65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Inthrface ApS
Er du vores næste stærke kommunikationskonsulent med fokus på dokumentation, kommunikation og markedsføring?

Inthrface ApS, Dragør

Har du gode kommunikative evner? Og er der en Wordpress-wizard gemt i dig? Så er det lige dig, vi står og mangler! Vi søger en ny kollega, der kan varetage, optimere og udvikle vores hjemmeside og SoMe-platforme og som yderligere har lysten og evnerne til at assistere på vores strategi- og teamudviklingsworkshops i både Danmark og udlandet.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Assistere ved strategi og teamudviklingsworkshop med fokus på dokumentation.
 • Arbejde med og videreudvikling af vores hjemmeside og SoMe-platforme.
 • Kontorrelaterede blæksprutteopgaver, herunder research, logistik og kundekontakt.
Inthrface ApS
Dragør Kommune
Engageret sosu-hjælper eller sosu-assistent til demensområdet

Dragør Kommune

Omsorgscenteret Enggården i Dragør er et stort plejehjem som rummer 104 plejeboliger samt 13 midlertidige pladser.

Stillingen er ledig på plejehjemmets demensafsnit, som rummer 21 boliger. Stillingen er primært i dagvagt, ”skæve vagter” eksempelvis fra kl. 9-17 er en mulighed, og aftales individuelt. Vi arbejder hver 3. weekend.

Vi går op i, at du bliver klædt på til at løfte den demensfaglige opgave, eksempelvis med udarbejdelse af social-pædagogiske handleplaner og evaluering af disse, forebyggelse af udadreagerende adfærd og meget mere. Du vil i din introduktion blive tilknyttet en makker, og der vil være mulighed for løbende opfølgning.

Dragør Kommune
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Dragør Kommune
Sygedagpengespecialist søges til Dragør Kommunes Ydelsesteam

Dragør Kommune

Er du en dygtig fagspecialist inden for ydelsesområdet, med erfaring inden for sygedagpengeloven og kendskab til KSD – er det dig vi leder efter.

Ydelses- og Socialservice har ansvaret for udbetaling af sociale ydelser til voksne og er beliggende i Dragør Kommune.

Som sagsbehandler på sygedagpengeområdet skal du indgå i et team, hvor dine primære arbejdsopgaver vil bestå i udbetaling og beregning af sygedagpenge. Arbejdsopgaverne indeholder desuden personlig og telefonisk betjening og vejledning af borgere og virksomheder.

Dragør Kommune
Forsvarets Efterretningstjeneste
Vil du arbejde målrettet med it-sikkerhed i Forsvarets Efterretningstjeneste som it-sikkerhedstekniker?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Cybertruslen er stødt voksende, og derfor øger Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) kapaciteten inden for it-sikkerhed. Vi mangler netop nu en it-sikkerhedstekniker, der kan være med til at sikre FE mod cyberangreb fra fremmede magter.

Har du stærke kompetencer inden for it-sikkerhed og har du samtidig lyst til at arbejde målrettet med sikkerhed i en efterretningstjeneste, så er det dig, vi er på udkig efter som vores nye it-sikkerhedstekniker.

Du bliver en del af et team bestående af højt kvalificerede kolleger, der har til opgave kontinuerligt at minimere sikkerhedsrisikoen på FE's it-systemer.

Som it-sikkerhedstekniker skal du fungere som rådgiver og sparringspartner internt i FE. Desuden skal du bidrage til kontinuerlig udvikling af NDR og IDS/IPS på FE’s platforme.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vil du arbejde målrettet med it-sikkerhed som Patch Management Specialist?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Cybertruslen er stødt voksende, og derfor øger Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) kapaciteten inden for it-sikkerhed. Vi søger netop nu et antal Patch Management Specialister, der kan være med til at optimere FE’s forsvar mod cyberangreb fra fremmede magter. Vil du være med til at øge sikkerheden gennem drift og vedligehold af FE’s it-systemer, applikationer og udstyr? Så er det dig, vi er på udkig efter.

FE er en helt særlig arbejdsplads med et unikt miljø, hvor der er høj fokus på sikkerhed. Som it-arbejdsplads bruger vi aktivt de muligheder, som den teknologiske udvikling giver os. Det gør vi med en bred og dyb teknologisk ekspertise, mod, kreativitet og en praktisk evne til at integrere avancerede teknologier. Vi lever dagligt med opgaver og succeser, der ofte vil være hemmelige.

Boligkontoret Danmark Ejendomsservicetekniker til Boligselskabet Strandparken i Dragør

Boligkontoret Danmark, Dragør

Er du serviceorienteret og har flair for reparationer? Trives du med at hjælpe beboere og sørge for at boligerne og vores maskinpark fungerer godt? Så er du måske den ejendomsservicetekniker, vi står og mangler!

Dine primære arbejdsopgaver vil være mindre håndværksmæssige opgaver såsom VVS arbejde i beboernes lejemål, samt synsopgaver i forbindelse med ind & fraflytninger.

Derudover har du sammen med kollegerne bl.a. følgende opgaver:

 • Pasning og vedligehold af grønne områder og udearealer
 • Tilsyn med varmecentraler, vaskerier og beboerlokaler
 • Deltage i snerydning, hvor aften og weekendarbejde kan forekomme
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Forsvarets Efterretningstjeneste
Big Data ingest-specialister

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Kan du få data frem til rette sted, til rette tid? Vil du gerne være med til at sikre, at vores politikere er opdaterede om, hvad der sker i verdens brændpunkter?

Brænder du for at arbejde med Big Data i et agilt og innovativt arbejdsmiljø – og samtidig beskytte danske interesser og styrker i udlandet? Er du en dygtig tekniker, der motiveres af at kunne se dit bidrag i det store billede, så har vi jobbet!

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) har brug folk, der er dygtige til at programmere, med flair for processering og datahåndtering.

Din primære arbejdsopgave vil være udvikling og drift af en streaming-arkitektur til distribution af store datamængder. Du skal løbende bringe nye datakilder i spil på en Hadoop-platform. Du kommer derfor til at arbejde med de problemstillinger og flaskehalse, der naturligt opstår i håndteringen af meget store og forskelligartede datamængder.

Dragør Kommune
Omsorgscenteret Enggården søger SOSU-assistent til aftenvagt

Dragør Kommune

Brænder du for ældreplejen og vil du være med til at skabe faglig udvikling på vores omsorgscenter? Vil du være med til at give borgerne en god hverdag, og er du fagligt velfunderet? Så er dette måske jobbet til dig.

Vi vægter nærvær og omsorg for vores beboere, faglig sparring og udvikling. Du skal være med til at skabe et miljø hvor vi taler om vores praksis, og sætter fokus på handlemuligheder og evaluering i det daglige, og hvor vi sammen udvikler os.

Vi tilbyder jævnligt undervisning, kurser og projekter i huset, blandt andet sondeundervisning, sanseintegrationsundervisning, KOL-/astmaundervisning, projekt omkring ’intelligente bleer’ og meget mere. Afdelingerne understøtter desuden i hverdagen faglig sparring og vi afholder afdelingsmøder, som giver plads til både læring og refleksion.

Dragør Kommune
Dragør Kommune
Pædagog eller pædagogisk assistent til Børnehuset Harevænget

Dragør Kommune

Harevænget er en kommunal daginstitution med ca. 110 børn i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på 6 stuer i en vuggestue- og en børnehaveafdeling.

Vi har 1-2 stillinger på 30-37 timer til besættelse pr. 1. august eller snarest derefter.

Vi forventer, at du brænder for arbejdet med børn i alderen 0-6 år. Du er uddannet pædagog eller pædagogisk assistent, og klar til at være en del af en engageret og faglig motiveret personalegruppe.

Vi tilbyder en dejlig arbejdsplads med et rigtig godt kollegialt fællesskab og masser af faglig sparring.

Dragør Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Maersk Air Cargo
Security Manager

Maersk Air Cargo, København og Lyngby

Maersk Air Cargo A/S opererer 15 Boeing 767 fragtfly med operationelle baser i Køln og Leipzig lufthavn samt en corporate jet med base i København.

Som Security Manager vil du få ansvaret for at sikre implementering og overholdelse af alle gældende EU- og nationale-regulativer inden for security og cyber security i Maersk Air Cargo samt for Maersk Air Cargos aktiviteter. Du skal:

 • Holde tæt kontakt med lufthavnenes security-instanser, politi samt de danske luftfartsmyndigheder
 • Koordinere og implementere praktiske security-aktiviteter samt udføre audits, inspektioner og surveys inden for Maersk Air Cargos aktiviteter
 • Udarbejde security-relateret træningsmateriale samt tilsikre træningen i samarbejde med træningsafdelingen
Maersk Air Cargo
Dragør Kommune
Pædagog/social- og sundhedsassistent til daghjem ved Enggården i Dragør

Dragør Kommune

Enggården er Dragørs eneste plejecenter med i alt 117 boliger, heraf 99 plejeboliger (almene og til borgere ramt af demens) samt 18 boliger til midlertidig døgnophold. Herudover er der daghjem, samt et produktionskøkken, der leverer varm mad til borgere på centeret og i kommunen.

Stillingen er på 32 timer ugentligt, med weekendfri. Stillingen ønskes tiltrådt snarest eller efter aftale.

Daghjemmet modtager borgere fra Dragør fordelt på ugens hverdage mellem kl. 9-15.

Borgerne i daghjemmet kommer typisk 2-3 gange ugentligt, og vi arbejder med en individuel, positiv, motiverende og aktiverende tilgang for at lykkes med vores kerneopgave.

Vi tilbyder

 • God introduktion
 • Mulighed for faglig udvikling
 • Engagerede kolleger
 • Lydhør, synlig og nærværende ledelse
Dragør Kommune
Forsvarets Efterretningstjeneste
Målretter til udvikling af FE's indhentning

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Har du lyst til at være med til at udvikle og optimere FE’s indhentning?

Stillingen befinder sig i vores efterretningssektors. Du vil være et centralt led i at udpege, kvalificere og optimere de informationskilder, som FE skal skaffe og udvikle for at levere de data, der bruges til vores efterretninger.

Dine arbejdsopgaver vil kunne blive en eller flere af nedenstående:

 • I samarbejde med andre, være med til at omsætte FE’s efterretningsbehov til konkrete indhentningsoperationer
 • Kortlægning og afdækning af lande, personer, organisationer og kommunikationsmåder af interesse for FE
 • Afdækning af nye teknologier, og forstå muligheder og begrænsninger i en geografisk kontekst, samt afdække hvilke datakilder, der er relevante i en given sammenhæng
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-