4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Lufthavne A/S

Service Partner til lufthavnens ejendomsportofølje

Kastrup

Du samarbejder med nogle af lufthavnens største kunder, når du er med til at sikre, at de faciliteter vores Real Estate-afdeling udlejer og tilbyder eksterne kunder og samarbejdspartner i lufthavnen understøtter deres ønsker og behov.

Du har erfaring med istandsættelser og ombygninger i erhvervsbygninger, både i forhold til aktiv sparring til lejerne samt styring af tid, økonomi og ressourcer. Du arbejder med dette på en struktureret måde, herunder sikrer løbende dialog og opfølgning overfor involverede parter.

Københavns Lufthavne A/S

Arbejdsmiljøkonsulent Byggeri

Kastrup

Arbejdsmiljø er blandt CPH’s topprioriteter, og vi arbejder for at gøre vores byggepladser til en arbejdsplads, vores håndværkere gerne vil vende tilbage til – og det er her, du kommer ind i billedet.

Som vores nye kollega bliver du en del af en ambitiøs bygherreorganisation med passionerede kolleger, og du kommer med på en rejse, hvor vi i de kommende år vil arbejde på at skabe en endnu mere sikker arbejdsplads for alle i lufthavnen.

Amager Byg ApS

Tilbudsberegner til Københavnsområdet

Kastrup

Er du kendt for at være ambitiøs, effektiv og med en stor præcision, så har vi jobbet til dig. Vi tilbyder et stort ansvar og gode udviklingsmuligheder i et firma med en positiv holdånd.

Vi er en virksomhed, der løbende vækster og vi har derfor brug for en tilbudsberegner mere.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • Udføre tilbuds- og kalkulationsarbejdet
  • Vurdere muligheder og risici
  • Sikre fremdriften i tilbudsprocessen
Amager Byg ApS
EnviDan A/S

Senior projektleder til grøn miljøvirksomhed

Kastrup, Kgs. Lyngby

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Du kommer til at spille en afgørende rolle i at styre vores store og komplekse projekter. Det giver dig mulighed for at sætte din erfaring i spil, når du tager ansvaret for din egen portefølje af store projekter.

Ansvaret for den daglige ledelse af medarbejderne på projekterne er dit, og du er garant for at skabe et godt samarbejdsmiljø, der fremmer åben kommunikation og problemløsning. Men du er heller ikke bleg for at håndtere projektudfordringer og eventuelle konflikter.

EnviDan A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV