118 job matcher din søgning 118 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 118 resultater.
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Group Logistic ApS
Digitalchef

Group Logistic ApS, Brøndby

Har du stærke kompetencer indenfor webshopsalg, abonnementsforretninger og IT-projekter, og har du solid erfaring med salgsfokuseret marketing? Så er du den, vi leder efter.

I en nyoprettet stilling som Digitalchef hos Hverdag.dk, skal du være med til at opbygge vores helt nye hverdag.dk-brand både på marketing- og IT-siden. Med struktureret ledelse, IT-prioritering og gennemførelse af teamets projekter skal du vækste både medlemstal og salget på Hverdag.dk.

Du bliver en del af en mellemstor organisation med fokus på fremdrift, hvor vi går til stregen, for at skabe de bedste muligheder for vores medlemmer. Vi har stort fokus på åbenhed og ligeværdig kommunikation i virksomhed. Vi glæder os til byde dig velkommen i vores fællesskab.

DHL eCommerce Nordic
Kontorelev

DHL eCommerce Nordic, Brøndby

– Vi tilbyder dig en uddannelse med fremtid og et internationalt perspektiv

Bliv en del af DHL eCommerce Nordic, hvor du får mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi tilbyder dig en praktisk orienteret 2-årig uddannelse som kontorelev med speciale i Administration inklusive 6-11 ugers skoleophold fordelt over elevtiden. Ved endt elevtid er ambitionen at kunne tilbyde dig ansættelse med muligheden for et videre uddannelsesforløb.

Vi lægger vægt på at give dig den bedst mulige uddannelse, en bred erfaring samt et stærkt netværk. Du får lov til at tage ansvar og blive inddraget og udfordret i mange opgaver – store som små – og hele tiden med støtte fra en uddannelsesansvarlig og kollegaer.

DHL eCommerce Nordic
Mediq Danmark A/S
Økonomimedarbejder til debitorfunktion

Mediq Danmark A/S, Brøndby

Mediq søger erfaren debitorbogholder til genbesættelse af eksisterende stilling. Du har erfaring som debitorbogholder, minimum 3-5 år og er vant til at indgå i en travl hverdag. Du vil få kontakt med alle typer kunder, både klienter, B2B samt offentlige instanser.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et engageret og velfungerende team, hvor der er styr på processerne med øje for hele tiden at optimere arbejdsgangene.

Mediq Danmark A/S
Zeppelin Danmark A/SLogistik & Warehouse Assistant

Zeppelin Danmark A/S, Brøndby

Bliv en del af en markedsledende virksomhed

Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark. Du får en unik mulighed for at blive en del af en international virksomhed. Du vil få gode udviklingsmuligheder samt dedikerede kolleger i en ambitiøs virksomhed med en god og uformel omgangstone.

Dine primære opgaver vil være

 • Varemodtagelse
 • Forsendelse/udlevering af reservedele
 • IT-registreringer

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Den Danske Billard UnionFundraiser/Specialkonsulent

Den Danske Billard Union, Brøndby

Den Danske Billard Union gennemgår i øjeblikket en tilpasning af organisationen for at kunne håndtere en omfattende omstrukturering og professionalisering i de kommende år.

DBU søger med ansættelse per 1. august 2020 en erfaren, topmotiveret og kompetent Fundraiser og Specialkonsulent, som primært vil få følgende arbejdsområder og ansvar:

 • At skaffe midler fra fonde, firmaer, sponsorer, personer mv. til konkrete projekter indenfor billardsporten og til udvikling af elitesporten samt talentudvikling.
 • Reklamesalg til internationale og nationale events og turneringer.
 • Etablering af nye klubber i hele landet og implementering af eksisterende eksterne klubber.

Kan du se dig selv være med i en professionel og målrettet udvikling af en nichesport med potentiale til at blive danskernes folkesport og folkehobby, hvor du samtidig selv er med til at definere vejen til succes?

SEATStudentermedhjælper til Marketing/kommunikation hos SEAT

SEAT, Brøndby

Er du vores nye studentermedhjælper, som skal være med til at løfte SEAT's kommunikation og aktiviteter til nye højder? Har du dine kommunikationsevner i orden, og brænder du for fede tekster og historier? Så er du muligvis vores nye kollega hos et af Danmarks hurtigst voksende bilmærker.

Som studentermedhjælper i marketingafdelingen får du et stort ansvarsområde, og din indlæringskurve bliver stejl, men sjov.

Du skal sammen med vores marketingchef udarbejde pressemeddelelser, tekster til SEAT's website, udforme nyhedsmails til både kunder og forhandlernetværk, samt tekster til vores SoMe.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
nemlig.comSoftwaretester med teknisk flair og interesse

nemlig.com, Brøndby

Er du vores nye junior softwaretester der kan motivere dit udviklingsteam til at tænke kvalitet tidligt i processen? Og kan du lide at arbejde agilt i tæt samarbejde med dygtige kollegaer? Så er det hos os du kan starte din karriere som softwaretester!

I det daglige arbejder du med større og mindre udviklingsprojekter. Du går i direkte dialog med udviklerne, der primært arbejder på vores e-handelsplatform samt centrale 3.-partssystemer og integrationspunkter. Du understøtter vores agile udviklingsteams og sikrer, at vi hele tiden tænker kvalitet så tidligt som muligt i processen.

Dine konkrete arbejdsopgaver er:

 • Kvalitetssikring under udarbejdelse af user stories
 • Udarbejdelse af test cases
 • Testestimering og eksekvering af såvel manuel som automatiseret test
V. Meyer A/SLagerassistent

V. Meyer A/S, Brøndby

Hos V.Meyer A/S har vi rigtig travlt, og derfor søger vi en lagerassistent til vores lager i Brøndby.

Vil du have et udfordrende, afvekslende og selvstændigt job i en mindre virksomhed i fremdrift? Og kunne du tænke dig at præge din egen stilling og være en del af et lille lagerteam?

Som lagerassistent vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Varemodtagelse
 • Vareudlevering af ordrer til kunder
 • Pakning af ordrer til kunder
Habitus
Tilkaldevikarer og midlertidigt personale – vær med til at sikre fortsat høj kvalitet på vores botilbud

Habitus

Vi har brug for dig! Medarbejdere både med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund eller anden erfaring fra arbejdet med omsorg og pleje. Har du lyst til og mulighed for at hjælpe i en kort periode under COVID-19 eller som fast tilkaldevikar på vores bosteder for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser? Så tilmeld dig vores Jobbank i dag!

Habitus driver botilbud på hele Sjælland samt i Midt- og Nordjylland. Vores botilbud er alle spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Habitus
Saint-Gobain Distribution Denmark A/SØkonomielev

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Brænder du for at lære alt om at styre bogholderi, regnskab og økonomi i en stor koncern? Som økonomielev hos Saint-Gobain Distribution Denmark kommer du til at arbejde i et miljø, hvor samarbejdsglæde og medarbejderudvikling er i fokus.

Vi søger en økonomielev med tiltrædelse 17. august 2020.

Vi kendes på høj kvalitet, rettidighed og validitet i tallene, Lean og smidige processer, et robust kontrolapparat samt vores forretningsorienterede indstilling. Vi er en travl og seriøs arbejdsplads med fokus på trivsel, udvikling og godt samarbejde med respekt for hinanden.

Vi tilbyder en uddannelse, som vil gøre dig i stand til at arbejde med og forstå bogholderi, regnskab og økonomi i en stor international koncern.

nemlig.comAmbitiøs Finance Business Partner til Danmarks førende e-commerce-supermarked

nemlig.com, Brøndby

Vores Finance Business Partner arbejder meget selvstændigt, og du vil være direkte sparringspartner for vores kategoriledelse og økonomidirektøren og samtidig have en stor berøringsflade med hele organisationen. Du refererer til nemlig.coms økonomidirektør og indgår i ledergruppen i Økonomi. Samtidig indgår du i ledergruppen i Kategori med stiplet linje til kategoridirektøren.

De primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Proaktiv sparring med direktører og kategorichefer omkring mulige forbedringer i rentabilitet, omkostninger og effektivitet
 • Udarbejde modeller, løbende analyse og dialog med kategori for at sikre optimering af salg, sortiment, kampagner, vareomkostninger, leverandørtilskud etc.
 • Samarbejde med Business Insight-teamet om at udstille performance-måling og andre værdifulde data for leverandører, kategoriorganisationen og ledelsen
Bravida Danmark A/S
Serviceelektriker

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Til vores el-afdeling i Brøndby søger vi lige nu en dygtig elektriker til at udføre el-service hos vores servicekunder.

Bravida er meget mere end en traditionel el-, vvs- og ventilationsforretning. Igennem adskillige år har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter. Vi er drevet af at levere professionelle og kvalitetsbevidste el-løsninger til vores gode og langvarige kunder, hvilket vi håber du kan genkende i dig selv.

Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Bravida Danmark A/S
nemlig.comBygge- og Projektchef til udvidelse af Danmarks største online-supermarked

nemlig.com, Brøndby

Er du ekspert i at styre og drive større byggeprojekter? Da vi, set med positive briller, er udfordret af vores eksplosive vækst, mangler vi dig til at sætte retningen for udvidelse og opbygning af vores landsdækkende lager- og logistik?

Du får afgørende indflydelse på udvidelsen af lager-området i Danmarks største online-supermarked. Som projektchef indgår du i et stærkt partnerskab med ledelsen i logistik-området samt diverse eksterne samarbejdspartnere og leverandører. Stilling er nyoprettet og du får selv mulighed for at sætte retningen.

Dit overordnede ansvarsområde bliver at styre og gennemføre udvidelser af nye- og eksisterende rammer for vore logistikcentre. Da vores mål er at levere dagligvarer til hele Danmark, behøver vi fysisk at udvide og optimere vores lagre og leveringer i hele landet.

Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
ILVA
Serviceminded fuldtidssælger til boligtilbehør

ILVA, Glostrup

Kan du se fordelene ved et job, hvor du:

 • Bliver en del af Danmark mest inspirerende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

Som sælger i boligtilbehør får du en travl og udfordrende arbejdsdag med mange forskellige opgaver. En af de vigtigste opgaver er salg og vejledning, hvilket betyder, at du som sælger skal ud på gulvet og møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov. Vi lægger stor vægt på at give kunderne en god service, når de besøger vores butik, og at de altid oplever, at de får den rette vejledning.

ILVA