58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 58 resultater.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Norlys
Relationsstærk og passioneret leder til COAX Service & Produktion i Nordjylland

Norlys, Brønderslev

Brænder du for ledelse og stærk faglighed? Så har vi ca. 20 erfarne udekørende COAX-teknikere, der søger dig som deres nye leder.

Opgaverne er centreret omkring service og produktion af vores COAX-net, hvor vi dagligt leverer internet og TV til rigtig mange kunder. Høj faglighed er nøgleord, og vi går hver dag på arbejde for at levere den bedst mulige oplevelse for vores kunder.

Vi leder efter en leder til et erfarent og selvstændigt team med primær fokus på opgaveløsning i Nordjylland, men der vil naturligt være et tæt samarbejde på tværs af øvrige afdelinger.

Norlys
Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Intech International a/sHead of Back Office

Intech International a/s, Brønderslev

... til dynamisk virksomhed med vokseværk.

Har du teknisk indsigt og kan sikre excellent kundeservice og salgsbackup for vores eksterne sælgere, så er du måske den, vi søger som ansvarlig for vores Back Office.

Du bliver som ansvarlig for Back Office bindeleddet mellem salg og virksomhedens øvrige afdelinger, og får til opgave at sikre, at vores kunder oplever en excellent kundeservice både pr. mail og i telefonen. Samtidig varetager du salgsback up for eksternt salg. Du sørger for at ”bære ordren igennem og følge op på ordren/projektet”.

tandlægen.dkSouschef med overblik og sans for detaljen

tandlægen.dk, Brønderslev

Har du sans for administration, service, struktur og drift? Vægter du medarbejderes trivsel og et godt arbejdsklima højt? Og er du en sundhedsfaglig person med ledelseserfaring?

Så tøv ikke – Vi har brug for dig!

Som souschef vil du med reference til kliniklederen få en bred vifte af opgaver, der kan udfordre dit organisatoriske talent og berige dig i arbejdet med mennesker – både personale og patienter.

Du vil generelt få det praktiske ansvar for drift, IT og personale – herunder bl.a.:

 • Optimering af patientaftaler, arbejdsprocesser og økonomi
 • Kontakt til udbydere af services, indkøb og bestilling af varer mv.
 • Personaleledelse og -administration , bemandingsplan, rekruttering, udvikling, trivsel mv.
Indrykket: 
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
STARK
Lagermedarbejder

STARK A/S, Brønderslev

Hos STARK Distribution Brønderslev har vi en høj aktivitet, og søger derfor nye kollegaer til vores daghold.

Du arbejder godt med frihed under ansvar, og har gode samarbejdsevner og et godt humør. Du møder samarbejdspartnere og kollegaer med et smil, også når vi har travlt, og der er mange bolde i luften.

Du er ansvarsbevidst, nøjagtig med dit arbejde, og du sætter en ære i, at det lagerområde du arbejder i er pænt og ryddeligt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Plukning, pakning og emballering af varer til vores leveringsservice.
 • Sikre orden på lageret, samtidig med at vi arbejder.
 • Sætte nye varer på plads.
STARK A/S
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Brønderslev Kommune
Sagsbehandler Vandløb

Brønderslev Kommune, Dronninglund

Har du interesse for vandløbsområdet, styr på lovgivning og praksis inden for vandløbsadministrationen og ønsker du at indgå i et professionelt samarbejde med ligesindede kollegaer, er det dig, vi søger til en spændende fuldtidsstilling som sagsbehandler til vandløbsområdet i Brønderslev Kommunes afdeling for Natur og Miljø.

Dine opgaver vil være:

 • Administration af vandløbsloven (afgørelser og tilsyn)
 • Gennemførelse af vandplanprojekter (forundersøgelser og realiseringer)
 • Udtalelser i sager med relation til vandløbsloven f.eks. vandindvinding
 • Regulativrevision og kontrol af regulativer.
Escot Erhvervsejendomme A/SPersonlig assistent (PA)

Escot Erhvervsejendomme A/S, Hjallerup

Vi søger en personlig assistent med gode købmandsevner til ansættelse snarest mulig.

Du bliver som PA tilknyttet Escots grundlægger og direktør, som du får et tæt samarbejde med. Vores direktør er 73 år og har brug for en personlig assistent, som har en købmand i maven og gerne vil udvikle dette. Der bliver tale om et forløb, hvor der i starten er tæt samarbejde og med tiden skal du selvstændigt overtage flere og flere opgaver.

Du vil blive en del af et godt team i en velkonsolideret og velrenommeret virksomhed i vækst, hvor du i kraft af en spændende stilling får mange berøringsflader. Virksomheden er kendetegnet af korte beslutningsprocesser, hvilket blandt andet giver dig mulighed for at få indflydelse og gøre en forskel.

STARK
Sælger til butikken

STARK A/S, Brønderslev

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og service til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling
 • Salgsklar butik
 • Deltagelse i lokale og regionale kampagner
STARK A/S
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Intech International a/sProduktionsplanlægger

Intech International a/s, Brønderslev

... til dynamisk virksomhed med vækstambitioner

Kan du skabe overblik i produktion og konstruktion og er i stand til at se sammenhæng i helheden, så er du måske den produktionsplanlægger, som vi søger.

Intech International A/S er specialiseret i design og fremstilling af rustfri procesudstyr til fiske- og fødevareindustrien samt industriautomatik som komplette robotceller og elektrisk konstruktion.

Du får en bred stillingsfunktion med produktionsplanlægning samt indkøb til diverse projekter og lager. Du skal supportere produktion og konstruktion på det systemmæssige område.

De konkrete opgaver er bl.a.:

 • Produktionsplanlægning
 • Produktionsopfølgning
 • Oprettelse og igangsætning af ordrer til lager
Spar Nord Bank A/SFinansøkonomer til praktik i 2022

Spar Nord Bank A/S

Søger du en spændende og udfordrende praktikplads, hvor du får lov at prøve dig selv af som rådgiver og samtidig bliver tilknyttet kompetente og nærværende mentorer? Hvis ja, så er en praktikplads i Spar Nord lige noget for dig!

I Spar Nord tilbyder vi et målrettet, nærværende og ambitiøst praktikforløb i en af vores afdelinger, hvor du får mulighed for at få praktisk erfaring med alle aspekter af rollen som privatrådgiver.

I løbet af praktikforløbet får du mulighed for at følge flere forskellige af bankens dygtige rådgivere, hvor du blandt andet vil få kendskab til rådgivning inden for privatøkonomi, som dækker bolig, forsikring og investering. Herudover vil du have daglig kontakt med bankens private kunder.

Spar Nord Bank A/S
Indrykket: 
Meny
Salgsassistent til kolonialafdelingen

Meny, Dronninglund

MENY er byens og hele Danmarks førende fødevaremarked, og vi søger lige nu en ambitiøs salgsassistent, der skal være med til at sikre, at vores gæster oplever super kvalitet samt et spændende varersortiment. Sammen med dine kolleger skal du sørge for, at vores butik fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder.

Du vil blive en del af en butik i udvikling, hvor vi generelt oplever en travl hverdag med mange kunder. Du vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores koncept. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre, at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed
 • Gode arbejdsforhold samt personalegoder
Indrykket: 
STARK
STARK søger Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev samt Chaufførelev

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du et arbejde, hvor du yder en høj service og sikrer en optimal håndtering af varer? Og har du fokus på fakta og detaljer, samtidig med at du opretholder en positiv og kundefokuseret attitude? Så er dette din mulighed for at kickstarte din karriere i STARK som Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev samt Chaufførelev.

Som Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev og Chaufførelev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Har en systematisk tilgang, hvor det falder dig naturligt at skabe struktur og overblik.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
STARK A/S
Indrykket: 
STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: