25.787 job matcher din søgning 25.787 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rejsekort & Rejseplan A/S
Får du energi af at koordinere og sikre effektive processer? Så kan du blive vores nye Projektleder

Rejsekort & Rejseplan A/S, Søborg

Hvis du er erfaren i koordinering og at holde styr på processer, kan du blive vores nye projektleder hos Rejsekort & Rejseplan A/S. Vi er på vej i en ny retning med vores projekt- og forretningsudvikling, og vi leder lige nu efter en projektleder med stor koordineringsevne, motivation, struktur og lyst til at skabe gode resultater. Hos os får du indflydelse, god sparring, opbakning og et engageret og socialt arbejdsmiljø.

Som Projektleder skal du være med til at sikre, at vi når i mål med vores projekter inden for de aftalte deadlines og budgetter med det aftalte indhold og optimal ressourceanvendelse. Dit primære fokus kommer til at ligge inden for projektledelse og koordinering. Et par dage om ugen vil dine opgaver være af mere administrativ karakter samt ad hoc-opgaver for din nærmeste leder.

Rejsekort & Rejseplan A/S
Jobindex A/S
Kok med ambitioner – udfold dine evner ved Furesøen

Jobindex A/S søger for Furesøbad ApS i Værløse

Vil du lave rigtig god og smagfuld mad sammen med Yudhir, Sebastian, Magnus, Halil, Nicolai og Frederik?

På Restaurant Furesøbad kan vores gæster nyde lækker b’lunch eller a la carte retter, og vi huser fester, møder, konferencer m.m. Vi har plads til 250 gæster indendørs og 150 gæster på vores terrasse med udsigt over Furesø.

”Vi er gode til at have en dialog omkring nye muligheder og ændringer. Her er meget medbestemmelse, og vi er ikke præget af en traditionel køkkenstil med hård tone. Der er plads til dig og dine ideer,” fortæller restaurantchef Finn Madsen.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Cloud Sales Specialist – ready to unleash your tech potential?

Jobindex A/S recruiting on behalf of Hewlett Packard Enterprise A/S in Allerød

Are you ready to accelerate your technical sales talent at a leading tech company working with an edge-to-cloud platform that transforms businesses around the world?

“We want to be digital in every corner of our company. And you will become an important part of our digital data-driven mission, evolving and developing alongside us,” says Bjørn Nielsen, Country Manager, Hybrid IT.

Curious? Read more about the job here.

Jobindex A/S
Junge's Bakery ApS Medarbejdere til bageri/café

Junge's Bakery ApS, Blåvand

Vi søger i Junge's Bakery lige nu nye medarbejdere til den kommende sæson i vores bageri/café i Blåvand med opstart så hurtigt som muligt 2022.

Dine arbejdsopgaver er følgende:

 • Ekspedition ved kassen
 • Servicering af kunder
 • Køkkenarbejde
 • Bageri-salg.
Spar Blåvand Mangler du eller nogle af dine venner et job til sommer, så se med her

Spar Blåvand

Vi søger i Spar Blåvand medarbejdere til den kommende sommersæson.

Dine arbejdsopgaver er følgende:

 • Ekspedition ved kassen
 • Servicering af kunder
 • Varehåndtering
 • Bagerisalg

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, hvor der lægges vægt på sammenhold og et godt arbejdsmiljø. Mangler du et sted at bo, kan vi muligvis også hjælpe med dette. Vi søger medarbejdere i alle aldersgrupper, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Dansk Køl & Varme Konsulent med en teknisk tankegang

Dansk Køl & Varme, Roskilde

Brænder du for at gøre en indsats for klimaet? Er du god til at sætte dig ind i tekniske problemstillinger? Og kan du godt lide at være lidt af en ekspert på dit område? Så kan stillingen som teknisk konsulent i Dansk Køl & Varme være lige noget for dig.

Vi søger en teknisk konsulent, der kan styrke Dansk Køl & Varmes position som kølebranchens kompetente samlingspunkt. Der er tale om en nyoprettet stilling. Du vil derfor selv kunne være med til at præge og udvikle stillingens konkrete indhold.

Som udgangspunkt skal du bl.a. stå for disse opgaver:

 • Give vejledning til medlemmerne om regulering, standardisering og best practice inden for køleteknik samt relevante dele af tilgrænsende fagområder (f.eks. el, vvs og kemikalier).
 • Udforme vejledninger, oversigter og andre skriftlige bidrag, som er beregnet på let forståelig formidling af faglige problemstillinger.
Ejnar A. Wilson A/S
Plastmontør til spændende kundeopgaver

Ejnar A. Wilson A/S, Egå

Er du håndværkeren, der vil have mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Det vil vi gerne give dig! Udfordres du af at blive mødt med høje forventninger? Det vil vores kunder gerne gi’ dig! Vi er eksperter i plastmontage og elsker at gå en ekstra mil for vores kunder.

Ejnar A. Wilson leverer løsninger indenfor trykrørsystemer og ventilation med både projektleverancer og service/vedligehold. Vi har mere og mere travlt og søger derfor dig til vores team af plastmontører.

Ejnar A. Wilson A/S
Mayekawa Nordic
Elektroingeniør til styretavledesign

Mayekawa Nordic, Nyborg

Vil du være med til at udvikle en helt ny generation af miljøvenlige køleanlæg og varmepumper til industrien?

I Mayekawa Nordic A/S søger vi lige nu en kollega til en nyoprettet stilling som elektroingeniør. Du bliver en del af et stærkt og dynamisk ingeniørteam i en spændende udviklingsafdeling. Vi er i fuld gang med at udvikle en helt ny produktserie af ammoniak køleanlæg og varmepumper med fokus på at nytænke produkt og produktionsproces.

Din primære rolle bliver at stå for vores styretavledesign- og styringsudvikling samt installationsteknik i forbindelse med udviklingen af de nye køleanlæg og varmepumper.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som elektroingeniør eller elektriker, gerne med erfaring som tavlebygger, programmør, projektleder eller udvikler.

Mayekawa Nordic
Ecit Services A/S Group Payroll Specialist til spændende international rolle

Ecit Services A/S søger for Nordic Sugar A/S i København

Er du en erfaren lønspecialist fra en større international virksomhed eller konsulenthus, og brænder du for effektivisering af lønsystemer, forretningsgange og arbejdsprocesser? Vil du samtidigt gerne arbejde for en større virksomhed, hvor du vil få en alsidig og varierende arbejdsdag i et internationalt miljø? Så er denne stilling lige dig!

ECIT søger på vegne af Nordic Sugar A/S en Group Payroll Specialist, som bliver ansvarlig for koncernens Payroll setup. Her arbejder du med effektivisering af en række forskellige løn projekter i både Danmark og internationalt i samarbejde med ledere fra både de nationale lønafdelinger samt Group HR og Group IT.

Herudover kommer du til at arbejde med lønbehandling i den danske organisation for at opbygge viden omkring lønbehandlingen, samt forståelse for hvilket ændringsbehov der er i den danske del af organisationen.

Gem
Jobindex A/S
Printtekniker – få fuld frihed på landevejene

Jobindex A/S søger for KYOCERA Document Solutions Danmark A/S

Vil du selv styre din arbejdsdag, og er du klar til masser af kilometer under hjulene? Og nyder du at give kunderne ekstra store smil på læben, når du opsætter og reparerer deres kvalitetsprintere?

”Når du triller ud ad indkørslen, starter din officielle arbejdsdag. Derfra bestemmer du selv, i hvilken rækkefølge du besøger kunderne,” siger din kommende leder, Jørgen Jensen.

Du kører alene ud til kunderne i din gulpladebil. Her servicerer du alle KYOCERAs modeller, og det klæder vi dig selvfølgelig godt på til. Dine arbejdstider er mandag-torsdag 8-16 og fredag 8-15.30 – og du planlægger selv dine besøg, så længe du overholder vores aftaler med kunden.

Klar til kilometer og kopimaskiner? Læs mere her

Jobindex A/S
Dansk Video Center A/S
AV-/Video-projektleder og intern sælger til DVC i Søborg

Dansk Video Center A/S

Har du erfaring indenfor salg og/eller udlejning af AV-udstyr, kan vi muligvis tilbyde dig et job i vores afdeling i Søborg.

Vi søger en medarbejder, der er god til kundekontakt, med relevant teknisk baggrund, og samtidig er en dygtig sælger, som kan arbejde selvstændigt, deltage i kundemøder og udforme tilbud på salg og udlejning af AV-udstyr til konferencer og møder. Du vil indgå i vores team af dygtige AV-fagfolk, som dagligt betjener vores erhvervskunder med levering og montering af AV-udstyr.

Dine arbejdsopgaver indeholder bl.a.:

 • Salgsarbejde
 • Projektledelse og live afvikling
 • Udformning og fremsendelse af tilbud og ordrer
Dansk Video Center A/S
Kauza ApS
Analyse- og Insightskonsulent

Kauza ApS, København

Du fungerer som konsulent for en række af vores kunder i FMCG, herunder kundekontakt og analyser på vores shopperdata.

Dit ansvar vil blandt andet omfatte følgende:

 • Generelt være go-to partner for Kauzas FMCG kunder. Du har ansvaret for en række kunder, deres leverancer i samarbejde med vores team.
 • Skabe indsigter, konkrete anbefalinger og gøre vores kunder i stand til at træffe kommercielle beslutninger på baggrund af shopperdata i PowerBI.
 • Deltage og afholde præsentationer for kunder.
 • På sigt ligger der også et salgsansvar, i at sikre en fortsat vækst i Kauza.
Kauza ApS
DGI Byen
Supervisor til DGI Byens Bowling

DGI Byen, København

Har du erfaring med bar og bowlingdrift – eller bare en af tingene? Kan du lede en flok af unge u-uddannede ”bartendere”? Har du stort overblik og sans for kvalitet – og kunne du tænke dig at være en del af et stærkt fællesskab? Så er du måske vores nye bowlingsupervisor.

Vi søger to supervisorer til vores bowlingcenter i DGI Byen, som kan være med til at lede vores team af dygtige medarbejdere og servicere alle vores gæster.

Du kommer gerne med en bar- eller restaurationsbaggrund, eller det kan være, du kommer fra et andet bowlingcenter og har lyst til at lære nye ting.

DGI Byen
DGI Byen
Selskabsafvikler/Supervisor

DGI Byen, København

Har du erfaring med at afvikle selskaber – både små og store? Kan du lede en stor flok af unge tjenere, der ikke er uddannet, ved alle typer af serveringer? Har du et stort overblik og sans for kvalitet – og kunne du tænke dig at være en del af et stærkt fællesskab? Så er du måske vores nye selskabsafvikler.

Flere erfarne kolleger til at afvikle selskaber i størrelsen 20-500 pax, der også kan indgå i afviklingen af store selskaber på op til 2500 kuverter i en af Københavns smukkeste venues, nemlig Øksnehallen.

Vi søger kolleger både til fastansættelse og til løsansættelse, hvor det sagtens kan være, du er ansat et andet sted til dagligt.

DGI Byen
DGI Byen
Kokke/køkkenassistenter til moderne køkkendrift

DGI Byen, København

Er du madnørd, har sans for kvalitet og brænder for at lave god mad, og har du erfaring med moderne køkkendrift, så er det måske dig, vi søger til stillingen som kok eller køkkenassistent i DGI Byen?

Vi søger kokke/køkkenassistenter til henholdsvis det varme og det kolde køkken. Jobbet som kok eller køkkenassistent er med stort fokus på tilberedning af kreativ og velsmagende mad til vores konferencecenter, morgenmadsrestaurant og Øksnehallen.

DGI Byen
DGI Byen
Tjener til konferencecenter

DGI Byen, København

Har du erfaring med at afvikle konferencer – både små og store? Kan du skabe service i verdensklasse, og ved du, hvad der skal til for, at gæsten føler sig i centrum? Har du stort overblik og sans for kvalitet – og kunne du tænke dig at være en del af et stærkt fællesskab – så er du måske vores nye konferencetjener.

Flere erfarne kolleger til at afvikle konferencer i størrelsen 2-500 pax. Derudover byder jobbet på afvikling af store selskaber på op til 2500 kuverter i en af Københavns smukkeste venues, nemlig Øksnehallen.

Vi søger både tjenere til fastansættelser og afløsere. Hverdagen tager udgangspunkt i CPH Conference, og dit hovedformål er at afvikle konferencer her.

DGI Byen
Jobindex A/S
Butiksmedarbejder til Roskilde

Jobindex A/S søger for Fest & Farver

Som vores nye butiksmedarbejder bliver du en del af et team på 15 sjove og skøre kollegaer i vores forretning i Roskilde. Sammen tager vi os rigtig godt af vores kunder. Vi sørger for, at butikken er flot og indbydende og fylder op på hylderne med vores mange varer fra det store lager, der er tilknyttet butikken.

Din arbejdsuge bliver på fuldtid, 37 timer – heraf hver anden lørdag.

I højsæsonerne har vi rigtig meget at lave, og her yder alle en ekstra indsats. Her viser vi for alvor vores styrke – både som individualister og som team – og formår at holde butikken og humøret i top og selvfølgelig stadig leve op til vores gode kundeservice. Og det er noget, vi er rigtig stolte af at kunne.

Jobindex A/S
Gem
Ikast-Brande Kommune
Indgangen til SOSU-uddannelse er HER

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune – et godt sted at lære - et godt sted at være

Vi søger hele tiden elever til ansættelse på

 • grundforløb 2 SOSU og hovedforløb (sammenhængende ansættelse)
 • hovedforløbet til social- og sundhedshjælperuddannelsen
 • hovedforløbet til og social- og sundhedsassistentuddannelsen
 • EUX

Hvilken af dem du ønsker, snakker vi om.

Du får løn under hele uddannelsen!

 • Du har lyst til at være en del af frontpersonalet - både nu og i fremtiden
 • Du har lyst til at arbejde inden for fællesskaber, og samtidig løfte en stor samfundsmæssig opgave
 • Du har lyst til at arbejde professionelt med mennesker og at være stolt af dit fag
 • Du har lyst til at udvikle din identitet, selvstændighed og personlige kompetencer
Hotel Sønderborg Strand Fuldtidstjener

Hotel Sønderborg Strand

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle vores restaurant, og være en del af en arbejdsplads, der tror på, at god service kommer af stor arbejdsglæde og god trivsel.

Vi på Hotel Sønderborg Strand søger en dygtig tjener til vores restaurant, konferencerum og selskaber. Du bliver en del af den daglige drift i et engageret og kompetent team.

Du får nogle kompetente og flinke kollegaer, en spændende og alsidig hverdag, der består både af konferencer, a la carte og selskaber. Du skal sikre vores mange gæster den bedste service og den gode oplevelse. Du skal sammen med restaurantens ledelse være med til at præge og udvikle hotellets profil, så vi kan leve op til vores gæsters krav.

Dansk Maskincenter A/S
Servicemontør til landbrugsmaskiner

Dansk Maskincenter A/S, Toftlund

Vi mangler en ny kollega til vores serviceteam i Toftlund. Vi udfører serviceopgaver af enhver slags på alle typer landbrugsmaskiner. Når det gælder traktorer, er vi autoriseret forhandler af Massey Ferguson. Vi søger en servicemontør, som har interesse for sprøjter og Grimme maskiner. Du vil får grundig oplæring heri.

I stillingen modtager du kunden i vores værksted, du får derfor meget kundekontakt. Opgaverne løses på værkstedet, men også hjemme hos kunden. Med udgangspunkt i produktviden sikrer du, at kunden får en individuel tilpasset løsning. Du medvirker til at planlægge din dag i en vis udstrækning.

Vi tilbyder dig et job i et team med god energi og humor og håber, at du bidrager hertil.

Dansk Maskincenter A/S