21.478 job matcher din søgning 21.478 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Langeland KommunePsykolog til beskæftigelses- og sygefraværsindsats i Langeland Kommune

Langeland Kommune

Som psykolog i Jobcenter Langeland vil du have en todelt funktion.

I beskæftigelsesindsatserne vil du komme til at arbejde med borgere der har andre udfordringer ud over ledighed. Borgere med emotionelle, relationelle og/eller adfærdsmæssige vanskeligheder der gør, at de ikke har kunnet varetage et arbejde eller uddannelse i kortere eller længere perioder af deres liv. Det kan være borgere med angst, depression, belastningsreaktioner eller andre udfordringer.

I indsatsteamet vil du skulle arbejde tæt sammen med en kollega med sundhedsfaglig viden indenfor adfærd, implementering og den fysiske sundhed. Her vil du skulle bidrage med kulturanalyse af de forskellige enheder, løsningsforslag til at forbedre, forebygge og/eller behandle psykiske overbelastningsreaktioner relateret til arbejdspladsen.

Ikast-Brande Kommune
Sygeplejerske til Sygeplejen Syd, Brande

Ikast-Brande Kommune

Bliver du vores nye kollega?

”Der er altid nye udfordringer og spændende opgaver at løse. Jeg oplever stor selvstædighed i arbejdet og mulighed for medindflydelse i planlægningen af min arbejdsdag” Heidi, sygeplejerske.

Sygeplejen er præget af almindelige og mere komplekse borgerforløb. Vi er meget bevidste om at tage udgangspunkt i borgerens tilstand, ressourcer, behov og mål, og altid med en rehabiliterende tilgang i vores sygeplejeindsatser. Vi har fokus på forebyggelse af indlæggelser og tidlig opsporing af begyndende sygdom.

I Ikast-Brande Kommune arbejder vi med projekt Erantis, hvor hovedformålet er at skabe større trivsel for både borgerne og medarbejderne gennem øget selvbestemmelse og involvering.

Vordingborg KommuneSSH/SSA til selvstændig stilling som udekørende aftenvagt i Distrikt Solhøj

Vordingborg Kommune

Vi ønsker os en kollega til en fast stilling som SSH/SSA i aftenvagt i det udekørende team i Distrikt Solhøj til besættelse snarest muligt. Stillingen er på 28 timer i et 5/2 rul med weekendvagt hver 2. weekend i lige uger.

Du skal have fokus på, at:

 • "vores" borgere skal have et værdigt liv
 • levere ydelser af høj kvalitet med et smil på læben
 • bidrage til et godt fagligt og socialt fællesskab i teamet

Samtidig er det vigtigt, at du har gode evner til at sortere, prioritere og handle hensigtsmæssigt på opgaver og problemstillinger i hverdagen.

Behandlingsskolerne ApS
Læringskonsulent til skolevægringsenheden Vendepunktet

Behandlingsskolerne ApS, København

Brænder du for helhedsorienterede indsatser og er både effektiv og motiverende?

Vi søger en lærer til vores skolevægringsenhed Vendepunktet, hvor fokus er, at eleverne bryder skolevægringen og igen kan komme i skole.

Behandlingsskolerne

Som lærer i Vendepunktet er du tilknyttet 2-5 elever som har skolevægring i større eller mindre grad. Du er altid i team med en behandlingsansvarlig psykolog. Du arbejder der, hvor det giver mening for eleverne og tilrettelægger selv det meste af din tid. Opgaven går ud på at danne gode, vedvarende relationer med eleverne, øge deres motivation for undervisning og understøtte og varetage elevernes behandlingsplan og interventioner. Du vil være en vigtig brik i elevernes indslusning på skolerne, og vil også være vigtig ift. at hjælpe Vendepunktets 9./10. klasses elever gennem afgangsprøverne.

Behandlingsskolerne ApS
Spæncom A/S
Vedligeholdelsestekniker til Vemmelev

Spæncom A/S

Vi viser vejen - vil du med på holdet? Spæncom søger vedligeholdelsestekniker til Vemmelev.

Til vores fabrik i Vemmelev søger vi en stabil, selvstændig og ansvarsbevidst vedligeholdelsestekniker. Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, lastvognsmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker eller lign. Det er en fordel, at du har kendskab til forebyggende vedligehold, elektrisk fejlfinding, kedelpasning, svejsning samt hydraulik og pneumatik. Det vil være en fordel med krancertifikat og/eller truck-kørekort.

Spæncom A/S
Humain ApS
PA for CEO/Head of Strategic PMO

Humain ApS søger for kunde

Ser du dig i en nøgleposition, der åbner op for internationale karrieremuligheder?

I tæt sparring med CEO kommer du til at stå i spidsen for interne og eksterne ”Must Win Battles” og projekter i samarbejde med øvrige funktioner samt stakeholders. Som leder af en mindre PMO afdeling etablerer du et stærkt, tværgående samarbejde med ledergrupperne på tværs af funktioner og landegrænser.

Du får en nøglerolle i implementering og forankring af strategiplanen. Med sparring og dialog fra CEO udarbejder du oplæg, der understøtter de strategiske mål, til brug ved virksomhedens interne og eksterne kommunikation og aktiviteter.

Vordingborg KommuneFagligt dygtig vejleder til forsikrede ledige

Vordingborg Kommune

Brænder du for at have løsningsorienterede og motiverende dialoger med forsikrede ledige? Har du et indgående kendskab til arbejdsmarkedet, og kan du sætte opkvalificering samt uddannelse på dagsordenen?

Dagpenge og Opkvalificering søger en fagligt dygtig og målrettet vejleder, der trives med og formår at tage udgangspunkt i borgerens situation. Dine arbejdsopgaver er:

 • at iværksætte mål- og virksomhedsrettede aktivitetstilbud.
 • at hjælpe borgere hurtigst muligt tilbage til job og arbejdsmarked samt tale uddannelse og opkvalificering med dem.
 • at afholde individuelle jobsamtaler, fællessamtaler med a-kasserne, administrative opgaver samt indgå i et tværgående samarbejde med virksomhedskonsulenter, anden aktør og uddannelsesinstitutioner.
Næstved Flisecenter
Vi mangler en lagermedarbejder — er det dig?

Næstved Flisecenter, Næstved

Vi har travlt og søger en ekstra medarbejder til vores lager, som skal indgå i et team på fire. Dine opgaver bliver at plukke og modtage varer, aflæsse eksportbiler og andet i den stil.

Hos Næstved Flisecenter bliver du en del af en dynamisk virksomhed, hvor vores mål altid er at gøre vores bedste og give vores kunder en god oplevelse, samtidig med at vi har det rart og sjovt med hinanden.

Lidt om dig:

 • Du har erfaring med lagerarbejde og trives med orden
 • Du har truck- og kørekort
 • Du er i god fysisk form, da der er en del tunge løft
Vordingborg KommuneSSH/SSA Aftenvagt i hjemmeplejen - Distrikt Solvang

Vordingborg Kommune

Er du uddannet SSA/SSH? Og holder du af at køre ud og hjælpe borgere i eget hjem? Så er en stilling som aftenvagt i Distrikt Solvang måske noget for dig.

Stillingen er på 28 timer i gennemsnit om ugen med opstart snarest eller senest 1. september 2021 - med weekendvagt hver anden weekend i ulige weekender.

Om dig:

 • Du har høj faglighed og er i stand til at holde fokus på borgeren i en travl hverdag
 • Du mestrer en åben og ærlig dialog, både skriftligt og mundtligt
 • Du har kørekort
Telenabler ApSEr du engageret, motiveret og tålmodig? Så er det dig, vi søger til vores kundeserviceteam

Telenabler ApS, Birkerød

Hos Telenabler søger vi nye kandidater til vores erfarne Operations Team.

Du bliver del af et meget erfarent og effektivt team med vidt forskellige baggrunde og aldre, du kommer til at arbejde på tværs af opgaverne i teamet og i organisationen. Du vil blive involveret i andre opgaver så du skal have overblik og kunne holde flere bolde i luften på samme tid, samtidig med at du smiler i telefonen.

Dine primære opgaver vil være at besvare kundehenvendelser samt at modtage ordrer fra vores kunder på telefonen samt på mail/tickets. Du vil hjælpe kunder med at komme godt i gang med deres produkter, besvare spørgsmål til abonnementer og løsninger.

A/S HAI HorsensTeknisk projektansvarlig

A/S HAI Horsens, Horsens

På grund af flere større og komplekse opgaver søger vi en stærk teknisk projektansvarlig, der kan styre projektforløb med hensyn til kundekrav, tidsplan, tekniske specifikationer og økonomi.

Som teknisk projektansvarlig kan du se frem til at arbejde med følgende opgaver:

 • Assistere de eksterne sælgere og være bindeled mellem produktion, salg og underleverandører.
 • Projektstyring i tæt dialog med eksterne sælgere.
 • Industrialisering - fra test/prototype til færdig produktionsinstruktion for mass production.
Attendo A/S
Attendo hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere i dagvagt eller aftenvagt

Attendo A/S

Vi søger dig, som har en sundhedsfaglig baggrund, som gerne vil arbejde i en travl hjemmepleje, hvor medarbejderne så vidt muligt har faste borgere. Vi mangler både dag- og aftenvagter, som vil arbejde mellem 30 og 37 timer ugentligt – aftenvagter arbejder 28 timer pr. uge. Du har et ønske om at være en del af et team, hvor vi spiller hinanden gode. Du trives i en hverdag, som er præget af spændende udfordringer, og hvor dagene ikke er ens.

Du skal varetage udførelse af pleje- og omsorgsopgaver. Du får kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere og du skal sikre, at dokumentation og borgernes ydelser bliver udført efter gældende regler. Du skal sikre, at tildelte ydelser tager hensyn til borgerens ressourcer og sikre rette dokumentation. Du skal arbejde rehabiliterende og ud fra gældende lovgivning, København Kommunes kvalitetsstandarder og serviceniveau.

Attendo A/S
Torben Lildholdt, Andreas Agger & Rikke Haahr I/SØre-, næse- og halsklinikken Horsens søger ny klinikassistent

Torben Lildholdt, Andreas Agger & Rikke Haahr I/S, Horsens

Veldrevet øre-, næse- og halsspeciallægepraksis i Horsens søger ny deltidsmedarbejder til 20-30 timers stilling om ugen med en fast ugentlig fridag. Tiltrædelse. 01.09.2020 eller snarest derefter.

Du skal være uddannet inden for det sundhedsfaglige område, klinikassistent, lægesekretær eller social- og sundhedsassistent. Kendskab til EG Clinea lægesystem er en fordel, men ikke et krav. Vi regner med, at du skal oplæres.

Arbejdet består i patientkontakt og udførelse af forskellige kliniske opgaver som fx høreprøver, allergitest, test af lugtesansen, vejledning i søvnudredning, instrumenthåndtering og klinisk assistance til lægerne ved behov.

Derudover vil arbejdet bestå af receptionsarbejde så som booking af tider, journalføring, visitation og vejledning af patienter.

Ikast-Brande Kommune
Pædagogmedhjælper til Brande Børnehaverne

Ikast-Brande Kommune

Vi søger medhjælpere på 37 timer.

Brande Børnehaverne er en treenighed af Brande Børnehave med fokus på natur og udeliv. Børnehuset med fokus på musik og kreativitet samt Idrætsbørnehaven Tumlehøj med fokus på krop og bevægelse. Det er tre forskellige børnehaver, men med fælles rammer som læring, leg og bevægelse, hvor der er fokus på det enkelte barn og dets behov samt et højt fagligt niveau. Der er ingen faste grupper, men derimod tilpasses de pædagogiske indsatser det enkelte barn og børnegruppens nærmeste udviklingszone.

Vi søger medhjælpere, som kan hjælpe i de forskellige børnehaver, alt efter behov. Som medhjælper vil du indgå i arbejdet med børnene, men vil have et stort ansvar omkring de praktiske gøremål i løbet af dagen.

Saxe Hansen A/S
El-konstruktør/montør

Saxe Hansen A/S, Langå

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer indenfor robotter og maskinanlæg udfordres?

I øjeblikket har vi brug for en el-konstruktør/tavlebygger med baggrund som industrielektriker, automationstekniker, automationsteknolog, ingeniør el.lign., der ønsker en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

Vores produkter er overvejende robotanlæg til plastindustrien, typisk bestående af 6-aksede robotløsninger, Co-Bots og lineære servorobotter. Som el-konstruktør skal du i samarbejde med vores mekaniske konstruktører og tekniske chef kunne designe disse anlæg.

Saxe Hansen A/S
CityCallCenter ApS
Kundeservice-specialist på deltid søges til vores nathold. Er det dig?

CityCallCenter ApS, København

Hos CityCallCenter tilbyder vi professionel telefonpasning for virksomheder 24/7 — 365 dage om året, og derfor søger vi medarbejdere, der er indstillet på at arbejde alle ugens dage.

Måske er du studerende, har sabbatår, er en moden profil som ønsker at arbejde deltid eller noget helt fjerde.

Som ansat på vores nathold skal du elske dit eget selskab, og samtidig holde dig selvmotiveret. Aktivitetsniveauet om natten er lavt, men yderst vigtigt, da vores kunder er afhængige af vores tilgængelighed på denne tid af døgnet.

Du forventes samtidig at kunne udføre administrativt arbejde af forskellig karakter afhængig af kompetencer og interesser. Så lyder det som dig, er du den rette til jobbet til at hjælpe vores virksomheders kunder i telefonen om natten.

ROI Consulting A/STeknisk tegner

ROI Consulting A/S søger for LBP Engineering A/S i Vipperød

LBP Engineering A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed med en stærk, stabil vækst på 10% til 15% om året, som er kåret som Gazelle flere år i træk. Vi har kontor i både Søborg og Vipperød.

Vi forfølger vores vækststrategi og søger afledt en dygtig teknisk tegner/assistent, der dokumenteret har erfaring med at kunne lede større komplekse byggeprocesser.

Du får +50 kollegaer, der med udgangspunkt i rådgivning til farmaindustrien, kraftværker og energisektoren har det tilfælles, at vi alle samarbejder i et uformelt dynamisk tværfagligt miljø og besidder viljen til at gøre en forskel for kunderne.

OK-Fonden
5 gode grunde at søge stillingen som sygeplejerske hos OK-Fonden Gurli-Vibeke

OK-Fonden, Odense

Inden du suser videre, så læs lige med her! Der er nemlig mindst 5 gode grunde til, at du skal søge stillingen hos Gurli-Vibeke.

OK-Fonden Gurli-Vibeke er et hjem for 26 mennesker med demens. Som sygeplejerske får du en blændende mulighed for at blive udfordret og udvikle dig både fagligt og menneskeligt.

Hverdagen på Gurli-Vibeke er sygeplejefagligt komplekst. Beboerne har sammensatte sygdomsforløb, hvor alle dine kompetencer, erfaringer og evner bliver sat i spil blandt andet som tovholder ved multisygdom, palliative og terminale forløb.

Som sygeplejerske arbejder du rehabiliterende, forebyggende og har det kliniske blik for tidligt at identificere, planlægge og udføre sygeplejen i ofte meget uforudsigelige og komplekse forløb.

INTER-GASTRO A/S
Servicetekniker som kan levere og servicere kaffe- og espressomaskiner udstyr

INTER-GASTRO A/S

Er du klar på nye udfordringer, hvor du bruger dit servicegen og din fingersnilde til at redde vores kunders dag? Og vil du have en selvstændig hverdag med en stor portion medbestemmelse?

For os er service ikke blot en ydelse – det er en holdning. En holdning, som du udlever hver eneste dag, når du sørger for, at vores kunder i restaurationsbranchen fortsat kan servere flot softice, saftige burgere og varme drikke til den danske befolkning.

Her kører du ud hjemmefra og bruger størstedelen af din tid hos dine kunder, som bl.a. 7-Eleven og McDonald’s. I gennemsnit er du på 2-3 servicebesøg om dagen.

Du hjælper især med at holde deres kaffe og espressomaskiner kørende. I starten kommer du selvfølgelig med ud på sambesøg med en kollega, så du kommer godt ind i sagerne.

INTER-GASTRO A/S
Blue Water Shipping A/S
Eksport Gateway luftfragtsspeditør til Billund

Blue Water Shipping A/S

Yder du den bedste service overfor kunder, agenter samt leverandører? Kan du lide at have en hverdag hvor ikke 2 dage er ens? Kan du finde den mest optimale løsning for forretningen, og ser du mulighederne i stedet for begrænsningerne? Kan du holde et køligt overblik også når det går stærkt?

Blue Water Shipping A/S

Kan du svare ja til ovenstående, så kan det være netop dig, som vi er på udkig efter!

Vi har travlt og har derfor behov for et ekstra sæt hænder. Du har her muligheden for at blive en del af vores unikke team i Billund , der er karakteriseret af en stærk teamånd – høj faglighed med opbakning af resten af kontoret og et unikt fællesskab med en uformel omgangstone./p>

Blue Water Shipping A/S