4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Erhvervsakademi

Bliv underviser i tekniske installationer og digitalisering, og vær med til at skabe fremtiden inden for bæredygtigt byggeri (Kbh og Hillerød)

Se video om Københavns Erhvervsakademi som arbejdsplads

Brænder du for tekniske installationer, digitalisering og bæredygtighed inden for byggeriet? KEA BYG søger nu en engageret underviser (adjunkt/lektor) med solid ingeniørerfaring og et stærkt fokus på den digitale udvikling i branchen.

Som en vital brik på KEA – Københavns Erhvervsakademi – vil du medvirke til at forme og inspirere den næste generation af bygningskonstruktører, udstyret med de nyeste teknologier og digital knowhow til at drive den bæredygtige og teknologiske udvikling i byggebranchen.

Københavns Erhvervsakademi

Udforsk, undervis og skab en bæredygtig fremtid for byggeriet - på KEA København og Hillerød

København N og Hillerød

Se video om Københavns Erhvervsakademi som arbejdspladsEr du en dygtig ingeniør eller bygningskonstruktør med solid erfaring med projektering og produktion af byggekonstruktioner - og et brændende ønske om at påvirke fremtidens byggebranche? Vil du være med i en aktiv rolle, hvor undervisning, forskning og udvikling går hånd i hånd med reelle, bæredygtige projekter? Så er du måske vores nye kollega på KEA BYG!

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for undervisning, mens du fortsat kan udforske og udfordre den teknologiske og bæredygtige udvikling i byggebranchen.

Foreningen FRAK

Ambitiøs afdelingsleder med byggeteknisk forståelse, ledelseserfaring og lyst til at gøre unge gode til at arbejde

København N

Har du hænderne godt skruet på og lyst til at gøre en forskel for byens unge? Vi søger en faglig dygtig og ambitiøs kollega, der har lyst til at stå i spidsen for Anlæg og Vedligeholdsafdelingen i FRAK, hvor unge prøver kræfter med bl.a. at bygge gangbroer og plante træer.

Du har salgsansvar og skal være med til at professionalisere afdelingen ved at skabe struktur og ved at lede en personalegruppe bestående af 2 sekretariatsmedarbejdere og 10-20 deltidsansatte.

Vi tilbyder stor fleksibilitet i form af antal arbejdstimer, man ønsker sig, fleksible arbejdstimer og mulighed for hjemmearbejde.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV