20.845 job matcher din søgning 20.845 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lion Entertainment ApS
Marketingchef

Lion Entertainment ApS, København

Vi søger en engageret, kreativt tænkende og selvstændigt arbejdende medarbejder, der kan lægge den rigtige marketing- og salgsstrategi til vores løbende og fremtidige projekter.

Du vil få ansvar for at analysere vores produkter i forhold til målgrupper og være drivende kraft i udviklingen af de marketing- og salgsplaner, der får vores produkter helt frem på hylden på det danske marked. Samtidig skal du have en kreativ åre, så du kan byde ind med de gode og innovative ideer til vores kampagner.

Lion Entertainment ApS
Tjellesen Max Jenne A/S
Farmakonom med interesse for logistik/kundeservice

Tjellesen Max Jenne A/S, Vejle

Har du kendskab til apoteksbranchen? Har du interesse for logistik? Brænder du for en LEAN-baseret tilgang til lagerstyring og optimering? Og kan du kombinere din tekniske kunnen med excellent kundeservice?

Så er det måske dig vi leder efter!

I vores afdeling for varebestillingsoptimering (VBO Plus) er vi en rådgivende samarbejdspartner på apotekets logistik. Afdelingens opgaver består i at optimere apotekernes logistik- og indkøbssystem og samtidig sikre, at indgåede aftaler og forpligtigelser bliver overholdt.

Herudover har VBO Plus konsulenterne stor kontakt med personalet på apoteker og fungerer som sparringspartner overfor såvel kollegaer som kunder.

Tjellesen Max Jenne A/S
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Beregner med vinderinstinkt

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Vil du være en del af en virksomhed i stærk udvikling, som sætter kvalitet og arbejdsglæde i første række?

Arne Pedersen A/S søger en engageret beregner.

I tilbudsafdelingen tilbyder vi en spændende og varieret hverdag, hvor du vil spille en vigtig rolle i arbejdet omkring Arne Pedersen A/S afgivelse af tilbud. Konkret vil du sammen med tilbudschefen skulle planlægge og udføre hele processen omkring afgivelse af tilbud på større byggesager, i hoved- og totalentreprise for kunder og samarbejdspartnere.

Vores speciale er renovering af klimaskærm på eksisterende ejendomme samt de følgearbejder, der følger med.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Gem
GoTutor – en del af Egmont Bliv privat lektiehjælper – et unikt studiejob eller deltidsjob

GoTutor – en del af Egmont

Vi søger studerende på videregående uddannelser, unge på sabbatår samt ældre erfarne lærere.

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet eller online. Den enkelte underviser angiver i sin ansøgning, i hvilke fag og på hvilke alderstrin han/hun kan og vil undervise.

GoTutor tilbyder

 • Startløn på 135-145 kr. i timen
 • Tjen op til 170 kr. i timen over tid
 • Reference til at styrke dit CV
 • Uddannelse som lektiehjælper
 • Certificeringer (fx ordblinde-tutor)
 • Adgang til materialer og opgaver

Som lektiehjælper er det din opgave at undervise eleven samt skabe motivation og skoleglæde. Din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutors lektiehjælpere er studerende på universiteter såsom KU, DTU, AU og SDU m.fl, men GoTutor ansætter også unge, der går på gymnasiet eller holder sabbatår, samt ældre, erfarne lærere.

Autohuset Vestergaard A/S Kundemodtager

Autohuset Vestergaard A/S, Birkerød

Vil du trives i en vigtig nøglefunktion mellem værksted og kunder, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og at yde høj kundeservice?

Vi er på udkig efter en kundemodtager til vores indskrivning i Birkerød, der kan hjælpe kunderne, når de skal have deres bil på værksted. Du vil være en vigtig nøgleperson i samarbejdet mellem værkstedet, indskrivningen og kunderne, da det vil være dig og dit team, der planlægger og koordinere værkstedets opgaver.

Du behøver ikke have en interesse indenfor biler. Det vigtigste for os, er din indstilling til dit arbejde samt din personlighed. Resten finder vi ud af hen af vejen.

Valeur A/S Dygtig konsulent søges til stærkt salgsteam

Valeur A/S, Højbjerg

Vi vokser i Valeur og søger derfor en dygtig salgskonsulent. Her hos os satser vi på langsigtede relationer.

Vi har et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø. Vi sponserer det lokale idræts- og kulturliv, og det nyder vi godt af i vores aktive personaleforening.

Din opgave bliver at arbejde målrettet og vedholdende med at etablere salgsmøder for dine kunder på tværs af brancher og industrier.

Gammel Hellerup Gymnasium Gymnasiesekretær

Gammel Hellerup Gymnasium

Gammel Hellerup Gymnasium søger en gymnasiesekretær pr. 1. august 2023 til at udføre kontoropgaver og praktisk hjælp til lærere og elever.

Der er tale om en stilling på minimum 30 timer ugentligt – enten fordelt over 5 dage eller med en ugentlig fridag. Dine opgaver vil være mangfoldige og varierede, men overordnet håber vi, at du kan hjælpe med bl.a.:

 • SU-vejledning til elever og studievejledere samt SU-administration i US2000
 • SPS-administration i samarbejde med læsevejledere, herunder oprettelse af ansøgning i US2000
 • Administration ifm. optagelse af nye 1.g elever
 • Kvartalsvis aktivitetsindberetning
Bülowsvej – for børn og familier Familievejleder - barselsvikar

Bülowsvej – for børn og familier, Frederiksberg

Vi søger en familievejleder, der særligt brænder for og ønsker at bidrage til udviklingen af vores tilbud med vejledning i hjemmet. Du vil indgå i et team på fire familievejledere og derudover indgå i et samarbejde og fællesskab med husets dygtige og engagerede familiebehandlere i ambulant og døgn samt én specialpædagogisk konsulent.

På Bülowsvej - for Børn og Familier lægger vi vægt på høj faglighed, fleksibilitet og kreativitet i opgaveløsningen. Vi arbejder helhedsorienteret og vægter samarbejdet mellem forskellige sektorer og fagprofessionelle højt i den praktiske udførelse af indsatsen.

SMART Rekruttering
Indkøber/Ordrebehandler til handelsfirma i Herlev

SMART Rekruttering søger for Sørensen & Kofoed A/S

Er du klar på en afvekslende hverdag der byder på både indkøbs- og salgsrelaterede opgaver? Så er vi klar med et job i et friskt team.

Med base på kontoret i Herlev får du en masse spændende opgaver på tværs af salg og indkøb, og med dit smittende humør og konstruktive tilgang til arbejdet, bliver du hurtigt det stabile ”anker”, der som en blæksprutte kan navigere i flere funktioner.

Dine daglige opgaver er et miks imellem ordrebehandling, indkøb af lager- og specialvarer samt opfølgning på leverancer. Dine hjælpsomme kolleger tager sig af den tekniske rådgivning af kunderne, og på den måde bidrager alle til, at man samlet kommer i mål med opgaverne, og derfor er det heller ikke væsentligt om du på forhånd har kendskab til produkterne.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

Søg information om virksomheden på www.skdk.dk

Gem
Greve Kommune Pædagogisk personale søges til dagtilbud i Greve Kommune – vi har brug for dig

Greve Kommune

Banjo, bold eller bål?

I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid.

Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.

Flere af vores dagtilbud har spændende profiler f.eks. inden for idræt, musik og natur.

Er du på udkig efter en stilling som pædagog, pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent, så har Greve Kommune måske et match til dine kompetencer.

Har du anden relevant uddannelse eller erfaringer, der gør dig til en kompetent medarbejder på dagtilbudsområdet, hører vi også gerne fra dig. Vi er spændte på at høre, hvem du er, og hvad vi kan lære af dig – hvad enten du spiller banjo, bold eller mere er til bål og udeliv.

Copenhagen Sales ApS
Kickstart din karriere med en stilling som salgskonsulent!

Copenhagen Sales ApS, København

Vi er på udkig efter dygtige salgskonsulenter til vores teams.

Se video om Copenhagen Sales ApS som arbejdsplads

Hos Copenhagen Sales uddanner vi vores egne medarbejdere, så det vigtigste er, at du kan lide at tale med mange mennesker og har lyst til at sætte dig ind i vores kunders brancher og produkter.

Vi mener selv, at vi har branchens bedste arbejdsplads. Om det er det unge, friske miljø, den uformelle omgangstone eller vores fredagsbarer, der gør det, er vi lidt i tvivl om. Men det er formentlig en god blanding.

Vi ved bare, at glade medarbejdere skaber gode resultater!

Copenhagen Sales ApS
Helsingør Børneasyl Pædagog til lille og varmt børnehus

Helsingør Børneasyl

Børnehaven Helsingør Børneasyl søger en pædagog på 30 timer med besættelse den 1. maj 2023 eller snarest.

Som pædagog hos Helsingør Børneasyl bliver du en del af et varmt lille børnehus med 25 børn i smukke omgivelser i en baggård i hjertet af Helsingør - med gode traditioner, men også med mulighed for stor medbestemmelse i forhold til institutionens fremtidige udvikling.

Dine vigtigste opgaver:

 • At tilrettelægge pædagogiske aktiviteter, der udvikler børnene og gør det hyggeligt og spændende at gå i børnehave
 • At være med til at skabe en hverdag, hvor dine interesser og særlige kompetencer bliver et aktiv for hele børnegruppen.
Link Logistics A/S
Terminal and Warehouse Supervisor

Link Logistics A/S, Brøndby

Link Logistics is looking for an experienced Terminal and Warehouse Supervisor to work in our terminal and warehouse in the Copenhagen area. You will become part of a supervisor team currently with two other skilled supervisors, and you will be responsible for our terminal and some of our warehouse customers.

What will you be doing in the role as our new Terminal and Warehouse Supervisor…

 • Be the daily leader of a team of permanent and parttime employees in our terminal and warehouse.
 • Participate in our daily pick and pack operations.
 • Manage your team.
Link Logistics A/S
Esbjerg Kommune
Faglærte / ufaglærte afløsere til Hjemmeplejen i Ribe

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen i Ribe søger afløsere/studiejob, både faglærte og ufaglærte. Evt med mulighed for fastansættelse eller forlængelse efterfølgende.

Kom og vær vores nye kollega! Vi går en travl tid i møde og mangler omsorgsfulde mennesker til at tage sig af vores borgere. Brænder du for at gøre en forskel, med nærværende og omsorgsfuld pleje til borgere i eget hjem? Så er det dig, vi søger.

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med engagerede og omsorgsfulde kollegaer. Vi er et team hvor alle hjælper alle, og hvor det psykiske såvel som fysiske arbejdsmiljø vægtes højt!

Visma Enterprise A/S
Financial Controller

Visma Enterprise A/S, København

Elsker du tilfredsstillelsen ved fejlfri rapportering til tiden, og nyder du at hjælpe dine kollegaer med at forstå tallene bag regnskabet?

”Jeg leder efter den rigtige profil, som kan give mig finansiel sparring og hjælpe mig med at få mere luft til at slippe hverdagen og kunne fokusere på morgendagen. Er du den rette til det?”
– Martin K. Andersen, Finance Director

Visma Enterprise A/S
Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Mariagerfjord - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Er vi det rette match, vil der være mulighed for at fortsætte som revisortrainee.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Ringsted - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Netic A/S Senior Softwareudvikler

Netic A/S, Aalborg

Vil du være ansvarlig for at vedligeholde og udvikle nye applikationer?

Som Senior Softwareudvikler i udviklingsafdelingen bliver du tilknyttet et team, der arbejder dedikeret med hands-on kodning og alle faser af udviklingsprocessen.

Du vil være med til at skabe nye stabile og gennemtænkte løsninger, vedligeholde og videreudvikle eksisterende løsninger, samt deltage i pre-sale aktiviteter. Vores typiske kunde har vi haft et tæt samarbejde med over mange år. Det betyder, at foruden det gode samarbejde kan vi også være med til at præge løsningen.

Vi har allerede en kunde i tankerne, som du bliver primær for. Dine opgaver bliver bl.a. at analysere, designe og udvikle nye kundespecifikke softwareløsninger, vedligeholde og videreudvikle eksisterende softwareløsninger, rådgive og sparre om udviklingsrelaterede emner med kunder og interne.

Frederiksberg Kommune Social- og sundhedsassistent til enten dag- eller aftenvagt på plejecenter med fællesskab i centrum

Frederiksberg Kommune

Den gamle skolelærer med smerter, piloten i kørestol og den halvgamle rockmusiker håber, at du er vores nye social- og sundhedsassistent. Om dagen søger de dig, der med hjertet på rette sted hjælper dem med at mestre livet, og om aftenen søger de dig, der tager det sundhedsfaglige ansvar. Hos os kan du få indfriet dine drømme om at gøre en forskel for nogle helt særlige personligheder, og vi kan tilbyde dig et varieret arbejde på et somatisk plejecenter med fokus på din faglige udvikling og din arbejdsglæde. 

Vi tilbyder ansættelse i en af vores to ledige stillinger:

 • aftenvagt (5-2) med arbejde hver 2. weekend
 • dagvagt med arbejde hver 3. weekend
Center for Sundt Liv og Trivsel Økonomimedarbejder

Center for Sundt Liv og Trivsel, København

Vil du være økonomimedarbejder i vores nye nationale Center for Sundt Liv og Trivsel, som er det mest ambitiøse initiativ til at fremme sund vægt og trivsel hos børn i Danmark?

Du skal være med til at bygge centret og de administrative processer op. Du vil få ansvaret for at udarbejde og følge op på centrets budget og regnskab. Arbejdet vil desuden bestå i almindelige regnskabsopgaver samt at understøtte centrets uddelinger og opfølgning herpå.

Stillingen indebærer samarbejde med de vigtigste interessenter inden for børn og unges helbred og trivsel og giver rig mulighed for selv at præge arbejdsmiljø og opgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV