33 jobannoncer matcher din søgning 33 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S
Gem
FOGH NISSEN Management

Area Sales Manager

Hjemmearbejdsplads

Danmark - 600 faste kunder fra start – kørende 3-4 dage pr. uge hjemmekontor afhængig af bopæl – attraktiv bonusordning

Du vil fra start få overdraget ca. 600 danske kunder, som i dag handler hos NGI. Produktporteføljen er gennem de seneste år blevet udvidet betragteligt, og det bliver dig, der skal brede det ud.

Du vil indgå i NGIs teamopdelte salgsafdeling, og du vil blive en del af det skandinaviske team på i alt 3 dygtige og energiske NGI-medarbejdere. Din hverdag vil være hos kunderne og på landevejen, når du ikke er på dit hjemmekontor.

JS Danmark A/S

Annoncekonsulent

Åbyhøj
Mulighed for hjemmearbejde

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Som annoncekonsulent skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning.

Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelses niveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annonce materiale og overholdelse af deadlines.

Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 27.600 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag.
Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus
 • Spar transporttiden hver dag - du arbejder hjemmefra
Dragør Kommune

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt i Dragør Kommunes døgnpleje

Brænder du for høj faglighed og har borgeren i centrum – trives du med at arbejde om aften så er jobbet som aftenvagt i Dragør Kommunes Hjemmepleje måske noget for dig.

Vi har to ledige stillinger på 28 timer. Du arbejder 5-2, på det ene hold er vagterne tilrettelagt: onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag i lige uger og onsdag og torsdag i de ulige uger fra kl. 15.30-23.30. På modsatte hold er vagterne tilrettelagt: mandag og tirsdag i lige uger og mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag i ulige uger.

Dragør Kommune
Dragør Kommune

Økonomi- og analysekonsulent med flair for at arbejde med analyser og økonomi på børne- og ungeområdet

Dragør

Er du stærk i at arbejde med analyser, som kobler data, økonomi og faglighed og har du tæft for at understøtte chefer og det politiske niveau?

Som analyse- og økonomikonsulent vil du skulle arbejde med analyser, data og økonomi på børne- og ungeområdet. Du vil særligt komme til at understøtte en udvikling, som skal styrke økonomistyringen på skoleområdet og det specialiserede børne- og ungeområde. Fx vil du skulle arbejde med at optimere brugen af specialiserede tilbud på skoleområdet.

Dragør Kommune
Sunclass Airlines ApS

Operations Analyst to crewplanning

Dragør

Would you like to work with algorithms and optimisation tools in a nordic airline?

You will play a crucial role in maintaining smooth operations within our organization. Your responsibilities will include updating pairings, implementing automated tools, analyzing data, and contributing to fatigue risk management.

We offer an exciting and developing environment where you get the opportunity for an internal career

Sunclass Airlines ApS
Dragør Kommune

Psykolog til PPR i Center for Børn, Skole og Kultur i Dragør Kommune

Dragør

Da en af vores psykologer går på pension, og vi samtidig ønsker at opnormere vores psykologressourcer i PPR, søger vi to psykologer pr. 1. maj 2024 på 30-37 timer, med mulighed for, at den ene stilling bliver faglig koordinator for psykologerne.

Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige. Du vil have opgaver både i skoler og dagtilbud, samt i kommunens egen specialklasserække, der ligger i tilknytning til en af folkeskolerne.

Vi tilbyder til gengæld en spændende og selvstændig stilling med masser af udviklingsmuligheder og garanti for dygtige og søde kolleger.

Dragør Kommune
AMU Juul A/S

Undervisere i FVU Dansk søges – Timelærere

Hjemmearbejdsplads

Har du erfaring som underviser i FVU Dansk? Har du også erfaring med online undervisning?

Hvis ja, så har du måske lyst til at arbejde som timelærer hos os. Vi får nemlig mange nye kursister hver dag, og derfor er vi interesseret i at indgå en aftale med dig snarest muligt.

Vi aftaler det ugentlige timeantal efter dit behov, og på sigt vil der være mulighed for fastansættelse. Vi forsyner dig med de digitale redskaber, som du har brug for.

Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
Visma e-conomic a/s

Go-To-Market Advisor

Hjemmearbejdsplads

Visma Group is on the lookout for a new colleague with go-to-market competence and a strategic mindset – is that you?

As a crucial part of our dynamic team, you'll be instrumental in elevating companies to new heights through our three levels of support:

 • Train the Trainer - Develop competence of the companies through self-serve training material, facilitating academies and peer groups.
 • Guide & Advice - Support company leaders with go-to-market strategy and operations within the different areas of commercial strategy.
Visma e-conomic a/s
Dragør Kommune

Indkøbskonsulent til varetagelse og videreudvikling af indkøbsområdet

Dragør

Vil du være en del af en velfungerende indkøbsfunktion med gode muligheder for både at arbejde selvstændigt og være en del af et stærkt fagligt miljø?

Som del af et indkøbsteam med en bred opgaveportefølje vil dine konkrete opgaver kunne tilpasses ud fra kompetencer og erfaringer, men eksempelvis omfatte:

 • Drift og formidling af E-handel og compliancerapporter
 • Rådgive kollegaer og ledelse om indkøb og kontrakter
 • Foretage tilbudsindhentninger, udbud og tildeling på SKI-aftaler
Dragør Kommune
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Dragør Kommune

Weekend- og ferieafløsere til Enggården

Dragør

Vi søger afløsere til Enggården i Dragør. Vi forestiller os du er social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, sygeplejestuderende eller at du har erfaring med og interesse for pleje- og omsorgsarbejdet med ældre.

Du vil få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitet- og udviklingstiltag. Vi støtter hinanden i vores opgaver, og vægter faglig sparring højt, for hele tiden at være i trit med udviklingen. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling.

Dragør Kommune
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Jettime A/S

Combined CAMO Airworthiness Engineer and Part-145 AMO Auditor

Dragør

Do you have an engineering degree or are you a B1/B2 Aircraft mechanic and hold some 5 years of experience within the airline industry? If so, please read on… we may have a great opportunity for you to develop further in your career.

In Jettime, you are part of a team of dedicated Jettimers and a culture where we value teamwork, long lasting relations and being good and trusting colleagues. You are part of a smaller company and as such you work across domain when performing many of your tasks, and you collaborate with several of our external partners.

Jettime A/S
Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
Dragør Kommune

Genopslag: Store Magleby Skole søger lærer til naturfag og matematik

Dragør

En af vores dygtige lærer skal på barsel, så derfor søger vi en lærer fra 1. april 2024, der kan undervise i de tre naturfag i udskolingen og matematik i indskolingen. Hvis du ikke har hele fagrækken, er det muligt at lave tilpasninger.

Vi har velfungerende fagteam både i naturfag og matematik, der kan give dig den nødvendige sparring.

Vi er kendt for et godt kollegafællesskab, der ud over det daglige samarbejde bæres af en velbesøgt fredagsbar og andre faste kollegiale arrangementer hen over året.

Dragør Kommune
Dragør Kommune

Livredder/teknisk servicemedarbejder til Dragør svømmehal og opsyn til dameafdeling

Dragør

Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?

Dine arbejdsopgaver vil inkludere, at du

 • Agerer vært for vores mange gæster og sammen med dine kollegaer er svømmehallens ansigt udadtil
 • Holder opsyn ved vores bassiner
 • Sikrer høj rengøringsstandard – udfører vedligeholdende og genoprettende rengøring

Du skal bestå erhvervslivredderprøven som et led i din ansættelse. Vi tilbyder træning og prøveaflæggelse.

Dragør Kommune
Dragør Kommune

Klinikchef til Tandplejen i Dragør

Dragør

Brænder du for, at børn og unge har en god tandsundhed?

Du kommer til at stå i spidsen for børne- og ungetandplejen, som har alle funktioner samlet under ét tag på Nordstrandskolen. Vi har flotte nye klinikker, hvor du og dine seks medarbejdere samarbejder om at skabe den bedst mulige tandsundhed for kommunens ca. 3.600 børn og unge.

Som klinikchef får du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje i Dragør. Og med den nye lov med gratis tandpleje for de 18-21-årige venter der flere og spændende opgaver, der skal løses.

Dragør Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV