643 job matcher din søgning 643 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Siemens Healthineers
Vikar til Customer Care Center (CCC) – med mulighed for fastansættelse

Siemens Healthineers, Ballerup

Er du serviceminded, teamplayer og god til at kommunikere? Vil du være en del af vores CCC team og arbejde med at drive servicearbejde og tildele opgaver? Så er du muligvis den rette kandidat til dette vikariat.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at aflaste kollegaer med administrative opgaver samt koordinere og hjælpe teknikerne i deres daglige arbejde. Formålet med rollen er at skabe de bedste forudsætninger for at yde den bedste service til kunderne i Danmark. Mere præcist omhandler dine arbejdsopgaver:

 • Aflaste kollegaer med administrative opgaver
 • Telefonbetjening
 • Bestille reservedele for teknikerne
Siemens Healthineers
Siemens Healthineers
Koordinator til Customer Care Center (CCC)

Siemens Healthineers, Ballerup

Er du serviceminded, teamplayer og god til at kommunikere? Vil du være en del af vores CCC-team og arbejde med at drive servicearbejde og tildele opgaver? Så er du muligvis den rette kandidat til dette job.

Du vil have kontakt med såvel kunder, serviceingeniører, applikationsspecialister samt øvrige kolleger. Vi har meget at lave, så to dage ikke er ens. Vi er et team, så du vil ikke stå alene med opgaverne. Dette er en fuldtidsstilling, som dækker tidsrummet 8:15-16:15.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at aflaste kollegaer med administrative opgaver samt koordinere og hjælpe teknikerne i deres daglige arbejde. Formålet med rollen er at skabe de bedste forudsætninger for at yde den bedste service til kunderne i Danmark.

Siemens Healthineers
Velliv PMO studentermedhjælper

Velliv, Ballerup

Trives du med at arbejde i spændingsfeltet mellem strategi og udviklingsprojekter? Og har du lyst til at være en del af et team, hvor du skal være med til at sikre et velfunderet grundlag for prioritering og beslutninger relateret til vores IT projekt- og udviklingsportefølje?

”I Portfolio Management Office er vi med til at drive forretnings- og IT-ledelsens dialogen om, hvilke projekter og udviklingsinitiativer vores 240 mand store udviklingsorganisation skal prioritere at bruge tid og resurser på,”

fortæller Jonathan, som er leder for PMO. Han fortsætter:

”Som studentermedhjælper i vores afdeling er du med til at sikre grundlaget for vores afrapportering og komme med input til beslutningsmateriale. Du vil sidde centralt i vores udviklingsorganisation og vil blive en del af et stærkt lille tre mands-hold.”

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Ledelsestalent søges af 14 dygtige medarbejdere

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Ballerup

Brænder du for ledelse og styring? Kunne du tænke dig at arbejde med ledelse og have ansvaret for udvikling af sektionen for Teknisk Dokumentation i Master Data Governance-afdelingen i Ballerup, hvor vi er en del af Center for Styring i Supply Chain Divisionen? Så kunne du måske være vores nye sektionschef.

Den chef, vi søger, skal i samarbejde med dygtige medarbejdere sikre, at den tekniske dokumentation er tilgængelig og registreret i den rette kvalitet for hele Forsvarsministeriets koncern.

Det vil være dit ansvar at styre den daglige drift samt udviklingen af sektionens kompetenceområde. For at kunne udvikle området er det nødvendigt at forstå forsvarets opbygning og behovet for at understøtte virksomheden med teknisk dokumentation. Det er derfor et krav, at du har interesse for procesgange samt evner at se helheden. Du vil være budgetansvarlig for sektionen.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Tryg Forsikring A/S
Tryg søger to stærke økonomiske profiler til Skade Danmark

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

´Har du interesse i at forstå, hvordan forretningen hænger sammen og hvad der driver den – så er det er måske dig vi søger.

Som Business Controller bliver det blandt andet din opgave at udvikle og vedligeholde den finansielle rapportering. Du kommer til at arbejde som sparringspartner for de enkelte skadesområder og -ledelse, hvor du skal supportere med løbende omkostningsopfølgning, -rapportering og -styring.

Det bliver dit ansvar at følge udviklingen i omkostningerne i Skade DK, ved at udarbejde prognoser og konsekvensanalyser på baggrund af forskellige scenarier, bl.a. ved udarbejdelse af kvartalsvise omkostningsprognoser. Du vil også kunne komme til at udarbejde business cases for at kommunikere økonomiske gevinster/udfordringer til Skadesledelsen.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Head of Operations & Development, Tryg Erhverv

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Da vores dygtige leder for enheden nu skal videre til en ny og spændende stilling internt, har DU nu mulighed for at blive en del af et fantastisk samarbejde og stå i spidsen for en kompetent og veldrevet afdeling, som Head of Operations & Development.

Du bliver leder for et team af yderst kompetente specialister inden for hver deres område. Sammen med dem er du afgørende for succesen i DSR på både kort og lang bane. I skal:

 • Have styr på den daglige trafik i kontaktcenteret, så vi bruger vores kapacitet optimalt
 • Drive work force management og sikre en velfungerende drift i hverdagen i kontaktcenteret
 • Give overblik i cockpittet til salgsdirektører og salgschefer
Tryg Forsikring A/S
Topdanmark Forsikring og Pension
Skadebehandler - komplekse og spændende arbejdsskadesager

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Vil du udfolde dine evner i et rigtig godt team på en lige så god arbejdsplads?

Vi har at gøre med mennesker i deres måske største krise nogensinde. Lovgivning og regler er samtidig meget komplekse. Fordi tingene skal gøres ordentligt og med højeste kvalitet i hver sag, har vi nu brug for en erfaren arbejdsskadeprofil til at styrke vores allerede meget kompetente arbejdsskadeteam.

Dit job handler om at levere sikker sagsbehandling med kunden i centrum. Det gør du ved at fordybe dig i sagerne uden at fortabe dig i uvæsentlige detaljer. Sideløbende sikrer du, at kunden får forståelig information på alle de rigtige tidspunkter. Det er dig, der driver tingene fremad og har dialogen med de involverede parter lige fra den skadelidte til dennes virksomhed, fagforening, advokater, Ankestyrelsen m.fl.

Topdanmark Forsikring og Pension
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Udadvendt, nysgerrig og analytisk skarp økonom eller officer til Økonomidivision i Ballerup

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Er du udadvendt, nysgerrig og analytisk skarp? Betyder gode kollegaer og et godt samarbejde meget for dig? Er du motiveret for at lære en masse på kort tid? Og vil du arbejde i én af statens største virksomheder?

Så læs med her!

Vi leder efter en økonomisk stærk medarbejder til Analyse- og omkostningssektionen i FMI’s Økonomidivision. I Analyse- og omkostningssektionen er vi 10 engagerede medarbejdere og en chef. Sammen har vi ansvaret for omkostningsstyringen af FMI’s interne ydelser samt økonomiske analyser og varetager udviklingsopgaver gældende for hele organisationen.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Genopslag - økonomimedarbejder til styring af løn og øvrig drift

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Ballerup

Vil du være vores nye kollega i Økonomidivisionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse? Du bliver del af Driftsøkonomisektionen, hvor vi er 11 medarbejdere med forskellige baggrunde, men som deler ansvaret for den økonomiske styring af Materiel- og Indkøbsstyrelsen. Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø med godt kollegaskab, og hvor der er plads til et godt grin.

Du vil få ansvaret for 2-3 divisioner i FMI (kunder), hvor din overordnede opgave vil være at sikre god økonomisk styring af divisionernes finansrammer til løn og øvrig drift, herunder med udgangspunkt i nedenstående opgaver:

 • Beregne prognoser på løn.
 • Ledelsesinformation til divisionschefer (direktører).
 • Økonomimøder og sparring med divisionerne.
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Demant
Produktionstekniker med Erfaring fra Elektronik Produktion

Demant, Ballerup

Har du lyst til at arbejde med højteknologi og det nyeste produktionsudstyr? Kan du holde hovedet koldt i hektiske situationer? Og vil du gerne aktivt deltage i projektarbejdet med udviklingsingeniørerne? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Som vores nye Produktionstekniker bliver du en del af et SMD/Laser team i Operational Technology, som er kendetegnet ved god stemning, fladt hierarki og et højt professionelt niveau. Der vil være nye udfordringer konstant, da vi altid arbejder med den nyeste teknologi og det nyeste udstyr i et FDA compliant miljø. Dit daglige arbejde, vil være sammen med 4 kollegaer, hvor din opgave vil være at sikre en stabil produktion. Det betyder teknisk support til produktionen, fejlfinding og reparation af produktionsudstyr samt løbende vedligehold af udstyret. Derudover arbejdes der hele tiden på at optimere produktionen.

Demant
Ambu A/S Global Portfolio Strategy Student Assistent

Ambu A/S, Ballerup

Do you want to gain experience in a global MedTech company currently disrupting the endoscopy market? Would you like to help influence the direction for Ambu by working with market analyses and data validation in the Portfolio Strategy team?

Ambu is looking for a highly motivated student to assist in market analyses, competitor mapping and monitoring, and data validation to support strategic decisions across the organization. The job involves collaborating with various stakeholders across the organization and in the regional markets, working with several types of data from differing sources, and effectively consolidating and communicating analyses and findings. The job requires strong analytical skills combined with a structured approach and a solid business understanding.

Topdanmark Forsikring og Pension
Markedschef - Storkunde

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

I Topdanmark Forsikring satser vi målrettet på salg gennem forsikringsmæglere og har et mål om at være mæglernes foretrukne samarbejdspartner blandt forsikringsselskaberne.

Vi har igennem flere år oplevet stor vækst i såvel salg som tilfredshed fra mæglerne, hvorfor vi styrker salget yderligere med en ambitiøs Markedschef – Storkunde.

Du har erfaring med at udvikling af salgsstrategier, opstille handlingsplaner, segmentere markedet, konkretisere aktiviteter og eksekvere på dette i samspil med dine kollegaer. Vores pipeline er meget omfattende, og mulighederne er store, hvilket kræver konstant fokus på de indsatser, der skal udføres.

Topdanmark Forsikring og Pension
UCplus
Studentermedarbejder til UCplus – marketing og kommunikation

UCplus, Skovlunde

Vi har fart på i Forretningsudvikling hos UCplus. Derfor søger vi en studentermedarbejder til at varetage forskellige opgaver inden for marketing og kommunikation. Du kommer til at hjælpe kollegerne i afdelingen med alt lige fra praktiske opgaver til udarbejdelse af indhold til infoskærme og sociale medier.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse i kommunikation, markedsføring eller IT og gerne vil blive klogere på ”arbejdet i den virkelige verden”. Du tænker kommercielt og har lysten til at sælge et produkt, der gør en forskel for rigtig mange mennesker i Danmark. Vi hjælper blandt andre nye danskere med at lære det danske sprog og uddanner nye bus-, tog- og lastbilchauffører.

UCplus
Topdanmark Forsikring og Pension
Studentermedhjælper rig på ord og godt humør til Coop forsikringer

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Er du god til at koordinere og synes du, det er sjovt at lege med ord? Så kom og bliv studentermedhjælper i vores stærke tekstforfatterteam.

Coop Forsikringer fra Topdanmark er et fire år gammelt forsikringsfællesskab, som vi har startet i samarbejde med Coop. Alle vores produkter kan købes online, og derfor kommunikerer vi også overvejende på digitale kanaler – bl.a. i Coops app, digitale tilbudsaviser og på sociale medier.

Din rolle vil være at producere content til Coop Forsikringers forskellige kanaler og platforme i tæt samarbejde med den ansvarlige journey manager. Dine opgaver vil spænde vidt, og du vil arbejde med alt fra vores digitale købsflows til udarbejdelse af indhold til store fødselsdagskampagner med gode tilbud på forskellige kanaler.

Topdanmark Forsikring og Pension
Topdanmark Forsikring og Pension
Studentermedhjælper til Topdanmarks Marketing Communication Team

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Synes du, det er sjovt at lege med ord? Og vil du være med til at gøre forsikring forståeligt? Så kom og bliv vores nye studentermedhjælper.

Du bliver en del af et dedikeret team af tekstforfattere og grafikere, hvor din læringskurve er stejl, og ikke to dage er ens. Vi garanterer, at du bliver inspireret og går herfra klogere, end du kom.

Som studentermedhjælper får du mulighed for at afprøve mange af de værktøjer, som du lærer om på dit studie – nudging, adfærdsdesign, målgruppesegmentering osv. Du vil altid have en skarp tekstforfatter som sparringspartner, som du kan vende dine opgaver med, og som vil hjælpe dig med at sikre, at du hele tiden lærer nyt.

Topdanmark Forsikring og Pension
Brenntag Nordic Nordic Sales and Key Account Coordinator

Brenntag Nordic, Ballerup

Our team in Ballerup currently has an opening for a Nordic Sales and Key Account Coordinator.

Do you have a strong commercial profile, and are you passionate about sales and sales support, then look for a job within our Nordic Brenntag Essentials sales team.

YOUR ROLE & RESPONSIBILITIES WILL INCLUDE:

 • EKAT (European Key Account Team) Coordinator for Nordic
 • Support our EKAT team with presentations etc.
 • Price management
 • Market and customer analysis
 • Improve data driven sales

Ballerup Kommune 2 økonomikonsulenter til Center for Økonomi

Ballerup Kommune

Den ene konsulentstilling retter sig mod de to fagcentre, Center for By og Miljø og Center for Ejendomme.

Den anden konsulentstilling retter sig mod det specialiserede område i fagcentrene, Center for Voksne og Sundhed og Center for Børne- og Ungerådgivning.

For begge stillinger gælder, at du vil være i tæt samarbejde med ledelsen af de nævnte centre om økonomistyringen, hvor du blandt andet skal sikre, at det økonomiske grundlag er til stede, så centerledelserne har styr på økonomien.

Du kommer til at løse konkrete økonomiopgaver inden for de nævnte centres fagområder, og du kommer til at drive og understøtte både budgetproces, budgetopfølgninger og regnskabsproces, herunder også at udarbejde sager til det politiske niveau omkring økonomien.

Hartmanns A/S Application Sales Engineer - Aquaculture industry Denmark and Iceland

Hartmanns A/S søger for Linde Gas A/S i Ballerup

Kunne du tænke dig at arbejde med nogle spændende og udfordrende projekter indenfor akvakulturindustrien?

Hartmanns søger lige nu en Application Sales Engineer til divisionen for akvakultur hos Linde Gas A/S.

I de senere år er akvakultur med dets komplekse onshore og offshore fiskeopdrætssystemer blevet den foretrukne produktion, når det kommer til at imødekomme den hastigt stigende globale efterspørgsel efter fisk. Industrien står over for en række udfordringer med at levere et sundt vandmiljø for de bedste resultater. Derfor vil Linde fokusere og tilbyde deres ekspertise på området for fiskeopdrætssystemer i Danmark og Island.

Mentor IT
IT-Konsulent søges

Mentor IT, Esbjerg, Kolding, Aarhus eller Ballerup

Kan du levere service i verdensklasse, skabe den bedste kundeoplevelse og samtidig tage kunden i hånden igennem deres første tid hos Mentor IT? Har du erfaring med migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning samt gennemførsel af projektopgaver? Så er det dig, vi søger, til stillingen som IT-Konsulent hos Mentor IT.

Foruden projektopgaver hos eksisterende kunder vil du opstarte nye kunder. Du vil analysere kundernes løsninger og afdække behovet, herunder gennemgang af netværk, servermiljø, 365, samt rådgive omkring en fremtidssikring af deres it-platform mm. Du vil deltage på kundemøder og præsentere løsningsmodel for efterfølgende at opsætte kundens infrastruktur, primært i segmentet +25 til 400 brugere.

Mentor IT
Topdanmark Forsikring og Pension
Finansbachelorer praktik 2022

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Har du lyst til at anvende det, du har lært på studiet i praksis, og er du klar til at indlede din karriere i finansbranchen inden for forsikring eller pension? Så er Topdanmarks praktikforløb for finansbachelorer helt sikkert noget for dig.

Du begynder den 1. september 2022, og i løbet af din praktikperiode vil du kunne komme til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver indenfor kundeservice, skade, administration og forsikringsteknik afhængigt af dine præferencer.

Som praktikant hos Topdanmark vil du indgå i et introduktionsforløb på lige vilkår med vores øvrige nyansatte medarbejdere. Du får et godt indblik i, hvordan en stor forsikringsvirksomhed er sammensat, og hvordan arbejdet er organiseret hos os.