20.249 job matcher din søgning 20.249 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sund & Bælt Holding A/S
Kommerciel advokat eller jurist søges til inhouse advokat-team centralt i København

Sund & Bælt Holding A/S

Vi søger en advokat eller jurist med en kommerciel tilgang og med erfaring inden for kontrakter, som skal indgå i det nuværende team af højt specialiserede inhouse advokater. Teamet er ansvarlig for alle de forretningsnære juridiske forhold i Sund & Bælt-koncernen og bistår med indgåelse af kontrakter på eksisterende infrastruktur, igangværende infrastrukturprojekter og kommende kritisk infrastrukturprojekter.

Du skal have lyst til at specialisere dig inden for det lovområde, der dækker vejafgifter med henblik på at yde juridisk rådgivning og bistå med indgåelse af aftaler med samarbejdspartnere.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og gode vilkår for medarbejdere og deres familier.

Sund & Bælt Holding A/S
Dansk Sygeplejeråd
Museumsvært til Dansk Sygeplejehistorisk Museum (deltid)

Dansk Sygeplejeråd, Kolding

Dansk Sygeplejemuseum søger en udadvendt, smilende og kvalitetsbevidst medarbejder til at tage imod museets gæster og passe billetsalget.

Der er tale om en deltidsstilling med en arbejdstid beliggende i weekender, på helligdage og hverdage i skolernes ferie i tidsrummet 09.45 til 16.15. Det er det perfekte job for fx studerende, efterlønnere eller andre med lyst til at arbejde på Dansk Sygeplejehistorisk Museum.

Du vil blive en del af billetsalgsgruppen og kommer til at indgå i et team af frontpersonale på i alt fire museumsværter, hvor velkomst og service er nøgleordene.

Dansk Sygeplejeråd
JMV-Cables A/S Målbevidst Key Account Manager med el-teknisk viden søges

JMV-Cables A/S, Gadstrup

Er du en erfaren og vedholdende sælger med el-teknisk baggrund, der ved, hvad godt købmandskab er og kan forhandle som en garvet kræmmer, så er det her jobopslag skræddersyet til dig.

Vi søger en handlekraftig og vedholdende key account manager, der kender forskellen på et installationskabel og gummikabel. Om du er uddannet el-installatør, elektriker eller har erfaring fra en el-grossist er underordnet. Det vigtigste er, at du taler flydende elektrisk og kan fortælle vores kunder, hvilket kabel der løser deres problem. Du vil få tildelt din egen personlige kundeportfolie, så målstyring og -opfølgning er en naturlig del af din arbejdsdag, og du kan lide at sætte høje standarder og blive målt på dem.

Bright Bird A/S Vi søger en speciallæge i Almen Medicin til vores Medical & Health-afdeling

Bright Bird A/S, Hørsholm

Hos os får du fantastiske kolleger, der alle har masser af energi, gode kompetencer og en enorm dedikation. Vi er en nyopstartet virksomhed med en spændende portefølje af opgaver, og alle har en vigtig rolle. Den kompetenceperson, vi dog mangler, er dig, der er speciallæge i Almen Medicin.

Du får mulighed for at udvikle din stilling i en retning, der giver mening for både virksomheden og dig selv. Vi er en virksomhed i rivende udvikling, så du skal være forberedt på nye og spændende opgaver. Vi tilbyder en fleksibel hverdag, hvor du vil være en del af et proaktivt og innovativt tema – her er en unik mulighed for indflydelse og ansvar.

A-Speakers Sales Lead

A-Speakers , Odense

Har du købmandskab og et kommercielt mindset, og har du lyst til at bruge disse kompetencer i en unik branche? Går du forrest for at sikre relationen og den komplette kundeoplevelse? Vil du dertil gribe muligheden for at bygge karriere i en vækstende international forretning, så er det dig, vi leder efter, som vores nye Sales Lead.

Markedet for vidensdeling i B2B er gunstigt og for at nå vores mål, skal vi bruge dig. Dig, der vil bygge en international salgskarriere i et job med både langsigtede strategiske mål og kortsigtede sejre.

Jobbet starter på gulvet, så du kender grundlaget for, hvordan forretningen kører. Des mere dit kendskab til markedet for foredrag forøges, vil stillingen i stigende grad få det taktiske ansvar for salg.

Gem
Kalundborg Forsyning A/S
Projektleder til udrulning af fjernvarme

Kalundborg Forsyning A/S

Kalundborg Forsyning søger en projektleder, der skal frelse byer i kommunen for naturgas og udrulle fjernvarmen. I den ideelle verden har du ingeniørmæssig baggrund, et godt kendskab til forsyningsbranchen og et drive der gør, projektet kommer i hus.

Forsyningen står overfor en udvidelse af fjernvarmenettet og her skal der tænkes innovativt, fx større ø-drift løsninger eller mere klassiske løsninger med et tvist.

Dit fokus er udrulning af fjernvarme og projekterne står klar og venter på dig. Du er med i hele processen i alt fra rammesætning, udvikling af konceptet, design, udførelse og den efterfølgende læring.

Kalundborg Forsyning A/S
Gem
Stigefabrikken.dk ApS E-handels assistent / produktkoordinator

Stigefabrikken.dk ApS, Roskilde

Til Skandinaviens førende online forhandler af stiger, stilladser og trappeløsninger søges en struktureret og datafokuseret produktkoordinator.

Din fornemmeste opgave bliver at sikre, at vores webshops altid er 100% salgsklar, og at sortimentet fremstår indbydende og inspirerende, samt konverterer bedst muligt.

Som E-handels assistent / produktkoordinator arbejder du med styring og administration af alt omkring vores varesortiment; herunder, priserne, produktbeskrivelserne, billederne, kampagnerne m.m.

Fonden Drive - School Of Motivation Er du vores nye kollega i Drives skolevægringsteam?

Fonden Drive - School Of Motivation, Billund

Vi vokser! Derfor søger vi lige nu endnu en kollega, der kan varetage arbejdet og den vigtige relation med elever og familier.

Du vil modtage introduktion, sparring og kontinuerlig supervision i dit arbejde som konsulent. Men det er vigtigt, at du kender til skolevægring, at du er selvstændig, og at du befinder dig godt i at være alene med eleven og familierne – for det er her, de fleste af dine timer vil være.

I Drive bliver du en del af et mindre team – men i stor vækst - hvor seriøsitet og faglighed går hånd i hånd med humor og leg. Her fungerer en bordtenniskamp fint som opvarmning til en udviklingssnak.

International School of Hellerup Marketing and Communications Coordinator

International School of Hellerup

We are looking for an experienced and dynamic Marketing and Communications Coordinator. The successful candidate will implement the school’s marketing and communications plan and will be responsible for raising awareness of the school’s brand, generating enquiries and delivering outstanding communications to our parent and student community and other key stakeholders.

The Marketing and Communications coordinator will work to deliver across the following areas of marketing and communications:

  • Brand management
  • Digital presence, including SEO, website and social media strategic content management
  • Advertising and public relations
Sund & Bælt Holding A/S
Kundeservicemedarbejder til Brobizz

Sund & Bælt Holding A/S, København

Brænder du for service? Har du lyst til at udvikle og vedligeholde kunderelationer?

Her bliver du ansvarlig for at besvare vores kundehenvendelser via telefon og mail til primært eksisterende og delvist til nye kunder. På sigt får du medansvar for at opbygge viden i forretningen. Det sker i samarbejde med dine dygtige kollegaer både i og uden for temaet. Du bliver en del af Brobizz’ ambitioner om at løfte vores kvalitet til et endnu højere niveau.

Vi sørger for et grundigt onboardingprogram, så du får en god introduktion til Brobizz’ kunde- og produktportefølje, vores services og alle Brobizz’ partnerskaber. Det giver dig et godt overblik over sammenhængen mellem kunden, produkterne og betalingsstederne.

Sund & Bælt Holding A/S
Brødrene Dahl
Bliv handelselev i Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, København, Slagelse, Kalundborg, Nykøbing F. og Esbjerg

I Brødrene Dahl gør du en forskel for vores kunder, når du sørger for, at de altid har de varer, som de skal bruge. Du bliver en del af en uformel kultur, hvor samarbejde, humor og en positiv stemning vægtes højt. Som elev hos os får du gode karrieremuligheder, de bedste kollegaer, stor faglighed, et stærkt fællesskab - og fri i weekenden!

Se video om Brødrene Dahl som arbejdsplads

Du kommer til at arbejde i en af vores butikker. Dine dage bliver aldrig ens. Du ekspederer ved kassen, finder varer frem, fylder varer op, rådgiver håndværkerne, bestiller varer, administrerer og hjælper hver dag dine kolleger med at sikre, at håndværkerne kan arbejde så sikkert, effektivt og smart som muligt.

Brødrene Dahl
Frederiksberg Kommune Tandplejer søges til Tandreguleringen i Frederiksberg Kommunes Tandpleje

Frederiksberg Kommune

Vores tandreguleringsteam består af 3 specialtandlæger, 3 tandplejere og 6 klinikassistenter. Vi er et team hvor sparring og godt kollegialt samarbejde har stor betydning for vores daglige arbejde.

Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og gode samarbejdsevner.

Anerkendende kommunikation er en integreret del af vores kultur, som vi løbende har fokus på. Ligeledes har vi fokus på kompetenceudvikling, som både sker ved sparring og ved efteruddannelse.

Best Travel A/S Kreativ marketingmedarbejder til rejsebureauet Best Travel

Best Travel A/S, Frederikshavn

Rejselysten er vendt tilbage, og hos Best Travel har vi igen travlt med at sørge for gode ferierejser for vores gæster. Derfor søger vi nu en forstærkning i vores marketingteam.

Best Travel tilbyder rejser, hvor vores gæster rejser i grupper ifølge med en dansk rejseleder. Denne rejseform appellerer især til seniorerne, som udgør langt den største del af vores gæster.

Vi søger en kreativ og bred marketingprofil, som kan indgå som det 3. ben i vores marketingteam. Her har vi hver især nogle primære ansvarsområder, men overlapper også hinanden, ligesom vi også samarbejder med et eksternt bureau omkring de digitale discipliner.

