3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Velas

Bygningskonstruktør

Hinnerup

Vi har rigtig mange byggeprojekter i det åbne land, og vi arbejder primært med projekter indenfor landbruget. Det spænder bredt fra nybyggeri, renoveringer, ændringer af anvendelser og til lovliggørelser af både boliger, stalde og andre bygninger i landzone.

Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Udarbejde myndigheds- og projekttegninger
  • Ansøge samt lave opfølgning, koordinering og udførelse af færdigmeldinger af byggeprojekter
Velas
Elgaard Mancom søger for Lyngsøe A/S
Gem
Elgaard Mancom

PROJEKTLEDER TIL MONTAGE OG SERVICEAFDELING

Hinnerup

Er du en dygtig leder med stærke evner inden for projektplanlægning og kvalitetssikring? Kan du motivere og samle et team omkring fælles mål, så I løfter i fælles flok? Så er dette jobbet til dig.

Som projektleder i montageafdelingen får du det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til det offentlige og byggebranchen, samt mindre montager for vores private kunder.

Du har ansvaret for at sikre den nødvendige kapacitet af interne og eksterne montører, samt sikre, at dine montageteams har den nødvendige viden, uddannelse, træning og det rigtige værktøj til at eksekvere og håndtere montagerne professionelt.

Elgaard Mancom
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV