17.899 jobannoncer matcher din søgning 17.899 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Profil Search søger for BRD. KLEE A/S
Gem
Profil Search

Key Account Manager – Salg af Transmissionsløsninger og Tekniske komponenter

Vil du have stor indflydelse på din egen hverdag, og kan du få kunder, salg og teknisk knowhow i verdensklasse til at gå op i en højere enhed?

Vi ser ikke kun på resultater, men også vejen dertil. Dette fokus på mål og mennesker, gør os til en mangfoldig arbejdsplads

CEO Lars Ejnar Jensen

Virksomheden har en stærk position i markedet, hvor du oplever, at kunderne tager godt imod og gerne vil i dialog om anerkendte kvalitetsbrands som: Bonfiglioli, Elesa+Ganter, Stabilus, Gates, CeramicSpeed, Tsubaki samt vore egne Klee mærker.

Du bliver en drivende kraft i at realisere en ambitiøs vækststrategi.

Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - butik

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Er du en ørn til IT- og Sikkerhedsjura - og har du mod på at prøve kræfter med en af de største og mest komplekse IT-porteføljer i Danmark?

Frederiksberg

Brænder du for at løse de juridiske aspekter ved cybersikkerhed, herunder persondataretlige spørgsmål, og har du lyst til på daglig basis at blive udfordret på dine kompetencer inden for en bred palet af teknologianskaffelser og IT-udviklingsprojekter?

Du vil få en udadvendt rådgivende rolle, hvor du kommer til at have et tæt fagligt samspil med såvel dine juridiske kollegaer som centrets øvrige teams inden for fx risikovurderinger, teknisk sikkerhed og informationssikkerhed mv.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Spillemyndigheden

Jurist søges til spændende opgaver inden for lotterier

Odense C

Som jurist i Spillemyndigheden administrerer du spillelovgivningen i samarbejde med kompetente kolleger. Spillemyndigheden sikrer rammerne for fair spil i Danmark og giver vejledning til spiludbydere med tilladelse til udbud af spil.

Du vil arbejde inden for lovgivningen på området for almennyttige lotterier og monopollotterier. Du vil få indblik i de forskellige juridiske områder, som kontoret Lotteri og Landbaseret Spil varetager og være med til at udvikle og føre tilsyn på områderne.

Spillemyndigheden
Thygesen Textile Group A/S

Struktureret og analytisk Corporate Responsibility Manager

Ikast

Som virksomhed har vi et stort ansvar - både over for vores kunder og ansatte - men også for jordkloden. Derfor har vi udarbejdet en ansvarlighedsstrategi og søger derfor en ny kollega, der kan styre implementeringen og være det koordinerende element og drivkraften mellem de forskellige virksomheder i vores koncern.

Stillingen er en nyoprettet stilling, der tidligere har været udført af en ekstern konsulent, som vil bistå i den nødvendige oplæring og overlevering af vores ansvarlighedsstrategi.

Thygesen Textile Group A/S
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier inden for PostgreSQL, Zabbix eller driftsautomatisering i en stor koncern?

Frederiksberg

Infrastruktur Operations er et veletableret og ambitiøst kontor med ca. 20 IT-teknikere. Vi står for al håndtering af de databaser- og middlewareplatforme der understøtter SKAT’s samfundskritiske systemer.

Du vil komme til at arbejde med løsningsdesign, drift, vedligehold og videreudvikling, og du bliver en del af et engageret og specialiseret team. Du vil få gode muligheder for at udvide dine tekniske kompetencer gennem kurser og uddannelse.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Öresundsinstituttet

Analytiker med fokus på grænseregional analyse og statistik

Malmö

Arbejdet omfatter blandt andet analyser af integration og samarbejde på tværs af Øresund, den økonomiske udvikling, regionens erhvervsliv og bæredygtighedsarbejdet. Ud over Øresund omfatter det geografiske perspektiv også Danmark og Sverige på nationalt plan, de nordiske lande og Femern Bælt.

Vi tilbyder et stort personligt ansvar i et team med kyndige kolleger fra Danmark og Sverige.

Öresundsinstituttet
Skattestyrelsen

Graduates Selskabsskat - Kickstart din karriere i Store Selskaber i København

København S

Skat er ikke enkelt – derfor har vi brug for dig. Brænder du for at arbejde med multinationale koncerners nationale og internationale skatteforhold? Er du god til at gennemskue komplekse strukturer, og har du flair for revision, regnskab samt national og international selskabsskatteret? Drømmer du om at blive en af Danmarks allerbedste selskabskatte-eksperter?

Så start din karriere med et 2-årigt graduateforløb hos os, hvor du efterfølgende er sikret fastansættelse. Der vil være mulighed for at præge dine arbejdsopgaver afhængigt af dine interesser og faglige styrker.

Skattestyrelsen
STARK Danmark

STARK Ølgod søger Sælger til trælasten

Ølgod

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg, samtidig med, at du vinder nye ordrer?

Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vores kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig. 

STARK Danmark
Sparekassen Danmark

Privatkunderådgiver til Odense N

Odense N

Du får ansvaret for din egen mindre kundeportefølje, hvori der er god plads til flere kunder. Med udgangspunkt i eksisterende portefølje og netværk i øvrigt skal du opsøge og tiltrække nye kunder.

Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Gem
GEjSER

Butiksbestyrer

Thisted

Vi fortsætter rejsen – og åbner endnu en ny butik. Det betyder, at du lige nu har muligheden for at blive en del af holdet og samtidig bidrage til det overordnede fælles mål om at hjælpe vores kunder med at ændre deres rygevaner.

Du får ansvaret for butikkens daglige drift, herunder sublim kundeservice, lagerbeholdning, salgstal, rådgivning samt udvikling og ledelse af butikkens medarbejdere. Samtidig er du med til at gøre en forskel, og hjælper vores kunder hen imod et sundere alternativ til tobakscigaretter.

Gem
EG A/S

Support af EPJ-løsninger til Healthcare-branchen

Kolding

Bliver du motiveret af at hjælpe andre til succesoplevelser i hverdagen? Og har du evnen til at sætte dig ind i og løse komplekse problemstillinger?

Så har vi et spændende job til dig hos en af Danmarks bedste softwarevirksomheder. EG Healthcare er en del af EG-koncernen. Vi leverer moderne elektroniske patientjournalsystemer (EPJ-løsninger) som er helt i front med den teknologiske udvikling. Til vores supportteam i Kolding søger vi kolleger, som brænder for at yde god support til vores kunder og give vores brugere en positiv oplevelse.

Gem
Tivoli A/S

Er du vores nye kontorelev i Tivoli Food?

København V

Er du nysgerrig på, hvor mange medarbejdere det kræver at holde Tivolis Foods spisesteder åbne 100 timer om ugen og hvad der skal til for at afvikle en vellykket Fredagsrock i plænebarerne?

Vi forventer ikke, at du kan det hele, inden du starter, men vi håber, at du er nysgerrig og interesseret i at:

  • Koordinere og supportere afdelingen administrativt
  • Opfølgning på data og KPI’er for afdelingen

Din elevtid hos os vil give dig en masse ansvar og erfaring, som ruster dig til din videre karriere.

Region Sjælland

Diabetessygeplejersker til Nærklinikkerne med base i Nakskov

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne?

Vi søger en diabetes sygeplejerske, der bl.a. kan indgå i følgende opgaver:

  • Varetage selvstændige sygeplejefaglige konsultationer
  • Varetage telefonisk kontakt med patienterne, receptfornyelser, visitation o.a
BEUMER Group A/S

Student Worker - Airport Project Execution

Aarhus N

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

We are offering an opportunity for students, who want to put their administrative and project management skills to the test in an international setting.

You will take on a wide range of administrative tasks to support the project execution, and it´s important that you are interested in a role, where you will focus on being the go-to admin person and thrive with taking on a lot of different ad hoc tasks.

We offer a job of appr. 10-15 hours weekly - the precise working hours will be agreed and depends on your availability.

BEUMER Group A/S
Gem
NBCD A/S

Student Assistants for NBCD A/S within Clinical Operations

Søborg

Do you dream of working with pharma and research? Are you curious, service-minded, and envision yourself thriving in a dynamic research environment with varied tasks?

Then come join us as a student assistant and become part of a company, that operate at the forefront of international drug development research, where you'll have the opportunity to broaden your skillset, shape your own day and contribute to various projects.

Region Sjælland

Beredskabschef – til styrkelse af et regionalt beredskab i et turbulent trusselsbillede

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsHvis du motiveres af at gøre en forskel ved at sikre et resilient regionalt beredskab for vores næsten 20.000 ansatte, så de kan fortsætte deres arbejde for vores 850.000 borgere, har du nu muligheden for at blive vores nye beredskabschef.

Jeg ser frem til at få en leder, der kan være med til at sætte en klar retning for vores spændende regionale beredskabsarbejde. For mig er det meget vigtigt, at den nye enhed arbejder både på strategisk og operationelt niveau, og at vi møder vores regionale kolleger i øjenhøjde og kommunikere den beredskabsfaglige opgave på en konstruktiv måde med fokus på at skabe udvikling.

Magnus, din kommende medarbejder
IN-STORE A/S

BE-KIND Brand Ambassadører til Storkøbenhavn

Siden 2004 har BE-KIND været på en mission om at skabe en bedre verden - en snack og en handling ad gangen. Vores ikoniske BE-KIND barer – er lavet med ingredienser, du kan se og udtale – og er med til at vækste en helt ny sund snacking-kategori.

Du bliver en del af et Field Marketing Team, der gør BE-KIND synlig i hele København gennem events, forbruger- og samplingsaktiveringer samt på sociale medier hele året.

Gem
WaterCare

Rotationstøber/produktionsmedarbejder

Assens

WaterCare rotationsstøber og monterer tanke, pumpebrønde mv. på egen fabrik i Assens. Virksomheden er i en spændende udvikling og vi søger derfor en dygtig medarbejder til vores støbeafdeling.

Opgaverne vil kunne variere, men der vil primært være tale om arbejde ved vores to rotationsstøbemaskiner, hvor du skal klargøre støbeforme med PE plastpulver, betjene støbemaskinerne og afforme de støbte emner.

Du vil indgå i et team bestående af i alt 5 støbere og du vil få en grundig oplæring.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV