402 job matcher din søgning 402 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BASF A/S
Procesoperatør

BASF A/S, Ballerup

BASF A/S Ballerup har gennem årene ved konstant innovation udviklet en proces, som er helt unik. Vi er specialiserede i mikroindkapslede formuleringer af vitaminer, carotenoider, fiskeolier og farvestoffer. Vores produkter anvendes hovedsageligt til fødevare-, kosttilskud- og medicinalindustrien. Vi beskæftiger ca. 160 medarbejdere, men mangler en operatør, for at få planen til at gå op.

Som operatør vil du indgå i et team, som har den primære opgave at sikre optimal produktion. Nogle af arbejdsområderne er:

 • Betjening og overvågning af avancerede fremstillingsanlæg
 • Skriftlig dokumentation af produktionsforløb
 • Prøveudtagning og proceskontrol
BASF A/S
Brinch & Partners Strategic Sourcing Director

Brinch & Partners søger for Struers ApS i Ballerup

Kunne du tænke dig at bringe hele din strategiske sourcing værkstøjskasse i spil i en global virksomhed der er markedsledende, og trives du med at arbejde med at bygge et stærkt team og processer op? Vil du gerne have indflydelse og gode mulighed for at påvirke en organisation i vækst, og er du ambitiøs og sætter barren højt? Så kunne rollen hos Struers som Strategic Sourcing Director være dit næste karriereskridt.

Som Global Sourcing Director refererer du til Struers COO og har ansvaret for, at komponenter til den brede produktportefølje af maskiner, forbrugsvarer og reservedele, kan leveres til tiden til Struers med høj kvalitet, minimale kapitalbindinger og konkurrencedygtige omkostninger.

Brinch & Partners
StudentConsulting Danmark ApS Finnish-speaking Service coordinator

StudentConsulting Danmark ApS recruiting on behalf of Konica Minolta in Ballerup

Do you want an exciting everyday life in a dynamic and busy service team, where you have a good time together, always have the customer in focus, and are good at finding time for fun?

Tasks

 • Customer service through phone, email, and technical support of customers
 • Wide contact area for colleagues, customers, and partners
 • Various ad hoc tasks

Konica Minolta offers an exciting and dynamic work environment with different challenges and opportunities. As an an employee you also have free access to their gym, a good canteen, arrangement and less than 100 meters of public transportation.

Tryg Forsikring A/S
Senior Portfolio Lead, Tryg Industri

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Har du nogle års erfaring med porteføljestyring inden for forsikring? Du har nu chancen for at tage en ledende rolle med porteføljestyring i Tryg Industri DK

Som Senior Portfolio Lead har du ansvaret for den samlede Industri portefølje, og du medvirker dermed stærkt til at sikre en positiv udvikling på både lønsomhed og vækst inden for Industri. Dette gør du først og fremmest i et tæt samarbejde med vores Porteføljemanagers og Senior Portefolio Leads inden for hver Line, hvor du vil have det koordinerende ansvar.

Tryg Forsikring A/S
Topdanmark Forsikring
Jurist/Advokat - finansiel regulering på højt niveau

Topdanmark Forsikring, Ballerup

Vil du have forretningskritisk ansvar og skabe resultater via dialog og bredt samarbejde?

Er din juridiske interesse og erfaring inden for rammerne af lov om finansiel virksomhed, så er vi ret sikre på, at det her job er alt, hvad du drømmer om. Det vil sige, kun hvis du har lyst til at agere i en hverdag, hvor du ikke er ”advokaten for bordenden”. Du interagerer som rådgiver med mange forskellige faggrupper, og kunsten er, sammen med forretningen, at skabe løsninger, der balancerer en række sideløbende hensyn.

Topdanmark Forsikring
Gem
Ballerup Kommune Ejendomsservicetekniker til Bygningsdrift & vedligeholdelse

Ballerup Kommune

Nu har du muligheden for at blive en del af vores Teknisk Servicekorps, hvor opgaverne er mange og to dage er aldrig ens.

Dine vigtigste opgaver

 • I samarbejde med dine kollegaer at servicere brugerne af bygningerne som ”pedel på en skole”
 • Sørge for den daglige drift på en række bygninger mht. lys, varme, vand osv.
 • Udføre mindre reparationer på kommunens bygninger både som planlagte og som akut opståede opgaver

Hos os får du ansættelse i et afvekslende og udviklende job i et uhøjtideligt miljø blandt engagerede kolleger. Du får en travl og udfordrende hverdag, hvor størstedelen af beslutningskompetencen ligger hos den enkelte medarbejder.

Ballerup Kommune Fysioterapeut til Rødbo

Ballerup Kommune

- et botilbud for voksne med erhvervet hjerneskade

Kunne du tænke dig at være med til at give beboerne på Rødbo en meningsfuld og aktiv hverdag, så har du mulighed for at blive en del af en terapeutgruppe bestående af 3 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter, som lægger stor vægt på høj faglighed og faglig udvikling.

Dine vigtigste opgaver

 • Træning af beboerne og dokumentation heraf
 • Ansøgning om hjælpemidler, samt deltage i afprøvning og tilpasning af disse
 • Tværfagligt samarbejde med Rødbos øvrige personale, samt beboers hjemkommune
Ballerup Kommune Udviklingskonsulent til Center for Børne og Ungerådgivning - med interesse for analyse og data

Ballerup Kommune

Har du lyst til at være en del af en stab, der samarbejder tæt med ledelse og medarbejdere om ambitiøse mål og resultater? Og har du interesse for økonomistyring, dataanalyse og datadrevet ledelse?

Staben i Center for Børne- og Ungerådgivning i Ballerup Kommune søger en ny kollega, der kan bidrage til at understøtte, udvikle og udfordre opgaveløsningen i Center for Børne- og Ungerådgivning.

Du indgår i stabens samlede opgaveløsning med særlig vægt på processen omkring økonomi-, resultat- og produktionsstyring samt analyser af data og arbejdsgange.

Vi arbejder fleksibelt og der er mulighed for hjemmearbejde, når opgaverne tillader det.

Tryg Forsikring A/S
Kommerciel og empatisk leder søges til at drive produktudviklingen i Tryg Erhverv (Barselsvikariat)

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vi søger nu en ambitiøs og passioneret lederkollega i et 1-årig barselsvikariat til afdelingen Product Management & Development, der har ansvaret for vores forsikringsprodukter, koncepter og forebyggende services.

Hvis du tænker, at ledelse, produktudvikling og kommercielt ansvar er en unik og spændende kombination, hvor du kan se dig selv gøre en forskel, så er du måske den helt rigtige til dette job.

Tryg Forsikring A/S
Energinet
Medarbejder til rettighedserhvervelse og lodsejerkontakt

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Interesserer du dig for den grønne omstilling? Og motiveres du af at arbejde helt tæt på spændende projekter?

Energinet

Som medarbejder til rettighedserhvervelse og lodsejerkontakt arbejder du tæt med vores store el-infrastrukturprojekter, der er nødvendige for at sikre udviklingen frem mod et klimaneutralt samfund.

Du kommer ind i en engageret afdeling, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine færdigheder igennem kombinationen af ansvar for egne opgaver og tæt sparring med meget erfarne kollegaer.

Energinet
Velliv Sustainable Investment Specialist - barselsvikariat

Velliv, Ballerup

Interesserer du dig for bæredygtige investeringer? Begejstres du af at komme med kvalificerede anbefalinger ud fra store mængder data? Og vil du være med til at øge det strategiske fokus på bæredygtighed i investeringsporteføljen hos et af Danmarks største livs- og pensionsforsikringsselskaber?

”Vi har skruet op for ambitionsniveauet, når det gælder bæredygtighed, og du kommer til at være med til at sætte agendaen for, at vi når vores strategiske mål på området,” fortæller Sandra Metoyer, der er Head of Sustainable Investments, og som vil være din kommende leder.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
DevOps Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande or Skovlunde

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

As DevOps Engineer, your tasks and deliverables are mainly lead the development teams’ transformation to Continuous Delivery, i.e. implement their Chef based server stack, create the QA part of the Jenkins pipeline. The product and system level tests are run in either a VM environment or the physical HW.

You will manage and optimize the utilization of these environments while reducing bottlenecks in the delivery pipelines.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Cybersecurity Test Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Aalborg, Brande or Skovlunde

For our System Integration team within the Software Solutions division, we are looking for a Cybersecurity Test Engineer for our existing System Test team.

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

In the System Integration Department, we fulfill the role of a Solution Level System team according to the SAFe framework, which means that we are responsible for; the SW test strategy, the enforcement of it, and the creation and maintenance of our CI build- and test environments in which automated tests are executed. We are responsible for the definition, implementation and operation of all Solution/System level tests, thus ensuring the high SW quality required by our customer operating wind farms globally.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
System Architect DevOps

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande or Skovlunde

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

For our System Integration Department within the SW Division, we are looking for a skilled System Architect to join our growing, and dedicated and global team. In the SW division we deliver quality SW to both new power plants but also to the existing fleet with tens of thousands of turbines.

You will be part of our System Architect forum, which bridge the team architects and the Enterprise Architects and look at the architecture from a system and Product perspective. You will in an agile manner analyze new product requirements from the DevOps PO, Enterprise Architects, or key stakeholders from the development ARTs and deriving requirements for the DevOps teams.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Ambu A/S Receptionist

Ambu A/S, Ballerup

Are you passionate about making a difference for others? Do you enjoy supporting others with various tasks not knowing what the day might bring?

The ideal candidate has solid experience working as a receptionist or in similar service position and you will handle various administrative tasks. As the first point of contact for guests, it’s essential that you display a welcoming and service minded attitude, leaving our guests with a positive impression of their visit.

Danmarks Tekniske Universitet PhD scholarship in Industry 4.0, Freight Transport and Technology implementation - DTU Engineering Technology

Danmarks Tekniske Universitet, Ballerup

Denmark is in the global elite within freight transportation. Global competition, increasing quality expectations, sudden supply chain disruptions, and growing demands for sustainability requires changes in the traditional way of conducting freight transport. If implemented effectively, digital technologies, automation, and Industry 4.0 provide opportunities for increasing performance on all parameters.

You will be part of a research project, where we study technology implementation in freight transportation through analyses of actual real-life technology implementation cases in freight transportation companies.

De Forenede Dampvaskerier A/S
Vedligeholdelsesleder til et af Danmarks største industrivaskerier

De Forenede Dampvaskerier A/S, Skovlunde

Vores nye Vedligeholdelsesleder skal være med til at koordinere og varetage vedligeholdelsen af vores maskinpark og bygninger i en produktion, der håndterer 30 tons tøj om dagen.

Som Vedligeholdelsesleder får du det faglige ansvar for vaskeriets tekniske afdeling, der ud over dig består af fem erfarne teknikere. Vaskeriet leverer tekstiler til nogen af landet største hospitaler. Det er derfor teknisk afdelings vigtigste opgave at sikre et stabilt og effektivt produktionsapparat.

Dine opgaver bliver at:

 • Planlægge, uddelegere og udføre vedligeholdelsesopgaver
 • Udføre akutte reparationer ved maskinnedbrud
 • Lægge vagtplaner samt koordinere arbejdsindsatsen i teknisk team
De Forenede Dampvaskerier A/S
Ballerup Kommune Kontorelev med gåpåmod og engagement

Ballerup Kommune

Som elev i Ballerup Kommune bliver der taget hånd om din udvikling fra første dag, du træder ind af døren. Stillingen er som udgangspunkt et 2-årigt rotationsforløb, hvor du skifter afdeling/afsnit hver 8. måned. Herved vil du i løbet af din elevtid, tilegne dig kompetencer inden for flere forskellige områder.

Hvis du har en særlig interesse for et specifikt område som fx økonomi eller HR og personalejura, er det også muligt at have 2 perioder i samme center.

Som elev hos os får du:

 • En attraktiv arbejdsplads med god kantine, personale- og sportsforeninger
 • Et stærkt sammenhold med de andre elever – vi har på nuværende tidspunkt otte elever ansat
 • Studietur til Bruxelles.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Software Quality Control Agent

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande or Skovlunde

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

For our System Integration team within the SW Solutions Department we are looking for a SW Quality Assurance Engineer for a newly established, and dedicated team to create metrics, visualizations and KPI’s for our SW development.

As SW Quality Assurance Engineer, you will function as the quality assurance engineer, develop a Verification Governance model for the entire SW department and ensure it is anchored into our process system together with the process team.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Ballerup Kommune Social- og sundhedsassistent med funktion som sekundær planlægger

Ballerup Kommune

Kan du se dig selv blive en del af et fællesskab, som sætter fagligheden højt og går op i kerneopgaven?

Vi er et team bestående af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, ufaglærte og timelønnede, som i et tværfagligt fællesskab med sygeplejersker varetager de ydelser borgerne har fået visiteret. Der er spændende, udfordrende og komplicerede sundhedsfaglige opgaver hos borgerne.

Vi søger dig, der er uddannet social- og sundhedsassistent og som sætter en ære i at levere høj kvalitet og faglighed i dit arbejde, dette både ude hos vores borgere og i dokumentationen.

Vi er et team med ca. 24 kolleger i fremmøde dagligt og arbejder i weekend hver 3. weekend.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV