146 job matcher din søgning 146 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 146 resultater.
Favrskov KommuneKontorelev søges til Børn og Kultur i Favrskov Kommune

Favrskov Kommune, Ulstrup

Ønsker du en god uddannelse, og er du til en hverdag med masser af udfordringer og spændende arbejdsopgaver?

Favrskov Kommune kan pr. 15. august 2021 tilbyde en plads som kontorelev i Børn og Kultur-sekretariatet. Kontoruddannelsen varer to år, og der er indlagt tre skoleperioder af typisk en måneds varighed i løbet af uddannelsen.

I Børn og Kultur kommer du til at arbejde i et sekretariat præget af større udviklingsprojekter og en masse daglig drift. Det er en fordel, hvis du er vild med administration og tal.

Som kontorelev får du kendskab til, og mulighed for, at arbejde med en lang række forskellige opgaver som fx kommunikation internt og eksternt, administrative opgaver, budget- og regnskabsopgaver, relationer til interne og eksterne samarbejdsparter, mødedagsordener, referater og meget andet.

Favrskov KommuneTidsbegrænset stilling i regnskabsafdelingen

Favrskov Kommune

Favrskov Kommune søger pr. 1. maj 2021 eller snarest derefter en medarbejder til en tidsbegrænset stilling på to år i regnskabsafdelingen. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du bliver en del af OPUS-teamet, som i forvejen består af tre medarbejdere. OPUS-teamet er en del af Regnskabsafdelingen, hvor der er ansat 15 medarbejdere. OPUS-teamet skal i de kommende to år arbejde med implementering af effektiv bilagsbehandling, og du skal i denne periode overtage og udføre en del af de nuværende driftsopgaver.

Dine primære opgaver bliver at arbejde med daglig bogføring, opfølgning på betalinger, modtagelse af kontanter, afstemning af konti, support af interne brugere og eksterne leverandører. Det er opgaver, som helst skal ”køre”. Altså en form for sikker drift. Når det sker, så laver vi sammen en vurdering af evt. yderligere opgaver.

Saxe Hansen A/S
Programmør søges

Saxe Hansen A/S, Langå

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer indenfor robotter og maskinanlæg udfordres?

Vi er en sammentømret maskinbyggerafdeling i SAXE Group. Vi udvider løbende med nye forretningsområder og kan således tilbyde gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

I øjeblikket har vi brug for en programmør med baggrund som industrielektriker, automationstekniker, automationsteknolog, ingeniør el.lign., der ønsker en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

Vores produkter er overvejende PUR-anlæg (polyurethan-anlæg) til møbel-, hvidevare- og bygningsindustrien, samt robotceller til plastforarbejdende virksomheder. Vores anlæg bliver fremstillet fra bunden i vores afdeling. Vi sælger anlæg i hele verdenen, men primært koncentreret i Europa.

Saxe Hansen A/S
Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
Favrskov KommuneVærkstedsmedarbejder til træværksted på Projekt Uanset - 20 timer

Favrskov Kommune, Hadsten

Da vores nuværende værkstedsmedarbejder har valgt at gå på efterløn, søger vi en ihærdig, rummelig og fagligt dygtig værkstedsmedarbejder til vores træværksted på projekt Uanset, der har lyst til at indgå i vores team og i udviklingsarbejdet omkring vores borgere.

Projekt Uanset i Favrskov Kommune er et beskæftigelsesrettet tilbud til borgere langt væk fra arbejdsmarkedet. Vi arbejder målrettet med at udvikle borgernes motivation, færdigheder og ressourcer til arbejdsmarkedet.

Målgruppen er både borgere i jobafklaring og i ressourceforløb, der har svære fysiske, psykiske og/eller sociale problemstillinger samt jobparate og aktivitetsparate integrationsborgere, der bl.a. arbejder på at udvikle deres danskkundskaber. Værkstederne fungerer som borgernes arbejdsplads i det daglige, hvor borgerne ligeledes deltager i temadage samt arbejder med jobfokus.

Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper i demensafsnit, Hinnerup

Favrskov Kommune

Banker dit hjerte for demensområdet, og vil du tage medansvar for en meningsfuld og værdig hverdag.

Så er det dig, vi mangler til vores demensafsnit. Stillingen er på ca. 30 timer i primært dagvagt og med 6 aftenvagter på 6 uger.

For at skabe det bedste hverdagsliv for beboerne arbejder vi ud fra beboernes livshistorie.

Personalet arbejder på et højt fagligt niveau, og de bruger deres erfaring og viden til at yde den bedste indsats for den enkelte beboer med afsæt i en socialpædagogisk tilgang. Dette gøres ved at behandle alle individuelt og have fokus på en personcentreret tilgang.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper til nattevagt, Hinnerup

Favrskov Kommune

Er du en natteravn og kan lide at være vågen, når andre sover, så er det lige dig, vi søger til en fast nattevagt.

Stillingen er på 29 timer pr. uge og er ledig fra den 1. april eller snarest derefter.

Vores samarbejde bygger på åbenhed og tillid, samtidig vægter vi, at Hinneruplund er et godt sted at være, både for beboere og medarbejdere, og alle mødes med respekt, omsorg, ligeværdighed og forståelse. Alle medarbejdere varetager forskellige funktioner/opgaver i teamet og planlægger selv f.eks. ferieafvikling og -planlægning.

Om natten vil du komme til at arbejde med to kollegaer, der enten er social- og sundhedshjælper, -assistent eller sygeplejerske, og sammen planlægger I opgaver om natten.

Saxe Hansen A/S
Programmør søges til SAXE Automation Solutions

Saxe Hansen A/S, Laurbjerg

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer indenfor robotter og maskinanlæg udfordres?

Vores produkter er overvejende automationsanlæg til medico- og fødevareindustrien, samt andre robotceller til plastforarbejdende virksomheder. Vores anlæg bliver fremstillet fra bunden i vores afdeling i Laurbjerg. Vi sælger anlæg i hele verdenen, men primært koncentreret i Skandinavien.

Anlæggene vi leverer, er komplekse, men mindre anlæg og vi arbejder med SIEMENS TIA platform, Beckhoff PLC, IO og HMI, samt Rockwell PLC, IO og servo.

Som programmør skal du stå for software og idriftsættelse af anlæg, herunder programmering af bl.a. 3, 4 og 6 aksede robotter, PLC, Servo, HMI, i samarbejde med vores mekaniske og elektriske konstruktionsafdeling og tekniske chef.

Saxe Hansen A/S
Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Favrskov KommuneSundhedsfagligt uddannet personale søges til Hammel

Favrskov Kommune

Er du til et fantastisk samarbejde med beboere og kolleger og gerne vil faglig udvikling, så mangler vi netop dig.

Vi søger energiske og glade social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter til ledige stillinger, herunder en ledig stilling med primært nattevagt, en med primært aftenvagt og en halv dagvagt og halv aftenvagt. Stillingerne er på mellem 28-32 timer, alt efter ønske. Stillingerne er som udgangspunkt med arbejde hver 2. weekend.

Som sundhedsfagligt personale skal du være med til at vurdere behov for, samt planlægge og udføre den elementære og grundlæggende sundheds- og sygepleje. Du skal være med til at iværksætte den ordinerede behandling og bruge din viden og erfaring i vurdering og handling i såvel dagligdagen som ved akutte situationer.

Favrskov KommuneSocial- og sundhedsassistent til demensafsnit på Hinneruplund

Favrskov Kommune

Banker dit hjerte for demensområdet, og vil du tage medansvar for en meningsfuld og værdig hverdag. Så er det dig, vi mangler til vores demensafsnit. Stillingen er en aftenvagt på 30 timer pr. uge. Stillingen er ledig nu, men vi venter gerne på den rette.

Plejecenter Hinneruplund er beliggende i Favrskov Øst, Hinnerup, tæt på naturen. Der er to klynger med ni lejligheder for demensramte borgere. Rundt om klyngen er der en dejlig stor lukket have og terrasse, hvor man kan nyde omgivelserne og det gode vejr.

For at skabe det bedste hverdagsliv for beboerne arbejder vi ud fra beboernes livshistorie. Personalet arbejder på et højt fagligt niveau, og de bruger deres erfaring og viden til at yde den bedste indsats for den enkelte beboer, med afsæt i en socialpædagogisk tilgang. Dette gøres ved at behandle alle individuelt og have fokus på en personcentreret tilgang.

Favrskov KommuneUniversets bedste pædagog søges til Mælkevejen i Søften

Favrskov Kommune, Hinnerup

Ønsker du at arbejde i et fagligt dygtigt team af pædagoger og medhjælpere, hvor der er fokus på inkluderende fællesskaber og optimal løsning af kerneopgaven? kan du se dig selv i et team, hvor vi øver os i at give hinanden faglig feedback og i at blive et professionelt læringsfællesskab? Så læs videre og se, om Mælkevejen er noget for dig.

Børnehuset Mælkevejen søger pr. 1. april 2021, eller snarest derefter, en fagligt velfunderet pædagog til ”Regnbuen” i en fast stilling på 37 timer pr. uge.

Børnehuset Mælkevejen er en integreret institution, som er normeret til 86 børn og 44 vuggestuebørn. Mælkevejen arbejder funktionsopdelt med fire faste basisgrupper, som også har dage med gruppetid. Det betyder, at vi normalt arbejder meget på tværs og hjælper hinanden. Vi er dog p.t., pga. Covid-19, opdelt i stuer, hvor den ledige stilling er hos gruppen af de 3-4-årige børn.

EC Power A/SIndkøbsassistent

EC Power A/S, Hinnerup

Søger du en virksomhed, hvor der er højt til loftet? En virksomhed, hvor du kan sætte dit præg og nye ideer bliver påskønnet, og hvor din proaktive og strukturerede tilgang er med til at skabe resultater, så er nedenstående måske noget for dig.

Vi søger en dygtig og selvstændig indkøbsassistent til en spændende stilling i en varieret hverdag, hvor du arbejder med flere bolde i luften.

Dine succeskriterier er bl.a. optimal indkøbsdisponering, hvor varer fra vore underleverandører i ind-, udland er tilstede i rette mængde, til rette tid, og hvor indkøbsdata vedligeholdes på daglig basis.

Favrskov KommuneFast nattevagt til Harebakken i Hammel søges

Favrskov Kommune

Er du social- og sundhedsassistent eller pædagog, og brænder du for socialpsykiatri, så se med her:

Harebakken er et socialpsykiatrisk døgntilbud beliggende i Hammel. Målgruppen er borgere mellem 18-85 år med forskellige psykiatriske og sociale udfordringer. Harebakken har speciale i at støtte borgere med spiseforstyrrelse.

Der er 17 boliger, som betjenes efter SEL § 85, samt 3 udredningspladser efter SEL § 107. Harebakkens personale varetager akuttelefonen, som borgere og samarbejdsparter kan kontakte ved behov.

Vores opgave er at støtte borgerne i at opnå deltagelse i uddannelse, beskæftigelse og/eller aktiviteter. Desuden skal vi understøtte borgerne i at udvikle selvstændighed og muliggøre, at borgerne med deres individuelle forudsætninger opretholder og videreudvikler deres kompetencer.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Favrskov KommuneSolhøj KTA-sygeplejerske til et vikariat

Favrskov Kommune, Hammel

Plejecenter Solhøj KTA søger en sygeplejerske til et vikariat – måske du er vores nye kollega.

Som sygeplejerske kommer du til at arbejde med den ældre medicinske patient, som kommer fra hospitalet eller eget hjem. Borgeren har ofte blandingsdiagnoser, som gør, at de er komplekse og kræver observation og sygepleje døgnets 24 timer.

Borgere, som visiteres, kan være neurologiske, ortopædkirurgiske eller terminale, og de kan have en fremadskridende demens, som gør, at de ikke kan passes i eget hjem. Derudover visiteres borgere med misbrugsproblematikker. Borgere er her i få uger til måneder. Vi udfører al helhedspleje og arbejder målrettet med den rehabiliterende tankegang.

Favrskov KommuneSygeplejerske eller SSA søges til demensafsnit på plejecenter

Favrskov Kommune, Hammel

Vil du arbejde på et splinternyt plejecenter med engagerede kolleger, skønne beboere og smukke omgivelser? Og ønsker du samtidig masser af sygeplejefaglige opgaver og et højt fagligt niveau? Brænder du for arbejdet med demens? Så er det lige dig, vi mangler ...

Den ledige stilling er på ca. 30 timer i primært dagvagt og med 8 aftenvagter på 6 uger. Der er vagt hver 2. weekend.

Som en del af personalet på plejecenteret vil dine opgaver være sundheds- og sygepleje, såvel som praktisk bistand, socialt samvær og aktiviteter med beboerne. Du vil som basissygeplejerske eller SSA bl.a. være med til at sikre, at beboerne oplever en helhed i plejen og omsorgen, og det er derfor vigtigt, at du besidder gode pædagogiske evner, da jobbet indebærer, at du kan formidle din faglige viden og erfaringer til kolleger, så det tværfaglige samarbejde styrkes.

Arbejdstilsynet
Tilsynsførende med blik for det gode arbejdsmiljø

Arbejdstilsynet, Hadsten

Har du lyst til at arbejde for et sikkert og sundt arbejdsmiljø på arbejdspladserne i region Midt- og Nordjylland? Har du både et skarpt blik, en skarp pen og flair for den gode dialog? Så har vi seks ledige stillinger som tilsynsførende i Arbejdstilsynets Tilsynscenter Nord.

Beskæftigelsesministeriet

Som tilsynsførende kommer du til at løse opgaver, der omfatter hele tilsynsforløbet på virksomheden fra forberedelse af tilsyn, gennemførelse af virksomhedsbesøg til den skriftlige efterbehandling. Efter en grundig oplæring og intern grunduddannelse som tilsynsførende, forventer vi, at du med en dialogbaseret tilgang kan føre tilsyn og på egen hånd vurdere og reagere over for de væsentligste arbejdsmiljøproblemer.