3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Foundever Sweden AB
Rejseadministrator for Nordens største rejsearrangør på Cypern!

Foundever Sweden AB, Larnaca

Er du tiltrukket af at kunne arbejde i et af Europas mest solrige lande og samtidig kunne udvikle dig både fagligt og på det personlige plan? Vil du styrke dit CV og samtidig få minder for livet? Velkommen hos os på den vidunderlige middelhavsø Cypern!

Du vil håndtere indgående opkald fra privatpersoner vedrørende spørgsmål om bookinger, rejser og tillægsydelser.

Kontoret du kommer til at arbejde på består af engagerede og fremadrettede kollegaer, der brænder for at levere kundeservice på højeste niveau. Gruppen beskriver sig selv som hinandens "Cypern-familie" og har en fritid, der består af aktiviteter og socialt samvær uanset ugedag.

Foundever Sweden AB
Gem
Foundever
Kundeservicemedarbejder til eBoks - flyttepakke inkluderet!

Foundever, Larnaca (CY)

Du ansættes som kundeservicemedarbejder. I denne stilling skal du behandle indkommende spørgsmål pr. telefon og e-mail.

Vi forstår, at det er et stort skridt at flytte til udlandet. Derfor ønsker vi, at du skal føle dig tryg under hele processen og hjælpe dig med at blive bosat på Cypern. Vi tilbyder en flyttepakke, hvilket betyder, at vi kompenserer for flyveturen og hjælper med at finde bosætning.

Kontoret du kommer til at arbejde på består af engagerede og fremadsynede kollegaer, der brænder for at levere kundeservice på højeste niveau. Gruppen beskriver sig selv som en "Cypern-familie" og har en fritid, der består af aktiviteter og socialt samvær uanset ugedag.

Foundever
Gem
40 Hotel Waiters and Waitress Staff
We are looking for more than 40 Waiters and Waitresess to work at some of the most amazing Hotels on the island of Cyprus.
T.M.C. TOURIST SERVICES V/THOMAS P. WENGLER, Cypern
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV