146 jobannoncer matcher din søgning 146 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Semler Gruppen

Karrosseritekniker til Porsche Center København - En del af Semler Premium

København N

Ud over at du vil komme til at arbejde med et historisk bilmærke i rivende udvikling, bliver du også en del af en større organisation med gode muligheder for, at du kan udvikle dig i dit arbejde. Lyder dette som noget for dig?

Hos Porsche Center København bliver du en del af Semler Premium, der ud over Porsche består af Bentley og Lamborghini i Danmark.

Semler Gruppen
Semler Gruppen

Servicerådgiver til Volkswagen København – en del af Semler Mobility

København N

Du hjælper og vejleder vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres – eller hvis de blot har spørgsmål. Vores kunder er afhængige af bilen i dagligdagen, og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på at yde den bedste service og hjælpe kunden hurtigt tilbage på vejen igen.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Personlig rådgivning for at sikre langsigtet kundeloyalitet og kundetilfredshed.
  • Rådgivning af dine kunder om alle servicemuligheder, afdækning af kundens behov, og du bruger dette som et grundlag for at oprette værkstedordrer.
Semler Gruppen
Det Kgl. Bibliotek

Studentermedhjælper til klimaprojekt om elektroniske licensmaterialer

København N

Det Kgl. Bibliotek søger en engageret og nytænkende studentermedhjælper med klima og/eller IT som studieretning til Afdelingen for Licensforvaltning.

Vi har identificeret, at Det Kgl. Biblioteks største klimaaftryk kommer fra elektroniske licensmaterialer. For at understøtte vores klimastrategi "Et grønnere bibliotek 2025" er opgaven at reducere klimaaftrykket på netop dette område.

Du vil arbejde tæt sammen med vores team i Licensforvaltningen samt klimaudvalget på Det Kgl. Bibliotek for at identificere og muligvis udvikle innovative løsninger til måling og reduktion af CO2-aftrykket fra elektroniske licensmaterialer.

Det Kgl. Bibliotek
Askovfonden

Direktør i AskovFondens Socialpsykiatri

København N

AskovFondens Socialpsykiatri (ASPA) støtter mennesker, der lever med psykiske udfordringer. Gennem meningsfulde aktiviteter hjælper vi mennesker ud af ensomhed, isolation og psykisk mistrivsel.

Vi tilbyder at give dig et afsæt for at få din stemme gjort tydelig i debatten om fremtidens psykiatri, fordi vi gerne vil være med til at skabe fremtidens velfærd.

Du vil blive en del af AskovFondens ledelsesgruppe, der generøst deler ud af både det, der virker, og det, der er svært.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Det Kgl. Bibliotek

HK-biblioteksmedarbejder til en 1-årig midlertidig stilling i afdelingen Magasin, Logistik og Udlån i København

Er du en engageret medarbejder, som motiveres af driftsarbejde, så er denne mulighed måske lige noget for dig!

Magasin, Logistik og Udlån sikrer levering af fysiske materialer til Det Kgl. Biblioteks personlige brugere, RUC, København og Aarhus Universitet samt lånesamarbejdet med de danske folkebiblioteker.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Ekspedition, fremtagning og påpladssætning af bøger og tidsskrifter
  • Forsendelse og logistik
  • Materialehåndtering, klargøring, udlån og aflevering
Det Kgl. Bibliotek
Gem
Meyers A/S

Bager til Meyers Bageri

Brænder du for bagerfaget og håndværk? Har du fingeren på pulsen i forhold til tidens tendenser indenfor surdej, mel og bagning? Kan du lide at arbejde med de bedste råvarer samt skabe produkter af høj kvalitet med sit eget udtryk ud fra egne opskrifter og ideer? Så er det måske dig, vi mangler i Meyers!

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i ét af vores 4 bagerier. Jobbet kræver ikke, at du er faglært, men det er en fordel.

Meyers A/S
Forbrugerrådet Tænk

Jurastuderende til forbrugerrådgivning

København N

Leder du efter et spændende studiejob, hvor du får mulighed for at arbejde med formueretten, juridisk rådgivning af forbrugere, notatskrivning og politisk arbejde i en NGO?

Du bliver en del af et team på ca. 7 studerende. Jeres opgave er først og fremmest at give telefonisk og skriftlig rådgivning inden for bl.a. købe-, aftale- og forbrugeraftaleloven samt produktansvar, markedsføringsret og tjenesteydelser.

Kirkens Korshær

DanChurch Social/Kirkens Korshær is looking for new casual employees for Mariatjenesten and YouPeople

København V, København N

YouPeople is a morning café for homeless and socially vulnerable people under DanChurch Social (Kirkens Korshær). Mariatjenesten is a day and evening offer where we serve coffee, tea and cake to homeless and socially vulnerable people in Vesterbro.

You will be responsible for opening and running the offer with another staff member and/or volunteers. We are a young team where things move quickly. We value honesty, curiosity and responsibility.

Kirkens Korshær

Afdelingsleder til Nørrebro

København N

Er du en engageret leder, der brænder for at påvirke hverdagen og udviklingen?

Vi søger en afdelingsleder til at stå i spidsen for flere af vores tilbud på Nørrebro. Du får ansvaret for Natcaféen (Stengade 40), Morgencaféen ‘YouPeople’ og to nødherberger, som holder åbent i vintermånederne.

Stillingen som afdelingsleder indeholder en vifte af opgaver indenfor det sociale arbejde, administrativ koordinering af drift samt ledelse og støtte til personalet.

Udviklingsplatformen for Scenekunst S/I

UP søger administrativ medarbejder

København N

Med en kalender pakket med aktiviteter og et hus fuld af brugere, har vi behov for en administrativ nøgleperson, som kan agere hurtigt og effektivt på alle de spørgsmål og opgaver, der opstår i dagligdagen.

Dit arbejde vil bl.a. omfatte følgende opgaver:

  • Varetagelse af lokalebookinger og koordinering af lokalefaciliteter
  • Modtagelse og assistance for de mange aktører, der benytter UP's lokaler
  • Udførelse af regnskabsmæssige opgaver, herunder håndtering og kontering af bilag og fakturaer
  • Håndtering af diverse koordineringsopgaver af praktisk og logistisk karakter
Udviklingsplatformen for Scenekunst S/I

Udviklingsproducent

København N

Motiveres du af at understøtte nogle af Danmarks dygtigste scenekunstnere i det frie felt, med at udvikle deres kunstneriske og producentfaglige virke?

UP’s formål er at udvikle og opkvalificere den frie scenekunst, med særlig fokus på forbedrede produktionsvilkår, styrkelse af entreprenørskab, bæredygtighed og internationalisering, øget sammenhængskraft og samarbejde i dansk scenekunst, samt synlighed for den frie scenekunst generelt.

LEAD Agency

Regnskabsmedarbejder / Financial controller hos Lead Agency (deltid el. fuldtid)

København N

Har du lyst til at være en del af et stærkt team hos Lead Agency, et full-service kommunikationsbureau på Nørrebro, hvor vi brænder for det, vi laver, og har det sjovt?

Er du en dygtig og ambitiøs regnskabsmedarbejder / Financial Controller, der brænder for at gøre en forskel og have medindflydelse i din hverdag? Motiveres du af stort ansvar, og trives du med både driftsopgaver og udviklingsopgaver? Så er det dig, vi søger.

Københavns Erhvervsakademi

To profiler (teknisk hhv. projektledelse) til datamatiker- og IT-arkitekturuddannelsen

København N

Vil du være med til at undervise på datamatikeruddannelsen og vores nye 3 ½ årige professionsbachelor i IT-arkitektur?

For begge stillinger vil arbejdsopgaverne på KEA være fordelt inden for tre områder:

  • Undervisning på datamatiker og IT-arkitektur uddannelserne.
  • Undervisning på KEA Kompetence (vores efteruddannelsescenter).
  • IT-faglige forsknings- og udviklingsprojekter.

I rollen som underviser kan du se frem til at give din viden og erfaring fra branchen videre til de studerende. Men du kan også se frem til at udvikle dine egne kompetencer, da opgaveporteføljen vil udvikle sig i løbet af ansættelsen.

Københavns Kommune

To dansklærere til indskoling og mellemtrin på Blågård Skole

København N

Vi søger to dansklærere til fastansættelse, der især kan undervise enten i indskoling eller på mellemtrin – vi er åbne for øvrige fagrelevante kombinationer.

Vi tilbyder bl.a.:

  • et skolemiljø, hvor læring og trivsel for både børn og voksne er i højsædet
  • en skøn gruppe unge mennesker, som er i evig bevægelse og udvikling og har brug for voksne med relationskompetencer
  • et samarbejdende og omsorgsfuldt årgangsteam, som rykker sammen
Gem
Linden

Vuggestuepædagogstilling i en selvejende institution

København N

Stillingen er på 35-37 timer vi ønsker stillingen besat pr. 1.6.2024 eller snarest derefter.

Pædagogisk prioriteres der at arbejde med børnene i mindre grupper. Dette for at skabe de bedste muligheder for dannelse, læring og udvikling men især for at styrke fællesskabet børnene imellem.

Vi tilbyder en spændende stilling i en dejlig integreret daginstitution med et engageret personale.

Kvindehjemmet

Koordinerende visitator med høj faglighed

København N

Vil du være med til at sikre, at kvinder og børn, der er udsat for vold, får den rette hjælp?

Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde med at stoppe vold mod kvinder og børn – i tæt samarbejde med kolleger, kvinderne og vores eksterne samarbejdspartnere. Du skal kunne trives i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens, og hvor du har et skarpt blik for vores målgruppe og kan træffe nødvendige beslutninger.

Vores rolle er at støtte dem i deres mulighed for at agere i deres eget liv, så de kan finde deres vej ud af volden.

Solar Danmark A/S

Handelselev

Brøndby, Kastrup eller København N

Se video om Solar Danmark A/S som arbejdspladsDrømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har faglighed og den gode kundeoplevelse i fokus?

Vi søger Solars næste generation af branchens bedste og ambitiøse salgsteam, hvor du skal være klar til en udfordrende uddannelse indenfor EL eller VVS. Du vil tilegne dig viden og arbejde aktivt baseret på kunderelationer i det professionelle B2B-marked.

Solar Danmark A/S
Foreningen FRAK

Ambitiøs afdelingsleder med byggeteknisk forståelse, ledelseserfaring og lyst til at gøre unge gode til at arbejde

København N

Har du hænderne godt skruet på og lyst til at gøre en forskel for byens unge? Vi søger en faglig dygtig og ambitiøs kollega, der har lyst til at stå i spidsen for Anlæg og Vedligeholdsafdelingen i FRAK, hvor unge prøver kræfter med bl.a. at bygge gangbroer og plante træer.

Du har salgsansvar og skal være med til at professionalisere afdelingen ved at skabe struktur og ved at lede en personalegruppe bestående af 2 sekretariatsmedarbejdere og 10-20 deltidsansatte.

Vi tilbyder stor fleksibilitet i form af antal arbejdstimer, man ønsker sig, fleksible arbejdstimer og mulighed for hjemmearbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV