146 job matcher din søgning 146 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 146 resultater.
FORCE Technology
Legal Counsel

FORCE Technology, Brøndby

Do you want to take part in an exciting journey and work with a broad range of legal areas with a focus on commercial contracts?

Your overall goal is to deliver best in class strategic advice to FORCE Technology’s management, business lines and subsidiaries across multiple jurisdictions.

With contract management as your primary focus area, you will work across key customer agreements, supply agreements in connection with tender and public procurement processes, IP development and cooperation agreements, research agreements, consultancy agreements, NDA’s, and other similar standard documents.

FORCE Technology
nemlig.comKategorigruppechef - tørvarer og frost

nemlig.com, Brøndby eller Århus

Er du den ”moderne” retailer, som virkelig forstår vores kunder og som formår at skabe resultater igennem nyeste metoder indenfor kategoristyring og høj grad af datadrevne beslutninger? Forstår du samtidig at motivere og udvikle et stærkt kategoriteam? Så er det netop dig vi har brug for.

Kunne du tænke dig et job hvor du hurtigt kan se resultaterne af dit og teamets arbejde, så kan vi tilbyde dig det ultimative job som kategorigruppechef i nemlig.com. Du får ansvaret for at lavet Danmarks mest attraktive sortiment indenfor brød, kager, tørvarer, konfekture, chips og dybfrost.

Dine overordnede ansvarsområder bliver at sikre udvikling og eksekvering af områdets forskellige kategoristrategier samt at lede et stærkt team af kategorichefer og kategorichefassistenter.

nemlig.comKategorigruppechef - personlig pleje, husholdning og nonfood

nemlig.com, Brøndby eller Århus

Har du fingeren på pulsen indenfor nonfood, personlig pleje og husholdning? Brænder du for konstant at udvikle sortimentet og friste kunderne med en høj grad af aktualitet og nyeste trends? Forstår du samtidig at motivere og udvikle et stærkt kategoriteam? Så er det netop dig vi har brug for.

Du bliver den del af en virksomhed i rivende udvikling, hvor der er et godt sammenspil mellem os og vores leverandører. Samtidig får du et job med stor medindflydelse og et job hvor dine initiativer hurtigt implementeres og som kunderne kan mærke.

Dine overordnede ansvarsområder er at sikre udvikling og eksekvering af områdets forskellige kategoristrategier, så vi fremover tilbyder vores kunder et endnu mere aktuelt og inspirerende sortiment.

Parasport DanmarkIdrætskonsulent med fokus på partnerskaber og uddannelse

Parasport Danmark, Brøndby

Vi søger en dygtig idrætskonsulent på fuld tid, som i et tæt samarbejde med mange forskellige aktører og medarbejdere i Parasport Danmark kan styrke indhold og omfang af samarbejder og partnerskaber med bl.a. kommuner, handicaporganisationer og private aktører, hvor uddannelse er en central indsats i det fælles samarbejde.

Samarbejdsaftaler og partnerskaber med eksterne interessenter er en del af et strategisk samarbejde mellem Parasport Danmark og Danmarks Idrætsforbund – og du vil få ansvaret for i samarbejde med relevante kollegaer at indgå og implementere aftaler med udvalgte eksterne interessenter, herunder sikre den samlede fremdrift og udvikling i samarbejdet mellem PD og DIF på dette område.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Gustaf Fagerberg A/SIndkøber

Gustaf Fagerberg A/S, Brøndby

Du vil blive en del af vores logistik afdeling, pt. bestående af 11 kollegaer, med kompetencer på både strategisk og operationelt niveau. Opgaver vil være af varierende karakter, ofte med vigtige deadlines, hvorfor det er vigtigt at være struktureret samt kunne prioritere sine opgaver.

 • Kommende opgaver kunne være:
 • Oprettelse af indkøbsordre
 • Kundekontakt – bekræftelser/opfølgning
 • Leverandørkontakt – bekræftelser/opfølgning
 • Koordinering af opgaver, med kollegaer
 • Opdatering af varekort

Du elsker at have travlt, og er driftig i din tilgang til opgaverne. Du er positiv, energisk, udadvendt, proaktiv, og går gerne forrest.

nemlig.comHR-konsulent til vækstvirksomhed

nemlig.com, Brøndby

Drives du af at arbejde med mennesker og har du en særlig interesse for drift- og lagerområdet - så er det dig vi mangler til den daglige HR-sparring med vores driftsorganisation.

Vi er en virksomhed i vækst og derfor søger vi endnu en HR-konsulent til vores team med opstart primo april 2021.

Som HR-konsulent hos os kan vi garantere, at to dage ikke er ens og dine opgaver vil være mangeartede lige fra rådgivning og sparring med ledere og planlæggere i driftsorganisationen til medarbejdersamtaler med de mange nationaliteter vi har i huset. Yderligere vil opgaver som håndtering af medarbejdersager og koordinering af processer med vores lønafdeling være en del af din dagligdag.

nemlig.comDigital handelselev til et af Danmarks største e-handelssites

nemlig.com, Brøndby

Er du med på det nyeste og brænder du for online salg og markedsføring? Så er det netop dig, vi har brug for som vores nye digitale elev i det kommercielle område.

Dagene i virksomheden er aldrig ens, og vi kan love dig at du bliver udfordret, så dit arbejde hele tiden er spændende og motiverende. Du får dygtige fagspecialister som kollegaer, der er villige til at lære fra sig og støtter dig undervejs.

Den første tid hos os, kommer du på vores onboarding-program – et flere dages oplæringsprogram, hvor du kommer rundt i hele vores forretning og vil med de andre elever blive sat ind i hvordan huset fungerer. Derudover vil du få et overordnet indblik i det kommercielle område, inden du begynder din rejse og opgaver. Det giver en rigtig stor forståelse af forretningen.

Lagkagehuset
Bager søges til Lagkagehusets bagerier i Københavnsområdet og vores centrale bageri i Brøndby

Lagkagehuset

Vi søger en dygtig og selvstændig bager til vores bagerier i Københavnsområdet - med supplerende vagter i vores centrale bageri.

Lagkagehuset

Som bager i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen - og skabte det, der i dag er Lagkagehuset.

Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte brød og den unikke smagsoplevelse.

Vi har brug for dygtige bagere til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre.

Lagkagehuset
RigspolitietSamfundsvidenskabelige undervisere til Politiskolen

Rigspolitiet, Brøndby

Som samfundsvidenskabelig underviser indgår du i tværfaglige undervisningsteams, som sammen har ansvaret for at uddanne og forme de politistuderende. Du inddrager aktivt din brede samfundsvidenskabelige teoriforståelse og bidrager løbende til at udvikle uddannelsen.

Du underviser i samfundsfaglige forhold og institutioner på en række emner, som f.eks. ”Magt og Autoritet”, ”Forbrydelse og Straf” samt ”Forebyggelse”. Derudover formidler du etiske overvejelser og koncepter let og forståeligt, hvilket blandt andet inkluderer kontraktteori og demokratiforståelse.

Der vil være en naturlig rotation mellem de forskellige fag, og du kan derfor forvente en alsidig hverdag, hvor du underviser i en bred vifte af samfundsvidenskabelig teori og empiri inden for sociologiske, politologiske, kriminologiske og antropologiske fagområder.

Dustin A/S
Sales Manager SMB Large

Dustin A/S, Viby J and Brøndby

Are you a driven sales manager who wants to lead and further develop a committed sales team? Do you want to be a part of an exciting journey?

We are now looking for a Sales Manager DK for our segment SMB Large. You will be a part of rebuilding a sales department that has been doing well for many years but now needs to level up and become Sales 2.0. You’ll get the opportunity to work and contribute to a business with huge potential to reach the next level and be a key person in Dustin’s vision to become our customers first-choice when it comes to IT-related services and products.

Your main responsibility will be to lead, support, develop and educate a group of 13 sales reps. This includes day to day follow up on cases and issues concerning SMB Large and to participate in customer meetings from time to time. Together with your team you will work with continuous improvements and develop processes and routines.

Dustin A/S
nemlig.comKørselsdisponent til Danmarks største online-supermarked

nemlig.com, Brøndby

Vil du arbejde med distributions- & transportledelse samt driftsafvikling af varevognsflåden med logoet nemlig.com? Holder du det store overblik – også i pressede situationer – og er du god til planlægning og driftsafvikling, så er det netop dig, vi mangler.

Sammen med teamet er du ansvarlig for den daglige planlægning og driftsafvikling omkring vores levering af varer til kunder samt de arbejdsrutiner, der er forbundet med denne logistik. Du bliver en central del af driften, hvor du tilrettelægger og tilsikrer biler til dagens leveringer.

Hverdagen er dynamisk med mange forstyrrelser og stramme deadlines, hvor du som kørselsdisponent holder styr og fokus på ”de mange bolde”. Du har, via vores flådestyringssystem, et godt overblik og deraf medfølgende tæt samarbejde med vores forskellige vognmænd og chaufførerne.

FORCE Technology
Ethics & Compliance Officer

FORCE Technology, Brøndby

Are you are looking for an international job with a commercial perspective instrumental to worldwide technological transition? Then you might be our new colleague!

At FORCE Technology you will be part of a leading, international technology consulting and service company. Your focus is to drive an excellent ethics & compliance function in close dialogue and collaboration with the business.

Compliance is a vital part of doing business for FORCE Technology. To further strengthen our ability to create profitable growth and continue our Excellence journey, we want to strengthen our ethics & compliance function. The position is based in Brøndby (Denmark), where you will work closely together with our Legal Department. You will be driving the Ethics & Compliance program through compliance experience, strong communication skills and a solid business understanding.

FORCE Technology
Jobindex A/S
Applikationsingeniør/produktchef til nyoprettet stilling – Vision/RFID

Jobindex A/S søger for IFM Electronic A/S, Brøndby eller Skanderborg

 • Har du kendskab til 2D-/3D -vision samt RFID-teknologi, så du kan tage det fulde produktansvar?
 • Vil du som vores nye specialist udvikle forretningen og formidle avanceret teknologi til en lang række kunder samt definere, hvor vi skal hen i fremtiden?
 • Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden samt i en succesfuld virksomhed med stærke værdier?

Som applikationsingeniør/produktchef driver du salgsudviklingen og støtter salgsgruppen teknisk med fortsat at tage markedsandele. Din rolle er at drive salget i Danmark med selvstændig kontakt til danske virksomheder og hjælpe salgsprocessen ved at yde applikationshjælp samt teknisk support til salgsteamet samt kunderne.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Ekstern salgsingeniør til teknisk salg af sensorer og procesinstrumenter – Sjælland

Jobindex A/S søger for ifm electronic a/s

Har du fagligheden til at sætte dig ind i vores kunders problemstillinger samt rådgive dem professionelt via kundebesøg, over telefonen og pr. mail og chat? Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden?

Som vores nye kollega får du ansvar for at rådgive og sælge til vores danske kunder, så de træffer de helt rigtige valg inden for bl.a. procesinstrumentering, aftastning, AS-i-løsninger, RFID, vision og sikkerhed.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra eller ud fra vores kontor i Brøndby, når du ikke er ude hos kunderne. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og pensionsordning, 6 ugers ferie og der er tilknyttet firmabil på hvide plader til stillingen.

Jobindex A/S
NOV Flexibles, NOV
Experienced Mechanical Design Engineer

NOV Flexibles, NOV, Brøndby

As an Experienced Mechanical Design Engineer, you have project responsibility in a range of tasks through the project phases, where you can leverage your skills and experience within mechanical engineering, project coordination and collaboration to succeed. These tasks include design and calculation of steel constructions, verification and documentation of project-specific solutions as well as analytical and numerical calculations.

You are also part of all stages of a given project, from the project’s very beginning to factory support at our manufacturing facility in Kalundborg, customer and supplier contact and on to final delivery to the customer. We also expect to you to contribute to the continuous improvement of our processes and calculation methods.

NOV Flexibles, NOV
NOV Flexibles, NOV
Engineer, Pipe System Design

NOV Flexibles, NOV, Brøndby

Do you want to play an important role in the development of challenging offshore projects?

You will join our Pipe System Design department, where you will focus on the flexible pipe systems that are used primarily to transport oil, gas and water along the seabed and up to the connecting surface vessel.

As a Pipe System Design Engineer, your role in a project team is typically focused on one of our two main disciplines, pipe design and system design, or a combination of both.

NOV Flexibles, NOV
DHL eCommerce
Erfaren medarbejder til vores kundeservice

DHL eCommerce, Brøndby

Hos DHL løber vi stafet for vores kunder hver eneste dag, året rundt – i hele verden. Vil du med på vores hold af passionerede medarbejdere, som har fokus på at yde en excellent kundeservice? Grib muligheden og bliv en del af verdens førende transport- og logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group!

Vi søger DIG, der har et hjerte, der banker for kundeservice, og som har lyst til at være en del af en innovativ og omstillingsparat virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Vores virksomhed oplever en stærk vækst, og derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv i en omskiftelig hverdag, hvor vi samtidig med mange henvendelser implementerer nye kunder, nye produkter, nye løsninger, nye systemer og nye processer. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

DHL eCommerce
LejerboBarselsvikariat - Driftsassistent Brøndby Strand – 30 timer

Lejerbo

Er du en udadvendt og imødekommende person, der brænder for og kan levere et højt serviceniveau overfor vores beboere, kunder og kolleger og samtidig er et administrativt talent, så er det dig vi har brug for.

Du indgår i et tæt og fortroligt samarbejde med varmemesteren samt resten af holdet, hvor samarbejde, loyalitet og effektivitet er vigtige parametre. Du sætter en ære i at servicere vores kunder og du er kollegaen der har styr på opgaverne, får løst opgaverne og bevarer overblikket i travle og pressende situationer.

Arbejdsopgaver

 • Administration og klargøring til ind og udflytningssyn
 • Kontakt til håndværkere
 • Løbende administrative opgaver for varmemester og førstemænd