134 job matcher din søgning 134 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HedeDanmark A/S
Selvstændig og udadvendt, administrativ medarbejder

HedeDanmark A/S, Hinnerup

Trives du med et højt tempo, og kan du lide en hverdag, hvor man hjælpes ad når det brænder på, og giver high-five når man lykkes med at få opgaverne godt i mål? Har du samtidig et godt blik for detaljen og en god struktur? Så er det måske dig vi søger til vores juletræsafdeling HD Nordic Trees.

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdspladsVi tilbyder et kontorfællesskab med mange forskellige faggrupper og kollegaer fra de forskellige divisioner i vores forretning, samt en afdeling med engagerede kollegaer, hvor bølgerne går højt - på den gode måde.

HedeDanmark A/S
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Traktor- & Høstspecialisten A/S Lagerchef, Team Hinnerup

Traktor- & Høstspecialisten A/S

Kan du se dig selv i et job med gode udviklingsmuligheder, og hvor der er stor fokus på at skabe resultater gennem god kundeservice?

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere udvikling af vores interne og eksterne reservedelsafdeling, personaleansvar (planlægning) samt markedsføring.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource.

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
R&D Test Systems PLC programmør til serviceopgaver og opgraderinger

R&D Test Systems, Hinnerup

Vi søger en PLC programmør, som kan hjælpe med servicering og opgraderinger af eksisterende udstyr samt bidrage til en høj, professionel standard i både udviklings, design -og kommissioneringsfasen af heavy-duty testsystemer.

Dit fokus vil være på at servicere og udvikle opgraderinger til vores nuværende testsystemer.

Du vil sideløbende have mulighed for at bidrage til design, udvikling og idriftsættelse nye test bænke.

Vi tilbyder en resultatorienteret og innovativ kultur, som fokuserer på udvikling og levering af verdensklasse ingeniørarbejde

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Velas
Danmarks bedste planteavlere

Velas

Vores stærke faglige og udviklingsorienterede planteavlsafdeling har brug for ekstra kræfter for at kunne lykkes med vores ambitiøse idéer for udviklingen af de danske planteavlsbrug. Dit geografiske udgangspunkt er du selv med til at bestemme, da vi har kontorer både i det jyske og fynske.

Vi tilbyder dig at blive en del af vores planteavlsafdeling med ca. 70 medarbejdere. Her finder du al den faglige viden, du kan ønske dig og dermed et fantastisk grundlag for din videre udvikling.

Velas
R&D Test Systems PLC programmør

R&D Test Systems, Hinnerup

Vil du være med til at bygge nogle af de største og mest komplekse testsystemer i verdenen?

Vi søger en PLC programmør, som kan være med til hjælpe med at sikre en høj, professionel standard i udviklings, design -og kommissioneringsfasen af large-scale testsystemer til vores kunder i vind- og flybranchen.

Du skal være med til at designe og udvikle alle aspekter af maskinstyringen til vores test systemer, herunder blandt andet:

 • Hardware topologi design,
 • Netværksdesign og opsætning
 • PLC kode design og programmering
Scan Choco A/S Content Creator

Scan Choco A/S, Hinnerup

Har du lyst til at arbejde med nogle stærke brands i en travl virksomhed i rivende udvikling?

Scan Choco er en stor grossist og producent af slik til det danske marked. Vi har 3 forskellige webshops, der alle er målrettet detailkunder. Én shop med gaveartikler, én med økologisk slik og én med det helt brede sortiment i bland-selv-slik og børneslik.

Vi leder efter den person der, løbende for alle tre shops, kan holde vores online aktiviteter interessante….

Du skal være vores schweitzer-kniv inden for SoMe. Have både en skarp pen og meget stærke digitale kompetencer: Idé, foto, produktfoto, video, tekst, grafik.

Er det dig?

Hoyer Sommerferieafløser - Montør

Hoyer, Hadsten

Vi søger nogle hjælpende hænder til vores sommerperiode, hvor der er tale om forefaldende opgaver, herunder let montage på Elektriske Motorer.

Daglige opgaver foregår på vores adresse i Hadsten. Af montageopgaver kan bl.a. nævnes udskiftning af flanger og lejer, isætning af PTC, varmebånd og klixon, samt andre kundespecifikke montageopgaver.

Vi tilbyder dig godt teamwork mellem ansatte.

Duka A/S Systemadministrator med flair for udvikling

Duka A/S, Hinnerup

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor der er fokus på nutidens og fremtidens digitale brugeroplevelser, og hvor nytænkning, teknologi og især kunden er i fokus?

Vores nye Systemadministrator vil indgå i vores IT Drift & Udviklingsteam, og de primære opgaver bliver bl.a.:

 • Vedligeholdelse af kundevendte centralapplikationer, eks. e-mail server, deployering, images og automatisering.
 • Vedligeholdelse af forretningsapplikationer som MS 365, MS CRM, MS AD, Azure og Dixa.

Vi forventer ikke, at du er uddannet softwareudvikler, men vi forventer, at du kan bygge scripts og kode til at løse og automatisere opgaverne med.

Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Velas
Revisorassistent

Velas, Hinnerup

Vi har travlt i Velas og derfor søger vi en ny kollega, en kompetent og fagligt velfunderet revisorassistent til vores kontor i Søften.

Vi søger dig der har:

 • erfaring som revisorassistent, bogholder eller controller
 • ønske om at arbejde med de nyeste digitale muligheder og redskaber
Velas
Imerco
Bliv elev hos Imerco i Region Midt- og Nordjylland

Imerco

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning, men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev i Imerco Silkeborg.

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Imerco
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Velas
Økonomiassistent til kirkekasse-teamet

Velas, Viborg og Søften

Har du erfaring med bogføring, regnskab, budget og lønadministration? Eller måske erfaring fra en stilling som kordegn eller regnskabsfører i Den Danske Folkekirke? Så læs endelig videre…

Vi oplever for tiden stor efterspørgsel på vores ydelser til de enkelte kirker. Vi arbejder teambaseret og har som mål at levere kvalitet og god service med udgangspunkt i det enkelte menighedsråds forhold.

Velas
IN-STORE A/S Projektkoordinator (barselsvikariat)

IN-STORE A/S, Hinnerup

Vi søger en kompetent projektkoordinator til aktiviteter i detailhandel (barselsvikariat med mulighed for fastansættelse)

Hvis du har lyst til at være en del af vores team, kan vi tilbyde et udfordrende job med mulighed for personlig og faglig udvikling i et dynamisk, til tider hektisk og uformelt miljø.

Du vil indgå i vores team af projektkoordinatorer. Her forventes det, at du tager ansvar for opgaven fra A-Z, har øje for detaljen og arbejder meget systematisk.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV