64 job matcher din søgning 64 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 64 resultater.
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Bornholms Hospital
Patienter og pårørende skal påvirke udviklingen på Bornholms Hospital (frivillig stilling)

Bornholms Hospital, Rønne

Bornholms Hospital udvikler hospitalet sammen med borgerne. Derfor søger vi fire nye medlemmer til vores nye brugerråd, der vil bidrage med input, nye perspektiver og værdifuld feedback på vores virke. Som medlem af vores nye brugerråd er man med til at præge hospitalets fremtid og inspirere til nye tiltag, som gør det bedre at være bruger af hospitalet. Brugerrådet har en rådgivende funktion for hospitalet og kan bidrage med at nuancere og kvalificere de beslutninger, der træffes om udviklingen af hospitalets ydelser.

De opgaver, der er forbundet med at sidde i brugerrådet, er som følger, at:

 • deltage i 4-5 årlige møder af to timers varighed –ofte i tidsrummet 15-17 eller 14-16
 • foreslå nye initiativer, der støtter op om mere inddragelse af patienter og pårørende
 • foreslå forbedringer af forhold for patienter og pårørende på hospitalet generelt
Bornholms Hospital
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Teknisk chef til Bornholms Lufthavn

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Rønne

Kunne du tænke dig at arbejde i spændingsfeltet mellem luftfart, teknik og lovgivning? Så er du måske vores nye tekniske chef!

Som Teknisk chef/Maintenance Manager, får du en central stilling hvor du er med til at sikre, at lufthavnen er compliant i forhold til forordning 139/2014, og du har ansvaret for drift og vedligeholdelse af lufthavnens tekniske anlæg, befæstede arealer og bygningsmasse.

Dine væsentligste opgaver vil være:

 • Ansvar som Teknisk chef/Maintenance Manager i daglig drift – herunder ansvar for management systemer, risikovurderinger og afholdelse af møder med interne og eksterne parter
 • Ansvar for drift og vedligehold af lufthavnens bygninger, områder og installationer
 • Teknisk ansvarlig for samarbejdet med eksterne parter ift. diverse systemer i lufthavnen
 • Projekt- og udbudsansvarlig
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Rønne

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Erhvervshus Hovedstaden S/IERHVERVSKONSULENT TIL PROJEKT ’GENSTART ERHVERV I GADEPLAN'

Erhvervshus Hovedstaden S/I

Bornholm er gået sammen om en strategisk satsning på udvikling af erhvervet i gadeplan igennem projektet ’Genstart Erhverv i Gadeplan’. Genstart Erhverv i Gadeplan tilbyder en række kompetenceudviklingsforløb og mentornetværk målrettet erhvervet i gadeplan hovedsageligt detailhandlen. Projektet er meget dynamisk og de enkelte aktiviteter vil så vidt muligt løbende blive tilpasset den enkelte erhvervsdrivendes behov. Projektets hovedaktiviteter er individuelle handleplaner og afdækning af behov, kompetenceudviklingsforløb, mentorforløb og netværk.

Vi ønsker at få 100 virksomheder tilknyttet fra hele Bornholm, og vi er meget ambitiøse, når vi planlægger, at vi kan fastholde dem alle gennem hele projektperioden. Her er du som erhvervskonsulent helt afgørende. Derfor er din stilling i langt overvejende grad fokuseret på aktiviteterne, individuelle handleplaner, afdækning af behov og kompetenceforløb.

Erhvervshus Hovedstaden S/IPROJEKTKOORDINATOR TIL PROJEKT ’GENSTART ERHVERV I GADEPLAN'

Erhvervshus Hovedstaden S/I

Vil du være med helt fremme, når det gælder om at styrke erhvervslivet i gadeplan på Bornholm?

Bornholm er gået sammen om en strategisk satsning på udvikling af erhvervet i gadeplan igennem projektet ’Genstart Erhverv i Gadeplan’. Genstart Erhverv i Gadeplan tilbyder en række kompetenceudviklingsforløb og mentornetværk målrettet erhvervet i gadeplan hovedsageligt detailhandlen. Projektet er meget dynamisk og de enkelte aktiviteter vil så vidt muligt løbende blive tilpasset den enkelte erhvervsdrivendes behov. Projektets hovedaktiviteter er individuelle handleplaner og afdækning af behov, kompetenceudviklingsforløb, mentorforløb og netværk.

Projektkoordinatoren er primært ansvarlig for koordinering af alle aktiviteter i projektet i overensstemmelse med projektets overordnede mål og handlingsplaner. Som projektkoordinator bliver du projektets faglige leder, koordinator og blæksprutte.

Bornholms Regionskommune
Jurister

Bornholms Regionskommune, Rønne

Bornholms Regionskommune søger tre skarpe jurister til teamet i Juridisk Service, hvor vi yder juridisk rådgivning til kommunalbestyrelse, borgmester, direktion, regionskommunens centre, m.fl. Derudover yder vi sekretariatsbetjening af huslejenævn, beboerklagenævn og hegnssyn.

Kunne du tænke dig et job, hvor du har opgaver, der spænder bredt inden for såvel offentligretlige som privatretlige emner, hvor du arbejder i et spændende, tværfagligt miljø med nær kontakt til kommunens øverste ledelse?

Juridisk Service yder juridisk rådgivning til politikere og direktion og løser opgaver bredt inden for kommunal- og forvaltningsret. Juridisk Service yder også juridisk bistand i sager, hvor kommunen er part, f.eks. kontrakter om køb og salg af fast ejendom, erhvervs- og boliglejeaftaler, køb af varer og konsulentydelser, entrepriseret m.v.

Bornholms Regionskommune
Molslinjen A/S
Lønkonsulent

Molslinjen A/S, Rønne

Molslinjen er i en rivende og spændende udvikling, som har medført meget stor vækst og øget kompleksitet i forretningen. Derfor søger vi en ansvarsfuld og erfaren lønkonsulent der er vant til at arbejde systematisk og overholde deadlines for løn og indberetninger til offentlige institutioner.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Gennemgang, kontrol, beregning og indtastning af løndata i Lessor Payroll
 • Lønkørsler
 • Oprettelse af nye medarbejdere og vedligeholdelse af medarbejderdata
Molslinjen A/S
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
DAT-Schaub A/STarmrenserlærlinge

DAT-Schaub A/S, Herning, Horsens, Ringsted, Rønne, Skærbæk, Sæby og Sønderborg

Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så er du måske en af de nye tarmrenserlærlinge, vi leder efter netop nu!

Hos DAT-Schaub lægger vi vægt på kvalitet og perfektion i de produkter vi producerer og sælger. Som vores nye lærling lærer du at behandle, konservere og pakke grisetarme og -maver, så de forvandles til kvalitetsprodukter, som eksporteres til store dele af verden.

Uddannelsen tager to år og tre måneder og indeholder i alt 20 ugers skoleophold, der varer to til fire uger ad gangen inkl. grundforløb. I forbindelse med uddannelsen, får du undervisning i blandt andet:

 • Førstehjælp og brandbekæmpelse
 • Værktøjs- og maskinlære
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

SuperBrugsenSlagtersvend, SuperBrugsen Klemensker

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 29 medarbejdere. Vi ligger centralt i byen, er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af conveniencevarer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!