107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 107 resultater.
Jungheinrich Danmark A/S
Energisk og passioneret salgskonsulent søges til Sønderjylland/Trekantområdet

Jungheinrich Danmark A/S

Er du en vindertype, der ikke giver op, før du har fået kundens underskrift? Vil du være ambassadør for et af verdens mest anerkendte mærker inden for gaffeltrucks, lagerteknik og logistikløsninger? Kan du med drive, entusiasme og vilje skabe langvarige relationer hos vores kunder? Så kan du være vores nye salgskonsulent.

Dit drive og store salgsgen gør, at du vil øge salget af både nye og brugte trucks til eksisterende og nye potentielle kunder på BtB-markedet. Du skal være kundernes foretrukne sparringspartner og kunne se nye muligheder, der kan lette dagligdagen i deres logistikafdeling. Dit hovedfokus vil være at samarbejde med kunderne om at sikre, at de altid har den rigtige løsning både inden for udstyr og serviceydelser. Din hverdag som kørende sælger foregår ude hos kunderne, og du vil have mange timer på landevejen.

Jungheinrich Danmark A/S
Jobindex A/S
Formand for entrepriser i hele landet

Jobindex A/S søger for Brdr. Christensen A/S

Vi mangler en formand med erfaringer i anlægsbranchen inden for jord- og kloakarbejde.

Du vil i samarbejde med projektlederen komme til at stå for styring af anlægsentrepriser i hele Danmark. Du bliver projektlederens højre hånd, og vil stå for det praktiske og udførende på byggepladsen.

Projekternes størrelse vil være afhængig af opgaven, dét kan være mindre projekter og større projekter i størrelsesordenen op til 30 mio. kr.

Din primære rolle vil være planlægning af den daglige udførelse, bestilling af materialer, kvalitetssikring samt at sikre, at projektet holder sig indenfor de aftalte produktioner og tidsplaner.

Jobindex A/S
Sanistål A/S

Servicetekniker til vores centrallager i Billund

Sanistål A/S

Vi søger dig, der udfører service og vedligehold i topklasse, til reparation og vedligehold af vores maskinpark samt andet forefaldende arbejde på en af Danmarks største lagerfaciliteter.

Vi søger dig, som er grundig, systematisk og har erfaring med servicering og vedligeholdelse af maskiner. Du vil primært arbejde med vedligeholdelse og reparationer af den maskinpark, der sikrer at vores anlæg kører optimalt og driftssikkert. Derfor er det også vigtigt, at du har erfaring med planlægning og udførelse af vedligeholdelsesplaner.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

 • ansvar for planlægning af egne opgaver i samarbejde med team og leder
 • reparation og servicering af lagerautomater
 • fejlfinding, reparation og servicering af transportbånd
Sanistål A/S
Sanistål A/S

Saniståls centrallager i Billund søger medarbejdere til aftenhold med truckcertifikat B

Sanistål A/S

Vi er altid på udkig efter nye kolleger, og har specifikt brug for medarbejdere med truckcertifikat til vores aftenhold. Vagterne på aftenhold ligger i tidsrummet kl. 12-20 eller kl. 13-21.

Vi søger dig, der er grundig og stabil, og som vil være med til at sikre høj leveringssikkerhed til vores kunder. Du skal have truckcertifikat B og meget gerne erfaring med pluk af varer fra lager, emballering og forsendelse. Du er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Det er vigtigt, at du har en systematisk, praktisk og løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Som ny medarbejder indgår du i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger, og bliver en del af et selvstyrende team af truckførere. Det er kendetegnende for teamet at humøret er højt, og at man er pligtopfyldende i forhold til at få løst opgaverne hurtigt og sikkert.

Sanistål A/S
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Nordic Aviation Capital A/S
IT Developer

Nordic Aviation Capital A/S, Billund

Nordic Aviation Capital (NAC) is currently looking for an IT Developer. Reporting to the Senior Director, Lead Developer, IT, you will work out of our Billund office, as part of the IT developers’ team. Focus will be on our own “Operating System”, which handles all data related to our core business, leasing aircraft to customers all over the world.

As IT Developer at NAC, you will have end-to-end responsibility. This means, that you will be involved starting from the product design process and all the way through to monitoring and operation.

Our Developers are empowered to use the best tool for the job and we encourage our team to be innovative and always seek to find the best ways to create value for our business.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Billund Aquaculture
REVIT-EKSPERT SØGES TIL VERDENSFØRENDE NICHEVIRKSOMHED

Billund Aquaculture

Billund Aquaculture A/S er specialister i design og produktion af alle komponenter, der indgår i en landbaseret fiskefarm. Vi er verdensførende inden for området og er på verdensplan 250 medarbejdere. Vi er i en rivende udvikling og har derfor brug for minimum 2 dygtige tegnere som kan styrke Revit-teamet.

Din primære opgave er at tegne anlæg i Revit, hovedsaligt rør- og betonkonstruktioner. Det er Modulering i 3D, hvor vi skaber projekter af højeste kvalitet.

Du udarbejder tegningsmateriale i samråd med projektledelsen, og kommer med din vurdering af foreslåede tekniske løsninger. Det betyder, at du får brug for din solide tekniske viden i Revit og dine analytiske evner til at skabe endnu bedre løsninger.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Dagli'BrugsenUddeler, Dagli'Brugsen Starup-Tofterup

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailvirksomhed og få mulighed for at:

 • Stå i spidsen for en moderne butik med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • Få en tæt relation til vores trofaste kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • Være med til at styrke og præge et aktivt lokalsamfund i byen

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkens drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Har ansvar for budget, resultater og andre administrative opgaver.
 • Sikre at dine medarbejdere løbende udvikler sig gennem coaching og træning
 • Udvikler butikken og præger sortimentet

Størstedelen af din tid bruger du blandt medarbejdere og kunder i butikken, da du deltager i de daglige opgaver.

3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

Imerco
Salgsassistent til Imerco Grindsted

Imerco

Til vores butik flotte og indbydende butik i Grindsted søger vi en salgsassistent til 30 timer om ugen. Butikken ligger i centralt og du vil blive en del af et team på 5 engagerede medarbejdere.

Som salgsassistent i Grindsted bliver du en del af en butik med et nyt koncept. Du afdækker kundens behov og kombinerer dette med den bedste kundeservice.

Andre opgaver vil være at:

 • sikre at butikken fremstår salgsklar og indbydende i form af kreative udstillinger
 • tilbyde kunderne en inspirerende butik
 • stå for lagerstyring og behandling af reklamationer
Imerco
Randstad A/S
VVS-team søges i Trekantområdet

Randstad A/S søger for OK a.m.b.a

Randstad søger for vores kunde OK a.m.b.a det bedste VVS-team til varmepumpeinstallationer i trekantsområdet

Kunne du tænkte dig at være en del af et stærkt team og OK – danskernes energiselskab – og samtidig arbejde under en høj grad af frihed med ansvar for egne opgaver? Så er det måske dig, vi søger, som den ene af to nye VVS-teknikere til et installationsteam, som skal installere varmepumper hos vores privatkunder – primært i Jylland og på Fyn.

Med reference til den tekniske chef skal du og din makker stå for udførelse af varmepumpeinstallationer samt planlægge og koordinere opgaver i forbindelse med de installationer, der skal udføres.

 • Installation af varmepumper
 • Almene VVS-opgaver
 • Koordinering og planlægning af installationer udført ud fra en beskrivelse.
Den Jyske Sparekasse
Direktionssekretær med overblik søges

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Har du kendskab til den finansielle sektor og juridisk indsigt, er du systematisk og struktureret? Så er jobbet som direktionssekretær måske noget for dig.

Det er dig, der har overblikket over direktionssekretariatets årshjul og direktionens kalender, og du er altid et skridt foran. Samtidig er du hurtig til at omstille dig og prioritere anderledes, hvis omstændighederne kræver det.

Du vil deltage som referent i flere forskellige mødefora og du evner hurtigt at trække på dine erfaringer, forstå pointer og omsætte dem til præcise referater.

Kalenderstyring, udarbejdelse og indsamling af mødemateriale, referatskrivning, forberedelse af både interne og eksterne mødefora, korrekturlæsning og Powerpoint-præsentationer er blandt hovedopgaverne, men du er samtidig altid klar til at tage en ny opgave på dig.

Den Jyske Sparekasse
H.C. Petersen & Co's Eftf. A/SReservedelssælger og -ekspedient til Deutz-Fahr

H.C. Petersen & Co's Eftf. A/S, Grindsted

Du har sikkert nogle års erfaring med traktorer fra en lignende stilling, men vi er åbne for andre tilgange til jobbet. Hvis du vil gå det ekstra skridt, der kræves for at servicere vores forhandlere bedst muligt, så er det dig,
vi vil satse på.

Du skal blandt meget andet:

 • være serviceminded og fleksibel
 • have nemt ved at tilegne dig ny viden
 • være udadvendt og god til at kommunikere

Vi tilbyder den rigtige ansøger et udfordrende job i et dynamisk og stabilt firma midt i en forandringsproces. Du får ordnede arbejdsforhold og -tider (her er ikke weekendarbejde) og selvfølgelig løn og pension, der modsvarer dine kvalifikationer.

H.C. Petersen & Co's Eftf. A/SKvalitetsbevidst og udviklingsorienteret produkt-/servicechef med hele Norden som arbejdsplads

H.C. Petersen & Co's Eftf. A/S, Grindsted

Med reference til direktionen bliver du ansvarlig for vores produkt- og servicesupport til forhandlere af alle vores brands i hele Norden, der bl.a. omfatter Deutz-Fahr, Krone, Zetor, Pronar, Iseki og MultiOne. Din fornemmeste opgave er at sikre alle slutkunder den bedst mulige service. Det gør du ved proaktivt samarbejde med hele vores nordiske organisation og de lokale forhandlere/servicepartnere.

Du bliver medlem af vores ledergruppe og kommer til at arbejde i en nordisk koncern, hvor service, kvalitet og tæt personlig kontakt er i højsædet. Det betyder, at du vil få udviklingsorienterede opgaver på tværs af organisationen, samtidig med at du sikrer og deltager i den daglige drift i serviceafdelingen og supporterer vores sælgere på produktviden.

Humain ApS
Salgschef

Humain ApS søger for kunde

Vi søger en stærk kommerciel salgschef med teknisk forståelse og succes fra en lignende stilling – er det dig?

Med reference til CEO har du ansvaret for den strategiske, resultatmæssige og ledelsesmæssige udvikling af salgsorganisationen. Du udarbejder markeds- og salgsstrategier inden for de forskellige segmenter i tæt samarbejde med dit team – og står efterfølgende i spidsen for aktiviteterne, der sikrer resultaterne.

Du har selv en aktiv rolle i salgsprocessen med et selvstændigt ansvar for et segment. Derfor identificerer du selv potentielle samarbejdspartnere, opbygger partnerskaber og gennemfører opsøgende salgsaktiviteter i Europa samt USA. Du skal forvente en rejseaktivitet på 60-80 dage årligt.

LEGO System A/SReparatør til MV – Daghold

LEGO System A/S, Billund

Har du erfaring med fejlfinding, reparation og vedligeholdelse både på mekanik, hydraulik og el, og vil du spille en vigtig rolle i et lille, tæt team, der sikrer kontinuerlig produktion i vores plaststøberi?

Dine overordnede arbejdsopgaver bliver:

 • Mekanisk vedligehold og ved behov akutte udbedringer
 • Elektrisk fejlfinding på topmoderne sprøjtestøbemaskiner og andet udstyr i plaststøberiet
 • At udbedre fejl og sikre at produktionen kører.

Du ved ikke nødvendigvis, hvad du skal vedligeholde på dagens vagt. Det er med til at gøre dine vagter forskellige og udfordrende. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi altid stræber efter at være nr. 1 inden for sikkerhed, vedligehold og kvalitet.

©2020 The LEGO Group