420 job matcher din søgning 420 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Det Faglige Hus Forsikring Finansøkonom/Finansbachelor

Det Faglige Hus Forsikring, Esbjerg

Er du Finansøkonom/Finansbachelor, der endnu ikke har fundet din rette hylde og er du drevet af at arbejde med god rådgivning, skabe salg samtidig med at du yder en god service? Og vil du være en del af et stærkt team? Så er det dig, vi har brug for i Det Faglige Hus Forsikring.

Dine primære opgaver:

 • Kompetent og seriøst rådgiver du hver enkelt kunde, samtidig med at du afdækker kundens reelle behov
 • God og ansvarsbevidst kundeservice når der er spørgsmål til dækninger og eksisterende forsikringer
 • At klare alt omkring din kunde: Tilbud, opsigelse, taksatorbestilling m.v.
 • Booke og afholde egne møder, via emner der tilgår dig fra vores CRM-system
Survitec I HeliPPE
2 lagermedarbejdere til fremtidens sikkerhedsudstyr

Survitec I HeliPPE , Esbjerg

Vil du være en del af et væksteventyr og arbejde på et lager med udstyr, der i sidste ende kan redde liv?

”Vi spiller en helt central rolle med stor betydning for personalet i offshore-industrien. Og som lagermedarbejder arbejder du med en masse spændende produkter,” fortæller team lead, Warehouse & Service, Lene Jessen.

Survitec I HeliPPE
Esbjerg Kommune
Administrativ medarbejder til Sekretariatet i Teknik & Miljø

Esbjerg Kommune

Motiveres du af økonomi, administrative opgaver og alt derimellem, og kan du lide at samarbejde med mange forskellige kolleger? Så har vi stillingen til dig!

Du bliver en del af Teknik & Miljøs Sekretariat i Frodesgade 30, som har 10 ansatte. I Sekretariatet varetager vi bl.a. økonomi- og administrationsopgaver for og i samarbejde med Teknik & Miljøs øvrige afdelinger, ligesom vi er i tæt samarbejde med kommunens centrale afdelinger.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Økonomiopgaver for Natur & Byrum, herunder bl.a. fakturabetaling, månedlige statusopgørelser, budgetrevisioner og regnskab
 • Medvirke i afrapportering på vandløbsprojekter og dertilhørende statslige tilskud
 • Administrative- og bogføringsopgaver i Esbjerg Lystbådehavn
Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

VIKING Life-Saving Equipment A/S Technical Project Manager

VIKING Life-Saving Equipment A/S, Esbjerg

Motiveres du af at arbejde i mange discipliner af ingeniørfaget? Lyder vedligeholdelse og optimering af processer samt at sikre produktionsmodning af nye produkter interessant?

Hvis JA, så øger vi nu indsatsen. Til en nyoprettet stilling søger vi en Technical Project Manager, som vil med på VIKINGs forsatte vækstrejse.

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Unipatatas A/S Sales Manager med erfaring inden for shipping

Unipatatas A/S, Esbjerg

Unipatatas A/S er i vækst. Ambitionerne er store og mulighederne mange. Til at indfri disse ambitioner søges en række nye kollegaer.

Vi søger en ny medarbejder, som kan lede vores eksport til markeder inden- og uden for EU. Du skal have lyst til en periodevis høj rejseaktivitet samt have en naturlig nysgerrighed overfor andre religioner og kulturer.

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed med målsætninger om fremtidig vækst og udvikling.

Lemvigh-Müller A/S
Sælger til dynamisk team

Lemvigh-Müller A/S, Esbjerg

Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, højt humør og fart over feltet? Kan du bevare overblikket og sikrer, at kunderne får en god oplevelse?

Vi er en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Arbejde med de strategiske tiltag, der igangsættes fra KAM-teamet
 • Kundesupport og håndtering af kundeordre fra modtagelse og indtastning til opfølgning på leverancer
 • Udarbejdelse af tilbud samt opfølgning og understøtte Bid management
Lemvigh-Müller A/S
TELLUS Advokater
Advokat - Med interesse for fast ejendom og kontraktsret

TELLUS Advokater, Herning, Holstebro, Billund eller Esbjerg

Vi leder efter dig, som er en dygtig advokat eller 3. års fuldmægtig, og som har interesse for og erfaring med fast ejendom, kontrakter og evt. selskabsret.

Hovedparten af dine arbejdsopgaver består i at rådgive små og mellemstore virksomheder, herunder mange landbrug. Du vil få en varierende, spændende og udviklende arbejdsdag med mulighed for medindflydelse, ansvar og masser af direkte klientkontakt.

I TELLUS bliver du en del af et team, hvor vi alle er passionerede for vores områder og arbejder sammen om hele tiden at blive dygtigere, til glæde for vores klienter. Du får et stort ansvar, men du står aldrig alene.

TELLUS Advokater
Sagro I/S
Økonomirådgiver – her kan din ekspertise få lov at skinne igennem

Sagro I/S, Billund, Esbjerg, Herning og Holstebro

Savner du at kunne brillere som økonomisk ekspert? At dykke ned i komplekse problemstillinger? Og komme helt ind under huden på kunder, som virkelig sætter pris på din viden? Her kan du!

“Landbruget er i kraftig vækst og udvikling, og vores kunder går nye regler og vækstmål i møde hele tiden. Så vi skal nok finde opgaver, der kan udfordre dine evner,” fortæller HR-chef Camilla Holse.

Sagro I/S
Sagro I/S
Revisor – her kan du udvikle dig i den retning, du drømmer om

Sagro I/S, Billund, Esbjerg, Herning og Holstebro

Hos SAGRO har vi den helt rigtige stilling til dig, der har en cand.merc.aud. og er klar på spændende udfordringer.

“Der sker så mange spændende ting i branchen lige nu, fx erstatningssagerne i forbindelse med minksagen, og så omdannes flere kunder til selskaber. Så du kan være sikker på, at du får udviklet dig,” fortæller regnskabschef Lasse Frost.

Er det dig vi leder efter?

Sagro I/S
Konsulenthuset ballisager A/S Materialespecialist

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Netselskabet N1 i Esbjerg

El-teknisk materialespecialist der koordinerer i en hverdag med højt spændingsniveau

Bliver du elektrisk, når du får mulighed for at arbejde med komponenter, der skal støtte den grønne omstilling? Så mangler vi dig som vores nye materialespecialist til at balancere input fra interne samarbejdspartnere og sikre, at vi opfylder lovgivningsmæssige og tekniske krav til el-komponenter. Kan du også koordinere og holde styr på trådene i (el)nettet, er det her en unik mulighed for dig.

Som materialespecialist hos N1 får du direkte indflydelse på den øgede elektrificering i samfundet og den grønne omstilling. Du skal i rollen lave kravspecifikationer til indkøb af komponenter af elforsyningsmateriel.

TotalEnergies Denmark
Senior Legal Counsel

TotalEnergies Denmark, Esbjerg

What if you had the opportunity to play a key role in an ambitious global energy company?

The purpose of this role is to support the legal needs of TotalEnergies’ Danish affiliates and protect our legal and commercial interests in Denmark, thereby contributing to the value optimization and mitigation of risks through excellence in contracting, regulatory, contractual compliance, and governance.

TotalEnergies Denmark
Education Esbjerg
Director for Student Life

Education Esbjerg

Vil du stå i spidsen for og spille en vigtig rolle i at understøtte god trivsel for studerende under deres studietid i Esbjerg?

Trivsel bliver et helt afgørende element i at skabe et uddannelsesmiljø, der tiltrækker, fastholder og udvikler de studerende. Directoren får en central rolle i at videreudvikle og implementere vores samlede trivselsaktiviteter, der er en del af uddannelseskonceptet E.1.

Din arbejdsplads vil primært være på kontoret i Esbjerg med mulighed for hjemmearbejde.

Education Esbjerg
Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Altrad Services A/S Head of Quality

Altrad Services A/S, Esbjerg

Head of Quality (HOQ) har det overordnede ansvar for afdelingens kvalitetsarbejde på virksomhedens offshore projektopgaver og skal sikre, at virksomheden har fuldt overblik over de af kunden specificerede kvalitetskrav og implementerer disse i interne processer og hos underleverandørerne. HOQ skal endvidere være med til at kvalitetssikre gennemførelsen af kvalitetsafdelingens opgaver samt arbejde med at udvikle og implementere systemforbedringer og -ændringer.

Du vil få ansvaret for en nyoprettet afdeling og skal sikre, at kundens og virksomhedens egne kvalitetskrav indfries. Denne overordnede opgave løses i et tæt samarbejde med afdelingsledere, projektledere og Director Offshore Operations.

Altrad Services A/S Lagermedarbejder - daghold

Altrad Services A/S, Esbjerg

Altrad Services A/S søger en lagermedarbejder til virksomhedens lager- og logistikenhed på Oddesundvej i Esbjerg. Lager- og logistikenheden, der består af 19 kompetente og engagerede medarbejdere, har som sin primære opgave at supportere offshore-projekter med udstyr, lige fra værnemidler til maskiner og stilladser.

Du vil opleve en virksomhedskultur præget af et stærkt fællesskab, viljen til at løse problemer og ikke mindst viljen til at leve op til kundernes forventninger. Dine arbejdsopgaver vil blandt andre være:

 • Pluk og pak af udstyr samt registrering i IT-systemet
 • Varemodtagelse og vareudlevering
 • Håndtering af udstyr, der skal serviceres samt registrering heraf i IT-systemet
MacArtney Underwater Technology
Field Service Technician, Hjerting (Esbjerg), Denmark

MacArtney Underwater Technology

Are you a skilled Service Technician interested in technological development? Does it motivate you to find the answers to complex technical challenges in-house, on-site, and offshore? Then this job might be the right match for you!

Our coming colleague will join an exciting and expansive international business with a busy, informal, and great working environment.

MacArtney Underwater Technology
Karl Poulsen Murer-og Entreprenørfirmaet ApS
Byggeleder – hold styr på byggesager i Esbjerg og omegn

Karl Poulsen Murer-og Entreprenørfirmaet ApS, Bramming

 • Leder du efter et byggelederjob, hvor du aldrig kommer til at kede dig?
 • Vil du se dine ideer blive til virkelighed i mange forskellige byggesager?
 • Og vil du være en del af et erfarent byggelederteam på fem mand?

Så har vi jobbet til dig her.

Karl Poulsen Murer-og Entreprenørfirmaet ApS
Gem
Arkil A/S
Erfaren og resultatorienteret HSE arbejdsmiljøleder

Arkil A/S

Drives du af at skabe resultater og sikre, at HSE-procedurer udvikles, kommunikeres og føres ud i organisationen? Har du erfaring og ikke mindst vilje til at hjælpe os mod en endnu stærkere HSE-kultur gennem din proaktive og nysgerrige tilgang? Så er du måske vores nye medarbejder.

Vi har en klar målsætning om, at Arkil skal være én af de mest sikre arbejdspladser i entreprenørbranchen. Vi går således målrettet efter at tage et stort ansvar for både vores aktiviteter og medarbejdere og søger derfor en erfaren arbejdsmiljøleder til at bidrage til dette og varetage flere af vores HSE-funktioner.

Controlled Polymers A/S
Quality Manager

Controlled Polymers A/S, Ribe

Bliv en del af vores polymer-filosofi og …
realisér dit fulde potentiale som medarbejder hos Americhem!

Du vil have ansvar for vedligeholdelse af virksomheden kvalitetsstyringssystem (QMS) på sitet. QMS skal overholde alle krav i ISO 9001:2015; ISO 14001:2015 og ISO 13485:2016 standarderne. Som Quality Manager vil du også være ansvarlig for intern og ekstern Audit, håndtering af kalibrering og måleanalyseprocesser for Controlled Polymers.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV