16.972 job matcher din søgning 16.972 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 16.972 resultater.
Recover Nordic ApS
Fugttekniker til Aarhus

Recover Nordic ApS, Egå

Har du en håndværkstaksator uddannelse? Eller er du håndværker, servicemontør eller noget helt fjerde, og er du klar på at gøre karriere i Nordens største skadeservicevirksomhed?

Recover Nordic ApS

Du vil møde stort engagement fra vores medarbejdere på alle niveauer, og kommer således til at arbejde sammen med åbne, kompetente og engagerede kollegaer.

Vi tilbyder:

 • et godt introforløb, og afhængig af din erfaring får du mulighed for at deltage i vores interne fugttekniske uddannelse
 • en stilling på en uformel arbejdsplads
 • et godt og sikkert arbejdsmiljø
Halsnæs KommuneHygiejnesygeplejerske, der sætter barren højt og påtager sig førertrøjen

Halsnæs Kommune

Corona-epidemien har tydeliggjort vigtigheden af hygiejneindsatser og adfærd. Halsnæs Kommune har allerede en ambitiøs hygiejneindsats og et velfungerende samarbejde på tværs af organisationen.

Vi mangler bare dig, der brænder for infektionshygiejne og motiveres af relationsarbejde, så vi kan bevare og videreudvikle kommunens hygiejneindsats og forblive i førertrøjen.

Som hygiejnesygeplejerske vil du indgå aktivt i sundhedsfremmende og forebyggende tiltag i hele kommunen med udgangspunkt i evidensbaserede retningslinjer. Du skal undervise, rådgive og yde faglig sparring af alle personalekategorier og på alle niveauer i organisationen.

Dit arbejde vil være alsidigt, tværgående og tværfagligt.

Brix Catering ApSVil du være en del af en virksomhed i vækst hvor kvalitet & økologi er nøgleordene???

Brix Catering ApS, Hammel

Vores produktionskøkken laver dagligt mad til 400 gæster fordelt på frokostordning og selskaber/events. Vi er en ung virksomhed i stor vækst, som har 3 forretninger fordelt i Østjylland. Vi laver alt fra kantinemad til store events og selskaber.

Vi har bronzemærke i alle vores forretninger. Vi sætter en stor ære i at lave alt fra bunden.

Arbejdsopgaver:

 • Køkkenchef/ansvarlig for vores 3 køkkener. Der er ansat souschefer 2 af stederne
 • Dagligt ansvar for og deltagelse i køkkenets drift
 • Daglig ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere
Regnskabsmedarbejder/bogholder – deltid – til Family Office

ADDEK ApS, Søborg

ADDEK, som bl.a. er ansvarlig for forvaltning af private formuer, søger en dygtig og energisk regnskabsmedarbejder til en deltidsstilling på 15-20 timer ugentlig. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Du refererer til selskabets regnskabschef og får en selvstændig stilling med følgende opgaver:

 • Bogføring inden for værdipapirområdet for selskaber og personer.
 • Bogføring af finansbilag.
 • Beregning af lønsumsafgift på månedsbasis.

Du forventes at have en relevant uddannelsesmæssig baggrund samt erfaring med ovennævnte opgaver. Kendskab til håndtering af transaktionsspor ved handel med værdipapirer er en fordel, og flair for tal er et krav.

Ballerup KommuneLogopæd til PPR-afsnittet i Center for Børne– og Ungerådgivning

Ballerup Kommune

Vil du være med til at styrke det sproglige og almene indsatsområde for børn i både institutioner og skoler i Ballerup? Vi er allerede i fuld gang, og nu søger vi en logopæd til en fuldtidsstilling fra 1. januar 2021.

Stillingen som logopæd er organiseret i vores PPR-afsnit, som er en del af Center for Børne- og Ungerådgivning, hvor også socialafsnittet med børnemyndighedsområdet er organiseret.

Omdrejningspunktet i vores arbejde er aktivt at understøtte kvalificerende læringsmiljøer og dermed skabe deltagelsesmuligheder i almenmiljøet for alle børn. Som logopæd er du en del af et tværfagligt distriktsteam, som hjælper skole- og dagtilbudsdistrikterne med at løfte deres opgaver med at skabe deltagelsesmuligheder.

Nordic Aquafarms Technology ApSØkonomichef

Nordic Aquafarms Technology ApS, Lystrup

Vil du være en del af et team som konstruerer, designer og opfører fremtidens recirkulerende fiskeopdrætsanlæg? Nordic Aquafarms er en international organisation med afdelinger i Norge og Danmark samt på både øst- og vestkysten af USA. Som en integreret del af vores danske organisation, vil du blive en del af teamet på de største internationale projekter i branchen og få en stor del af det økonomiske ansvar for projekter i milliardklassen.

Du vil få en bred vifte af opgaver, og erfaring indenfor alle punkterne er derfor ikke en nødvendighed. Et udsnit af dine arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Ansvarlig for økonomifunktionen i NAF Technology herunder årsregnskab mv.
 • Opfølgning og økonomisk controlling på vores projekter.
 • Sikring af projekternes økonomi igennem samarbejde med økonomifunktionerne i vores søsterselskaber i Danmark og USA samt moderselskabet i Norge.
Silvan A/S
Salgsleder

Silvan A/S, Herlev

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom opsøgende salg, rådgivning af kunder, opfølgning af projektsalg, vareopfyldning og optimering af varehuset, så det altid fremstår præsentabel.

Du vil komme i tæt kontakt med mange mennesker hver dag, det er derfor vigtigt, at du er selvstændig og engageret og arbejder proaktivt. Du skal trives i et hektisk miljø med masser af udfordringer og kundekontakt. Derudover skal du sætte en ære i at levere den bedste service hver gang.

Din vigtigste opgave er at sikre en salgsklar butik samt at levere en altid kompetent salgs- og løsningsorienteret rådgivning, der sikrer kundernes succes med boligens projekter. Du vil få ekstra ansvar for åbne- og lukkerutiner, samt butikkens daglige drift ved fravær af anden leder.

Silvan A/S
CODAN Medical ApSBogholder/receptionist

CODAN Medical ApS, Rødby

CODAN Medical søger en bogholder, som også har lyst til at betjene vores reception. Din arbejdsdag vil være varieret - og med en god blanding af økonomi- og receptionistopgaver.

Du vil indgå i vores økonomiteam og referer til vores Økonomiansvarlige. Du bliver en del af et team på tre medarbejdere, der samlet varetager CODAN Medical ApS' bogholderi- og lønfunktion, hvor der på flere områder er behov for at supplere og overlappe hinandens funktioner.

Som person har du det godt med at sidde i receptionen og være i stand til at veksle mellem udadvendte og servicerende opgaver - og mere detaljeorienteret opgaver som bogføring mv. Du vil derfor opleve, at du ofte bliver afbrudt af en telefon, kollegaer eller gæster til virksomheden.

Dansk Hvidevare ServiceServicetekniker til reparation af hvidevareprodukter på Sjælland

Dansk Hvidevare Service, Karlslunde

Vi søger 2 dygtige og præsentable serviceteknikere til at servicere vores kunder på Sjælland.

Du skal have erfaring med reparationer af hvidevareprodukter og kunne lide at møde nye mennesker hver dag. Som person er du udadvendt, tillidsvækkende, serviceminded og det ligger til dig at servicere på et højt professionelt plan. Du er mødestabil og sætter en ære i at aflevere en opgave ordentligt.

Kan du genkende dig selv i ovenstående kan vi til gengæld tilbyde dig et job i en mindre virksomhed hvor arbejdsmiljø er en vigtig del af vores dagligdag.

Odense Kommune

Genopslag: Afdelingsleder til Børnemiljø/SFO på Paarup Skole

Odense Kommune

Du er ambitiøs, har styr på tingene, er god til at holde mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket. Du brænder for at skabe et godt arbejdsmiljø for medarbejderne og lave en spændende og god skoledag for børnene. Ikke mindst er du er en teamplayer, som brænder for at spille kollegerne i ledelsesteamet gode og som kan tage imod modspil og medspil fra kolleger, medarbejdere, forældre og elever i en travl hverdag.

Kan du genkende dig selv i dette? Så er du måske den rette kandidat til den spændende stilling som afdelingsleder af børnemiljøet og SFO på Paarup Skole.

Vi tilbyder dig:

 • Dygtige og engagerede medarbejdere
 • Et velfungerende lederteam
 • En arbejdsplads med en positiv stemning og trivsel

Som afdelingsleder bliver du del af ledelsesteamet, som sammen skal sikre den fortsatte gode udvikling af Paarup Skole, som en attraktiv og fagligt stærk skole.

Odense Kommune
Ditmer a/sUX- og designpraktikant foråret 2021

Ditmer a/s, Åbyhøj

Vi søger dygtige og ambitiøse UX- og designpraktikanter, der brænder for at designe gode digitale løsninger, og som ønsker at få masser af hands-on erfaring.

Ansvar og opgaver:

 • Hjælpe med at facilitere workshops og design sprints med nye og eksisterende kunder
 • Definere brugeradfærd med udgangspunkt i hypoteser, personas, pains, gains, samt customer journeys
 • Oversætte vores kunders behov til det konkrete løsningsforslag

I dit forløb som UX-praktikant får du tilknyttet en mentor, som sikrer et tilrettelagt forløb og daglig sparring omkring opgaver og processer. Sammen har I løbende en tæt dialog omkring dine opgaver, så du selv har mulighed for at præge din praktik, alt efter hvor dine faglige interesser ligger.

Svendborg MuseumUd med historien!

Svendborg Museum

Svendborg Museum søger en kommunikationsmedarbejder, som kan få historien ud over rampen. Med analytisk tilgang til opgaverne skal du bidrage til den spændende udviklingsproces, som Danmarks Forsorgsmuseum og afdelingerne for arkæologi og nyere tid/søfart er midt i.

Dine primære opgaver

 • Selvstændigt vedligeholde og videreudvikle vores hjemmeside, nyhedsbreve og vores synlighed på sociale medier
 • Planlægge, koordinere og eksekvere både kampagner og daglige nyheder i samarbejde med interne og eksterne deltagere
 • Producere trykte materialer fra idé til tryk
Saint-Gobain Distribution Denmark A/SFacility Manager

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Brænder du for at arbejde med ledelse af bygningsdrift og servicefunktioner i et kommercielt miljø, hvor dit købmandsskab og gode samarbejdsevner vil komme i fokus – så har vi et spændende job!

Drift og udvikling af ejendomme, medvirke til identifikation af potentielle ejendomsprojekter, leasing af en række aktiver herunder vores 175 firmabiler, ikke strategisk indkøb og forsikring.

Du får bl.a. til opgave at varetage følgende opgaver:

 • Ledelse og prioritering af opgaver, men du skal være interesseret i aktivt at indgå i udførelsen af afdelingens opgaver
 • Økonomistyring af driftsudgifterne til husleje, bygningsdrift, servicefunktioner m.m.
 • Planlægning og styring af ombygninger, vedligeholdelsesarbejder og flytninger
Trygge Institutioner ApSPædagogisk leder

Trygge Institutioner ApS, København

Trygge Institutioner driver en række private 0-6-års institutioner i hovedstadsområdet og har nye spændende projekter på vej. Vi beskæftiger p.t. 60 fastansatte medarbejdere. Vi driver institutioner ud fra princippet; ”Mindre Institutioner i Trygge og Hjemlige Rammer”.

Du er en erfaren pædagogisk leder og har styr på nærværende personaleledelse. Vi vægter en god stemning og motivation blandt vores medarbejdere og den skal du kunne bygge videre på – og ikke mindst fastholde.

Du har altså fokus på det gode arbejdsmiljø og er i øjenhøjde med dit personale. Du går foran som leder og viser gerne vejen.

Tornbjerg Schou ApS
Sales Manager - Danmark & Norge

Tornbjerg Schou ApS søger for TRIAX i Hornsyld

Evner du at kombinere en struktureret arbejdsindsats med et personligt drive og engagement? Drives du af ambitiøse vækstplaner og personlig udvikling? Er du en dygtig sælger, og evner du at samarbejde i en international organisation med ambitioner? Så er det muligvis dig, vi søger.

Med reference til virksomhedens Salgsdirektør og med udgangspunkt fra hovedkontoret i Hornsyld bliver din opgave salg af løsninger inden for hospitality segmentet (hoteller, ferieparker, offshore m.v.) i Danmark og Norge. Du bliver ansvarlig for hele processen fra opsøgende salg til vedligehold af eksisterende kunder - dette i tæt samarbejde med resten af teamet og med solid backup fra den interne organisation.

Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job, kontinuerlig faglig og personlig udvikling, en attraktiv lønpakke med dertilhørende attraktiv bilordning samt en kultur, der prioriterer såvel individet som teamet.

Halsnæs KommuneEr du vores nye pædagog i vuggestuen?

Halsnæs Kommune, Ølsted

Pædagog til vuggestuen i Børnehuset Ølsted

Vi er et lille lokalt børnehus i landsbyen Ølsted, som søger en ny pædagog til vores vuggestue.

Vi ønsker os en pædagog som elsker at lege med børnene, som er nærværende, og har øje for det enkelte barn og fællesskabet. Vi arbejder med at udvikle vores pædagogiske praksis gennem den nye styrkede læreplan, og du vil have mulighed for at kunne sætte dit præg på dette arbejde.

Vi vægter forældresamarbejdet højt og har en aktiv forældregruppe, som støtter op omkring vores børnehus. Vi er en personalegruppe som har været en del af børnehuset i mange år og som brænder for børnehuset, børnene og det pædagogiske arbejde.

CODAN Medical ApSCustomer service-medarbejder

CODAN Medical ApS, Rødby

CODAN Medical ApS søger en dygtig kundeservicemedarbejder, som vil være med til at styrke vores kundeserviceafdeling. Din dagligdag vil bl.a. bestå af servicering af internationale kunder, herunder daglig telefonisk kontakt med kunder i forskellige lande.

Vores kommende customer service-medarbejder skal medvirke til at sikre et højt og effektivt serviceniveau over for vores kunder i forhold til ordrebehandling og internt hos CODAN Medical ApS.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af følgende:

 • ordrebehandling, herunder bekræftelse, opfølgning mv.
 • besvare kundehenvendelser vedr. MOQ og priser
 • prioritering af produktion/kundeordrer/nye kunder
 • korrespondance med produktionsplanlæggeren.
Silvan A/S
Souschefer til Sjælland – bliv varehuschefens højre hånd

Silvan A/S

Som souschef får du et tæt samarbejde med varehuschefen. Sammen har I et konstant fokus på at optimere og drive butikken. Du skal have en positiv indstilling, vindermentalitet og være drevet af at skabe resultater. Sammen med varehuschefen bliver det din opgave at lede medarbejderne og forretningen ud fra Silvans strategi og koncepter.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Sikre opnåelse af fastsatte mål og KPI'er.
 • Supportere og styre en kompleks forretning ud fra et ensrettet koncept.
 • Implementering og eksekvering af samt opfølgning på tiltag og koncepter.
Silvan A/S
Halsnæs KommuneAmbitiøs pædagog søges til børnehaveteam i Børnehuset Kregme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vil du være med til at skabe høj pædagogisk kvalitet i Børnehuset Kregme?

Da en af Børnehuset Kregmes dygtige pædagoger har fået en lederstilling i et andet børnehus, søger vi en engageret pædagog til team i børnehaven (37 timer).

Er du interesseret i at arbejde i en stor integreret institution med en positiv dynamisk stemning? Kan du lide at have en høj grad af indflydelse på den pædagogiske praksis, og tør du blive dygtig i et refleksivt samspil med dygtige og engagerede kollegaer? Er din tilgang til læring kreativ, nysgerrig og fri for forudfattede meninger? - Så er du måske den nye kollega, som vi vil have glæde af at arbejde sammen med.

Vi kan tilbyde:

 • Et stort hus med fokus på det nære og vigtigheden af arbejdet i mindre grupper.
 • En institution, hvor alle har en ligeværdig betydning for den samlede opgaveløsning og hvor dine input tæller.
Ikast-Brande Kommune
2 lærere til Dalgasskolen

Ikast-Brande Kommune

På Dalgasskolen er en fast stilling og et barselsvikariat ledigt til besættelse fra 1.1.21. Begge stillinger indeholder undervisning i specialklasse, idræt, supplerende undervisning samt almindelige skolefag. Begge stillinger er på 30 timer ugentlig.

Dalgasskolen er en 2-sporet skole med 355 elever fra 0.-6. årgang samt 5 specialklasser. Skolen har fokus på sociale og faglige fællesskaber samt på det udbytte, som samarbejdet mellem lærere og pædagoger kan bibringe børnene. En stor velfungerende idræts-SFO er tilknyttet skolen.