143 jobannoncer matcher din søgning 143 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
PDC A/S

Backend- og frontendudviklere

Brøndby

Vi har i snart 40 år udviklet avancerede planlægnings- og ressourcestyringsløsninger til en bred vifte af sektorer, herunder flyselskaber, lufthavne og hospitaler.

Vi leder efter talentfulde medarbejdere til udvikling af vores webbaserede tool platform for dashboards, rapporter mv.

Vi bruger platformen til at præsentere data i form af specialiserede diagrammer, tabeller, Charts, Gantt-diagrammer, kalendere mv., som en integreret del af vores andre IT-løsninger.

PDC A/S
Gem
PDC A/S

IT-sikkerhedschef

Brøndby

Motiveres du af at arbejde med IT-sikkerhed?

Vi har i snart 40 år udviklet avancerede planlægnings- og ressourcestyringsløsninger til en bred vifte af sektorer, herunder flyselskaber, lufthavne og hospitaler.

Du får ansvaret for at identificere og adressere potentielle sikkerhedsrisici samt sikre implementeringen af effektive sikkerhedsforanstaltninger, politikker og beredskabsplaner.

PDC A/S
Gem
PDC A/S

Chef for PDC-IT

Brøndby

Du står i spidsen for IT-platformen til vores egne medarbejdere samt driftsplatformen, hvor vi leverer Software as a Service til vores kunder.

Stillingen indebærer stort selvstændigt ansvar, og dine primære opgaver vil bl.a. være ledelse og koordinering af IT-afdelingens daglige drift, herunder tildeling af opgaver og opfølgning på fremdrift.

Vi tilskynder en sund livsstil med trivsel og fleksible arbejdstider.

PDC A/S
Bravida Danmark A/S

Junior projektleder el-infrastruktur

Brøndby

Med vores omfattende aktiviteter og flere spændende infrastrukturordrer i horisonten, søger vi en pålidelig junior projektleder, der ønsker at være en afgørende del af at lede vores projekter sikkert i mål.

Det vil f.eks. være dig der træder til, når projektlederen ikke er til rådighed og imødekommer samt håndterer montørernes tekniske spørgsmål og udfordringer.

Vi er en afdeling, hvor trivsel og kundetilfredshed er i centrum, og hvor hverdagen er fyldt med spændende og engagerende opgaver, samt et godt arbejdsmiljø.

Bravida Danmark A/S
Dansk Boldspil-Union (DBU)

Økonomichef

Brøndby

Vil du være ansvarlig for økonomien bag Danmarks nationalsport? Ønsker du en central rolle, hvor du arbejder tæt med DBU’s ledelse og fodboldpolitikere?

Økonomichefen har det overordnede ansvar for økonomistyring og står i spidsen for budgettering, prognoser, analyser og regnskabsaflæggelse samt årsrapportering. Økonomichefen skal bistå både med udvikling og drift, så organisationen opnår gennemsigtighed og stabilitet. Økonomichefen skal desuden være god til at vurdere økonomiske risici i en økonomi, som går op og ned afhængigt af sportslig succes.

DBU er en levende og spændende arbejdsplads med kompetente kolleger og medarbejdere. Vi hjælper hinanden og har en uformel omgangstone.

SOSU H København

Uddannelseschef

Brøndby

Er du en visionær leder, der brænder for ledelse af forandringer og udvikling? Formår du at opbygge følgeskab til strategiske indsatser?

Er du nysgerrig på dialog, tværfagligt samarbejde og medarbejderinddragelse?

Som uddannelseschef er din primære opgave at understøtte og motivere fire uddannelsesledere i balanceringen af deres arbejde med drift og pædagogisk ledelse af uddannelserne til social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent samt EUX Velfærd.

SOSU H København
DeZignated ApS søger for Varimixer A/S
Gem
DeZignated ApS

Technical Sales Coordinator

Brøndby

Trives du med at arbejde i en rolle, der kombinerer interne opgaver med ekstern kontakt og support på globalt plan? Kan du identificere dig med det tekniske aspekt af at guide kunder og samarbejdspartnere gennem udfordringer, og har du en bred viden, der strækker sig ud over det rent tekniske?

Så kan du blive en del af et dynamisk team med en positiv atmosfære, hvor der er plads til både faglig udfoldelse og godt humør.

Semler Gruppen

Uddannelseskonsulent til Semler Academy

Brøndby

Forestil dig, at du skal undervise nogle af bilbranchens dygtigste kolleger i alt lige fra service- og eftermarkedsprocesser, til produkttræning, salg og ledelse – og dette i samarbejde med Semler Academys interne uddannelsesteam, hvor samarbejdet og stemningen er helt i top.

Denne mulighed venter dig hos Semler Academy, hvor du får mulighed for at bruge dine evner og din interesse indenfor facilitering, undervisning og kommerciel tæft.

Semler Gruppen
Collectia A/S

Motiveres du af at udvikle mennesker, og har du erfaring inden for den finansielle sektor? Så kan du være vores nye afdelingsleder

Brøndby

Vil du være med til at forme fremtiden for vores finansielle afdeling og drive positive forandringer?

Vi oplever en spændende udvikling i takt med de stigende finansielle krav og digitaliseringen. Med ambitiøse fremtidige mål prioriterer og investerer vi i vores medarbejdere og compliance.

Vi søger derfor en erfaren leder med en finansiel baggrund til vores bankafdeling, som kan motivere, udvikle og støtte vores medarbejdere for at imødekomme de stigende krav og sikre overholdelse af gældende regler og standarder.

Collectia A/S
Jobindex søger for kunde
Gem
Jobindex

IT-projektleder – form et job, du med garanti vokser i

Vil du være med til at sætte standarderne for, hvordan vi arbejder med projektledelse og samtidig være medforfatter til din egen stillingsbeskrivelse? Og vil du samle trådene i både danske og internationale IT-projekter?

Så kom og arbejd med klassisk projektledelse, samtidig med at du selv indgår hands-on i opgaveløsningen. Vores IT-organisation kommer kun til at vokse – og du kan vokse med og på sigt få et endnu større ansvar.

DanskHåndbold

DanskHåndbold Øst søger fuldtids administrativ medarbejder

Brøndby

Vi søger en medarbejder, der har en passion for foreningsliv og håndbold og drømmer om en dynamisk og alsidig hverdag med mange (hånd)bolde i luften.

Du vil primært få til opgave at stå for påsætning af dommere og arbejde med opgaver inden for uddannelsesområdet samt beachaktiviteter, og du skal være med til at drifte og udvikle vores produkter.

Dagligdagen vil byde på praktisk sparring og problemløsning med vores foreninger, dommere og øvrige interessenter i DanskHåndbold. Du vil komme til at samarbejde med vores politiske fagudvalg, og du vil deltage i møder og sparring med kolleger i DanskHåndbold Øst og på tværs af DanskHåndbold.

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S

Har du flair for tal? Så bliv økonomielev hos os

Brøndby

Er din ambition at lære alt om at styre bogholderi, regnskab og økonomi i en stor koncern? Som økonomielev hos Saint-Gobain Distribution Denmark får du en god start på karrieren og kommer til at arbejde i et miljø, hvor medarbejdertilfredsheden er i top.

Har du engagement og talent for tal, vil vi sørge for, at dine faglige kvalifikationer hele tiden udvikler sig. Vi tilstræber os på at udfordre dig i dit tempo og tilbyder dig undervejs en mentor, som har din faglige og personlige udvikling i fokus. For den ambitiøse og dygtige elev byder Saint-Gobain koncernen på gode karrieremuligheder efter endt uddannelse.

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S
A/S Einar Willumsen

QC Laboratory Technician

Brøndby

Har du lyst til en hverdag fyldt med spændende opgaver, fokus på høj produktkvalitet og med en stor grad af ansvar? Synes du, det er sjovt at arbejde med ingredienser til en bred vifte af fødevarer?

Primære arbejdsopgaver:

  • Analyser af råvarer, mellemvarer og færdigvarer, herunder kemiske og sensoriske analyser
  • Frigivelse af råvarer, mellemvarer og færdigvarer
  • Udarbejdelse af analysecertifikater til vores kunder
A/S Einar Willumsen
Link Logistics A/S

Link Logistics er på udkig efter en dygtig og stabil vognmand

Brøndby

Link Logistics er et førende logistikfirma grundlagt i 2002, der har etableret sig som en international spiller med kontorer i Danmark, Sverige, Norge og USA. Vores hovedmål er at levere markedsførende logistikløsninger til B2B- og B2C-virksomheder globalt. Vi har en arbejdskultur præget af enkelhed, effektivitet og ansvarlighed, og vi stræber konstant efter at sætte nye standarder og implementere bæredygtige løsninger. Vi har et stort fokus på vores medarbejdere, og venlighed, åbenhed, ansvar og service er vigtige værdier i virksomheden.

Link Logistics søger en mødestabil, smilende og serviceminded vognmand til fast kørsel i en 8 pallers liftbil, alle hverdage i tidsrummet kl. 09:30-17:30.

Link Logistics A/S
Solar Danmark A/S

Handelselev

Brøndby, Kastrup eller København N

Se video om Solar Danmark A/S som arbejdspladsDrømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har faglighed og den gode kundeoplevelse i fokus?

Vi søger Solars næste generation af branchens bedste og ambitiøse salgsteam, hvor du skal være klar til en udfordrende uddannelse indenfor EL eller VVS. Du vil tilegne dig viden og arbejde aktivt baseret på kunderelationer i det professionelle B2B-marked.

Solar Danmark A/S
Scandic Hotel A/S

Ungarbejdere under 18 år, on-call til ferieperioder og weekender, Scandic Glostrup

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye on-call tjener på Scandic Glostrup.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Brødrene Dahl

Lagermedarbejder

Brøndby

Vil du være en del af logistikken bag en af Danmarks største grossister indenfor VVS, Va og el, og har du lyst til at arbejde i et miljø hvor service, samarbejde, sikkerhed og medarbejdertilfredshed er i top? Så søger vi netop dig!

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af opfyldning, pluk, lagerpleje og renhold. Arbejdstiden ligger mellem kl. 11.00 og 19.00 mandag til fredag, og weekend-fri.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår samt pensions- og sundhedsordning.

Brødrene Dahl
Brødrene Dahl

Terminalarbejder (Nat)

Brøndby

Vil du være med til få vores logistik til at glide problemfrit, og være en del af en af Danmarks største VVS, VA og El-grossister? Så er du måske vores nye nat-helt!

Som Terminalarbejder/lagermedarbejder hos Brødrene Dahl, kommer du til at arbejde i et miljø hvor service, samarbejde, sikkerhed og medarbejdertilfredshed er i top. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af læsse, losse, sortering af vare og renhold.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår samt pensions- og sundhedsordning.

Brødrene Dahl
Bravida Danmark A/S

Projektleder til ventilationsentrepriser

Brøndby

Vi søger en projektleder der, i samarbejde med det øvrige team af projektledere, vil være med til at sikre, at afdelingens ventilationsprojekter kommer godt i mål.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job hos Skandinaviens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du vil løbende få opdateret din tekniske viden indenfor ventilationsområdet.

Bravida Danmark A/S
Danske Spil A/S

Compliance manager – informationssikkerhed og GDPR

Brøndby

Vi er på en spændende rejse, hvor vi udvikler IT-sikkerhedsområdet og igangsætter en række initiativer, som gør os endnu bedre til at arbejde med risici.

Du skal først og fremmest arbejde med at udvikle og vedligeholde vores ISO27001- samt WLA-certificering. Du kommer bl.a. til at planlægge og deltage i audits med certificeringsorganer og finansrevision samt får ansvaret for vores Operationelle Sikkerhedskomité, hvor du mødes med IT-security og drøfter IT-sikkerhedsmæssige problemstillinger på operationelt plan.

Danske Spil A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV