19.116 jobannoncer matcher din søgning 19.116 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg Kommune

Social- og sundhedshjælpere søges til dagvagt i Den Kommunale Hjemmepleje på Frederiksberg

Frederiksberg

I Frederiksberg Kommune vil du have en afgørende rolle i at yde omsorg og støtte til vores ældre borgere. Vi cykler mellem vores borgere og er centralt placeret på det skønne og grønne Frederiksberg.

Vi arbejder i små tværfaglige teams, hvor samarbejdet mellem flere faggrupper er afgørende for at sikre den bedst mulige pleje og omsorg. Hver dag mødes vi to gange i vores team til tavlemøde, hvor vi har faglige drøftelser omkring vores borgere, så vi hele tiden sikrer den korrekte behandling og indsats.

Gem
Røde Kors

Senior fundraising and partnership advisor

Copenhagen

The IFRC Psychosocial Centre is looking for a fundraising and partnership advisor to join our international team in Copenhagen at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies Reference Centre for Psychosocial Support (PS Centre).

The role is key to our organizational development, and we have chosen to re-advertise to make sure we find the right candidate.

As our senior fundraising and partnership advisor, you will work closely with a direct colleague on the fundraising portfolio, and in cooperation with the Communications team, the Management Team, and the Director of the Centre.

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk kommune søger sygeplejerske til vores team, der arbejder med borgere med kronisk sygdom

Vallensbæk Strand

Du vil indgå i vores stærke kronikerteam, som udover dig består af en sygeplejerske, to kliniske diætister og to forebyggelseskonsulenter. Der vil også være et tæt samarbejde med vores fysio- og ergoterapeuter i genoptræningen.

De primære opgaver er følgende:

 • Afholde afklarende samtaler med borgere med kronisk sygdom og igangsætte relevante tilbud ud fra borgers behov, ressourcer og motivation
 • Koordinere vores forløbsprogram for borgere med KOL, igangsætte en rehabiliterende indsats samt stå for holdundervisning, individuel vejledning og løbende udvikling og opdatering af forløbsprogrammet
Lægemiddelstyrelsen

Administrativ sagsbehandler søges til arbejdet med kliniske forsøg med lægemidler

København S

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for danske patienter i arbejdet med kliniske lægemiddelforsøg?

Dit fokus bliver administrativ sagsbehandling samt overblik over sagsgange og frister. Du vil i dit arbejde hos os få en stor kontaktflade internt i Lægemiddelstyrelsen, til forskningsaktive læger, lægemiddelindustrien samt til danske og europæiske myndigheder, heriblandt de danske Videnskabsetiske Medicinske Komiteer.

Vores arbejdsklima er uformelt og præget af stort fagligt engagement, humor og gensidig respekt.

CHANGE of Scandinavia A/S

Personal Shopper

Gilleleje

CHANGE's sommer Outlet i Gilleleje Havn er en velkendt nordsjællandsk tradition, der år efter år tiltrækker tusindvis af besøgende. I år søger vi passionerede kollegaer til vores sommerteam - vi har brug for flere dygtige medlemmer, der har lyst til at være en del af denne fantastiske oplevelse fra maj til august.

Som en del af vores sommerteam vil du være med til at skabe den helt rigtige stemning i vores outlet. Jobbet inkluderer opgaver som udpakning og opsætning af varer, og diverse praktiske opgaver.

CHANGE of Scandinavia A/S
Statens Serum Institut

Sektionsleder for Business Development

København S

Du bliver leder for Business Development, som er et dedikeret og dygtigt team på fire personer med bred erfaring inden for kommercialisering, forretningsudvikling, kontraktforhandling, IPR og patentering.

Det bliver dit ansvar – på tværs af hele SSI, at konsolidere og videreudvikle SSI’s position som den mest succesfulde offentlige institution, når det gælder nyttiggørelse og kommercialisering af de opfindelser som skabes på SSI.

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Skarpe generalister til centralt politikkontor

København K

Vil du arbejde med at løse fremtidens store udfordringer på uddannelsesområdet?

Vi søger en fuldmægtig og en special- eller chefkonsulent, som har lyst til at udvikle og forme fremtidens uddannelsespolitik.

Konkret vil dine arbejdsopgaver i Center for Uddannelsespolitik bl.a. bestå af:

 • udvikling af policyforslag og udarbejdelse af beslutningsoplæg til ministeren og regeringen vedr. både større og mindre uddannelsespolitiske udspil og initiativer
 • tæt dialog og samarbejde med andre ministerier om fælles udvalgsarbejder, kommissioner, regeringssager og lignende.
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Odense Renovation A/S

Miljøteknolog til Vejerboden på Odense Nord Miljøcenter

Odense V

Vil du bruge dine skarpe miljøteknologiske evner hos et af Danmarks største og mest moderne affaldsdeponier?

Vi står klar til at klæde dig godt på og giver dig mulighed for at deltage i udviklingsprojekter samt en efteruddannelse inden for miljø- og affaldsområdet.

 • Du er uddannet miljøtekniker eller miljøteknolog.
 • Du kan både være nyuddannet eller have nogle års erfaring fra en tilsvarende rolle.

Er du vores nye kollega?

Odense Renovation A/S
Arbejdstilsynet

Chef til Arbejdstilsynet i Grønland

Nuuk

Er du resultatorienteret, og kan du stå i spidsen for en engageret medarbejdergruppe med forskellige faglige baggrunde? Vil du være med til at udvikle Arbejdstilsynets område i Grønland?

Arbejdstilsynet i Grønland består af fem engagerede tilsynsførende med forskellige faglige baggrunde og en administrativ medarbejder. Arbejdsmiljøindsatsen i Grønland er et område med politisk bevågenhed, og du får stor mulighed for at være med til at sætte den strategiske retning for indsatsen.

Odense Renovation A/S

Driftsleder til affaldsdeponi

Odense V

Vil du bruge dit skarpe blik for teknologiske løsninger til at forbedre og effektivisere det daglige arbejde på et af Danmarks største og mest moderne affaldsdeponier?

Her kommer du til at anvende dine stærke lederevner og din praktiske erfaring, når du går forrest for at optimere og udvikle driften på Odense Nord Miljøcenter.

Du har solid erfaring fra en lignende rolle, gerne fra entreprenørbranchen eller tilsvarende med demonstreret evne til effektiv ledelse.

Er du vores nye kollega?

Odense Renovation A/S
Auto IT A/S

Økonomimedarbejder med sans for IT, tal og regnskab

Taastrup

Du vil indgå som en fast del af teamet og bistå med håndteringen af alle klassiske økonomifunktioner, herunder lønadministration, bogføring, budgettering og rapportering. Vores primære system i administrationen er Dynamics 365 Business Central.

Du får nogle fantastiske søde, dygtige kollegaer, en arbejdsplads, der er Great Place To Work-Certificeret, en lækker kantineordning med stort udvalg af drikkevarer, massageordning, bordtennis, mulighed for hjemmearbejde, adgang til fordelagtige rabatordninger og meget mere.

SOS International A/S

Junior Financial Controller - studiejob

Frederiksberg

Group Accounting, som er en del af SOS International A/S Finance organisation, søger en studerende, som ønsker at arbejde med finance- og controlling opgaver.

Afdelingen har en central rolle i den udvikling, som Finance organisationen gennemgår i disse år, og du forventes at tage aktivt del i den udvikling.

Du vil få en række faste tilbagevendende opgaver. Den viden og indsigt, du opbygger via disse opgaver, vil være et godt udgangspunkt for din deltagelse i de øvrige opgaver, som løbende tilgår vores afdeling.

SOS International A/S
Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Område Vestjylland

Skjern

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet?

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer, høj kundetilfredshed og tage ansvar for udvikling af egen kundeportefølje.

Vi vil tage rigtig godt imod dig og sikre dig en god opstart gennem et struktureret introduktionsforløb i Sydbank Vestjylland.

Sydbank
Gem
Verisure

Commercial Assistant

Glostrup

Er kommunikation, planlægning og koordinering din stærke side, og drives du af at få alt til at gå op i en højere enhed? Vi søger en Commercial Assistent til en deltidsstilling på 20 timer ugentligt, der får til ansvar at drive koordinering af salgsevents og konferencer, samt for at udarbejde kommunikation i forbindelse med kommercielle aktiviteter.

I rollen som Commercial Assistant vil din vigtigste opgave være at supportere vores Kommercielle Direktør, og andre ledere inden for vores kommercielle område, med planlægning og koordinering af alt fra salgsevents og interne konkurencer, til support med koordinering af ferie i vores salgsstyrke.

Verisure
North Aquaculture ApS

Projektleder og ingeniør

Grindsted

Vi søger en erfaren og dynamisk projektleder til at lede og styre vores projektportefølje.

Du vil være en del af et eller flere projekter. Som projektleder forventes det, at du kan løse forskellige opgaver, alt efter projekters fase.

 • Planlægning, styring og gennemførelse af RAS-projekter fra konceptudvikling til implementering
 • Udarbejdelse af dimensionering, tekniske specifikationer, tegninger og dokumentation sammen med projektteamet
MAN Truck & Bus Danmark A/S

Værkfører indskrivning

Esbjerg Ø

Se video om MAN Truck & Bus Danmark A/S som arbejdsplads

Du vil få en vigtig nøglefunktion på værkstedet, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og høj kundeservice. Du bliver medansvarlig for værkstedets daglige aktiviteter, som omfatter:

 • Indskrivning af last- og varebiler til reparation, service, om-/opbygning
 • Koordinering mellem værksted og logistikfunktion (indkøb/lager)
 • Sikre fyldestgørende kommunikation mellem værkfører, værksted og kunder
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Gem
Sydbank

Filialdirektør i Tønder

Tønder

Brænder du for kundekontakt, lokal tilstedeværelse, ledelse og faglig udvikling, så er jobbet som filialdirektør i Tønder måske det rigtige for dig.

Med 16 dygtige kolleger indenfor både Privat og Erhverv får du et væsentligt og naturligt ansvar for at repræsentere banken i lokalområdet.

Du har det daglige ledelsesmæssige ansvar for Erhverv og sammen med din leder af Privatafdelingen udgør I et stærkt og inspirerende ledelsesteam.

Sydbank
CGI Danmark A/S

Talent 2024: Brænder du for Data Science eller Data Engineering? Bliv talent hos CGI

Ballerup

Er du en passioneret dataentusiast, der brænder for at arbejde med store datamængder og komplekse datastrukturer?

Et skræddersyet program på 12 måneder, mentorordning, gode løn- og personaleforhold, samt garanteret fastansættelse i verdens 5. største IT-virksomhed.

Du bliver en del af en global vækstvirksomhed og er med til at designe fremtidens BI- og dataløsninger inden for den finansielle sektor.

CGI Danmark A/S
Trafikstyrelsen

Er du i starten af din karriere og har du mod på prøve dig selv af som Rekrutteringspartner?

København V

Har du mod på en unik mulighed for at udvikle dig til at blive en knivskarp Rekrutteringspartner, så er Trafikstyrelsen stedet for dig!

Se video om Trafikstyrelsen som arbejdsplads

Du vil blive en del af et fællesskabsorienteret team, hvor vi hjælper hinanden med at gøre vores opgaver og projekter bedre. Du får kolleger som lægger vægt på, at vi skal have det sjovt i vores hverdag, samtidig med at vi søger de bedste løsninger for de opgaver, vi varetager.

Trafikstyrelsen
Gem
YouSee

Salgskonsulent i YouSee-butikken i Rødovre

Vil du være verdensmester i gode kundeoplevelser?

Du får masser af spændende opgaver. Her er to dage ikke ens – og du kan se frem til at hjælpe vores kunder både i butikken, via telefon og måske endda til events i dit lokalområde.

En typisk dagligdag i butikken består af opgaver som:

 • Rådgivning og salg til vores kunder
 • Sparring med dine kollegaer

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV