426 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

426 jobannoncer

Gem
Esbjerg Kommune

Socialfaglig medarbejder til bostedet Farupvej 8C

Vi søger en dedikeret og engageret socialfaglig medarbejder til vores pædagogiske bosted.

Skulle du være uden uddannelse, men med god erfaring eller flair for borgergruppen, så søg alligevel.

Vi arbejder med borgere, der har særlig komplekse problemstillinger og søger en ny kollega til at støtte dem i deres daglige liv.

Stillingen er fleksibel i timeantal, så vi kan imødekomme dine ønsker inden for 30-37 timer om ugen.

Gem
Energistyrelsen

Generalist til fremme af vedvarende energi

Esbjerg

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsVil du gøre en forskel for den grønne omstilling – og vil du i øjenhøjde med lokalbefolkningen?

Områderne, vi arbejder med, er støtte til fremme af vedvarende energi fra sol, vind og biogas mv. Herudover administrerer vi en række ordninger, som skal fremme lokal accept af vindmøller og solcelleanlæg. Du kommer hovedsageligt til at bidrage til administration af enhedens opgaver vedrørende værditabsordningen, VE-bonusordningen og salgsoptionsordningen.

Vi har en fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til hjemmearbejde og privatlivet.

Energistyrelsen
Gem
Esbjerg Kommune

Faglig koordinator til Ydelsesområdet - Borgerservice - Kontanthjælp

Esbjerg

Kontanthjælpsområdet har landspolitisk bevågenhed og der blev i efteråret 2023 indgået den politisk aftale:”Aftale om Nyt kontanthjælpssystem – flere i arbejde, enklereregler og færre børn i lavindkomst”.

En aftale der varsler væsentlige lovændringer bl.a. på kontanthjælpsydelserne i 2025.

Vi søger en faglig koordinator, der udover at understøtte den faglige sagsbehandling nysgerrigt og engageret kan gå foran i implementeringen af lovændringerne.

Searcher søger for Polytech A/S
Gem
Searcher

HR Consultant, Systems and Processes

Bramming

Tag det næste skridt i din karriere og grib muligheden for at skabe værdi for Polytechs organisation gennem standardisering og digitalisering af HR-processer.

Din vigtigste opgave er at supportere hele organisationen på tværs af lokationer og fagområder med henblik på at styrke HR-setuppet.

I Polytech arbejder man med Dynamics 365, Talentech, Mercers IPE og Acubiz – det er ikke afgørende, at du har arbejdet med netop disse værktøjer, men mere vigtigt, at du går til systemer med nysgerrighed og med et øje for effektivisering.

Gem
Esbjerg Kommune

Gartner/specialarbejder til Kirkegårde

Esbjerg Ø

Entreprenør søger en gartner/specialarbejder til de kommunale kirkegårde, som består af 4 kirkegårde og et krematorium. Arbejdsstedet vil være på en af kirkegårdene, hvor rotation i forbindelse med opgaveløsninger på kirkegårdene må forventes.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Deltagelse i den almindelige drift af kirkegårdene, f.eks. plantning, anlægsopgaver, beskæring, grandækning, pleje og vedligeholdelse af gravsteder og friarealer.
 • Deltagelse i begravelser og bisættelser, også udenfor normal arbejdstid.
Gem
ABB A/S

Project Manager – projects with direct customer dialogue

Esbjerg, Middelfart or Aalborg

Do you first and foremost see project management as your profession?

Are you at the same time looking for an opportunity to utilize your experience to impact the overall direction for the future while at the same time working hands-on with exciting customers and projects? If so, this job is tailored to you.

Your focus will be projects centered on electrification/automation/control systems across Danish industry, energy and utility companies.

Gem
A/S Vestfrost Solutions

Teknisk supporter – Technical support

Esbjerg Ø

Vil du være en del af fremtidens Product og Technology organisation i en international produktionsvirksomhed på en spændende vækstrejse?

Som teknisk supporter spiller du en afgørende rolle i at opretholde kundetilfredshed ved at yde effektiv og professionel support for vores produkter eller tjenester.

Vi tilbyder:

 • Ansættelse i en innovativ virksomhed, hvor gode arbejdsrelationer og gode personaleforhold er i højsædet.
 • En uhøjtidelig og uformel organisation med stor frihed under ansvar.
A/S Vestfrost Solutions
Gem
Scandic Hotel A/S

Front Office Manager, fuldtid, Scandic Olympic

Esbjerg

Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Front Office Manager på Scandic Olympic.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder. Og vi ved, at du altid går forrest med god energi og er til inspiration for dit team og alle andre, som arbejder sammen med dig.

Du er god til at kommunikere, lede og dele din viden, mål og nye muligheder. Du får ting til at ske, er likeable og sætter service fremfor alt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Gem
JYSK

Sælger til JYSK Ribe

Brænder du for at sælge? Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice sammen med dit team? Trives du i en varierende hverdag med fart over feltet?

Som sælger i JYSK får du:

 • Mulighed for udvikling og ansvar – vi stræber efter at finde størstedelen af vores ledere internt.
 • Interne konkurrencer på tværs af butikker og distrikter med fede præmier
 • Attraktiv salgsbonus der belønner salg og gode resultater
JYSK
Gem
SuperBrugsen

Slagtermester søges til SuperBrugsen Tjæreborg

Tjæreborg

Er du til lammekrone og ledelse, traditioner og trends, service og salg?

Hvis ja, så skulle du overveje at blive slagtermester og leder for vores slagter og delikatesse. Du får ansvaret for 3 medarbejdere i MadCooperativet, som ligger i vores butik med over 50 medarbejdere.

Som leder af MadCooperativet skal du inspirere kunderne og udvikle fremtidens måltider, afdelingen og dine medarbejdere.

Gem
Arla Foods amba

Mejerist/Procesoperatør til Proces på Cocio Chokolademælk- Esbjerg

Esbjerg Ø

Cocio Chokolademælk er en del af Esbjerg Mejeri Center. Her er arbejdsopgaverne alsidige - nye produkter og projekter er en naturlig del af hverdagen. Trives du med ovenstående, så læs videre.

Du kommer til at arbejde i mejeriets proces, hvor du kommer til at arbejde på tre holds skift (med weekendvagt hver 3.-4. uge) med processen fra indvejning til produktet er færdig og klar til tapning (indvejning, blanderi og behandling af færdig vare).

Arla Foods amba
Gem
Pay-Back specialist rekruttering ApS

Sales Operations Lead til vindindustrien

Esbjerg V

For Hans Aa søges en Sales Operations Lead, der brænder for at skabe løsninger i et globalt marked i vindindustrien. Vi søger dig, der har et stærkt kundefokus, trives med en bred kontaktflade og evner at koordinere løsninger på tværs af landegrænser og afdelinger via god kommunikation, struktur og effektive processer.

Som Sales Operations Lead hos Hans Aa får du, sammen med salgsafdelingen, en central og afgørende rolle i at skabe fundamentet for, at virksomhedens ambitiøse vækstplaner over de kommende år indfries. For den rette kandidat kan stillingen have et spændende udviklingspotentiale.

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for HallMonitor
Gem
Pay-Back specialist rekruttering ApS

International salgschef med potentiale til CEO

Esbjerg

Er du klar til at skabe vækst i en international virksomhed, der specialiserer sig i digitale løsninger?

Du vil spille en nøglerolle i at drive og udvide virksomhedens internationale salgsaktiviteter, med særligt fokus på markederne i Skandinavien og Benelux-landene. Du vil arbejde tæt sammen med HallMonitors dedikerede team for at udvikle og implementere strategier, der fremmer vækst og markedsandele i disse regioner.

Dette er en unik mulighed for den ambitiøse salgschef, der stræber efter at tage næste skridt i karrieren og på sigt overtage rollen som CEO.

Gem
Pay-Back specialist rekruttering ApS

Sales Manager - unik mulighed med teknisk løsningssalg i en vækstvirksomhed med internationalt udsyn

Vores kunde er en mindre virksomhed og producent af komplette maskinløsninger til det globale marked.

Du vil være ansvarlig for at skabe kommercielle resultater ved at identificere og udvikle nye internationale kunderelationer. Du vil spille en nøglerolle i at accelerere virksomhedens vækst gennem strategisk kunde- og markedsudvikling. Dette inkluderer udvikling og vedligeholdelse af din kundeportefølje samt eksekvering af salgsstrategier, der sikrer opnåelse af både kort- og langsigtede kommercielle mål.

Indrykket:
Gem
Louis Nielsen A/S

Souschef/Optiker med partner-ambitioner til Esbjerg

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Som optiker i Louis Nielsen bruger du din viden indenfor øjensundhed og sygdomsopsporing til at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn.

I dit arbejde som optiker skal du kontrollere kundernes øjensundhed og vejlede om resultaterne af OCT-scan, Fundus-billeder, IOP-målinger, synsfeltscreeninger mv. Alt sammen for at sikre, at potentielle sygdomme opspores i tide, så kunderne kan bevare deres gode syn.

Louis Nielsen A/S
Gem
N1 A/S

Assistance til administrativt team

Esbjerg N

Du bliver en del af afdelingen Tilslutningssupport, hvor der i dag sidder 17 kolleger, som har en stor teknisk indsigt, system- og procesforståelse. Du vil mærke en åbenhed i teamet, hvor der en stor tillid og mange muligheder. Vi mener selv, at der er en rigtig god ”vibe”, og vi støtter hinanden.

Du vil i rollen få en hverdag, hvor dagene ikke ligner hinanden. Du vil efter en dag på kontoret have arbejdet i flere af vores IT-systemer, hvor du har løst opgaver som:

 • screene tilmeldinger
 • fakturering af gebyrer til kunder
 • registrering af stamdata
 • opfølgning på ovenstående opgaver.
N1 A/S
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Kelsen Group A/S

Automatiktekniker/elektriker til dagholdet

Har du lyst til at arbejde hos en af verdens førende producenter af butter cookies?

Du vil indgå i et team sammen med de øvrige teknikere, som sikrer produktionen af butter cookies på vores produktionsanlæg. Der er fokus på at levere kvalitet samt at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø med vedvarende fokus på løbende forbedringer.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og et spændende job på en arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone.

Kelsen Group A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Caverion A/S

El-servicetekniker til Esbjerg

Esbjerg

Se video om Caverion A/S som arbejdspladsEr du på udkig efter nye udfordringer? Brænder du for dit fag og vil være med til at servicere og installere el-tekniske løsninger hos vores kunder.

Du bliver involveret i en bred vifte af el-tekniske opgaver hos vores kundekreds, der spænder fra industrier til større erhverv og offentlige institutioner.

Vi garanterer dig en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dine tekniske kompetencer i et socialt og positivt arbejdsmiljø.

Caverion A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV