15.687 job matcher din søgning 15.687 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 15.687 resultater.
Blue Water Shipping A/S
Teamleder til eksportluftfragtsafdeling

Blue Water Shipping A/S, Greve

Vil du være en del af et stærkt team, som hver eneste dag samarbejder om at styrke forretningen og skabe gode resultater? Har du flair for struktur, og kan du bidrage til at sikre kvalitet i vores leverancer?

Blue Water Shipping A/S

Af vigtige ansvars- og fokusområder kan bl.a. nævnes:

 • Ansvar for fordeling af arbejdsopgaver i luftfragtsteamet
 • Daglig kontakt og udvikling af kunder
 • Strukturering og optimering af arbejdsprocedurer
Blue Water Shipping A/S
Hifi KlubbenKundeservicemedarbejder til vores kontor i Lystrup, Aarhus

Hifi Klubben

Vær en del af HiFi Klubbens online Power-team

HiFi Klubben søger flere HiFi heroes til at joine vores kundeserviceteam i Officelabs-kontorfællesskab i Lystrup. Så har du lyst til dejlige kolleger, et arbejde, hvor du kan være dig selv og en verden med en masse god lyd, så kig nærmere her.

Hos HiFi Klubben er det kunden, der er i centrum, og vi lægger vægt på kompetent, personlig og ærlig rådgivning. Derfor er det også et job, hvor du får lov til at være dig selv, når du snakker med kunderne. Det er nemlig i den ærlige dialog med kunden, hvor vi finder den bedste løsning.

Arbejdsmiljøet er vigtigt, da du jo bruger største delen af din dag sammen med dine kolleger. Derfor dyrker vi en virksomhedskultur med højt til loftet, plads til forskellighed og masser af god lyd.

Vordingborg KommuneYdelsesberegner til Ydelseskontoret

Vordingborg Kommune

Ydelseskontoret søger 1 ydelsesberegner til kontanthjælpsgruppen

Ydelseskontoret er en del af Borgerservice & Ydelse, som desuden består af kontrolgruppe, borgerservice, opkrævning og hovedomstilling.

Opgaverne vil primært være:

Beregning og udbetaling af ydelser indenfor områderne:

 • Kontanthjælp
 • Uddannelseshjælp
 • Integrationsydelse
 • Sanktioner
 • §34 særlig støtte
Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistentelever

Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune søger elever med start på social– og sundhedsassistentuddannelsen til april og august 2021. Mulighed for skoleophold ved SOSU Nykøbing eller ZBC, afdeling Næstved.

Hvilke færdigheder opnår du på uddannelsen?
Som social– og sundhedsassistent er du medskaber af det vigtigste i verden: At gøre en forskel i et andet menneskes liv. Du får en uddannelse, der ruster dig til selvstændigt at løse sundhedsfaglige og sygeplejefaglige opgaver professionelt både hos borgeren i eget hjem og på sygehuset. Den praktiske del af uddannelsen foregår på plejecenter, i hjemmeplejen, i psykiatrien og på sygehus.

Godt uddannelsesmiljø og gode jobmuligheder
Vi tilbyder et godt lærings– og uddannelsesmiljø med engagerede vejledere og anser uddannelsesopgaven som værende vores vigtigste opgave for at du trives og kan udvikles fagligt såvel personligt under hele uddannelsen. Der vil være gode jobmuligheder efter endt uddannelse.

Vordingborg KommunePædagoger til Autismecenter Storstrøm afdeling Skovhusevej med erfaringer fra § 107

Vordingborg Kommune

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er et seriøst og målrettet arbejdsmiljø samt kollegaer som værdsætter samarbejde og ærlighed. Stillingen er på 37 t/uge og til besættelse pr. 1. april eller 1. maj 2021.

Autismecenter Storstrøm er et dag-, døgn- og aflastningstilbud til voksne, samt børn og unge med en diagnose inden for autismespekteret. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed nøgleordet.

Vi tilbyder faglig udvikling;

 • Introforløb
 • Kursus i grundlæggende viden om autismespektrum forstyrrelse
 • Interne kurser og temadage
 • Tilbud om specialpædagogisk diplomuddannelse, i forhold til tur efter kompetenceplan for hele Autismecenter Storstrøm
FGU HovedstadenTo faglærere til Håndværk & Service

FGU Hovedstaden, Kastrup

FGU Hovedstaden søger to faglærere til Håndværk & Service-linjen på vores bydelsskole på Amager.

Linjen har forskellige værksteder, og du vil skulle indgå i et team, hvor I både selvstændigt og fælles sørger for, at eleverne opnår erfaring med de forskellige vinkler og arbejdsprocesser indenfor fagene tømrer, snedker, møbelsnedker, maskinsnedker, smed, maler, bygningsmaler, ejendomsservicetekniker, cykelmekaniker mv.

Der er gode muligheder for at sætte et personligt præg på undervisningen, inden for de rammer FGU sætter, bl.a. med projektbaseret undervisning.

Destek ApsAMBITIØS SALGSSUPPORTER SØGES

Destek Aps, Nørresundby

Er du skarp og målrettet? Har du interesse for salg og mødebooking? Bliver du motiveret af at tale med kunder og lykkes med mer- og opsøgende salg? Så er du en af de to nye salgssupporter, vi mangler i vores team!

Vi søger en kvalitetsbevidst, omhyggelig og struktureret salgssupporter til at indgå i et engageret team, som supporterer interne sælgere med mødebooking, forespørgsler, tilbud og ordrer.

Som vores salgssupporter får du hovedansvar for at booke/ringe møder ind til vores eksisterende og potentielle nye kunder, og sælge dem markedets bedste løsninger indenfor hygiejne- og desinfektionsmidler.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • At indgå aktivt i teamet og bidrage med mødebooking, salg, service og styrke relationer via ringekampagner til eksisterende og nye kunder.
 • Opsøgende telefonsalg til eksisterende kunder baseret på behovsafdækning.
Esbjerg Kommune
2 sagsbehandlere til Kontanthjælp - Borgerservice

Esbjerg Kommune

Kontanthjælp mangler 2 sagsbehandlere til tiltrædelse snarest muligt. Begge stillinger udløber 31.12.2021

I begge stillinger vil du arbejde med bevilling, beregning og udbetaling, uddannelses- og kontanthjælp. Din personlige kontakt til borgerne vil være via telefon.

Den ene stilling indeholder ud over bevilling af ydelser også administration af førtidspensionister økonomi. Her skal du varetage betaling af borgernes faste udgifter samt tage stilling til hvordan resten af førtidspension skal udbetales til borgeren – så pengene rækker hele måneden.

Den anden stilling indeholder yderligere sagsbehandling indenfor uddannelses- og kontanthjælpsområdet samt mere administrative opgaver som håndtering af elektronisk post – herunder i samarbejde med projektleder og kolleger at få flyttet posthåndteringen ind i kommunens ny udbetalingssystem.

Hvalpsund Net A/S
Lagerchef

Hvalpsund Net A/S, Farsø

Til vores lager i Hvalpsund søger vi en hands-on lagerchef til at tage ansvaret for den daglige drift og administration af lageret og pt. 1 medarbejder i Hvalpsund.

Dit overordnede ansvar bliver:

 • at sikre en effektiv drift af samt struktur for lageret
 • at optimere processer og arbejdsgange
 • at sikre korrekt registrering og dokumentation
 • styre og koordinere logistik med kolleger i flere afdelinger (salg, logistik og indkøb)
 • deltage i generel udvikling af virksomheden

Du vil indgå i det daglige arbejde med én kollega på lageret, hvorfor du også vil tage del i det udførende arbejde med modtagelse, pluk, forsendelser, vedligeholdelse af maskinpark osv.

Hvalpsund Net A/S
Maskinmesterskolen København
Rektor

Maskinmesterskolen København, Lyngby

Har du interesse for, viden om og erfaring til at sikre kvalitet i uddannelsen af Maskinmesterskolens studerende? Kan du sikre retning, skabe følgeskab for dine visioner og skabe tætte samarbejdsrelationer både internt og eksternt? Så er du måske den kommende rektor for Maskinmesterskolen København.

Som rektor har du som øverste ansvarlig det overordnede ansvar for den faglige, pædagogiske, administrative og økonomiske ledelse af Maskinmesterskolen.

Opgaverne består især af:

 • Strategisk planlægning og ledelse i samarbejde med skolens bestyrelse
 • Sikre i samarbejde med den øvrige ledelse en engageret organisation med motiverede medarbejdere der samarbejder for at levere skolens målsætninger.
 • Fastholdelse af institutionsakkreditering.
Maskinmesterskolen København
Calldorado ApSSales agent to the mobile app industry

Calldorado ApS, Søborg

Do you have a rising sales talent? Do you find it motivating to identify and spot the stars of the app-industry worldwide?

By sourcing through the industry, you will spot potential apps meeting our criteria that can be onboarded to our Calldorado SDK. You will use your investigating skills to find the app publishers ensuring they are qualifying as a lead. You will be responsible for the initial contact to the publisher, with the goal to either establish the contact or book a meeting on behalf of the Publisher relation managers.

As you target potential customers, you know how to use your agent skills, investigating the lead, planning your approach, and ensuring everything is pitched correctly. In the process you will be working professional with HubSpot, Google play, LinkedIn, and other specific tools in the mobile abb business ecosystem.

Halsnæs KommuneStuderende med interesse for IT og GDPR søges til Kultur, Arbejdsmarked, Borger og Erhverv (KABE)

Halsnæs Kommune

Er du nysgerrig på IT og digitale projekter, eller vil du videreudvikle din erfaring med projektarbejde i en politisk styret organisation? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i staben for ”Kultur, Arbejdsmarked, Borger og Erhverv”.

Dine opgaver vil blandt andet være

 • Deltagelse i et fællesoffentligt projekt hvor der er mulighed for at sparre med andre kommuner med overlevering til driften juni 2021
 • Udarbejdelse af e-learning/brugervejledninger og uddannelsesmateriale vedrørende brugen af forskellige IT-systemer
 • Styring og vedligeholdelse af medarbejdernes IT-rettigheder i kommunens IT-systemer
 • GDPR-opgaver i forbindelse med tilsyn i området med fokus på læring i organisationen
Advised by I/SKreditrådgivere til Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S i København

Har du en finansiel uddannelse og/eller erfaring med realkredit og kreditbelåning – gerne inden for erhvervsejendomssegmentet? Giver det arbejdsglæde hos dig at være specialist og dermed have det dybe kendskab til realkredit og erhvervskunder?

DLR Kredits Erhvervsafdeling er i vækst, og vi søger derfor flere Kreditrådgivere til Erhverv. Har du lyst til at være en del af en aktiv afdeling i udvikling – hvor du også er med til at sætte den gode stemning, selv om der er travlt, så lad os høre fra dig.

Arbejdsopgaverne omfatter

 • Behandling af låneansøgninger fra aktionærpengeinstitutterne
 • Stillingtagen til foretagne værdiansættelser af ejendomme
 • Gennemgang af regnskaber
Det Digitale FolkebibliotekSekretariatschef med digitalt udsyn til foreningen Det Digitale Folkebibliotek

Det Digitale Folkebibliotek, København

De danske folkebiblioteker gik i 2020 sammen i en forening, hvor de borgerrettede, digitale bibliotekstilbud blev samlet i én organisation. Nu søger vi en sekretariatschef til den nyetablerede forening: Det Digitale Folkebibliotek.

Som sekretariatschef har du visioner på det digitale public service-område og evnen til at få andre i det kommunale Danmark til at dele dine visioner og ambitioner. Du får ansvaret for den daglige ledelse af sekretariatets medarbejdere, ansvaret for en årlig økonomisk ramme på ca. 25 mio. kr. og en central rolle i opbygningen og udviklingen af den borgerrettede it på folkebiblioteksområdet.

Som sekretariatschef skal du:

 • Skabe visioner for en fortsat udvikling af bibliotekernes digitale services i tæt samarbejde med bestyrelsen og personalet
 • Lede og udvikle sekretariatets personale, som p.t. består af 15 fagspecialister
Silkeborg Forsyning A/SErfaren driftsleder til Affaldscenter Tandskov

Silkeborg Forsyning A/S

Struktureret, engageret og motiveret driftsleder med flere års erfaring søges - er det mon dig? Har du fingeren på pulsen når det gælder drift og vedligeholdelse af en moderne maskinpark med tilhørende bygninger? Har du interesse i affaldsområdet og vil være med til at udvikle os? Så er det måske dig vi søger.

Du bliver driftsleder for 12 fastansatte og 5 afløsere, som varetager vejning, håndtering, sortering og læsning af affaldsfraktionerne på vores Affaldscenter, samt imødekommende rådgivning og vejledning af vores kunder på genbrugspladsen.

