15.579 job matcher din søgning 15.579 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 15.579 resultater.
River Stone Biotech ApSRESEARCH SCIENTIST/SENIOR RESEARCH SCIENTIST with expertise in Biosensors

River Stone Biotech ApS, Copenhagen

We seek a highly motivated PhD-level RESEARCH SCIENTIST or a SENIOR RESEARCH SCIENTIST for our R&D laboratory in Copenhagen.

The primary responsibility of this position will be to work with other team members in microbial strain development and metabolic engineering, with specific emphasis on the development of genetic systems for sensing and responding to environmental factors or metabolites in yeast and bacteria. Tasks will include idea creation, planning and reporting as well as hands-on execution of experiments.

The position will give intellectual challenge and rich possibilities to develop your skill sets, and you will be part of commercially and scientifically exciting projects.

Frederiksberg KommuneFrederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering (FKD) søger en social- og sundhedsassistent til nattevagt (7/7)

Frederiksberg Kommune

Har du erfaring som social- og sundhedsassistent og kan du lide udfordringer? Har du en anerkendende tilgang til samarbejde med såvel kollegaer som borgere og pårørende? Så er du den person, vi søger.

FKD ligger på Frederiksberg Hospital og har plads til 112 borgere, fordelt på 4 afdelinger. Vi modtager ca. 1200 borger årligt til et rehabiliteringsforløb, overvejende efter et indlæggelsesforløb på hospital. Derudover tager vi også imod borgere fra eget hjem til afklaring, til vurdering og til palliative forløb. Vi har desuden omsorgspladser til borgere, der er godkendt til plejebolig, men ikke kan vente hjemme.

Vores kerneopgave:
Vi skaber meningsfyldte og individuelt tilrettelagte rehabiliteringsforløb i et tværfagligt miljø, hvor borgeren opnår størst mulig selvstændighed.

Jobindex A/S
Overmontør med faglig stolthed og lyst til kvalitetshåndværk

Jobindex A/S søger for Kvänum Køkkener

 • Vil du have et job med variation og faglig udvikling?

Til vores montageafdeling søger vi en overmontør til at udføre en række forskelligartede opgaver.

Som overmontør bliver du en del af en lille og fagligt stærk montageafdeling med fokus på det gode samarbejde med vores kunder, eksterne entreprenører og kolleger i hele huset. Dit arbejde består i at:

 • Udføre montageopgaver hovedsageligt på Sjælland
 • Løbende vedligeholde vores udstillinger
 • Udføre kvalitetskontrol af opgaver hos kunder
 • Deltage aktivt i træning af eksterne montører

En anden vigtig del af din rolle er at være med til at udbygge og videreudvikle afdelingen, så vi både får flere nye kolleger og bliver endnu bedre til det, vi i forvejen er rigtig gode til.

Jobindex A/S
Verdo
Elektriker til Gadelys Herning

Verdo

Verdo A/S

Til Danmarks største leverandør indenfor offentlig gade- og vejbelysning søger vi en elektriker til at indgå i vores faste team i Herning.

Verdo drifter og vedligeholder ca. 250.000 lyspunkter fordelt over hele Danmark. Udover vejbelysning er vi systemleverandør indenfor trafiksignalanlæg.

For altid at være på forkant med de bedste tekniske løsninger indenfor oplysning af veje og udearealer har vi valgt at udvide dette forretningsområde over de kommende år. Du vil derfor komme til at arbejde i et område, som har vores strategiske fokus. Udover vores kernekompetencer, som omfatter vejbelysning og signalanlæg, arbejder vi med intelligente løsninger indenfor p-anlæg, ladestandere til el-biler og smart-city.

Verdo
DGI
DGI Midt- og Vestsjælland søger en konsulent til esport

DGI, Roskilde

Har du mod på at videreudvikle esport i DGI Midt- og Vestsjælland? Er du tæt på esportsmiljøet og har et stort netværk? Så er du måske vores nye kollega?

Som konsulent får du ansvaret for at videreudvikle, organisere og koordinere DGI Midt- og Vestsjællands arbejde med esport. Esport er en ny idræt i DGI, og dine arbejdsopgaver vil tage udgangspunkt i foreningernes ønsker og behov, da esport stadig er under udvikling i foreningslivet.

Du kommer til at arbejde med følgende områder:

 • Hjælp til opstart af nye esportsaktiviteter og foreninger
 • Foreningsudvikling og sparring med de eksisterende foreninger
DGI
Jobindex A/S
Product Manager – ready to explore the world of Dungeons, Dragons and Dragon Shield

Jobindex A/S recruiting on behalf of Arcane Tinmen in Brabrand

Are you excited about role playing and card gaming – perhaps also mastering the world of wizards, dungeons and dragons? Then you just might be our new “Dungeons and Dragons Project Master”, the professional bridge to get us flying into a bright future with a new range of fantastic gaming products.

We are looking for an experienced and skilled product manager to establish, define, and plan a go to market strategy with our new RPG-addition to the world-famous Dragon Shield brand.

It is a completely new position, and you will carry the full responsibility for our RPG product line. You will be in charge of analyzing and defining the market and the size of market, product needs, product plans and sales strategies and you will see the product range and sales grow.

Jobindex A/S
Asap ApS - Professionel & Aut. skadedyr og svampebekæmpelseErfaren Fugttekniker

Asap ApS - Professionel & Aut. skadedyr og svampebekæmpelse, Taastrup

Du er en dygtig fugttekniker med lyst til nye udfordringer.

Vi har speciale i bekæmpelse af skimmelsvamp, men løser en bredspektret række opgaver med afsæt i skadesservice.

Som en del af vores værktøjskasse har vi hunde, som er trænet til at opspore skimmelsvamp skjult i bygningskonstruktioner.

Du får:

 • Løn efter kvalifikation.
 • Mulighed for at præge stillingen, så virksomheden kan fortsætte sin positive udvikling.
 • Lov at være del af et team, hvor kvalitet vinder over kvantitet. Hvor omhyggelighed vinder over hurtighed. Hvor grønne løsninger skal være en del af vores mindset.
Dansk El-ForbundAkkordmentor

Dansk El-Forbund, København

Dansk El-Forbund søger en dygtig og engageret akkordmentor, der skal være med til at løfte akkordområdet til gavn for vores medlemmer.

Vi har stor fokus på akkordområdet, og vi arbejder for at få akkordsystemet fuld implementeret.

Jobbet består i at:

 • Øge kendskabet til akkordarbejdet
 • Hjælpe med at forankre akkordarbejdet i Dansk El-Forbunds 11 lokalafdelinger
 • Få flere til at lave akkordopmålinger
 • Skabe mere akkordarbejde

Stillingen er tidsbegrænset frem til Dansk El-Forbunds kongres oktober 2022, hvor der tages stilling til, om stillingen skal opretholdes.

Frederikshavn KommuneRusmiddelbehandlere til Behandlingscenter Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at levere professionel rusmiddelbehandling til borgerne og bidrage til, at Behandlingscenter Frederikshavn er en attraktiv samarbejdspartner? Har du erfaring med kognitiv behandling, er du omstillingsparat og omhyggelig med dokumentation? Vi leder efter dig, der altid ser muligheder for borgerne og i de forskellige samarbejdsrelationer, du har.

Behandlingscenter Frederikshavn (BCF) søger et antal nye kollegaer til ansættelse som behandlere i den kommunale rusmiddelbehandling. Det er fuldtidsstillinger, og arbejdstiden er på hverdage og vil formentlig være placeret i tidsrummet mellem kl. 8-18. Der er tale om både faste stillinger og et vikariat.

Primære arbejdsopgaver:

 • Samtalebaseret rusmiddelbehandling via kognitiv adfærdsterapi fortrinsvis i grupper
 • Behandlingsunderstøttende aktiviteter, fx motion og ture ud af huset
 • Opfølgning på behandlingsforløb
Accountor Denmark A/SDygtig leder til regnskabsafdelingen

Accountor Denmark A/S søger for Team Olivia i Herlev

Du får ansvaret for den daglige drift af løn, fakturering og regnskab, herunder ledelse af 8 medarbejdere. Der er mange opgaver og meget ansvar. Stillingen er ny, så du skaber selv rammerne for succes.

Du er en dygtig leder der kan dokumentere dine resultater og du er interesseret i at få skabt gode relationer på tværs af både fagområder, virksomheder og landegrænser.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • Ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere
 • Prioritere ressourcer i samarbejde med direktører, HR og IT
 • Ansvarlig for den daglige bogføring, månedsafslutning og rapportering til ledelsen
Jobindex A/S
Økonomiassistent til bred rolle i succesfuld virksomhed

Jobindex A/S søger for Kvänum Køkkener i Hellerup

  Vil du arbejde både i dybden og bredden med dit fag og spille en vigtig rolle i et stærkt lille team?

”Du får en hverdag i et firma, der går op i ordentlighed og kvalitet. Og da vi er i vækst, er du også med til at videreudvikle teamet,” fortæller projektchef Peter Jantzen.

Som økonomiassistent bliver du en del af økonomiafdelingen, der består af 2 kolleger. Du får ansvar for en bred palette af forskellige opgaver i tæt og godt samarbejde med dine kolleger og indretningsarkitekter i hele huset.

Ydermere kommer du bl.a. til at:

 • Medvirke ved udarbejdelse af budgetter
 • Medvirke ved udarbejdelse af månedsrapportering
 • Opgøre sælgerprovision
Jobindex A/S
UNIGgardin A/SKundekonsulent

UNIGgardin A/S, Nyborg

Til et 12-måneders vikariat i vores kundeservice søger vi en erfaren og udadvendt kundekonsulent, som har fokus på kundens behov, sætter en ære i at yde service af høj kvalitet til både kunder og samarbejdspartnere samt er i stand til at arbejde fokuseret og målrettet med detaljer indtil opgaven er løst.

Er du samtidig glad for at tale i telefon og – endnu vigtigere – kan du smile i den? Så har vi jobbet til dig!

Som vores nye kundekonsulent skal du:

 • Vejlede og servicere vores danske kunder, både over telefon, mail og chat.
 • Have dialoger med samarbejdspartnere og producenter fra både ind- og udland ifm. kundebestillinger.
 • Udføre administrative opgaver inden for bl.a. shipping, tracking og reklamationshåndtering.
Ikast-Brande Kommune
Leder til Rolighedsparken søges

Ikast-Brande Kommune

Vil du stå i spidsen for at skabe det rige hverdagsliv – for beboere og medarbejdere på plejecenteret Rolighedsparken? Vi søger leder, som har erfaring med og brænder for personcentreret omsorg. Vi ønsker indsatser, hvor tværfaglige kompetencer kommer i spil - i et tæt samarbejde med beboeren. En leder, der ligeledes kan skabe attraktive arbejdspladser i samspil med andre.

Stillingens nøgleopgaver er at sikre:

 • Høj sundhedsfaglig kvalitet og sikkerhed i kerneopgaven med udgangspunkt i personcentreret omsorg
 • En udviklende og tæt dialog med beboere, pårørende, frivillige og andre samarbejdspartnere
 • Prioriteringer der understøtter, at mål og strategier opfyldes.
Amalie Search & Selection
Senior Porteføljemanager til Alternative Investment

Amalie Search & Selection søger for PenSam i Farum

PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed med samlet set 430.000 pensionskunder, som de investerer på vegne af. Pensionskunderne har samlet investeringsaktiver på i alt ca. 155 mia. kr. PenSam er ejet af fagforeningen og a-kassen FOA, som har 175.000 medlemmer og 38 afdelinger.

I forbindelse med udvikling af alternative investeringer, er der oprettet en ny stilling som Senior Porteføljemanager. Den nye Senior Porteføljemanager bliver, i tæt samarbejde med afdelingens leder, ansvarlig for at sikre kontinuerlig udvikling af Alternative Investment samt organisation og stab. Af hovedopgaver kan nævnes:

 • Håndtering af eksterne samarbejdspartnere på Alternative Investeringer
 • Proaktiv udvikling af hele den alternative aktivklasse i samarbejde med PM’ere for aktivklasserne
 • Sikring af styringsdokumenter, forretningsgange, retningslinjer, politikker
Dansk Sundhedssikring A/S
Vi udvider vores ledelsesteam – derfor søger vi en kompetent og engageret Teamleder

Dansk Sundhedssikring A/S, Herlev

Dansk Sundhedssikring A/S

Har du lyst til at blive en del af den hurtigst voksende sundhedsvirksomhed i Danmark og samtidig blive ansvarlig for den daglige ledelse af et af vores teams? Vil du være med til at sikre en effektiv og sikker drift, hvor blandt andet synlig og tillidsbaseret ledelse er dit fokus? Så er du muligvis den teamleder, vi søger.

Dine primære ansvarsområder:

 • Personaleledelse af teamet
 • Sikre en effektiv og stabil drift af dit team
 • Være aktiv deltagende på ledermøder, driftsmøder, tavlemøder, teammøder m.m.
Dansk Sundhedssikring A/S
Løvbjerg Supermarked A/SFrugt og grønt chef

Løvbjerg Supermarked A/S, Aabenraa

Kan du inspirere vores kunder med et spændende og varieret sortiment af frugt og grøntsager og som altid kan sikre høj kvalitet? Vil du være leder i et dynamisk miljø, hvor dine beslutninger vil bidrage til vores succes?

Så er det måske dig som skal sikre at frugt- og grøntafdelingen altid fremstår slagsklar og inspirerende.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede, og du skal blandt andet løse følgende opgaver:

 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger og smagsprøver
 • Gennem dine indkøb sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet frugt- & grøntafdeling
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive indkøbsoplevelse
Vordingborg KommuneSvend Gønge-Skolen søger en administrativ koordinator

Vordingborg Kommune, Lundby

Svend Gønge-Skolen søger en dygtig, rutineret administrativ medarbejder, der kan understøtte den igangværende proces med at løfte administrative opgaver fra ledelsesniveau, således at der kan frigøres tid til øvrige opgaver.

Stillingen er på 30 timer ugentligt.

Vi søger én der i samarbejde med skolens anden administrative medarbejder kan assistere skolens ledelse i løsningen af følgende opgaver:

 • Professionel kommunikation til skolens brugere.
 • Sikre at det pædagogiske personale altid kan vejledes i forhold til gældende retningslinjer besluttet i Vordingborg Kommune.
 • Regnskab og økonomiopfølgning.
 • Budget.
 • Indkøb og betaling af regninger.
 • Ferie, barsel og refusion.
Ikast-Brande Kommune
Engparken søger social- og sundhedsassistent pr. 01.01.2021 eller snarest

Ikast-Brande Kommune

Brænder du for at arbejde med ældre i et miljø, hvor vi vægter hjemmelighed, aktivitet og sundhed højt, har vi stillingen til dig.

Du vil opleve et godt arbejdsmiljø og et stærkt fagligt samarbejde med leder, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent/social- og sundhedshjælper, aktivitetsmedarbejder og servicemedarbejder, der blandt andet arbejder med udgangspunkt i Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg. Al plejepersonale skal gennemgå et kompetenceudviklingsforløb ”Et værdigt liv med demens”.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage pleje- og omsorgsopgaver jf. personcentreret omsorg
 • Udføre akutte og komplekse plejeopgaver svarende til kompetencer, Du vil blive oplært i de sygeplejefaglige opgaver, der er på Engparken
 • Hjælpe med overblik og koordinering af teamets opgaver
Carpenter ApS
Produktionsmedarbejder skumproduktion

Carpenter ApS, Højbjerg

Vi søger 1 produktionsmedarbejder til vort team på daghold i vores skumningsafdeling, der producerer skum til både detail og den offentlige sektor.

Carpenter ApS er en af Skandinaviens førende producenter af skumprodukter. Måske kender du os ikke endnu – men du er i kontakt med vores produkter oftere, end du tror. For vi er med til at gøre din sofa hyggeligere, din seng mere komfortabel, og vi bidrager til mere komfort i alle de produkter, hvor blødt PU indgår.

Du skal indgå i et team med følgende arbejdsopgaver

 • Klargøring af skummaskine
 • Produktion af skum
 • Rengøring af skummaskine
Halsnæs KommuneUngevejleder STU - Sølager

Halsnæs Kommune, Hundested

Ungevejleder STU Socialpædagog eller underviser med specialpædagogiske erfaringer søges til Sølager særligt tilrettelagt uddannelse i 2-årigt vikariat pr. 15. januar 2021.

Sølager søger en medarbejder, der kan indgå i team af pædagoger og håndværkere da vores ungevejleder har søgt orlov i 2 år.

Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker og ser du muligheder i de små sikre succeser? Er du tillidsskabende, innovativ og en vedligeholdende motivator? Så er du den vi står og mangler til STU Sølager.

STU henvender sig til unge, der af fysiske eller psykiske årsager ikke vil kunne gennemføre en ungdomsuddannelse på normale vilkår. STU består af undervisning og praktiske læringsaktiviteter, herunder praktik i virksomheder. De unge bliver rustet til at deltage selvstændigt og aktivt i samfundslivet, samt opnår færdigheder til at indgå i sociale sammenhænge og til at få et selvstændigt og aktivt fritidsliv.