62 jobannoncer matcher din søgning 62 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sparekassen Danmark

Erhvervsrådgivere til Region Østvendsyssel

Frederikshavn, Sæby, Skagen eller Dronninglund

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Din titel bliver erhvervskundechef, og du får ansvar for blandt andet at fastholde og udbygge egen kundeportefølje.

Vores afdelinger er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau, som understøttes af professionalisme og sund fornuft. Vi vægter et godt samarbejde og sparringsmiljø samt det gode humør og en fri og uhøjtidelig omgangstone. Der er stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Nordelektro A/S

Elevatorteknikere til Fyn, Trekantsområdet, Øst- og Nordjylland

Vi har vundet vores største aftale nogensinde og søger nu flere elevatorteknikere til Jylland og Fyn.

Se video om Nordelektro A/S som arbejdsplads

Det er med stor stolthed, at vi nu kan dele nyheden om, at Nordelektro er valgt som leverandør af elevatorservice via Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Som SKI-leverandør skal vi udføre lovpligtige eftersyn og vedligehold af elevatorer i Region Nordjylland samt i 15 kommuner i Jylland og på Fyn.

Derfor søger vi nu en masse nye, teknisk stærke elevatorteknikere til at hjælpe os med den spændende opgave.

Nordelektro A/S
LandboGruppen Nord

Ejendomsmægler med en direktør i maven?

Brønderslev

Er du ejendomsmægler med ambitioner om på sigt at lede og udvikle en succesfuld ejendomsmæglerbutik?

Vi åbner døren til en spændende karrierevej for den rette kandidat, med mulighed for at blive direktør inden for en kort årrække.

Ud over fremtidsudsigterne består jobbet som ejendomsmægler af bl.a. vurdering af landbrugsejendomme samt håndtering af ejendomshandler fra A til Z.

Sparekassen Danmark

Erhvervssupporter til Support Erhverv Østvendsyssel

Frederikshavn, Sæby, Skagen eller Dronninglund

Er du en detaljeorienteret person, som kan arbejde struktureret og selvstændigt? Elsker du at hjælpe dine kollegaer med produktions- og supportopgaver på erhvervskunder? Så er du måske den erhvervssupporter, vi mangler.

Opgaverne spænder vidt - alt fra at bidrage til at få nye kunder landet godt i sparekassen til at hjælpe rådgiverne med at få eksisterende kunders forretninger ført ud i livet. Det kan omfatte alt fra DLR lån, lån/kredit i sparekassen, sikkerhedsregistreringer, tinglysning, køber- og sælgersager mv.

Sparekassen Danmark
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Løvbjerg Supermarked A/S

Frugt- og Grøntchef

Brønderslev

UNIK mulighed i Løvbjerg!

Butikken er i rivende udvikling, og i den forbindelse er vi på udkig efter en Frugt- og grøntchef, som kan være med til at fortsætte udviklingen.

Kan du? Inspirere vores kunder med et spændende sortiment af frugt og grønt og samtidig sikre høj kvalitet og god drift af afdelingen? Vil du være leder i et dynamisk miljø, hvor dine beslutninger vil bidrage til vores fælles succes?

Så er det måske dig som skal sikre at frugt- og grøntafdelingen altid fremstår slagsklar og inspirerende.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Fonden Føniks

Fonden Føniks udvider og søger en afdelingsleder til Nordjylland

Dronninglund

Fonden Føniks søger en pædagoguddannet afdelingsleder, der ønsker at gøre en nævneværdig positiv forskel for børn, unge og deres familier i udsatte positioner.

Vi tillægger det stor værdi, at både ledelse og medarbejder kan og vil arbejde under ”frihed under ansvar”, hvor leadership, inddragelse og fælles kommunikation gennem social kapital vægtes højt.

Fonden Føniks
DLG
Gem
DLG

Er du vores nye procesoperatør til Food Oil i Agersted?

Til DLG Food Oil i Agersted i Nordjylland søger vi en dygtig drifts-/procesoperatør, som vil være en del af et dynamisk produktionsteam, hvor kvalitet og trivsel er nøgleord. Den rigtige kandidat skal have lyst til at arbejde i fast skiftehold, der forløber som et 3-holds skift 365 dage om året.

