141 job matcher din søgning 141 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Thrane Consult ApSErfaren og selvstændig revisorassistent

Thrane Consult ApS, Årslev

Til vores kontor i Årslev søger vi en erfaren revisorassistent, som kan arbejde selvstændigt. Vi er en bogholderi- og revisionsvirksomhed, som arbejder med mange forskellige typer opgaver/kunder. Vi har et tæt forhold til vores kunder, og vores idégrundlag er at tilbyde alle former for assistance.

Jobbet:

Det vil bestå af selvstændig bogføring og momsafstemninger for mange forskellige mindre og mellemstore virksomheder.

Vi kan tilbyde:

 • Selvstændigt job med mulighed for at planlægge din egen dag, med respekt for deadlines.
 • Eget kontor.
 • Mulighed for flekstid.
KEN Hygiene Systems A/S
Sales Supporter til international virksomhed

KEN Hygiene Systems A/S, Broby

KEN HYGIENE SYSTEMS udvikler og producerer desinficerende maskiner til catering-, life science- og hospitalsbranchen.

Som medarbejder hos KEN er du med til at sikre, at vores løsninger lever op til de strengeste krav og standarder på markedet og anvendes i brancher og på arbejdspladser, hvor bakterier og smittefare skal elimineres, og hvor høj hygiejne har topprioritet.

Vi har travlt og søger endnu en kollega til en stilling som sales supporter i vores salgsafdeling.

Du vil få din daglige gang på vores hovedkontor i Brobyværk, hvor du sammen med dine 12 kollegaer i salgsafdelingen får mulighed for rigelig af sparring og gode kollegiale forhold.

KEN Hygiene Systems A/S
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

føtexModen delikatesseelev - Faaborg

føtex

Er du klar til en uddannelse, og har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

Så hvis du brænder for at kræse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

Dine opgaver er blandt andet at

 • tilberede gode råvarer
 • anrette spændende menuer
 • sælge varerne
SKAKO Concrete A/S
Intern teknisk sælger

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

Vores aftersales afdeling hos SKAKO Concrete A/S i Faaborg har travlt. Har du teknisk indsigt, et udpræget salgsgen, og kan du samtidig frembringe de rigtige reservedelsløsninger til vores kunder? Så er du måske vores nye, interne, tekniske sælger og konstruktør til aftersales og design af reservedele

Med en mangeårig, gennemprøvet produktportefølje i bagagen er SKAKO på en spændende, strategisk og perspektivrig rejse med flere igangværende og nye udviklingsprojekter samt mange eksisterende kunder og anlæg i ind- og udland.

Opgaverne

 • Ved hjælp af teknisk dokumentation og i samarbejde med kolleger finder du de forespurgte reservedele til vores produkter solgt igennem de sidste 30-40 år
 • Design og revidering af aftersales produkter som f.eks. sliddele til betonblandere
 • Indhentning af priser og leveringstider i tæt samarbejde med indkøb og produktion
SKAKO Concrete A/S
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Sparekassen Sjælland-Fyn
Administrativ medarbejder med speciale i erhverv

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Holbæk eller Ringe

Dette er jobbet for dig, som ønsker at assistere på erhverv. Du vil blive en del af en organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt, hvor din stemme bliver hørt, og hvor du får frihed og fleksibilitet i din hverdag.

De daglige opgaver består primært af sagsbehandling på erhvervskunder. En stor del af din hverdag har fokus på erhvervsboligsager - både konverteringer, køb og salg, men også større projekt- og byggesager. Yderligere skal du ekspedere kreditsager med dertilhørende sikkerheder.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
SPAR
Delikatesseassistent

SPAR, Årslev

Vi har brug for en udadvendt og inspirerende delikatesseassistent til vores fantastiske butik på 37 timer.

Du skal være med til at inspirere vores kunder, og til at skabe en flot og indbydende delikatesseafdeling. Du vil få gode muligheder for at udfolde din kreativitet, og at komme med nye ideer til disken.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet, at:

 • deltage i den daglige produktion af smørrebrød, sandwiches, kolde og lune anretninger
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • følge udviklingen inden for fødevaremarkedet
Kirkeby & Thrane A/SLagermedarbejder

Kirkeby & Thrane A/S, Broby

Hos Kirkeby & Thrane A/S har vi travlt med at producere mejeriprodukter til vores danske og skandinaviske kunder. Vores produktion af røgeoste og handel af mejeriprodukter, er efter Corona stigende og i den forbindelse søger vi en erfaren lagermedarbejder.

De primære arbejdsopgaver omfatter

 • Læse ordrer, plukke og sammenpakke mejeriprodukter derefter
 • Sikre optimalt vare-flow og udnyttelse af vores kølelager
 • Sikre mixordrer pakkes optimalt, så vi minimerer transportudgifter

Vi tilbyder at blive en del af en familieejet virksomhed, som ovenpå Corona, nu er inde i en vækstfase med stigende antal kunder i Danmark og Skandinavien

Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende copywriter/tekstforfatter/redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren danskstalende tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

Rynkeby Foods A/SHR-KONSULENT

Rynkeby Foods A/S, Ringe

HR-konsulent en spændende og krævende HR-rolle i en organisation i udvikling

Du får spændende og varierede opgaver, med stor brede, lige fra strategiske til rent operationelle aktiviteter. Du vil være en sparringspartner for organisationen, og vil indgå i et HR Team på pt. 5 personer med reference til HR-direktøren.

Opgaver bliver bl.a.

 • Deltage i implementering af et nyt HR System, som understøtter vores HR Årshjul
 • Med afsæt i forretningsstrategien bidrage til at udvikle planer for kompetenceudvikling. Evt. bidrage til afvikling af kursusaktiviteter.
 • Strømline vores rekrutteringsindsats og sikre en god onboarding for alle nye medarbejdere,
Rynkeby Foods A/S
MatchMaker
Dataanalytiker – Business Intelligence (BI) og Robotic Process Automation (RPA)

MatchMaker søger for SKAKO i Faaborg

Til en nyoprettet stilling søger vi en dataanalytiker til i endnu højere grad, at understøtte forretningen ved at øge og optimere systemanvendelsen af Navision, Power BI og RPA.

Dine ansvarsområder bliver:

 • At planlægge, designe og udvikle en optimal og effektiv anvendelse af Business Intelligence. Herunder at drive og gennemføre diverse optimeringsprojekter.
 • Kontinuerlig drift/vedligehold samt udvikling af systemerne.
 • At arbejde tæt sammen med IT, økonomi, salg, marketing samt produktion for at understøtte organisationen i et mere datadrevet beslutningsgrundlag.

Du tilbydes et selvstændigt og spændende job med mulighed for at tilrettelægge og præge din egen hverdag. Du bliver en del af et kompetent team, hvor du er med til at understøtte en succesfuld virksomhed i vækst.

MatchMaker