5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Arkil A/S

Erfaren maskinfører til spændende anlægsopgaver på Fyn

Odense S

Har du erfaring med at betjene gravemaskiner, og sætter du en ære i at udføre og levere kvalitetsarbejde?

Vi er en velfungerende afdeling, med fagligt dygtige kollegaer, der bakker hinanden op og har et godt fællesskab. Vi har en kultur med stærke værdier, hvor vi prioriterer høj faglighed, en god dialog og ordentlig behandling af hinanden og det samfund vi er en del af. Her er kort fra tanke til handling og smidige beslutningsprocesser.

Raunstrup Bygningsservice A/S

Arbejdsmand – tekniker – håndværker

Odense S

Har du hænderne skruet rigtigt på og ikke bange for alsidigt og forefaldende arbejde, er det dig, vi leder efter! Vi søger en arbejdsmand til fast arbejde i vores Odense-afdeling.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Job i et velrenommeret firma, hvor dine kollegaer er et team med meget forskellige erfaringer
  • Fast servicebil, med nødvendigt værktøj
  • Løn efter kvalifikationer
Gem
Arkil A/S

Specialarbejder til planlægning og drift af små entreprenøropgaver i Odense kommune

Odense S

Vi tilbyder et alsidigt og afvekslende job til dig, der har erfaring fra entreprenørbranchen og hvor du kan se dig selv i rollen med planlægning og udførelse af mindre ad hoc-opgaver fra dag til dag.

Opgaverne kan være alt fra afspærring, rejsning af skilte, reparation og vedligehold af belægninger, mindre reparationer af afvanding samt mange andre forskellige opgaver på kommunens vejnet.

Hos os får du et spændende job i en virksomhed, der er kendt for sin faglighed, ordentlighed og høje fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. I Arkil investerer vi i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse.

Gem
Arkil A/S

Kloakhåndværker til vores anlægsafdeling i Odense

Vi mangler lige nu flere medarbejdere, der har erfaring med drifts- og reparationsopgaver på fortove og brønde. Arbejdsopgaverne vil være alsidige og afvekslende og udføres i og omkring Odense, hvor du bliver del af et kørende 2-mandshold med bil og minigraver.

Hos os får du arbejde i en spændende virksomhed, der er kendt for sin faglighed, ordentlighed og høje fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. I Arkil investerer vi i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse, så du løbende får mulighed for at opdatere din viden indenfor dit arbejdsområde.

HedeDanmark A/S

Spændende mulighed hos HedeDanmark i Odense: Anlægsgartner, struktør, brolægger – søges!

Er du klar til at tage din karriere til nye højder og være en del af et dedikeret team?

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Er du passioneret omkring anlægsarbejde og har en dyb forståelse for belægning og anlægsarbejde i alle dets finesser?

Hos os vil du få mulighed for at arbejde med alt inden for belægning, inventar og alt, hvad der hører til, samtidig med at du vil have mulighed for at lære og udvikle dig inden for nye områder.

HedeDanmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV