116 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

116 jobannoncer

Gem
DANISH CROWN A/S

Bliv slagterelev

Sønderborg, Holsted, Rønne, Horsens og Herning

Uddannelsen veksler mellem praktik her hos os i Danish Crown og skoleophold. Når du er i praktik hjemme på virksomheden lærer du at opskære, partere og slagte, samtidig med, at du får en grundlæggende viden om sikkerhed, forarbejdning, kvalitets- og kødkontrol og hygiejne.

Når du er på skole, er du sammen med de elever, som startede på samme tid som dig. Her er der mulighed for at have det sjovt sammen både når I er sammen i skolen og i tiden udenfor undervisninger, hvorfor I får skabt et stærkt socialt fællesskab.

DANISH CROWN A/S
Gem
BHS Logistics A/S

Financial Controller

Rønne

Har du styr på tallene og kan lide en hverdag, hvor du får lov at udfolde din faglighed i en familieejet virksomhed, som en del af et team?

Du får en enestående mulighed for at arbejde i et dynamisk miljø, hvor du vil blive udfordret og have ansvar for en bred vifte af finansielle opgaver. Vi værdsætter initiativ, gåpåmod og en proaktiv tilgang, og vi tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle både dine faglige og personlige kompetencer

BHS Logistics A/S
Gem
DANISH CROWN A/S

Elektriker/automationstekniker

Rønne

Brænder du for at bruge din ekspertise til at fejlfinde, vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr?

Som vores nye elektriker/automationstekniker kommer du til at stifte bekendtskab med moderne teknologier, samt du får gode muligheder for løbende at udvikle dine kompetencer. Du bliver en vigtig spiller i form af dine kompetencer for at sikre afdelingens udvikling.

DANISH CROWN A/S
Gem
Bornholms Brandforsikring A/S

Skadebehandler

Rønne

Drømmer du om et spændende arbejdsliv samtidig med, at du får mere tid til familie, fritid eller andet, som betyder noget for dig? På Bornholm sparer du tiden i bilkøer. Vi har en sund arbejdskultur, hvor du samtidig har tid til det eller dem, du holder af.

Har du har interesse i skadebehandling og erfaring fra forsikringsbranchen, så vil du få en god mulighed for at udvikle dig hos os. Alle medarbejdere i skadeafdelingen har særlige fagområder, som de har ansvaret for, selvom de håndterer flere skadetyper.

KAR+CO søger for JENSEN-GROUP
Gem
KAR+CO

Regnskabsansvarlig for 3 Nordiske selskaber

Rønne

Søger du nye udfordringer og motiveres du af selvstændige og udfordrende opgaver i en økonomiafdeling, vil denne stilling helt sikkert være noget for dig.

Dit ansvarsområde bliver at drive og udvikle regnskabsfunktionen, og du får en stor berøringsflade med salgs- og service selskabernes salgs-, service og reservedels-afdelinger.

Stillingen berører hele ’økonomi-paletten’ og kræver derfor god og bred forståelse for regnskab og økonomistyring, da der udover de daglige regnskabsopgaver også vil være en del projektopfølgning.

KAR+CO
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Sydbank

Er du uddannet finansøkonom eller finansbachelor og vil du være trainee i Sydbank Bornholm i august

Rønne

I Sydbank Bornholm får du muligheden for at starte i trainee forløb, hvor du vil blive klædt på indenfor alle de spændende discipliner, som bankverdenen har at byde på. Vi tilbyder et skræddersyet traineeforløb med start fra sensommeren 2024.

I Sydbank Bornholm har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i banken.

Sydbank
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem

Slagtersvend

Rønne

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder.

MENY Rønne skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret.

Meny
Gem
Blå Kors Danmark

Barnets Blå Hus Bornholm søger terapeut, der brænder for at hjælpe børn fra familier med alkohol- eller stofmisbrug

Rønne

Som medarbejder i Barnets Blå Hus skal du planlægge og afholde forældregruppe og aldersopdelte børnegrupper i tæt samarbejde med dine kollegaer, som består af både lønnede og frivillige medarbejdere.

Forældre inddrages ved familieaktiviteter i miljøterapeutiske tiltag, og nogle af grupperne er med både børn og forældre. Overordnet er Barnets Blå Hus optaget af mentaliseringstræning hos alle familiens medlemmer. Samarbejdet med forældrene er helt centralt for at hjælpe børnene bedst muligt.

