349 job matcher din søgning 349 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 349 resultater.
Ballerup KommuneSygeplejersker søges til velfungerende stort sygeplejeteam i dagvagt med få aftenvagter

Ballerup Kommune

Har du lyst til at udvikle sygeplejen i Hjemmeplejen i Ballerup Kommune – med tanke og fokus for rehabilitering?

Vi søger dygtige sygeplejersker til vores fælles sygeplejeteam på 35 fagligt dygtige og meget kompetente kollegaer. Vi søger primært til fastansættelser men også til barselsvikariat.

Arbejdstiden er fleksibel og tilpasses efter dialog og aftaler. Weekendvagt fast hver 4. weekend.

Vi er en gruppe på 35 udekørende sygeplejersker – flere med særlige fokusområder, der brænder for sygeplejen af borgerne i Ballerup Kommune. Hverdagen bærer præg af hurtige udskrivelser og komplekse borgerforløb, hvor fokus er på at arbejde rehabiliterende og forebygge genindlæggelser.

TIMENGO A/SSælger

TIMENGO A/S, Ballerup

Et job i en virksomhed med mange aktiviteter og fart på!

Cloud er en ny måde at tænke IT på og flytter grænserne for, hvad IT kan bruges til. Vi tror på, at IT er motoren i forretningen, og med den tilgang hjælper vi vores kunder med at realisere værdien af cloud og frigøre deres digitale potentiale.

Timengo søger en sælger til vores stærkt vækstende virksomhed, som kan være med til at sikre gode relationer til vores mange kunder og levere service på højt niveau.

Du kan lide at udforske nye områder og se dine ideer blive til virkelighed. Du trives i et omskifteligt miljø med mange bolde i luften og med en bred kontaktflade. Du har fokus på dine kunder og vil gerne gøre det ekstra, der skal til, for at de får den service, de har brug for.

Ballerup KommunePersonalejurist/specialkonsulent søges til et spændende og udadvendt job i en mangfoldig organisation

Ballerup Kommune

Vi søger en dygtig personalejurist med erfaring inden for det kommunale område. Du skal understøtte vores organisation med rådgivning og bistand i komplekse personalejuridiske forhold, fra ansættelse til afskedigelse.

Som personalejurist vil du – udover egen sagsbehandling – skulle sparre med seks HR-konsulenter i personalesager og offentlig ansættelsesret. Du understøtter lederne med rådgivning og sparring i komplekse personalesager, så det er vigtigt, at du er hurtig til at gennemskue en problemstilling, rådgive og gennemføre forhandlinger med de faglige organisationer.

Internt i teamet er du en ud af to juridiske eksperter, som dine HR-kolleger kan sparre med, og du deler gerne ud af din viden om den seneste udvikling inden for domme i personalesager og lovgivning mv.

Ballerup KommuneSygeplejersker søges til aftenvagt i Ballerup hjemmepleje

Ballerup Kommune

Er du en sygeplejerske som trives med at arbejde i et højt tempo og i et team med to øvrige dygtige sygeplejerske kollegaer – så tøv ikke med at ansøge!

Vi er en gruppe på 35 udekørende sygeplejersker - flere med særlige fokusområder, der brænder for sygeplejen af borgerne i Ballerup Kommune. Hverdagen bærer præg af hurtige udskrivelser, komplekse borgerforløb, hvor fokus er på at arbejde rehabiliterende og forebygge genindlæggelser. Dette stiller store krav til kompetencerne i hjemmeplejen som helhed. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige sygeplejersker, som kan medvirke til at varetage pleje og behandling af vores borgere.

Dit kommende team består af hjælpsomme kollegaer, der går ind i opgaverne og samarbejdet med godt humør og åbenhed. Der er høj trivsel og et godt arbejdsmiljø. Mødetiden er 15.00-23.00. Timeantal er efter aftale og behov.

Ballerup KommuneDyremedarbejder som er uddannet pædagog til barselsvikariat til Klub Syd – Grantoftens Fritidscenter

Ballerup Kommune

Vi søger pr. 1. marts 2021 en uddannet pædagog/dyremedarbejder med ansvar for hestene til et barselsvikariat på 1 år på Grantoftens Byggelegeplads.

Ugentligt timeantal er 32 timer og fordeler sig som følger:

 • Fast personalemøde hver tirsdag før klubtid. Mødetid ca. kl. 11.00
 • 1 fast ugentlig morgenfodring
 • 1 fast aften/pigeklub + ridning
 • 1 fast weekendfodring om måneden (lørdag og søndag)

Vi har et relativt stort dyrehold bestående af 8 ponyer, 2 grise, 2 får, 2 geder, 8 høns, 30 kaniner og diverse krybdyr, som alle indgår i vores pædagogiske arbejde. Du vil sammen med dine kollegaer planlægge aktiviteter, og du har mulighed for selv at præge hverdagen.

Ballerup KommuneStøttepædagog til sygevikariat søges til Klub Syd - Grantoftens Fritidscenter

Ballerup Kommune

Klub Syd afdeling Grantoftens Fritidscenter, som er beliggende i Ballerup bymidte, søger en uddannet og erfaren støttepædagog til et sygevikariat på ca. 1 år med mulighed for fastansættelse.

Vi har oprettet en ”stille klub” i klubben, hvor børn/unge 10-16 år med generelle indlæringsvanskeligheder samt andre diagnoser kan være i eller trække sig tilbage til, når de ikke magter samværet i den almindelige fritidsklub.

Samme omtalte børne-/ungegruppe skal ligeledes hjælpes og opfordres til at indgå i en social interaktion/relation, så de bliver en del af det store fælleskab. Du vil være en del af dette spændende arbejde - altså at hjælpe disse børn/unge til at blive eller være i det store fælleskab.

Ballerup KommuneSociale indsatser i Fronten

Ballerup Kommune

Vi søger nye kolleger til vores forebyggende og beskæftigelsesrettede indsats i Fronten. Vi har særligt brug for kompetencer indenfor:

 • sociale mentoropgaver
 • forebyggelsesindsatser efter SEL § 82
 • opsøgende indsatser efter SEL § 99.

Som medarbejder i Fronten er dit arbejdsperspektiv, at borgerne selv definerer både udfordringer og løsninger, og dine faglige overvejelser vil handle om, hvordan vi bedst og mest respektfuldt understøtter borgerens mulighed for at råde i eget liv. Indsatserne retter sig mod tidsafgrænsede løsninger inden for beskæftigelses- og servicelovgivningen, og der er tale om både gruppebaserede og individuelle metoder.

Ballerup KommuneKlakkebjerg Fritidscenter i Måløv søger pædagog

Ballerup Kommune

Klakkebjerg Fritidscenter, en del af Klub Måløv, søger en uddannet pædagog, 30 timer ugentligt, til ansættelse den 1. marts 2021. Vores ugentlige åbningstid er 13:30 til 17:00. Yderligere er vores ungdomsklub åben fra 17 til 22. Der forventes mindst 1 aftenvagt i ungdomsklubben.

Stillingen er primært i sport, leg, computer og anden aktivitet i den virtuelle verden, men den ses også som en del af fritidscentrets samlede virke. Yderligere kan der forekomme timer i skolesamarbejdet.

VI ØNSKER EN NY KOLLEGA, DER HAR BÅDE VIDEN OM OG ERFARING I ARBEJDET

 • med børn og unge i klubalderen
 • med arrangementer, ture og kolonier. Det forventes, at du er villig til at deltage i ture og kolonier, fx skitur, Lalandia, Vilde Vulkaner og andre overnatningsaktiviteter
 • sport, leg og bevægelse, computer osv.
KMD A/SSAP Graduate

KMD A/S, Ballerup

Are you ready to make your mark on the digitalization of the future? Have you recently graduated or are you about to graduate with a master’s degree?

As SAP graduate in KMD you will participate in a program with comprehensive SAP training and no more than three months into the program you will become an intern on a customer project. We believe that the most valuable professional and personal development happens when you participate in ongoing activities with talented and experienced colleagues.

KMD A/S

You will participate in various training modules concurrent with your internship. After passing your SAP certification, you will be assigned to a customer project as an SAP consultant. Throughout the program, you will be supported by your mentor, your colleagues and your manager of the SAP Graduate Program to ensure that you are prepared to solve the tasks you are presented with.

KMD A/S
Indrykket: 
KMD A/S.Net Developer Graduate

KMD A/S, Ballerup

Our world is IT and technology, and we love it! If you share the same passion, then KMD might be the place to kickstart your career. Join our Graduate Program in the beginning of September 2021.

KMD A/S

As a graduate in KMD, you hold a business-critical position throughout the program. There will be an additional focus on your development through planning of your tasks, participation in a network where you get to work on real life cases, and individual planning of your training. You are exposed to real life IT- and business problems, and you work hands-on to create solutions, solve issues and collaborate with a variety of stakeholders, both internally and externally.

KMD A/S
Indrykket: 
KMD A/SDelivery Manager Graduate

KMD A/S, Ballerup

Are you ready to make your mark on the digitalization of the future? Have you recently graduated or are you about to graduate with a master’s degree?

KMD A/S

As a graduate in KMD, you hold a business-critical position throughout the program. There will be an additional focus on your development through planning of your tasks, participation in a network where you get to work on real life cases, and individual planning of your training. You are exposed to real life IT- and business problems, and you work hands-on to create solutions, solve issues and collaborate with a variety of stakeholders, both internally and externally.

KMD A/S
Indrykket: 
Energinet
El-teknisk specialist med gode koordineringsevner

Energinet, Ballerup

Vær med til at sikre stabiliteten og forsyningssikkerheden i det danske elnet, så der er strøm i stikkontakten i alle døgnets timer. Du bliver en del af afdelingen Asset Beredskab Fyn og Sjælland, som er en del af driftsbenet i Eltransmission. Du bliver en central del af det afhjælpende vedligehold i dagligdagen, hvor du både koordinerer og fordeler opgaverne til dine kolleger i afdelingen. Du deltager samtidig i den tekniske fejlsøgning og fører tilsyn med vores eksterne samarbejdspartnere.

Energinet

Dine konkrete ansvarsområder omfatter blandt andet:

 • At koordinere aktiviteter på afhjælpende vedligehold
 • At koordinere opgaver til eksterne entreprenører og interne specialister
 • At sikre opfølgning på opgaver
Energinet
Indrykket: 
Energinet
Erfaren offshore-specialist til den grønne omstilling

Energinet, Ballerup

Du bidrager til den grønne omstilling og den fortsat høje forsyningssikkerhed ved at sikre, at vores offshore platforme og tilhørende højspændingsanlæg er velfungerende og hurtigt kommer i drift efter hændelser. Du sørger for, at den grønne energi fra havvindmøllerne kan komme i land og vores udlandsforbindelse på Kriegers Flak er velfungerende. Du bliver en del af afdelingen Asset Beredskab Fyn og Sjælland, som er en del af driftsbenet i Eltransmission.

Energinet

Dine konkrete ansvarsområder dækker blandt andet over:

 • Afhjælpende vedligehold ved hændelser på offshore platforme
 • Specialistarbejde offshore, hvor du styrer entreprenører og sikrer kvalitet
 • Koordinering, analyser og planlægning af offshore aktiviteter
Energinet
Indrykket: 
EPOS
Website Specialist

EPOS, Ballerup

As our Website Specialist you will assist in creating and maintaining our global website to support markets and a global marketing organization. As a member of group marketing, you will have tasks within both B2C and B2B. You can expect collaboration with a high number of stakeholders from our two business segments; Gaming and Enterprise. Main areas of responsibilities:

 • Execute on our global marketing campaign calendar, ensuring tight stakeholder alignment and executing on key marketing KPIs
 • Create and maintain our global website activity calendar.
 • Assist our website editors in day to day tasks making sure our website is always updated and following best practice in terms of SEO, UX and performance.
EPOS
Indrykket: 
EPOS
Head of Global Accounting

EPOS, Ballerup

You are part of the wider Finance department, and you will report to and spar with the Sr. Director of Finance, A lean and flat structure in a dynamic and open work culture gives you significant independence to shape your role and the performance of your team and our company. While you enhance the mentioned team structure, you will have complete ownership of the overall accounting and tax disciplines.

In particular, your position will include the following responsibilities:

 • Develop and lead our global team to handle global AP/AR/GL/fixed assets in a collaborative and robust way
 • Ensure reliable and efficient accounting and month end closing done with high quality and delivered in due time
 • Ensure that all tasks within accounting and treasury are harmonized into one global finance processes
EPOS
Indrykket: 
KMD A/SProject Manager Graduate

KMD A/S, Ballerup

Are you ready to make your mark on the digitalization of the future? Have you recently graduated or are you about to graduate with a master’s degree?

KMD A/S

As a graduate in KMD, you hold a business-critical position throughout the program. There will be an additional focus on your development through planning of your tasks, participation in a network where you get to work on real life cases, and individual planning of your training. You are exposed to real life IT- and business problems, and you work hands-on to create solutions, solve issues and collaborate with a variety of stakeholders, both internally and externally.

KMD A/S
Indrykket: 
Ambu A/SCorporate Financial Controller

Ambu A/S, Ballerup

Would you like to be a part of a team of controllers that work with various disciplines such as financial compliance, controlling, budgeting and forecasting? Are you motivated by driving transparency and compliance in financial data and processes, while working together with many stakeholders? Then Ambu may be your next career move.

As a corporate financial controller of Ambu’s sales and manufacturing entities in Asia-Pacific you will be point of contact for a number of finance managers on topics ranging from Group GAAP (IFRS), financial policies and procedures, design of control environment, tax related issues in collaboration with the Group Tax Manager among other things.

We offer a wide range of professional, social and financial employee benefits along with exciting job challenges and career opportunities contributing to your job satisfaction.

Indrykket: 
KMD A/SBusiness Consultant Graduate

KMD A/S, Ballerup

Our world is IT and technology and we love it! If you share the same passion, then KMD might be the place to kickstart your career. Join our Graduate Program in the beginning of September 2021.

KMD A/S

As a graduate in KMD, you hold a business-critical position throughout the program. There will be an additional focus on your development through planning of your tasks, participation in a network where you get to work on real life cases, and individual planning of your training. You are exposed to real life IT- and business problems, and you work hands-on to create solutions, solve issues and collaborate with a variety of stakeholders, both internally and externally.

KMD A/S
Indrykket: 
KMD A/SProposal Writer Graduate

KMD A/S, Ballerup

Are you ready to make your mark on the digitalization of the future? Have you recently graduated or are you about to graduate with a master’s degree?

KMD A/S

As a graduate in KMD, you hold a business-critical position throughout the program. There will be an additional focus on your development through planning of your tasks, participation in a network where you get to work on real life cases, and individual planning of your training. You are exposed to real life IT- and business problems, and you work hands-on to create solutions, solve issues and collaborate with a variety of stakeholders, both internally and externally.

KMD A/S
Indrykket: 
KMD A/SProduct/Release Manager Graduate

KMD A/S, Ballerup

Are you ready to make your mark on the digitalization of the future? Have you recently graduated or are you about to graduate with a master’s degree?

KMD A/S

As a graduate in KMD, you hold a business-critical position throughout the program. There will be an additional focus on your development through planning of your tasks, participation in a network where you get to work on real life cases, and individual planning of your training. You are exposed to real life IT- and business problems, and you work hands-on to create solutions, solve issues and collaborate with a variety of stakeholders, both internally and externally.

KMD A/S
Indrykket: