207 job matcher din søgning 207 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Bogholderiassistent med sans for debitorstyring

Jobindex A/S søger for Green Team i Sdr. Omme

Som bogholderiassistent får du 35 kollegaer og bliver en del af vores økonomiafdeling. Du får 5 dygtige og engagerede kollegaer, hvoraf 3 af dem sidder i hhv. Polen og Skotland, hvor de bl.a. håndterer bogholderiet for vores datterselskaber. Dem sparrer du med i det daglige vedr. fx specifikke kundeforespørgsler, diverse afstemning og rapportering.

Debitoropgaver udføres primært af dig, men hverdagen vil også været præget af mange andre opgaver. Opgaver, der indgår som en naturlig del af din hverdag, er blandt andet:

 • Varetage almene bogholderiopgaver – fx bogføring af indbetalinger, kundefakturering og kontoafstemning
 • Debitorfakturering og rykning
 • Kreditvurdering
Jobindex A/S
Hartmanns A/SFinancial controller

Hartmanns A/S søger for kunde

På vegne af en international kunde i Trekantsområdet søger vi i øjeblikket en financial controller, som nyder at have en bred række opgaver. Du vil komme til at indgå i et team af 3 controllere, hvor I er en del af en økonomiafdeling på 10 personer.

I jobbet hos vores kunde, får du ikke udelukkende store komplekse controlling opgaver. Man skal være klar på at tage opgaver, som måske kan ligge udenfor sine normale ansvarsområder. I teamet arbejder man tæt sammen om opgaverne, således man leverer den bedste support til resten af organisationen.

Nogle af opgaverne vil være:

 • Sparring og rådgivning omkring økonomistyring med de ansvarlige lokationer
 • Månedsafslutning og rapportering - Dette vil være både finansielle og ikke-finansielle data
 • Forecasting og budgettering for dine lokationer
Indrykket: 
Scan Global LogisticsAir Freight Forwarder - Aid & Development

Scan Global Logistics, Billund

Do you want to uncomplicate the world on the international stage of logistics? Then join us! If you thrive in an entrepreneurial culture where the sky is the limit as well as your area of execution, there is a world of growth and possibilities awaiting the right candidate as an Air Freight Forwarder to our Aid & Development department in Billund. So, fasten your seatbelt and read forward.

In the position of Air Freight Forwarder, you will be a part of our largest and oldest department within Aid, Development og Relief. The right person can expect an interesting and developing position in a fast-paced international environment with good working conditions. The team you will be joining is well-functioning and cooperation and professional sparring is a priority for everyone.

HR navigatorProjektleder - leder af entrepriseafdeling

HR navigator søger for kunde

Vores kunde øger aktiviteten og udvider en eksisterende serviceforretning til også at omfatte entrepriseopgaver. Samtidig udvides med endnu en lokation og vores kunde har nu aktiviteter og driver forretning på 4 lokationer i Østjylland. Du skal starte entrepriseafdelingen, men vil allerede fra starten have 6 kollegaer at sparre med. Herudover bliver du en del af et større hold med alt ca. 250 aktive og engagerede kollegaer.

Du vil få en spændende og meget selvstændig dagligdag med etablering af den nye entrepriseafdeling. Dine ansvarsområder vil i hovedtræk være:

 • Selvstændig ledelse af egne entrepriseprojekter i størrelsesorden 2-20 mio. kr.
 • Ansvar for bemanding, tidsfrister, økonomi og bygherrer
 • Planlægning, tilsyn og administrativ opfølgning
Indrykket: 
MomentVil du være eksamensvagt?

Moment søger for kunde

Bliv eksamensvagt på en skole nær dig

Går du med tanken om at tjene lidt ekstra penge ved siden af din SU? Eller er du færdig med studiet, og kunne du godt tænke dig at gøre noget ved din opsparing? Så er der mange gode grunde til at læse med her.

Som eksamensvagt får du et fleksibelt job og en værdifuld erhvervserfaring. Du får muligheden for at blive en del af et fast korps, hvor du løbende vil få tilbudt vagter i eksamensperioderne på en skole nær dig.

Hos Moment er du sikret en let og hurtig ansøgningsproces. På blot et par minutter kan du søge jobbet og komme i betragtning til stillingen som eksamensvagt. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine stamdata samt kunne svare ja på et par spørgsmål, herunder om du kan arbejde på bestemte datoer. Derudover ser vi meget gerne, at du skriver et par linjer om, hvorfor du gerne vil være eksamensvagt.

Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde

Koordinator - QA

Implementering af kvalitetsstyring * Reklamationsbehandling * Procesoptimering

Med reference til den tekniske chef, der ligeledes er kvalitetsansvarlig i virksomheden, og i tæt samarbejde med den øvrige organisation, skal du tage lederskabet i forbindelse med udvikling, implementering og forankring af processer, der skal optimere den samlede kvalitetssikring i hele resultatkæden.

Dit ansvar bliver at have styr på alle papirer, herunder også løbende ajourføring af produktdokumentation, montagevejledninger og afvigelsesrapportering mv. Ligeledes skal du opbygge og vedligeholde virksomhedens dokumenthåndteringssystem.

Herudover bliver du ansvarlig for den løbende kvalitetsuddannelse i organisationen, så medarbejderne til enhver tid er motiverede, og i stand til at efterleve de krav til rutiner og processer, der stilles.

Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
Sydvesta A/SSælger til Fyn og Sydjylland

Sydvesta A/S

Vi søger en sælger, der vil blive en del af salgsteamet og være med til at styrke relationerne til eksisterende og nye kunder, styre salgsprocessen samt udvide kundeporteføljen.

Som salgskonsulent skal du – i tæt samspil med dine kollegaer – videreudvikle det professionelle samarbejde med eksisterende kunder og opbygge nye kunderelationer. Dit daglige virke er i marken hos dine kunder, hvor du vil planlægge og eksekvere diverse salgsfremmende aktiviteter og udstillinger i butikkerne, således at salget ud af butikkerne optimeres bedst muligt.

Du kendetegnes ved at være resultatorienteret, tillidsvækkende og vedholdende, og er kendt for at have en naturlig gennemslagskraft. I det daglige kører du ud til kunderne med udgangspunkt fra din egen bopæl, og det er derfor særdeles vigtigt, at du kan planlægge din egen salgsindsats, er selvdrevet og vant til at arbejde selvstændigt.

Billund ErhvervsFremmeForretningsudviklere med projektledererfaring til ambitiøs vækst- og iværksætterindsats

Billund ErhvervsFremme, Billund

Vil du være med til at udvikle og drive et ambitiøst iværksættermiljø i Billund kommune, så læs videre.

Billund ErhvervsFremme er i rivende udvikling og vi mangler flere kollegaer til at fortsætte rejsen til nye højder.

Vi søger derfor en række kompetencer, som kan være fordelt på én eller to nyoprettede stillinger. Hvis du vil være med til at udvikle og drive vores forening og kan byde ind med stærke kompetencer inden for ét eller flere af vores indsatsområder, glæder vi os til at høre fra dig.

Vores ønskeliste til kompetencer:

 • Flere års erhvervserfaring.
 • Skarp projektledelse, som tager ansvar for hele projektet, fra udvikling til implementering og også er operativ på opgaver.
 • Erfaring med udvikling og drift fra startup-miljøer.
Jysk IT
IT-supporter med fokus i skyen søges!

Jysk IT

Kan du supportere Microsoft 365 og sikkerhedsprodukter?Så er det dig vi leder efter!

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet bestå af:

 • Support og administration af kundernes Microsoft 365 løsninger
 • Migrering af mail, filer, med mere, til Microsoft 365
 • Supportere vores supportcenter

Vi kan tilbyde:

 • Verdens fedeste job!
 • Job i en virksomhed i vækst
 • Glade kollegaer i en hverdag fyldt med humor
Jysk IT
Stansomatic A/SStanseoperatører søges

Stansomatic A/S, Billund

Skal Stansomatic være din næste arbejdsplads?

En spændende fremtid kan blive din, hvis du har hænderne skruet rigtigt på og har erfaring fra en produktionsvirksomhed. Vi søger stanseoperatører til både daghold og vores 4-dages aftenhold.

Arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Opstilling, indkøring samt betjening af vores stansemaskiner
 • Proces- og kvalitetskontrol
 • Overvågning af anlæg/ produktionsudstyr
Hansen Toft A/SFinance Director Nordics

Hansen Toft A/S søger for kunde

Ansvar for udvikling af en professionel nordisk økonomifunktion

Har du mod på at gå forrest i bestræbelserne på at opbygge og udvikle en moderne, veldrevet og digitaliseret økonomifunktion med rapportering til koncern HQ?

I rollen som Finance Director Nordics får du ansvaret for den samlede nordiske økonomifunktion og dens nuværende medarbejdere. Du skal bygge rammerne og systemerne, så disse matcher krav fra moderkoncernen, der i dag leverer en global omsætning på et stort tocifret mia. beløb.

For at få succes i jobbet, skal du have styr på din rapportering og på dine tal og du kan tilføre ledergruppen værdi og indsigt gennem fakta og nøgletal til støtte for succesfuldt at drive deres funktionsområder. Du skal udvikle funktionen til næste niveau og sikre solide ensartede processer og systemer, så den planlagte organiske og akkvisitive vækst kan fortsætte.

Indrykket: 
International School of BillundKantineassistent

International School of Billund

Kantineassistent søges til den Internationale Skole i Billund/ 25 timer om ugen.

Med opstart så hurtigt som muligt søger vi en erfaren kantineassistent til vores anretterkøkken på ISB, den Internationale Skole i Billund.

Du kommer til at være en del af et lille, solidt team, der arbejder med at anrette og servere både snack og frokost for vores 400 dejlige elever samt personalet. Endvidere består jobbet af opvask samt rengøring af køkken- og kantinearealer.

ISS Facility Services A/S
ISS søger bager til stor kontrakt i Billund

ISS Facility Services A/S

Vi søger en uddannet bager til at indgå i vores dygtige team hos vores kunde i Billund.

I dette bageri bager vi brød og kager til ca. 3500 gæster dagligt, hvilket gør, at tempoet naturligvis er højt, og samtidig er vores ambition også altid at holde humøret og det faglige niveau højt.

Vi leder efter en dygtig og engageret bager, som kan bage brød og kager til alle vores kantiner, samt til mødeservice og jubilæru afholdelse.

ISS Facility Services A/S
Hotel LEGOLANDFaglært tjener med potentiale til mere

Hotel LEGOLAND, Billund

Trives du allerbedst, når du sammen med dine kolleger giver ekstraordinær gæsteservice, og har du ambitioner om at tage mere ansvar og gå forrest i dagligdagen? Hotel LEGOLAND® søger nu en engageret og fagligt dygtig tjener, som er klar til næste skridt med at kombinere stærk faglighed, daglig koordinering på gulvet og gæsteservice i verdensklasse.

Som tjener på Hotel LEGOLAND kommer du til at indgå i vores dygtige team af fast- og sæsonansatte kolleger. I din koordinerende funktion får du mulighed for at vise dit potentiale, så medarbejderne oplever kompetent vejledning, og vores gæster føler sig forkælede med unik service.

Arbejdsopgaverne vil primært omhandle:

 • Deltagelse i og styring af den daglige drift sammen med F&B-ledelsen
 • Daglig kvalitetssikring og overholdelse af servicestandarder i vores to restauranter, konferencecenter og baren
 • Styrkelse af vores niveau inden for vin og gastronomi
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Hjemmearbejdende kundeservicemedarbejdere med flair for IT søges til Webhelp

Webhelp

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København. Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Sagro I/S
SAGRO søger Revisorer

Sagro I/S, Holstebro, Herning, Billund eller Esbjerg

Som Revisor i SAGRO-regnskab bliver du en del af et team på 20-25 dygtige medarbejdere. Du varetager bl.a caseware og controlling for din egen kundeportefølje.

Du modtager naturligvis en grundig oplæring af en dygtig kollega, så du føler dig godt klædt på til jobbet.

Du arbejder struktureret og evner til at bevare overblikket, når der er flere bolde i luften på én gang.

Sagro I/S
Caregiver ApSFastansat vikar i sundhedssektoren

Caregiver ApS

Caregiver søger dygtige og fleksible vikarer til sundhedssektoren.

Timeansættelsen vil være på X antal timer, med en forventning om, at der tages mere i nogle uger og mindre i andre uger. Der aftales, hvor mange faste timer til samtalen.

God løn der følger overenskomst for vikarer i sundhedssektoren.

Arbejdet er primært i udekørende teams og på plejehjem.

Mulighed for hjemmearbejde
Arla Foods
SAP Project Manager - Aarhus

Arla Foods, Viby J.

Do you have firm experience in running projects and agile ways or working? And do you want to be part of creating the foundations for Arla digitalization?

You will be an important player in our organization as you facilitate the delivery of several key initiatives in close collaboration with your team and internal stakeholders across Arla Foods. As a real team player, you have a passion for working with agile principles and take pride in solving complex dilemmas.

More specifically, your responsibilities include:

 • Drive the delivery of projects across the IT Solutions Organization
 • Ensure engagement of key resources stakeholders within IT
Arla Foods
CK-Teknik A/S
Automatiktekniker med rejselyst

CK-Teknik A/S, Grindsted

Vi søger en kollega til Værksteds & Rejsemontage hos vores kunder hovedsaligt i Skandinavien. Du vil i denne rolle få en bred kontaktflade med slutbrugeren, og derigennem udbygge en stor viden om EPS-industrien.

Du vil på baggrund af din indsigt og tilstedeværelse under montage og indkøring, være en vigtig sparringspartner for udviklingsteamet på hovedkontoret i Grindsted, hvorfra du også har en stærk support når du er på montage.

CK-Teknik A/S

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Opbygning og montage af maskiner/anlæg på vores værksted i Grindsted
 • Installation og indkøring hos vores kunder hovedsaligt i Skandinavien
 • Servicering, vedligeholdelse og fejlsøgning på automationsudstyr
CK-Teknik A/S