122 job matcher din søgning 122 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 122 resultater.
R&D Group A/SDo numbers run in your veins and are you passionate about working in a dynamic environment?

R&D Group A/S, Hinnerup

We are looking for a number wizard to be a part of our economics team. As our new Business Controller, you will be a part of the continuous development and optimisation of the company's internal accounting procedures, as well as preparation of statistics and rapports.

Your role as a structured and independent controller
We are a continuously growing company with offices around Denmark and in the rest of the world, which means you will be part of a dynamic company that will keep you busy with a changeable workday.

Your responsibilities will be:

 • Project controlling, including supporting the project business with procurement management scheme
 • Financial controlling and continuously assisting with reconciliations
Favrskov KommuneSocial- og sundhedsassistent/-hjælper til demensafsnit på Hinneruplund

Favrskov Kommune, Hinnerup

Banker dit hjerte for demensområdet, og vil du tage medansvar for en meningsfuld og værdig hverdag.

Da en af vores social- og sundhedsassistenter i demensafsnittet skal på barsel fra den 1. januar 2021 søger vi en vikar for hende frem til den 1. maj 2022, med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 30 timer pr. uge. Stillingen er primært dagvagt med enkelte aftenvager.

Hinneruplund er et plejecenter med 70 plejeboliger, hvoraf de 18 boliger er for borgere med demens og 7 korttidspladser, som på sigt skal være korttidspladser for borgere med demens. Hinneruplund er et levende hus, der summer af aktivitet og trivsel.

Favrskov KommuneSundhedsmedarbejdere til aktivitetsafdelingen i Hammel

Favrskov Kommune

Som aktivitetsmedarbejder bliver din primære opgave at planlægge og udføre meningsfulde aktiviteter for områdets og plejecentrets ældre borgere. Vi sætter aktiviteterne ind i en sundhedsmæssig kontekst og arbejder både med fysisk, mental og social sundhed. Aktiviteterne foregår i større eller mindre grupper og tager udgangspunkt i borgernes behov og motivation.

Din rolle bliver at vurdere og analysere behovet hos den enkelte og løbende justere og tilpasse aktiviteterne, så alle er inddraget og kan profitere heraf. Eksempler på aktiviteter kan være udeliv, dans, gymnastik, kreative aktiviteter og sang, men nogle aktiviteter centreres også blot om det sociale og samtalen heri.

Favrskov KommuneKlinikassistentelev til Favrskov kommunale Tandpleje

Favrskov Kommune, Hadsten

Favrskov Kommunale Tandpleje opretter klinikassistentelevstilling og søger derfor en elev med opstart snarest.

Vi forestiller os, at du har gennemført, eller er i gang med, grundforløbet og kan gennemføre dit hovedforløb hos os.

Favrskov kommunale Tandpleje tilbyder alle former for tandpleje til børn og unge samt omsorgs-, special-, og socialtandpleje, hvorfor der vil være mulighed for at stifte bekendtskab med alle områderne.

Frode Laursen A/STeamleder til specialtransporter

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Til vores Road Dedikeret Division, der kører byggematerialer, søger vi en teamleder, der har mod på personlige og faglige udfordringer i en 100 % danskejet transport- og logistikkoncern.Dine opgaver:

 • Du får ansvaret for eget team på seks medarbejdere og for at sikre den daglige driftsafvikling, som hovedsageligt omfatter transporter i Danmark og Nordtyskland.
 • Dit primære ansvarsområde bliver at lede, inspirere og motivere dit teams medarbejdere, samt sikre deres personlige udvikling.
 • Være socialt aktiv og lede dine medarbejdere ud fra Frode Laursen-værdierne
HedeDanmark A/S
Driftsleder, grøn service og vintertjeneste

HedeDanmark A/S

Brænder du for praksisnær ledelse af medarbejdere inden for grøn service og vintertjeneste? Og er salg, drift og logistik dine specialiteter? Så har vi et spændende lederjob!

HedeDanmark A/S

HedeDanmark søger dig, der har kompetencerne til driftsstyring og kundebetjening inden for drift, service og vintertjeneste. Samtidig fungerer du som en dygtig leder med fokus på nærvær og tilstedeværelse ”i marken” frem for at sidde bag skrivebordet. Du vil referere til driftscenterlederen.

Jobbet indebærer bl.a., at du:

 • har en særlig driftsledelsesrolle på vores vintertjeneste med ruteplanlægning, kontraktforhandlinger med underleverandører og økonomi. Vi har timelønnede vintervagter til overvågning og udkald
 • leder, driftsstyrer og betjener kunder inden for ”egen” BtB-kundeportefølje
 • leder egne medarbejdere
HedeDanmark A/S
Favrskov KommuneSOSU-hjælper til dag og aften i Ulstrup

Favrskov Kommune, Ulstrup

Hjemmeplejen Favrskov Vest har brug for dig Vi mangler en social- og sundhedshjælper til at køre i blandede vagter i Ulstrup.

Stillingen er på 30 timer, du har 5 weekender på 12 uger. De 3 er i dagvagt, og de 2 er i aftenvagt. Derudover er der 8 aftenvagter i løbet af de 12 uger. Aftenvagterne ligger onsdag og torsdag.

Teamet kan tilbyde

 • Et arbejdsfællesskab, som sætter en ære i at have borgerne i centrum.
 • Fokus på høj faglighed, rehabilitering og udvikling.
 • Et arbejdsmiljø med fællesskab, hjælpsomhed og humor.
edgemo a/s
Azure Infrastructure Specialists

edgemo a/s, Hinnerup og Albertslund

”Drømmen var at skabe et sted, hvor man ikke kun tænker på sig selv eller får næseblod af stress, men hvor det derimod er så rart at være, at man giver sit hjerteblod og sammen med de andre leverer sit optimale”.

Er du edgemo? Kan du kombinere din uddannelse og praktiske erfaring med nytænkning? Lever du op til jobkriterierne og edgemos fem kerneværdier om at være ærlig, modig, engageret, ordholdende og ukompliceret?

Som Azure Infrastructure Specialist i edgemo bliver du en del af en ny organisation, hvor kompetenceniveauet er højt, og hvor der er fokus på kvalitet og vedvarende kunderelationer. Sammen med branchens bedste konsulenter, og for Danmarks mest spændende virksomheder. Vi prioriterer at give kunden en god oplevelse, fra det første møde, over rådgivning til implementering og driftsservices.

edgemo a/s
Favrskov KommuneDaglig leder til Voldum Børnehus

Favrskov Kommune, Hadsten

Som daglig leder for Voldum Børnehus bliver du en del af et erfarent lederteam og et godt arbejdsmiljø, og du vil dagligt blive mødt af motiverede og engagerede medarbejdere.

En central opgave vil være at understøtte den inklusionsfremmende indsats. Du får det overordnede ansvar for den daglige drift af et dagtilbud, herunder personaleledelse, samarbejde med forældre og samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Derudover vil der være en række administrative opgaver – MUS/GRUS-samtaler, interne personalemøder, forældremøder og udarbejdelse af mødeplan i samarbejde med personalet. Sammen med områdelederen har du en afgørende rolle i at skabe trivsel, udvikling og læring for børnene i området.

Jobindex A/S
Medarbejder til produktion og lager på fast weekendhold

Jobindex A/S søger for Airlaid A/S i Hammel

Har du lyst til at blive en del af vores spændende danske virksomhed i vækst?

Din rolle vil være til fast weekend, hvor du arbejder 2*12 timer i weekenden fra kl.06:00-18:00 lørdag og søndag, og har fri resten af ugen.

Du vil indgå i små teams og din dagligdag vil bl.a. bestå af:

 • betjening af maskiner
 • overvågning af anlæg/produktionsudstyr
 • kvalitetskontrol
 • pakning
 • truckkørsel/lagerarbejde
Jobindex A/S
Favrskov KommunePædagog til vuggestuen i Rønbækken, Hinnerup

Favrskov Kommune

Børnehuset Rønbækken i Hinnerup søger en pædagog i 34 timer pr. uge til en stilling i vores vuggestuegruppe ’Krabbestuen’ med tiltrædelse pr. 1. januar 2021 eller snarest muligt derefter.

Vi er en integreret, stueopdelt institution. Vi er organiseret i en vuggestuegruppe og en børnehavegruppe. Stillingen er i vuggestuegruppen.

Der er ansat 8-9 pædagoger, 1 pædagogisk assistent og 2-3 medhjælpere i institutionen. Børnehavegruppen er opdelt i tre stuer, og vuggestuegruppen har sine egne lokaler. Vi er normeret til 68 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn, men i perioder har vi flere.

Personalegruppen består af dygtige pædagoger, assistenter og medhjælpere, der er tilknyttet en stue. Vi arbejder tæt sammen på tværs af stuerne og på tværs af børnehave og vuggestue. Vi vægter fagligheden højt, er åbne over for nyt og udvikler os.

PersonaleBørsenCommercial Product Manager Indoor Climate Solutions Nordic

PersonaleBørsen søger for Nordisk Wavin i Hammel

Som Nordic Product Manager indenfor Indoor Climate vil du være ansvarlig for den rette udvikling og implementering af den nordiske strategi i forhold til produktportefølje og handlingsplan for den videre udvikling af produktområdet. Du skal sikre en fælles tilgang til hovedproduktområderne fjern- og gulvvarme og samarbejde med salg og marketing for at fremme en rentabel og bæredygtig markedsvækst.

Endvidere vil du i tæt samarbejde med det europæiske Product Management Team, være en afgørende medspiller i sikringen af Wavins Europæiske strategi og fortsatte udvikling inden for Indoor Climate. Derfor må der forventes mellem 20-25 rejsedage årligt.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Gennem vækst sikre en stabil og bæredygtig markedsposition
 • Opbygge markedsindsigt
 • Udarbejde konkurrentanalyser
PersonaleBørsenProduct Engineer – brugsvand og indvendig afløb

PersonaleBørsen søger for Nordisk Wavin i Hammel

Som Product Engineer inden for brugsvand og indvendig afløb bliver du en del af en spændende afdeling med en stor grænseflade på alle Wavins lokationer i Norden (Sverige, Norge og Finland).

Jobbet giver dig mulighed for at blive en afgørende medspiller i, at sikre strategien og udviklingen inden for brugsvand og indvendig afløb områderne, i tæt samarbejde med den nordiske produktchef og det europæiske Product Management team.

Dit hovedansvar vil være at støtte produktchefen inden for udvikling, innovation og implementering af den nordiske produktporteføljestrategi, samt udarbejdelse af en handlingsplan for de to produktområder.

Østjysk VinforsyningHvis du er interesseret i vin og at være bindeleddet mellem producenten og salgsafdelingen, så er drømmejobbet lige her. Østjysk Vinforsyning søger indkøber

Østjysk Vinforsyning, Hinnerup

Østjysk Vinforsyning har gennem de seneste år oplevet en fantastisk udvikling som stiller stadig større krav til vores indkøbs- og marketingsafdeling. Vi søger derfor en brand manager med ansvar for indkøb og markedsføring af vin.

Hovedopgaverne bliver bl.a.:

 • Disponering og bestilling af vine fra ”dine” producenter
 • Indkøbsanalyser
 • Udarbejdelse af kampagner til de forskellige salgskanaler

Vi tilbyder en spændende hverdag hvor du er i kontakt med eksterne leverandører og interne afdelinger. Det er et job hvor mange er afhængige af dig. Tempoet er højt, og du har mange bolde i luften på én gang.

Favrskov KommuneTo spændende social- og sundhedsassistent/basissygeplejerske-stillinger

Favrskov Kommune, Hinnerup

To faste stillinger som social- og sundhedsassistent/basissygeplejerske på Hinneruplund

Hvis du er ude efter et job, hvor du kan få lov at udvikle dig fagligt og være en del af et stærkt arbejdsfælleskab, så søg disse stillinger!

Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, og brænder du for at arbejde på et plejecenter med fokus på borgernes livskvalitet og hverdag, så er Hinneruplund stedet. Et plejecenter, hvor der både er fokus på rehabilitering og livets sidste fase. Stillingerne er på 30 timer ugentligt, 1 stilling primært dagvagt og 1 stilling primært aftenvagt og enkelte dagvagter, samt arbejde hver anden weekend.

Favrskov KommuneDagplejen Favrskov søger dagplejere

Favrskov Kommune

Vil du gerne skabe nærvær, yde omsorg og have tid til det enkelte barn i et lille og overskueligt miljø? Så skynd dig at søge jobbet som dagplejer i Favrskov Kommune, for vi mangler dig.

Livet som dagplejer

 • det er en livsstil at være dagplejer
 • du passer ikke bare børnene, men arbejder også med dem pædagogisk
 • du modtager sparring, råd og vejledning fra en fast tilknyttet dagplejepædagog
 • arbejdet foregår i dit eget hjem, og du får et stort netværk af andre dagplejekollegaer
 • arbejdsdagen er fleksibel, og du planlægger selv din dag med børnene.
Frode Laursen A/S
Lasses fremtid er fuld af muligheder

Frode Laursen A/S, Hinnerup og Tølløse

Lasse er startet som helt grøn speditørelev, og er allerede nu godt på vej til at blive en seriøst god speditør! Skal du have samme muligheder som Lasse? Så bliv spedition og shippingelev og tag hul på fremtiden!

Frode Laursen A/S

Som spedition- og shippingelev vil du blive arkitekten bag vores lastbiltransporter, og sørge for at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt og prisbilligt som muligt. Du vil stå for at købe og sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører, vognmænd eller offentlige myndigheder på flere sprog.

Du får styr på tolddokumenterne, og får en forståelse for hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Kennet er vild med tal og økonomi

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Kennets yndlingsfag i skolen var virksomhedsøkonomi – er du også vild med tal, facit og fx v.ø.? Så grib chancen, gør som Kennet, og tag en økonomielevuddannelse!

Du vil få opgaver indenfor løn og regnskab, hvor du bl.a. vil blive beskæftiget med hele processen fra oprettelse af en ny medarbejder til lønnen bliver udbetalt, og står på medarbejderens konto. Efterfølgende vil du fx skulle afstemme og føre regnskab med omkostningerne.

Frode Laursen A/S

Hos os får du mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan, hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid fx en HD, og gode muligheder for fastansættelse!

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper til fast stilling til plejecenter Tinghøj

Favrskov Kommune, Hammel

Vores skønne kollega går på efterløn og derfor søger Plejecenter Tinghøj, et specialcenter for mennesker med demens i Favrskov Kommune, en social- og sundhedshjælper i fast stilling på 30 timer ugentligt.

Tinghøj er opdelt i 6 huse med 6-8 beboere i hvert hus. Der arbejdes så vidt muligt ud fra en tankegang om leve-bo-miljø. Personalet og omgivelserne er med til at give de bedst mulige forudsætninger for, at vores beboere med ekstraordinære behov kan have et værdigt og trygt liv.

Personalet arbejder på et højt fagligt niveau, og de bruger deres erfaring og viden til at yde den bedste indsats for den enkelte beboer med afsæt i en socialpædagogisk tilgang. Dette gøres ved at behandle alle individuelt og have fokus på en personcentreret tilgang.

LIE GOURMET ApSTysktalende salgskoordinator med flair for B2B-salg og eksport

LIE GOURMET ApS, Hinnerup

Vi søger en udadvendt og struktureret salgskoordinator til at varetage en vigtig rolle i den daglige drift samt i udviklingen af salget. Vi er en lille organisation, og salget af vores delikatessebrand; LIE GOURMET, er i vækst i både Danmark og udlandet.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Ordrehåndtering: daglig ordrebehandling, restordrehåndtering, opfølgning og fragtbooking
 • Daglig kontakt, personlig service og salg til kunder – primært skandinaviske og tyske
 • Opsøgende salg per telefon og kundebesøg i primært Danmark og Tyskland

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, hvor du får en central og vigtig rolle i en mindre virksomhed med højt til loftet, plads til egne idéer og hvor dagene byder på flere udfordrende og spændende opgaver. En bred palet af salgsrelaterede opgaver med mulighed for større ansvar og personlig udvikling. Nye og lyse lokaler og en uformel tone med god humor.