17.944 job matcher din søgning 17.944 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Odense Kommune

Chef for de sociale indsatser i Odense Kommune

Odense Kommune

Jobrehabilitering 2 er et ambitiøst område i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune. Hver dag går knap 200 medarbejdere på arbejde med et brændende engagement i at gøre en forskel for vores borgere.

Vi er et område præget af store forskelle og stor faglighed på de enkelte områder. Men vi har en fælles værdi; vi tror på og giver aldrig op, når det handler om mennesker.

Vi søger nu en ny chef, der deler vores passion, som vil stå i spidsen for at virkeliggøre vores visioner og være vores ambassadør for det sociale område.

Du kommer til at stå i spidsen for et komplekst område, hvor du skal favne en stor bredde i opgaver og fagligheder. Vi arbejder ind i sammenhængen mellem det socialfaglige, det sundhedsfaglige og beskæftigelsesindsatserne. Ikke alene i kommunen men også på tværs af sektorer.

Odense Kommune
Jobindex A/S
Økonomichef til stilling med natur og dyreliv i fokus

Jobindex A/S søger for Aage V. Jensen Naturfond i København

 • Har du det bedst i en rolle du selv kan præge, og er det vigtigt for dig, at dit arbejde gør en reel forskel?
 • Vil du være med til at bevare, beskytte, udvikle og synliggøre danske naturværdier gennem samarbejde om vigtige naturprojekter?
 • Og har du lyst til at give alle i Danmark mulighed for at opleve en rig natur i dag og i fremtiden?

Vi vil den rige natur og de gode naturoplevelser
Vi prioriterer rig natur og ønsker at foretage en aktiv naturforvaltning for at sikre en bedre tilstand i naturen. Vi arbejder for biodiversitet, som er væsentlig for naturens udvikling, og vi ønsker at nutidige og fremtidige generationer får rige naturoplevelser.

En central rolle med indflydelse på morgendagens natur
Som økonomichef får du 15 gode kolleger og ildsjæle, som går på arbejde med et større formål.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Ballerup KommuneSocial- og sundhedshjælperelever

Ballerup Kommune

Kan du lide at gøre en forskel og trives du blandt ældre mennesker, så er social- og sundhedshjælper uddannelsen måske noget for dig!

Som social- og sundhedshjælperelev kommer du til at løse borgernære opgaver inden for omsorg, pleje og praktisk hjælp inden for et rehabiliterende perspektiv. Du er god og har lyst til at samarbejde, da borgere, pårørende og andre fagpersoner er vigtige personer i dit arbejde.

Uddannelsen som social- og sundhedshjælper er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skole og praktik. Uddannelsen varer 1 år, 2 måneder og 3 uger.

Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistentelever

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger social- og sundhedsassistentelever til opstart d. 2. august 2021.

Har du lyst og mod til at pleje og yde omsorg for andre mennesker? Er du nysgerrig, engageret og reflekterende? Så er du måske en af de elever vi søger.

Som social- og sundhedsassistentelev kommer du til at arbejde med omsorgs-, og sygeplejefaglige og rehabiliterende opgaver hos den enkelte borger, som skal have støtte i dagligdagen. Du får en god alsidig uddannelse, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

BALLERUP KOMMUNE TILBYDER

 • Strukturerede uddannelsesforløb med uddannede praktikvejledere
 • Organiseret tid til fordybelse og refleksion
 • Fællesundervisning med refleksion
Rudersdal KommuneVedbæk Skole søger ny skoleleder og glæder sig til at møde dig

Rudersdal Kommune

Vi søger en elevcentreret skoleleder til Vedbæk skole pr. 1. august 2021, som skal bygge videre på skolens solide fundament, og skabe fremdrift mod vores ambitiøse mål om at skabe en skole, der både giver eleverne mod på livet og lyst til at lære mere, og som de vil komme i hver dag, selvom de ikke skulle.

Som skoleleder på Vedbæk Skole skal du være optaget af, hvad der bedst understøtter elevernes læring og trivsel, og du skal være nysgerrig på, hvordan eleverne oplever deres skole. I Rudersdal tror vi på, at vores elever forbliver motiverede, når vi ser skolen og undervisningen igennem deres øjne, og når vi skaber læreprocesser med udgangspunkt i hver enkelt elevs forudsætninger. Dét mindset skal du helst dele med os.

Energi Ikast Service A/SKontorelev til spændende forsyningsvirksomhed!

Energi Ikast Service A/S

Er du klar til at blive en del af et stærkt team?

Som kontorelev bliver du en del af teamet i administrationen, der både håndterer økonomi såvel som kundeservice. I administrationen er vi gode til at samarbejde, sparre og bruge hinanden i hverdagen. Hos os sørger vi for en grundig oplæring og vi har fokus på høj faglighed og personlig udvikling.

I elevtiden vil du komme til at arbejde med diverse IT-systemer i forbindelse med afregning af forsyning, bogholderi, tekstbehandling, Excel og tidsregistrering.

Energi Ikast er et moderne forsyningsselskab med en stærk grøn profil. Vi leverer el, varme og fiber til Ikast og opland og organisationen er ejet af forbrugerne. Det betyder, at vi er en lokalt forankret virksomhed med fokus på fællesskab og at det er kunder og andelshavere, der er med til at bestemme, hvilken retning Energi Ikast skal bevæge sig i.

Compass Human Resources Group A/SEmbedded Software Developer

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf of Cryptera in Glostrup

Do read on if you are a passionate Embedded software developer!

Cryptera is in the midst of an exciting and thrilling transition period – going from a traditional hardware/ software enterprise now wanting to explore and develop the vast possibilities within IoT Security. On behalf of Cryptera´s R&D department, we are now searching for an Embedded Software developer.

As part of Cryptera´s embedded software team you will be involved in the development of embedded software for Cryptera´s existing and new products as well as maintaining and developing solutions of different software security components for the company´s IoT clients.

Compass Human Resources Group A/S
Compass Human Resources Group A/SSoftware Developer – JAVA

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf of Cryptera in Glostrup

Do you want to join a company and a team creating IoT security solutions for national and international clients?

Cryptera is in the midst of an exciting and thrilling transition period – going from a traditional hardware/ software enterprise now wanting to explore and develop the vast possibilities within IoT & Security. On behalf of Cryptera´s R&D department, we are now searching for a Java Software developer.

As a Java developer you will be involved in the development of Java software for Cryptera´s existing and new products. Your primary responsibility will be transforming the existing Secure Provisioning System into a web services based solution.

Compass Human Resources Group A/S
Hørsholm KommuneVil du være en del af vores stærke demensfaglige team på Plejecenter Sophielund? Er du en nærværende afdelingsleder, der vil være med til at gøre en forskel?

Hørsholm Kommune

Vil du være med til at sætte retning, og sikre individuel pleje og omsorg til borgere med demens, i samarbejde med fagligt kompetente medarbejdere, så er det dig vi søger.

Plejecenter Sophielund er hjem for 61 beboere med middelsvær-svær demens. Plejecenteret består af 7 mindre etplans huse, hvor der i hvert hus bor 8-10 beboere. Du vil blive afdelingsleder for fire af husene, og en samlet medarbejdergruppe på ca. 35 fastansatte. Vi er et stort tværfagligt team der sammen værner om at skabe et hjem for beboeren.

Det er vigtigt at du brænder for både faglig ledelse og personaleledelse, da begge dele vil være en stor del af dine opgave i hverdagen.

FinansministerietVelfærdspolitisk Center søger ambitiøs medarbejder til arbejdet med at lægge sporene for Danmarks digitale fremtid

Finansministeriet, København

Som medarbejder i Velfærdspolitisk Center (VPC) kommer du helt ind i maskinrummet i arbejdet med at omsætte vigtige politiske dagsordener til virkelighed. Du vil således i VPC komme til at spille en central rolle i udviklingen af den offentlige sektor – med særligt fokus på udarbejdelsen af regeringens digitaliseringsstrategi, der skal være med til at bringe Danmark og danske virksomheder ud af coronakrisen og stærkere ind i fremtiden.

Vi arbejder med at drive og understøtte regeringens politik for modernisering og fornyelse af den offentlige sektor - i tæt samarbejde med kolleger i departementet, Finansministeriets koncern, andre ministerier samt interessenter.

ØkonomistyrelsenVisionær og handlekraftig direktør

Økonomistyrelsen, København

Vil du stå i spidsen for en central styrelse, der arbejder for en veldrevet og sammenhængende offentlig sektor? Interesserer du dig for økonomistyring, analyse, indkøb, datadrevet ledelse samt udvikling, implementering og drift af systemer og robotter? Kan du skabe holdbare løsninger i tæt samarbejde med kunder og interessenter, og er motivation og inspiration af andre gennem din ledelse en del af dit DNA? Så er du måske den nye direktør i Økonomistyrelsen.

Som direktør for Økonomistyrelsen får du ansvaret for en central og vigtig styrelse med ca. 375 engagerede medarbejdere, og du bliver daglig leder for to vicedirektører og en teamleder.

SundhedsministerietErfaren HR-konsulent til projektledelse af digitale HR-projekter og generelle HR-opgaver

Sundhedsministeriet, København

Er du skarp til dialogen med mange forskellige interessenter? Vil du være med til at sikre en smidig implementering af nye processer og systemer, samt løse en bred vifte af HR-kerneopgaver?

I Koncern-HR i Sundhedsministeriet har vi fokus på at levere en høj service til ministerområdets ni styrelser og institutioner. Du bliver del af en stor og dynamisk HR-afdeling med ca. 40 kollegaer, hvor der er plads til faglig specialisering og udvikling.

Vi skal snart i gang med at implementere Statens nye HR-system, ”Statens HR” og vi vil gerne have dig til at være projektlederen. Vi har fokus på optimering via digitale projekter og har også andre projekter på vej, fx vedrørende HR-nøgletal. Derudover skal du i stillingen varetage generelle HR-administrative opgaver, rekrutteringer og forhandlinger mv.

IsbryderenDagbehandlingsskolen Isbryderen søger uddannet lærer

Isbryderen

Dagbehandlingsskolen Isbryderen er på udkig efter en uddannet lærer til skolens afdeling for de 6 – 17 årige elever med primært autismespektrumforstyrrelser, skolevægring, sociale udfordringer, angst osv.
Den lærer vi søger, skal være med til at gøre en positiv forskel for skolens elever, deres familier og for udviklingen på skolen generelt.

Skolens elever har brug for voksne med overskud, der er sikre og tydelige i deres handlinger. Det betyder, at vi søger en lærer, der er robust, stabil og nysgerrig.

Ansøgere med linjefag i dansk, engelsk og evt. madkundskab og tysk vil blive prioriteret højt.

IsbryderenDagbehandlingsskolen Isbryderen søger skolepædagog

Isbryderen

Dagbehandlingsskolen Isbryderen er på udkig efter en uddannet pædagog til skolens afdeling for de 6 – 17 årige elever med primært autismespektrumforstyrrelser, skolevægring, sociale udfordringer, angst.

Vi søger en uddannet pædagog, der vil være med til at gøre en positiv forskel for skolens elever, deres familier og for udviklingen på skolen generelt. Skolens elever har brug for voksne med overskud, der er sikre og tydelige i deres handlinger. Det betyder, at vi søger en medarbejder, der er robust, stabil og nysgerrig.

På Isbryderen vægter vi samarbejdet på tværs af faggrupper højt, så lyst og evner til samarbejde med andre pædagoger, lærere og psykologer er en forudsætning for at blive en del af vores team.

IBA Erhvervsakademi KoldingSystem- og projektkoordinator

IBA Erhvervsakademi Kolding

IBA Erhvervsakademi Kolding søger en dygtig og engageret system- og projektkoordinator, der kan indgå i vores IT-team sammen med 3 kollegaer.

Du har erfaring med IT-arkitektur og har ligeledes solide planlægningsmæssige kompetencer. Derudover evner du at skabe godt overblik over de behov, vores forskellige medarbejdergrupper har.

Vi har brug for en dygtig kollega, der i en central rolle kommer til at spille sammen med IBA’s IT-driftsleder. Sammen skal I tilrette og udvikle IBA’s komplekse IT-struktur.

Syddansk Erhvervsskole
Undervisere til grundfag på erhvervsuddannelser og EUX

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Syddansk Erhvervsskole søger undervisere til grundfagene: Dansk, engelsk, samfundsfag, matematik og fysik på erhvervsuddannelser og EUX – niveau F til C.

Du bliver en del af et team, der udvikler, planlægger og gennemfører grundfagsundervisning på erhvervsuddannelserne og EUX. Vi har brug for kolleger, der brænder for at arbejde med de unge og synes, det er spændende at være med til at styrke elevernes kompetencer og udbygge digitaliseringen.

Du får din base på Campus SDE Odense C med rig lejlighed til dialog med faglærere på de enkelte erhvervsuddannelser, fordi det er vigtigt, at eleverne oplever en god sammenhæng mellem undervisningen i grundfagene og den faglige undervisning, der er knyttet til elevernes branche.

Vestas Wind Systems A/S
IT Compliance & Risk Specialist

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you ready to step into the renewable industry and take on a central role as IT Compliance & Risk Specialist?

You will become a part of a centrally placed department with the ambition to collaborate and support across Vestas to further lift the information security, risk & compliance discipline. The IT Audit & Compliance department is a part of the Office of the CIO and collaborates broadly across the organisation within the information security, risk & compliance domain through virtual network structures.

As a risk and compliance specialist, you will assume the responsibility of further develop the IT risk methodology and framework support Global IT in mapping and maintaining a list of IT security controls based on known standards such as ISO27001, NIST, etc.

Vestas Wind Systems A/S
Vestas Wind Systems A/S
Specialist – Power Solutions

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you ready for new and exciting opportunities as a specialist in power solutions? If you are motivated, able to handle multiple tasks effectively and have a positive attitude, then you might be the right candidate for the opportunity.

As a member of the technical management team you will be the main responsible for documenting and maintaining module requirements, interfaces, and design risk assessment structure for the HUB, supported by the designers within the HUB area.

 • You will drive system engineering understanding across the HUB module, hereunder lead requirements breakdown from product to components in the full value chain
 • You will implement best practice DFMEA work across submodule and be the go-to person
 • You will take responsibility for the HUB module process, guidelines, and tools roadmap, and drive selected roadmap projects
Vestas Wind Systems A/S
Semler GruppenServicerådgiver til Semler Retail Gladsaxe

Semler Gruppen, Søborg

Trives du i en udadvendt rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores værksted? Så er du måske vores nye servicerådgiver, som er klar til at arbejde med det fælles mål for øje – at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Hos Semler Retail Gladsaxe er det altafgørende for os, at vi altid leverer en professionel og ekstraordinær god service. Vi søger en dygtig servicerådgiver, som kan matche vores høje niveau og evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket samt det gode humør.

I denne position rådgiver du vores kunder om deres værkstedsbesøg, afdækker kundens behov og bruger dette som et grundlag for at tilsikre en sublim kundeoplevelse og god rådgivning.

Greve KommuneSygeplejerske til Greve Kommunes Akutteam

Greve Kommune, Karlslunde

Vores kollega har søgt nye udfordringer – så vi er modne til en ny kollega i Greve Kommunes Akutteam. Vi er et velfungerende Akutteam, der det seneste år har haft stødt stigende antal opkald, og efterspørgslen på vores ydelser er også stigende.

Akutteamet er normeret til 4 sygeplejersker – og vi har brug for en ny kollega.

Klientellet i Greve Kommune er mangfoldigt og favner flere forskellige sociale lag, hvorfor vores opgaver er af meget forskellig karakter. Majoriteten er hos borger >65 år. Dette kræver en interesse inden for såvel geriatri, psykiatri og høj grad af almen somatik og akut sygepleje.

Vi tilbyder

 • Engagerede og motiverede kollegaer
 • En plads i et vellidt Akutteam, som mødes med positiv indstilling
 • En uforudsigelig hverdag, hvor ingen dage er ens
 • Indflydelse på teamets fortsatte udvikling