Dine primære arbejdsopgaver vil være betjening og overvågning af produktionsanlæggene samt opstart/nedlukning af processen. Prøveudtagning samt analyser af færdigvarer.

Sparekassen Danmark

Forsikringsrådgiver til Region Østvendsyssel

Hals, Vodskov, Frederikshavn, Sæby, Skagen, Hjallerup og Dronninglund

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsveje? Er du målrettet, tillidsvækkende, udadvendt, og elsker du at lave forretninger?

Du bliver en del af kompetencecenteret i Region Østvendsyssel. Kompetencecenterets fornemmeste opgave er at hjælpe og styrke kollegaer i regionen med ressourcer og kompetencer indenfor de forskellige faglige områder.

Sparekassen Danmark
Traktor- & Høstspecialisten A/S

Landbrugsmaskinmekaniker

Hinnerup, Kolding, Brønderslev eller Aalestrup

Er du på udkig efter nye udfordringer, og har du erfaring med reparation af landbrugsmaskiner? Så er det dig, vi mangler!

Dine primære opgaver vil være klargøring og reparation af maskiner og redskaber på værkstedet. Du vil arbejde sammen med både værksteds- og udekørende mekanikere.

Hver arbejdsdag vil være unik, og du vil opleve et arbejdsmiljø med stor frihed. Der vil være gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

NORDEX FOOD A/S

Handelselev hos NORDEX FOOD

Dronninglund

Har du lyst til at kickstarte din karriere indenfor internationalt salg og support i en virksomhed, der har stor succesrate i at uddanne elever?

Du får en 2-årig uddannelse, der består af både praktik, skoleophold og internationalt udsyn. Du vil indgå i Salgssupport-teamet og få en spændende hverdag i en international og udviklingsorienteret virksomhed.

Elevstillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, og uddannelsen afsluttes med en skriftlig fagprøve.

NORDEX FOOD A/S
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Brønderslev Kommune

GENOPSLAG - Pædagog Fritidsklub/Støtte-kontaktperson

Brønderslev Ungdomsskole søger pædagog til opgavebestemte stillinger på 32 timer ugentligt, fra d. 1. maj 2024, eller snarest.

Brønderslev Ungdomsskole er i gang med at varetage opgaver for Børne-Familieafdelingen i kommunen vedr. støtte-kontaktpersoner (KPO). I øjeblikket varetages opgaven af ansatte i Ungdomsskolen Fritidsklubber i hhv. Brønderslev, Hjallerup og i Dronninglund, hvorfra man har sit daglige udgangspunkt.

Vi er nu nået til et punkt, hvor vi har brug for en pædagog (muligvis flere snarest), til at hjælpe med opgaven og tilbyder i den forbindelse en varierende og spændende stilling til den eller de rette ansøgere.

Brønderslev Kommune

Pædagog, ergoterapeut eller SSA søges til Nordstjernen

Brønderslev

Borgere og kollegaer på Nordstjernen leder efter dig!

På Nordstjernen finder du et spændende og aktivt miljø, hvor nysgerrighed, fællesskab og mod er bærende værdier i samspillet med borgerne, kolleger og øvrige samarbejdspartnere.

Målgruppen er borgere over 18 år med svær udviklingshæmning og massive funktionsnedsættelser. Tilbuddet retter sig mod borgere med et omfattende og/eller vidtgående støttebehov døgnet rundt. Der er bosat 30 borgere på Nordstjernen fordelt i 5 levegrupper.

Arbejdstiderne veksler mellem dag og aften samt arbejde fast hver anden weekend. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer – ønsker til deltidsstilling kan imødekommes.

Traktor- & Høstspecialisten A/S

Have Park montør

Brønderslev

Søger du nye udfordringer, og har du kendskab til have/park maskiner?

Som montør i Have/Park-afdelingen vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Samling og klargøring af nye maskiner
  • Klargøring af brugte maskiner til salg/levering

Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV