231 job matcher din søgning 231 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Novo Holdings
Administrations Manager

Novo Holdings, Copenhagen

Are you a people person with strong leadership competences and a passion for administration? Do you have experience with board management and are you eager to put your skills into practice by taking a lead role?

The BioInnovation Institute Foundation (BII) is looking for a new colleague who can take the lead in bringing our Executive Office to the next level, through designing and implementing transparent cross-functional processes and structures.

In the role as Administrations Manager you will take lead of building a strong administrative platform, supporting the entire BII organization. You will be part of the Operations Team and refer to the Chief Operating Officer (COO). You will work on a wide variety of operational tasks and play a key role in managing activities originating from the Executive Office.

Samsøe SamsøeBusiness Analyst

Samsøe Samsøe, Copenhagen

Samsøe Samsøe is currently looking for a Business Analyst who can create and drive analysis and reporting in our DtC and Wholesale channels. We are currently implementing new BI tools for easy reporting but the journey is far from over.

The Business Analyst will have a big influence on our future reporting landscape and create insights to the sales channels. Collaboration and finance business partnering is key to succeed in the role, are you up for the challenge?

MAIN RESPONSIBILITIES

 • Responsible for monthly and ad hoc analysis to the DtC and Wholesale channels
 • Ensure sure that the quality of reporting is maintained and if not the escalated
 • Enhance and structure our budget process across sales channels
Københavns ProfessionshøjskoleDocent til Nationalt Center for Erhvervspædagogik (NCE)

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

Har du en stærk forsknings- og udviklingsprofil inden for det erhvervspædagogiske fagområde eller beslægtede pædagogiske felter, og vil du stå i spidsen for videreudviklingen af et ambitiøst erhvervspædagogisk forskningsprogram på Københavns Professionshøjskole?

NCE søger lige nu en docent, som kan stå i spidsen for NCE’s forskningsprogram ’Fremtidens erhvervspædagogik’, som sammen med centerets medarbejdere og samarbejdspartnere skal sikre, at lærere på erhvervsuddannelserne har den opdaterede pædagogiske og didaktiske viden, der sætter dem i stand til at sikre, at unge og voksne udvikler relevante og fremtidsrettede kompetencer i forhold til et erhvervsliv, en offentlig sektor og et samfund i konstant forandring.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
StudieskolenLeder til FVU

Studieskolen, København

Udviklingsorienteret og erfaren afdelingsleder

Vil du være med til at drive og videreudvikle Studieskolens FVU-undervisning i samarbejde med Studieskolens ledelse og dygtige undervisere, så se her!

Studieskolen udvikler og styrker i de kommende år indsatsen på FVU-området og søger derfor en engageret afdelingsleder, som skal indtage en central rolle i ledelsen af vores FVU-tilbud. Du skal have erfaring med og viden om drift af FVU.

Du vil få ansvar for drift og udvikling af Studieskolens FVU-tilbud, herunder:

 • Planlægning og organisering af skolens FVU-aktivitet
 • Kvalitetssikring og udvikling af FVU- aktiviteten
 • Pædagogisk udvikling
 • Sikring af kursistoptag og økonomisk ansvarlig drift
 • Personaleledelse
Københavns ErhvervsakademiJURIDISK STUDENTERMEDHJÆLPER TIL HR & KVALITET

Københavns Erhvervsakademi

Vil du bruge juraen i praksis og have et studiejob med sagsbehandling inden for bl.a. uddannelsesjuraen?

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af KEAs afdeling HR & Kvalitet, hvor du vil løse opgaver inden for juridiske emner i uddannelsesjura og HR.

Du bliver hovedsageligt tilknyttet vores jurist i Kvalitet, som har uddannelsesjuraen som sit hovedområde. Da afdelingen spænder over flere stabsfunktioner, kan du også få opgaver inden for HR-området.

Konkret vil dine opgaver bl.a. omfatte, at:

 • oplyse og forberede klagesager
 • skrive udkast til forvaltningsretlige afgørelser
 • medvirke ved sager om aktindsigt
KvicklySouschef, Kvickly Nørrebrogade

Kvickly

Er du Kvickly-kædens bedste souschef og har du ønske om at blive varehuschef indenfor 2 til 3 år?

Som souschef har du et tæt parløb med varehuschefen, om hvilke opgaver I hver især har ansvar for, og dine opgaver vil selvfølgelig også udvikle sig, jo mere erfaring du får i rollen. Du vil fra start være involveret i den daglige ledelse af butikkens medarbejdere. Det er dig, som motiverer medarbejderne, du ved, hvornår en medarbejder er presset og du er i det hele taget tæt på medarbejderne til daglig. Dine opgaver indebærer f.eks.:

 • Være medarbejdernes nærmeste sparringspartner og coach
 • Deltage i salgs- og ressourceplanlægning
 • Være med til at ansætte nye medarbejdere

Som Souschef får du mulighed for at prøve kræfter med alle slags ledelsesmæssige udfordringer i en stor butik med mange medarbejdere. Og da du fungerer som stedfortræder for varehuschefen, vil der være mange beslutninger du kommer til at tage selvstændigt.

SuperBrugsen
Ledertrainee, SuperBrugsen Nørrebrogade

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

SuperBrugsen
Københavns ErhvervsakademiNy underviser med erfaring inden for frontend-programmering og digitalt design

Københavns Erhvervsakademi

Du har ikke nødvendigvis undervist før, men har mod på at formidle din viden og erfaring, så den næste generation af multimediedesignere får gavn af den

Vi søger en stærk digital profil, der kan bidrage til en udvikling af brugergrænseflade-design og -programmering på Multimediedesigneruddannelsen.

Uddannelsen er en digital generalistuddannelse, der har fem fagområder, som spiller tæt sammen: Brugergrænsefladeudvikling, UX, Content, Teknologi og Forretning.

Du vil være med til at sikre uddannelsen en stærk digital profil og i tæt samarbejde med både kolleger og branchen vil du bidrage til, at uddannelsen er i fortsat udvikling. For at opnå dette, vil du tilrettelægge og gennemføre undervisning inden for Frontend-design og -udvikling (brugergrænsefladeudvikling) men gerne flere af uddannelsens fagområder.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
PlanBørnefondenPartnership Manager

PlanBørnefonden, København

Kan du etablere langvarige partnerskaber med virksomheder og brænder du for at bruge dine kommercielle kompetencer for en god sag? Så er du måske vores nye Partnership Manager?

PlanBørnefonden ønsker at intensivere indsatser på erhvervs partnerskaber med det primære formål at styrke og kvalificere partneroptag og fastholdelse, samt øge kendskabet og synligheden, så vi kan gøre en endnu større forskel i vores programlande.

Gennem en målrettet, resultat- og netværksdrevet tilgang og med en kommerciel tilgang til og forståelse af PlanBørnefondens indsatser og netværk, bliver du en del af at skulle skabe endnu flere partnerskaber. Partnerskaber, der er gensidige og skaber værdi for både PlanBørnefondens indsatser og partnervirksomheden.

PlanBørnefondenKampagne- og Relationsmanager

PlanBørnefonden, København

Kan du designe kampagner, der både taler til fornuften og følelserne og brænder du for at bruge dine markedsføringskompetencer for en god sag? Så er du måske vores nye kampagne- og relationsmanager?

PlanBørnefonden ønsker at intensivere indsatser på fundraising kampagner med det primære formål at styrke og kvalificere sponsortilgang, samt øge kendskabet og synligheden, så vi kan gøre en endnu større forskel i vores programlande.

Du kan styre kampagner fra A-Z med stor involvering og i samarbejde med kolleger og eksterne bureauer. Du er en skarp projektleder,som kan udvikle, tænke kreativt, bruge data og eksekvere fundraising kampagner målrettet privatpersoner og virksomheder med udgangspunkt i strategien og årshjul.

VolkswagenSalgsrådgiver til Volkswagen København

Volkswagen, København

Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for et af de mest innovative bilmærker i verden?

Vi er stolte af vores Trustpilot anmeldelser fra vores kunder. Kan du levere samme dedikerede indsats HVER gang og samtidig udvikle dig selv og dine kolleger - så er du måske vores nye salgsrådgiver.

Du bliver en del af vores unge og energiske salgsteam, hvor du:

 • Rådgiver kunder omkring nye og brugte Volkswagen
 • Gør brug af din erfaring og fortsat udvikler dig
 • Mærker vores vægt på resultater, men også fokus på at det skal være sjovt at gå på arbejde

Hos Volkswagen har vi fokus på at udvikle dig løbende i dit arbejde og bakker dig op med relevant uddannelse og træning, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

fakta a/s
Souschef, Fakta Hamletsgade, Nørrebro

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Semler GruppenReservedelsekspedient til Semler Retail København

Semler Gruppen

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsekspedient med veludviklede salgs- og servicekompetencer. Hvis du har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør og motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job!

Som vores nye kollega, bliver du den primære kontakt til vores plade- samt vores mekaniske værksted. Sekundært vil du, sammen med resten af dine kollegaer, have kontakten med vores eksisterende og fremtidige eksterne reservedels- og tilbehørskunder i forretningen. Kunderne kan både være private entusiaster (b-t-c) og professionelle forbrugere (b-t-b) af vores produkter.

Du vil have et selvstændigt arbejdsområde, men vil i dagligdagen også indgå i det øvrige reservedelsteam for Volkswagen, SKODA og SEAT.

European Sperm BankEuropean Sperm Bank i København søger læge med bred klinisk baggrund

European Sperm Bank

Hos European Sperm Bank hjælper vi barnløse over hele verden med at få deres ønskebørn. Vi er kendt for vores høje kvalitet som først og fremmest afhænger af en grundig udvælgelse og løbende udredning af vores sæddonorers egnethed og til dette har vi brug for yderligere en læge.

Rollen er en fuldtidsansættelse, hvor du får et nært samarbejde med vores donorkoordinatorer og refererer til vores Medical Director, der er speciallæge i klinisk genetik.

De klinisk medicinske opgaver består af kvalificering af donorer på baggrund af stamtræsanalyse, biokemiske- og infektionsparametre, samt genetiske analyser. Ligeledes vil der være en løbende udredning af donorernes egnethed ift. interkurrente sygdomme.

De Anbragtes Vilkår
Politisk konsulent

De Anbragtes Vilkår, København

Vi søger nu en politisk konsulent, der skal hjælpe os med at etablere det, vi kalder ressourcegrupper. Ressourcegrupper skal være ”stående udvalg”, der hjælper foreningen med at danne op opdatere vores holdninger, så vi løbende er på toppen af centrale dagsordener og altid er velkvalificerede medspillere i feltet.

I dit job skal du være medudvikler af konceptet og lead på processen både, når det gælder udvikling og implementering — herunder ift. afdækning af, hvordan ressourcegrupper skal arbejde og indgå i samarbejde med bestyrelse, generalforsamling og frivillige.

Vi leder efter en, der ved noget om politikudvikling, foreningsdemokrati og projektledelse. Måske har du været i en anden interesseorganisation eller slået dine folder i fagbevægelsen eller i et ministerium. Vi leder altså efter en, der har nogle års erfaring med i rygsækken.

De Anbragtes Vilkår
Københavns ErhvervsakademiUNDERVISER TIL DESIGNTEKNOLOGUDDANNELSEN PÅ SPECIALET SUSTAINABLE FASHION TECH

Københavns Erhvervsakademi

Vil du være med til at uddanne fremtidens Sustainable Fashion Tech designere, der er med til at udvikle en branche i forandring?

Som vores nye adjunkt vil du indgå i et team af dygtige undervisere på KEAs videregående akademiuddannelse Designteknolog på specialet Sustainable Fashion TECH.

Som adjunkt på KEA Design kan du se frem til en alsidig hverdag i et uddannelsesmiljø, hvor du både kommer til at undervise på såvel fuldtid- som deltidsuddannelse og deltage i forsknings-, innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen.

En del af din rolle er også at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling. På den måde udfylder du tre vigtige opgaver: Undervisning, udvikling og relationsarbejde.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.