194 job matcher din søgning 194 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CCL LABEL A/S
Quality Assurance-koordinator

CCL LABEL A/S, Brøndby

CCL Label A/S, Brøndby, søger til vores kvalitetsafdeling en Quality Assurance-koordinator. Brænder du for kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling, så er dette måske noget for dig.

CCL Label A/S er en grafisk GMP-producerende virksomhed, der leverer til Pharma-industrien, hvilket stiller store krav til vores dokumentation.

Vores produktion arbejder efter SOP - dette er også noget, du som QA-koordinator vil blive en del af i samarbejde med SOP-ejeren, typisk produktionschefen, og andre stakeholderes. Derfor vil det at kunne samarbejde med andre dele af organisationen blive vægtet meget højt.

CCL LABEL A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Tabellae A/S Implementeringskonsulent til Configurable Business Documents for Dynamics 365 F&O

Tabellae A/S, Vejle og Brøndby

Vil du være med til at opbygge et nyt forretningsområde i en dansk succesvirksomhed med gode kollegaer, humor, fællesskab og spændende opgaver?

Så er det måske dig, der fremover skal hjælpe vores partnere og kunder med at få succes med Microsoft Dynamics 365 projekter.

Opgaverne består bl.a. af:

  • Analyse af kundernes forretningskrav
  • Specifikation af detaljerede krav: Document Design Specification (DDS) eller Functional Design Document (FDD)
  • Udførelse og implementering af valgt Output Management løsning, oftest i internationale projekter med flere regnskaber og forskelligartede legale krav.
Konsultationssygeplejerske søges til almen lægepraksis

Lægerne Nygårds Plads I/S, Brøndby

Som ansat hos os skal du varetage selvstændige konsultationer i form af kontroller af diverse kroniske lidelser som KOL, DM-type 2, hypertension, forhøjet stofskifte og osteoporose. Derudover skal du kunne varetage telefonvisitation, p-pille-årskontroller, sårtilsyn, vaccinationer, og diverse laboratoriefunktioner som EKG, lungefunktionsundersøgelse, blodprøvetagning, urinundersøgelser m.m.

Der vil være oplæring, så du føler dig godt klædt på til dine opgaver og desuden daglig supervision ved en af lægerne.

I dagligdagen prioriterer vi fællesfrokost og godt humør. Der holdes sommer- og julefrokost, som er en vigtig del af vores arbejdsmiljø, hvor ægtefæller/kærester vanligvis er inviteret med.

Zeppelin Danmark A/S Vaskemedarbejder

Zeppelin Danmark A/S, Brøndby

Er du interesseret i entreprenørmaskiner? Så er det netop dig vi søger til vores afdeling i Brøndby.

Zeppelin Danmark A/S

Vi har travlt hos Zeppelin, så derfor søger vi en vaskemedarbejder til at indgå i vores serviceteam, som består af 15 dygtige kollegaer.

Vi tilbyder:

Attraktive ansættelsesvilkår og et selvstændigt arbejde med mulighed for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed, hvor kvalitet, udvikling og vækst er i fokus. Du vil få et selvstændigt arbejde i et uformelt arbejdsmiljø og blive en del af en travl hverdag med kompetente, engagerede og hjælpsomme kollegaer.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Scandic Hotel A/S
Tjener, deltid 40 timer pr. måned, Scandic Glostrup

Scandic Hotel A/S

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye deltidstjener på Scandic Glostrup.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

  • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
  • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
  • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Danske Spil A/S
Sportsinteresseret studentermedhjælper søges til markedsføring af nogle af Danske Spils største brands

Danske Spil A/S, Brøndby

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Danske Licens Spils marketingafdeling.

Som studentermedhjælper i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor studerende har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingerne, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder. Vi har cirka 60 studentermedhjælpere på tværs af huset. Du bliver en del af vores interne netværk, Studenterklubben, hvor du får rig mulighed at danne relationer med andre studentermedhjælpere til både faglige og sociale arrangementer.

Danske Spil A/S
nemlig.com Afdelingschef med stort drive til varehus

nemlig.com, Brøndby

Trives du med variation og indflydelse i en dynamisk og travl virksomhed? Har du erfaring med ledelse, logistik eller dagligvarer og kan du lide at tage ansvar?

Til vores varehus i Brøndby søger vi afdelingschef til vores lager- og logistikafdeling. Du får dagligt ledelsesansvar for op til 400 medarbejdere opdelt i to større selvstændige enheder samt for supervisorer og teamledere.

Afdelingernes ansvar indeholder alt fra varemodtagelse, kvalitetskontrol, vareopfyldning, varepluk og drift af maskiner.

Bravida Danmark A/S
AIA-tekniker Fire & Security

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Er du interesseret i at arbejde med service og fejlfinding på sikringsanlæg? Så er du måske vores nye sikringstekniker til Fire & Security.

Med markedets bredeste vifte af færdigheder håndterer vi alle typer sikringsanlæg. Vi har både den brede og dybe tekniske viden, som vi uafbrudt holder ved lige for at kunne yde det bedste for vores kunder.

Du vil indgå i et kvalificeret og engageret team, der har en høj faglig stolthed. Du får god mulighed for at have indflydelse på din egen hverdag.

Bravida Danmark A/S
nemlig.com Senior Campaign Specialist

nemlig.com, Brøndby

Kan du give vores kampagner et kreativt touch, samtidig med at du koordinerer og planlægger på tværs af tiltag og afdelinger? Har du flair for at arbejde med e-commerce og er i stand til at eksekvere på vores mange kanaler?

Du bliver ansvarlig for at planlægge, eksekvere og optimere salgskampagner på vores site og kanaler. Du skal derved sikre at kvaliteten af kommunikationen er i top, så der altid er tydelig opfordring til handling for kunderne, og at det harmonerer med vores retningslinjer for visuel og brandidentitet og tekstkvalitet.

Taster Wine
QA-assistent

Taster Wine, Brøndby

Brænder du for at arbejde med dokumentation og data inden for kvalitet, miljø og social ansvarlighed? Så tilbyder vi en alsidig og spændende stilling i en virksomhed i vækst med fantastiske produkter.

Du får bred kontaktflade i virksomheden, men vil især have et tæt samarbejde med vores Tapperi, Indkøb og Kundeservice. Som en del af kvalitetsteamet vil du være med til at opretholde et højt fødevaresikkerhedsniveau.

Dine arbejdsopgaver vil primært omhandle:

  • Administration af afdelings mail indbakke samt håndtering af forbruger reklamationer.
  • Teknisk godkendelse og evaluering af underleverandører.
  • Udarbejdelse af analysecertifikater, produkt-og sikkerhedsdatablade og opdatering af Kemisk APV.
Taster Wine
Bravida Danmark A/S
Elektriker søges til CTS-installation

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Vil du være en del af en velfungerende virksomhed med en god kultur, et godt fællesskab og en bred portfølje af opgaver? Så er du landet det rette sted.

Du vil få en alsidig hverdag på vores større byggepladser, hvor du vil være en del af montageteamet. I vores BMS-afdeling kommer du til at arbejde sammen med vores andre dygtige kollegaer, der brænder for at gøre en forskel hos vores kunder med intelligente styringer.

Bravida Danmark A/S
NOV Flexibles, NOV
Engineer - End Fitting R&D

NOV Flexibles, NOV, Brøndby or Rio de Janeiro

As Engineer R&D, you will support R&D Projects for flexible pipes and their End-fittings and will play a key role in the continuous improvement and development of new solutions for our portfolio.

You will take part in a range of tasks, where you can leverage your skills as an engineer to succeed. These tasks include new and innovative solutions, design and calculation of components, verification and documentation of R&D projects as well as analytical and numerical calculations.

NOV Flexibles, NOV
NOV Flexibles, NOV
Material Engineer – Polymers

NOV Flexibles, NOV, Brøndby

NOV Subsea Production Systems (NOV SPS) designs and manufactures flexible pipes and specific, innovative products for the offshore Energy sectors. We leverage superior engineering and state-of-the-art manufacturing technology to establish long-term partnerships with global contractors and Energy companies.

You will run your own development & technology projects targeting the qualification of new polymer-based materials and components. You will use your background in Polymer Process Engineering to support the factories with pipe extrusion processes and strengthen them.

NOV Flexibles, NOV
NOV Flexibles, NOV
Material Engineer – Polymers

NOV Flexibles, NOV, Brøndby or Rio de Janeiro

NOV Subsea Production Systems (NOV SPS) designs and manufactures flexible pipes and specific, innovative products for the offshore Energy sectors. We leverage superior engineering and state-of-the-art manufacturing technology to establish long-term partnerships with global contractors and Energy companies.

You will work with and run your own development & technology projects to determine material properties used for design methodologies. You will use your background in Mechanical Engineering to investigate the performance of polymeric materials in complex designs used for flexible pipes.

NOV Flexibles, NOV
NOV Flexibles, NOV
Financial Controller (Denmark)

NOV Flexibles, NOV, Brøndby or Kalundborg

Are you a Financial Controller passionate about working within finance? Do you have experience in finance and working in an audit environment? Are you ready to join a dynamic and international environment in the global energy industry that will take you, and us to the next level with your expertise?

Your key areas of responsibilities will be Inventory and Fixed Assets. You will work closely with our operational experts at our production facilities in Kalundborg and Brazil. You will monitor transactions and support the business to ensure accurate reporting according to USGAAP.

NOV Flexibles, NOV
FORCE Technology
Key Account Manager til vind

FORCE Technology, Brøndby

Brænder du også for at gøre en forskel indenfor den grønne omstilling?

Grøn omstilling og vindenergi er hovedelementer i FORCE Technologys strategi. For at vækste vores forretning på dette område yderligere, søger vi en dygtig Key Account Manager, som har lyst til at arbejde med salg og relationer mod såvel eksisterende som nye kunder.

Stillingen er organiseret i et selvstændig strategisk område med reference til den ansvarlige direktør.

FORCE Technology
FORCE Technology
Kommerciel Virksomhedsjurist

FORCE Technology, Brøndby

Har du kommerciel erfaring? Og kan du se dig selv som en del af et engageret team af specialiserede inhouse advokater, hvor dit fokus bliver kommercielle kontrakter?

Med kontraktstyring som dit primære fokusområde kommer du til at arbejde på tværs af centrale kundeaftaler, leveringsaftaler i forbindelse med udbuds- og offentlige indkøbsprocesser, IP-udviklings- og samarbejdsaftaler, forskningsaftaler, konsulentaftaler, NDA’er og lignende standarddokumenter.

Vi arbejder med stor fleksibilitet i teamet og du har derfor mulighed for at planlægge dine arbejdsdage på kontoret eller hjemmefra.

FORCE Technology
FORCE Technology
Specialist indenfor katodisk beskyttelse af betonkonstruktioner

FORCE Technology, Brøndby

Har du erfaring med undersøgelse af betonkonstruktioner? Og er du typen, som har fokus på at yde god kunderådgivning fra start til slut i et projekt? Så er du måske vores nye specialistrådgiver indenfor katodisk beskyttelse!

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med meget stor diversitet i både faglighed og opgaver. Vi arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og i rollen her kan du konkret gøre en forskel ved at reducere CO2-aftrykket for cementproduktion ved at levetidsforlænge betonkonstruktioner.

FORCE Technology
JL Engineering A/S
Erfaren rådgiver og auditor indenfor bæredygtighed i byggeriet

JL Engineering A/S, Brøndby

Som vores nye kollega, vil du få opgaver og muligheder, som passer til dine ambitioner og kompetencer. Vi håber du vil kunne bidrage med rådgivning om bæredygtighed i byggeriet, LCA, certificeringer (DGNB, Svanemærkning mv.) og være en god sparringspartner til vores energi- og indeklimaingeniører.

Se video om JL Engineering A/S som arbejdsplads

Du vil blive en vigtig del af et centralt forretningsområde i virksomheden, hvor du hurtigt vil få ansvar og opgaver, der passer til dine ambitioner og kvalifikationer. Derudover får du rig mulighed for at deltage i relevante kurser, certificeringer mv. så du hele tiden er opdateret og klædt godt på inden for dit fagområde.

JL Engineering A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV