58 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

58 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Mermaid Medical A/S

Supply Chain Specialist

Stenløse

Kan du hjælpe os med at sikre, at vi har det rigtige produkt på det rigtige sted, i den rigtige mængde og på det rigtige tidspunkt? Brænder du for supply chain og vil du gerne bidrage med beslutninger baseret på data? Er du dygtig til at arbejde med store datamængder og har du stærke IT-kompetencer?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er jobbet som Supply Chain Specialist hos Mermaid Medical måske noget for dig.

Mermaid Medical A/S
Gem
Plushusene Management ApS

Plushusene søger Danmarks mest servicemindede fællesskabskoordinator

Ølstykke

Plushusene er en moderne boform, hvor vi har taget de bedste ting fra de traditionelle bofællesskaber og kombineret dem med det moderne menneskes behov for frihed, plads, service og individuelle ønsker.

Dine opgaver består bl.a. af planlægning, organisation og facilitering af events, arrangementer og beboerklubber. Derudover kommer planlægning af mærkedage i bofællesskabet samt support til beboerne i forbindelse med beboerinitiativer.

Gem
Egedal Kommune

Er du modig nok til at gøre noget vi ikke har prøvet før og se hvor det kan føre os hen og udvikle os til?

Smørum

Og vægter du faglighed og børneperspektiv højt i dit pædagogiske arbejde?

Så har Børnehuset Mælkebøtten lige nu en ledig pædagogstilling, hvor du har mulighed for at bidrage til det gode børneliv, hvor nøgleordet er udvikling.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen, hvoraf timer til bl.a. personalemøder, forældresamtaler, forberedelse og diverse administrative opgaver også kan indgå. Start hurtigst muligt.

Egedal Kommune
KAR+CO søger for Buhl & Bønsøe A/S
Gem
KAR+CO

Head of Sales

Smørum

Ledelse - Salgs- og markedsudvikling - Teknisk salg til industrien

Med et fagligt ståsted, godt købmandskab og stort engagement er du ansvarlig for at drive salget og salgsudviklingen til virksomhedens marked, der bl.a. omfatter pharma/biotek, fødevarer, HVAC, energioptimering og andre segmenter.

Du får en hverdag med stor frihed i hverdagen i en lille manøvredygtig virksomhed, som samtidig har en stor international koncern i ryggen.

KAR+CO
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Demant

IT Service Management Specialist - Global IT

Smørum

You will be our go-to person for key IT processes, such as incident management, change management, problem management, and service request fulfillment.

Furthermore, you will drive standardization and improvement projects within the ITSM area from initial definition to execution and follow up.

Demant
Gem
Behandlingsskolerne ApS

Sundheds- eller sygeplejerske til Behandlingsskolerne

Stenløse og Virum

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdspladsEr du en moden, ansvarsbevidst og engageret sundheds- eller sygeplejerske med en helhedsorienteret tilgang, som brænder for at arbejde med børn med psykiatriske diagnoser?

Syge-/sundhedsplejerskernes kerneopgaver består i at sikre det somatiske fokus og sundhedsfremme omkring de problemstillinger, vores elever har, samt støtte op om den evt. medicinske behandling.

Behandlingsskolerne ApS
Gem
Smørum Golfklub

Økonomimedarbejder

Smørum

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst økonomimedarbejder, der kan varetage klubbens regnskabsopgaver. Som økonomimedarbejder vil du beskæftige dig med økonomistyringen og indgå i et team med vores golfdirektør og klubmanager.

Udover de regnskabsmæssige opgaver deltager du i oprettelse af medlemmer i GolfBox.dk og oprettelse af boldkonti i MyNetPay samt løbende servicering af medlemmer via e-mail samt ved møde i sekretariatet.

Gem
Egedal Kommune

Unik stilling på 0-6 års området – kom og vær med

Smørum

Brænder du for at arbejde med børn og kunne du tænke dig at have en særlig rolle omkring et barn?

Så har Børnehuset Mælkebøtten lige nu en særlig stilling ledig. Din primære opgave vil være at være observerende/ekstra voksen på et barn på 2 år, der har en sjælden blødersygdom.

Vi har et stærkt sammenhold i personalegruppen – vi løfter i flok og har det godt sammen socialt.

Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune

Har du et legebarn gemt i dig?

Smørum

Og kan du se det spændende i at opleve verden gennem børns øjne?

Så har Børnehuset Mælkebøtten lige nu en ledig medhjælperstilling, da en af vores medhjælpere efter 20 år hos os, har valgt at gå på efterløn. Du får mulighed for at bidrage til det gode børneliv, hvor nøgleordet er udvikling.

Vi tilbyder:

 • En engageret personalegruppe, der brænder for at være noget for børnene og som tør prøve nyt af i praksis
 • Et stærkt sammenhold i personalegruppen med høj psykologisk tryghed – vi løfter i flok og har det godt sammen socialt
 • En ledelse, der er tæt på praksis
Egedal Kommune
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Oticon

Senior Digital IC Engineer

Smørum

Are you a passionate digital IC designer with a talent for IC architecture and digital implementation? Would you like to contribute to the development of advanced solutions that positively impact millions of people worldwide?

Welcome to Chipset, a key division of our Research and Development department. We specialize in the creation of chipsets for our renowned hearing instruments and accessories. Our continuous pursuit of technological quality enables us to deliver professional-grade solutions in DSP processing, audio quality, connectivity,

Oticon
Gem
Behandlingsskolerne ApS

Positiv og anerkendende pædagog med interesse for specialområdet

Stenløse

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold?

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Vi har en høj normering af voksne på skolen. Det vil sige, at du i dit arbejde altid vil være omgivet af kompetente kollegaer. Derudover er der tilknyttet faste psykologer, som udover at arbejde med eleverne, har til opgave at supervisere medarbejderne fast. Det giver alt sammen masser af mulighed for faglig sparring og udvikling.

Behandlingsskolerne ApS
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

 • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
 • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
KASA Gruppen A/S

”Let there be light” - Elektriker søges til magiske opgaver i Storkøbenhavn

Stenløse

Har du en elektrisk passion for dit fag og et ønske om at udvikle dig inden for en større etableret virksomhed, der værdsætter kompetence og fællesskab?

Ud over en attraktiv lønpakke og pensionsordning, som tak for indsatsen, prioriterer vi det sociale aspekt. Vi afholder regelmæssige arrangementer, der styrker det kollegiale bånd og skaber en rar atmosfære med en uformel omgangstone og højt til loftet.

KASA Gruppen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV