89 job matcher din søgning 89 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 89 resultater.
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Faaborg

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Louis Nielsen A/S
Salgselev til Faaborg

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service. Det er derfor også afgørende, at du tager ansvar for din uddannelse og forfølger dine mål.

Louis Nielsen A/S
SAM InternationalKvalitetskoordinator

SAM International søger for Lactosan i Ringe

Vil du have en udfordrende hverdag, hvor du er eksperten i en spændende international virksomhed i vækst? Og trives du i en uformel kultur med store frihedsgrader, stor grad af selvstændighed og mulighed for selv at sætte dit præg på tingene? Så er det måske netop dig, der kan løfte opgaven som Lactosans nye Kvalitetskoordinator.

Dine overordnede ansvarsområder bliver at bidrage til at sikre overholdelse af gældende lovgivning og kundekrav samt sikre HACCP-principperne. Hertil kommer håndtering af kundehenvendelser såsom reklamationer, spørgeskemaer, spørgsmål til lovgivning, analyser og lokale krav på de markeder, du bliver tilknyttet.

SAM International er én af Nordens største headhunting-virksomheder, vi har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi er godt 50 medarbejdere i Norden og 100 på europæisk plan fordelt på 15 lande.

expert/punkt1Hvidevaresælger med erfaring

expert/punkt1, Ringe

Kender du til hvidevareområdet? Brænder du for god service? Og kan du spotte en god handel på lang afstand? Så er du måske vores kommende kollega!

Da vi fortsat har rigtig travlt og sender et par gode kolleger på barsel, søger vi en dygtig salgsassistent med erfaring og speciale i hvidevarer. Du skal kunne holde hovedet koldt, selv når der er travlt, mens du ekspederer Fyns bedste kunder.

Får du en afvekslende og travl hverdag. Hovedvægten vil være indenfor vores Punkt1-sortiment, og over tid vil der også blive mulighed for at hjælpe til i Expert-afdelingen, primært når der er ekstraordinært travlhed.

Du vil årligt få muligheden for at deltage i flere forskellige produktkurser, der vil være med til at sikre en fortsat udvikling af din viden og gøre dig i stand til hver dag at servicere og rådgive alle vores kunder.

jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Ringe

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

CH Udlejning Fyn A/SChauffør

CH Udlejning Fyn A/S, Ringe

Vi søger en chauffør til vores afdeling i Ringe hurtigst muligt.

Arbejdet består i at levere/afhente materiel lige fra små fræsere til gravemaskiner på 25 tons på byggepladser.

Vi forestiller os en ansøger, der kan sige ja til følgende:

 • Erfaring med kørsel af div. entreprenørmateriel og lifte, skal kunne instruere vores kunder i brug.
 • B + C + E kørekort, EU-bevis, førerbevis.
 • Stedkendt på Fyn.
 • Erfaring fra entreprenørbranchen/maskinstation evt. mekaniker.
Ranger Biotechnologies A/SMolecular Biologists for R&D

Ranger Biotechnologies A/S, Årslev

Want to be a part of a fast-growing biotech company in Odense with a solid foundation already in place? At Ranger Biotechnologies you will be part of a small team of people with backgrounds in the fields of molecular and cellular biology, oligo nucleotide chemistry and biomedicine. You will contribute within the area of cellular and molecular biology – with a strong focus on molecular RNA techniques.

The daily work will be conducted in modern facilities at the University of Southern Denmark, where the company is associated with the Research Unit of Molecular Microbiology as well as the Biomedical Mass Spectrometry and Systems Biology Section, both located at the Department of Biochemistry and Molecular Biology.

PeopleLinkAccounting Manager

PeopleLink søger for Marius Pedersen A/S i Ferritslev

Vil du lede og udvikle vores bogholderiteam?

Marius Pedersen A/S er en virksomhed i konstant udvikling med stærke værdier og en solid økonomi. Virksomheden er blandt Danmarks førende inden for affalds- og ressourceindustrien og arbejder ud fra en cirkulær forretningsmodel. Marius Pedersen A/S servicerer erhvervskunder på tværs af alle brancher samt offentlige kunder med indsamling, afsætning og genvinding af affald og genanvendelige materialer.

Vores nye Accounting Manager får ledelsesansvaret for bogholderiet; et team på 12 engagerede og loyale medarbejdere med stor faglig stolthed. Du får en central rolle i proaktivt at udvikle arbejdsgange og processer, så teamets daglige opgaver til stadighed optimeres.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Foodjob Nordic
Projektchef med overblik og stærke digitale kompetencer

Foodjob Nordic søger for Rynkeby Foods A/S i Ringe

Foodjob Nordic søger nu en teknisk velfunderet og proaktiv Projektchef til Rynkeby Foods A/S i Ringe på Fyn.

Jobbet som Projektchef indeholder fagligt-tekniske såvel som styringsmæssige udfordringer, og gode personlige udviklingsmuligheder. Du får i stillingen et stort råderum, og det er en klar forventning, at du med din professionelle baggrund og erfaring tilfører energi og viden til den fortsatte, positive drift- og anlægsudvikling.

Din rolle er både projektledende, koordinerende og udførende og omfatter

 • Ansvar for korrekt gennemførelse af virksomhedens investeringsprojekter
 • Udarbejdelse og ajourføring af projektdokumentation med samling af business case, mål, formål, specifikationer, funktionsbeskrivelser, RFP, RFQ, tidsplaner og fejllister for projekter, samt sikre den efterfølgende dokumentation af projektet og evaluering mod målene
Foodjob Nordic
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Würth Danmark A/S
Sælger i verdensklasse til byggebranchen

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg og har du viljen til at skabe resultater?

Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Du er kundernes samarbejdspartner hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på, at tilføre merværdi til kundens forretning. Din hverdag som kørende sælger foregår ude ved kunderne og indebærer dermed mange timer på landevejen.

For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

  Unik System Design A/S
 • store muligheder for løbende, at udvikle dig personligt og fagligt
 • en global solid vækstorienteret virksomhed
 • fast løn med provisionsordning, pension, sundhedsforsikring og gode personaleforhold
Würth Danmark A/S
Korinth EfterskoleLærer

Korinth Efterskole, Fåborg

Vi søger på Korinth Efterskole en dedikeret og motiverende lærer pr. 1. januar 2021. Korinth Efterskole er en mindre efterskole for ca. 75 elever med en mangfoldig linjeprofil og et grundlag, der springer ud af værdier som dialog, refleksion, ung leder ung og Learning by Doing.

Vi søger en lærer, der kan inspirere og åbne for elevernes nysgerrighed med sin engagerende og motiverende undervisning. Du baserer din undervisning på faglig og didaktisk viden, og er klar på at eksperimentere når der er behov for det. Du vil opleve et læringsmiljø, hvor ”progression” er mere væsentligt at tale om end ”præstation”.

Vores elevgruppe spænder fra 8.-10. klasse, og du skal kunne se dig selv undervise på alle klassetrin, afhængigt af faget. Har du samtidig erfaring med at tilpasse din undervisning mangfoldige læringsfælleskaber vil det være en fordel. Du vil desuden skulle varetage kontaktlærerrollen for en gruppe elever.

Korinth EfterskoleViceforstander

Korinth Efterskole, Fåborg

Korinth Efterskole har fået vokseværk, - derfor udvider vi ledelsen med en viceforstander pr. 1. januar 2021. Vi er en efterskole for ca. 75 elever med en mangfoldig linjeprofil og et grundlag, der springer ud af værdier som dialog, refleksion, ung leder ung og Learning by Doing.

Stillingen som viceforstander er en fuldtidsstilling med ca. 50 % ledelse og 50 % undervisning/tilsyn.

Vores kommende viceforstander må meget gerne have ledererfaring - og uddannelse. Alternativt er du indstillet på at påbegynde en lederuddannelse. Opgaverne rækker ind i pædagogiske, strategiske og administrative områder. Du vil indgå i skolens ledelse med følgende opgaver:

 • Personaleledelse.
 • Skr./mundtlige prøveafvikling.
 • Skema/holddannelse/vikardækning.
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

KARSBERG – rekruttering og headhuntingFinancial Controller

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Marius Pedersen i Ferritslev

Vil du være en del af økonomi-teamet i en af Danmarks førende miljøvirksomheder?

Brænder du for regnskab, og evner du at gennemskue en spændende men kompleks virksomhed og skabe det finansielle overblik? Vil du være med til at videreudvikle økonomifunktionen i en stabil og veldrevet dansk virksomhed, der har en unik markedsposition og er førende inden for sit felt?

Med direkte reference til økonomidirektøren bliver du en del af virksomhedens bogholderi- og regnskabsteam med 17 engagerede medarbejdere på hovedkontoret i Ferritslev på Fyn. Du indgår i et mindre controllerteam, der udover dig består af fem dygtige og kompetente kolleger, som har ansvaret for at levere rapportering og analyser til organisationen i henhold til fastsatte deadlines.

Almexa A/SSalgschef til fynsk aluminiumsvirksomhed i vækst

Almexa A/S, Ryslinge

Vil du have ansvaret for salg og markedsføring af en aluminiumsvirksomhed? Almexa A/S fremstiller avancerede emner på vores automatiserede maskinpark i Ryslinge, syd for Odense.

Vi er kendt for vores høje kvalitetsniveau og har kunder i ind- og udland. Igennem vores +20 år har vi bl.a. fremstillet emner til robotvirksomheder, forsvars-, luftfarts- og spaceindustrien. Vi er i vækst, og for at styrke vores markedsposition søger vi en salgschef til en nyoprettet stilling.