Blå Kors Danmark
Gem

Slagtermester

Rønne

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtermester?

Du får ansvaret for vores slagterafdeling, og du er den, der får alle enderne til at gå op. Du er også ude i køkkenet, hvor du udfører det traditionelle slagterihåndværk, og hvor du kan sætte det gode eksempel for dine medarbejdere.

I MENY Rønne er der plads til at være kreativ og tænke nyt. Vi er til for vores kunder – og vi udvikler og tilpasser vores sortiment sammen efter det behov, kunderne har.

Meny
Gem
The Falcon Hotel

The Falcon Hotel i Allinge udvider teamet!

Vi søger en kollega med erfaring som møde- / eventkoordinator til vores receptionsteam.

Du vil indgå i vores lille passionerede team af unge, dygtige, sjove og lokale kolleger, og kommer du med erfaring fra hotel / reception / konference – så har du nu mulighed for at blive en del af Team Falcon i en helårsstilling.

Synes du, at en afvekslende dynamisk hverdag med mange bolde i luften, glade gæster og skønne kolleger lyder tiltrækkende, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
NOVASOL part of Awaze

Rengøringsmedarbejder/Cleaning Assistant

Er du detaljeorienteret, effektiv og serviceminded, så kan det være dig, vi lige nu søger til rengøring af sommerhuse i hele Danmark.

NOVASOLs fokus er at give vores gæster en god ferieoplevelse og passe på vores husejeres sommerhuse, som var det vores egne.

Hvad kan vi tilbyde dig

  • God løn
  • Kørselspenge efter danske skatteregler
  • Fleksible arbejdstider (dog primært i weekenderne)

Please find the job description in English and German in the ad.

NOVASOL part of Awaze
Gem
DANISH CROWN A/S

Tekniker/Smed

Rønne

Brænder du for at bruge din ekspertise til at fejlfinde, vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr?

Til teknisk afdeling hos Danish Crown i Rønne søger vi en dygtig tekniker/smed til fejlfinding, vedligehold og reparation af produktionsudstyr samt ad hoc-opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

  • Service og fejlfinding på anlæggene
  • Vedligehold og optimering af produktionsanlægget, herunder planlægning og udførsel
DANISH CROWN A/S
Gem
Louis Nielsen A/S

Optiker til Louis Nielsen Rønne

Rønne

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdspladsSom optiker i Louis Nielsen bruger du din viden indenfor øjensundhed og sygdomsopsporing til at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn.

I dit arbejde som optiker skal du kontrollere kundernes øjensundhed og vejlede om resultaterne af Fundus-billeder, IOP-målinger, synsfeltscreeninger mv. Alt sammen for at sikre, at potentielle sygdomme opspores i tide, så kunderne kan bevare deres gode syn.

Louis Nielsen A/S
Gem
Louis Nielsen A/S

Optisk Partner

Rønne

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Går du med en drøm om at blive selvstændig i en organisation med stærke værdier, hvor du samtidig har tryghed, støtte og driftssupport i ryggen fra første dag du træder ind i partnerskabet?

Som optisk partner i Louis Nielsen får du muligheden for, i partnerskab med den eksisterende optiske partner, at arbejde fokuseret på at drive din butik, sikre et højt fagligt niveau, lede dine medarbejdere og servicere kunderne på bedst mulig vis.

Louis Nielsen A/S
Gem
Cowex A/S

Tekniker til tavlebygning, service & automation i Tejn

Allinge

Til et spændende og selvstændigt job søger vi nu en tekniker til tavlebygning, service og automation.

Jobbet omfatter inhouse tavlebygning af kombinerede motorkontrol- og styretavler efter eget design og i henhold til relevante industrinormer. Tavler anvendes for styring, overvågning og proceskontrol for primært vandbehandling og landbaserede fiskeopdrætsanlæg.

Jobbet omfatter installation af egne anlæg hos kunder samt udførelse af service i form af forebyggende vedligehold. Du bliver tilknyttet vores virksomhed i Tejn hvor vi har faciliteter for let produktion. Der skal påregnes en væsentlig andel rejseaktivitet.

Cowex A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV