165 jobannoncer matcher din søgning 165 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Sagro I/S

Økonomirådgiver

Esbjerg, Billund, Herning eller Holstebro

Du kunne fristes til at tro, at du skal være meget skarp på tal og mindre dygtig til mennesker, hvis du skal arbejde som økonomirådgiver.

Men hos SAGRO ser vi faktisk helst, at du er rigtig dygtig til mennesker, og så kan vi forbedre dit faglige udgangspunkt.

Du skal få energi af at kunne forklare landmanden, hvorfor f.eks. virksomhedsordningen er som den er, og hvordan man skal bruge det til sin strategi. En form for tolk kan man nok kalde det, der omsætter komplekst (for kunden) stof.

Sagro I/S
Billund Lufthavn A/S

Alsidig og smilende tømrer til Billund Lufthavn

Vil du være en del af et team med høj faglighed og udfordrende opgaver?

Med mange spændende opgaver fordelt over 5 km² er der altid et sted, som kræver opmærksomhed – vil du hjælpe med det? Vi mangler en engageret og dygtig all round tømrer til de mange opgaver i lufthavnen.

Billund Lufthavn er at betragte som en lille by. Her er der lejemål, restauranter, butikker, automatiske anlæg og meget mere. I "denne by" vil du møde mennesker fra hele verden - alt fra smilende rejsende, glade stewardesser til travle forretningsfolk.

Billund Lufthavn A/S

Motiverende og forretningsorienteret Afdelingschef til Ground Handling

Billund

Motiveres du af at lede mennesker og skabe en forretningsorienteret kultur? Så er du muligvis vores nye Head of Business Development and Support i Ground Handling Billund Airport

Som vores nye Head of Business Development and Support vil du forme og optimere afdelingens funktioner, processer, nye digitale løsninger og strategier.

Du vil blive en del af ledergruppen i GHBA, som tæller yderligere tre afdelingschefkolleger, der alle har hver deres ansvar indenfor for handling af fly og passagerer på vegne af flyselskaberne. Du refererer til Director Ground Handling Billund Airport.

Esbjerg Kommune

Talekonsulent til sygehuset i Grindsted

Vil du være en del af en faglig stærk og udviklingsorienteret stab af logopæder og audiologopæder?

På sygehuset i Grindsted skal du udrede og undervise borgere med kommunikationsvanskeligheder på baggrund af erhvervet hjerneskade.

Vi tilbyder dig en spændende stilling på en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor borgeren er i centrum, og hvor kvalitet og arbejdsglæde er i fokus.

LEGO® House

Senior Manager for Tours – want to fulfil our fans’ wildest dreams?

Billund

At LEGO House, we see a massive interest in our tour offerings from fans from all walks of life. Kids and adults alike live out some of their wildest dreams when they arrive at the Home of the Brick: The LEGO House.

When joining the tours, they get to meet our LEGO designers, see the special nooks and crannies of our building, visit our production facilities, learn more about the LEGO history and much more.

Would you like to impact the way we fulfil our fans’ dreams through our tour offerings?

LEGO® House
LEGOLAND ApS

Oplevelseshelte til Food & Beverage Park

Billund

Vil du være med til at give fantastiske oplevelser i børnehøjde ved en af vores restauranter, ishuse, kaffehuse eller lave lækre friskbagte pandekager til børnene?

Når du starter i jobbet, vil du blive modtaget og trænet af en erfaren medarbejder, og du vil indgå i et fantasktisk team af både nye og erfarne medarbejder, hvor der er plads til alle.

I vil i fællesskab sikre, at service og kvalitet hver dag er i top, så vi hver eneste dag lykkes med vores mission om at skabe uforglemmelige minder for vores gæster. Oplevelser som er værd at fortælle videre til venner og familie – det kalder vi WAUW!

LEGOLAND ApS
Lalandia Billund A/S

Vi søger en kok til vores kantine

Billund

Er du uddannet kok eller har du erfaring fra køkken eller kantine og vil du være den der sørger for at alle dine kollegaer kan få god mad i vores kantine?

Vores ansatte har travlt med at begejstre vores gæster og fortjener derfor god mad i vores kantine. Du vil, sammen med en kollega, står for planlægning af menu, indkøb af råvarer, vareopfyldning mm.

Hos os kommer du til at arbejde under ordnede forhold, og du tilbydes en god løn og massevis af attraktive personalegoder.

Lalandia Billund A/S
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
HumanTrust A/S søger for Billund Lufthavn A/S
Gem
HumanTrust A/S

Værkstedschef til Billund Lufthavn

Billund

Er du kendt for din nærværende og entusiastiske ledelsesstil? Og har du lyst til at blive en del af Danmarks andenstørste lufthavn?

Til Ground Service Equipment leder vi nu efter en proaktiv og positiv værkstedschef, som får direkte reference til driftsdirektøren. Du bliver en del af ledergruppen for Airport Operations og får personaleansvar for eget team på 13 medarbejdere.

HumanTrust A/S
Prokan Rekruttering søger for kunde
Gem
Prokan Rekruttering

El-rådgiver søges til trekantsområdet

Vores kunde er et rådgivende El-ingeniørfirma, der har eksisteret siden 1999, hvor man udfører alt indenfor El-rådgivning.

Du skal sammen med kompetente kollegaer projektere og have tilsyn med bolig-, erhvervs- og institutionsbyggeri. Vi forventer, at du er uddannet stærkstrømsingeniør, el-installatør eller lign.

Du vil som udgangspunkt få arbejdssted på virksomhedens adresse i trekantsområdet, men der er mulighed for fleksibilitet ift. flextid og hjemmearbejdsplads, så der er plads til både familie og arbejdsliv.

Indrykket:
Scan Global Logistics

Speditørelev 2024

Herning, Billund, Hvidovre, Viby J, Esbjerg eller Nørresundby

Er du klar på en uddannelse med masser af praktisk erfaring, arbejde på tværs af landegrænser og fart på hverdagen?

Som speditørelev hos os er du med til at planlægge, hvordan varer transporteres fra A til B i hele verden. Det kan være en kunde, som skal have fragtet varer fra Manila til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du, hvis en havn bliver lukket eller et fly aflyses?

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Billund Lufthavn A/S

IT-supporterelev

Billund

I Billund Lufthavn søger vi en engageret IT-supporterelev, som skal hjælpe os med den daglige drift inden for IT-området. Du vil være en del af vores IT team, hvor der er et godt fællesskab og hvor fokus er på support og samarbejde. Vi tilbyder dig en spændende og alsidig elevstilling, hvor du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Dine arbejdsopgaver:

 • Du skal installere, konfigurere, vedligeholde og fejlrette PC, servere, printere og netværk
 • Du skal vejlede, instruere og supportere brugere i brugen af hardware, software og forskellige sikkerhedsløsninger
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
IFF
Gem
IFF

Procesoperatør

Grindsted

Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk fødevarevirksomhed, hvor frihed under ansvar, sikkerhed, kvalitet og trivsel vægtes højt?

Er du god til teamwork, såvel som at arbejde selvstændigt og forandringsvillig, så er udfordringen som procesoperatør i Spray 2,3 & 5 noget for dig.

Opgaverne i jobbet er:

 • Blanding og pakning af emulgatorer
 • Procesrengøring og rengøring generelt
 • Intern transport (truckkørsel)
IFF
Zampell A/S

Bogholder med flair for løn på fuldtid

Sønder Omme

Har du erfaring med bogholderi og lønbehandling samt HR, og har lyst til at udvikle dine kompetencer yderligere, tilbyder vi et alsidigt job i en virksomhed i vækst.

Du vil få en central rolle med hovedfokus på løn og bogholderi. Du vil arbejde med alle facetter af lønområder, og du bliver ansvarlig for korrekt og rettidig lønudbetaling for godt 60 medarbejdere.

Du kommer til at deltage i at udvikle og forberede arbejdsprocesserne i økonomifunktionen, hvor vi p.t. er i gang med at opgradere fra Microsoft Dynamics NAV 2018 til Business Central 365.

AS3 Work&Care

Autoriserede psykologer med egen klinik

I AS3 Work&Care søger vi løbende Autoriserede Psykologer med egen klinik til at indgå i et af Danmarks største landsdækkende psykolognetværk.

SOM PSYKOLOG HOS AS3 FÅR DU….

 • Stor metodefrihed, når du yder psykologisk behandling.
 • Adgang til relevante kontaktpersoner, så du altid kan søge hjælp ift. faglighed, IT-system osv.
 • Mulighed for, at du på sigt kan inddrage andre faglige kompetencer fx inden for supervision, undervisning.

Du kommer til at gennemføre korttidsterapeutiske forløb med børn, unge og/eller voksne - du kan arbejde med én eller flere målgrupper.

IFF
Gem
IFF

Produktionsmedarbejder

Grindsted

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig? Har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde? Vi søger en produktionsmedarbejder til at arbejde på fast daghold.

Opgaverne i jobbet er:

 • Klargøring af råvarer
 • Udtapning af færdigvarer
IFF

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV