112 job matcher din søgning 112 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 112 resultater.
Københavns ErhvervsakademiIngeniør - med erfaring fra produktionsindustrien søges til job som vidensmedarbejder og underviser

Københavns Erhvervsakademi

Vil du sætte dit præg på udviklingen af undervisningen i Industri 4.0 inden for produktion og produktudvikling og være med til at uddanne fremtidens produktionsteknologer?

Som underviser/adjunkt på KEA Teknik kan du se frem til en alsidig hverdag i et uddannelsesmiljø, hvor du både kommer til at undervise på såvel fuldtid- som deltidsuddannelsen og deltage i forsknings-, innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen.

En del af din rolle er også at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling. På den måde udfylder du tre vigtige opgaver: undervisning, udvikling og relationsarbejde.

Københavns ErhvervsakademiKEA SØGER UNDERVISER TIL SERVER, CLOUD OG NETVÆRKSTEKNOLOGI

Københavns Erhvervsakademi

Har du lyst til at videreformidle din viden og din erfaring fra arbejdet med server og netværk i branchen, så er du muligvis den person, vi søger til vores underviserteam.

Din kerneopgave er undervisning, hvoraf en stor del er projektorienteret. Du vil primært skulle undervise i tekniske fag som server, cloud, netværk og generel IT-infrastruktur. I arbejdstiden er der indregnet tid til udvikling, forberedelse og relationsarbejde. Det ideelle match i forhold til din profil, vil indebære følgende kompetencer:

 • Praktisk erfaring med drift og support af Windows Client/Server-miljøer i en Microsoft Azure baseret infrastruktur
 • Cloud og On-premise drift af IT-infrastruktur
 • Teoretisk viden indenfor netværksteknologi
Active SearchChief Accountant til international vækstvirksomhed

Active Search søger for European Sperm Bank i København

Hos European Sperm Bank hjælper vi barnløse over hele verden med at få deres ønskebørn. På det grundlag har vi skabt en international vækstvirksomhed med salg til hele verden.

Vi er allerede én af de største sædbanker i verden, men har ambitioner om at vokse markant i årene fremover. Finansafdelingen spiller en væsentlig supporterende rolle i denne vækst. Vi er et lille team på fem personer, hvor samarbejde og humor spiller en afgørende rolle. Da vores Chief Accountant har valgt at trappe ned søger vi en erstatning til denne vigtige og betroede stilling.

De primære ansvarsopgaver er:

 • Bogholderi, inkl. debitor- og kreditorbogholderi
 • Månedsafslutninger, herunder løbende afstemninger
 • Årsafslutninger, kontakt med revisor og indberetninger til myndigheder
Active Search
FGU HovedstadenRegnskabsmedarbejder

FGU Hovedstaden, København

Den Forberedende grunduddannelse (FGU) er en ny uddannelse for unge under 25 år, som har brug for en hjælpende hånd til at blive klar til ungdomsuddannelse eller beskæftigelse.

Du vil som regnskabsmedarbejder udfylde en vigtig rolle i forhold til aktivitetsindberetning, afstemning af tilskud og at udarbejde prognoser for skolens aktivitet.

Dine primære opgaver vil være at:

 • udvikle og vedligeholde en aktivitetsprognose for FGU Hovedstaden
 • foretage aktivitetsindberetninger og i den forbindelse afklare løbende spørgsmål med ministeriet og revisor
 • sikre en god og konstruktiv dialog med de forskellige skoler, der hører ind under FGU Hovedstaden
FGU HovedstadenAdministrativ medarbejder til elevadministrationen

FGU Hovedstaden, København

Den Forberedende grunduddannelse (FGU) er en ny uddannelse for unge under 25 år, som har brug for en hjælpende hånd til at blive klar til ungdomsuddannelse eller beskæftigelse.

Da vi er i rivende udvikling og i gang med at bygge en ny uddannelse op, søger vi dig, som kan være med til at varetage elevadministrationen på FGU og være en del af den nye fælles identitet, der kendetegner FGU.

Dine opgaver er

 • Elevadministration af vores tre uddannelseslinjer
 • Optag af elever
 • Kontakt til ungeindsatsen i kommunerne
Dalux ApSAccountant

Dalux ApS, København

I Dalux oplever vi stigende vækst både nationalt og internationalt, og søger derfor en dygtig og engageret Accountant til vores økonomiafdeling.

Som vores kommende Accountant får du en central rolle i økonomiafdelingen med stor berøringsflade i hele vores internationale organisation. Du får et bredt ansvar og motiveres af at arbejde med klassiske bogholderiopgaver.

Dine opgaver vil indbefatte, men er bestemt ikke afgrænset til:

 • Bogføring
 • Debitorer
 • Fakturering
 • Afstemning
Børnehuset AmanahPædagogisk leder

Børnehuset Amanah, København

Er du en hjertevarm pædagog med flair for pædagogisk ledelse, der brænder for arbejdet med børnehavebørn? Så se med her!

Vores dejlige børn og voksne hos børnehuset Amanah søger en ambitiøs og kreativ pædagogisk leder til en stilling på 35-37 timer (det er til forhandling). Amanah er en lille og nyoprettet privat børnehave, som sætter særligt fokus på kvalitet og kvalitetsudvikling. Vi har plads til 20 børn i det centrale Nørrebro, hvor vores børn har mulighed for at boltre sig indendørs såvel som udendørs. Personalet består af den pædagogiske leder, som også er fungerende stuepædagog, en pædagog og to medhjælpere.

Vi søger en pædagogisk leder, som mestrer at sætte retning, kan udvikle igangværende projekter, nye projekter, er iderig og kreativ. Du vil i praksis fungere som stuepædagog med en ugentlig kontordag til pædagogisk planlægning, faglig dokumentation og strukturering af praksis. Du har ikke administrativt ansvar.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Spectro Inlets ApSTechnical sales engineer in an exciting high-tech start-up

Spectro Inlets ApS, Copenhagen

Are you interested in high-end technical sales and are you interested in working in an exciting and agile high-tech start-up?

You will carry out sales of Spectro Inlets’ analysis instrument for electrochemistry R&D and battery development. You will have the overall responsibility for the company's sales activities within the field, including responsibility for engaging leads, investigating and understanding specific customer needs and matching them with product features, as well as negotiating sales terms.

In time, you will participate in international conferences as well as visit customers around the world.

Spectro Inlets ApSChief Commercial Officer in an ambitious high-tech start-up

Spectro Inlets ApS, Copenhagen

Are you interested in establishing and carrying out the commercialisation, sales and marketing strategy in an ambitious and agile high-tech start-up?

We are looking for an ambitious Chief Commercial Officer (CCO) to secure sales and undertake the commercialization of the company and expansion of its product line into new markets. The role entails everything from daily engagement of existing leads, as well secure a strategic scaling of Spectro Inlets measurement solutions into other relevant application areas.

You will be part of a motivated and highly competent team of eight people, who all work hard on creating a new future within mass spectrometry and implement a blue ocean strategy to our commercialisation and sales and marketing activities.

Københavns KommuneMusik skaber glæde, minder, følelser og liv – og vi søger derfor en inspirerende musikfacilitator/musikterapeut til Musikplejehjemmet Sølund

Københavns Kommune

Sølund er noget ganske særligt! Derfor skal du også være noget særligt – en med hjertet på rette sted, ordentlighed i blodet og masser af pondus og rygrad, for kollegaerne her er skønne, men ikke altid sådan at bide skeer med.

Men hvis du er en karismatisk og inspirerende facilitator i musik og musiske redskaber, og hvis du kan formidle konkret og praksisnært til andre faggrupper, så vil du også være noget helt særligt her hos os.

Vi leder efter den næste person, som skal inspirere og facilitere Sølunds medarbejdere til at anvende musik som et pædagogisk og plejefagligt redskab i hverdagen. Om du er musikterapeut, musiklærer eller lignende, er underordnet – vi leder efter den rigtige person til jobbet!

Pay-Back specialist rekruttering ApSProjekteringsansvarlig leder, konstruktør eller arkitekt

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Årstiderne Arkitekter i København

Med snart 30 års erfaring er Årstiderne Arkitekter én af Danmarks største arkitektvirksomheder. Virksomheden består af 150 engagerede medarbejdere fordelt på tegnestuer i Silkeborg, København, Herning, Göteborg i Sverige og Nesbyen i Norge.

Vi søger en projekteringsansvarlig leder, der kan bistå sine arkitekt- og konstruktørkollegaer i projekternes udbuds- og udførelsesfaser med bl.a. faglig sparring, KS, udarbejdelse af rådgiveraftaler, økonomiske overslag m.v.

Hos Årstiderne Arkitekter lægges der vægt på, at ledelsen viser vejen over for mindre erfarne kollegaer, hvorfor du vil få dine egne sager som projektleder og/eller projekteringsleder. Derigennem holder du hele tiden fingeren på pulsen og kan være rollemodel for dine kollegaer.

Pay-Back specialist rekruttering ApSBygningskonstruktør eller arkitekt

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Årstiderne Arkitekter i København

For vores kunde, Årstiderne Arkitekter, søger vi en bygningskonstruktør eller arkitekt til fagtilsyn og projektopfølgning.

Med snart 30 års erfaring er Årstiderne Arkitekter én af Danmarks største arkitektvirksomheder. Virksomheden består af 150 engagerede medarbejdere fordelt på tegnestuer i Silkeborg, København, Herning, Göteborg i Sverige og Nesbyen i Norge. Årstiderne Arkitekter er dedikerede til at skabe bæredygtig og videnbaseret arkitektur, som tager afsæt i funktionalitet, æstetik samt social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed.

Med udgangspunkt i den skandinaviske arkitekturtradition er det målsætningen altid at skabe det bedst mulige resultat for kunder og omgivelser. Ydelserne består overordnet af arkitektrådgivning, design, byplanlægning, landskabsplanlægning, bygherrerådgivning samt bruger- og borgerinddragelse.

Madklubben ApSHead Chef at Roberta

Madklubben ApS, København

Are you in love with tacos, ceviche, and tortillas? Do you know how to generate the taste of Latin America? Would you like to have the responsibility for a great kitchen team? If so, you could be our new Head Chef at Roberta.

Placed beautifully at the lakes in Nørrebro, you will find our Latin American restaurant Roberta. At Roberta, we are looking for a new Head Chef with great overview and professionalism, who can "own" the kitchen of our fantastic restaurant.

The restaurant and the concept are quite new, so you will have the opportunity to leave your mark on the restaurant. We hope that you can bring a lot of ideas on the table on how we can make our successful restaurant even more successful.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Københavns ErhvervsakademiEr du (ny)uddannet ingeniør eller maskinmester?

Københavns Erhvervsakademi

Og har du indblik i automationsbranchen, og vil du være med til at uddanne fremtidens automationsteknologer? – Så er du måske vores nye kollega?

KEA oplever en øget aktivitet på vores automationsområde, og vi søger derfor en engageret kollega, der har lyst til at indgå i et team af dygtige undervisere på vores videregående uddannelse til automationsteknolog.

Som underviser/adjunkt på KEA Teknik kan du se frem til en alsidig hverdag i et uddannelsesmiljø, hvor du både kommer til at undervise og deltage i forsknings-, innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen.

En del af din rolle er også at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling. På den måde udfylder du tre vigtige opgaver: undervisning, udvikling og relationsarbejde.

Københavns ErhvervsakademiKEA søger uddannelseskoordinator til automationsteknologuddannelsen

Københavns Erhvervsakademi

Har du en videregående teknisk uddannelse med interesse for industriautomation og erfaring med udvikling, planlægning og gennemførelse af uddannelsesaktiviteter, og vil du sætte dit aftryk på fremtidens automationsteknologuddannelse? – så læs videre her:

Er du stærk inden for projektledelse og har en generelt god forståelse for industriautomation, så er du måske den, vi søger til at være med til at udvikle vores automationsteknologuddannelse.

I stillingen vil du, i samarbejde med uddannelseschefen, have ansvaret for, at aktiviteterne i uddannelsen tilrettelægges og udvikles.

Din arbejdsportefølje vil således bestå af både koordinering af studieaktiviteter og undervisning, men også i at netværke med virksomheder, da praksisnærhed og kobling til erhvervslivet er en del af KEAs DNA.

Københavns ErhvervsakademiEr du maskinmester eller ingeniør med uddannelse i blodet?

Københavns Erhvervsakademi

Så er du måske den, vi søger til at være med til at udvikle og undervise på vores uddannelse til automationsteknolog.

Vi søger en kollega med faglig viden inden for enkelte eller flere af følgende områder:

 • Teoretisk og praktisk regulering
 • PLC-, HMI-, SCADA-programmering
 • Maskin- og elteknik
 • Projektledelse.

Som underviser/adjunkt på KEA Teknik kan du se frem til en alsidig hverdag i et uddannelsesmiljø, hvor du både kommer til at undervise på såvel fuldtid- som deltidsuddannelsen og deltage i forsknings-, innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen.