3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Slagteren i Rosengårdcentret ApS

Vi søger en delikatesseassistent / kok / smørrebrødsjomfru til køkkenet

Odense SØ

I arbejdet hos os, vil du primært stå for mad ud af huset til vores mange daglige privat- og erhvervskunder. Du skal derfor have erfaring med madlavning, smørrebrød og delikatesse, og du skal sætte en dyd i madens visuelle udtryk samtidig med at du skal være rimelig kvik på fingrene.

Du vil ligeledes skulle bistå det øvrige personale med at ekspedere vores kunder i hhv. sandwich-/salatbar og i butikken. Det er derfor vigtigt, at du brænder for at give en god kundeoplevelse - både i service og kvalitet - og at du formår at bevare overblikket og et smil på læben, også på de hektiske dage.

Gem
Louis Nielsen A/S

Bliv salgsassistent

Odense SØ

Drømmer du om et job inden for salg, hvor du laver mere end bare at sælge et produkt? Få et job, hvor du ser kunderne i øjnene – bogstaveligt talt – og gør en forskel med den bedste rådgivning, så de bevarer deres øjensundhed.

Nogle kunder skal måske bare købe et stel – men hos andre kan det være, du opdager en alvorlig øjensygdom. Her er det virkelig din personlige rådgivning om øjensundhed, der gør en forskel i kundens liv.

- Siv, salgsassistent og optikstuderende
Louis Nielsen A/S
Gem
Orion Postordre ApS

Salgsassistent, 8 timer

Odense SØ

Vil du være en del af ORION’s team i Rosengaardscentret? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag og er det vigtigt for dig at have gode kollegaer, som du kan have det sjovt med imens du arbejder?

Så har vi det helt ideelle job til dig! Vi søger lige nu en salgsassistent på 8 timer om ugen.

Hver dag vil være forskellig, men din fornemmeste opgave ved hver vagt vil være at vejlede og hjælpe vores kunder med at navigere i vores sortiment. Udover at yde en fantastisk service til vores kunder, vil dit arbejde bestå af en del ad hoc-opgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV