270 job matcher din søgning 270 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

My Instore Radio Ambitiøs salgstalent med administrativ profil

My Instore Radio, Billund

Er du en pålidelig salgsprofil, der i tæt samarbejde med vores CEO motiveres af at skabe resultater?

Hos My Instore Radio får du mulighed for at arbejde i et professionelt miljø, hvor kunden altid er i fokus. Hos os ligger vi bl.a. vægt på mulighed for personlig udvikling og ansvar.

Det er yderst vigtigt, at du formår at sætte dig grundigt ind i vores produkter, så du kan skabe værdi for vores kunder. Vi værdsætter et proaktivt og loyalt mind-set og den naturlige interesse for både salgsdelen samt den administrative del af jobbet. Du vil få et tæt samarbejde med vores CEO og bliver sparringspartner i de daglige dialoger om salget.

Opgaver og ansvar:

 • Række ud til branchenetværk og skabe kundemøder.
 • Branding og synlighed opbygges i rette kontekst.
 • Bidrage til udvikling af forretningen – herunder håndtering af salgstilbud.
 • Understøtte det eksisterende salgsarbejde.
Sanistål A/S
Saniståls centrallager i Billund søger medarbejdere til aftenhold

Sanistål A/S

Vi har forrygende travlt og er på udkig efter nye kolleger til flere forskellige funktioner på vores lager.

Vi søger dig, der er grundig og stabil, og som vil være med til at sikre høj leveringssikkerhed til vores kunder. Vores hverdag på lageret er travl, og det er afgørende, at du kan arbejde effektivt og løsningsorienteret med dine opgaver, og at du trives med deadlines.

Som person er du ansvarlig og kan arbejde selvstændigt. Vi står klar med oplæring, så du hurtig kommer ind i arbejdsopgaverne. Har du erfaring med pluk af varer fra lager, emballering og forsendelse er det en fordel. Det er en forudsætning at du kan tale og forstå dansk.

Sanistål A/S
A/S Ovethi - Dansk Dæk Service
Dækmontør til alsidigt arbejde

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service, Grindsted

Til vores afdeling i Grindsted søger vi lige nu en dygtig dækmontør til arbejde både på værkstedet og ude hos vores kunder.

Se video om A/S Ovethi - Dansk Dæk Service som arbejdspladsJobbet er alsidigt, men består primært af arbejde med montering og reparation af dæk og fælge til person- og varevogne samt til materiel inden for landbruget, transportbranchen og industrien. Det er vigtigt, at du har kørekort til personvogn og taler, læser og skriver dansk.

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service
Sagro I/S
Økonomiassistent

Sagro I/S, Billund eller Esbjerg

Har du jord under neglene og er vild med økonomi?

– Så er jobbet som økonomiassistent til vores regnskabsafdeling måske noget for dig.

Du bliver en del af et stærkt fagligt team på 20-25 dygtige medarbejdere, hvor du kan få lov til at brillere med din interesse og kompetencer indenfor regnskaber.

SAGRO Regnskab løser mange forskellige opgaver indenfor regnskab for vores kunder, som primært er fra landbruget. Som økonomiassistent får du din egen kundeportefølje, hvor dine arbejdsopgaver bliver regnskabsmæssige opgaver, herunder controlling og opstilling af regnskaber.

Sagro I/S
Sagro I/S
Trainee i Regnskab

Sagro I/S, Billund eller Esbjerg

Har du interesse inden for revision, controlling, digitalisering eller virksomhedsøkonomi?

SAGRO tilbyder mere end bare et job – du bliver en del af et professionelt, ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø. Vi er et udviklende team, bestående af både yngre og mere erfarne medarbejdere som løbende udvikler og dygtiggør hinanden, både personligt og fagligt.

Som trainee hos SAGRO bliver du en del af et stærkt og etableret team. Du modtager naturligvis en grundig oplæring af en dygtig kollega, så du føler dig godt klædt på til jobbet. SAGRO brænder for at tiltrække og uddanne nye kandidater til vores virksomhed – vi håber det kan være dig.

Sagro I/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
IFF
LEAN-ingeniør/koordinator

IFF, Grindsted

Er du vores kommende kollega i Continuous Improvement-teamet (CI)? Vi søger en kollega, der skal være sparringspartner og motivator på tværs af organisationen, når der skal implementeres forandringer og optimeres.

Ansvarsområder:

 • At være supportfunktion til en del af fabrikkens afdelinger inden for implementering, udvikling og opfølgning på LEAN-kulturen.
 • Udvikle og tilpasse LEAN-konceptet, så det giver værdi for den enkelte afdeling, samt udfordre dem til at nå nye mål.
 • Sikre vidensdeling af succeshistorier.
IFF
KIRKBI A/S Senior Communications Manager

KIRKBI A/S, Billund or Copenhagen

Are you an experienced external communications professional with strong stakeholder management skills looking to join a purpose- and value-driven company where quality, integrity, and people are key?

The continued development of the communication area plays an important role for KIRKBI. We aim to meet the broad need for both strategic and operational communications support within the KIRKBI Group and associated business entities.

As a Communications Manager, your main role is to support the Head of Communication in driving the external positioning of KIRKBI - both on a strategic and operational level, as well as act as a trusted communication partner to key stakeholders across the organisation. Thus, it’s important that you are comfortable navigating a diverse stakeholder landscape and thrive when you combine your strategic communication skills with hands-on execution.

LEGO® House Kontorelev med speciale i administration

LEGO® House, Billund

LEGO® House er LEGO klodsens hjemsted og her blomstrer kreativiteten, gæsteoplevelser i børnehøjde og læring gennem leg, hvilket er præcis det, du får i denne elev-stilling.

Du får du base i Informationsteamet, og bliver en del af at løse de daglige opgaver og få alle ender til at nå sammen. Du vil blive oplært i en masse spændende områder, bl.a.:

 • Daglig drift af Informationen
 • Kommunikation i skrift og tale
 • Gæsteservice på højt niveau
Gem
Cheval Blanc Kantiner A/S
Kok til Trekantsområdet

Cheval Blanc Kantiner A/S

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

 • Jeg brænder for at lave mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
 • Jeg er faglært kok eller cater – gerne med erfaring fra restaurationsbranchen
 • Jeg har ja-tak!-hatten på og formår selv at finde en løsning på mine problemer
 • Jeg nyder at arbejde i et køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!

Hak i nul felter? Ærligt – så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud – for så er det måske dig, vi står og mangler!

Cheval Blanc Kantiner A/S
LEGO® House Event & Project Manager

LEGO® House, Billund

Can you joggle many bricks in the air at the same time and ensure they get into the right box? Are you passionate about creating memorable and world-class experiences for LEGO fans across the world?

You will be part of a small dynamic operations team where you will report into the Senior Operations Manager responsible for Shift planning, B2B and Event & Tours.

As Event & Project Manager you will be:

 • Responsible for Events and campaigns in LEGO House
 • Owner of all AFOL related activities
 • Cooperating closely with AFOL communities
Gem
Tcb Retail ApS Forretningschef søges til travl Shell station i Grindsted

Tcb Retail ApS

Har du leder-dna i blodet, og motiveres du af at være den, der går forrest?

Som forretningschef er du ansvarlig for den daglige drift og personalet på stationen. Det er dig, der har ansvaret for, at du og dit personale i fællesskab når jeres mål. Din kerneopgave er at tilsikre, at vores kunder altid får en oplevelse ud over det forventede, når de besøger vores station.

Din succes som forretningschef hos os kræver først og fremmest, at du har et stort overblik og evnen til at kunne håndtere mange forskellige opgaver. Du er god til at se fremad og være på forkant med tingene. Du er idérig og formår at se mulighederne frem for begrænsningerne.

Vi ser meget gerne, at du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling, og at du er helt hjemme i butiksdrift, med alt hvad dette indebærer, samt har den ledelsesmæssige erfaring, et job som dette kræver.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Gem
Moment Eventpersonale til kæmpe teamdag i Billund

Moment søger for kunde

Bliv en del af et team på 125 kollegaer, og hjælp 6.000 deltagere igennem fede aktivitetter til et stort virksomhedsevent i Billund fredag d. 10. juni 2022.

Vi søger, på vegne af en kunde, eventpersonale til et stort virksomhedsevent i Billund. Eventet er en teamdag med en masse fede aktiviteter for virksomhedens medarbejdere - og her kunne vi godt bruge din hjælp. Du vil skulle agere facilitatorer til de forskellige aktiviteter, som deltagerne har mulighed for at afprøve til eventet.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver:

 • Ansvar for at facilitere aktiviteter
 • Opdel deltagere i grupper
 • Forklar opgaverne til deltagerne
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
LKN Byg A/S Dygtige tømrere søges

LKN Byg A/S

Vi har travlt og søger dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver, primært på Fyn og Trekantområdet.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring inden for tømreropgaver, du kan dit kram og går ikke på kompromis med kvaliteten
 • Kan tage ansvar for egne opgaver og se fremad
 • Du er stolt af at levere et godt stykke arbejde
 • Du er stabil, kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, løsningsorienteret og fleksibel.

Vi tilbyder:

 • Arbejdsopgaver, der spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver
 • Gode kollegaer hvor vi hjælper hinanden, har en god tone og respekt for hinanden.
 • Ordnede arbejdsforhold med løn efter kvalifikationer, pension og firmabil
 • Vi har en ”flad” ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra marken til kontoret
Billund Lufthavn A/S Brandmand/First Responder

Billund Lufthavn A/S

Som Brandmand/First Responder i Billund Lufthavn er din vigtigste opgave at indgå i en hurtig og effektiv redningsindsats i forbindelse med havari eller andre ulykker på lufthavnen. Du bliver medansvarlig for sikkerheden på manøvreområdet, og under ledelse af Redningslederen støtter du bl.a. med overvågning af manøvreområdet for at nedbringe risikoen for kollision mellem luftfartøjer og fugle. Som vagtgående er du First Responder for både passagerer og medarbejdere.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Støtte den daglig ansvarlige for bagagesorteringen som bagageoperatør
 • Hjælpe assistancekrævende passagerer herunder fysisk og psykisk handicappede
 • Med de rette kompetencer vil du indgå i instruktørpuljen
Gem
TREFOR
Familiemenneske og elektriker – er det dig?

TREFOR

Har du lyst til at være med til at sikre vandforsyningen til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet? Hos TREFOR kan vi tilbyde dig et arbejde, hvor du også har tid og overskud til familien.

Som servicetekniker i TREFOR Infrastruktur bliver du en del af et fagligt dygtigt team bestående af både elektrikere og VVS-kolleger. Du får faste arbejdstider, som giver dig mulighed for at planlægge din fritid med andre spændende aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Planlagt vedligehold
 • Reparation og forbedringer på værker og råvandsnettet
 • Assistance på anlægsprojekter
TREFOR
IFF
Laborantelev til Quality Control (QC), IFF Grindsted

IFF

Hvis du har lyst til en elevtid, der med garanti giver dig faglig variation, medindflydelse på dine opgaver samt mange gode kolleger, så kig nærmere her!  

Vi søger en laborantelev til februar 2023, der er parat til en spændende elevtid i vores kvalitetskontrollaboratorium. Du kommer til at stifte bekendtskab med blandt andet:  

 • GC- og HPLC-analyse
 • Aktivitetsbestemmelse af enzymer
 • Udførelse af emulgatoranalyser, herunder fysiske og kemiske tests
IFF