21.177 job matcher din søgning 21.177 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SMART Rekruttering
Indkøber/Ordrebehandler til handelsfirma i Herlev

SMART Rekruttering søger for Sørensen & Kofoed A/S

Er du klar på en afvekslende hverdag der byder på både indkøbs- og salgsrelaterede opgaver? Så er vi klar med et job i et friskt team.

Med base på kontoret i Herlev får du en masse spændende opgaver på tværs af salg og indkøb, og med dit smittende humør og konstruktive tilgang til arbejdet, bliver du hurtigt det stabile ”anker”, der som en blæksprutte kan navigere i flere funktioner.

Dine daglige opgaver er et miks imellem ordrebehandling, indkøb af lager- og specialvarer samt opfølgning på leverancer. Dine hjælpsomme kolleger tager sig af den tekniske rådgivning af kunderne, og på den måde bidrager alle til, at man samlet kommer i mål med opgaverne, og derfor er det heller ikke væsentligt om du på forhånd har kendskab til produkterne.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

Søg information om virksomheden på www.skdk.dk

Gem
Greve Kommune Pædagogisk personale søges til dagtilbud i Greve Kommune – vi har brug for dig

Greve Kommune

Banjo, bold eller bål?

I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid.

Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.

Flere af vores dagtilbud har spændende profiler f.eks. inden for idræt, musik og natur.

Er du på udkig efter en stilling som pædagog, pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent, så har Greve Kommune måske et match til dine kompetencer.

Har du anden relevant uddannelse eller erfaringer, der gør dig til en kompetent medarbejder på dagtilbudsområdet, hører vi også gerne fra dig. Vi er spændte på at høre, hvem du er, og hvad vi kan lære af dig – hvad enten du spiller banjo, bold eller mere er til bål og udeliv.

Copenhagen Sales ApS
Kickstart din karriere med en stilling som salgskonsulent!

Copenhagen Sales ApS, København

Vi er på udkig efter dygtige salgskonsulenter til vores teams.

Se video om Copenhagen Sales ApS som arbejdsplads

Hos Copenhagen Sales uddanner vi vores egne medarbejdere, så det vigtigste er, at du kan lide at tale med mange mennesker og har lyst til at sætte dig ind i vores kunders brancher og produkter.

Vi mener selv, at vi har branchens bedste arbejdsplads. Om det er det unge, friske miljø, den uformelle omgangstone eller vores fredagsbarer, der gør det, er vi lidt i tvivl om. Men det er formentlig en god blanding.

Vi ved bare, at glade medarbejdere skaber gode resultater!

Copenhagen Sales ApS
Helsingør Børneasyl Pædagog til lille og varmt børnehus

Helsingør Børneasyl

Børnehaven Helsingør Børneasyl søger en pædagog på 30 timer med besættelse den 1. maj 2023 eller snarest.

Som pædagog hos Helsingør Børneasyl bliver du en del af et varmt lille børnehus med 25 børn i smukke omgivelser i en baggård i hjertet af Helsingør - med gode traditioner, men også med mulighed for stor medbestemmelse i forhold til institutionens fremtidige udvikling.

Dine vigtigste opgaver:

 • At tilrettelægge pædagogiske aktiviteter, der udvikler børnene og gør det hyggeligt og spændende at gå i børnehave
 • At være med til at skabe en hverdag, hvor dine interesser og særlige kompetencer bliver et aktiv for hele børnegruppen.
Link Logistics A/S
Terminal and Warehouse Supervisor

Link Logistics A/S, Brøndby

Link Logistics is looking for an experienced Terminal and Warehouse Supervisor to work in our terminal and warehouse in the Copenhagen area. You will become part of a supervisor team currently with two other skilled supervisors, and you will be responsible for our terminal and some of our warehouse customers.

What will you be doing in the role as our new Terminal and Warehouse Supervisor…

 • Be the daily leader of a team of permanent and parttime employees in our terminal and warehouse.
 • Participate in our daily pick and pack operations.
 • Manage your team.
Link Logistics A/S
Esbjerg Kommune
Faglærte / ufaglærte afløsere til Hjemmeplejen i Ribe

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen i Ribe søger afløsere/studiejob, både faglærte og ufaglærte. Evt med mulighed for fastansættelse eller forlængelse efterfølgende.

Kom og vær vores nye kollega! Vi går en travl tid i møde og mangler omsorgsfulde mennesker til at tage sig af vores borgere. Brænder du for at gøre en forskel, med nærværende og omsorgsfuld pleje til borgere i eget hjem? Så er det dig, vi søger.

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med engagerede og omsorgsfulde kollegaer. Vi er et team hvor alle hjælper alle, og hvor det psykiske såvel som fysiske arbejdsmiljø vægtes højt!

Visma Enterprise A/S
Financial Controller

Visma Enterprise A/S, København

Elsker du tilfredsstillelsen ved fejlfri rapportering til tiden, og nyder du at hjælpe dine kollegaer med at forstå tallene bag regnskabet?

”Jeg leder efter den rigtige profil, som kan give mig finansiel sparring og hjælpe mig med at få mere luft til at slippe hverdagen og kunne fokusere på morgendagen. Er du den rette til det?”
– Martin K. Andersen, Finance Director

Visma Enterprise A/S
Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Mariagerfjord - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Er vi det rette match, vil der være mulighed for at fortsætte som revisortrainee.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Ringsted - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Netic A/S Senior Softwareudvikler

Netic A/S, Aalborg

Vil du være ansvarlig for at vedligeholde og udvikle nye applikationer?

Som Senior Softwareudvikler i udviklingsafdelingen bliver du tilknyttet et team, der arbejder dedikeret med hands-on kodning og alle faser af udviklingsprocessen.

Du vil være med til at skabe nye stabile og gennemtænkte løsninger, vedligeholde og videreudvikle eksisterende løsninger, samt deltage i pre-sale aktiviteter. Vores typiske kunde har vi haft et tæt samarbejde med over mange år. Det betyder, at foruden det gode samarbejde kan vi også være med til at præge løsningen.

Vi har allerede en kunde i tankerne, som du bliver primær for. Dine opgaver bliver bl.a. at analysere, designe og udvikle nye kundespecifikke softwareløsninger, vedligeholde og videreudvikle eksisterende softwareløsninger, rådgive og sparre om udviklingsrelaterede emner med kunder og interne.

Frederiksberg Kommune Social- og sundhedsassistent til enten dag- eller aftenvagt på plejecenter med fællesskab i centrum

Frederiksberg Kommune

Den gamle skolelærer med smerter, piloten i kørestol og den halvgamle rockmusiker håber, at du er vores nye social- og sundhedsassistent. Om dagen søger de dig, der med hjertet på rette sted hjælper dem med at mestre livet, og om aftenen søger de dig, der tager det sundhedsfaglige ansvar. Hos os kan du få indfriet dine drømme om at gøre en forskel for nogle helt særlige personligheder, og vi kan tilbyde dig et varieret arbejde på et somatisk plejecenter med fokus på din faglige udvikling og din arbejdsglæde. 

Vi tilbyder ansættelse i en af vores to ledige stillinger:

 • aftenvagt (5-2) med arbejde hver 2. weekend
 • dagvagt med arbejde hver 3. weekend
Center for Sundt Liv og Trivsel Økonomimedarbejder

Center for Sundt Liv og Trivsel, København

Vil du være økonomimedarbejder i vores nye nationale Center for Sundt Liv og Trivsel, som er det mest ambitiøse initiativ til at fremme sund vægt og trivsel hos børn i Danmark?

Du skal være med til at bygge centret og de administrative processer op. Du vil få ansvaret for at udarbejde og følge op på centrets budget og regnskab. Arbejdet vil desuden bestå i almindelige regnskabsopgaver samt at understøtte centrets uddelinger og opfølgning herpå.

Stillingen indebærer samarbejde med de vigtigste interessenter inden for børn og unges helbred og trivsel og giver rig mulighed for selv at præge arbejdsmiljø og opgaver.

Gem
& friends Økonomichef

& friends søger for Motus Nordic Holding A/S

Du får til opgave at lede og organisere økonomiafdelingen, så alle medarbejdere trives med deres opgaver. Vi er på en rejse, så den nye stilling kræver flair for både tal og deltagelse i udvikling af organisationen.

Vi hjælper dig med at samle tallene, så månedsrapportering, budgettering og måling af KPI’er kan udføres rettidigt.

Sammen skaber og opretholder vi gode relationer til revision, forsikring og bank. Du kender vigtigheden af likviditetsstyring og kan bygge egnede modeller, så vi kan tage de rigtige beslutninger.

Vordingborg Kommune SSA - til udekørende nattevagt

Vordingborg Kommune, Mern

Vi søger dig, som befinder sig godt med at arbejde selvstændigt, men samtidig har lyst til at være en del af et fagligt dygtigt team

Som udekørende nattevagt indgår du i et team bestående af både sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere.

Opgaverne fordeles efter tyngde og kompetencer. Du vil opleve, at opgaverne er mangeartede, og at der vil være en del akutte opgaver såsom tilsyn og medicinering til palliative borgere, kateterpleje og sondeernæring. Derudover hjælp til f.eks. vending/lejring, toiletbesøg etc. Ved behov vil du blive lært op i de enkelte borgere, så du føler dig klædt på til at kunne løse opgaverne.

Esbjerg Kommune
Sundhedsadministrativ medarbejder til Center for Misbrug & Udsatte (barselsvikariat)

Esbjerg Kommune

Center for Misbrug & Udsatte søger en sundhedsadministrativ medarbejder til et barselvikariat, 28-32 timer ugentligt, med opstart 1. juni 2023. Endelig slutdato for vikariatet kendes ikke endnu.

Center for Misbrug & Udsatte består af flere afdelinger placeret i Esbjerg. Vores opgaver retter sig mod hjemløshed, rusmiddelproblemer og problematikker, der knytter sig til det at være udsat.

De sundhedsadministrative opgaver består primært i:

 • Telefonbetjening af borgere og samarbejdspartnere
 • Kalenderstyring for lægerne
 • Diktering af journaloptag i mindre omfang
 • Mindre kliniske opgaver
 • Bogføring omkring transport og medicin
Esbjerg Kommune
Familiemedarbejder til barselsvikariat i Hånd om Familien

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at arbejde med området for udsatte børn, unge og deres familier – vi søger en familiemedarbejder til et barselsvikariat med start 1. maj 2023 eller snarest muligt herefter.

Hånd om Familien er en forebyggende foranstaltning rettet mod udsatte familier med børn i alderen 0-18 år. Hånd om Familien er en familiebevarende foranstaltning med tiltag i familiernes eget hjem. Hensigten er at børn og unge kan forblive i eget hjem, samtidig med at de fysiske, psykiske og sociale forhold forbedres i en sådan grad, at det understøtter deres trivsel og udvikling.

Som Familiemedarbejder udfører du pædagogisk og praktisk arbejde i familierne. Det kan f.eks. være praktisk hjælp i hjemmet, madlavning, rengøringshjælp, putte børn, fungere som støttekontaktperson og lave understøttende opgaver i forhold til behandlingsarbejdet.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til fast stilling som aftenvagt på 4. sal. Hedelund

Esbjerg Kommune

Endelig har vi en ledig plads på 4. sal som social- og sundhedshjælper til dig.

Vi søger en social- og sundhedshjælper med tiltrædelse snarest muligt eller senest den 1. juni 2023 som kan være med til at præge udviklingen på 4. sal.

Stillingen er en fast stilling på 28 timer pr. uge, i aftenvagt med arbejde hver anden weekend.

Vi er en spændende afdeling med 21 faste beboere, 3 aflastningsboliger og byens bedste udsigt. Vi arbejder tværfagligt med fokus på motivation og mestring af beboernes egne ressourcer, for at skabe livskvalitet for vores beboere.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Østerbycentret, aften

Esbjerg Kommune

Team aftenvagt på Østerbycenteret søger 2 social- og sundhedsassistenter, samt et barselsvikariat.

Kan du lide at arbejde i Hjemmeplejen?
Har du mod på nye udfordringer på en travl og velfungerende arbejdsplads? Kan du lide medindflydelse?
Kan du nikke genkendende til det, så skynd dig at skrive en ansøgning til os.

Vi søger nye kolleger til aftenvagt. Du bestemmer selv, hvilket timetal du ønsker 28-32 eller 36 timer ugentligt. Mødetid er som hovedregel 15-23 med arbejde enten hver 2. eller 3. weekend.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et godt arbejdsfællesskab og kollegaskab, som er medvirkende til at Team aftenvagt er et sjovt og godt sted at være
 • En hverdag, der ikke er forudsigelig
Esbjerg Kommune
Fysioterapeut til fast stilling hos Plejehjem Terapeuterne Syd

Esbjerg Kommune

Har du lyst og engagement til at gøre en forskel for de ældre der bor på Plejehjem?

Vi søger en selvtilrettelæggende fysioterapeut pr. 1. juni 2023 på 30-37 timer pr. uge til at dække fysioterapeutiske opgaver på 2 plejehjem placeret i Gørding og Bramming herunder en aflastningsafdeling med 12 pladser i Esbjerg Kommune.

Arbejdsopgaver:

 • Foretage fysioterapeutfaglig udredning og hermed vurdere borgers funktionsnedsættelse og potentiale for træning
 • Gennemføre træning ud fra SEL § 86 og SUL § 140 på plejehjemmene
 • Afholde rehabiliteringssamtaler med ny indflyttede beboere
Esbjerg Kommune
Ergo-/fysioterapeut til Team Hjælpemidler & Boligændringer

Esbjerg Kommune

Team Hjælpemidler og Boligændringer søger en ergo-/fysioterapeut til en fast stilling på 32-37 timer samt et barselsvikariat på 32 timer.

Du må gerne besidde kompetencer og interesse indenfor nedenstående områder, samt være motiveret for at arbejde med komplekse problemstillinger i forhold til sagsbehandlingen.

 • Sagsbehandling og bevilling af hjælpemidler, når dette ligger udover det basale
 • Sagsbehandling og bevilling af mindre boligændringer. Større boligændringer foretages i tæt samarbejde med Kommunikation & Hjælpemidler
 • Specialtilpasning af kørestole, herunder siddestillingsanalyse. Også her kan der være et tæt samarbejde med Kommunikation & Hjælpemidler

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV