257 job matcher din søgning 257 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 257 resultater.
Jyske Bank
Assisterende rådgiver til Ribe

Jyske Bank

Vil du være en vigtig del af holdet i forhold, der gør, at vi følger med efterspørgslen fra vores kunder og sikrer gode kundeoplevelser?

Vores kunder vil heldigvis gerne lave forretninger med os, og derfor har vi brug for dig til – i tæt samarbejde med dine nye kolleger – at sikre vores levering af de indgåede aftaler. Vi vil levere gode kundeoplevelser i hele værdikæden, sådan at kunderne også oplever at modtage deres produkter til den aftalte tid.

Heri får du en vigtig rolle, og du får stor indflydelse på, hvordan samarbejdet til dine gode kolleger opbygges og udvikles. Du lykkes godt i jobbet, når du:

 • brænder for – sammen med dine kolleger – at skabe den unikke kundeoplevelse
 • holder mange administrative bolde i luften uden at miste overblikket
Jyske Bank
Indrykket: 
Trucklageret ApSUdekørende servicemontør med bopæl i eller omkring Esbjerg, Grindsted eller Skjern

Trucklageret ApS

Brænder du for at hjælpe andre, ved at levere branchen bedste service? Så er det måske dig vi står og mangler!

Vi lover dig et spændende job med både ansvar og udfordringer, og hvor du selv kan være med til at planlægge din arbejdsdag. Her er der højt til loftet og tillid er en vigtig del af vores arbejdsgang.

Som udekørende montør er du i tæt kontakt med vores kunder og bliver derfor en vigtig brik i hele vores servicesystem. Du er vores ansigt udadtil og vi forventer derfor, at du er åben og imødekommende samt motiveret til at yde den ekstra indsats der gør, at vi altid har tilfredse kunder.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Esbjerg Kommune
Socialpædagog til Grøn Gruppe i Beskæftigelsen Pile Alle 2, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune, Ribe

Ved Beskæftigelsen Pilealle 2 (Gartneriet Ribelund) arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega, der deler vores begejstring for en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte.

Beskæftigelsen Pilealle 2 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet. Beskæftigelsen Pilealle 2 er et kommunalt tilbud (§ 103 og 104), og ligger i Ribe. Vi beskæftiger 46 voksne udviklingshæmmede borgere med vidt forskellige behov og kompetencer.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet, og vi har forståelse for, at alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens. Vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Sagro I/S
HR- og ledelsesrådgiver

Sagro I/S, Holstebro, Herning, Billund eller Esbjerg

Brænder du for at rådgive og give sparring til både ejerledere og ansatte ledere inden for landbruget? Tricker det dig ekstra, at du skal være med til at sætte både ledelse og organisationsudvikling på dagsordenen? – Så skal du søge denne stilling hos SAGRO.

Som HR- og ledelsesrådgiver hos SAGRO kan du med stor selvstændighed planlægge din hverdag, så du får en varieret, udfordrende og motiverende hverdag, hvor du yder sparring og rådgivning til vores kunder. En hverdag, hvor du, med afsæt i strategien for bedriften og lederprofilens forudsætninger, bidrager til både at løfte ledere og medarbejdere og dermed også bidrager til vore kunders succes med at drive forretning.

Er du vores nye HR- og ledelsesrådgiver, så brænder du for at arbejde med:

 • Lederudvikling i praksis
 • Udvikling af en medarbejderorganisation
 • Personalestrategi, lederrekruttering, onboarding
Sagro I/S
Indrykket: 
Færdselsstyrelsen
I Færdselsstyrelsen har vi store digitale ambitioner, og derfor søger vi en IT- og digitaliseringschef i en nyoprettet stilling

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vores brugere skal have glæde af vores kompetencer hurtigt og effektivt uafhængigt af tid, sted og medie. Det forudsætter, at vi i udstrakt grad skal digitalisere vores kerneopgaver. Du skal stå i spidsen for denne udvikling i samarbejde med et stærkt team af projektledere, leverandører og medarbejdere på tværs af organisationen, som du selv er med til at bygge op.

Vi forventer, at den nye digitaliseringsfunktion i første omgang får til opgave at:

 • Udarbejde en digital strategi for Færdselsstyrelsen i forlængelse af vores forretningsmæssige ambitioner, herunder at vurdere vores samlede udviklingsbehov på de digitale og datamæssige områder.
 • Etablere en værktøjskasse for enhedens arbejde baseret på eksisterende fællesoffentlige standarder.
 • Understøtte sikker drift ifm. overflytning af vores løsningsportefølje til Statens IT.
Færdselsstyrelsen
Pay-Back specialist rekruttering ApSLogistikkoordinator

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for kunde i Esbjerg

Vores klient er en velkonsolideret, stor virksomhed beliggende i Esbjerg-området med industriel produktion i kontinuerlig drift. Virksomheden er blandt regionens attraktive arbejdspladser og har succes som leverandør og partner inden for et nicheområde.

Du tilbydes en spændende rolle i logistikteamet, som er en del af supply chain-organisationen, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med logistikløsninger, projekter, løbende forbedringer, transportafvikling, disponering, lager.

Som logistikkoordinator formår du at skabe overblik og kan på en enkel og simpel måde kommunikere og forklare "dine tal", afvigelser og observationer, som du, ofte i samarbejde med controlling teamet, har tilvejebragt via analyser af produktionsdata og nøgletal.

Indrykket: 
N1 A/SProjektleder til projekter inden for 0,4-60 kV

N1 A/S, Esbjerg

Vi er fortsat Danmarks andenstørste el-forsyningsselskab og ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber. Vil du være med til at spille en afgørende rolle i at sikre den grønne omstilling og et el-net, der kan bære den øgede belastning fremadrettet – uden at gå på kompromis med en forsyningssikkerhed i verdensklasse? Så er det måske dig, vi leder efter til en stilling i netselskabet N1.

Du er garant for, at projektleverancer falder til tiden og er af høj kvalitet. Du tager tydeligt ejerskab for projekterne og bidrager til at skabe tryghed i N1´s divisionen – både opadtil, nedadtil og på tværs.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med både de administrative projektledere og de øvrige projektledere ”i marken”.

N1 A/S
N1 A/SAdministrativt stærk projektleder til projektafdeling

N1 A/S, Esbjerg

Trives du i en rolle, hvor du fra kontoret bliver bindeleddet ud mod dine kolleger ”i marken”? Har du en el-teknisk baggrund og erfaring med projektering og installation af el-anlæg? Har du lyst til at være omdrejningspunktet i forhold til at sikre den rette udbygning og reinvestering af vores el-net ved at projektere og styre vores projekter succesfuldt i mål? Så er det måske dig, vi leder efter som projektleder i vores netselskab!

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Håndtering af ny-tilslutninger fra el-installatører.
 • Projektering og dimensionering af interne re-investeringsprojekter fra 0,4-15 kV.
 • Projektering og dimensionering af kundeprojekter fra 0,4-15 kV.
N1 A/S
SuperBrugsenDelikatesseassistent/Slagtersvend, SuperBrugsen, Tjæreborg

SuperBrugsen

SuperBrugsen Tjæreborg er en del af Ribe og omegns Brugsforening. Vi ligger 10 km syd for Esbjerg og indenfor kort afstand til motorvejen. Du bliver en del af en butik med i alt 35 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød/delikatessen
 • Produktion af convenience varer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
Indrykket: 
HSHansenAmbitiøs Beregner/Kalkulatør

HSHansen, Esbjerg

For at få succes i jobbet skal du have evnen og lysten til både at arbejde individuelt samt i teams med såvel mindre som mellemstore og store projekter. Du skal have lysten til at arbejde ”på tværs” i virksomheden og være med til at sikre de øvrige afdelingers involvering/engagering i projekterne. En vigtig del af jobbet bliver også at videreudvikle og opbygge samarbejder med de udenlandske søsterselskaber.

Du skal være proaktiv og god til at kommunikere på tværs i organisationen.

De vigtigste arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

 • Beregning af små og mellemstore entrepriser i størrelsesorden 0-15 Mill Dkkr.
 • Udarbejdelse af kalkulationer og tilbud i forbindelse med kundespecifikke henvendelser – licitationer samt underhåndsbud.
 • Du skal ud fra det foreliggende materiale og i tæt dialog med teamet, kunne vurdere et projekt.
Energistyrelsen
Engageret sagsbehandler til energimærkningsordningen for bygninger

Energistyrelsen, Esbjerg

Vil du være med til at drive og udvikle en spændende og samfundsmæssig vigtig ordning? Vil du være med til at fremme energibesparelser, øge effektiviteten inden for al anvendelse af energi i bygninger samt øge andelen af energi fra vedvarende energikilder? Trives du med at levere en god service og være garant for, at det administrative fundament er i orden? Så er du måske vores nye kollega til energimærkeordningen. Stillingen er placeret i Esbjerg.

Energistyrelsen

Du skal arbejde i et team, som har ansvar for energimærkningsordningen for bygninger. Dine opgaver vil bl.a. bestå i administration og sagsbehandling i relation til energimærkningsordningen, håndtering af spørgsmål fra energikonsulenter og borgere, hvor du skal vejlede om reglerne for energimærkning.

Energistyrelsen
Indrykket: 
Fanø Kran-Service A/S
Offshore servicetekniker

Fanø Kran-Service A/S, Esbjerg

Hos Fanø Kran-Service har vi travlt og søger en faglært servicetekniker til offshorearbejde på kraner og løfteudstyr. Vi har opgaver indenfor vind, olie/gas og den maritime industri.

Vi tilbyder dig at blive del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Du tildeles stort ansvar, og vi giver dig rammerne til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Du har stærke tekniske kompetencer og eksempelvis en baggrund som automatiktekniker, industritekniker, mekaniker eller lignende og har gerne erfaring inden for offshoreindustrien eller lignende brancher.

Arbejdet vil foregå både on- og offshore og omfatter:

 • Vedligehold af kraner og løfteudstyr
 • Fejlsøgning af el- og hydrauliksystemer
 • Opstart og reparation af offshoreudstyr
Fanø Kran-Service A/S
Indrykket: 
Elgiganten A/SSalgsansvarlig Hvidevarer

Elgiganten A/S, Esbjerg

Vil du sætte fart i din salgskarriere og opbygge lederkompetencer, du kan bruge resten af livet?

Stillingen som salgsansvarlig er for dig, som både kan skabe resultater på egen hånd, samtidig med at du gør dine kolleger gode. Det er for dig, som trives i et godt fællesskab med gode kolleger.

Du bliver en nøgleperson i vores Home-afdeling, der inkluderer områderne: Køkken, Hvidevarer, Husholdning, Personlig pleje og Smart Home. Her arbejder du sammen med de sælgere, der hjælper vores kunder med at vælge alt fra nye espressomaskiner, massageapparater og gasgrill til køleskab og komplette køkkenløsninger.

Som salgsansvarlig er det dig, der holder overblikket på gulvet og sørger for, at afdelingen står knivskarpt. I tæt samarbejde med afdelingslederen og sælgerne sikrer du hver dag, at drift, resultater og kundeservice går op i en højere enhed.

Indrykket: 
Blue Water Shipping A/S
Manager Stevedoring

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

I Blue Water har vi udviklet solide og unikke færdigheder indenfor håndtering af gods på havnefronten i vores Port Service Division. Udviklingen fortsætter, og vores mål er at tilbyde vores ekspertise worldwide. Derfor søger vi nu en Manager, der får stor indflydelse på divisionen og vores fortsatte udvikling.

Blue Water Shipping A/S

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Daglig ledelse af afdelingens supervisors, herunder arbejdstidsplanlægning
 • Planlægning og koordinering af skibsanløb
 • Løbende dialog med andre interessenter på Esbjerg Havn
 • Diverse administrative opgaver
Blue Water Shipping A/S
Esbjerg Kommune
Pædagogisk leder søges til Hjerting - Esbjerg NV området

Esbjerg Kommune

Hjerting–Esbjerg NV-området søger en faglig kompetent pædagogisk leder, der med sit nærvær og tydelige ledelsesfundament, vil være en del af vores område, og som ønsker at skabe et spændende og læringsrigt udviklingsmiljø for både børn og voksne.

Stillingen er 37 timer ugentligt med ansættelse 1. marts 2021 eller snarest muligt herefter. Området består af 5 afdelinger (i alt 9 huse) og med dig 8 pædagogiske ledere.

Stillingen er i Galaksen (Sønderris), som består af 3 huse og et ledelsesteam på 3 pædagogiske ledere. Selvom selve stillingen er i en vuggestue med i alt 72 børn, ønsker vi en pædagogisk leder, der favner hele området 0-6 år.

Vi er et spændende og meget dynamisk ledelsesteam, der supplerer hinanden i forhold til vores kompetencer. Vi gør hinanden stærke i vores fælles tilgang til ledelse og pædagogisk praksis.

PolyTech A/SCustomer Quality Engineer (CQE)

PolyTech A/S, Bramming

Vi har brug for endnu en engageret medarbejder med stor kvalitetsmæssig indsigt og erfaring til en stilling som Customer Quality Engineer.

Du bliver en del af vores engagerede QHSE-Team indenfor Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø. Din primære opgave er at sikre, at vi lever op til vores kunders høje kvalitetsforventninger, og derfor bliver du en særdeles vigtig del af PolyTechs organisation.

Dine arbejdsopgaver:

 • Håndtere og registrere kvalitetsmæssige produkt- og kundekrav.
 • Have dialog med kunder omkring kvalitetsspørgsmål og forventninger – f.eks. i forbindelse med PPAP og produktkvalitet.
 • Udføre og sikre PPAP.
Indrykket: 
PolyTech A/STechnical writer

PolyTech A/S, Bramming

PolyTech har brug for en engageret kvalitetsmedarbejder til primært udarbejdelse af kunde instruktioner til vores spændende produkter. Du bliver en del af vores engagerede team inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af tekniske kunde-instruktioner, som er grundlaget for korrekt installation af vores produkter hos kunder
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af interne procesbeskrivelser efter behov
 • Sikre at teknisk dokumentation, der skal oversættes til et lokalt sprog, bliver sendt til oversættelse

Vi forestiller os, at du:

 • Har erfaring og lyst til at arbejde med teknisk dokumentation
 • Har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk (skrift og tale - højt teknisk niveau)
 • Er superbruger i Word
Indrykket: