24.450 job matcher din søgning 24.450 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ventu A/SBlæksprutte til facility, assistentopgaver og administration

Ventu A/S, København

Hos Ventu vil du opleve en spændende dagligdag med alsidige opgaver, hvor service er omdrejningspunktet for alt, hvad du laver – vi forventer, at du er nærværende og omhyggelig i din omgang med kollegaer og opgaver. Du stiller dig aldrig tilfreds, før der er styr på detaljen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Diverse administrative opgaver
 • Assistentopgaver for Ventus øvrige afdelinger
 • Planlægning og koordinering af interne events
 • Besvarelse af telefonopkald og telefonomstilling
 • Håndtering af leverandører og indkøb
Writereader ApSErfaren backend- og API-udvikler

Writereader ApS, København eller Odense

Vil du være en del af en startup med stor succes, der hjælper børn og unge med at læse og skrive?

Som udvikler får du hovedansvar for at udvikle API'er til nye funktioner på vores platform samt at integrere dem med vores database og eksterne tjenester som loginudbydere, billedsøgning, talesyntese, etc. Derudover vedligeholder og videreudvikler du backend-delen af vores build-/deploy-setup og sikrer skalerbarhed.

En del af din rolle er også inden for machine learning, da vores platform i endnu højere grad skal kunne opsamle og genkende sammenhænge og mønstre, som blandt andet lærerne kan have gavn af.

Du er en dygtig backend-udvikler med en solid faglig ballast, der – ligesom os – gerne vil have det sjovt, mens vi ændrer den måde, vores næste generation lærer på.

Arkil A/S
Specialarbejder med flair for anlægsarbejde søges til Arkil i Sønderjylland

Arkil A/S

Vil du arbejde udendørs, og trives du med alsidigt arbejde? Så kom med på vores hold og udfør spændende projekter inden for blandt andet klimatilpasning, kloakering, fjernvarme og byrumsudvikling samt infrastrukturopgaver, hvor der anlægges veje, kloakker, forsyningsledninger og brolægning.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af forefaldende arbejde som medhjælper i forbindelse med kloakrenovering og andre infrastrukturopgaver.

Hos os får du et godt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau og fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse.

Ringsted KommunePlejecenter Ortved søger social- og sundhedsassistenter til nattevagt

Ringsted Kommune

Vil du være med til at indgå i vores nattevagtteam? Så kan det være dig, vi lige står og mangler for at blive et fuldtalligt nattevagtteam på 4.

Vi står klar til at byde dig velkommen til vores pæne plejecenter i flotte omgivelser ude på landet. Vi har dejlige beboere og et hold af kollegaer, der arbejder med et afsæt i den værdige ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • brænder for at arbejde med ældre og hjælpe dem i nattetimerne
 • er uddannet social- og sundhedsassistent
 • kan bidrage med høj faglighed
Frederikshavn KommunePædagogisk assistent til Børnehuset Mælkevejen

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at arbejde med børnehavebørn, hvor du er nærværende og anerkendende i din tilgang til såvel børn som voksne? Og kan du organisere dagligdagen, hvor du inddrager børnene ud fra deres forudsætninger, så de bliver aktive medspillere og får deres læring gennem deltagelse i planlagte læringsforløb?

Vi søger en uddannet pædagogisk assistent til Børnehuset Mælkevejen til en stilling på 36 timer med ansættelse pr. 1. august 2021.

For at kunne bestride jobbet er det vigtigt, at du blandt andet:

 • har erfaring med at arbejde med børn i børnehavealderen
 • har fokus på børnenes læring og læringsmiljø
 • er en klar og tydelig pædagogisk assistent med anerkendende kommunikation, som udtrykker tillid og troværdighed
Arkil A/S
Maskinfører søges til Arkil i Århus

Arkil A/S

Vi søger en maskinfører til 15 tons hjulgraver med GPS/3D. Har du lyst til at være en del af Arkil, er det måske dig, vi leder efter? Kender du en håndmand, er han selvfølgelig også velkommen.

Du får et fast og stabilt arbejde i et solidt firma, hvor et sikkert arbejdsmiljø, godt samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige. Du får et alsidigt og spændende job, hvor dit arbejde gør en synlig forskel – eksempelvis når du/I anlægger gode veje, så borgerne kan komme fra A til B og hjælper med at ruste Danmark til klimaforandringer m.v.

Du får god oplæring samt gode muligheder for videreudvikling og efteruddannelse.

Fredensborg Kommune
Holder du af nattens ro? Social- og sundhedsassistent til nattevagt.

Fredensborg Kommune

Lystholm Plejecenter søger fast social- og sundhedsassistent i nattevagt

Da kompleksiteten og behovet for sygepleje øges har vi brug for en uddannet social- og sundhedsassistent der kan bidrage til god pleje, der sikrer en god døgnrytme for beboerne.

En dag i dit nye job kunne se sådan ud:
Du møder ind kl. 23 sammen med din nattevagtskollega og gennemgår beboerne for evt. ændrede eller akutte behov denne nat.

Du går til Bøgebo, hvor du skal arbejde i nat (I skifter jævnligt for at kende alle beboere) og læser i dokumentationssystemet omkring en borgers ændrede behov for tilsyn og pleje i nattevagten.

Fredensborg Kommune
Pædagog

Fredensborg Kommune

Vi søger en faglig velfunderet pædagog til ”Familien” Lindegården

Lindegården er en virksomhed med borgerne i centrum og med fokus på læring og udvikling – og dermed hele tiden er på jagt efter de bedste pædagogiske medarbejdere.

Lindegården består af 4 tilbud: Ét botilbud, ét aktivitets- og dagtilbud, 3 bofællesskaber samt én bostøtte-funktion.

Vi har én ledig stilling som pædagog til Botilbuddet. Stillingen er på 30 timer ugentlig og der er tale om blandede dag-, aften- og weekendvagter (hver 2. weekend). Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2021. Som udgangspunkt er der tale om en stilling af ét års varighed, men med god mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Fredensborg Kommune
Aftenvagt til Øresundshjemmet 28 timer social- og sundhedshjælper eller -assistent

Fredensborg Kommune

Har du og din kollega lyst til at arbejde I en lille enhed med seks beboere, hvor der primært bor mennesker som har en demensdiagnose og andre kognitive vanskeligheder?

Vi arbejder efter et "leve-bo"-princip og tager udgangspunkt i en personcentreret tilgang, som betyder vi skaber hverdagen sammen med de mennesker som bor hos os og vi forsøger at skabe mening og indhold i livet sammen.

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med et forløb med Demensrejseholdet fra Sundhedsstyrelsen. Forløbet starter medio februar og slutter i udgangen af juni måned. Demensrejseholdet skal bidrage til læring omkring personcenteret omsorg samt nedbringelse af antipsykotisk medicin.

Fredensborg Kommune
Frisk social- og sundhedsassistent til Nivå Hjemmepleje

Fredensborg Kommune

I hjemmeplejen i Fredensborg Kommune er vi inddelt i fire mindre, lokale enheder. Dette gør, at vi dels er tættere på borgerne, dels har mulighed for en tæt sparring i hverdagen. Vi har dag og aftengruppen organiseret under samme leder.

Som social- og sundhedsassistent i vores hjemmepleje starter din dag kl. 7.30, hvor du mødes med monofaglige kollegaer og fordeler og sparer med sygepleje kollegaer. Du kan tilgå din dagsplan fra mobiletelefonen. Vi arbejder med helhedspleje, hvorfor du også vil skulle have plejeopgaver. Vi spiser frokost sammen på centeret, og her mødes du med dine kollegaer og har den faglige sparring både rundt om frokostbordet og til de tværfaglige møder, som du selvfølgelig også skal deltage i.

Fredensborg Kommune
Socialpædagog søges til Granbohus skolebørnsafdeling Villekulla

Fredensborg Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for børn med særlige behov?

Granbohus skolebørnsafdeling Villekulla søger pr. 01. august eller snarest derefter, en socialpædagog med fagligt engagement og interesse for at arbejde med børn og unge med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap.

Villekulla tilbyder aflastning til børn fra ca. 9 til 15 år. Der er 7 pladser og børnene kommer på aftalte dage – efter skole/SFO - samt i et antal weekender og feriedage om året.

Børnene møder de samme børn og voksne når de er på ophold. Børnene kommer fra forskellige specialskoler, og flere af dem møder kun hinanden på Granbohus. Vi arbejder derfor med struktur og genkendelighed for at skabe et trygt og forudsigeligt ophold.

Vordingborg KommuneDistrikt Ulvsund søger SSH/SSA til udekørende aftenvagt

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at arbejde med borgere i eget hjem, og har du en åben og anerkendende tilgang til borgere, arbejdsopgaver og kollegaer?

Distrikt Ulvsund er beliggende midt på det naturskønne Møn, og vi varetager opgaver hos borgere i eget hjem på den vestlige del af Møn.

Vi ønsker af vores nye kollega, at du blandt andet:

 • er uddannet social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent
 • har kørekort
 • er fortrolig med anvendelse af IT samt vant til at dokumentere og iværksætte indsatser - med afsæt i Fællessprog

Stillingen er på 28 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. uge. Din grundplan er 2-3-2 vagter på 2 uger med rullende afspadsering af søndagstillæg hver 8. uge.

Tandlæge Katharina Axtmann Petersen ApSKlinikchef til populær tandlægeklinik i Farum

Tandlæge Katharina Axtmann Petersen ApS

Drømmer du om en ledelsesstilling med indflydelse på en tandlægeklinik med høj professionalisme og godt arbejdsmiljø? På den nyrenoverede tandlægeklinik Tandlæge Katharina Axtmann er vi et lille team der brænder for sund tandpleje. Vil du være vores tovholder og være med til at gøre vores hverdag glat og effektiv? Og drømmer du om at lede et lille professionelt team der prioriterer kvalitet og kommunikation i behandlingen?

Det vil være dit ansvar at lede den daglige klinikdrift ud fra fælles aftaler med klinikejeren.

Dine centrale arbejdsopgaver vil være at:

 • Lede og planlægge aftalebogen for klinikkens behandlinger.
 • Besvare telefonopkald, mails og henvisninger til klinikken.
 • Administrere klinikkens lagerbeholdning og foretage favorable varebestillinger.
 • Koordinere reparationer, servicetjek og vedligehold på klinikkens maskiner.
Vordingborg KommuneAktivitetsmedarbejder til Brænderigården

Vordingborg Kommune

Vi søger to dygtige og engagerede medarbejdere til Aktivitetscenter Brænderigården. Stillingerne kan være på 30-37 timer fordelt på alle ugens hverdage i dagtimerne med delvis fastlagt ferie.

Du skal selvstændigt kunne bidrage med sundhedsfremmende aktiviteter, med overvejende fokus på det fysiske, og vi lægger vægt på:

 • Erfaring med implementering af fysiske aktiviteter (holdtræning) i forhold til målgruppen.
 • Borgerens ressourcer, empati, ligeværd og respekt.
 • At hjælpe borgeren til at tage ansvar i eget liv.

Du skal derudover kunne omstille dig og være en del af de mange opgaver, som centret har, og du skal kunne observere, handle samt ikke mindst dokumentere skriftligt i omsorgssystem.

Egedal Kommune
Søhøjskolen søger kompetent børnehaveklasseleder

Egedal Kommune, Ølstykke

Søhøjskolen i Ølstykke søger en erfaren børnehaveklasseleder til en fuldtidsstilling. Du bliver en del af et professionelt læringsfællesskab bestående af pædagoger og børnehaveklasseleder samt lærere, der i fællesskab og på tværs af årgangene og i hele indskolingen arbejder med den første læring i vores skole.

På Søhøjskolen har vi en vision om at skabe en skole, som giver vores elever mod på livet og lyst til at lære mere – en skole, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag.

Vores fælles skole tager afsæt i en målsætning om, at alle børn skal blive så dygtige, som de kan - med undervisere der lærer af og med hinanden. Det har vi rigtig mange gode forudsætninger for, da skolen har et stærkt fundament.

Egedal Kommune
Vordingborg KommuneSpændende barselsvikariat som udekørende hjemmesygeplejerske i aftenvagt

Vordingborg Kommune

Trives du med en blanding af faste og akutte opgaver? Har du erfaring som hjemmesygeplejerske – eller er du nysgerrig på jobbet?

Som aftensygeplejerske i Distrikt Solhøj, vil du blive en del af et lille team, hvor I har et tæt samarbejde, er afhængige af hinanden, og hvor der er gode muligheder for faglig sparring.

Den ledige stilling er et barselsvikariat i perioden fra den 13. august 2021 til den 22. september 2022. Stillingen er på 28 timer ugentligt i et 5/2 rul, og arbejdstiden er fra kl. 15.00 til kl. 23.00 med weekendvagt i ulige uger.

Aftensygeplejen dækker hele Vordingborg Kommune, og du vil få samarbejdspartnere i alle distrikter og på alle centre i kommunen.

Vordingborg KommunePlejecenter Ulvsund søger SSA/SSH til skærmet afdeling i blandede vagter

Vordingborg Kommune

Kan du lide at arbejde med hukommelsessvækkede borgere, og sætter du omsorg, tålmodighed og værdighed højt? Så søger vi dig, som kan se værdien i lidt sang, en svingom, og som trives med at arbejde i blandede dag-/aftenvagter.

Plejecenteret er beliggende midt på Møn i naturskønne omgivelser - med bus til døren - og vores skærmede afdeling har plads til 12 beboere.

Du er uddannet social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring fra plejecenter. Du er derudover interesseret i at drage omsorg for vores hukommelsessvækkede borgere og give dem en værdig hverdag.

Stillingerne er på 28-30 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. uge.

Lindab A/SVi søger en dygtig og erfaren kørselsassistent

Lindab A/S, Rødding

Til vores forsendelseskontor søger vi en kørselsassistent til at håndtere forsendelsesopgaver. Primært import og eksport af port-produkter og sekundært håndtering af vore øvrige produkter som stålplader, render & rør samt stållægter.

Stillingen omfatter blandt andet følgende opgaver:

 • Booking af biler
 • Udfærdigelse af følgepapirer
 • Udfærdigelse af toldpapirer
 • Turplanlægning
SDK Shipping A/SShippingassistent til vores kontorer på Fyn (Nyborg/Lindø)

SDK Shipping A/S

Brænder du for den maritime verden, og er du passioneret indenfor skibsfart? Kan du begå dig i både havne- og skibsmiljøet samt kontormiljøet, er dette lige en stilling for dig.

SDK Shipping søger en ambitiøs og selvstændig shippingassistent til vores afdelinger på Fyn. Vi tilbyder en travl hverdag i shipping- og logistikbranchen med mange spændende udfordringer.

Din primære arbejdsplads vil være på kontorerne hhv. på Lindø og Nyborg havn, hvor du vil indgå i et team med dedikerede kolleger som servicerer skibe i fortrinsvis Nyborg, Lindø samt Odense.

Som vores nye shippingassistent bliver du en del af teamet, og du vil indgå i et energisk miljø som kontaktpunkt og koordinator for alle interessenter til skibet og dets last. Du vil blive en del af vores vagthavende personale og skal assistere, hvor du ser behovet.

SDK Shipping A/S
JS CarlineMekaniker med flair for elektrisk fejlfinding søges!

JS Carline, Ølstykke

Vi søger en dygtig mekaniker, der er knivskarp indenfor for elektrisk fejlfinding!

Du bliver en del af en forretning, hvor vi altid ser på problemerne med et mindset, der er indstillet på at løse dem. Vi er et ungt team, hvor ambitionerne, evnerne og humøret er i top. Omgangstonen er uformel og sjovt at være en del af.

Vi tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Muligheden for at sætte dit præg på afdelingen
 • Arbejde i en forretning, hvor vi synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde
 • Mulighed for udvikling og efteruddannelse