409 job matcher din søgning 409 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 409 resultater.
Ballerup KommuneSocial- og sundhedshjælper til fast vagt eller som timelønnet i dagvagt til Ballerup hjemmepleje

Ballerup Kommune

Vi søger social- og sundhedshjælper med interesse inden for det kroniske område. Stillingen er på 30-35 timer til primært dagvagt med weekendvagt hver 2. uge.

VI TILBYDER

 • En spændende hverdag med gode kollegaer
 • Deltagelse i en forandringsproces, som sætter borgeren i centrum
 • Faglighed og kvalitet i opgaveløsningen
 • Ansættelse 30-35 timer ugentligt

I det kroniske område har vi hovedsageligt borgere med diabetes, cancer, KOL og hjertekarsygdomme. Vores team består af engagerede social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter, som i et tværfagligt fællesskab med sygeplejersker varetager de ydelser borgerne har fået visiteret. Der er spændende, udfordrende og komplicerede sundhedsfaglige opgaver hos borgerne.

Ballerup KommunePædagog til et ungemiljø

Ballerup Kommune, Måløv

Måløv Fritids- og Ungdomsklub søger en uddannet pædagog ca. 32 timer/uge. Stillingen er med 1 fast aften pr. uge og evt. timer i den lokale skole. Tiltrædelse hurtigst muligt eller pr. 1. oktober 2020.

Vi søger en kollega, der kan og har lyst til at deltage i vores klubhverdag, hvor unge mennesker fra 7. klasse til og med deres 18. år kommer. Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til forskelligheder, hvilket kommer til udtryk både i personalegruppen og blandt børnene. Klubben rummer alt fra de stille unge til de ”urolige drenge”. Klubben er præget af respekt samt de relationer, vi har til de unge, og de unge har indbyrdes.

Vi beskriver os selv som et forstørret ungdomsværelse – dvs. stedet, hvor man ”bare” kan være. Man kan høre musik, snakke med autentiske og kompetente voksne, spille bold, være sammen med vennerne, få noget mad, spille computer eller slappe af. Kort sagt: være ung.

Demant
Testtekniker

Demant, Ballerup

Har du flair for måleteknik, og er du en dygtig praktiker med indsigt i både elektronik og mekanik? Så har vi en spændende jobmulighed til dig! Demant søger en testtekniker, der skal være med til at sikre en stabil og ensartet produktion og elektrisk test af forstærkere til brug i høreapparater.

Som vores nye Testtekniker bliver du en del af et team, som er kendetegnet ved god stemning, fladt hierarki og et højt professionelt niveau. Der vil være nye udfordringer konstant, da vi altid arbejder med den nyeste teknologi og det nyeste udstyr i et FDA compliant-miljø.

Dit daglige arbejde vil være sammen med 3 kollegaer, hvor det vil være din opgave at være med til at sikre en stabil produktion. Det betyder teknisk support til produktionen, fejlfinding og reparation af testudstyr samt løbende vedligehold af udstyret. Derudover arbejdes der hele tiden på at lave optimeringer.

Demant
Scaletronic ApSPassioneret sælger til ny afdeling – B2B

Scaletronic ApS, Skovlunde

Vi leder efter aktive, målbevidste og detaljerede salgsrepræsentanter til at slutte sig til os og være med til at skabe en ny forretningsafdeling i Danmark.

Som salgsrepræsentant opbygger du og udvikler relationer med kunder. Sammen med din salgschef udarbejder du planer for at finde nye kunder, tilføje værdi til din portefølje og opnå salgsmål. Denne rolle giver dig mulighed for at vokse med virksomheden, begynde i en stort set kontorbaseret rolle og udvikle dig til en kontoradministrationsrolle med klientbesøg, efterhånden som virksomheden udvikler sig.

Løn: 25.000,- med stor resultatdrevet bonus.

Visma Enterprise A/S
Full-stack udvikler

Visma Enterprise A/S, Ballerup

Brænder du for at levere den gode brugeroplevelse? Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at bygge fremtidens løsninger, hvor vores kunders behov og ønsker er i fokus? Så læs videre, det kan være dig vi søger.

Vores team har til formål at udvikle nye idéer, som hurtigt kan afprøves på markedet. Idéerne understøttes af brugertests, prototyper og data fra vores DevOps-systemer. Du vil være med til at vælge, hvilke teknologier som anvendes, og du har måske også erfaring i app-udvikling, Adobe XD og DevOps, herunder Kubernetes og AWS/Azure. Vi arbejder desuden med avanceret BI, og har vores fokus rettet mod AI.

Visma Enterprise A/S
LEO Pharma
Senior Pricing Manager in Global Pricing

LEO Pharma, Ballerup

Would you like to join our ambitious pricing team to strive towards excellence in pharmaceutical pricing? As our new Global Snr Pricing Manager, you will be a key member to drive this and take on a role of high strategic importance to LEO Pharma.

The job will provide you with the opportunity to drive development of pricing strategies as well as strategic important projects related to pricing and the journey towards pricing excellence. The scope of the job is to strategically drive the Global Pricing deliverables in all the related projects along the project’s lifecycle, from early research through development phase, up to launch and life cycle management and LoE strategy development – and execution thereof.

LeoPharma

Your key areas of responsibility will be:

 • Development & analysis of pricing strategies
 • Providing strategic updates to relevant boards
LEO Pharma
LEO Pharma
Student assistant - LEO Pharma, Biologics and External Manufacturing

LEO Pharma, Ballerup

The organization of Biologics and External Manufacturing is handling LEO Pharma’s external Contract Manufacturing Organization (CMO) in all aspects (Quality, Production, Cost). You will join a small and agile team of GMP supporters and take part in ensuring that the work is carried out in accordance with the requirements of GxP and our Quality Management System.

LeoPharma

The typical tasks will be

 • Handling Costumer Complaints
 • Participate in ensuring that all colleagues are trained
 • Handling Cost Process Orders
LEO Pharma
DANAK Den Danske AkkrediteringsfondHar du en bred teknisk baggrund? DANAK søger akademisk medarbejder

DANAK Den Danske Akkrediteringsfond, Skovlunde

Har du lyst til at arbejde med betjening og bedømmelse af akkrediterede certificerings- og inspektionsorganer og være med til at lægge grundlaget for national og international anerkendelse af disse, så er du måske vores nye medarbejder.

Hvis du bliver ansat hos os, får du en uddannelse som ledende assessor, der vil sikre dig forståelse for de akkrediteringsstandarder, som certificerings- og inspektionsorganer arbejder efter.

Udover bedømmelse af certificerings- og inspektionsorganer vil du kunne blive inddraget i drift af infrastrukturen i DANAK, som bl.a. omfatter betjening af sektorudvalg, kontakt til myndigheder, deltagelse i internationale arbejdsgrupper og komitéer.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Hunkemöller
Elev til Commercial Support

Hunkemöller, Ballerup

Har du passion for retail, kommunikation og kundeservice?

Så har vi elevpladsen til dig!

Du er i gang med at finde en elevplads. Din karriere står for døren, og du er så klar! Klar til at tage fat, udvikle og dygtiggøre dig, klar til at tage og få ansvar og blive udfordret fagligt i hverdagen. Hvor har du mulighed for at få opfyldt dine ønsker, realisere dine karrieredrømme og forventninger, tænker du nu?

Det har du som elev hos os! Vi er et af Europas førende lingeribrands med mere end 800 butikker i 24 lande, og hos os kan du præge din egen uddannelse inden for vores elev-setup, samt udvikle dine evner. Vi er en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder, så hvis du er klar, hvad venter du så på?

Dit primære fokus vil være:

 • Support & kommunikation til vores 84 butikker i Danmark, Norge & Sverige
 • Support til kunder, online såvel som offline
 • Intern kommunikation med vores hovedkontor i Holland
Hunkemöller
H. Jessen Jürgensen A/S
En ildsjæl af en marketingperson!

H. Jessen Jürgensen A/S, Ballerup

Vi har store ambitioner, vokser og har travlt. Som et led i vores nye langsigtede kommercielle strategi søger vi nu en udadvendt, kreativ og salgsminded marketingperson, der sammen med resten af teamet vil sikre indfrielsen af vores mål i en spændende og alsidig hverdag med mange bolde i luften.

Stillingen refererer til den administrerende direktør, hvor du via marketingfunktionen vil få medindflydelse for vores virksomhedsprofil og salgsfremmende aktiviteter udadtil samt ikke mindst blive ansvarlig for vores digitale udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Varetage og udvikle virksomhedens digitale platform og kommunikation, nyhedsbreve m.m.
 • Udvikle brandingkommunikation via brochurer, salgskampagner og de sociale medier
 • Udvikling af vores marketingmateriale i samarbejde med vores kendte mærkevareleverandører
H. Jessen Jürgensen A/S
BrandFactory Danmark A/SFinancial controller

BrandFactory Danmark A/S, Måløv

Kan du få balancen til at stemme i alt fra årsregnskaber til cash management og controlling - også når der er fart over feltet? Og har du modet til at tage ansvaret for det? Så er du måske vores nye medarbejder i Finance afdelingen.

Som Financial Controller refererer du til vores Finance Manager og arbejder tæt sammen med resten af økonomifunktionen, der består af i alt 4 kolleger i Danmark. Funktionen understøtter og servicerer BrandFactory Danmark og rapporterer samtidig til koncernøkonomifunktionen i Stockholm.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Månedsafslutning og diverse afstemninger
 • Rapportering til koncernens hovedkontor i Sverige
 • Controlling med tilhørende afvigelsesforklaringer
 • Deltagelse i udarbejdelse af og opfølgning på budgetter
Tryg Forsikring A/S
Business Analyst to Digital Claims in Tryg

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Are you interested in becoming a part of Trygs digital journey? Are you good at defining and translating the why and what into how?

Your job will consist of interacting with stakeholders and team members to analyze business needs and requirements on our online claims universe to ensure we are continuously improving our process and solutions.

The team has full responsibility for the application, so we expect you to have a deep sense of ownership, inquisitive mindset and to be self-motivated in terms of ongoing learning and advancing your skills and abilities.

Your primary responsibilities will be to:

 • Analyze and break down problems and translate into features and user stories
 • Identify business needs and structure them into requirements by identifying the why and the what
Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Leder af Risk Management

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Brænder du for at nytænke og udvikle fremtidens Risk Management i Tryg Industri? Besidder du et højt drive og analytisk overblik? Kan du motivere og få medarbejderne med på rejsen?

Du vil indgå i en ledergruppe på tre personer i Industri DK Underwriting. Industri Dk er kendetegnet ved en flad ledelsesstruktur og hurtige beslutningsprocesser.

Vi ønsker at udvikle vores etablerede Risk Management miljø med fokus på risikostyring, digitalisering og styrket kundekontakt tæt forankret i forhold til de strategiske tiltag Tryg Industri planlægger. Din rolle og indstilling som Leder af Risk Management teamet er, foruden at håndtere udvalgte egne kundeforhold, at du driver udviklingen – såvel fagligt som personligt – for medarbejderne og teamet som helhed.

Tryg Forsikring A/S
Ballerup KommuneTo socialrådgivere/socialformidlere til myndighedsfunktionen på det sociale område

Ballerup Kommune

Vi søger to kollegaer i Social Vejlednings afsnit. En stilling på 37 timer om ugen i en fast stilling, da vores kollega går på pension samt en stilling på 30 timer om ugen til et barselsvikariat. Stillingerne er på det specialiserede voksenområde og er til besættelse fra 1. september 2020 eller snarest derefter. Barselsvikariatet løber til 31. december 2021.

Vi er et dynamisk og udadvendt afsnit med plads til alle typer kollegaer. Vi har stor fokus på velvære og udvikling af faglige kompetencer såvel som fokus på den enkeltes styrker. Faglig sparring er en helt naturlig del af det samlede afsnits dynamik. I vores fælles kommunikation har vi en grundlæggende respekt for hinanden og en tro på, at alle har noget at bidrage med i de faglige drøftelser.

Ballerup KommuneSocial- og sundhedshjælper/-assistent til fast aftenvagt på Rosenhaven plejecenter

Ballerup Kommune, Skovlunde

 • Stillingen er på enten 28 timer/17,5 timer med weekendvagt hver 2. weekend – fordelt på 5/2-ordning.
 • Ansættelse 1. september eller snarest derefter.

VI TILBYDER

 • Fokus på kerneopgaverne, som er at understøtte et godt liv og en værdig død, i respekt for den enkelte borgers individuelle behov og ønsker.
 • Alle skal deltage i vores fælles introduktionsprogram og fastlagte undervisning i relevante faglige emner.
 • Et levende hus i udvikling.
Ballerup KommuneHede-/Magleparkens fritidscenter søger barselsvikar

Ballerup Kommune

Hede/-Magleparkens fritidscenter er et fritidstilbud for børn og unge i alderen 10-14 år og aftenklub for unge imellem 13-18 år. Fritidscenteret tilbyder idrætsaktiviteter, kreativt værksted, computerrum, ture ud af huset, daglig madlavning og flere andre aktiviteter.

Vi søger en barselsvikar i 21,5 timer ugentlig i 15 uger med start 10. august 2020 til 20. november 2020.

Vi ser gerne, at du besidder en særlig kompetence, der kan inspirere vores medlemmer. Det kunne eksempelvis være dans, musik, spil eller en form for sport.

De ugentlige arbejdstider er: Mandag kl. 14-22 inklusive aftenklub, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 14-17.30 og fredag kl. 14-17. Der kan forekomme ekstra timer eller weekendarbejde i form af overnatningsture.

Ballerup KommuneTræning og Aktivitet i Ballerup Kommune søger to ergoterapeuter og en fysioterapeu

Ballerup Kommune

Vi søger en ergoterapeut, 32 timer/uge med bred viden inden for ergoterapifaget og gerne med erfaring inden for rehabiliteringspladser/korttidspladser til vores korttidspladser. Du må også gerne have specifik erfaring med genoptræning af borgere med mange konkurrerende diagnoser. Du skal kunne indgå i et tæt tværfagligt samarbejde i en selvtilrettelæggende hverdag.

Vi søger en fysioterapeut, 37 timer/uge med neurologiske kompetencer, som kan varetage genoptræning i forhold til vores borgere med neurologiske diagnoser på avanceret niveau. Erfaring inden for rehabiliteringspladser/korttidspladser vil være en fordel.

Vi søger også en ergoterapeut, 32 timer/uge med bred viden inden for ergoterapifaget til at varetage ambulante træningsopgaver – bl.a. ADL-træning, energiforvaltning, dysfagi screening og træning. Ambulante borgere træner i vores sundhedshus eller i deres eget hjem.

KMD A/SSenior Scrum Master to drive Agile Transformation

KMD A/S, Ballerup

Are you passionate about Agile methods and wants to share that passion by changing the work life of others? Do you like to transform and coach teams to become high-performing? Do you get energy from driving and delivering agile backlogs? And do you have experience with identifying and eliminating team impediments by cultivating the organization? Then you should apply for the Senior Scrum Master position in KMD.

We are looking for an experienced Scrum Master, who will join a Business Line and be responsible for the agile processes in 4 teams alongside a Scrum Master colleague. Furthermore, you will be part of a team of Scrum Masters working across KMD by facilitating communities, establishing metrics, conducting courses and trainings etc.

KMD A/S
KMD A/STest Consultant with financial knowledge

KMD A/S, Ballerup

Are you passionate about finance industry and would like to deliver high quality software in a business critical system in the financial sector? Can you ensure a high level of security? Then you might be our new tester doing automated testing in Calypso Automated Test Tool.

KMD A/S

You will be part of KMDs Technology & Security Services where you will join a team with around 30 testers (manual, automated, performance). The team is responsible for delivering testing services to various IT solutions for Danish society. You will be working for one of the biggest KMD client – Danish National Bank, on the most critical financial systems of Nationalbanken. You will be sitting at the customer location in Copenhagen, working closely with their project team.

KMD A/S