Hovedopgaver:

 • Lede, motivere, engagere og udvikle dine dygtige og selvstændige medarbejdere
 • Ansvar for, at bygninger, maskiner og arealer står rengjort, vedligeholdt og klar til optimal drift
 • Kontakt, aftale, opfølgning og godkendelse af opgaver udført af underleverandører
SEWPG European Innovation Center ApS
Do you want to accelerate your career within the wind energy field?

SEWPG European Innovation Center ApS, Aarhus

You may be the new Software Developer we are looking for to join our European Innovation Center in Aarhus.

SEWPG European Innovation Center ApS

Your role is to develop and create high-quality tools, increasing and contributing to the quality of our software and development environment including integration with our HPC system.

We offer a unique opportunity to be part of our new European Innovation Center and building a centre of advanced technologies and rich design in a fast-paced blooming renewable energy sector.

SEWPG European Innovation Center ApS
Tropica Aquarium Plants A/SWebmaster og digital specialist

Tropica Aquarium Plants A/S, Egå

International virksomhed med markedets stærkeste brand søger til en nyoprettet stilling en person med store digitale kompetencer til selvstændigt at drive og udvikle vores brand position.

Om jobbet:

 • Du skal udvikle og administrere vores website som centralt omdrejningspunkt med kobling til forhandlerlogin, webshop, e-learning, apps og SOME.
 • Du står for at initiere og koordinere digitale kampagner på relevante medier og er tovholder på udarbejdelse af testimonials, videoproduktion og artikler.
 • Din opgave bliver at sikre, at vores kommunikation omkring vores produkter både internt og udadtil fremstår professionel og altid er målrettet modtageren.
H. Daugaard A/S
Disponent til internationale projekttransporter

H. Daugaard A/S, Kolding

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel? Så kan du nu blive en vigtig spiller på H. DAUGAARDs hovedkontor i hjertet af Kolding. Hos H. DAUGAARD går det nemlig stærkt, og vi søger derfor en disponent til at indgå i vores nystartede projektafdeling med fokus på europæisk landevejstransport.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Disponering og koordinering af internationale transporter på tværs af Europa
 • Afdelingsansvar ved afdelingslederens fravær
 • Yde god kundeservice gennem daglig kundekontakt
 • Projektstyring samt udformning af tilbud

Vi tilbyder dig:

 • En virksomhed, hvor udviklingen går hurtigt, og omgangstonen er uformel
 • En innovativ virksomhed, som er kendetegnet ved troværdighed, fleksibilitet, pålidelighed samt stort engagement
 • Du får et job med udviklingsmuligheder
DMIT-digitaliseringskonsulent

DM, Frederiksberg

Har du erfaring med digitalisering af processer, arbejdsgange og medlemsløsninger? Kan du forbinde organisatoriske behov med konkrete IT-løsninger? Og har du brugernes behov i centrum? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du måske DM’s nye digitaliseringskonsulent.

DM står foran implementering af flere større IT-løsninger og søger en erfaren, innovativ digitaliseringskonsulent, som kan hjælpe med at forankre vores projekter succesfuldt - i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere.

Du får en bred portefølje af opgaver omhandlende digitalisering. Nogle af dem bliver at:

 • deltage i udviklingsprojekter med fokus på digitale medlemsløsninger
 • håndtere brugeradministration og bagvedliggende systemopsætninger
 • identificere og optimere interne digitale arbejds- og forretningsprocesser
Frederikshavn KommuneLærer til Sæby Skoleafdeling 32 t/uge

Frederikshavn Kommune

Nu har du alletiders chance for at blive en del af en skoleafdeling med højt til loftet og alle muligheder for at arbejde med pædagogik i øjenhøjde.

På Sæby Skoleafdeling søger vi en engageret lærer, som kan varetage undervisning i musik, matematik, engelsk, kristendom og historie på primært 3. og 4. årgang. At give vores elever glæde ved musik og bevægelse er noget, vi vægter meget højt. Vi har bl.a. skolekor og morgensamlinger som vi kunne ønske os, at du, sammen med vores andre musiklærere, tager aktiv del i.

Stillingen er på 32 timer ugentligt med tiltrædelse 1. marts eller snarest muligt herefter.

Sæby Skoleafdeling er en indskolingsafdeling med ca. 315 elever og 35 medarbejdere. Vi har et tæt samarbejde mellem skole, dagtilbud, SFO og fritidsklub.