtekniske ventilationsløsninger.

Løsningerne er primært inden for parkeringsventilation, automatiske tryksætningsanlæg, automatisk brandventilation og røgudluftning. Vi anvender SEE Electrical til el-diagrammer og Schneider Machine Expert til PLC programmering.

Favrskov Kommune

Overtandlæge til tandplejen

Hadsten

Vil du bidrage til, at børn og unge får gode forudsætninger for sunde tænder hele livet? Er du en dygtig leder med tandlægefaglig baggrund, og har du lyst til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af tandplejen i Favrskov Kommune?

Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du får mulighed for at være med til at sætte mål og rammer for tandplejens bidrag til arbejdet med en fortsat høj tandsundhed blandt kommunens børn og unge.

Tandplejen arbejder med en høj grad af uddelegering, hvilket også giver mulighed for, at overtandlægen i et vist omfang kan deltage i patientbehandlingen. Stillingen behøver derfor ikke udelukkende være en administrativ stilling.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Denver A/S

Ordre- og salgskoordinator

Hinnerup

Forestil dig en arbejdsplads, hvor du med din forkærlighed for forbrugerelektronik er med at gøre en forskel og gå forrest i en dynamisk og bredtfavnende branche. Hvis det er din passion, så kom med på missionen, for så er det nok dig, vi søger som Ordre- og salgskoordinator til Denver A/S.

Vi har travlt hos Denver A/S, derfor søger vi endnu en koordinator til vores ordre- og salgsafdelinger til kontoret i Søften. Hos Denver A/S får du en spændende arbejdsplads, hvor du kommer til at være med på forreste række i en branche, der udvikler sig hurtigt.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
KK Wind Solutions

Senior Lead Engineer – Converter Engineering

Ikast eller Hammel

Se video om KK Wind Solutions som arbejdspladsDo you have the passion for renewable energy, electrical convert design and executing projects.

In the Converter Engineering department, we are responsible for developing, validating and implementing new design features together with our Global Technology Service.

As a leading partner in electro- mechanical systems, we are committed to innovation, excellence, and pushing the boundaries of what's possible.

This is a unique opportunity for a dedicated individual to make an impact in a high-growth company!

KK Wind Solutions

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV