28.114 job matcher din søgning 28.114 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Er du social- og sundhedsassistent, og ønsker du at arbejde hver 3. uge, så har vi en stilling til dig i hjemme- og sygeplejen i Ikast-Brande Syd

Ikast-Brande Kommune

Lige nu arbejder vi med at udvikle hjemme- og sygeplejen, så opgaver der varetages er med borgeren i centrum. For at opnå kontinuitet og meningsfuldhed skal sygeplejeopgaver også kunne varetages af social- og sundhedsassistenter, og derfor søger vi endnu flere fagligt dygtige assistenter til vores teams.

Brænder du for at udvikle dig fagligt, så har du nu mulighed for at blive en del af Ikast-Brande Kommunes udekørende hjemme- og sygepleje.

Du får en arbejdsplads, der er nytænkende, og som sammen med medarbejderne ønsker at skabe nye muligheder for at hjemme- og sygeplejen kommer tættere på hinanden, så alles kompetencer kommer i spil.

VKCONSULTING Plastmager

VKCONSULTING søger for Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle

Besidder du et godt drive, og vil du være en del af en spændende international virksomhed? Så er du måske den profil, vi søger til teamet.

Du bliver en del af en global markedsledende koncern, som arbejder med højteknologiske løsninger inden for design, fremstilling og servicering af højkvalitets proces- og transportbånd.

Dine primære opgaver er bl.a.:

 • Opstilling, indstilling og tilsyn af maskiner
 • Udvælgelse af materialer
 • Kvalitetstest af færdige komponenter

Som Plastmager hos Ammeraal Beltech får du rig mulighed for at bruge og videreudvikle dine kompetencer inden for faget. Du indgår i teams med høj anciennitet, fleksible arbejdstider og stor grad af frihed i jobbet.

Egedal Kommune
Egedal Kommunes modtageafdeling søger lærer/pædagog

Egedal Kommune, Ølstykke

Søger du et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en forskel, og brænder du samtidig for arbejdet med at lære børn at tale dansk, skabe tryghed, nærvær og trivsel? - Så er det præcis dig vi leder efter! I takt med at der kommer flere flygtninge til landet, især fra Ukraine, skal vi have oparbejdet en fantastisk modtageafdeling.

Du er…

 • Erfaren lærer/pædagog – gerne med erfaring fra andre modtageafdelinger
 • Robust og har mod på en hverdag, hvor eleverne med vidt forskellig baggrund og forudsætninger til tider har været igennem voldsomme livsbegivenheder
 • Omstillingsparat og fleksibel
Egedal Kommune
SVM Automatik A/S
Montør til højteknologiske inspektionsmaskiner

SVM Automatik A/S, Brabrand eller Silkeborg

Er du en holdspiller, der har teknisk flair, og vil du arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Trives du med at arbejde efter deadlines, og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Som montør hos os begynder du med sidemandsoplæring i modulopbygning efter arbejdstegninger, så du får en god start og en grundig oplæring, da sikkerheden er vores højeste prioritet. Du indgår i en gruppe af montører, som har ansvar for at bygge maskinen og gøre den klar til indkøring.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Modulopbygning efter arbejdstegninger
 • Kabling og fortrådning af maskiner
 • Deltage i tavlemøder med fokus på status og planlægning
 • Sikre overholdelse af deadlines
SVM Automatik A/S
Hyldgaard & Larsen ApS
Vi søger snarest muligt en vikar til vores botilbud

Hyldgaard & Larsen ApS, Aalestrup

Som vikar skal du være med til at give vores borgere den nødvendige tryghed, støtte og hjælp, når det er nødvendigt. Du skal motivere vores borgere til at skabe en god hverdag, hjælpe med praktiske opgaver i huset og udføre sundhedsfaglige opgaver, såsom at udlevere medicin. Og du skal arbejde med udgangsregulativ, hvilket er borgere, der kan have en dom. Dette i tæt samarbejde med dine kollegaer i huset. Vi sørger selvfølgelig for, at du får den nødvendige oplæring!

Hyldgaard & Larsen ApS

Vi arbejder ud fra metoderne Low Arousal og LA2, som er en metode til at forebygge vold, trusler og magtanvendelser samt at fremme trivslen for borgerne. I introforløbet får du undervisning i LA2 og tilbydes derudover fast supervision.

Hyldgaard & Larsen ApS
TH El-Teknik ApS Vi søger uddannede elektrikere til byggepladser i Midtjylland

TH El-Teknik ApS, Kjellerup

Pga. travlhed søger vi fagligt dygtige elektrikere.

Vi vægter god trivsel og godt samarbejde på arbejdspladsen højt.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Dine arbejdsopgaver:

 • Formand på pladsen, el. svend der bakker formanden op.
 • Udføre elarbejde
 • KS – på projektet
Eltronic a/s
Servicetekniker

Eltronic a/s, Hedensted

Er du serviceminded og har en el-teknisk baggrund? Så bliv en del af Eltronic - en stor, spændende og innovativ virksomhed i vækst!

Som servicetekniker løser du opgaver og projekter af skiftende karakter og størrelse hos vores industrielle kunder. Du bidrager til at sikre et højt kvalitetsniveau og er med til at give vores kunder den bedste serviceoplevelse fra start til slut.

Du får en spændende og alsidig hverdag i en velrenommeret virksomhed, og du vil indgå i et tværfagligt team med professionelle og engagerede kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og en velsmurt joke.

Eltronic a/s
EDC Poul Erik Bech HR drifts- og implementeringschef med overblik og eksekveringsevne

EDC Poul Erik Bech, København

Er du struktureret af natur og besidder et godt overblik? Og evner du at få et team til at arbejde effektivt og struktureret ved brug af god opfølgning og styring?

HR-afdelingens vigtigste opgave er at skaffe kvalificerede medarbejdere til rette tid, så rekruttering fylder meget i afdelingen.

Det falder dig naturligt at tage et stort ansvar og arbejde selvstændigt. Du kan lide at tænke strategisk og arbejde med udarbejdelse af årshjul og handlingsplan for afdelingen. Hertil kommer, at du evner at forberede og afholde effektive møder med ledelsen, hvor du skaber et rum for sparring og leverer en god rapportering. Endvidere vil du sammen med vores marketingafdeling have ansvaret for, at vores ledige stillinger markedsføres på bedst mulig vis.

GoGift A/S GoGift søger Business Development Managers til det danske marked

GoGift A/S, Valby

GoGift er Skandinaviens største gave- og gavekortudbyder med mere end 20 års erfaring. Vi distribuerer millioner af gavekort hvert år til tusindvis af globale erhvervskunder og forbrugere. Med mere end 100 medarbejderes dygtige ekspertise servicerer vi nationale og internationale virksomheders gavebehov, og bestræber os på altid at tilbyde vores kunder i mere end 60 lande den bedste gaveløsning.

Vi søger nu til det danske marked en erfaren Business Development Manager, som er dygtig til at skabe relationer, og som kan se og udvikle muligheder inden for potentielle kundegrupper og bidrage til at nå salgsteamets definerede mål.

Mere specifikt er din rolle at:

 • identificere og proaktivt kontakte potentielle kunder i Danmark og globalt
 • forberede rammeaftaler med kunder
 • servicere kunderne og aflægge besøg ved behov
Scandlines
Disponent/logistik-supporter til Supply Chain Management i Rødby

Scandlines

I stillingen som disponent kommer du til at spille en vigtig rolle i samarbejdet med Scandlines lager, færger og kantine og ikke mindst dine kollegaer i afdelingen. Du vil primært få ansvaret for disponering af catering- og retail-varer, så vores færger og kantine altid er sikret den rette varebeholdning.

Du kommer dagligt til at håndtere dine egne færger, både danske og tyske, ligesom du løbende har ansvaret for optimering af vareflows inden for dine områder. Du skal være med til at sikre korrekt leveringsservice, holde styr på lead time, minimere spild og disponere efter lagerkapacitet og aftræk.

Vi søger en analytisk profil, hvor disponering/indkøb og opfølgning har været omdrejningspunktet i tidligere jobs. Alternativt er du nyuddannet inden for supply chain eller logistik og er klar til at supplere din teoretiske ballast med en god praktisk hands-on opgaveløsning.

Scandlines
Gem
Favrskov Kommune Køkkenfaglig medarbejder til Plejecenter Anlægget

Favrskov Kommune, Ulstrup

Vi søger en ny medarbejder til køkkenet på Anlægget.

Du vil indgå i et team på tre medarbejdere med fast rulleplan. Din hverdag vil bære præg af stor medbestemmelse.

Der er tale om en 30 timers stilling pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdstiden er kl. 7.00-14.00 og arbejde hver 3. weekend.

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og et køkken med fokus på at inddrage beboerne i vores hverdag
 • vi tilbyder løbende udvikling inden for de forskellige kostformer inden for ældre-/sygehuskosten
 • tværfagligt samarbejde; vi er ét hus, ét hjem med det bedste fra alle steder, hvor vi som køkken bidrager med faglig sparring.
SKOV A/S
User Experience Designer

SKOV A/S, Roslev

We are looking for an experienced UX Designer who can help us make products that people love to use. Are you looking for an opportunity to use your knowledge and skills to make a real difference for real people? Do you want to see your designs come to life in actual products and not just concepts? Do you thrive in complex and constrained design spaces? Then we need you.

You should expect to participate in the design, implementation, and test of new features as well as deployment, operation, and support of existing features.

This means:

 • Work with colleagues and end-users to identify user needs and business requirements.
 • Transform business needs, market research and user insights into innovative concepts and product designs.
 • In close cooperation with SKOV’s poultry, insect and pig experts, participate in the development of update of SKOV controller portfolio with optimal User Experience.
SKOV A/S
Danpo A/S
Truckfører

Danpo A/S, Give

Vil du være truckfører i nordens største fjerkrækoncern? I en virksomhed med høj puls, højt humør samt gode kollegaer som løfter i flok? Så er det måske dig vi er på udkig efter. På vores fabrik i Farre søger vi medarbejdere med truckcertifikat som skal indgå i vores team på daghold.

Vi søger kollegaer med godt humør, som har lyst til at være med til at opretholde et højt niveau i afdelingen, samt ser muligheder frem for begrænsninger. For at sikre det bedst mulige match skal du have følgende kvalifikationer:

 • Truckcertifikat
 • Have et godt overblik og kunne bevare roen i pressede situationer
 • Du behersker dansk i både skrift og tale
Danpo A/S
Nexus Recruitment A/S Vice President Wholesale

Nexus Recruitment A/S søger for Esoft A/S i Odense

Nexus Recruitment søger på vegne af Esoft A/S - en globalt markedsledende virksomhed - en stærk internationalt erfaren kommerciel lederprofil, som kan styrke den globale tilstedeværelse yderligere.

Som en del af den nye strategi er det blevet besluttet at øge det internationale kommercielle fokus og styrke kompetencerne og ressourcedække stærkere. Konsekvensen er, at de kommercielle discipliner; salg, marketing og produktudvikling i fremtiden skal drives under et selvstændigt stærkt og fokuseret lederskab.

Den nuværende kommercielle indsats ledes og drives fra Vietnam. Opgaven er derfor, i respekt for virkelighedens realiteter, at styrke og udvikle den samlede internationale kommercielle indsats, med hovedkontor i Danmark, Odense.

Nexus Recruitment A/S
Gabriel A/S
Projektleder

Gabriel A/S, Aalborg

Stærk og selvstændig projektleder til udfordrende og dynamiske udviklingsprojekter

Som projektleder får du ansvar for at drive dine egne projekter. Du arbejder tæt sammen med dit team af bl.a. designere og ingeniører, og er med til at sikre et professionelt tværfagligt samarbejde, samt et godt informationsniveau til både interne og eksterne interessenter. Dine primære opgaver er bl.a. at:

 • Udarbejde projektplaner og budgetter samt sikre, at nødvendige godkendelser for projektarbejdet foreligger.
 • Etablere og lede projektteams inden for design og produktudvikling med både interne og eksterne projektdeltagere og partnere.
 • Sikre fremdrift i projekter med fokus på løbende evaluering af kvalitetsmål i forhold til interne og eksterne produktkrav.
Gabriel A/S
Gem
Actas A/S
Bliv sikringstekniker

Actas A/S, Skive

Se video om Actas A/S som arbejdsplads

Er du parat til en spændende hverdag som sikringstekniker i en landsdækkende virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter? Hos Actas skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer i afdelingen i Skive.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service. Vi regner ikke med, at du er nuværende verdensmester i alt AIA, ADK eller TVO – men vi satser på i fællesskab at gøre dig til det!

Det er vigtigt, at du som sikringstekniker i Skive har erfaring, og ikke er bange for at tilgå og løse opgaver, som du måske ikke lige har set før. Jobbet er ikke rutinepræget, og du vil møde en varieret og spændende arbejdsdag. Opgaverne spænder fra service med kundekontakt til projekt- og installationsløsninger med masser af faglige udfordringer.

Actas A/S
Gem
Actas A/S
Bliv sikringstekniker

Actas A/S, Aarhus

Se video om Actas A/S som arbejdsplads

Er du parat til en spændende hverdag som sikringstekniker i en landsdækkende virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter? Hos Actas skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service. Vi regner ikke med, at du er nuværende verdensmester i alt AIA, ADK eller TVO – men vi satser på i fællesskab at gøre dig til det!

Men det er vigtigt, at du har erfaring, og ikke er bange for at tilgå og løse opgaver, som du måske ikke lige har set før. Jobbet er ikke rutinepræget, og du vil møde en varieret og spændende arbejdsdag. Opgaverne spænder fra service med kundekontakt til projekt- og installationsløsninger med masser af faglige udfordringer.

Actas A/S
Copenhagen Sales ApS
Salgskonsulenter søges

Copenhagen Sales ApS, København

Vi er på udkig efter dygtige salgskonsulenter til vores team.

Hos Copenhagen Sales uddanner vi vores egne medarbejdere, så det vigtigste er, at du kan lide at tale med mange mennesker og har lyst til at sætte dig ind i vores kunders brancher og produkter.

Vi mener selv, at vi har branchens bedste arbejdsplads. Om det er det unge, friske miljø, den uformelle omgangstone eller vores fredagsbarer, der gør det, er vi lidt i tvivl om. Men det er formentlig en god blanding.

Vi ved bare, at glade medarbejdere skaber gode resultater!

Se video om Copenhagen Sales ApS som arbejdsplads

Copenhagen Sales tilbyder:

 • Fast timeløn + provision
 • Karrieremuligheder
 • Gode kollegaer
 • Tæt på metro
Copenhagen Sales ApS
Aarhus Universitet Teamleder til Health Økonomi

Aarhus Universitet

Kan du lede og motivere en række dygtige medarbejdere og samtidig indgå i tværgående samarbejder på universitetet? Kan du sætte kursen for administrationen af eksterne bevillinger og sikre, at den daglige økonomiske drift fungerer effektivt og sikkert? Så er du måske vores kommende teamleder til Health Økonomi med fokus på personale- og driftsledelse.

Du vil som teamleder have det personalemæssige ansvar for 15 projektøkonomer samt to studentermedhjælpere. Du skal fungere som deres faglige sparringspartner og være problemknuser ved særlige vanskelige sagsforhold. Du skal også fungere som sparringspartner for økonomichefen omkring såvel den daglige drift som udviklingen af Health Økonomi. Du vil sammen med den faglige leder og økonomichefen udgøre ledelsesteamet i Health Økonomi.

Lemvig Gymnasium Afsætning og virksomhedsøkonomi

Lemvig Gymnasium

På Lemvig Gymnasium søger vi en eller to lærere til fagene Afsætning og/eller Virksomhedsøkonomi til vores hhx-afdeling, gerne i kombination med et andet relevant fag fra fagrækken (hhx og stx). Der vil være mulighed for at kombinere stillingen med en koordinatorfunktion, der bl.a. består i at profilere hhx-uddannelsen, koordinering af opgaver, samarbejde med erhvervslivet m.m.

Vi søger en lærer, der har lyst til at arbejde med egnens søde unge mennesker og som vil være med til at skabe dannede unge mennesker, der opnår livsduelighed med mod på tilværelsen og glæde ved livet. Vi arbejder for, at alle skal føle sig værdsatte, og både elever og ansatte tager ansvar for at fællesskabet fungerer inkluderende og respektfuldt.

Derfor er vores hverdag også præget af nærhed med positive og tillidsfulde relationer mellem elever, ansatte og ledelse.