95 job matcher din søgning 95 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Falck Danmark A/S
Psykolog

Falck Danmark A/S, Brønderslev

Psykolog med erfaring eller interesse inden for det beskæftigelsesrettede område søges.

Du vil blive en del af en tværfaglig afdeling med bl.a. psykologer, fysioterapeuter og en jobkonsulent og skal betjene en borgergruppe der grundet psykisk lidelse har vanskeligt ved at returnere til arbejdsmarkedet.

Der er tale om en 30 timers stilling med mulighed for øgning til 37 timer ved gensidigt ønske. Ansættelses er 1. september eller snarest muligt.

Psykologens opgaver vil bestå af følgende:

 • Beskæftigelsesrettede screeninger af borgerens psykiske funktionsniveau
 • Korte målrettede, motiverende og opkvalificerende samtaleforløb med borgere, der af psykiske og/eller fysiske årsager står uden for beskæftigelse
Falck Danmark A/S
CUBIC-Modulsystem A/SBusiness specialist / Forretningsudvikler

CUBIC-Modulsystem A/S, Brønderslev

Som business specialist får du ansvaret for at optimere, kvalitetssikre og samordne CUBIC forretningsgange på tværs af afdelinger og selskaber i koncernen. Arbejdet skal ske i tæt samarbejde med ledergruppen i moderselskabet og ledelserne i vores datterselskaber.

Som business specialist forventes du med reference til den administrerende direktør at kunne arbejde selvstændigt og struktureret med opgaverne.

Blandt nøgleopgaverne i stillingen kan nævnes:

 • Flow-beskrivelser af relevante forretningsgange i moderselskabet og koncernen med udgangspunkt i processerne
 • Løbende sparring med funktionschefer og datterselskabschefer om optimering af forretningsgange
 • Deltage i ad hoc-opgaver
 • At ensarte og samordne processer i koncernen, på områder hvor dette er relevant
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
DLGProcesoperatør til DLG Food Oil i Agersted

DLG, Dronninglund

Til DLG Food Oil i Agersted i Nordjylland søger vi en dygtig og fleksibel procesoperatør, som vil være en del af et dynamisk produktionsteam, hvor arbejdsdagen byder på varierende maskintekniske og driftsmæssige arbejdsopgaver og udfordringer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Betjening og overvågning af produktionsanlæggene samt start/stop af disse
 • Prøveudtagning samt analyser af færdigvarerne
 • Løbende vedligehold samt rengøring af produktionsanlæggene

Vi tilbyder dig en stilling i en spændende levnedsmiddelvirksomhed, der har arbejdsplads for ca. 20 kollegaer på fabrikken i Dronninglund. Her kan du se frem til at indgå i et arbejdsmiljø med frihed under ansvar og højt til loftet.

Norlys
Dedikerede kundesupportere til Norlys Fiber Support - Brønderslev

Norlys, Brønderslev

Sætter du en ære i at yde en unik service, hvor du kan få lov til at udnytte dine tekniske kompetencer i dialogen med vores kunder? Er du en eminent kommunikatør, der kan formidle dine budskaber, og motiveres du af personlige mål? Vi har kunden i fokus og søger derfor flere kolleger til vores Fiber Support i Brønderslev.

Din primære opgave vil være servicering af vores Stofa-fiberkunder via telefon, hvor du vil blive stillet over for en række tekniske problemstillinger omhandlende TV, internet, signaler og andre faktorer, der har en indvirkning på kundernes digitale produkter.

Via spørgeteknikker fejlsøger og afhjælper vi kunden i det omfang, det er muligt, og i 80 % af tilfældene får vi afhjulpet kunden. Der hvor vi ikke lykkes, sender vi en tekniker, så vi er sikre på, at vi altid finder den rette løsning til kunden – vi går ikke på kompromis.

Norlys
HR navigator
Erfaren Maskinkonstruktør

HR navigator søger for HawkeyePedershaab i Brønderslev

Til konstruktionsafdelingen i Brønderslev søger vi en erfaren maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende med erfaring og interesse for mekanisk konstruktion og udvikling.

Du får din dagligdag i en afdeling med 9 kompetente ingeniører og teknikere. Desuden får du yderligere ca. 25 kolleger i konstruktionsafdelingerne i søsterselskaberne i USA og Tyskland.

HawkeyePedershaab udvikler, producerer og markedsfører maskiner og anlæg til betonvareindustrien og er en af verdens førende inden for området.

Dine primære arbejdsområder vil blive konstruktion og kundetilpasning af støbemaskiner og håndteringsudstyr til betonrør og andre betonprodukter, men der kan også blive tale om andre konstruktionsopgaver, f.eks. kompliceret kundetilpasset formudstyr, og udviklingsprojekter i samarbejde med kolleger i USA eller Tyskland.

LandboNordErfaren kok med ernæringsfaglig baggrund

LandboNord, Brønderslev

Brænder du for kokkefaget og sætter du en ære i at producere mad i høj kvalitet? Så er du måske vores nye kok i vores kantine i Brønderslev, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle fremtidens kantinekoncept i LandboNord.

Arbejdstiden vil primært være mandag til fredag fra kl. 07.00 – 15.00, men aftenarbejde vil også kunne forekomme. Arbejdsstedet er på LandboNords domicil i Erhvervsparken 1, Brønderslev.

Opgaver

 • Udvikle vores kantine- og mødekoncept
 • Planlægge/udvikle den daglige drift, herunder menu til de daglige brugere, arrangementer m.m.
 • Fremstille sunde og velsmagende retter, både varme og kolde
 • Indgå i den daglige drift og de daglige rutiner i kantinen
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Brønderslev Kommune
Lærer til Brønderslev Heldagsskole

Brønderslev Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel i dit arbejdsliv? Vil du hjælpe børn med adfærdsmæssige og sociale udfordringer godt på vej, så de lever op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et miljø med høj professionalisme og faglighed? Og er du klar til at træde ind i en hverdag, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for børn med specielle behov? Så læs videre!

Brønderslev Heldagsskole er et specialpædagogisk undervisningstilbud for elever 0. til 7. klasse, som er udfordret ift. adfærd, kontakt og trivsel. Elevernes udfordringer er ofte forbundet med centralnervesystemet og det kommer til udtryk i form af vanskeligheder ift. at regulere følelser og psykiske belastningssymptomer, som f eks. lav frustrationstærskel, angstproblematikker, skolevægring, m.m.

Vangkærsminde ApSPædagog

Vangkærsminde ApS, Brønderslev

Opholdsstedet Vangkærsminde er et privat, socialpædagogisk opholdssted, der beskæftiger sig med unge med særlige udfordringer såsom psykiske lidelser, ADHD, ASF, omsorgssvigt, stress eller depression, ligesom de unge kan have komplekse sociale problemstillinger, begyndende kriminalitet og/eller en vanskelig skolegang bag sig. Vi tager udgangspunkt i den enkelte unges muligheder og drømme.

Vi søger en uddannet pædagog med følgende egenskaber/kompetencer

 • Relationspædagog med stort R.
 • Brænder for socialpædagogisk arbejde.
 • Har kendskab til målgruppen – gerne med erfaring fra tidligere ansættelser indenfor området.
KAR+CO
Butiksindehaver i Brønderslevv

KAR+CO søger for Flügger A/S

Hvis du drømmer om at få foden under eget bord, uden at skulle starte helt fra bunden - Så bliv franchisetager hos Flügger farver! Du får hjælp til meget, men kan også selv fylde rammerne ud!

Flügger A/S

Flügger har inden for den seneste periode fornyet sit franchisebutikskoncept, hvilket betyder, at der i eftersommeren 2021 lukker otte mindre og ældre butikker i Nordjylland. I stedet skal der åbne 3-4 nye, flotte Gør-det-selv-butikker, med en placering og størrelse, der er mere optimal for fremtidens detailhandel.

Du får Flüggers nye franchisekoncept med inspirerende butiksindretning og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling. Flügger leverer alt til butikkens opstart og hjælper dig i gang. Du kommer til at repræsentere markedets stærkeste kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tapet, og du bliver en del af det bedste franchisekoncept for selvstændige farvehandlere.

KAR+CO
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Arriva Danmark A/S
Timelønnet buschauffør til Brønderslev, Løkken og Tylstrup

Arriva Danmark A/S

Kan du lide at være i kontakt med mennesker? Har du en stor køreglæde? Betyder gode kollegaer noget for dig? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er jobbet som buschauffør i Arriva måske noget for dig.

I dagligdagen bag rattet møder man som buschauffør mange forskellige mennesker, der hver dag tager bussen for blandt andet at komme på arbejde, i skole, til fodbold eller hjem fra fest.

Som buschauffør i Arriva skal man kunne køre bussen roligt og sikkert gennem trafikken, så passagererne kan slappe af og nyde turen, men man skal også være venlig og imødekommende i dialogen med kunderne, så de føler sig godt behandlet.

Vi lægger desuden stor vægt på, at alle medarbejdere trives og er glade for at møde på arbejde, og derfor er det også vigtigt at være en god kollega, hvis man ønsker at arbejde i Arriva.

Arriva Danmark A/S
Habitus
Faste tilkaldevikarer til HabitusHusene

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps

Vores botilbud er 15 spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen. Særligt i ferieperioder, hvor vores borgere har særligt brug for velkendte og stabile rammer mens vores faste personale holder ferie.

Habitus