5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ørsted

Vindmølletekniker

Esbjerg

Forestil dig en fremtid, hvor du er en del af et hold, der er med til at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi.

I denne rolle vil du og dine kolleger være ansvarlige for den daglige drift og vedligeholdelse af havvindmølleparken. Du bliver en del af et engageret team af offshore-vindmølleteknikere, og derudover vil du samarbejde tæt med andre onshore-kolleger og -teknikere fra vores leverandører.

Ørsted
DR Fyn og DR Syd

Driftstekniker til DR Medieteknologi/Distrikterne

Aabenraa, Odense SØ, Esbjerg

DR Medieteknologi søger en nysgerrig, teknisk velfunderet driftstekniker, som skal stå for drift og vedligehold af den daglige teknologiske understøttelse til de indholdsproducerende medarbejdere, der primært dækker DR Fyn i Odense og DR Syd i Aabenraa og Esbjerg.

Dine primære opgaver bliver at sikre drift og vedligehold af de medieteknologiske løsninger, som vi stiller til rådighed for DR´s distrikter, samt at hjælpe vores brugere til effektive teknologiunderstøttede arbejdsgange.

DR Teknologi sætter fleksible rammer for, at medarbejderne kan bruge og udvikle kompetencer i både produkter og fagligheder.

Caverion A/S

El-servicetekniker til Esbjerg

Esbjerg

Se video om Caverion A/S som arbejdspladsEr du på udkig efter nye udfordringer? Brænder du for dit fag og vil være med til at servicere og installere el-tekniske løsninger hos vores kunder.

Du bliver involveret i en bred vifte af el-tekniske opgaver hos vores kundekreds, der spænder fra industrier til større erhverv og offentlige institutioner.

Vi garanterer dig en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dine tekniske kompetencer i et socialt og positivt arbejdsmiljø.

Caverion A/S
Caverion A/S

Elektriker til Industri & Energi

Esbjerg

Se video om Caverion A/S som arbejdspladsHar du erfaring inden for industrielle- og mellemspændingsopgaver?

Som en del af vores team vil du blive involveret i en bred vifte af opgaver, herunder industrielle installationer, vedligeholdelse af mellemspændingsanlæg, opbygning af ladeinfrastruktur og diverse ad hoc-opgaver.

Du får en spændende og udfordrende stilling med udviklingsmuligheder inden for service-, reparation og vedligehold på industriinstallationer og styringer hos vores kunder.

Caverion A/S
Gem
Moment

Elektrikere til renovering og nybyg i hele Danmark

Esbjerg, Holbæk, København K, Odense C, Svenstrup J, Aalborg, Aarhus C

Moment Construction søger løbende dygtige elektrikere til spændende opgaver på tværs af Danmark.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV