149 job matcher din søgning 149 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 149 resultater.
Saint-Gobain Distribution Denmark A/SFacility Manager

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Brænder du for at arbejde med ledelse af bygningsdrift og servicefunktioner i et kommercielt miljø, hvor dit købmandsskab og gode samarbejdsevner vil komme i fokus – så har vi et spændende job!

Drift og udvikling af ejendomme, medvirke til identifikation af potentielle ejendomsprojekter, leasing af en række aktiver herunder vores 175 firmabiler, ikke strategisk indkøb og forsikring.

Du får bl.a. til opgave at varetage følgende opgaver:

 • Ledelse og prioritering af opgaver, men du skal være interesseret i aktivt at indgå i udførelsen af afdelingens opgaver
 • Økonomistyring af driftsudgifterne til husleje, bygningsdrift, servicefunktioner m.m.
 • Planlægning og styring af ombygninger, vedligeholdelsesarbejder og flytninger
JL Engineering A/SKvalitetsbevidst og visionær projektleder (VVS og ventilation) søges

JL Engineering A/S, Brøndby

Kan du stå i spidsen for et tværfagligt team på forskellige projekter, og har du lysten til at være en del af en virksomhed med ambitioner og højt til loftet? Har du erfaringer at dele ud af og evnerne til at skabe morgendagens byggerier? Så har vi spændende opgaver og glade kollegaer, som venter på dig.

Vi skal bruge endnu en dygtig kollega, som kan drive nogle af de mange spændende projekter, vi arbejder på. Du vil komme bredt rundt i installationsfagene og bidrage til mange spændende byggerier, men du vil primært skulle arbejde med forskellige VVS- og ventilationstekniske anlæg i alt fra mindre renoveringsopgaver til større nybyggerier i København og på Sjælland. Desuden vil du blive en del af en fleksibel virksomhed, hvor der er et familiært sammenhold og højt til loftet.

ILVA
Dygtig og energisk souschef

ILVA, Glostrup

Kan du se fordelene ved et job som souschef, hvor du:

 • Får mulighed for at udvikle dine kompetencer, så du kan besidde en stilling som vores kommende butikschef i koncernen?
 • Får medansvar for butikkens drift og salgsmål?
 • Arbejder i en af Nordens førende detailhandler, hvor karrieremulighederne er mange?
 • Motiverer og udvikler salgsteamet for at skabe høj trivsel og gode resultater?
 • Går forrest som sælger og købmand?

I jobbet som souschef vil du få en udfordrende og alsidig hverdag. Foruden salg og vejledning af vores kunder får du drifts- og personaleansvar, herunder medansvaret for den daglige ledelse af butikkens ansatte. Det er derfor altafgørende, at du er synlig og aktiv i bolighuset, kan uddelegere og følge op og ikke mindst har lysten til at gå forrest som det gode eksempel for dine kollegaer.

ILVA
Brøndby IdrætsefterskoleKøkkenassistent

Brøndby Idrætsefterskole

Brøndby Idrætsefterskole søger en køkkenmedhjælper til et barselsvikariat pr. 1. januar 2021.

Stillingen er en deltidsstilling på 28-32 timer om ugen. Der vil være tale om skiftende arbejdstider, ligesom der kan forekomme arbejde i weekender i forbindelse med forældrearrangementer mv.

Køkkenet på Brøndby Idrætsefterskole bespiser dagligt op mod 140 elever og ansatte med tre hoved- og fire mellemmåltider. Køkkenet drives med vægt på sund og alsidig kost, og der arbejdes ud fra bæredygtighedsovervejelser og med fokus på mindst muligt spild.

People In Action ApSDynamisk afdelingsleder til finansteam

People In Action ApS søger for Saint-Gobain Distribution Denmark A/S i Brøndby

Er du på udkig efter dit næste lederjob, hvor du selv har ”hands-on” og leder et stærkt team på 5 engagerede medarbejdere? Vil du være en del af en international koncern, hvor du tager ansvar for økonomifunktionen for Brødrene Dahl, Protræ og Øland?

Med reference til Finance Manager for Shared Service Center, skal du bl.a. sikre korrekt og rettidig bogføring og månedsafslutning samt en afstemt og valid råbalance, budgetkontrol og periodisering/hensættelser af de faste omkostninger m.m. Du har som ansvarlig for råbalancen direkte kontakt til ekstern revision og står for forberedelse af ”hard-closes”.

Dine ansvarsområder inkluderer desuden:

 • anlægsaktiver, varelagerstyring samt løn
 • compliance ift. lovgivning, interne politikker og rammer
 • opgraderinger af ERP systemet samt procesoptimering og udvikling af workflows
Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker – trykluftkompressorer og efterbehandlingsudstyr

Jobindex A/S søger for Granzow A/S

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Her får du:

 • plads hos en velanset virksomhed i vækst og en varm velkomst af dine kommende 30 kolleger
 • et job med en høj grad af medbestemmelse, hvor du er med til at planlægge din egen hverdag
 • en fagligt udfordrende og selvstændig hverdag, samt en lønpakke inkl. pension, bonusordning og health care.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Bravida Danmark A/S
CTS teknikere til service og anlæg i Brøndby

Bravida Danmark A/S

Bravida er en af Danmarks førende leverandører af avancerede CTS-systemer og vi har mere end 20 års erfaring inden for området. Vi udfører både renovering, udvidelser og nybyggeri og tilbyder herunder kvalitetsløsninger til styring og overvågning af bygningstekniske anlæg som ventilationsanlæg, varmeanlæg, brugsvandsstyringer og lysstyringer. Vi kombinerer innovative idéer med de nyeste tekniske muligheder og søger nu CTS-teknikere til både service og anlæg. Vi søger en der er specialist inden for området eller ser det som en mulighed for at udvikle sig til specialist.

Om jobbet

 • Opstart, indregulering og servicering af mindre og mellemstore CTS-anlæg
 • Spjæld opgaver og regningsarbejder, når kunderne ringer ind
 • Renoveringsopgaver, ombygninger og opgraderinger
Bravida Danmark A/S
G4S Security Services A/S
Lagerassistent til logistikafdelingen hos G4S A/S, Brøndby

G4S Security Services A/S

Til vores hovedlager i Brøndby der forsyner driftsafdelinger og montører/kunder med materialer søger vi lige nu en frisk og erfaren Lagerassistent med truckcertifikat – er det dig?

Vores lager danner rammen om en spændende, dynamisk og til tider hektisk hverdag, hvor du sammen med dine gode kolleger blandt andet sørger for såvel telefonisk som personlig betjening af vores montører i forhold til deres materiel.

Derudover spænder opgaverne over alt fra håndtering af restordrer, varemodtagelse, mærkning af varer til korrekt placering af materialer.

Vi forestiller os en selvstændig og ansvarsfuld person med en systematisk tilgang til tingene samt udpræget ordenssans.

G4S Security Services A/S
Milestone Systems A/SIT Supporter/ IT ServiceDesk Engineer for ServiceDesk

Milestone Systems A/S, Brøndby

Join a collaborative, diverse and international team in the Global Video Management Systems leader. Our open platform technology, open business model and open company culture have fueled our company for 20 years and made us a leading global player in the video management system industry. Here, you and your colleagues work with solutions that help organizations manage risks, protect people and assets, optimize processes and reduce costs. Welcome to the open platform company.

Your responsibilities will involve:

 • The main responsibility is to provide excellent IT support to our users Improve or create processes related to IT service desk, to provide best possible service (you thrive with process and SOP creation)
 • Ensure customer satisfaction – with great empathy and understanding of costumer needs
Milestone Systems A/S
nemlig.comFinance business partner til Danmarks førende e-commerce-supermarked

nemlig.com

Som e-commerce-supermarked har vi en unik forretningsmodel og enestående data at arbejde med. Elsker du tal og data, og er du superskarp analytisk?

Vores Finance Business Partner arbejder meget selvstændigt, og du er direkte sparringspartner for vores kategoriledelse og økonomidirektøren. Du har en stor berøringsflade med hele organisationen, og du refererer til vores CFO, samt indgår i ledergruppen i Økonomi.

De primære arbejdsopgaver er:

 • Proaktiv sparring med direktører og kategorichefer omkring mulige forbedringer i rentabilitet, omkostninger og effektivitet
 • Udarbejdelse af modeller, løbende analyse og dialog med kategori for at sikre optimering af salg, sortiment, kampagner, vareomkostninger, leverandørtilskud etc.
 • Samarbejde med BI-teamet om at udstille performance måling og andre værdifulde data for leverandører, kategoriorganisationen og ledelsen
ALDI DanmarkSalgsassistent

ALDI Danmark, Brøndby

Leder du efter et job, som passer til skoleskemaet, og hvor du får ekstra ind på kontoen? Og vil du have det sjovt, imens du arbejder?

Som salgsassistent er du med til at give kunderne de gode oplevelser, som gør, at de kommer igen. Du er butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil.

Samtidig får du butikken til at se lækker og indbydende ud i godt samarbejde med dine kolleger. Du får grundig oplæring, så du er helt skarp, når du:

 • betjener kunderne ved kassen med verdensklasse service
 • hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne
 • får butikken til at shine, når du gør rent.
A/S Einar Willumsen
Quality Assurance Manager

A/S Einar Willumsen, Brøndby

I takt med at virksomheden vokser, opruster vi nu i Quality Assurance, da vi ønsker at sikre vedvarende fokus på kvalitet, fødevaresikkerhed og optimering af vores interne processer.

Quality Assurance er en central og vigtig del af hele værdikæden. EW er certificeret efter BRC Standard for Food Safety og din opgave bliver at medvirke til at sikre en fortsat høj standard med stort fokus på kvalitets- og fødevaresikkerhedskultur. Dette sker primært i samarbejde med produktionen, men også produktudvikling, salg og HR. Tværgående projekter er en naturlig del af jobbet, fx i forbindelse med reklamationsbehandling eller optimeringer og det er essentielt at kunne samarbejde med kolleger i alle afdelinger og på alle niveauer.

Jobbet har et varieret indhold og består i hovedtræk af følgende primære arbejdsopgaver:

 • Reklamationsbehandling
 • Interne og eksterne audits
 • Afvigelsesbehandling
A/S Einar Willumsen
Jobindex A/S
Salgsingeniør – sælg fremtidens automationsløsninger

Jobindex A/S søger for IFM Electronic A/S i Skanderborg eller Brøndby

Er du nysgerrig? Elsker du at lære nyt? Og vil du bruge din ekspertise om automation til at rådgive kunder, når de skal have styringer og sensorer til deres on- eller offroad-køretøjer?

 • Rådgiv og sælg en førende, innovativ teknologi, der vinder frem på det danske marked
 • Arbejd i dybden med applikationer og kundens behov indenfor PLC, IPC og datahåndtering
 • Indgå i et dedikeret team, hvor vi samarbejder tæt

”Vi arbejder med innovation, og derfor er vores opgave at kigge ind i fremtiden og tænke anderledes. Det er vores DNA, og vi har stor succes med det,” fortæller din nye kollega Tommy Pedersen.

Interesseret? Søg jobbet her!

Jobindex A/S
Bravida Danmark A/S
Kølemontør til køle service

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Vi har travlt og søger en dygtig kølemontør til vores køle service afdeling i Brøndby. Du bliver en del af en afdeling, der er yderest velfungerende, har kunden i centrum og høj faglighed. Afdelingen er derudover kendetegnet ved at have et stærkt socialt sammenhold og et stort medarbejderfokus. Dine arbejdsopgaver er alsidige inden for køl.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Lovpligtige eftersyn.
 • Service og reparation af køleanlæg.
 • Større og mindre montageopgaver.
Bravida Danmark A/S
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Lagkagehuset
Teamleder med bagerfaglig baggrund

Lagkagehuset, Brøndby

Er du en faglært bager med lederambitioner - og måske endda ledererfaringer? Har du samtidig lyst til at blive en del af en stor og velfungerende produktionsenhed i Brøndby, hvor du får lov til at tage stort ansvar og udvikle dig sammen med os?

Lagkagehuset

Du bliver leder for dit eget team, der enten om natten eller om dagen producerer en lang række brødtyper og andet bagværk til vores kunder. Du leder, motiverer og sikrer den høje kvalitet - og går selv forrest i produktionen. Samtidig bliver du en del af ledergruppen i bageriet, hvor du sammen med bagermesteren og de øvrige teamledere sikrer en god arbejdsplads, der sætter kvalitet, fødevaresikkerhed og godt samarbejde i højsædet.

Du vil opleve, at vi har hjertet på det rette sted og tror på, at du kan nå hvorhen du vil, hvis du er passioneret og dygtig til det, du laver.

Lagkagehuset
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser