528 job matcher din søgning 528 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Concens A/S
Lagermedarbejder til pluk- eller pakketeamet (37 timer)

Concens A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et godt arbejdsmiljø med begrænsede tunge løft? Og vil du være omgivet af rare og hjælpsomme kolleger, når du er på arbejde?

Se video om Concens A/S som arbejdsplads

Som lagermedarbejder hos os får du desuden fleksible mødetider og stor frihed på job.

Nysgerrig? Læs mere og ansøg her.

Concens A/S
FORCE Technology
Erfaren svejseingeniør til Ålborg, Esbjerg eller Lindø

FORCE Technology

Trives du af et stærkt fagligt miljø, og synes du, at det er spændende at løse kundeopgaver? Så er det måske dig, vi mangler!

Du bliver en del af et erfarent team, der er Danmarks absolut førende indenfor NDT, svejse- og materialeteknologi. Vi har meget travlt på alle områder og ønsker nu at styrke det svejsetekniske område med en stærk profil. Dine arbejdsopgaver vil være at:

 • gennemføre kundeopgaver på det svejsetekniske område
 • rådgive og vejlede indenfor konstruktionsudformning og svejsetekniske problemstillinger i henhold til internationale standarder
 • udarbejde WPQR’er/WPS’er
FORCE Technology
Esbjerg Kommune
Beskæftigelsesrådgiver til Jobcenter Esbjerg, Jobservice

Esbjerg Kommune

Vi skal have de sidste jobsøgere med?

Jobcenter Esbjerg, kontanthjælpsteamet søger vores nye beskæftigelsesrådgiver.

Du vil, som beskæftigelsesrådgiver, arbejde med jobparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år og jobparate kontanthjælpsmodtagere under 30 år med en kompetencegivende uddannelse.

Det bliver din opgave, i samarbejde med den jobsøgende, at få denne i ordinært arbejde snarest muligt.

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte:

 • Afholde jobrettede samtaler, hvor du med din arbejdsmarkedsviden og samtaleteknikker understøtter borgerens empowerment
 • Motivere til jobsøgning og virksomhedsrettede forløb
 • Aftale virksomhedsrettede forløb i tæt samarbejde med jobkonsulenten
 • Dokumentere og registrere indsatsen i Jobcentrets it-systemer
Arkil A/S
Erfaren chauffør til Stürup i Esbjerg

Arkil A/S

Er du chauffør, og har du erfaring med blokvognskørsel samt kørsel med entreprenør­ og asfaltmaskiner?

Så kom med på vores hold og udfør spændende projekter inden for blandt andet klimatilpasning, havneudvidelse, byrumsudvikling samt infrastrukturopgaver, hvor der anlægges veje, kloakker og forsyningsledninger samt brolægning.

Du får et fast og stabilt arbejde i et solidt firma, hvor et sikkert arbejdsmiljø, godt samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige. Du får et alsidigt og spændende job, hvor dit arbejde gør en synlig forskel – eksempelvis ved anlæg af nye veje, så borgerne kan komme fra A til B og udførelse af klimasikringsprojekter, som ruster Danmark til klimaforandringer m.v.

Esbjerg Kommune
Jobkonsulent til Jobcenter Esbjerg, Jobservice

Esbjerg Kommune

Kontanthjælpsteamet søger en ny kollega – skal det være dig?

Jobcenter Esbjerg søger en energisk jobkonsulent med stort kendskab til arbejdsmarkedet. Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Du vil sammen med beskæftigelsesrådgiverne arbejde målrettet på at støtte den jobsøgende til det næste job.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Støtte ledige i jobsøgningen og i udviklingen af faglige og personlige kompetencer gennem virksomhedspraktik og løntilskud på private og offentlige arbejdspladser
 • Opsøge og servicere virksomheder samt vejlede dem omkring muligheder og regler for samarbejdet med Jobcenteret.
 • Skabe det gode match mellem ledige og virksomheder med behov for arbejdskraft.
 • Indgå i tæt samarbejde med den ledige og beskæftigelsesrådgiveren omkring en god jobrettet plan.
Energistyrelsen
Jurist til CO2-kvoteordningen

Energistyrelsen, Esbjerg

Vil du være med til at sikre en effektiv og korrekt drift af CO2-kvoteordningen i Danmark? Har du passion for juridisk kvalitetssikring og driftsudvikling, og for at gi´ sparring til dygtige kolleger med en anden faglig baggrund? Så kan du blive en del af et stærkt team, der også er med til at give input til de store linjer i politikudviklingen i Energistyrelsen.

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Vi søger en jurist til Kvoteteamet i Energistyrelsen i Esbjerg. Din primære opgave bliver løsning af diverse juridiske opgaver knyttet til administration af kvoteordningen, der lige nu forhandles som en del af Kommissionens lovpakke Fit-for-55 i EU.

Energistyrelsen
AQUA-TEKNIK A/S CONTROLLER

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt arbejde i en virksomhed, hvor vi arbejder med spændende vandbehandlingsprojekter? Vi arbejder med nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver.

Som controller hos Aqua-Teknik vil du få forskellige ansvarsområder, som du selvstændigt styrer, samtidig med at du tager del i virksomhedens generelle økonomifunktioner:

 • Projektøkonomi, herunder styring samt efterkalkulation.
 • Sikre korrekt økonomisk afrapportering af virksomheden samt datterselskab.
 • Periode- og momsregnskab samt likviditetsstyring.

Du er uddannet indenfor bogholderi/økonomi og har min. 4 års erfaring med bogholderi/økonomi, gerne indenfor bygge-, rådgiver- eller entreprenørbranchen.

Pay-Back specialist rekruttering ApS Intern projektleder/Planner

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Cold Jet i Bramming

Cold Jet er beliggende i Bramming ved Esbjerg, tæt på den vestjyske motorvej, og er verdens største og førende inden for CO2-/tørisproduktionsmaskiner. Cold Jet er en global virksomhed med hovedsæde i USA og afdelinger i flere lande. Virksomheden er inde i en god og spændende udvikling i et stærkt stigende marked.

Med reference til Cold Jets Technical Director får du en central rolle i den fortsatte udvikling af projektstyringen. Du bliver ansvarlig for den overordnede interne styring af projekterne, hvor du skal sikre, at dialogen og samarbejdet med alle involverede parter fungerer optimalt. Det er dig, der har overblikket over samtlige projekter, og du sikrer, at der løbende er styr på ressourcer, kvalitet og overholdelse af tidsfrister etc.

Rollen vil positionere dig som et kontaktpunkt mellem Engineering, leverandører, indkøb, produktionsplanlægning, produktion og salg.

TEMP TEAM A/S Kompetent og løsningsorienteret bogholder

TEMP TEAM A/S søger for 2care4 ApS i Esbjerg

Er du en faglig stærk og kvalitetsbevidst bogholder med styr på tallene og solid erfaring? Og har du lyst til at indgå i et dygtigt team, der sammen skaber gode resultater og deler gode grin? Så er du måske den person, vi mangler.

2care4 er en virksomhed præget af stor dedikation og handlekraft. Der arbejdes effektivt med gensidig respekt, og viljen til at lykkes sammen præger hverdagen. De har ambitiøse planer for fremtiden, fokus på udvikling af både forretningen og den enkelte medarbejder, og der er gode muligheder for at udvikle sig personligt i dette job.

Som bogholder vil du indgå i finansafdelingen i Danmark, som består af 4 kollegaer og ledes af Head of Finance. Finansafdelingen har ansvaret for hele den finansielle værdikæde på tværs af de forskellige selskaber i 2care4-koncernen, som er repræsenteret i landene Danmark, Tyskland, Polen, Norge og Sverige.

DAT-Schaub A/S Senior Manager, Administration & Controlling, Esbjerg

DAT-Schaub A/S

Vil du være med til at udvikle og forbedre rapportering og opfølgning på produktionen på tværs af afdelinger i DAT-Schaub? Så har vi måske jobbet til dig. Vi søger nemlig lige nu en Senior Manager Administration og Controlling til vores kontor i Esbjerg, der kan hjælpe os med netop denne opgave.

Dit primære arbejdssted vil være på vores kontor i Esbjerg, men du kommer ligeledes til at arbejde tæt sammen med økonomiafdelingen i DAT-Schaub, med hovedsæde i København og selskabets øvrige afdelinger i Danmark og udlandet. Her bliver dine primære opgaver, at:

 • Udarbejde budgetter for produktionen, samt assistere med produktionsbudgetlægning og budgetopfølgning i ind- og udland
 • Udvikle og vedligeholde rapporteringsværtøjer til produktionsopfølgning
Super Dæk Service
Udekørende servicemontør

Super Dæk Service, Ribe

Er du en person, der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere, der vil være "branchens bedste".

SDS

Hos SDS går vi meget op i at videreudvikle og efteruddanne vores medarbejdere. Tonen i Ribe er uformel, og vi er et engageret team med et stærkt fællesskab.

Tidligere erfaringer er ikke et krav – hvis du har motivationen og hænderne skruet rigtig på, så skal vi nok sørge for en grundig oplæring.

Om jobbet:

 • Du vil blive en del af en dansk familievirksomhed, hvor der er mange spændende muligheder.
 • Mulighed for at hjælpe nødstedte videre ude i samfundet.
 • Del af et engageret team med et godt fællesskab.
 • Frihed under ansvar.
Super Dæk Service
Gem
Egsgaard HR Administrativ blæksprutte med lyst til kundekontakt

Egsgaard HR søger for City Escape i Esbjerg

Er du den administrative kraft, som sikrer styr på detaljerne, effektiv udførelse og afslutning af opgaverne? Og har du lyst til at være en del af vores team, som hver dag skaber skræddersyede/ekstraordinære oplevelser for både private og virksomheder?

Du bliver sammen med en kollega en del af den administrative funktion, som vi opfatter som virksomhedens servicecenter.

Du er det administrative bindeled på tværs af organisationen, hvor dine primære opgaver vil være:

 • Varetagelse af administrative opgaver i forbindelse med medarbejderhåndtering såsom kontrakthåndtering, bestilling af tøj m.m.
 • Håndtering af diverse forsikringer, bil- og serviceaftaler
 • Indkøb af aktivitets udstyr og opsætning af nye produkter.
VIKING Life-Saving Equipment A/S Production Engineering Manager

VIKING Life-Saving Equipment A/S, Esbjerg

Vi søger en proaktiv Manager til PPE Production Engineering. PPE står for Personal Protective Equipment. Production Engineering afdelingen har ansvaret produktionsprocesserne af redningsdragter, branddragter og redningsveste. Produktionen foregår i Esbjerg og på fabrikker i Asien, Østeuropa og USA.

Med reference til VP Global Fire & PPE Products får du base i Esbjerg og ansvaret for et velfungerende globalt team bestående af otte medarbejdere fordelt på tre lokationer: tre i Esbjerg, tre i Asien og to i Østeuropa.

Teamet supporterer VIKINGs globale produktionsenheder. Ud over samarbejdet i teamet kan du se frem et godt og konstruktivt samarbejde med produktions- og udviklingsafdelingen.

Mentor IT
IT-Konsulent søges

Mentor IT, Esbjerg, Kolding, Aarhus eller Ballerup

Kan du levere service i verdensklasse, skabe den bedste kundeoplevelse og samtidig tage kunden i hånden igennem deres første tid hos Mentor IT? Har du erfaring med migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning samt gennemførsel af projektopgaver? Så er det dig, vi søger, til stillingen som IT-Konsulent hos Mentor IT.

Foruden projektopgaver hos eksisterende kunder vil du opstarte nye kunder. Du vil analysere kundernes løsninger og afdække behovet, herunder gennemgang af netværk, servermiljø, 365, samt rådgive omkring en fremtidssikring af deres it-platform mm. Du vil deltage på kundemøder og præsentere løsningsmodel for efterfølgende at opsætte kundens infrastruktur, primært i segmentet +25 til 400 brugere.

Mentor IT
Gem
Egil Rasmussen A/S Akkordtømrere til spændende byggeprojekter

Egil Rasmussen A/S

Er du udlært tømrer? Er du en dygtig og kvalitetsbevidst akkordsvend? Kan du arbejde selvstændigt og håndtere mange bolde i luften? Så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Som akkordsvend vil du blive tilknyttet vores entrepriseafdeling og en eller flere større byggesager. Aktuelt søger vi dygtige og kvalitetsbevidste svende til pladser i Esbjerg, Hedensted, Vejle, Børkop, Fredericia og Kolding.

Vi vægter højt, at det daglige arbejde udføres i tæt og god dialog med kunden, og det er derfor vigtigt for os, at du er serviceminded og god til at kommunikere med dine omgivelser.

Vi tilbyder

 • Gode og ordnede arbejdsforhold i et velrenommeret og stabilt firma med en sund virksomhedskultur
 • Godt kollegaskab
 • Firmabil med værktøj samt mobiltelefon stilles til rådighed i arbejdstiden
SPORTMASTER Daglig leder

SPORTMASTER, Ribe

Vil du med på Danmarks største sportshold? Har du erfaring fra detailhandel, og er du vild med sport? Så har vi pladsen til dig.

Som daglig leder er dine arbejdsopgaver koncentreret om at drive en butik, hvor kunderne får en suveræn rådgivning. Du forventes at motivere dine sælgere, herunder planlægge en hverdag samt eksekvere konkurrencer og salgsfremmende aktiviteter. Du bliver ansvarlig for et mindre team, som du selv skal løbe i front for på gulvet. Du har en stærk butikschef i baghånden, der har ansvar for en anden butik ved siden af. Så er ambitionen selv at blive butikschef, så er dette det rette job.

Du bliver en del af Danmarks største sportsnetværk, der tror på, at sport får det bedste frem i folk. Med butikker i hele Danmark, en hurtigt voksende internetbutik og en stærk kundeklub er SPORTMASTER ikke kun Danmarks største detailhandelskæde inden for sportsvarer, men også den mest populære blandt danskerne.

Blue Water Shipping A/S
Administrative assistant to Reefer sea-freight department

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

The Export Sea UK Reefer department in Esbjerg is searching for the right colleague, someone that is structured, service-minded, willing and has the qualities to deliver first class administrative support.

You will become an important part of the operation that supports our experienced and busy freight forwarders with admin assignments.

Your main responsibilities will be:

 • Handling documentation from customers
 • Issuance freight documents
 • Invoicing
Blue Water Shipping A/S
Blue Water Shipping A/S
Freight forwarder to Export Sea UK Reefer

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

In our Esbjerg office you meet a highly educated, developing team with a special team spirit. Our reefer specialists are a strong resolute team, were we, every day, work together to build a strong business and create good results. You could now be a part of this team, as we are looking for another experienced freight forwarder!

Blue Water Shipping A/SWe are searching for an experienced Freight forwarder for our Reefer sea-freight department with exports from the UK in focus. We offer a position with good development opportunities, where we are busy, but thrive finding the correct solution for our customers in the best possible manner.

Blue Water Shipping A/S
Esbjerg Krisecenter Esbjerg Krisecenter søger en medarbejder til aften- og weekendvagter

Esbjerg Krisecenter

Til aften- og weekendvagter søger vi en medarbejder med pædagogisk uddannelse, SSA eller ufaglært med relevant erfaring. Du skal i samarbejde med krisecentrets øvrige tværfaglige stab være med til at sikre høj kvalitet i arbejdet med voldsudsatte kvinder og deres børn. Det er derfor vigtigt, at du har lyst, evne og interesse i at arbejde med både kvinder og børn på krisecentret.

Igennem støtte og vejledning ønsker vi at motivere kvinderne til ejerskab af egne resurser, muligheder og livssituation og at give kvinder og børn omsorg samt gode oplevelser under opholdet.

Rambøll
Arbejdsmiljøkoordinator

Rambøll, København, Esbjerg eller Vejle

Kom og bring din erfaring som arbejdsmiljøkoordinator i spil. Vi har brug for en person med god indsigt i sikkerheds- og sundhedsmæssige aspekter og gerne inden for bygge-, anlæg- og kraftværksområdet. Du vil få mulighed for være i projekternes projekterings-, bygge- og idriftsættelsesfaser afhængigt af opgavens karakter hos vores kunde.

Se video om Rambøll som arbejdsplads

En forskelligartet hverdag vil være reglen fremfor undtagelsen, så hvis du trives med en foranderlig arbejdsdag, kan du være den, vi søger. Erfaring med udenlandske leverandører og kulturer er ikke fremmed for dig, og du formår at tackle hverdagens udfordringer på en smidig og konstruktiv måde til gavn for kunde og leverandører på pladsen. Er du vores nye Arbejdsmiljø-og Sikkerhedskoordinator?

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid?

Rambøll