104 jobannoncer matcher din søgning 104 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FFV Energi & Miljø A/S

Medarbejder/Montør til vand og varme

Vi søger en ny kollega, som sammen med det øvrige team vil være med til at sikre vores vand- og varmeforsyning i Faaborg.

Vi tilbyder et job, hvor der er mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du er med til at præge din egen hverdag, med mulighed for at gøre en forskel og se resultaterne af egen indsats. Du vil få et alsidigt job, hvor ikke to dage er ens.

Dit primære arbejdsområde vil være vores vandforsyning, hvor det omhandler ledningsnettet, udskiftning af ledninger (projekter), reparationer ved ledningsbrud m.m.

BDO
Gem
BDO

En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO
FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S
Gem
FOGH NISSEN Management

Area Sales Manager

Hjemmearbejdsplads

Danmark - 600 faste kunder fra start – kørende 3-4 dage pr. uge hjemmekontor afhængig af bopæl – attraktiv bonusordning

Du vil fra start få overdraget ca. 600 danske kunder, som i dag handler hos NGI. Produktporteføljen er gennem de seneste år blevet udvidet betragteligt, og det bliver dig, der skal brede det ud.

Du vil indgå i NGIs teamopdelte salgsafdeling, og du vil blive en del af det skandinaviske team på i alt 3 dygtige og energiske NGI-medarbejdere. Din hverdag vil være hos kunderne og på landevejen, når du ikke er på dit hjemmekontor.

JS Danmark A/S

Annoncekonsulent

Åbyhøj
Mulighed for hjemmearbejde

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Som annoncekonsulent skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning.

Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelses niveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annonce materiale og overholdelse af deadlines.

Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 27.600 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag.
Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus
 • Spar transporttiden hver dag - du arbejder hjemmefra
A/S Ikast Betonvarefabrik

Alsidig smed/traktormekaniker med teknisk baggrund

Ringe

Vores smedeafdeling søger en smed/traktormekaniker. Arbejdsopgaver er reparationer og vedligehold af produktionsanlæg samt renovering af formudstyr i vores afdeling i Ringe.

For den rette person tilbyder vi:

 • Job med frihed under ansvar
 • Dynamisk, uformelt arbejdsmiljø i spændende virksomhed med en stor entreprenørånd
 • Kompetente kolleger og daglige udfordringer
A/S Ikast Betonvarefabrik
Temp-Team A/S søger for Uhrenholt A/S
Gem
Temp-Team A/S

Destination Mælkevejen - stop på Sydfyn!

Fåborg

Vil du være del af en stor koncern og samtidig arbejde lokalt?

Så bliv del af Grøndal Mejeri, som er ejet af Uhrenholt A/S. Grøndal Mejeri ligger ved Fåborg, hvor der er højt til loftet og den skønneste udsigt.

Grundet vækst og sund travlhed søger Grøndal Mejeri lige nu mejerister til skummesal og osteriet. Produktionen indeholder de kendte oste: Havarti, Fontal, Samsø og Kefalotyri.

AMU Juul A/S

Undervisere i FVU Dansk søges – Timelærere

Hjemmearbejdsplads

Har du erfaring som underviser i FVU Dansk? Har du også erfaring med online undervisning?

Hvis ja, så har du måske lyst til at arbejde som timelærer hos os. Vi får nemlig mange nye kursister hver dag, og derfor er vi interesseret i at indgå en aftale med dig snarest muligt.

Vi aftaler det ugentlige timeantal efter dit behov, og på sigt vil der være mulighed for fastansættelse. Vi forsyner dig med de digitale redskaber, som du har brug for.

Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
Løgismose A/S

Servicetekniker/reparatør til Løgismose i Broby

Har du kendskab til automationsudstyr og mekanisk udstyr i en kompleks produktion – og er du omstillingsdygtig og løsningsorienteret med et stærk gåpåmod, så er det netop dig, som vi søger til en stilling som servicetekniker/reparatør til vores produktion i Broby.

Når du arbejder i Vedligehold, får du berøring med hele produktionen og stort set alle ansatte. Og arbejdet er præget af både rutinemæssige eftersyn og udbedring af fejl og pludseligt opståede udfordringer ved maskiner og udstyr.

Løgismose A/S
Nature Energy

Driftsassistent til Midtfyn

Ringe

Du kommer til at indgå i anlæggets driftsteam og vagtordning samtidig med, at du har fokus på at sørge for, at anlægget hele tiden fungerer optimalt.

Se video om Nature Energy som arbejdsplads

I tæt sammenspil med driftslederen, driftslederassistenten og de øvrige driftsassistenter sikrer du en stabil drift, hvor dine opgaver bl.a. vil være:

 • Vedligehold og optimering af biogasanlægget
 • Udskiftning af mekaniske og elektriske dele
 • Reparationer af procesudstyr
Nature Energy
Visma e-conomic a/s

Go-To-Market Advisor

Hjemmearbejdsplads

Visma Group is on the lookout for a new colleague with go-to-market competence and a strategic mindset – is that you?

As a crucial part of our dynamic team, you'll be instrumental in elevating companies to new heights through our three levels of support:

 • Train the Trainer - Develop competence of the companies through self-serve training material, facilitating academies and peer groups.
 • Guide & Advice - Support company leaders with go-to-market strategy and operations within the different areas of commercial strategy.
Visma e-conomic a/s
P. A. Savværk. Korinth A/S

Produktions- og salgskoordinator

Faaborg

Har du erfaring med styring af produktion i Business Central, og vil du spille en central rolle i at støtte salgsafdelingen og sikre en effektiv drift?

Dine overordnede arbejdsopgaver vil være at kombinere den daglige og ugentlige produktionsplanlægning. Det forventes desuden, at du i dagligdagen også bidrager til den daglige rytme på kontoret, herunder være det primære kontaktpunkt for kunder vedrørende ordrer, leverancer og generelle forespørgsler.

Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Løgismose A/S

Opvasker til aftenvagt

Broby

Til vores færdigretsproduktion i Broby søger vi en mødestabil medarbejder til den centrale funktion som opvasker – med opstart hurtigst muligt.

Er du fysisk robust og har du prøvet at arbejde som opvasker tidligere, så er det måske netop dig, vi søger - rollen som opvasker er helt central for, at vores færdigretsproduktion kan køre – uden opvaskeren kan ingen af de andre områder fungerer optimalt.

Der er tale om krævende, fysisk hårdt arbejde, som betyder, at du skal have en god fysik og være indstillet på, hvad jobbet indebærer.

Løgismose A/S
Target People søger for VVS Gruppen Fyn ApS
Gem
Target People

VVS-Koordinator til serviceafdeling

Broby

VVS GRUPPEN FYN arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder VVS, til både offentlige og private virksomheder samt boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsæde.

Som VVS-Koordinator får du en nøgleposition i virksomheden. Du har ansvaret for koordinering af vores opgaveportefølje og ressourcer. Sammen med de ansvarlige for de tre andre afdelinger står du for koordinering og planlægning af medarbejdere på opgaverne. Du sikrer den gode kundeservice og at medarbejdernes dag er sammenhængende og værdiskabende.

Team Rynkeby Fonden

Administrativ medarbejder

Ringe

Brænder du for hjælpe med projekt- og eventstyring, og er du en haj til IT?

Har du lyst til arbejde i et internationalt miljø for en god sag og være med til give den bedste support til Team Rynkebys mange interessenter?

Den primære opgave for dig som administrativ medarbejder i Team Rynkeby Fonden er at gøre det lettere og sjovere at være deltager på Team Rynkeby samt sikre, at vores mange sponsorer oplever, at de får værdi for deres store støtte.

BJ-Gear A/S

Ansvarlig og kvalitetsbevidst industritekniker til daghold til vores afdeling på Fyn

Broby

Har du erfaring med CNC-drejning og vil du være med til at producere komponenter af højeste kvalitet? Så er du måske vores nye kollega?

Dit arbejde vil primært bestå i opstilling og programmering af vores Okuma LB 3000-drejebænke.

Vi tilbyder et spændende job med mange udfordringer og muligheder i en dynamisk virksomhed i vækst, god løn, attraktive personalegoder og ordnede forhold.

Nordelektro A/S

Elevatorteknikere til Fyn, Trekantsområdet, Øst- og Nordjylland

Vi har vundet vores største aftale nogensinde og søger nu flere elevatorteknikere til Jylland og Fyn.

Se video om Nordelektro A/S som arbejdsplads

Det er med stor stolthed, at vi nu kan dele nyheden om, at Nordelektro er valgt som leverandør af elevatorservice via Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Som SKI-leverandør skal vi udføre lovpligtige eftersyn og vedligehold af elevatorer i Region Nordjylland samt i 15 kommuner i Jylland og på Fyn.

Derfor søger vi nu en masse nye, teknisk stærke elevatorteknikere til at hjælpe os med den spændende opgave.

Nordelektro A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV