16.835 jobannoncer matcher din søgning 16.835 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Er du en ørn til IT- og Sikkerhedsjura - og har du mod på at prøve kræfter med en af de største og mest komplekse IT-porteføljer i Danmark?

Frederiksberg

Brænder du for at løse de juridiske aspekter ved cybersikkerhed, herunder persondataretlige spørgsmål, og har du lyst til på daglig basis at blive udfordret på dine kompetencer inden for en bred palet af teknologianskaffelser og IT-udviklingsprojekter?

Du vil få en udadvendt rådgivende rolle, hvor du kommer til at have et tæt fagligt samspil med såvel dine juridiske kollegaer som centrets øvrige teams inden for fx risikovurderinger, teknisk sikkerhed og informationssikkerhed mv.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Spillemyndigheden

Jurist søges til spændende opgaver inden for lotterier

Odense C

Som jurist i Spillemyndigheden administrerer du spillelovgivningen i samarbejde med kompetente kolleger. Spillemyndigheden sikrer rammerne for fair spil i Danmark og giver vejledning til spiludbydere med tilladelse til udbud af spil.

Du vil arbejde inden for lovgivningen på området for almennyttige lotterier og monopollotterier. Du vil få indblik i de forskellige juridiske områder, som kontoret Lotteri og Landbaseret Spil varetager og være med til at udvikle og føre tilsyn på områderne.

Spillemyndigheden
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier inden for PostgreSQL, Zabbix eller driftsautomatisering i en stor koncern?

Frederiksberg

Infrastruktur Operations er et veletableret og ambitiøst kontor med ca. 20 IT-teknikere. Vi står for al håndtering af de databaser- og middlewareplatforme der understøtter SKAT’s samfundskritiske systemer.

Du vil komme til at arbejde med løsningsdesign, drift, vedligehold og videreudvikling, og du bliver en del af et engageret og specialiseret team. Du vil få gode muligheder for at udvide dine tekniske kompetencer gennem kurser og uddannelse.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Skattestyrelsen

Graduates Selskabsskat - Kickstart din karriere i Store Selskaber i København

København S

Skat er ikke enkelt – derfor har vi brug for dig. Brænder du for at arbejde med multinationale koncerners nationale og internationale skatteforhold? Er du god til at gennemskue komplekse strukturer, og har du flair for revision, regnskab samt national og international selskabsskatteret? Drømmer du om at blive en af Danmarks allerbedste selskabskatte-eksperter?

Så start din karriere med et 2-årigt graduateforløb hos os, hvor du efterfølgende er sikret fastansættelse. Der vil være mulighed for at præge dine arbejdsopgaver afhængigt af dine interesser og faglige styrker.

Skattestyrelsen
STARK Danmark

STARK Ølgod søger Sælger til trælasten

Ølgod

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg, samtidig med, at du vinder nye ordrer?

Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vores kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig. 

STARK Danmark
Sparekassen Danmark

Privatkunderådgiver til Odense N

Odense N

Du får ansvaret for din egen mindre kundeportefølje, hvori der er god plads til flere kunder. Med udgangspunkt i eksisterende portefølje og netværk i øvrigt skal du opsøge og tiltrække nye kunder.

Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Gem
GEjSER

Butiksbestyrer

Thisted

Vi fortsætter rejsen – og åbner endnu en ny butik. Det betyder, at du lige nu har muligheden for at blive en del af holdet og samtidig bidrage til det overordnede fælles mål om at hjælpe vores kunder med at ændre deres rygevaner.

Du får ansvaret for butikkens daglige drift, herunder sublim kundeservice, lagerbeholdning, salgstal, rådgivning samt udvikling og ledelse af butikkens medarbejdere. Samtidig er du med til at gøre en forskel, og hjælper vores kunder hen imod et sundere alternativ til tobakscigaretter.

Gem
EG A/S

Support af EPJ-løsninger til Healthcare-branchen

Kolding

Bliver du motiveret af at hjælpe andre til succesoplevelser i hverdagen? Og har du evnen til at sætte dig ind i og løse komplekse problemstillinger?

Så har vi et spændende job til dig hos en af Danmarks bedste softwarevirksomheder. EG Healthcare er en del af EG-koncernen. Vi leverer moderne elektroniske patientjournalsystemer (EPJ-løsninger) som er helt i front med den teknologiske udvikling. Til vores supportteam i Kolding søger vi kolleger, som brænder for at yde god support til vores kunder og give vores brugere en positiv oplevelse.

Gem
Tivoli A/S

Er du vores nye kontorelev i Tivoli Food?

København V

Er du nysgerrig på, hvor mange medarbejdere det kræver at holde Tivolis Foods spisesteder åbne 100 timer om ugen og hvad der skal til for at afvikle en vellykket Fredagsrock i plænebarerne?

Vi forventer ikke, at du kan det hele, inden du starter, men vi håber, at du er nysgerrig og interesseret i at:

  • Koordinere og supportere afdelingen administrativt
  • Opfølgning på data og KPI’er for afdelingen

Din elevtid hos os vil give dig en masse ansvar og erfaring, som ruster dig til din videre karriere.

Region Sjælland

Diabetessygeplejersker til Nærklinikkerne med base i Nakskov

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne?

Vi søger en diabetes sygeplejerske, der bl.a. kan indgå i følgende opgaver:

  • Varetage selvstændige sygeplejefaglige konsultationer
  • Varetage telefonisk kontakt med patienterne, receptfornyelser, visitation o.a
BEUMER Group A/S

Student Worker - Airport Project Execution

Aarhus N

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

We are offering an opportunity for students, who want to put their administrative and project management skills to the test in an international setting.

You will take on a wide range of administrative tasks to support the project execution, and it´s important that you are interested in a role, where you will focus on being the go-to admin person and thrive with taking on a lot of different ad hoc tasks.

We offer a job of appr. 10-15 hours weekly - the precise working hours will be agreed and depends on your availability.

BEUMER Group A/S
Gem
NBCD A/S

Student Assistants for NBCD A/S within Clinical Operations

Søborg

Do you dream of working with pharma and research? Are you curious, service-minded, and envision yourself thriving in a dynamic research environment with varied tasks?

Then come join us as a student assistant and become part of a company, that operate at the forefront of international drug development research, where you'll have the opportunity to broaden your skillset, shape your own day and contribute to various projects.

Region Sjælland

Beredskabschef – til styrkelse af et regionalt beredskab i et turbulent trusselsbillede

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsHvis du motiveres af at gøre en forskel ved at sikre et resilient regionalt beredskab for vores næsten 20.000 ansatte, så de kan fortsætte deres arbejde for vores 850.000 borgere, har du nu muligheden for at blive vores nye beredskabschef.

Jeg ser frem til at få en leder, der kan være med til at sætte en klar retning for vores spændende regionale beredskabsarbejde. For mig er det meget vigtigt, at den nye enhed arbejder både på strategisk og operationelt niveau, og at vi møder vores regionale kolleger i øjenhøjde og kommunikere den beredskabsfaglige opgave på en konstruktiv måde med fokus på at skabe udvikling.

Magnus, din kommende medarbejder
IN-STORE A/S

BE-KIND Brand Ambassadører til Storkøbenhavn

Siden 2004 har BE-KIND været på en mission om at skabe en bedre verden - en snack og en handling ad gangen. Vores ikoniske BE-KIND barer – er lavet med ingredienser, du kan se og udtale – og er med til at vækste en helt ny sund snacking-kategori.

Du bliver en del af et Field Marketing Team, der gør BE-KIND synlig i hele København gennem events, forbruger- og samplingsaktiveringer samt på sociale medier hele året.

Gem
WaterCare

Rotationstøber/produktionsmedarbejder

Assens

WaterCare rotationsstøber og monterer tanke, pumpebrønde mv. på egen fabrik i Assens. Virksomheden er i en spændende udvikling og vi søger derfor en dygtig medarbejder til vores støbeafdeling.

Opgaverne vil kunne variere, men der vil primært være tale om arbejde ved vores to rotationsstøbemaskiner, hvor du skal klargøre støbeforme med PE plastpulver, betjene støbemaskinerne og afforme de støbte emner.

Du vil indgå i et team bestående af i alt 5 støbere og du vil få en grundig oplæring.

Landinspektørfirmaet LE34 A/S

Kort- og landmålingstekniker til LE34 København

Ballerup

Brænder du for at arbejde med opmåling og være ude i marken? Og har du gode tekniske færdigheder og forståelse for præcisionsarbejde? Så er du muligvis vores nye kollega.

Du vil få mulighed for at beskæftige dig med opgaver som f.eks.:

  • Etablering og indmåling af fikspunkter til større anlægsprojekter
  • Afsætning på byggepladser – både store og små

Du kan se frem til en hverdag med højt til loftet, en flad organisationsstruktur og uformel omgangstone. LE34 er en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig sammen med os.

Lidl Danmark K/S

Souschef - Fuldtid - Brønshøj

Brønshøj

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar?

Du tager aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater. Hos os får du ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb. Som Europas største dagligvarekæde har vi nemlig høje ambitioner til fælles – i verden og i hverdagen, med grænseløse muligheder og holdånd i en klasse for sig.

Lidl Danmark K/S
Gem
RS Group

Key Account Manager - Syddanmark og Fyn

I denne rolle vil du være i spidsen for vores vækststrategi, ansvarlig for at identificere og kvalificere potentielle kunder, pleje eksisterende relationer og aktivt udvide vores tilstedeværelse på markedet.

Du vil arbejde tæt sammen med den Internal Key Account Manager, om proaktivt at drive salget i distriktet. Dit fokus vil være på at administrere, vedligeholde og udvikle vores kundeportefølje og sikre varige og frugtbare partnerskaber. Som repræsentant for RS Components vil du udvise professionalisme, engagement og RS-kompetencer i alle interaktioner.

DSB
Gem
DSB

Account Manager - Start din salgskarriere hos os

Taastrup

Du arbejder måske lige nu med salg i en butik, et callcenter, i en supportfunktion eller lignende og ønsker at udvikle dig i en karriere indenfor salg?

Din opgave er at sælge vores attraktive løsninger til erhvervskunder, primært små- og mellemstore virksomheder. Vores løsninger omfatter bl.a. erhvervskort, hvor virksomheders medarbejdere kan rejse med toget i arbejdstiden til en fordelagtig pris.

Nogle af vores personalegoder er fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

DSB
Jobboozt ApS søger for Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Gem
Jobboozt ApS

Ejendomsadministrator søges

København V

Som den erfarne og engagerede ejendomsadministrator, du er, vil du komme til at varetage en portefølje af foreningsejendomme, der både omfatter ejerforeninger og andelsforeninger.

Du varetager dine porteføljer selvstændigt i hele processen fra start til slut med fokus på ordentlighed. Du har den direkte kontakt til bestyrelser og beboere, og du får rig lejlighed til selvstændig sagsbehandling og gode muligheder for løbende udvikling af dine kompetencer.

Du vil sparre med vores juridiske team indenfor fast ejendom, og sammen med dine ambitiøse kollegaer er du med til at sikre, at det er sjovt at gå på arbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV