37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 37 resultater.
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Dragør KommuneVi søger en ernæringsassistent til Omsorgscenter Enggården i Dragør

Dragør Kommune

Hvis du ikke vil gå glip at de skønne omgivelser i Dragør Kommune, så skal du vælge Enggården som din næste arbejdsplads.

Elsker du at lave god mad til ældre? Så kom og vær med til at skabe gode madoplevelser for vores borgere. Vi søger fra 1. maj en dygtig ernæringsassistent til en 35 timers stilling, hvor arbejdstiden typisk er placeret mellem klokken 7 og 14, med vagt hver tredje weekend.

Vi er en arbejdsplads i bevægelse og med højt fokus på det sunde arbejdsmiljø og søger derfor en kollega med et glad sind, der kan bidrage til et godt samarbejde, ikke kun i afdelingen men også på tværs af organisationen.

Dragør KommuneLærer til Store Magleby Skole

Dragør Kommune

Vi søger pr 1. maj 2021 en lærer med faglig profil i især geografi, fysik/kemi og matematik i udskolingen.

Store Magleby Skole er en 3-sporet folkeskole beliggende i Dragør Kommune. Skolen har ca. 730 elever fordelt på 30 klasser og 85 dygtige og engagerede medarbejdere.

Rammen for skolens daglige virke er skolens mission: Vi ønsker at uddanne og danne eleverne til at skabe det bedst mulige liv for sig selv og andre i et bæredygtigt, mangfoldigt og demokratisk samfund.

Det gør vi med respekt for fremtiden og blik for vores eget ansvar, således er skolens vision: Vi er den forandring, vi ønsker at se i verden.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Gravermedhjælper søges til Dragør Kirkegård

Dragør Kirke

Gravermedhjælper i perioden 1. april 2021 - 30.11.2021.

Det normale daglige timetal er på 6 timer, men vil kunne variere i op- og nedadgående retning på grund af arbejdets særlige karakter. Arbejdet omfatter blandt andet: Ren- og vedligeholdelse af gravsteder, kirkegård, udenoms arealer og andet forfaldende arbejde.

Menighedsrådet søger en engageret person med interesse for udendørsarbejde og grønne anlæg, som kan arbejde selvstændigt, har ordenssans, er fleksibel og stabil, har forståelse for kirken som arbejdsplads, og som har lyst til at indgå i et konstruktivt samarbejde med det øvrige personale.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Forsvarets Efterretningstjeneste
Systemingeniør til udvikling af elektronisk indhentning

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Til en nyoprettet stilling i afdelingen for elektronisk indhentning (SIGINT) søger vi en dygtig systemingeniør, der vil være med til at udvikle FE's SIGINT-systemer.

Vil du være en del af et spændende og innovativt miljø, hvor der vil være rig mulighed for faglig og personlig udvikling, samtidig med at du bidrager til at styrke Danmarks sikkerhed? Så har vi en stilling til dig.

Jobbet består af integration af egenudviklede systemer i sammenspil med open-source og kommercielle produkter. Der vil være fokus på at automatisere og udvikle overvågning af systemerne for at sikre stabilitet og effektivitet. I den forbindelse vil der være en del egenudvikling.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Protokolanalytiker og softwareudvikler til udvikling af elektronisk indhentning

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Til en nyoprettet stilling i afdelingen for elektronisk indhentning (SIGINT) søger vi en dygtig protokolanalytiker og softwareudvikler, der vil være med til at udvikle FE's SIGINT-systemer.

Vil du være en del af et spændende og innovativt miljø, hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling, samtidig med at du bidrager til at styrke Danmarks sikkerhed? Så har vi en stilling til dig.

FE´s opgave er at indsamle, analysere og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed. Disse informationer indhentes over et bredt spektrum af muligheder, blandt andet i vores afdeling for elektronisk efterretningsindhentning.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Dragør KommuneBliv IT-supporterelev i Dragør Kommune

Dragør Kommune

Vi søger en IT-supporterelev med opstart pr. 1. juni 2021.

IT-supportuddannelsen har en varighed på 2 år, hvor du i praksis vil få kendskab til en stor del af kommunens It-funktioner. Den teoretiske del af uddannelsen består af tre skoleperioder. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

Opgaverne som IT-supporterelev omfatter bl.a.:

 • First-line brugersupport (software, PC’er, printer og mobile enheder)
 • HelpDesk administration
 • Brugeradministration

Du får en arbejdstid på 37 timer ugentligt med flekstid, samt mulighed for indflydelse på uddannelsesforløb. Derudover får du tilbudt 6 måneders ansættelse efter en velgennemført elevtid.

Sunclass Airlines ApSErfaren PA til administrerende direktør

Sunclass Airlines ApS, Dragør

Er du stærk på administration og koordinering? Er du serviceminded og har du en ”can-do” attitude? Så er du måske den PA, vi leder efter til at supportere vores administrerende direktør i flyselskabet.

Vi kan tilbyde en varieret arbejdsdag i et tempofyldt miljø hos Skandinaviens største charterflyselskab. Stillingen kræver et højt niveau af uafhængighed og individuelt initiativ kombineret med en høj grad af personligt drive.

Rollen som PA spænder bredt og to dage vil sjældent ligne hinanden. Et par af dine helt centrale opgaver vil være at

 • varetage administrative opgaver for den administrerende direktør og hans lederteam
 • koordinere og forberede materiale og opfølgning på interne og eksterne møder
 • supportere vores kommunikationsafdeling .
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Sunclass Airlines ApSFuel and Ground Ops Assistant Manager

Sunclass Airlines ApS, Dragør

Sunclass Airlines seeks a new dedicated employee to our Fuel and Ground Ops function.

Our new Assistant Manager is a person with experience from fuel handling or ground operations including knowledge of the rules and requirements of the authorities. You are a good negotiator and possess the ability to communicate with suppliers, stations and internally in Sunclass.

You must be versatile and understand the importance of us all working towards the same goal. Co-operation and communication are therefore keywords to you. The duties in Ground Operations will be Deputy to Ground Ops Manager, participate in the daily Ground Ops operations and to be responsible for fuel handling and logistic of fuel supply.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem dansk handels- og sikkerhedspolitik som analytiker for FE?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

FE søger en analytiker til varetagelse af arbejdet med eksportkontrol og screening af direkte udenlandske investeringer.

Trives du med at arbejde systematisk med blik for detaljen, er du grundlæggende nysgerrig og har du sans for, hvornår der er ugler i mosen, kan stillingen være noget for dig.

Du kommer til at arbejde med strukturering og analytisk behandling af store mængder informationer i FE’s analysestøtteværktøj og bidrage til FE’s betjening af nationale myndigheder på området for eksportkontrol og screening af direkte udenlandske investeringer. Du vil også udarbejde analyser og briefinger til brug for både nationale myndigheder og internationale partnere.

Dragør KommuneBrænder du for kommunikation, administration og god borgerservice?

Dragør Kommune

Dragør Kommune søger en administrativ medarbejder med flair for kommunikation og borgerservice til området for plan, teknik og erhverv. Stillingen er på 30 timer om ugen.

Dine hovedopgaver vil være:

 • besvare telefoner, mails og meddele tilladelser til fx gravninger, overkørsler, arrangementer i byen samt opfølgning på tilladelserne, hvis vilkårene ikke overholdes
 • postfordeling, journalisering, oprette sager og udvalgssager efter oplæg, besvare aktindsigtssager, hjælpe med udsendelse i forbindelse med større høringer og bidrage til trafiksikkerhedskampagner
 • web-redaktør, hvor du skal skrive mindre tekster eller tilpasse tekster efter oplæg