Fredensborg Kommune
Afdelingsleder til AKT-området og specialklasserække på Endrupskolen

Fredensborg Kommune

Brænder du for børns udvikling, læring og trivsel, er det dig, vi søger som leder til vores velfungerende specialklasserække og til ansvaret for AKT-området på Endrupskolen.

Vi søger en erfaren, positiv, nysgerrig og nærværende afdelingsleder, som skal indgå i skolens ledelsesteam med koordinerende ansvar for AKT-området. Du vil blive nærmeste leder for personalet i vores specialklasseafdeling for ca. 30 børn med generelle indlæringsvanskeligheder, og som visiteres fra hele kommunen.

Vi er en mindre skole med stærke fællesskaber og vægt på gode relationer og trivsel for alle, med tydelige værdier og gode traditioner.

Frederiksberg Kommune Klinikassistent søges til Tandreguleringen i Frederiksberg Kommunes Tandpleje

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommunes Tandpleje for Børn- og Unge søger en klinikassistent til fastansættelse 3-5 dage om ugen på vores tandreguleringsafdeling.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. juni 2023 eller snarest.

Frederiksberg Kommunes tandreguleringsafdeling består af 8 klinikker. Vores tandreguleringsteam består af 3 specialtandlæger, 3 tandplejere og 6 klinikassistenter. Vi er et team, hvor sparring og godt kollegialt samarbejde har stor betydning for vores daglige arbejde.

Vi yder et højt serviceniveau, hvorfor vi forventer at du er fagligt stærk.

Politiets Sprogforbund Alsidig bogholder 20 timer/uge

Politiets Sprogforbund, Frederiksberg

Politiets Sprogforbund, der er en af politiets ældste medlemsdrevne organisationer, blev dannet i 1943 for at understøtte de politiansattes interesse for sprog og kultur. Sprogforbundet har ca. 10.000 medlemmer, der alle er ansat i – eller pensioneret fra – en stilling i politiet eller anklagemyndigheden.

Her står et lille team på tre fastansatte deltidsmedarbejdere for den daglige drift. Det er en af disse stillinger, der nu er ledig til besættelse.

Du vil blive del af et lille dedikeret team, der skal dække alle opgaver indenfor regnskab, administration og medlemsbetjening, Det er derfor vigtigt, at du er indstillet på at skulle kende til og kunne løse alle typer opgaver. Som teamets bogholder får du et særligt ansvar for bogføring, betalinger og afstemninger.

Fonden Grantoftegaard
All round-medarbejder til økologisk landbrug

Fonden Grantoftegaard, Ballerup

Brænder du for det grønne og har du lyst til at gøre en forskel for folk på kanten af arbejdsmarkedet?

Grantoftegaard søger en ny medarbejder med en relevant jordbrugsfaglig eller håndværksmæssig baggrund, som vil være med til at skabe gode og trygge arbejdsfællesskaber for unge med særlige behov og borgere i beskæftigelsesforløb.

Din daglige gang vil være på vores økologiske landbrug i Ballerup, hvor vi dyrker grøntsager og naturpleje, samt opkvalificerer og uddanner folk på kanten af arbejdsmarkedet. Du vil primært blive tilknyttet vores Naturpleje, der bl.a. har ansvar for vores dyrehold.

Zwilling J. A. Henckels Skandinavien A/S
Økonomiassistent til Zwilling – 25 timer pr. uge

Zwilling J. A. Henckels Skandinavien A/S, Ballerup

Er du en dygtig og erfaren bogholder/økonomiassistent med sans for detaljer og med overblik? Er du passioneret omkring brands? Er du klar til nye spændende udfordringer?

Zwilling J. A. Henckels er i rivende udvikling og har det seneste år lanceret flere nye produktkategorier blandt andet små elektriske køkkenmaskiner og en lang række andre produkter. Udover nye kategorier er der fuld tryk på eksisterende og nye kunder i hele Skandinavien.

Zwilling J. A. Henckels Skandinavien A/S
KRUNIKA Trælast-sælger

KRUNIKA søger for Vida Wood Danmark i Hejls

Motiveres du af ansvar under stor frihed, livet på landevejen, og er du vild med duften af træ?

Vi har travlt og udvider nu vores team. Som vores nye trælast-sælger bliver det dit ansvar at styrke VIDA´s markedsposition på det danske marked samt pleje eksisterende kunder hos tømmerhandlerne. Du vil overtage nogle eksisterende kunder samt arbejde med at opbygge nye kunderelationer.

Du vil typisk have 2-3 dage på landevejen og resten af tiden på vores kontor i Hejls ved Kolding.

Triplan International A/S
Piccolo/Piccoline

Triplan International A/S, Ishøj

Vi søger en piccolo/piccoline til vores bogholderi 8 timer om ugen.
Arbejdstiden er fleksibel på hverdage.

Arbejdsopgaver

  • Arkivering
  • Opdækning til møder
  • Forefaldende opgaver, herunder opfyldning af kopipapir, scanne dokumenter m.v.

Vi tilbyder

  • 8 timer om ugen
  • En fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til din skolegang
Triplan International A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV