127 job matcher din søgning 127 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
Er du vores nye pædagogmedhjælper?

Egedal Kommune, Ølstykke

Børnehuset Kildeholm søger en pædagogmedhjælper, pr. 1/5-2021.

Forstil dig en hverdag med skønne børn, gode kollegaer, et godt forældresamarbejde og en høj faglighed! Kan du se dig selv i ovenstående, så synes vi, at du skal læse videre.

Vi søger en pædagogmedhjælper til vores børnehus 10 timer om ugen, med mulighed for vikartimer ved siden af. Du vil primært blive tilknyttet ”Månestuen”, som er for de mellemste børn i vores børnehus. Børnene på stuen er fra 2 år til 3,5 år.

Vores børnehus består p.t. af 3 aldersopdelte grupper. Vi søger dog en kollega der har lyst til at arbejde med børn fra 0-6 år, da vi er ét hus, og samarbejder på tværs af grupperne.

Egedal Kommune
ITCI A/SHandyman søges til IT-firma i vækst!

ITCI A/S, Ganløse

Har du hænderne skruet rigtigt på, og har du samtidig erfaring med at koordinere og styre byggeprojekter? Så har vi et spændende og alsidigt job til dig hos ITCI i Ganløse.

Vi søger dig, der kan hjælpe os med de små ting i hverdagen som fx at sætte tv-skærme på væggen, male, reparere og vedligeholde vores store ejendom med kontorer og privat bolig.

Men du skal også kunne styre de mange byggeprojekter, vi har planlagt. Vi skal både have bygget om og bygget til, og du kommer til at have kontakten til håndværkerne og sikre, at projekterne bliver udført som aftalt. Det er derfor vigtigt, at du er selvstændig og ansvarsbevidst, da du skal kunne køre projekterne alene.

Smørum Golfklub
Deltidsstilling som bogholder

Smørum Golfklub

Smørum Golfklub søger en bogholder 3-4 dage om ugen, som i samarbejde med tre kollegaer i sekretariatet kan bidrage til udvikling af klubben og styrke den positive udvikling vi er inde i.

Du vil i samarbejde med økonomichefen løse en bred vifte af opgaver i sekretariatet med hovedvægt på regnskab og økonomi.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Debitorstyring herunder bogføring, betalinger og løbende opfølgning
 • Kreditorstyring herunder registrering og godkendelse samt betalinger
 • Fakturering af kontingenter, sponsorer, arrangementer m.m.
 • Bogføring af omsætning fra Golfshop
 • Afstemning af bank- og øvrige balancekonti
Smørum Golfklub
Oticon
Senior Java Developer

Oticon, Smørum

We seek an accomplished Java developer to join our team of developers, who builds the most important piece of internal software in the company.

We develop and maintain a modelling and communication tool, which is used everywhere from microchip development over embedded software to our production sites. Everybody uses our tool suite, and because of this, we are critical to the success of the company in reaching overall business goals.

Your key deliverables will be within designing, developing, implementing and testing high quality software solutions for supporting the development and production of modern and highly complex hearing instruments.

Oticon
Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Egedal Kommune
Plejecenter Porsebakken søger timelønnede/tilkaldevikarer

Egedal Kommune, Smørum

Brænder du for at arbejde med ældre? Så er du måske vores nye kollega i en stilling som afløser på Porsebakken i Smørum, Ledøje.

Vi søger afløsere til fast weekendarbejde i dagtimerne, samt ferieafløsning og tilkald til vagter både dag og aften.

Vi har brug for positive og imødekommende afløsere og tilkaldevikarer, med interesse for plejen af ældre, og som vil bidrage til at give vores beboere den bedste hverdag, de kunne ønske sig.

Du har måske en faglig baggrund som social- og sundhedshjælper eller -assistent, men du kan også være under uddannelse inden for social- og sundhedsområdet, som ergoterapeut, fysioterapeut eller sygeplejerske og gerne vil have lidt praktisk erfaring undervejs. Det kan også være du har en helt anden baggrund, men bare gerne vil arbejde med ældre.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Socialrådgiver søges til Den Socialfaglige Myndighed

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du mod på, lyst til og erfaring med at arbejde i en myndighedsfunktion inden for det specialiserede voksenområde, så har vi en stilling der er noget for dig i Center for Myndighed og Social Service.

Vi søger en meget erfaren rådgiver med en socialfaglig baggrund, som har erfaring indenfor myndighedsområdet, og gerne med særligt kendskab til servicelovens voksenbestemmelser, herunder §§ 82, 84, 85, 97, 101, 103, 104, 109, 110 mv.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du i et tæt tværfagligt samarbejde med kolleger kommer til, at følge sager helt til dørs - med et stærkt fokus på at yde den rigtige hjælp til borgeren.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Fysioterapeut med bred erfaring og interesse for at arbejde mere flere områder af fysioterapien – Sundhed og Træning

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger en engageret og ansvarsfuld fysioterapeut med bred klinisk erfaring, som har lyst til at sætte sine kompetencer i spil inden for flere forskellige områder af det fysioterapeutiske felt – primært indenfor ortopædkirurgien og geriatrien.

Vi ønsker en kollega, der gerne vil være en del af et fagligt stærkt hold - i et miljø præget af tværfaglighed, forandring og udvikling. Stillingen er primært forankret i vores UE-team, og du vil – som en form for flyver – udover opgaver i dette team, få berøring med flere andre fagområder – alt efter behov.

Dine primære opgaver vil være:

 • Varetagelse af genoptræningsforløb – både individuelt og på hold
 • Varetagelse af startsamtaler og slutsamtaler - undersøgelse, vurdering og foretagelse af tests
 • Udarbejdelse af effektiv og præcis dokumentation samt evaluering af egne indsatser
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Hey, er vi ikke lige noget for dig?

Egedal Kommune, Veksø

Bosted søger socialpædagog og pædagogisk assistent/omsorgsmedhjælper

Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring?

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Da Team3 har fået en ledig stilling på 30 timer, søger vi ny kollega med socialpædagogisk baggrund, samt en ledig stilling på 25 timer med baggrund som pædagogisk ass. eller omsorgsmedhjælper.

I Team 3 bor 7 mænd og kvinder i alderen 25-69 år, primært mennesker med psykiske funktionsnedsættelser med forskellige diagnoser inden for psykiatrien.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
RÅDGIVER I EGEDAL KOMMUNE – BØRN OG UNGE MED HANDICAP?

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger en rådgiver, der har lyst til og gerne erfaring med at arbejde med børn og unge med et handicap. Arbejdsopgaverne består primært i at arbejde med handicapkompenserende ydelser herunder servicelovens §§ 41, 42 og 44. Herudover at udarbejde handicapudredninger, børnefaglige undersøgelser, handleplaner og følge op på foranstaltninger for børn, unge og familier med særlig behov for støtte kombineret med funktionsnedsættelsen.

Handicapteamet er organiseret i to grupper: Styrket autisme og styrket handicap. Det ledige barselsvikariat er forankret i styrket handicap.

Rådgiverene i handicapteamet har et differentieret sagstal – typisk 40 sager.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagogiske assistentelever (PAU-elever) søges til Egedal Kommune

Egedal Kommune

6 PAU-elever søges til 16.08.2021

Som PAU-elev i Egedal Kommune skal du have et stor ønske og have interesse for at arbejde med børn og unge. Du skal være engageret, mødestabil og aktiv i den praksis du møder i arbejdet

Som elev i Egedal Kommune få du en spændende elevtid, som veksler mellem skole og praktiksteder i kommunen. Du stifter i løbet af uddannelsesforløbet kendskab med børn i Dagtilbud 0-6 år og med fritidstilbud SFO eller Klub. Du får en grundlæggende viden om børns behov, trivsel og læring. De enkelte praktiksteder sørger for en kvalificeret praktikvejleder, som i det daglige guider og hjælper dig igennem uddannelsen.

Egedal Kommune
A/S Niels Linnebæk af StenløseVærkfører/indskriver til varierende arbejdsopgaver

A/S Niels Linnebæk af Stenløse

Linnebæk Biler har travlt og søger derfor en værkfører/indskriver til varierende arbejdsopgaver. Vi ser meget gerne, at du har kendskab til Opel og Citroën biler eller tilsvarende fra samme bilkoncern. Derudover er det ønskeligt, at du har kendskab til og kan beskæftige dig med:

 • Kundeservice
 • Tilbudsgivning og fakturering
 • Kvalitetskontrol af biler
 • Indskrivning og oprettelse af kunder
 • Garantisager

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og effektivt i et miljø, hvor vi har stor fokus på et godt arbejdsklima, kundetilfredshed og kompetenceudvikling.

Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

HedeDanmark A/S
Anlægsgartnere, brolæggere, struktører og lignende på Sjælland (Ledøje)

HedeDanmark A/S

Ordrebogen er fuld og derfor søger vi flere nye kolleger til anlægsopgaver. Vi har brug for dig, der både er fagligt dygtig – og som trives med ansvar på byggepladsen!

HedeDanmark A/S

Du vil blive tilknyttet vores lokale anlægsafdeling i Ledøje på Sjælland. Med en plads på holdet kommer du til at arbejde i Danmarks største grønne virksomhed, hvor vi lægger vægt på det gode faglige og sociale fællesskab.

JOBBET INDEBÆRER BL.A., AT DU:

 • anlægger taghaver og LAR-bede, hvor vi både fokuserer på klimasikring og skaber gode betingelser for øget biodiversitet
 • anlægger trapper
HedeDanmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Oticon MedicalMarketing Coordinator for Oticon Medical (temporary position)

Oticon Medical, Smøum

Do you have experience from coordinating marketing tasks in an international context? Do you like to work with many different stakeholders while keeping focus on delivering tasks in a structured and detailed approach? Then you might be a good match for the Global Marketing team at Oticon Medical! You will be located at our beautiful headquarters in Smørum - just outside Copenhagen.

Your working days will be truly diverse, and you can look forward to handling a wide variety of different tasks and projects simultaneously. On one hand, you will have a coordinating role within our Global Marketing department where you will oversee incoming requests from Product Management, Marketing Management, our Congress & Event team, Digital team, Customer Experience team and from our local market. On the other hand, you will have the responsibility of releasing and documenting all our marketing materials.

Oticon
R&D Audiology Engineer (temporary position)

Oticon, Smørum

Would you like to be at the forefront of the latest technology and make a difference for hearing-impaired people worldwide? Do you have a passion for working with audiological feature development and innovative sensor technology? Then, we might have an exciting career opportunity for you!

Oticon We welcome you onboard to join our dedicated SPACE Team, where you will be part of a growing area with increasing focus within our organization. We are part of Audiological Solutions in R&D and develop and implement new sensor-driven audiological features.

Here, we start from early prototypes to creating solutions for innovative sensor integrations to enable a better audiology. We work in an agile setup and you will be part of a feature team.

Oticon
Oticon
PDM Specialist

Oticon, Smørum

Do you want to be part of a great team and work in R&D as part of the HW Product Projects which develop new Hearing Instruments to help the Hearing Impaired? Do you thrive working with Product Data Management and ensure the highest quality? Then we have the perfect job for you.

You will be a part of a highly professional PDM team located in the center of our R&D setup. Here you will interact mostly with our HW department as a PDM Specialist, creating and maintaining Product Data for HW Platform Projects.

Your overall responsibilities are creating Product Data in our PDM system for the Hardware Electronics Team, making sure as a specialist in your own area that the data is created and released within right Time and Quality. You will also support the HW Organization as a Super User in the PDM area.

Oticon
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
AudikaTelemarketing Outbound studentermedhjælper til Audika kundecenter

Audika, Smørum

Ønsker du at være en del af en organisation der brænder for at gøre en forskel for andre, kan du smile og skabe relation gennem telefonen, og dermed være en vigtig faktor til, at folk ønsker at komme netop til vores høreklinkker? Så er jobbet som Telemarketing Outbound studentermedhjælper noget for dig.

Vi søger en studentermedhjælper eller en timelønnet, der kan hjælpe os med, at ringe ud til både vores eksisterende samt nye kunder, der har rettet henvendelse til os online.

Stillingen er en ren telemarketingstilling, så er det vigtigt, at du er glad for tale i telefon, og du motiveres af succes og samtidig kunne hjælpe andre mennesker.