15.541 job matcher din søgning 15.541 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 15.541 resultater.
Stevns KommuneLeder til Vej & Materielgården

Stevns Kommune, Store Heddinge

I Stevns Kommune har vi højt til loftet, storslået natur og verdensarv – men vi mangler dig som vores nye leder af Vejteam & Materielgård.

Vi søger dig, vores nye leder. Du skal som vores leder kunne understøtte, samskabe og sætte fælles retning for vores mange forskellige faggrupper og arbejdsopgaver.

Det er en vigtig og krævende, men også meget spændende stilling, da Vejteamet & Materielgården har stor synlighed og nyder stor bevågenhed blandt borgere, kommunalpolitikere og pressen. Der er tale om en lederstilling med tydelig fokus på kommunens borgere og andre interessenter.

Du vil som vores leder for Vej og Materielgård få ansvaret for i alt 25 medarbejdere. Vejteamet består af to vejingeniører og en administrativ medarbejder og Materielgården har p.t. 22 medarbejdere, herunder en formand og en administrativ medarbejder.

Ikast-Brande Kommune
Rolighedsparken søger social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til en aftenvagtstilling

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til nye udfordringer, og er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, så har vi på Rolighedsparken en primær aftenvagtstilling på 28-30 timer pr. uge, med tiltrædelse pr. 1. september ledig. Vi arbejder hver 2. weekend.

Rolighedsparken er et ældrecenter beliggende i hjertet af Ikast, og rummer 52 plejeboliger. Vi arbejder ud fra Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg, hvor fokus er på det gode hverdagsliv. Vi skaber trygge rammer tilegnet den enkelte beboer, og arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang, så beboerne kan forblive aktive.

Ikast-Brande Kommune
Rolighedsparken søger social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i nattevagtstilling

Ikast-Brande Kommune

Stillingen ønskes besat til 1. september eller snarest herefter. Stillingen er på gennemsnitlig 28-30 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge, hvor vagterne er placeret med 7 dages arbejde og 7 dages fri. Mødetiden er 23.00-7.00. Om natten vil du komme til at arbejde sammen med en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper.

Rolighedsparken er et ældrecenter med 52 plejeboliger. Vi arbejder for det gode hverdagsliv og har fokus på at beboere, pårørende og personale trives i dagligdagen. Vores udgangspunkt er Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg.

Fertin PharmaIT Consultant med fokus på Infrastruktur/Microsoft-løsninger

Fertin Pharma, Vejle

Motiveres du af at arbejde med mennesker og teknologi, og trives du i et dynamisk miljø med et højt tempo? Så er det dig vi søger, til vores IT Services & Support afdeling.

Du varetager en vigtig rolle i den strategiske opgave med at planlægge, modernisere og optimere vores fremtidige katalog af IT Services. Som IT Consultant refererer du til Manager for IT Services & Support og er en del af et team på i alt 15 medarbejdere.

I en varierende og udfordrende hverdag vil dit fokus være delt mellem både driftsrelaterede opgaver og projekter, i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet og på tværs af forretningen.

Dit arbejde vil være forankret omkring ITIL-processer og der lægges høj vægt på at projekter leveres til tiden, veldokumenterede og klar til forretningen.

Fertin Pharma
SkattestyrelsenVil du arbejde med kontrol af sort økonomi?

Skattestyrelsen, Horsens

Vil du være med til at sikre, at alle betaler den skat de skal, samt sikre lige konkurrence blandt virksomhederne, så samfundsøkonomien og den danske velfærd opretholdes? Har du indsigt i økonomiske sammenhænge i regnskaber, budgetter og privatforbrugsberegninger? Så er her muligheden for at gøre en synlig forskel – da vi søger nye medarbejdere til vores enhed i Horsens.

Afdelingen Borger 14 - Anmeldelser arbejder for at begrænse skattegabet på borger- og virksomhedsområdet. Arbejdet sker ved hjælp af analyser, udvikling af metoder og forskellige former for kontrol.

Din hverdag vil bestå af bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Daglig visitering af modtagne anmeldelser, herunder fordeling til andre specialiserede enheder og underretning til den anmeldte.
 • Yderligere undersøgelser af prioriterede anmeldelser, herunder kontrol af regnskaber og kontoudtog, pengestrømsanalyse, privatforbrugsberegninger mv.
CuriaØkonomichef

Curia søger for Erhvervshus Nordjylland i Aalborg

Spændende mulighed for den dygtige økonom, der ønsker at sætte standarden for god økonomistyring og digitalisering i en engageret og kompetent organisation med en høj grad af projektstyring. Økonomichef med fokus på god økonomistyring, projektøkonomi og digitalisering

Som Økonomichef er du ansvarlig for afdelingens opgaver der bl.a. omfatter økonomistyring, regnskab, projektopfølgning, økonomiske analyser, beslutningsoplæg, statistik og prognoser, samt budget og regnskab for Erhvervshus Nordjylland.

Dit ansvar omfatter således:

 • Udvikling af Business Intelligence rapportering for projekter og for Erhvervshus Nordjyllands økonomi
 • Sikre digitalisering og udbygning af controllersystemer, herunder særligt integrationer ift. andre standardløsninger i Office365
Dragør KommuneKøkkenassistent/smørrebrødsjomfru søges til køkken - genopslag

Dragør Kommune

Vi søger en uddannet køkkenassistent, smørrebrødsjomfru eller tilsvarende til 15 timer om ugen i et køkken med fuld fart på.

Du skal have en kostfaglig uddannelse med hygiejnebevis, kunne indgå i et team med fart på, kunne arbejde med frivillige og være serviceminded.

Dine opgaver vil være at lave professionelt smørrebrød og kundebetjening.

Vi er en hyggelig café i et aktivitetshus for seniorer. Vi producerer dagligt hjemmelavet varm mad, smørrebrød, kaffe og kage. Vi vil gerne ansætte dig i en fast stilling med arbejdstid primært i tidsrummet 8.30-12.30 mandag til torsdag.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Sæt skub i karrieren som revisor i motiverende og ambitiøse rammer, Frederikshavn/Sæby/Skagen

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.

Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer, at du har kundetække og er god til at rådgive kunderne, så de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at læse dine kunder og finde nye behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Miljø- og FødevareministerietForstfuldmægtig til Naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Gråsten

Naturstyrelsen Sønderjylland søger naturfaglig kandidat eller lignende til løsning af en bred vifte af opgaver inden for skov- og naturforvaltning. Du skal være god til at skabe økonomisk overblik og samtidig have god forståelse for naturforvaltning generelt.

Stillingen som forstfuldmægtig giver dig mulighed for at få kendskab til mange typer opgaver og en god vekselvirkning mellem teori og praksis. Er du mere erfaren vil du hurtigt kunne få selvstændigt ansvar for en række opgaver og projekter.

Dine hovedopgaver vil blive sammenstilling af driftsbudgettet, opfølgning på regnskab og budget, ligesom du vil stifte bekendtskab med en bred vifte af opgaver inden for ejendoms- og naturforvaltning. Planlægning og opfølgning på møder samt andre administrative rutiner vil du skulle løfte i samarbejde med enhedens administrative personale.

Tjele-Center A/S
Psykolog til barselsvikariat

Tjele-Center A/S, København

Du er måske nyuddannet og brænder efter at komme i gang – du har måske et ønske om i en periode at arbejde lidt mindre - du har måske trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet, men vil stadig gerne arbejde lidt

Behandlingscenter Tjele søger en psykolog til en deltidsstilling i vores afdeling for ludomanibehandling i København. Tiltrædelse snarest muligt.

Hvem er du, og hvad kan du?

 • Du er uddannet psykolog
 • Du har interesse for misbrugsområdet
 • Du har erfaring med samtaleterapi og gruppeterapi
Puls Human Relations ApSProjektleder - HW, SW og Mekanik

Puls Human Relations ApS søger for BITZER Electronics i Sønderborg

BITZER Electronics i Sønderborg søger en projektleder til området ”Transport”

I afdelingen fokuserer vi på udvikling og videreudvikling af komplet systemregulering af mobile køleanlæg. Vi arbejder agilt og har fokus på at levere produkter og løsninger i høj kvalitet.

Projektlederen vil være overordnet ansvarlig for at sikre projektet, og vil få en central rolle i afdelingen i forhold til at samle input fra både Hardware og Software – for derigennem at finde gode og til tider hurtige løsninger.

Du vil primært skulle arbejde med et stort projekt, som indeholder Hardware, Software og Mekanik – du må meget gerne være specialiseret inden for et af områderne. Koordinering af kundeønsker er en stor del af hverdagen, og for os betyder det, at man skal være med fra kundens forespørgsler, over dialoger om muligheder og til endelig levering.

Matas A/SHR-supporter

Matas A/S, Allerød

Fra Matas' HR-afdeling supporterer vi salgspersonalet i Matas-butikker over hele landet. Som HR-supporter hos Matas byder arbejdsdagen på mange og varierede opgaver med alt inden for HR og uddannelse, så vi sikrer, at vores butikker fungerer optimalt med veluddannet personale og gode ordnede arbejdsforhold.

Opgaverne omfatter blandt meget andet diverse opdateringer i vores HR-systemer og hjælp til udarbejdelse af skrivelser, kontrakter m.v. Dagen byder på mange telefonsamtaler, hvor du yder rådgivning i diverse personalespørgsmål. Du yder support til rekrutteringer, hjælper med planlægning og administration i forbindelse med efteruddannelse, yder rådgivning og opfølgning ved sygdom m.v. Derudover deltager du i diverse ad hoc-arbejde i HR samt på tværs i salgsorganisationen.

Studymind ApSLEAD UNITY DEVELOPER FOR WELL ESTABLISHED STARTUP WITH GLOBAL POTENTIAL

Studymind ApS, Frederiksberg

Presenting knowledge in exams or job interviews is a stressful situation for a lot of people. StudyMind helps people build the skills they need to master such situations, in order to perform with confidence in order to get the desired result.

To achieve this StudyMind have developed a psychology based interactive mobile application that use e-learning and VR for training the necessary skills. You now have a chance to become a part of a high-achieving team and get to work with state-of-the-art technologies.

StudyMind has global potential and is backed by Vækstfonden, Innovationsfonden and private investor Stig Myken. Yet it is a startup with lots of room for responsibility.

Dansk-Skimmel A/S
Sanitør

Dansk-Skimmel A/S

Har du lyst til at være med i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Vi søger en kollega, der gerne har erfaring med rengøring, nedrivning eller skadeservice!

Du har gerne bopæl i Københavnsområdet, da det er primært arbejdsområde og du vil være udekørende fra din hjemmeadresse. I Dansk-Skimmel kommer du til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger, hvor ideer og kreative løsninger altid er velkomne.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sanering af skimmelsvamp
 • Nedrivningsopgaver
 • Affugtningsopgaver
Mountain Top (Denmark) ApS
Global Marketing Manager

Mountain Top (Denmark) ApS, Frederikssund

Mountain Top is the market leader in retractable tonneau covers and other accessories for pickup trucks marketed through B2B and B2C channels globally. The company is targeting high growth through further expansion into new markets as well as additional sales in its existing markets. To support our high ambitions we are looking for a Global Marketing Manager with the ability and desire to run a strong marketing function for Mountain Top Group.

Mountain Top Industries ApS

Over the past years, Mountain Top has opened up sales offices and production sites in a number of high-potential markets. A key responsibility of Global Marketing will be to integrate and co-ordinate the new sites to achieve cross-market synergies for our marketing activities and ensure that our global branding strategy is adopted and adhered to across the organization.

Mountain Top (Denmark) ApS
Tjellesen Max Jenne A/S
Financial Controller

Tjellesen Max Jenne A/S, Høje-Taastrup

Vil du gøre en forskel i en dynamisk og spændende virksomhed i medicinalindustrien? Trives du i en stilling, hvor du løbende udvikler din faglighed, har selvstændigt ansvar for egne opgaver, og er du analytisk og forandringsparat?

Så har vi et spændende job til dig!

Som medicinalgrossist og distributør er vi centralt placeret i forsyningskæden af lægemidler mellem producenten og detailleddet og er dermed en del af et betydningsfuldt nationalt og internationalt miljø.

Økonomiafdelingen er en central del af virksomheden og bidrager med løsning af traditionelle bogholderiopgaver, planlægning, controlling og agerer også som sparringspartner for den øvrige organisation.

Tjellesen Max Jenne A/S
Sani Nudge ApSField Service Technician

Sani Nudge ApS, Taastrup

Do you want to help save lives by analysing data? Then keep reading. Sani Nudge is a healthcare technology company, our mission is to eliminate medical errors through the creation of the connected hospital.

Sani Nudge is an advanced IoT sensor network which is installed in rooms of healthcare facilities. This adds up to a great number of sensors that needs to be implemented in complex and busy clinical environment where consideration to patients, staff and other stakeholders plays a large role in planning and executing of an implementation.

We are looking for a structured and experienced Field Service Technician to join our implementation team. Your tasks will consist of:

 1. Managing and planning implementation projects
 2. Hands on implementation of the system
 3. Improving and mapping implementation processes
 4. Managing maintenance of the system
Ballerup KommuneTo socialrådgivere/socialformidlere til myndighedsfunktionen på det sociale område

Ballerup Kommune

Vi søger to kollegaer i Social Vejlednings afsnit. En stilling på 37 timer om ugen i en fast stilling, da vores kollega går på pension samt en stilling på 30 timer om ugen til et barselsvikariat. Stillingerne er på det specialiserede voksenområde og er til besættelse fra 1. september 2020 eller snarest derefter. Barselsvikariatet løber til 31. december 2021.

Vi er et dynamisk og udadvendt afsnit med plads til alle typer kollegaer. Vi har stor fokus på velvære og udvikling af faglige kompetencer såvel som fokus på den enkeltes styrker. Faglig sparring er en helt naturlig del af det samlede afsnits dynamik. I vores fælles kommunikation har vi en grundlæggende respekt for hinanden og en tro på, at alle har noget at bidrage med i de faglige drøftelser.

Arkil A/S
Anlægsstruktørelev til Arkil i Kolding

Arkil A/S

Brænder du for godt håndværk og vil du være med til at skabe fremtidens Danmark? Vil du være en del af en stor koncern, der giver dig gode muligheder for udvikling og et stærkt netværk, så er det dig vi står og mangler.

Du får din egen mentor, som følger og vejleder dig, giver dig faglige udfordringer og solid fokus på din uddannelse. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Kolding, som er en del af anlægsdivisionen i Arkil. Afdelingen består af ca. 115 medarbejdere.

Du kommer blandt andet til at lære en masse om infrastruktur, belægning, udskiftning af kloakering og forsyningsledninger samt byggemodninger.

Arkil A/S
Anlægsstruktørelev til Arkil i Århus

Arkil A/S, Hasselager

Brænder du for godt håndværk og vil du være med til at skabe fremtidens Danmark? Vil du være en del af en stor koncern, der giver dig gode muligheder for udvikling og et stærkt netværk, så er det dig vi står og mangler.

Du får din egen mentor, som følger og vejleder dig, giver dig faglige udfordringer og solid fokus på din uddannelse. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Århus, som er en del af anlægsdivisionen i Arkil. Afdelingen består af ca. 80 medarbejdere.

Er du indstillet på at arbejde udendørs i al slags vejr og kan du lide til tider fysisk hårdt arbejde? Er du lærenem og villig til at påtage dig nye opgaver, positiv af natur og i besiddelse af et godt humør, så er du måske Arkils næste elev.