4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HedeDanmark A/S

Projektleder – Anlæg

Vejle eller Aarhus N

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdspladsBrænder du for projektledelse inden for anlægsbranchen, og har du erfaring med at køre projekter fra start til slut? Så har vi en spændende stilling til dig.

Du får et spændende og meget varierende job, hvor du får mulighed for at sætte din faglighed inden for anlægsområdet i spil. Du vil komme til at stå i spidsen for projekter som blandt andet store og små anlægsentrepriser med vægt på det grønne, herunder biodiversitetsprojekter og LAR-projekter.

HedeDanmark A/S
Munck Forsyningsledninger a/s

Ambitiøs projektleder til forsyningsprojekter, Jylland

Vejle

Er du ingeniør eller bygningskonstruktør? Vil du stå i spidsen for forsyningsprojekter i det jyske, og er du skarp til at koordinere og sikre fremdrift i dine projekter?

Så har du nu muligheden for at få høj grad af ansvar og indflydelse i en succesrig entreprenørvirksomhed med speciale i forsyningsledninger.

Munck Forsyningsledninger a/s
Gem
Unicon A/S

Vi søger en intern beregner til Unicons salgsafdeling

Vejle

Vil du være være en del af Unicons salgsproces og udføre omkostningsestimater og omkostningsevalueringer for byggeprojekter i Danmark?

Vi søger en dynamisk og ambitiøs intern beregner, der, med direkte reference til salgsdirektøren, bliver sparringspartner for salgsorganisationen og ansvarlig for at sikre, at prissætningen af beton og ydelser understøtter vores gældende praksis.

Unicon A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV