400 job matcher din søgning 400 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ved hjemmeplejen i Tjæreborg

Esbjerg Kommune

Udegruppen på Tjæreborg Ældrecenter søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i aftenvagt.

Arbejdstiden er på gennemsnitligt 30 timer pr. uge. Du vil komme til at arbejde 3/2 og hver anden weekend.

Vi forventer, at du:

 • Sætter borgerne i centrum i en foranderlig hverdag
 • Er en god ambassadør for Esbjerg Kommune
 • Kan vejlede og sparre med dine kolleger
Danhostel EsbjergKok/cater eller køkkenassistent

Danhostel Esbjerg

Er din passion, at mad skal kreeres fra bunden og tænker du: en hverdag med rigtig mange glade gæster, udfordringer og gode kollegaer, lige er noget for dig? Så læs videre.

Arbejdstiden vil primært ligge i tidsrummet kl. 6-20. Start efter aftale.

Profil Optik
Style & Customer Advisor søges til Esbjerg Special Optik

Profil Optik

Er du passioneret omkring Fashion og kan du give vores kunder en ekstraordinær oplevelse? Så er det sandsynligvis dig vi søger som vores nye kollega i Profil Optik.

Vi søger en sympatisk og serviceminded Style & Customer Advisor, der ønsker at gøre en forskel. Du kan se frem til et spændende og udfordrende job i en uformel organisation, der ser dig! Hvis ikke du har arbejdet i vores branche før, skal vi nok lære dig det. Det vigtigste er, at du brænder for at yde branchens bedste kundeservice og samtidig er en fantastisk kollega.

Som Style & Customer Advisor vil dine hovedopgaver være

 • At modtage kunden, så kunden føler sig set.
 • At være butikkens ansigt udadtil.
 • At rådgive kunden om vores attraktive Life Style koncept.
 • At sikre, at butikken altid fremstår pæn og indbydende.
Profil Optik
Lidl Danmark K/S
Souschef - Esbjerg

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job

Som souschef i Lidl får du:

 • En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
 • Branchens bedste sammenhold
 • Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
Lidl Danmark K/S
POWER A/S
Ansvarlig for Kasse og Click&Collect til POWER i Esbjerg

POWER A/S

Som kassemedarbejder bliver du en del af et sammentømret hold af serviceeksperter, der til dagligt bemander kassen og yder en professionel service til vores mange kunder. Allerede fra første dag vil du opleve, at du arbejder i et af Danmarks bedste varehuse.

Jobindex A/S

Det er sjældent, at en kassemedarbejder får så meget ansvar og indflydelse som her. Samtidig har vi et helt fantastisk sammenhold kollegerne imellem. Og der er altid en venskabelig konkurrence om at yde den bedste service. Det gør, at jeg er stolt over at kalde det mit varehus,” siger kassemedarbejder Nicoline Christensen.

POWER A/S
REMA 1000
Købmand

REMA 1000, Esbjerg

Som Købmand i REMA 1000 kommer du med på vinderholdet i et af Danmarks mest succesrige franchisekoncepter med et bagland, der tager sig af alt fra sortiment, markedsføring og administration til daglig bogføring, så du i stedet kan koncentrere dig om at gøre det du er god til – nemlig at drive din butik.

Savner du frihed i dit nuværende job? Er du initiativrig, dynamisk og villig til at yde en stor arbejdsindsats? Har du erfaring fra dagligvarehandelen som Købmand, varehuschef, uddeler, butikschef eller lignende? Er du klar til at investere kr. 300.000 og blive selvstændig købmand?

REMA 1000

Kan du svare ja til de fleste af spørgsmålene? Så er muligheden for at blive selvstændig Købmand og franchisetager i REMA 1000 kommet et skridt nærmere. Pt. søger vi en købmand til en af vores butikker i Esbjerg-området.

REMA 1000
N&K Spedition A/S
Kontorassistent

N&K Spedition A/S, Esbjerg

Struktureret og administrativ stærk kontorassistent søges.

Er du struktureret og har en udpræget sans for detaljer, og kan du se dig selv i en levende og innovativ transportvirksomhed? Så er det måske dig vi søger til en administrativ stilling på vores hovedkontor i Esbjerg.

Som vores nye kontorassistent indgår du i et tæt samarbejde med de nuværende medarbejdere i vores UK -afdeling. Du kommer i berøring med andre afdelinger i huset, men også vores udenlandske kontorer samt leverandører og kunder, hvorfor det er vigtigt, at du er en god kommunikator.

 N&K Spedition A/S

Du kommer til at varetage opgaver, som bl.a. omfatter:

 • Oprettelse af bookinger
 • Vedligehold af kørselslister / bookinger
 • Statistik / registrering af kørsel
N&K Spedition A/S
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Ribe

Louis Nielsen A/S

Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du vil blive en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel. Ydermere vil du blive mødt med en hverdag, hvor udvikling er afgørende for indfrielse af vore målsætninger.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselev-uddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Louis Nielsen A/S
GlycomProcesoperatør til biotekvirksomhed

Glycom, Esbjerg

DSM Glycom er verdens førende producent af Humane Mælke Oligosakkarider (HMO’er), der er særlige sukkerarter, som bl.a. indgår i modermælkserstatning. Vi er en dynamisk og innovativ biotekvirksomhed, der - udover at producere HMO’er på fabrikken i Esbjerg, - også udvikler og udfører videnskabelig og klinisk forskning i vores forskningsafdeling i Hørsholm. Glycom blev i foråret 2020 en del af den internationalt førende ingredienskoncern DSM, der leverer løsninger og ingredienser til fødevarer og sundhedsprodukter i hele verden.

Fabrikken i Esbjerg er certificeret og kører efter alle de højeste standarder inden for sikkerhed og fødevaresikkerhed. Begge dele har høj prioritet. Produktionen er underlagt strenge regler for spædbørnsernæring.

Da én af vores dygtige operatører har fået nye spændende udfordringer internt i virksomheden, søger vi nu en afløser til operatørgruppen.

VIKING Life-Saving Equipment A/SMES Performance & Execution PROJECT MANAGER

VIKING Life-Saving Equipment A/S, Esbjerg

MES Performance & Execution er en del af afdelingen for Marine Evacuation Systems (MES), som hører under Products and Technology divisionen. Performance & Execution består af 5 projektledere i Danmark og 7 ingeniører i Bulgarien.

I tæt samarbejde med ingeniører, service- og salgsafdelingerne udfører Performance & Execution salgs- og modifikationsprojekter og håndterer reklamationer.

Arbejdsopgaver

 • Projektledelse af store og mindre projekter
 • Implementering of modifikationsprojekter
 • Håndtering af reklamationer i Marine Evacuation Systems i samarbejde med de produktansvarlige ingeniører
AH Industries A/SMedarbejdere til International projektsalg og styring søges til AH Industries – Industrial Solutions, Ribe

AH Industries A/S

Du vil indgå i et dedikeret team, hvor resultaterne er en bærende del af dagligdagen. Du får en central rolle i organisationen med en bred kontaktflade globalt. Du driver selvstændigt salgsprojekter og internationalt indkøb samt tilhørende processer.

Arbejdsopgaver:

 • Kundekontakt/pleje
 • Tilbudsgivning
 • Internationalt salg og indkøb
 • Projektstyring/koordinering
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Polytech A/SProduktionsmedarbejdere

Polytech A/S, Bramming og Esbjerg

Polytech er i en rivende udvikling og søger derfor medarbejdere, som Vil og Kan. Det vil sige, at det er vigtigt, at man som medarbejder har den rette indstilling, kan løfte opgaven og har lyst til at bidrage til væksten.

Arbejdet i produktionen er kendetegnet ved godt håndværk, hvorfor det er en fordel at hænderne er skruet rigtigt på.

Vi forventer at du er positiv af natur, er interesseret i at lære nyt, kan tale, forstå og læse dansk og kan bidrage positivt til vores fælles hverdag. Vi stiller høje krav til vores medarbejdere og giver til gengæld gode rammer for arbejdet.

Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Scandic Hotel A/S
Receptionist, 30 timer pr. uge, Scandic Olympic

Scandic Hotel A/S, Esbjerg

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye deltidsreceptionist på Scandic Olympic. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Scandic Hotel A/S

Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Arla Foods amba
Ledig stilling i UHT afdelingen på Esbjerg Mejeri

Arla Foods amba

Vil du være med til at producere produkter som Matilde® Kakaomælk og Arla Karolines Køkken®, samt en lang række produkter til det meste af verdenen.

Du får selvstændigt ansvar for udvalgte opgaver, og vi sørger naturligvis for, at du får den nødvendige oplæring i at betjene vores udstyr og processer.

Du vil skulle deltage i at præge udviklingen i afdelingen, hvilket betyder at der samtidig med at der køres produktion vil være deltagelse i projektgrupper.

Arla Foods amba
INEOS Energy
Campaign Supervisor

INEOS Energy, Esbjerg

We are looking for a dedicated Campaign Supervisor to join our Campaigns team within the Maintenance department, which is responsible for planning, execution and completion of safe and cost-effective offshore maintenance campaigns. The team currently consist of 6 team members.

We rely strongly on people who are excellent team players and who are comfortable in an ever-changing environment. We have a flat management structure and an open and honest work environment. We offer flexibility, attractive staff benefits and a remuneration package that matches your qualifications.

In INEOS, we work goal oriented, with health & safety always as our first priority. Working for us, you will be close to the decision-making processes.

INEOS Energy
SDK Shipping A/SEngageret shippingmedarbejder

SDK Shipping A/S, Esbjerg

Er du passioneret inden for shipping i den maritime verden? Og har du lyst til at blive en del af den spændende transformation som SDK Shipping oplever lige nu? Så er dette jobbet for dig!

Vi er på en spændende rejse i SDK Shipping og søger derfor én shippingmedarbejder til vore aktiviteter på vort kontor i Esbjerg. Vi tilbyder en dynamisk og travl hverdag i shipping- og logistikbranchen med mange spændende udfordringer.

Arbejdstiden er som udgangspunkt fra kl. 08.00-16.00, men der vil forekomme arbejde udenfor kontortid samt weekendarbejde som en del af en struktureret vagtordning.

Som vores nye shipping medarbejder vil du arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer og indgå i et ungt og energisk miljø.

SDK Shipping A/S
Zeppelin Danmark A/S
Værkstedsmedarbejder

Zeppelin Danmark A/S, Esbjerg

Er du uddannet maskinarbejder?
... Og har du lyst til at blive en del af vores dygtige team på vores værksted, som ligger i Esbjerg?

På grund af vores positive udvikling udvider vi medarbejderstaben på vores værksted med en kompetent skibsmontør/mekaniker/maskinarbejder.

Dine daglige opgaver bliver blandt andet

 • Opbygning af generator-, industri- og fremdrivningsanlæg efter kundens specielle ønsker/krav.
 • Til- og afrigning af motoranlæg til test.
 • Test af motoranlæg, opretning, alarmcheck og fejlfinding.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
WUAV A/SSÆLGER inden for AV-teknik til fremtidens danske erhvervsliv

WUAV A/S, Esbjerg

WUAV A/S søger udadvendt sælger til salg af AV-løsninger af høj kvalitet. Du vil blive en del af et team, der fra vores domicil i Esbjerg leverer spændende tekniske løsninger til et bredt udsnit af erhvervslivet i hele Danmark.

Det er ikke et krav, at du har forudgående kendskab til branchen. Det tekniske skal vi nok lære dig!

WUAV tilbyder:

 • primært arbejdsområde i Syddanmark
 • et team med stort knowhow og godt internt samarbejde
 • en arbejdsplads med stort sammenhold
 • en branche i udvikling med fremtidsorienterede produkter
 • løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring samt ordnede arbejdsforhold.