185 job matcher din søgning 185 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Seniorshoppen ApSSælger/salgsassistent til 8370 Hadsten

Seniorshoppen ApS, Hadsten

Brænder du for at sælge? Har du erfaring med dametøj fra butik, men vil du måske gerne prøve noget andet? Vil du arbejde med den mest engagerede og taknemmelige målgruppe?

Som sælger i vores mobile butik, skal du besøge alle vores dejlige kunder og afholde det arrangementet, kunden har booket - enten butik eller butik + modeshow. Hvis der er bestilt modeshow, skal du klæde nogle dejlige damer på og fortælle forsamlingen om de forskellige sæt. Efter modeshowet, når butikken er åben, skal du hjælpe og rådgive kunderne som en alm. butikssælger. Til sidst vil du typisk skulle genbooke kunden i direkte forlængelse af arrangementet sammen med den ansvarlige.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
velas
Økonomikonsulent Søften

velas, Hinnerup

Drives du af at skabe værdi for dine kunder og dig selv? Motiveres du af at levere økonomisk rådgivning og yde høj kundeservice i en virksomhed, hvor fagligheden er i højsædet? Og vægter du det, at være en del af et stærkt fagligt team højt? Så læs videre her.

Afdelingen består af ca. 190 medarbejdere fordelt på flere huse. Du vil få din egen kundeportefølje af primært mindre virksomheder som du skal servicere og rådgive inden for skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling.

Hos os får du en udfordrende og interessant stilling i en velfungerende og dynamisk virksomhed. Vi prioriterer din udvikling, og du får opgaver, der matcher din interesse og giver dig faglige udfordringer.

velas
Frode Laursen A/S
Administrationselev

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Klar på at investere i din fremtid? Så tag vores talentuddannelse indenfor administration!

Du vil som administrationselev få dine egne ansvarsområder fra dag 1, og dine opgaver bliver mere og mere komplekse i takt med din udvikling. Dine opgaver vil kræve dit fulde fokus og fordybelse, og vi tager dig og din elevuddannelse seriøst. Hos os gør du en forskel!

Frode Laursen

Vi har 2 ledige stillinger, med opstart i juli/august. Den ene stilling er i vores Fleet Team, der håndterer vores hele Frode Laursens flåde, der består af alt fra lastbiler, trucks, trailere og alt andet kørende materiel. Den anden stilling er i vores Nordic Service, der er speditørernes forlængede arm, og håndterer reklamationer, opfølgning og sagsbehandling på vores nordiske transporter.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Favrskov KommuneSygeplejerske udekørende, primært dagvagt til Favrskov Vest/Ulstrup

Favrskov Kommune

Barselsvikariat frem til september 2022. Fuld tid, evt. lidt færre timer efter ønske og med start hurtigst muligt.

Har du mod på at prøve et arbejdsliv som udekørende kommunal sygeplejerske i et lækkert landområde?

Sygeplejerskerne i Team Ulstrup er en skøn blandet flok, hvor både alder og erfaring spiller sammen med en god portion hjertevarme og høj faglighed. Sygeplejerskerne arbejder i det daglige tæt sammen med hjemmeplejen, og hvor alle arbejder sammen for at skabe værdi med og for ’vores’ borgere og for Favrskov Kommune.

Primært dagvagt og derudover 3 faste aftenvagter hver 12. uge. Der kan forekomme få ekstra aftenvagter ifm. sygdom og ferie. Vi arbejder hver 4. weekend i 8 (8,5)-timers-vagter.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Favrskov KommunePædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til Korsholm Børneunivers

Favrskov Kommune, Hinnerup

Er du vild med udeliv, bål, biller og børn? Så er du måske en af de pædagogiske assistenter/ pædagogmedhjælpere, vi søger til Korsholm Børneunivers

Vores institution vokser hastigt, og nogle af vores dygtige medhjælpere skal på uddannelse, derfor søger vi en håndfuld pædagogiske assistenter/pædagogmedhjælpere til børnehaven.

Vi er medlem af Friluftsrådets Grønne Spirer-ordning, vægter udeliv og natur meget højt og er derfor meget ude på vores fantastiske legeplads, ligesom vi benytter naturen i nærområdet rigtig meget.

Vi tager pædagogisk afsæt i den styrkede pædagogiske læreplan med nedenstående fokus:

 • den voksne som medleger og legeinspirator
 • vi er optagede af børneperspektiver og understøtter børns initiativer
 • at skabe udviklende læringsmiljøer.
Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

MC emballage a/s
Product Manager til international handelsvirksomhed

MC emballage a/s, Hinnerup

Har du et stærkt handelsgen og godt kundetække? Og er du klar til nye udfordringer i en virksomhed, hvor du er med til at præge hele værdikæden?

MC emballage a/s

”Vi er dedikerede til kundernes behov, er fælles om at løse opgaverne og lader hverken kunder eller hinanden i stikken,” fortæller Teamleder Mie Madsen.

Hos MC Emballage A/S udvikler vi emballageløsninger ud fra vores kunders behov. Vores fokus er industri- og transportemballage og som totalleverandør er vi markedsledende indenfor området. En af vores absolutte styrker er, at vi er en medarbejderejet virksomhed, hvilket er med til at styrke vores stærke holdånd og kultur.

MC emballage a/s
Vestas Wind Systems A/S
Electrical Engineer

Vestas Wind Systems A/S, Hammel

Would you like to be responsible for developing high-end production test systems for Vestas? We are looking for an Electrical Engineer or Marine Engineer, experienced in creating concepts and design of electrical low-voltage systems.

You will be responsible for making concepts and electrical design of our test systems for Vestas factories worldwide. You will act as an anchor point towards external and internal suppliers supporting and guiding them in constructing the systems you have designed. Furthermore, you will participate in onsite supervision of the installation and erection activities.

 • You specify, design, and develop electrical systems for test of our turbines
 • You develop and describe concepts for test systems
 • You create risk assessments and ensure design at a high safety level
Vestas Wind Systems A/S
Favrskov KommuneTandplejer søges til Favrskov kommunale Tandpleje - vikariat

Favrskov Kommune, Hadsten og Hinnerup

Favrskov kommunale Tandpleje søger en uddannet tandplejer i et udvidet barselsvikariat fra 15. august eller snarest derefter og frem til udgangen af 2022.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling og vil som udgangspunkt være på klinikker i Hadsten og Hinnerup.

Vi arbejder med forebyggelse i højsædet og tilstræber et højt fagligt niveau og har gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse.

Vi vægter uddelegering af arbejdsopgaver og ansvar højt og søger derfor en kompetent medarbejder, der hovedsagelig vil komme til at arbejde med børn, men også med voksne i omsorgs- og specialtandplejen.

Favrskov KommunePædagog til Voldum Børnehus

Favrskov Kommune, Hadsten

Vi mangler en superpædagog til vores vuggestue med 12 skønne børn og kollegaer pr. 1 september eller hurtigst muligt derefter.

Voldum Børnehus er en integreret institution med ca. 60 børn, fordelt på én vuggestue med ca. 12 børn og to børnehavestuer med i alt ca. 50 børn. Vi er et mindre dagtilbud i en lille landsby, hvor vi har et godt samarbejde med både dagpleje, skole og lokalmiljø.

Du vil blive ansat som et del af et samlet hus, men stillingen er p.t. i vuggestuen. I vuggestuen bliver du en del af et team, der foruden dig består af to pædagoger og en pædagogmedhjælper.

EC Power A/SInterne/r Vertriebsmitarbeiter/in (w/m/d)

EC Power A/S, Hinnerup

Für unsere Vertriebabteilung suchen wir zum nächstmöglichen Zeitpunkt eine/n deutschsprachige/n und kundenorientierte/n Mitarbeiter/in.

Spornen Sie kurze Deadlines und eine vom Kunden vorgegebene Tagesordnung an? Dann sind Sie vielleicht unser/e neue/r Vertriebsmitarbeiter/in. Bei uns wird Kundenservice großgeschrieben, und wir bedienen unsere Partnerfirmen und Kunden mit Professionalität, Enthusiasmus und einem Lächeln.

Als Mitarbeiter/in in der Abteilung Vertrieb/Rezeption haben Sie eine breite Kontaktfläche zu unseren Kunden, und da sich diese überwiegend im deutschen Markt befinden, ist die deutsche Sprache ein natürlicher Teil Ihres Arbeitsalltags.

Klik her for den danske version af annoncen.

Favrskov KommuneVi søger afløsere på Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Social- og sundhedshjælpere, -assistenter eller sygeplejestuderende søges til afløsning

Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar, så er det lige dig, vi mangler. Vi har brug for afløsere, der er fleksible i forhold til arbejdet og har en positiv tilgang til hverdagens opgaver. Vi arbejder efter leve-bo-miljø-principperne, og der tages udgangspunkt i beboernes dagligliv. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere.

Arbejdet vil dels være tilkald ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær og ferie. Der er også enkelte faste vikarstillinger med mellem 6-10 timer pr. uge. Det er nødvendigt, at du er fleksibel og kan tage blandede vagter samt weekender.

Furnipart A/S
Grafisk Designer/AD’er (barselsvikariat)

Furnipart A/S, Hinnerup

Da vores dygtige art director går på barsel, har vi brug for en vikar, der med sin sans for detaljen har lyst til at sikre vores grafiske udtryk i de næste 10 måneder.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

 • Lave vores grafiske materiale og kampagner til alle platforme iht. vores visuelle koncepter
 • Medvirke i udviklingen af produkt-marketingog brandkampagner
 • Udarbejde produktkataloger, brochurer og POS materiale
 • Drive og eksekvere grafiske projekter online som offline

Du løser større projekter og bidrager meget konkret til at skabe succesfulde samarbejder med vigtige internationale kunder.

R&D Engineering A/SProjektdirektør med projektledelseserfaring fra turnkey-leverancer

R&D Engineering A/S, Hinnerup

Kan du eksekvere, levere og samtidigt sætte det rette hold på store komplekse turn-key leverancer?

Som projektdirektør er det dit overordnede ansvar:

 • At sparre med projektlederne og projektkerneaktører ift. at sikre det bedst mulige projektperformance – herunder udfordre de projektmæssige dispositioner
 • At skabe overblik over projekter, både i forhold til fremdrift, økonomi, ressourceforbrug og styring, så projektet følger planen i forhold til tid, kvalitet og økonomi.
 • At etablere og videreudvikle projektorganisationen, så du får de rette kompetencer fra alle relevante fagområder til at løse opgaverne. Organisationen vil bestå både af interne og eksterne ressourcer, som du leder, fastholder og udvikler.
Favrskov KommuneDygtig pædagogmedhjælper til skole og SFO - Hadsten Skole

Favrskov Kommune

Elsker du at være udendørs, fysisk aktiv og igangsættende? Eller har du andre kompetencer og interesser, som du brænder for at sætte i spil? Så er det måske dig, vi søger.

Hadsten Skole søger en dygtig pædagogmedhjælper til 37 timer om ugen i skolens indskoling og SFO – en pædagogmedhjælper, der trives i samarbejdet med børn, forældre og kolleger. Det pædagogiske tilbud er konstant i udvikling, og vi søger derfor en pædagogmedhjælper, som ønsker at virke og være medskaber af det pædagogisk fritidstilbud.

Vi kan bl.a. tilbyde en dynamisk og veldrevet folkeskole i Favrskov Kommune, som er en attraktiv arbejdsplads med gode muligheder for udvikling.

Spa Kompagniet ApSLogistikkoordinator

Spa Kompagniet ApS, Hinnerup

Vi søger en logistikkoordinator med opstart hurtigst muligt til hovedkontoret i Søften.

Du skal sammen med dine kolleger i afdelingen sikre at vores kunder får varerne leveret til tiden og varetage den interne koordinering og opfølgning på ordrerne. Du bliver et vigtigt knudepunkt i organisationen og kommer til at varetage en række væsentlige opgaver, herunder:

 • Behandling af salgsordrer, - du overtager kundeansvaret når ordren er bekræftet, koordinerer levering og installation med kunden og håndterer faktureringen
 • Opfølgning på indkøbsordrer, herunder registrering af indkommende containere med varer
 • Koordinering og planlægning af tilpasninger og leveringer med lageret
 • Salg af diverse tilbehør
 • Booking af lastbiler, kraner med mere til fragt