5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hørsholm Kommune

Byggefaglig projektleder til Team Ejendom – Barselsvikar

Hørsholm

Team Ejendom i Hørsholm Kommune er i rivende udvikling, og vi mangler en projektleder med byggefaglig baggrund til byggeprojekter, bygningssyn og opgaver inden for drift og vedligehold.

Vi kan tilbyde dig at blive del af et velfungerende team i et inspirerende miljø med humor, engagement og faglige udfordringer. Vi lægger vægt på stor selvstændighed i opgaveløsningen og har fokus på et godt og balanceret arbejdsliv.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være følgende:

  • Projektleder for drift- og vedligeholdelsesprojekter herunder brugerinddragelse og styring af økonomi og tid
  • Kommunikation og afrapportering til politikerne
Hørsholm Kommune

Teknikansvarlig (f.eks. maskinmester, energiteknolog, ingeniør) til Team Ejendom

Hørsholm

Team Ejendom søger en teknikansvarlig til at styre drifts- og vedligeholdsopgaver i Hørsholm Kommunes ejendomme. Vi leder efter den rette kollega til at holde det store overblik over, at eltavler, lys, varme- og ventilationsanlæg, pumpebrønde, elevatorer og anden teknik spiller i ejendommene.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af et velfungerende team i et inspirerende miljø med humor, engagement og faglige udfordringer.

DGC
Gem
DGC

Maskinmester, måletekniker, måleingeniør søges til laboratorium

Hørsholm

Har du kompetencer inden for flere af disciplinerne måleteknik, dataopsamling, tekniske anlæg eller energiteknik?

Lige nu står vi og mangler assistance til vores laboratorium, hvor din primære opgave vil være udførelse af test/analyser on-site hos vores kunder samt i vores testfaciliteter ved DGC i Hørsholm.

DGC
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
VELUX A/S

Teknisk Produktspecialist

Hørsholm

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Som Teknisk Produktspecialist bliver du en del af TPE (Technical Product Experience) teamet, der er ansvarlig for den tekniske support samt rådgivning til VELUX Gruppens Regioner/markeder inden for alle tekniske aspekter af vores produkter.

Du vil være ansvarlig for at vedligeholde den tekniske dokumentation og sikre, at vores produkter installeres og anvendes korrekt.

VELUX Gruppen tilbyder spændende udfordringer, store muligheder for at påvirke din egen udvikling og et attraktivt internationalt arbejdsmiljø med kompetente og engagerede kolleger, hvor gensidig respekt og engagement er blandt kerneværdierne.

VELUX A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV