110 job matcher din søgning 110 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 110 resultater.
Egedal Kommune
Pædagog til børnehaven i Børnehuset Eventyrhuset, Område Stenløse

Egedal Kommune, Stenløse

Børnehuset Eventyrhuset er et børnehus med plads til og respekt for forskellighed. Et børnehus hvor børn og medarbejders trivsel, udvikling og læring er højt prioriteret.

Vi har fokus på en høj grad af faglighed, gode relationer, udvikling og refleksion. Vi skaber mulighed for at alle er en del et fællesskab med afsæt i egne præmisser.

Som ansat i Egedal Kommune tilbyder vi sundhedsordning, træningsfaciliteter og løbende kompetenceudvikling. I Eventyrhuset vil du blive mødt af glade og imødekommende kollegaer, der ser frem til at byde dig velkommen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter (EKBA) søger pædagog eller sosu-assistent på 37 timer ugentligt. Pr. 1. august 2020.

Egedal Kommune, Veksø

Borgerne i Team 2 er i alderen 24-83, de har mange ressourcer og muligheder, som de skal opfordres og motiveres til at udnytte og bruge. De fleste af borgerne er mobile og de fleste har et veludviklet sprog. Borgernes handicap er udviklingshæmning, autisme og psykiatriske sidebygninger. Mange af borgerne har brug for hjælp til personlig pleje. En enkelt borger skal liftes.

Vi søger en pædagog eller en sosu-assistent som brænder for arbejdet og som gennem en høj grad af motivation, initiativer og vedholdenhed i arbejdet er med til, i samarbejde med kollegaer og borgere, at skabe relationer og styrke borgernes selvværd, så de udvikler sig og deres livskvalitet øges.

Egedal Kommune
Ekkofonden
Vi søger en uddannet pædagog til Botilbuddet Smørumgård i Smørum

Ekkofonden

Er du uddannet pædagog, og har du psykiatrisk erfaring? Drømmer du om at være en del af et team, hvor åbenhed og humor er naturligt, hvor nøgleordet er faglighed, og brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads.

Botilbuddet Smørumgård beskæftiger sig med særligt tilrettelagte tilbud efter Servicelovens § 107, 108 og 66 (17-årige). Afdelingen henvender sig til personer i alderen 17-85 år, som af forskellige årsager ikke kan rummes i almindeligt institutionsregi.

Opgaver

 • Du vil arbejde med borgernes individuelle indsatsmål
 • Du vil deltage i borgernes daglige aktiviteter, som ture ud af huset og lignende
 • Du vil arbejde med at opbygge en fast struktur for den enkelte borger
Ekkofonden
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Oticon MedicalAre you our new Software Architect / Senior Developer?

Oticon Medical, Smørum or Nice

The software products you will be working on, are developed for our customers (hearing care professionals) who use it to individually fine tune our hearing implants to the individual need of the users. It is a desktop application, but mobile apps and cloud-based solutions play a (growing) part of our deliveries.

You can look forward to a challenging position with following responsibilities:

 • Architecture: Design, and develop the software solutions. By driving design discussions, decisions and participate in supporting daily tasks within the team.
 • Knowledge sharing: Learn and share best software development practices within a curious and motivated team.
 • Innovation: Identify and drive activities for improving engineering practices, tools, infrastructure and other quality system processes and deliverables.
Oticon
Electronic Quality Engineer

Oticon, Smørum

You will be part of a small team consisting of three highly skilled and experienced engineers working on R&D projects securing the quality in one of the most vital parts used in our hearing aids. You will be part of a dynamic environment built on trust and openness, where you will find a strong will to win.

You will take a position as a key player and specialist in the research and development process of our new electronic solutions and products. You will work closely with one of the largest and technical advanced R&D units within the area, with +500 engineers working to deliver an ultra-small technological marvel in a discrete, user friendly package.

You can look forward to being largely involved in the development process, where your main tasks consist of:

 • Be an active project member in R&D projects
 • Participate in design reviews
 • Plan and prepare test case specifications
Demant
Formværktøjsmagerlærling

Demant, Smørum

Har du hænderne rigtigt skruet på? Og giver du både high fives og en ekstra hånd til kollegaerne? Så er det DIG vi mangler!

Hos os vil du komme gennem alle faglige områder inden for værktøjsmagerfaget og du vil derfor blandt andet beskæftige dig med 5X CNC-bearbejdning, slibning, sænk – og trådgnistring samt montage og fintuning af high-end støbeværktøjer.

Som formværktøjsmagerlærling hos os starter du i vores manuelle afdeling, hvor du vil arbejde sammen med vores team af cool og dygtige kolleger. Du vil få kendskab til de grundlæggende bearbejdningsformer, samt montage af fixturer og andet produktionsmateriel, som bruges til fremstilling af komponenter til høreapparater samt prototyper. Når uddannelsesforløbet er slut vil du kunne kalde dig specialist inden for flere forskellige bearbejdningsprocesser.

Demant
Egedal Kommune
Egedal Kommunes nyoprettede kompetencecenter for elever med generelle indlæringsvanskeligheder søger en pædagog med interesse for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og specialpædagogiske behov

Egedal Kommune, Stenløse

Er du uddannet pædagog og har du lyst til at være en del af et velfungerende team i specialklasserækken på Lærkeskolen i Distrikt Stenløse?

Specialklasserækkens målgruppe er elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Mange af eleverne har tillægsdiagnoser, bl.a. ADHD, autisme og tilknytningsforstyrrelser.

Som pædagog i specialklasserækken skal man have lyst til at arbejde med udviklingen af elevernes sociale og personlige kompetencer. Det er vigtigt at være tydelig, og det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra tidligere arbejde med børn med specialpædagogiske behov.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Engageret og dygtig dansklærer med kompetencer og interesse for specialpædagogiske opgaver til Veksø Skole

Egedal Kommune

Trives du i et lille og forpligtende fællesskab med en stærk teamkultur? Og brænder du for at arbejde med opgaver inden for specialpædagogik? Så er Veksø Skole måske noget for dig!

Vi søger pr. 1. august 2020 en engageret dansklærer til vores 3. klasse, som du også skal undervise i billedkunst. Stillingen er på fuld tid og indebærer også en halv klasselærerfunktion.

Vi etablerer fra skoleåret 20/21 et fleksibelt tilbud til vores elever, der har brug for støtte og vejledning i en specialpædagogisk ramme. Dette tilbud skal du være med til at udfylde og udvikle i samarbejde med ledelse og kollegaer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Tilkaldevikarer søges til EKBA/Botilbud Skelhøj, team 3 og team 4

Egedal Kommune, Veksø

Ekba er et bo- og aktivitetscenter, der er et socialpædagogisk tilbud for voksne udviklingshæmmede § 108- og § 104-tilbud. Vi er placeret på 2 forskellige matrikler, et i Veksø og et i Ølstykke.

Fælles for borgerne på Skelhøj er, at de har brug for en højt specialiseret indsats inden for det pædagogiske, pleje- og omsorgsmæssige og det kommunikative område. Du skal arbejde med personlig pleje, dagligdags gøremål og aktiviteter med borgerne, der er afhængig af støtte og hjælp 24 timer i døgnet. Vi arbejder efter en tydelig struktur, som er lavet sammen med den enkelte borger

Dine opgaver:

 • Pædagogisk arbejde, pleje og omsorgsarbejde i henhold til aktivitetsbeskrivelser, handleplaner statusbeskrivelser for borgerne
 • Arbejdsopgaver der tilknytter sig til tilbuddets drift; oprydning, lettere rengøring, tøjvask, madlavning etc.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagog til vuggestue i Børnehuset Mælkevejen i Veksø, Område Stenløse

Egedal Kommune

Vi søger en smilende og udadvendt pædagog til Børnehuset Mælkevejen i Veksø. Veksø er en lille landsby, hvor vi har mange grønne områder, små stisystemer og legepladser. Mælkevejen lægger tæt på Veksø Hallen, Veksø Skole og S-toget.

Vi er et hus på ca. 67 børn. 42 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn. Vi er i vuggestuen fordelt på 2 vuggestuegrupper, med blandede aldersgrupper. Vi arbejder på tværs af stuerne, aldersopdelt og arbejder med fælles aktiviteter, hvor vi følger barnets perspektiv, deres interesser, samspil med hinanden, deres børnefællesskaber m.m.

Vi ser os selv som én vuggestue, som kun praktisk er opdelt på 2 afdelinger. Afdelingerne ligger lige ved siden af hinanden. Du vil spare med 3 andre pædagoger, samt erfarne medhjælpere, der har været i huset længe.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Åkandehaven – Det lille børnehus, med store ambitioner, søger pædagog 35 timer til vuggestuen pr 1.8.2020

Egedal Kommune, Smørum

Hverdagspædagogik, selvhjulpenhed og robusthed er vores pædagogiske fundament.

Vi søger en pædagog der:

 • Ser hverdagspædagogik/-rutiner som et mulighedsrum for vigtig læring og kompetenceudvikling, hvor børnenes deltagelse sættes i spil mest muligt.
 • Kan gribe antagelsen om, at selvhjulpenhed er alfa og omega for udviklingen af børns selvværd.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer med fokus på pædagogisk udvikling.
 • Pædagoger der tør sætte tempoet ned og prioriterer nærværet.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Køkkenmedhjælper til nyt lækkert køkken i Børnehuset NY Smørum på 35 timer søges

Egedal Kommune

Vi er lige flyttet ind i vores nye lækre institution i Smørum, og har derfor også et meget lækkert køkken. Vi søger derfor vores kommende køkkenmedarbejder.

Da vi i Egedal Kommune har frokostordning leveret af Fru. Hansens kælder, er det primært tilberedning og anretning.

Lidt om dine arbejdsopgaver:

 • anretter maden og lave en let tilberedning
 • økonomi- og lagerstyring
 • have flair for IT

Køkkenmedarbejderen har en central rolle i huset, du skal derfor kunne se dig selv kommunikere og samarbejde på relevante snitflader, med hele huset.

Egedal Kommune
De Forenede Dampvaskerier A/S
Studentermedhjælper til økonomiafdeling

De Forenede Dampvaskerier A/S, Smørum

Her er en unik mulighed for at arbejde i en af Danmarks største servicevirksomheder. Det er en attraktiv arbejdsplads, hvor din læring og udvikling vil være i centrum. Som studentermedarbejder i DFD får du et spændende og udfordrende job, hvor du skal hjælpe med at udarbejde den månedlige rapportering til ledelsen og udarbejde analyser.

For at få succes i denne rolle er det vigtigt, at du er struktureret, serviceminded, og ansvarlig. Du har stor interesse for regnskab og økonomi, analytisk stærk og en rutineret bruger af Excel og PowerPoint. Derudover har du som minimum 1,5 år tilbage af din videregående uddannelse.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Rapportering til ledelsen og operationelle enheder
 • Udarbejdelse af analyser på baggrund af operationel data
 • Assistance med ad hoc-opgaver i økonomiafdelingen
fakta a/s
Butikschef, fakta Ølstykke

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder? Og vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere?

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for vi tilbyder en god bonusordning. Her kigger vi på en række faktorer, såsom opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Egedal Kommune
Faglig koordinator (jurist) søges til Arbejdsmarkedsafdelingen i Center for Arbejdsmarked og Ydelse

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at samarbejde med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere om juridiske problemstillinger i forhold til indsatsen for forsikrede ledige, borgere på sygedagpenge, ledighedsydelse, fleksjob og førtidspension, så er dette jobbet for dig.

Vi har fokus på at yde en indsats, der sker i et samarbejde med borgeren og som bygger på evidensbaseret viden, da dette giver den bedste effekt i forhold til borgerens tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Arbejdsmarkedsafdelingen består af ca. 30 medarbejdere, der varetager indsatsen over for borgerne.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job og stor selvstændighed i arbejdet
 • Dygtige og engagerede kolleger og en velfungerende afdeling
 • Gode muligheder for sparring, herunder også juridisk sparring med kollegaer
Egedal Kommune
Egedal Kommune
GENOPSLAG: Solsikken søger to vanvittigt dygtige pædagoger 30-37 t/u 2020 samt en vanvittigt dygtig pædagog 30 t/u tidsbegrænset til 31.12.20

Egedal Kommune, Smørum

Nu har du chancen for at udvikle dine pædagogiske evner på optimal vis, hvis du tør give dig selv helt og professionelt.

Vi søger pædagoger, som brænder for at skabe de bedste udviklingsbetingelser for Solsikkens 0-6-årige børn; som ved, at den nære relation er det bærende element i god og udviklingsstøttende pædagogik, og som gerne vil bidrage til en ny kultur i et hus i konstant udvikling.

Solsikken pædagogiske tilgang er:

 • Vi er rollemodeller på en nærværende og autentisk måde – også overfor hinanden
 • Vi har fokus på det enkelte barn, og barnets nærmeste udviklingszone
 • Vi har fokus på den tidlige indsats
Egedal Kommune
T. Hansen Gruppen A/S
Sælger – Ølstykke

T. Hansen Gruppen A/S

Vi forestiller os, at du interesserer dig for biler, cykler, scooter/MC eller elektronik. Vigtigst er det dog, at du har lyst til at sælge og betjene kunder i butikken. Du er måske uddannet butiksassistent, reservedelsekspedient eller har en anden relevant baggrund. Du er serviceminded til fingerspidserne og du er god til at tale med mennesker.

Hvis du trives i et teamorienteret miljø og har et godt humør, så er du måske den medarbejder vi søger til en fuldtidsstilling. Vi vil give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og systemer, så du er godt rustet til de opgaver du bliver mødt med i dagligdagen. Dine muligheder for såvel personlig som faglig udvikling er store hos os.

Som medarbejder hos thansen bliver du en del af teamet bag en af de største succeser i dansk detailhandel. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsklima, som gør hverdagen både sjov, inspirerende og lærerig.

T. Hansen Gruppen A/S
Egedal Kommune
Nyoprettet kompetencecenter for elever med generelle indlæringsvanskeligheder søger en dansklærer med interesse for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og specialpædagogiske behov

Egedal Kommune, Stenløse

Det drejer sig primært om faglig og social undervisning i den yngste elevgruppe (1. klasse-4. klasse). Dansk skal du kunne varetage, og så er vi åbne for, at du byder ind på andre fag.

I kommende skoleår skal ca. to medarbejdere fra kompetencecentret Stenløse yde konsultativ bistand til vores almenområde i Egedal Kommune, således at vores almenområde får relevante redskaber og sparring ift. at understøtte elever i særlige udfordringer. Dvs. at de stærke faglige specialpædagogiske kompetencer i kompetencecentret skal aktivt i spil og skabe værdi i almenområdet gennem sparring og observation. Denne opgave skal b.la. løses af personalet fra specialklasserække. Det kan også blive en del af dit arbejde.

Egedal Kommune