155 job matcher din søgning 155 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
NOVASOL A/S
Service Office Assistant

NOVASOL A/S, Rønne

Til NOVASOL’s servicekontor i Rønne søger vi en serviceminded og udadvendt kollega til at indgå i den daglige kundeservice og drift på kontoret.

Som Service Office Assistant er du firmaets ansigt udadtil og indgår i et stærkt lokalt team af servicemedarbejdere, der servicerer gæster i frontline og derudover har telefonisk og skriftlig kommunikation med både gæster og ejere. Vores gæster er fra store dele af Europa, og primært fra Tyskland og Skandinavien.

Derudover har du ansvar for forskellige administrative opgaver såsom kasseopgørelse, skriftlige reklamationer, skader, afregning af depositum samt almindeligt forefaldende kontoropgaver.

NOVASOL A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

DANISH CROWN A/S
Trikinøse

DANISH CROWN A/S, Rønne

Er du fleksibel og kvalitetsbevidst? Og har du lyst til at arbejde med egenkontrol og analysearbejde af kødprøver på et af vores slagterier? Så er du måske den ansvarsbevidste trikinøse, vi søger til vores laboratorium i Rønne.<7p>

På slagteriet i Rønne beskæftiger vi omkring 250 medarbejdere, og der slagtes ugentligt ca. 11.000 grise. Foruden slagtning foretages opskæring, udbening og pakning af produkterne.

Dine opgaver vil omhandle daglig kontrol af kødprøver, som registreres og analyseres. Derudover vil jobbet indeholde løbende afrapportering af resultaterne.

DANISH CROWN A/S
Socialpædagogernes Landsforbund Socialpædagogerne Bornholm søger en rengøringsassistent

Socialpædagogernes Landsforbund, Rønne

Vi søger en kollega, som er grundig og har en faglig stolthed, når det gælder de daglige rengøringsopgaver. Du har overblik for detaljerne og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Du er serviceminded, imødekommende og har et godt humør. Du arbejder selvstændigt og kan selv tilrettelægge dine opgaver. Du er stabil og fleksibel – og får til gengæld stor frihed med hensyn til planlægning.

Dine primære opgaver

 • rengørering af kontorer, fællesområder og toilet- og køkkenfaciliteter
 • tømning af papirkurve og skrald
 • opfyldning af rengøringsmidler og toiletartikler
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
Bygma
Lagerekspedient

Bygma, Nexø

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne. Du noterer ordrerne elektronisk og sørger for, at vi altid har varer på lageret – de rigtige varer på det rigtige sted!

Bygma

Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Der er tale om en fuldtidsstilling med arbejde hver anden lørdag.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?

Hvis du vil være lagerekspedient i Bygma, forventer vi, at du:

 • altid er klar til at servicere og hjælpe vores kunder
 • forstår kunderne og hurtigt kan finde de helt rigtige lægter
 • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur
Bygma
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Louis Nielsen Rønne

Louis Nielsen A/S

Hos Louis Nielsen får du som salgselev et spændende forløb i et fagligt og energisk team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg. Som salgselev i Louis Nielsen bliver du klædt på til at rådgive vores kunder personligt omkring valg af briller og kontaktlinser. Du vil få et indgående produktkendskab, forståelse for mode og personlig fremtoning. Du vil blive en del af et stærkt og professionelt team, der har fokus på, at kundernes oplevelse er helt i top.

Du vil også være med til at sikre, at vores kunder bevarer deres gode syn, idet du kommer til at gennemføre sundhedstjek, der kan opspore en række sygdomme længe før, de kan mærkes. Du kommer på en spændende rejse, hvor du får mulighed for at udvikle dig i den retning, du selv gerne vil.

Louis Nielsen A/S
Louis Nielsen A/S
Optiker til Rønne

Louis Nielsen A/S

Som optiker i Louis Nielsen bruger du din viden indenfor øjensundhed og sygdomsopsporing til at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Hos Louis Nielsen har vi stor fokus på at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn, så de kan leve med størst mulig livskvalitet. Det bidrager du til ved at foretage synstest til ekspert præcision og give den bedst mulige rådgivning i valg af briller og kontaktlinser.

I dit arbejde som optiker skal du kontrollere kundernes øjensundhed og vejlede om resultaterne af Fundus-billeder, IOP-målinger, synsfeltscreeninger mv. Alt sammen for at sikre, at potentielle sygdomme opspores i tide, så kunderne kan bevare deres gode syn.

Louis Nielsen A/S
SuperBrugsen Uddeler

SuperBrugsen, Hasle

Er dit mål at lede og udvikle en mellemstor dansk virksomhed?

Hvis ja, så skulle du overveje at blive uddeler i SuperBrugsen Hasle. Det er nemlig det, vores moderne butikker repræsenterer både i forhold til økonomi, kompleksitet, IT-landskab, salg og ikke mindst lederskab.

Kan du se dig selv med ansvaret for 25 medarbejderes trivsel, sparre med 14 andre dygtige uddelere i distriktet og samarbejde med fageksperter på servicekontoret? Og har du lysten og viljen til at involvere dig i lokalområdet, hvor der er mange ildsjæle. I Hasle opføres der i disse år mange sommerhuse der kommer butikken tilgode.

Du skal nemlig både få dine medarbejdere og din butik til at blomstre. Du er god til at uddelegere og involvere alle, for du ved, at det er vejen til et godt arbejdsmiljø og gode resultater – og ikke mindst fællesskab. Du vil blive målt på dine evner til at skabe overskud og skabe en butik, hvor det er godt og inspirerende at være medarbejder og kunde.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DLR Kredit A/S Vurderingssagkyndig til erhvervsejendomme

DLR Kredit A/S, Esbjerg

Har du lyst til at arbejde i en finansiel virksomhed i en positiv udvikling? Er du en erfaren vurderingsspecialist med stærke kompetencer inden for vurdering og værdiansættelse af erhvervsejendomme? Er du desuden bosiddende i nærheden af Esbjerg eller omegn, og har du lyst til friheden ved at arbejde hjemmefra – så kan du være den, vi søger!

DLR Kredit søger en rutineret vurderingssagkyndig til at styrke det vestjyske team, som refererer til Erhvervsafdelingen. Du får tildelt et nyoprettet vurderingsdistrikt, som omfatter Esbjerg-, Varde- og Ribe-området. Distriktet bliver fastlagt efter nærmere aftale og under hensyntagen til din bopæl. Dit arbejde vil primært bestå i vurdering af boligudlejnings- og kontor/forretningsejendomme, andelsboligejendomme samt andre typer byerhvervsejendomme.

Copenhagen Medical A/S Sundhedsfaglig chef

Copenhagen Medical A/S, Rønne

Er du en ambitiøs, udviklings- og serviceorienteret leder, der vil være med til at gøre en forskel for danskernes sundhed?

Vores sundhedscentre tilbyder vacciner, tests, forebyggende undersøgelser, sundhedstjek, prøvetagninger, scanninger og andre ydelser til både virksomheder og private og samarbejder med det etablerede offentlige sundhedssystem i det omfang, det gavner vores kunder.

Som leder har du det fulde ansvar for sundhedscentret, herunder sikre, at:

 • Vores services/produkter udføres i fuld overensstemmelse med de beskrevne procedurer
 • Vores kunder oplever Copenhagen Medical som professionelle, servicemindede og kundeorienterede
 • Vores kolleger oplever sundhedscentret som en god og udviklende arbejdsplads og at de er gode
Naturstyrelsen Vil du arbejde med natur og vilde dyr? Vi søger en praktisk medarbejder til Naturnationalpark Almindingen - Bornholm

Naturstyrelsen, Aakirkeby

Brænder du for at være en del af løsningen på biodiversitetskrisen? Er du klar på at arbejde udendørs i alt slags vejr? Kan du systematisk registrere dyrs sundhedstilstand og også tage fat med en kratrydder eller motorsav? Så er du måske vores nye medarbejder i den kommende Naturnationalpark Almindingen!

Vi søger en naturinteresseret person til at varetage en meget bred vifte af opgaver i forbindelse med driften af Naturnationalpark Almindingen. Naturstyrelsens kerneopgaver er naturforvaltning med henblik på at forbedre naturen og skabe større biodiversitet samt at sikre danskerne gode naturoplevelser i de statslige naturområder.

Tilsyn og håndtering af opgaver ifm med de græssende dyr, deres sundhedstilstand og velfærd vil være din primære arbejdsopgave.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Agfa HealthCare Denmark A/S Project Manager Nordics

Agfa HealthCare Denmark A/S

For our Region North we are looking for a Project Manager to join the Agfa Healthcare Region North implementation teams. Agfa HealthCare operates mainly within public and private institutional care delivering healthcare solutions for digitalizing workflows within radiology, cardiology with Agfa's state-of-the-art software.

You will have a variation of responsibilities and tasks and a high degree of freedom to realize your projects. You will be working in a team of Region North project managers and you also have a delivery model framework to guide you.

The implementation teams will consist of highly skilled application specialists and technical specialists, together with regional and global backend teams.

DANISH CROWN A/S
Tarmrenserelever

DANISH CROWN A/S, Herning, Horsens, Ringsted, Rønne, Skærbæk, Sæby og Blans

Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så kom med på vinderholdet og bliv en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab som en af vores nye tarmrenserelever!

Størstedelen af uddannelsen foregår hjemme i virksomheden hvor du vil blive taget imod af vores erfarne og dygtige elevansvarlige, der guider dig igennem uddannelsen og lærer dig håndværket. Du vil i løbet af dine år, som elev, lære at behandle, konservere og pakke grisetarme og -maver, så de forvandles til kvalitetsprodukter, som eksporteres til store dele af verden.

DANISH CROWN A/S
Sydbank
Privatleder til Sydbank på Bornholm

Sydbank, Rønne

I Sydbank på Bornholm er vi i en god og positiv udvikling – en udvikling som vi ønsker at fortsætte og udbygge.

For at understøtte udviklingen bedst muligt, søger vi en leder til vores privatafdeling. Vi forestiller os, at du enten:

 • Er en dygtig privatrådgiver, der gerne vil stifte bekendtskab med ledelse
 • Er i dag leder/stedfortræder, som søger nye spændende udfordringer i arbejdet med ledelse og herunder udvikling af medarbejderne.

Det er vigtigt, at du ud over ledelse af privatteamet også har lysten til selv at rådgive et begrænset antal kunder. Du skal med reference til Filialdirektøren, desuden have lyst og motivation til at sætte dit præg på Sydbank Bornholm – og sammen med dit privatteam udvikle privatforretningen.

Sydbank
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: