16.773 job matcher din søgning 16.773 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 16.773 resultater.
KAR+CO
Succes som selvstændig?

KAR+CO søger for Flügger A/S

Drømmer du om at få foden under eget bord - uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager hos Flügger farver.

Flügger A/S

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Du får masser af ”kolleger” i Flüggers franchisesystem, idét der allerede findes mange veldrevne Flügger farver-butikker og et team på hovedkvarteret, dedikeret til at hjælpe dig og gøre dig til en succes!

KAR+CO
TM Solutions ApS
Salgskonsulenter

TM Solutions ApS, Vejle eller Slagelse

Vi tilbyder:

 • Grundløn + provision & bonus
 • Salgstræning af rigtige sælgere, som selv har opnået alt dette
 • Socialt sammenhold
 • Løbende udvikling og sparring
 • Et konkurrencepræget miljø, hvor alle vil være nummer 1

Vi er et telemarketingsbureau, der er stiftet i 2020. Vi er fordelt på 2 forskellige lokationer – Slagelse og Vejle. Vi lærer dig op fra bunden i alt fra produkt til salgsteknikker.

TM Solutions ApS
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Frode Laursen A/S
Administrationselev

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Som administrationselev i Frode Laursen får du en alsidig uddannelse, der giver dig mulighed for at varetage mange funktioner i koncernen.

Frode Laursen

Arbejdsopgaverne er alsidige, og du ville kunne komme til at sidde med ordrebehandling, afregning og fakturering, procesbeskrivelser, koordineringsopgaver og meget andet. Du vil derfor komme til at arbejde med forskellige slags administrative opgaver, hvor du gradvist vil få mere ansvar i takt med, at du viser god forståelse for opgaverne.

  "Det fedeste ved at være administrationselev er det ansvar, man får, og det gode samarbejde vi har i afdelingen." Cecilie, Administrationselev.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Kennet er vild med tal og økonomi

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Kennets yndlingsfag i skolen var virksomhedsøkonomi – er du også vild med tal, facit og fx v.ø.? Så grib chancen, gør som Kennet, og tag en økonomielevuddannelse!

Du vil få opgaver indenfor løn og regnskab, hvor du bl.a. vil blive beskæftiget med hele processen fra oprettelse af en ny medarbejder til lønnen bliver udbetalt, og står på medarbejderens konto. Efterfølgende vil du fx skulle afstemme og føre regnskab med omkostningerne.

Frode Laursen A/S

Hos os får du mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan, hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid fx en HD, og gode muligheder for fastansættelse!

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Lasses fremtid er fuld af muligheder

Frode Laursen A/S, Hinnerup og Tølløse

Lasse er startet som helt grøn speditørelev, og er allerede nu godt på vej til at blive en seriøst god speditør! Skal du have samme muligheder som Lasse? Så bliv spedition og shippingelev og tag hul på fremtiden!

Frode Laursen A/S

Som spedition- og shippingelev vil du blive arkitekten bag vores lastbiltransporter, og sørge for at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt og prisbilligt som muligt. Du vil stå for at købe og sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører, vognmænd eller offentlige myndigheder på flere sprog.

Du får styr på tolddokumenterne, og får en forståelse for hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Nordic Group ApSGlobal Marketing Associate Healthcare

Nordic Group ApS, Copenhagen

We are looking for a marketer who can ensure the execution of many different marketing and communication tasks on a global level.

We need a doer. Someone who takes on the task and makes sure it is completed. You will be based in Copenhagen and be part of a small marketing team based in South Africa, Germany and the UK, so it's important that you can navigate and be part of a remote team.

The tasks will be many and varied. No two days are alike and can be hectic at times.

Functions/Tasks

 • Coordinate content for our newsletters.
 • Follow up on newsletters, click rates and bounce rates etc.
 • Prepare campaigns in corporation with sales.
Lindab A/SFranchisetager til Dansk Portservice, område Fyn

Lindab A/S

Dansk Portservice, en del af Lindab A/S, søger en franchisetager til vores område på Fyn pr. den 1. juni 2021.

Vi tilbyder:

 • Mulighed for at blive selvstændig, samt en del af et stærkt koncept
 • At du kan være en del af vores landsdækkende koncept med portservice og vedligehold af porte
 • Et etableret område med egne faste, samt landsdækkende servicekunder. (Fyn inkl. øer)
 • Montage af de porte, Lindab sælger inkl. montage. (Fyn inkl. øer)
 • Grundig oplæring i vores produkter
P+, Pensionskassen for Akademikere
Skadebehandler søges til pensionskasse med 100.000 medlemmer

P+, Pensionskassen for Akademikere, Frederiksberg

Brænder du for skadebehandling, og har du erfaring med digitale processer, så er vi på udkig efter dig.

P+, Pensionskassen for Akademikere søger en erfaren skadebehandler med en sundhedsfaglig baggrund, der brænder for at arbejde med vurdering af helbredssager og rådgivning af vores medlemmer, der ansøger om udbetaling af invalidepension.

Vi tilbyder et spændende job i vores lille Skadeteam, som ud over dig består af 4 medarbejdere samt teamlederen for Skadeteamet, som du vil referere til

P+ er en arbejdsplads præget af tillid, arbejdsglæde og engagement. Vi prioriterer godt samarbejde, klar kommunikation og ansvarlig ledelse. Vi har et stærkt fagligt miljø med store ambitioner og et aktivt samarbejde på tværs af afdelinger.

P+, Pensionskassen for Akademikere
Ikast-Brande Kommune
Enkeltmandsprojekt

Ikast-Brande Kommune

Bøgehusene er et af Ikast-Brande Kommunes bo- og aktivitetstilbud for 15 voksne mennesker med autisme og varigt betydeligt nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne. Botilbuddet er opdelt i 3 afdelinger, Bøgebo/Åbo, Kastanjebo og Skovbo.

På afdelingen Skovbo bor der en ung borger der fungerer, i et skærmet enhedstilbud, dog er borgeren tilknyttet ekstern aktivitetstilbud i dagtimerne.

For den unge borger er struktur, forudsigelighed og genkendelighed nøgleord. Derfor arbejdes der målrettet med Pix, forudsigelighed, struktur, krap og neuropædagogik. I det pædagogiske arbejde med den unge borger, er det vigtig at du som person er god til at aflæse og arbejde ud fra borgernes udviklingsniveau.

Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Team Nakskov Nord

Lolland Kommune

Er du god til at samarbejde, og kan du bevare det faglige overblik? Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø? Så er det lige dig, vi har brug for som social- og sundhedsassistent i Ældre & Sundhed.

Vi søger tre social- og sundhedsassistenter til Team Nakskov Nord. Har du praktikvejlederuddannelsen eller ønsker du at blive praktikvejleder, så er det her det rigtige sted at søge! Hos os får du mulighed for medindflydelse og medinddragelse.

I Ældre & Sundhed tror vi på, at vi skaber værdi for borgerne gennem menneskelig indsigt, høj faglig ekspertise og ved at have borgeren i centrum. Vi arbejder derfor ud fra en rehabiliterende tilgang for at sikre, at borgeren støttes til højest mulig grad af selvhjulpenhed.

Lolland Kommune
Arbejdsmarkedskonsulent til Jobcenter Lolland

Lolland Kommune, Nakskov

Team Koordinerende Jobindsats, der arbejder med aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år -søger en ny kollega – er det noget for dig?

Vi er et velfungerende og spændende team, der består af 14 arbejdsmarkedskonsulenter og 6 jobformidlere. Arbejdsmarkedskonsulentens opgave består i, at afdække arbejdsevnen hos den enkelte borger og sammen med jobformidleren, at finde egnede områder på arbejdsmarkedet, hvor arbejdsevnen kan udvikles, vedligeholdes og bringes i spil til hel- eller delvis selvforsørgelse.

Arbejdsmarkedskonsulenterne har ansvaret for myndighedssagsbehandlingen. Det lovgivningsmæssige område er, Ny beskæftigelsesindsatslovgivning 2020. Jobformidlerne har ansvaret for den udførende del hos virksomhederne.

Lolland Kommune
Socialrådgiver/Ungerådgiver Børn- og ungerådgivningen

Lolland Kommune, Nakskov

Vil du arbejde målrettet med socialfaglige vurderinger og afgørelser? Kan du være med til at engagere og motivere familierne til at fastholde en tværfaglig udviklingsindsats med fokus på barnet og familiens trivsel? Så er denne ledige stilling måske noget for dig.

I Børn- og ungerådgivningen udarbejder vi børnefaglige undersøgelser, iværksætter foranstaltninger, laver handleplaner og følger op på foranstaltninger jf. servicelovens bestemmelser.

Vi arbejder løsningsfokuseret og vægter dialogen og samarbejdet med børnene, de unge og deres forældre højt.

De mange forskelligartede opgaver gør Børn- og ungerådgivningen til en spændende arbejdsplads.

H.C. Petersen & Co's Eftf. A/SKontor- og lagermedarbejder.

H.C. Petersen & Co's Eftf. A/S, Grindsted

Vi søger en frisk person til hjælp med

fakturering
booking af forsendelser
hjælp på lageret med udpakning og forsendelser

Vi tilbyder den rigtige ansøger et udfordrende job i et dynamisk og stabilt firma midt i en forandringsproces. Vi kan tilbyde dig arbejde i et frit og uformelt team med godt samarbejde.

Du får ordnede arbejdsforhold og -tider (her er ikke weekendarbejde) og selvfølgelig løn og pension, der modsvarer dine kvalifikationer. Dit nye arbejdssted bliver i Krogager ved Grindsted.

Lemvig KommuneChef for Natur & Miljø

Lemvig Kommune

Vi søger en chef, som sammen med et dygtigt og erfarent team på 14 medarbejdere kan understøtte Lemvig Kommunes visioner på området. Chefen skal være en dygtig personaleleder, og skal understøtte og videreudvikle afdelingens positive og løsningsorienterede dialog med borgere, erhvervsliv og interesseorganisationer mv.

Chefen skal samtidigt medvirke til at oversætte Lemvig Kommunes politisk formulerede visioner og mål til konkret handling. I denne sammenhæng fylder den grønne omstilling meget.

Lemvig Kommune er en vestjysk kommune med ca. 19.000 indbyggere. Vi er en lille kommune målt på indbyggere, men noget større hvis vi måles på areal, natur eller produktionserhverv.

Der er et godt og konstruktivt samarbejde i kommunalbestyrelsen, og kommunalbestyrelse og administration arbejder tæt sammen for at nå de fastsatte mål.

Virum Torv Advokater ApSAdvokatkontor søger ejendomsadministrator

Virum Torv Advokater ApS

Brænder for administration, tal og kommunikation med bestyrelser og beboere? Så det er måske dig vi leder efter til lede vores ejendomsadministration.

Du bliver ansvarlig for vores administration der i øjeblikket består 21 ejendomme, som er en blanding af ejer, andelsforeninger og enkelte udlejningsejendomme.

Virum Torv Advokater er et lokalt advokatkontor med ejendomsadministration, beliggende klods op at Virum Station. Vi har derudover også et lokalt kontor i Birkerød, Birkerød Advokater. Vi er i alt 8 ansatte, og har et godt arbejdsmiljø og er gode til at samarbejde. Vores hovedarbejdsområder er fast ejendom og ejendomsadministration, dødsbehandling, familie-arveret mv. Vi sætter pris på en uformel omgangstone, men vi har en travl hverdag.

Halsnæs KommuneMagleblik Skole i Frederiksværk søger dygtig og engageret naturfagslærer

Halsnæs Kommune

Vil du være med til at sætte dit præg på en god skole og være en aktiv del af udviklingen af ”læring og trivsel for alle”, så vi sammen kommer nærmere den skole, hvor alle lykkes – så har du nu mulighed for at søge stillingen som naturfagslærer på Magleblik Skole med tiltrædelse pr. 1. maj.

Vi søger en matematik- og naturfagslærer på fuld tid i vores udskoling med matematik, fysik/kemi og biologi som hovedopgave og hertil gerne med erfaring med specialundervisning.

Skolen har et fagligt dygtigt lærerpersonale, der skaber gode og inspirerende læringsmiljøer til glæde for vores elever. Vi har en mangfoldig elevgruppe og er en mangfoldig personalegruppe, så hvis du også tænker lidt ”skævt”, er det helt i orden for os.

OK-Fonden
Social- og sundhedshjælper til 32 timer om ugen – i dagvagt med hver 3. weekend

OK-Fonden, Frederiksberg

Vil du være en del af Lotte? – et hjem med eminent socialt og fagligt fællesskab

Vi ved det godt. Du er dygtig og eftertragtet og helt afgørende for, at vi kan udleve vores ambitioner om at være det bedste sted at bo og leve livet. Derfor har vi brug for dig!

For at vores beboere trives bedst, er det væsentligt, at du kan se muligheder og udvikling i de små bevægelser hos mennesker med demens. Færdighederne er under afvikling, og det er afgørende, at du har blik for det enkelte menneskes livshistorie, intentioner og håb, som ofte er skubbet langt væk af diagnoserne.

Vi er der for beboerne, og på trods af deres diagnoser står deres selvbestemmelse, ønsker og behov forrest, og vi arbejder altid for det bedst mulige og mest værdige liv for den enkelte – i tæt samarbejde med de pårørende.

Esbjerg Kommune
2 Omsorgsmedhjælpere/SSH til nattevagter til Udviklingscenter Vest, Botilbuddet Tangevej 117

Esbjerg Kommune, Ribe

Grib denne unikke mulighed for at være med til, at starte et nyt botilbud op for 8 unge medborger med nedsatte funktionsevner

Du har nu chancen at være en del af et nyt og spændende projekt. Den 10. maj 2021 opstarter Udviklingscenter Vest et botilbud særligt rettet mod unge mennesker med nedsatte funktionsevner. Botilbuddet er oprettet efter Serviceloven §107 med fokus på afklaring og botræning. Vi søger to nattevagter, som kan arbejde selvstændig og struktureret.

Botilbuddet Tangevej 117 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Esbjerg Kommune
2 social- og sundhedsassistenter til Udviklingscenter Vest, Botilbuddet Tangevej 117

Esbjerg Kommune, Ribe

Grib denne unikke mulighed for at være med til, at starte et nyt botilbud op for 8 unge medborger med nedsatte funktionsevner

Du har nu chancen for at få din faglighed sat i spil og ikke mindst være en del af et nyt og spændende tilbud. Den 10. maj 2021 opstarter Udviklingscenter Vest et botilbud særligt rettet mod unge mennesker med nedsatte funktionsevner. Botilbuddet er oprettet efter Servicelovens § 107 med fokus på afklaring og botræning.

Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter på 32 timer, der formår at kombinere en høj faglighed med sundhedsfaglig og nærværende støtte. Du har derfor denne unikke mulighed for at være med til at sætte dit faglig aftryk på dette nye tilbud.