227 job matcher din søgning 227 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Zeppelin Danmark A/S
CAT værksted Servicemedarbejder

Zeppelin Danmark A/S, Brøndby

Bliv en del af en markedsledende virksomhed.

Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark. Til vores værksted søger vi en specialarbejder, som vil være med til at vaske og klargøre maskinerne forud for levering til vores kunder.

Jobbet består primært af vask af vores maskiner samt oprydning og diverse ad hoc-opgaver på værkstedet. Der vil desuden forekomme kørsel med reservedele ved behov til både Sjælland og Jylland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Lagkagehuset
Teamleder med bager eller konditorbaggrund søges til Lagkagehusets konditori i Brøndby

Lagkagehuset

Er du en faglært bager eller konditor med lederambitioner - og måske endda ledererfaringer? Har du samtidig lyst til at blive en del af en stor og velfungerende produktionsenhed i Brøndby, hvor du får lov til at tage stort ansvar og udvikle dig sammen med os?

Du vil blive leder for et team, der om natten producerer en lang række konditorvarer og andet bagværk til vores gæster. Teamet består af ca. 20 medarbejdere.

Du leder, motiverer og sikrer den høje kvalitet - og går selv forrest i produktionen. Samtidig bliver du en del af ledergruppen i konditoriet, hvor du sammen med konditormesteren, souschefen og de øvrige teamledere sikrer en god arbejdsplads, der sætter kvalitet, fødevaresikkerhed og godt samarbejde i højsædet.

Lagkagehuset
AjourCareHos AjourCare Flyverkorps bliver du fastansat med en attraktiv grundløn inkl. ekstra honorar

AjourCare

Vores ører blafrer, og vores øjne stiller skarpt. Hos AjourCare varetager vi den respiratoriske behandling hos Brugere i eget hjem. Vi holder os vågne og er konstant indenfor syns- og høreafstand.

Vil du være en del af vores Respiratoriske Flyverkorps? Som en del af korpset står du til rådighed fra egen bopæl ud fra et fast vagtrul på 36 timer om ugen á 3 * 12 timer. Du arbejder ren aften og nat fra kl. 19.00 – 07.00. Du skal være klar til at tage ud til vores 27 Brugere i Region Hovedstaden, når vores faste teams ikke kan dække vagten.

DHL eCommerce
Kontorelev hos DHL eCommerce Nordic

DHL eCommerce, Brøndby

– Vi tilbyder dig en uddannelse med fremtid og et internationalt perspektiv –

Bliv en del af DHL eCommerce Nordic, hvor du får mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi tilbyder dig en praktisk orienteret 2-årig uddannelse som kontorelev med Speciale i Administration, inklusive 6-11 ugers skoleophold fordelt over elevtiden. Ved endt elevtid er ambitionen at kunne tilbyde dig ansættelse med muligheden for et videre uddannelsesforløb.

Vi lægger vægt på at give dig den bedst mulige uddannelse, en bred erfaring samt et stærkt netværk. Du får lov til at tage ansvar og blive inddraget og udfordret i mange opgaver – store som små – og hele tiden med støtte fra en uddannelsesansvarlig og kollegaer.

DHL eCommerce
STARK
Teamleder til Trælast & Butik

STARK A/S, Brøndby

Ønsker du et arbejde med ansvar for en høj standard af koordinering af ressourcer i forhold til medarbejdere, opgaver og kunder? Og har du en positiv motiverende indflydelse på andre? Har du ild i dit sælgergen og vil du være med på holdet, så er dette din mulighed for at gøre en forskel som Teamleder hos STARK Brøndby.

I stillingen som Teamleder vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Salg og salgsmøder med egne kunder
 • Udvikle og vedligeholde netværk og personlige relationer til lokale leverandører, kunder, aktører og interessenter
 • Planlægning og evaluering af egen indsats og fremkomme med forslag til salgsmål, initiativer og opfølgning
STARK A/S
nemlig.comTrænings- og uddannelseskonsulent til fremtidens supermarked

nemlig.com, Brøndby

Vil du være med på en spændende vækstrejse, hvor udvikling af vores medarbejdere er i fokus?

Dine opgaver vil spænde vidt: Den ene dag kan du stå og undervise vore ledere i motivation, dagen efter designer du et kort e-læringskursus om, hvordan man hurtigt kan se forskel på gode og dårlige vandmeloner, mens du senere på ugen faciliterer en team-dag for vores regnskabsafdeling. Som træning og udviklingskonsulent hos nemlig.com får du således en unik mulighed for at præge vore medarbejdere, produkter samt vores virksomhedskultur.

Dine primære opgaver består af at:

 • Generel udvikling og undervisning af vores medarbejdere -både onsite og online
 • Være sparringspartner i forhold til etablering og udvikling af virksomhedens generelle opkvalificering af medarbejdere
 • Videreudvikle vores Introprogrammer samt onboarding forløb
DANSK HÅNDBOLD FORBUNDFagansvarlig for ungeindsatsen

DANSK HÅNDBOLD FORBUND, Brøndby

Har du engagement og gennemslagskraft til at udvikle og drive Dansk Håndbold Forbunds indsatser for at få flere unge og voksne til at spille håndbold? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i udviklingsafdelingen.

Som fagansvarlig på ungeområdet kommer du til at indgå i et fagteam i udviklingsafdelingen, der arbejder med at styrke aktiviteter og viden inden for områderne unge, voksne og foreninger. Vores mål er at skabe aktiviteter, som motiverer unge og voksne til at være en del af en håndboldklub enten som spiller, træner eller leder.

Dit primære ansvarsområde vil være at drive udviklingsprocesser og projekter med fokus på målgruppen unge. Du skal facilitere og igangsætte aktiviteter, der både er styret centralt og regionalt.

NOV Flexibles, NOV
Software Developer

NOV Flexibles, NOV, Brøndby

Your role is to join one of our teams and help us be successful in making and consolidating our software tools. Your main qualification is your programming experience – the many times you have taken a problem and turned it into a solution through code. You have a master’s degree in a relevant field, and you have worked at least some 4 years as a programmer.

Besides being an active learner and experienced programmer in either Python or C#, you have worked with several of the following technologies:

 • Web services (using framework such as ASP.NET, Flask, FastAPI or similar)
 • Containerization (using Docker)
 • Continuous integration and deployment (using tools like Bitbucket, Bamboo or similar)
 • Databases (using MS-SQL or similar)
NOV Flexibles, NOV
Brødrene DahlProaktiv studentermedhjælper søges til ambitiøs marketingafdeling

Brødrene Dahl, Brøndby

Som studentermedhjælper hos Brødrene Dahl, får du mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for koordinering, og du vil få indblik i hvordan hverdagen i en marketingafdeling fungerer.

Vi tilbyder en stilling med masser af faglige udfordringer, og vi lover, at du får en spændende hverdag sammen med motiverede kollegaer i en virksomhed med store ambitioner og højt til loftet.

Din læringsproces er vigtigt for os, hvorfor du vil få ansvar og gode muligheder for at udvikle dig, idet vi tilbyder løbende dialog om din faglige og personlige udvikling. Du kommer til at beskæftige dig med mange forskellige og faglige relevante arbejdsopgaver som f.eks.:

 • Pakke, fordele og udsende diverse materialer, kampagner, merchandise etc.
 • Koordinering- og samarbejdsopgaver på tværs af virksomheden
 • Planlægning og hjælp i forbindelse med messer/events så som navneskilte og pakning af goodiebags.
Brødrene Dahl
Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker til trykluftkompressorer, efterbehandlingsudstyr & vakuumpumper

Jobindex A/S søger for Granzow A/S i Glostrup

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor vi i alt er 11 serviceteknikere og værkstedstedsteknikere.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • lave forebyggende service og vedligehold på trykluftkompressorer & efterbehandlingsudstyr.
 • lave forebyggende service og vedligehold på vakuumpumper og udstyr.
 • udføre mekaniske reparationer samt elektrisk fejlfinding.
Jobindex A/S
Group Logistic ApS
IT-projektleder søges til hverdag.dk

Group Logistic ApS, Brøndby

Er du en stærk kommunikator og forstår du at oversætte forretningsmæssigeudfordringer til IT og vice-versa? Hvis JA så har vi jobbet!

Hverdag.dk søger netop nu endnu en IT-projektleder, som har det teoretiske fundament i orden og som ønsker at arbejde med IT-projektledelse i praksis. I rollen er det vigtigt at du er proaktiv, formår at strukturer og løbende optimere projekter, for at opnå det bedste slutprodukt for forretningen. Din opgave bliver derfor at hjælpe med at realisere nye samt videreudvikle eksisterende IT-løsninger og sikrer at vores forretning altid er på forkant.

Group Logistic ApS
nemlig.comSenior Test Manager til nemlig.com

nemlig.com, Brøndby

Er du vild med Build-in Quality, kan du vise at tidlig test betaler sig samt sikre at de agile processer bliver forankret? Så har vi jobbet og kollegaerne klar til dig!

Som Senior Test Manager i vores Test & QA team er du medansvarlig for alle testrelaterede aktiviteter. Din vigtigste opgave er at sikre, at gennemførelsen af test management for vores større leverancer bliver en succes, uagtet om de leveres agilt eller i projektregi. Det er også dit ansvar at koordinere og motivere organisationen til at tænke Shift Left, så vi opnår optimal kvalitetssikring fra starten.

Testområdet er rigtigt godt forankret i vores udviklingsafdeling, der består af mere end 60 medarbejdere i henholdsvis Danmark og Ukraine. I Test & QA er vi ansvarlig for alle testmiljøer, hvorfor en del af jobbet som Senior Test Manger er at sikre en effektiv udnyttelse af vores testmiljøer, bl.a. ved at modne organisationens tilgang til CI/CD.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Semler GruppenIT-konsulent til Semler Gruppen

Semler Gruppen, Brøndby

Vi søger en engageret IT-konsulent med brede IT-kompetencer og et stærkt service-mindset, til at være en del af Semler IT.

Arbejdsopgaverne vil variere mellem administrative opgaver, praktiske opgaver og andre ad hoc IT-opgaver. Majoriteten af opgaverne er rettet mod at støtte vores brugere hos vores forhandler- og servicepartnere af hvilke der er ca. 150 af fordelt over hele Danmark.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Deltagelse i oprettelsen af nye forretninger, både Semlers egne samt private forhandlere
 • Konfigurering af systemer og brugere
 • Sparring og rådgivning til lokale IT-ansvarlige, indehavere og filialchefer
T. Hansen Gruppen A/S
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

T. Hansen Gruppen A/S

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

T. Hansen Gruppen A/S
 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Nordisk Polering ApSSERVICELEDER RENGØRING Sjælland/Storkøbenhavn

Nordisk Polering ApS

Vi søger en erfaren og alsidig serviceleder til vores drift af Facility Services, der inkluderer totalløsninger indenfor rengøring, vinduespolering, ejendomsservice, glatførebekæmpelse og øvrige ejendomsrelaterede services.

Jobprofil – arbejdet omfatter følgende:
 • koordinere samt deltage i daglig servicering af vores kunder
 • kvalitetskontrol, for at sikre at vi lever op til vores kunders forventninger
 • tilrettelægge arbejdet, med henblik på rettidighed og optimal udnyttelse af resurser
 • rekruttering og oplæring af nye medarbejdere
 • deltage i tilbudsgivning ved at være sparring til salgsafdelingen
 • løbende optimering af arbejdsprocesser
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
NOV Flexibles, NOV
Metallurgist

NOV Flexibles, NOV, Brøndby

Our tasks and projects expand the boundaries of what’s possible with available materials and technologies – and you get to be part of them. At the same time, you will be responsible for turning your research efforts into tangible results whenever new pipes are delivered from our factories.

In short, your influence will be felt in nearly every part of the production, from sales, design, manufacturing and until pipe installation. Specific tasks include:

 • Working on qualification and follow-up work with our steel suppliers
 • Characterization of hydrogen-embrittlement for carbon steel products
 • Investigations of cracking phenomena on carbon and stainless steel materials
NOV Flexibles, NOV
Mediq Danmark A/S
Demand Manager

Mediq Danmark A/S, Brøndby

Har du passion for at udvikle og drive vores Demand Planning-processer (S&OP)? Og kan du kombinere din forretningsforståelse med en velfunderet analytisk værktøjskasse, der omsætter data til præcise prognoser og forecast? Grib muligheden og bliv en central del af vores professionelle Demand & Supply Planning team i Mediq.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at etablere, drive, koordinere og udvikle salgsforecast planen med input fra relevante stakeholders i salg, produkt management, tender & kontraktteamet m.fl. Dette er afgørende for at sikkerstille en pålidelig demand og supply plan, der tager højde for såvel rettidige leverancer til vores kunder og et kurant lager.

Mediq tilbyder en spændende og alsidig stilling i en virksomhed, hvor vi værner om vores tre værdier ”Caring Heart” ”Customer Drive” og ”Champion Spirit”.

Mediq Danmark A/S
PABEjendomsfunktionær

PAB, Brøndby

Vi søger en engageret, kompetent og motiveret ejendomsfunktionær, primært til PAB’s afdeling 8, Brøndby Strand, i Brøndby. Afdelingen har ca. 300 lejemål og store grønne områder, som primært varetages af eksternt firma.

Du vil i samarbejde med din ejendomsleder og dine kollegaer have det daglige ansvar for:

 • Drift og pasning af områderne, fejning, oprydning, affaldshåndtering, snerydning og glatførebekæmpelse.
 • Beredskab fx ved snerydning og glatførebekæmpelse – også uden for normal arbejdstid.
 • Vedligeholdelse af inventar, værktøj og maskiner.

Vores nye ejendomsfunktionær skal kende betydningen af at være serviceminded og være klar på at løfte fælles, når opgaverne kræver det.