115 job matcher din søgning 115 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Imerco
Bliv elev hos Imerco i Region Syddanmark

Imerco

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning, men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev i Imerco Silkeborg.

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Imerco
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Midtfyns Energi A/S Projektassistent/koordinator

Midtfyns Energi A/S, Ringe

Har du et stærkt administrativt gen og måske endda en smule teknisk indsigt? Og vil du sætte dit præg på unikke projekter inden for grøn omstilling?

Vi forstiller os, at du måske har en teknisk baggrund, fx som teknisk assistent, teknisk designer eller tilsvarende. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du blot har gode administrative egenskaber, da vi nok skal lære dig op i de tekniske aspekter af stillingen.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen Fyn søger studentermedhjælper til feltovervågning

Miljøstyrelsen, Faaborg

Miljøstyrelsens enhed på Fyn søger 1-2 studentermedarbejder i perioden 1. juli 2023 til 30. september 2023. Vi forestiller os, at du studerer biologi eller anden uddannelse med naturfagligt indhold.

Vi kan tilbyde et spændende studiejob, som giver indblik i Miljøstyrelsens overvågning af vandmiljøet. Jobbet består især i at deltage i vegetationsundersøgelser i vandløb og søer, samt inddatering af data.

Arbejdet vil hovedsagligt foregå ude i felten i forbindelse med Miljøstyrelsens vegetationsundersøgelser i både vandløb og søer.

Miljøstyrelsen
Fonden Asgaard-Sødinge Pædagog til opholdssted

Fonden Asgaard-Sødinge, Ringe

Brænder du for at arbejde med psykisk sårbare børn og unge? Er du ambitiøs på dine egne, dine kollegers og børnenes vegne?

Der er tale om en fuldtidsstilling, som skal besættes snarest muligt. Arbejdstiden består primært af døgnarbejde, herunder weekend samt søn- og helligdage og aftales i samarbejde med afdelingsleder.

Du vil indgå i en vagtplan med et 6-ugers rul og have fem døgnvagter samt en weekendvagt på de seks uger.

Vi tilbyder en arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling gennem en spændende og udfordrende hverdag samt intern miljøterapeutisk uddannelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
WICOTEC KIRKEBJERG
Dygtig el-tekniker/vvs-tekniker til rammeaftale hos Forsvarets Ejendomsstyrelse

WICOTEC KIRKEBJERG

Trives du med forskelligartede arbejdsopgaver, hvor dagen ikke altid kan planlægges? Vil du være med til at servicere Forsvarets ejendomme i Region Syd? Så er du måske vores nye kollega!

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Udføre service og ændringer hos Forsvaret
 • Deltage i mindre projektopgaver
 • Deltage i udarbejdelse af nødvendig dokumentation

Vi tror på, at vores kollegaer er vores vigtigste aktiv i samarbejdet med kunderne. Sammen skaber vi gode oplevelser og gode løsninger for kunderne, og dermed også for hinanden.

WICOTEC KIRKEBJERG
Foodjob Nordic
Produktionsplanlægger til nøglestilling i fødevareindustrien

Foodjob Nordic søger for Løgismose A/S i Broby

Foodjob Nordic søger nu for Løgismose A/S i Allested-Vejle på Fyn en dygtig planlægger til en spændende stilling for at styrke organisationen omkring planlægning, produktions- og procesoptimering og samspil mellem indkøb, produktion, logistik og salg.

Se video om Løgismose A/S som arbejdsplads

Løgismose er i en rivende udvikling og har travlt, og den rette kandidat skal være komfortabel med at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor du selv er med til at skabe rammer og strukturer i en flad organisation med stor medbestemmelse.

Primære arbejdsopgaver vil være:

 • Daglig planlægning og udarbejdelse af produktionsplaner på dags-, uge- og månedsniveau
 • Daglig kontakt til produktion, lager og salg
 • Produktionsopfølgning i forhold til planer
Foodjob Nordic
Marius Pedersen A/S
Kontorelev m/økonomi som speciale

Marius Pedersen A/S, Ferritslev

Til bogholderiet på vores hovedkontor i Ferritslev søger vi en dygtig og udadvendt kontorelev, der brænder for at yde en god service.

Du bliver en del af et team af 14 engagerede medarbejdere, hvor omgangstonen er frisk og uformel, og du vil altid kunne hente hjælp og sparring hos dine øvrige kolleger.

Vi tilbyder en spændende elevplads med egne ansvarsområder, der vokser støt gennem uddannelsen, i Danmarks førende virksomhed inden for moderne affaldsbehandling. Du får en bred kontaktflade til kunder, samarbejdspartnere, leverandører samt internt i virksomheden.

Marius Pedersen A/S
Gem
Coop365 Discount Souschef, 365discount, Ferritslev

Coop365 Discount

Er du klar til udvikling på fast speed?

Når du vælger at være souschef hos 365discount Ferritslev, er du garanteret en spændende udvikling; af dit lederskab, af din faglighed og personligt.

Hos os får du

 • Masser af ansvar
  • Du får, sammen med din butikschef, et stort ansvar i det daglige – og når butikschefen er ude af huset, er du 100% in charge.
 • Garanteret læring
  • Vi lærer alle sammen – hele tiden – og du får gode muligheder for at lære i 365discount: sammen med din butikschef i dagligdagen og selvfølgelig via såvel digitale som fysiske kurser og uddannelse.
 • Masser af sparring
  • Sparring er en vigtig del af vores verden, og du kan forvente både at modtage og give værdifuld sparring.
Land & Fritid Bliv butikselev

Land & Fritid

Er du klar til at tage kickstarte din karriere? Vi søger lige nu engagerede butikselever til vores butikker i hele landet.

Du kan se frem til alsidig hverdag, hvor du blive inddraget i stort set alle forretningsgange og opgaver i butikken, ligesom du vil komme til arbejde med vores produkter fra hele vores sortiment indenfor hest, jagt, pet, hus og have. Du er med til at indrette butikken og lave vores udstillinger, og i løbet af dit uddannelsesforløb vil du få dine egne ansvarsområder, hvilket giver dig en god ballast til dit videre karriereforløb.

Jack Foged A/S Projektleder med uddannelse som maskinmester/maskiningeniør

Jack Foged A/S, Broby

Du vil indgå i et fælles ansvar for projekter indenfor nybyggeri og ombygninger af små og store komplekse rørinstallationer. Vi arbejder i industrier til fjernvarme, biogas, smedearbejde, gartnerier, kraftvarme, køleanlæg og VVS.

Jobbet er alsidigt og byder på opgaver som:

 • Projektering
 • Projektledelse og projektøkonomi
 • Indkøb
 • Kvalitetssikring – deltagelse i byggemøder/tilsyn
PeopleLink HR- og lønkonsulent

PeopleLink søger for Løgismose A/S i Broby

HR-support og lønadministration for hele organisationen

Vil du være en del af et af Danmarks stærkeste fødevarebrands, som er særligt kendt for kvalitet, smag og håndværk, og som desuden har en stærk etisk holdning til, hvordan produkterne bliver til?

Som HR- og lønkonsulent i Løgismose får du et selvstændigt ansvar for at sikre en effektiv drift og support i forhold til løn- og personaleadministration i en organisation med 125 medarbejdere.

Den HR-relaterede del af jobbet består blandt andet af deltagelse og support i forbindelse med rekruttering, ansættelse, onboarding, udvikling og afvikling samt varetagelse af alle personalerelaterede henvendelser, herunder spørgsmål om personale- og ansættelsesregler.

MatchMaker SÆLGER – AFTER SALES

MatchMaker søger for SKAKO A/S i Faaborg

Til fastholdelse af eksisterende samt tidligere kunder med henblik på at øge salget af reservedele samt serviceløsninger søges nu en sælger til After Sales til selvstændigt at drive salget.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med teknisk salg. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange. Du er primært kommerciel men med en god teknisk forståelse.

Du tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed i en klar vækststrategi med gode udviklingsmuligheder – og en fleksibel arbejdsplads med mulighed for at gøre brug af kontoret i Odense.

Maraldi Seeds Denmark A/S Driftsleder søges til planteforædlingsvirksomhed på Midtfyn

Maraldi Seeds Denmark A/S, Årslev

Ønsker du at lede et planteforædlingsteam på Midtfyn? Maraldi Seeds Denmark A/S er en internationalt orienteret dansk virksomhed, der udvikler de mest sygdomsresistente, miljøvenlige og dyrkningssikre spinatsorter, som visuelt og smagsmæssigt lever op til forbrugernes høje krav. På grund af generationsskifte søger vi en dygtig Driftsleder til at lede virksomheden.

Du får ansvar for HR, budgetter, løn, betalinger, bogføring samt rapportering (ansvaret for salg og frøproduktionen er overgået til moderselskabet) og du skal kunne lide at deltage i det daglige praktiske arbejde.

Virksomheden tilbyder et internationalt orienteret job med ledelse af et professionelt team med en spændende mission og en afvekslende hverdag i et uformelt arbejdsmiljø.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Miljøstyrelsen
MST Fyn søger funktionsleder

Miljøstyrelsen, Faaborg

Har du lyst til faglig ledelse, og har du ambitioner om at udvikle dig ledelsesmæssigt? Har du tilmed, det der skal til for at understøtte en fortsat god trivsel og et højt fagligt niveau i vores enhed?

Vi løser opgaver i relation til overvågning af vandmiljøet og naturen. Vi har en særlig rolle i koordineringen af den landsdækkende vandplanlægning på det marine område og på søområdet.

Som funktionsleder vil du indgå i den faglige ledelse af enheden, og din rolle vil være at sikre det faglige overblik og bistå kolleger med opgavevaretagelsen.

Miljøstyrelsen
Falsled Kro A/S
Passioneret tjener/Passionate waiter til Falsled Kro,1744 Relais & Châteaux

Falsled Kro A/S, Millinge

På Falsled Kro – en del af Relais & Châteaux – søger vi en dygtig tjener til vores velfungerende tjenerteam. Faglig stolthed og indlevelse er nogle af vores vigtigste værktøjer til at skabe sublime gæsteoplevelser gennem gastronomi og værtskab.

Kunne du tænke dig at være en del af vores ambitiøse hold på den stemningsfulde kro, søger vi en tjener på fuldtid – med tre-fire ugentlige arbejdsdage. Vi arbejder med høj kvalitet under ordnede vilkår og med en vagtplan, der balancerer arbejde og privatliv.

Se video om Falsled Kro A/S som arbejdsplads

Ud over at sørge godt for de mange gæster, der kommer fra nær og fjern for at fejre livet og kærligheden hos os, fokuserer vi på det gode samarbejde. Samtidig søger vi fortsat udvikling og læring. Du kan bringe alle dine kompetencer i spil her, ligesom du får mulighed for at dygtiggøre dig inden for områder, der interesserer dig.

For English version, click here

Falsled Kro A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV