298 job matcher din søgning 298 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 298 resultater.
 Total Denmark
Technical Assistant

Total E&P Danmark A/S, Esbjerg

Do you have flair for structures, details and are able to think creatively around data and innovation to find new insights? And are you interested in working closely with Field Operations team to ensure consistent workflow and finance reporting? If yes, then this position at Total in Esbjerg office might be your match!

Total

Overall, you have the responsibility of managing the department’s technical and administrative tasks. Furthermore, you will ensure maintenance of the systems to retain data in the function, distribution of reports and management of procedure/operations manual updates. Finally, you are responsible for the correct application of SAP processes, e.g. use of WBS structure in SAP as well as being the super user and support others.

Total E&P Danmark A/S
KFUM's Sociale ArbejdeForstander til Skjoldbo

KFUM's Sociale Arbejde, Esbjerg

Skjoldbo, Randersvej 44 i Esbjerg, som er en værdibaseret institution, der lægger vægt på medmenneskelighed og hjertevarme, søger pr. 1. oktober 2020 en forstander. Er det dig?

Målgruppen for Skjoldbo er borgere i alderen 18-29 år, der på grund af psykosociale, økonomiske og/eller misbrugsmæssige årsager er blevet hjemløse jf. Servicelovens § 110. Vi har i alt 35 pladser fordelt på to afdelinger.

Vi ønsker en tydelig og anerkendende leder, der kan udvikle et tillidsfuldt miljø for både personale og beboere med respekt for Skjoldbos værdier. Som forstander skal du stå i spidsen for institutionen og sammen med medarbejderne fastholde en tryg og tillidsfuld kultur.

Arbejdernes BoligforeningInspektør

Arbejdernes Boligforening, Esbjerg

Har du lyst til at være en del af driften i en af de største boligorganisationer i Esbjerg?

Du har på én gang teknisk snilde og en praktisk tilgang, men også et højt kvalitetsniveau. Samtidig magter du opgaver på tværs af organisationen i godt samarbejde med kollegaer, håndværkere, beboere og afdelingsbestyrelser.

Din dagligdag vil være præget af mangeartede opgaver fra kontakt til ejendomsfunktionærer, fraflytningssyn, opfølgning på driftsbudgetter til mindre projekter og kontakt til håndværkere og beboere samt deltagelse i afdelingsmøder efter behov. Der kan forekomme arbejde udenfor normal arbejdstid.

Et afvekslende job i samarbejde med højt kompetente kollegaer i en veldrevet boligorganisation med plads til både arbejdsliv og familieliv, og hvor vi passer på hinanden. Det er et job, hvor du i stort omfang selv definerer og planlægger din arbejdsdag.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Apple AB, Filial af Apple Aktiebolag, Sverige
Apple Shop in Shop manager (Barselsvikariat)

Apple AB, Filial af Apple Aktiebolag, Sverige, Esbjerg

At arbejde hos Apple er anderledes. Du vil blive udfordret. Du vil blive inspireret og blive en del af et motiveret og professionelt team. Og du vil være stolt. For uanset hvad, du kommer til at arbejde med, vil du være del af noget større.

Som Shop in Shop manager er du baseret i en af vores partnerbutikker. I Apple-shoppen skal du give en inspirerende oplevelse til alle vores nye kunder og brugere af Apples innovative og fantastiske produkter. Du skal demonstrere, forklare og sælge Apples univers og samspil mellem vores produkter og services.

Du er ansvarlig for salget i butikken, samt træning af butikkens personale i Apples produkter og måde at guide kunderne til præcis den rette købsbeslutning for dem.

Apple AB, Filial af Apple Aktiebolag, Sverige
Scandinavian Auto Logistics A/S
Sælger

Scandinavian Auto Logistics A/S, Esbjerg

Vi søger en ny sælger til vores Vehicle Processing Center.

VPC-centret ombygger og klargør nye person- og varebiler og sender dem videre herfra til forhandlere eller store flådeejere.

VPC-centret er en del af Scandinavian Auto Logistics A/S. Scandinavian Auto Logistics A/S får biler sejlet ind til Esbjerg flere gange om ugen. Nogle af bilerne skal ombygges eller klargøres, inden de sendes videre.

Dine opgaver vil være:

 • Salg til bilforhandlere og leasingselskaber i hele Danmark
 • Salg af ombygning/opbygning til varebiler med bl.a. reoler, bund, træk, oliefyr m.m.
 • Salg af klargøring til nye biler
Scandinavian Auto Logistics A/S
Madklubben ApS
RC Esbjerg

Madklubben ApS

Vil du være en del af Madklubben-familien, og brænder du for ledelse og det gode værtsskab? Så er det lige dig, vi søger!

Vi har netop nu en ledig stilling som restaurantchef på Madklubben Esbjerg, og du skal sammen med det dygtige team af engagerede medarbejdere være med til at skabe den personlige og ekstraordinære gæsteoplevelse.

Vi håber, at du allerede kender Madklubben Esbjerg. I de stemningsfulde lokaler på Skolegade 44 finder du nemlig en helt unik restaurant i Esbjerg. Det er en restaurant med god mad, samvær og skøn stemning, uden at det skal koste en formue. Og vi er sindssygt glade for at have skabt denne restaurant i Esbjerg, som har masser af Madklubbens DNA, men som alligevel er helt sin egen.

Esbjerg Kommune
Erfaren trafik- og mobilitetsplanlægger til Vej & Park

Esbjerg Kommune

Vi står over for et generationsskifte i vores trafikteam. Vi søger derfor en erfaren vejingeniør, urban planlægger eller tilsvarende, der vil være med til at fortsætte det spændende arbejde med at skabe fremtidens mobilitetsløsninger i Esbjerg Kommune.

I Esbjerg Kommune lægger vi vægt på god fremkommelighed, tryghed og sikkerhed i trafikken. Det gør vi ved at arbejde med alle aspekter af mobilitet og trafikplanlægning. Vi inddrager borgerne i planlægningen og vi arbejder med digitale løsninger for at skabe den letteste hverdag for alle.

Vi tilbyder en stilling, hvor opgaverne er mangfoldige og hvor hverdagen er præget af stor variation med en god balance mellem ad hoc-opgaver og projekter. Ad hoc-opgaverne kan være henvendelser fra Byrådet, der skal have svar på politiske sager, eller henvendelser fra virksomheder, der har behov for vejledning om trafikale løsninger.

Tanaco Danmark A/SArea Sales Manager, Detail Marked, Denmark

Tanaco Danmark A/S, Esbjerg

Pelsis Denmark har mange spændende nye muligheder, i skadedyrsbekæmpelse, som vi er i gang med at implementere og præsentere på det skandinaviske marked. Vi er en gruppe entusiastiske medarbejdere, med mange spændende opgaver, der vil give os en endnu bedre platform til at ekspandere på markederne. Vi vil have en endnu større andel af markedet. Derfor har vi brug for dig!

Du vil blive en del af vores dedikerede team, hvor du sammen med vores Regional Sales Manager vil tage vare på salgsaktiviteter og bygge en stærk relation til vores kunder. Rollen vil medføre styring af nuværende kunder og væksten i vores kundegrundlag gennem nye forretningsgevinster for at sikre, at salgsmålene nås månedligt. Du skal konstant arbejde med at optimere kundeforholdet. Denne rolle vil være ansvarlig for at drive væksten af vores detailmærker i Danmark i overensstemmelse med koncernens strategi.

Norlys
Ambitiøs Business/Finansiel Controller med engagement og overblik

Norlys, Esbjerg

Har du ambitioner for din karriere, og vil du udbygge din viden inden for Business Controlling? Trives du i et ungt, uformelt og dynamisk miljø? Har du lyst til at være en del af et team, hvor udvikling og ansvar er i fokus? Så er du måske vores nye Business Controller i Norlys.

Du har den fornødne ballast til at bidrage til udviklingen af finansafdelingen. Med en engageret indsats vil du være med til at sikre, at afdelingen kan supportere forretningen – også i spidsbelastningsperioder.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte at:

 • Bidrage med indsigt og afvigelsesanalyser i den løbende månedsrapportering
 • Udarbejde forecast og identificere ’early warnings’
 • Facilitere budget- og forecast-processer for dine forretningsområder
Norlys
Norlys
Ambitiøs intern salgskonsulent med højt energiniveau

Norlys, Esbjerg

Hos Norlys Digital Erhverv har vi ambitioner om at yde den bedst mulige service og arbejder hver dag for at hjælpe vores kunder til at træffe de rigtige beslutninger ud fra deres behov. Vi er en virksomhed i vækst og med en klar strategi.

Du bliver en del af en afdeling med 16 engagerede kolleger, hvor du vil blive en del af et mindre team. Vi ønsker ikke kun at skabe resultater, men resultater på en ordentlig måde. Det betyder for os, at vi altid behandler vores kunder positivt og overholder vores aftaler. Da vi er en afdeling i udvikling, får du god mulighed for at præge både teamet og udviklingen.

Norlys
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din onlinementor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus 6-ugers (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer.

Linux er blevet det industriledende software og den foretrukne platform for snart sagt alt fra supercomputere og webservere til store virtualiserede systemer og de massive content delivery networks (CDN), som sørger for at indhold via nettet når slutbrugerne i en fart. Linux er overalt. Benytter du en Android-telefon, benytter du Linux. Og IT-folk, der kan håndtere Linux på et professionelt niveau, er der bud efter.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Selve kurset består af 8 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit, og du har adgang til den i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Netværk er en af de poster, som fylder mest i de fleste virksomheders IT-budget. Selv virksomheder som outsourcer driften af deres IT-netværk har behov for folk med stærke kompetencer inden for området, for at sikre at sikkerhed og stabilitet hele tiden tilgodeses.

Dette videregående netværkskursus vil give dig den nødvendige viden og de fornødne evner til at opsætte, konfigurere og administrere de fleste enheder, der er forbundne i netværk, herunder trådløse. Ligeledes får du stærke kompetencer inden for fejlfinding, der er en kernediciplin i enhver netværksadministrators værktøjskasse.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Office 365-specialist (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig som vil arbejde professionelt med Office 365. Du lærer arkitekturen at kende og bliver i stand til at rådgive, implementere samt at yde support på løsninger baseret på Microsoft Office 365.

Her er kurset for dig, som vil arbejde som IT-supporter, system- eller softwareadministrator, som systemspecialist eller med Software as a Service (SaaS) i bred forstand. Med en MCSA-eksamen på CV'et vil du også være i stand til at fungere som konsulent indenfor evaluering, implementering og drift af tjenester baseret på Office 365.

Microsoft Office 365 er i voldsom vækst. Flere og flere danske virksomheder flytter deres dokumenter i skyen hver eneste måned - men desværre ikke altid i det tempo, som man gerne vil.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Development (start 10. aug. online)

Jobindex Kurser

Drømmer du om at udvikle SQL-databaser og blive Microsoft Certified Solutions Associate?

På kurset vil du modtage undervisning i, hvordan du implementerer databaseobjekter, samt konfiguration, styring og fejlfinding af disse. Du vil også lære om triggere, XML-data og forskellige former for queries, bl.a. subqueries og data queries og en hel del mere.

Dette e-learningskursus er opbygget af dybdegående onlinekurser, hvormed du kan få praktisk erfaring og samtidig opbygge dine kompetencer som SQL-databaseudvikler. Som en del af kurset er der adgang til e-bøger og MeasureUp, som er et eksamenssimuleringsværktøj, der gør det muligt for dig at teste, om du er klar til at gå op til certificering.

Jobindex Kurser
2care4 ApSPurchase Assistant

2care4 ApS, Esbjerg

Do you have an outgoing profile with a high commercial drive? Are you service-minded and thrive on a mix of routine and versatile tasks - even on a hectic day?

You will have the chance to take on an interesting position with good opportunity to grow further in the role. You can expect a working environment where cooperation and sparring are main drivers.

As our Purchase assistant you will be part of the Purchase department with 7 colleagues where you will support the team and contribute to the strong cooperation in the team and with other departments in the company.

Your primary tasks will be:

 • Assisting purchasers with document management (including certificates, transport invoices, delivery confirmations etc.)
 • Communicating with our suppliers throughout Europe
 • Maintaining licenses and purchasing data
Jobindex Kurser
IT-sikkerhedskursus - it security course in English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

IT-sikkerhedskursus for dig, som har behov for at få afklaret de helt essentielle principper for netværkssikkerhed og risikohåndtering. CompTIA-certificeringerne er for dig, som gerne vil have foden inden for i IT-branchen.

De leverandøruafhængige certificeringer er kendte og respekterede i hele verden. De er derfor særdeles relevante for dig, som søger jobs i store virksomheder, der også har aktiviteter i andre lande end Danmark.

Selve kurset består af 10 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit - og du har adgang til dem i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Cisco Certified Network Associate (CCNA) (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

CCNA, Cisco Certified Network Associate, er målrettet dig, der vil øge dine grundlæggende kompetencer inden for netværk. Kurset sætter dig i stand til at bestride jobs som netværkstekniker og -administrator samt en bred vifte af specialist- og konsulentjobs.

Besidder du en CCNA-certificering, skal du være i stand til at installere, konfigurere, anvende og fejlfinde på mediumstørrelse routed og switched netværk. Herunder også at implementere og verificere forbindelser til fjerntliggende installationer i et WAN (Wide Area Network), såvel som at have et godt arbejdskendskab til protokoller som IP, EIGRP, Serial Line Interface Protocol, Frame Relay, RIPv, VLANs, Ethernet og Access Control Lists (ACLs).

Jobindex Kurser