115 job matcher din søgning 115 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Velas
Økonomirådgiver der hjælper kunden fra A til Z

Velas, Viborg, Søften, Horsens eller Vissenbjerg

Brænder du for at arbejde med økonomisk- og regnskabsmæssig rådgivning, hvor du tilbyder kunden økonomisk rådgivning fra A til Z? Elsker du en god kundekontakt og at følge et regnskab helt til dørs?

Du kan se frem til en hverdag, hvor du har din egen kundeportefølje, som du har en tæt dialog med. Som økonomirådgiver i deltidssegmentet følger du kunden hele vejen, og dermed styrer du deadlines inden for deres bogføring og opgørelse.

Velas
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Kemp & Lauritzen A/S
Industrielektriker

Kemp & Lauritzen A/S, Haarby

Kemp & Lauritzen

Da en af vores dygtige industrielektrikere har valgt at gå på pension, søger vi en ny kollega, der kan indgå i et team med høj faglighed, hvor der er fokus på kvaliteten og kundeoplevelsen samt at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Vil du være den hammerdygtige industrielektriker, som altid er opdateret på den nyeste viden? Og vil du kunne prale til vennerne om dit arbejde og have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen? Du bliver en del af et team på 50 kolleger, der varetager mindre og større opgaver fra vores lokation i Haarby.

Kemp & Lauritzen A/S
GML-HR A/S Produktionsteknisk medarbejder

GML-HR A/S søger for BROEN-LAB A/S i Assens

Vi søger en erfaren produktionsteknisk medarbejder som i tæt samarbejde med kollegaerne i det produktionstekniske team kommer til at varetage selvstændige projekter i forbindelse med optimering af den eksisterende maskinpark, produktionsudstyr og processer. Du skal være stærkt medvirkende i hele processen omkring implementering og idriftssættelse af nye produkter samt ny produktionsteknologi.

Jobbet er alsidigt, og du får med reference til produktionschefen en række opgaver, hvor du:

 • i tæt samarbejde med driftskoordinatorer i produktionen skal sikre drift og vedligehold af maskiner og produktionsudstyr, således der opnås optimal produktivitet.
 • arbejder med optimering af maskiner og udstyr og gennemføre forbedringer.
GML-HR A/S
Netto 1. assistent - Vissenbjerg

Netto

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som 1. assistent finder man dig nemlig overalt i butikken. Her er det dit ansvar, at varehylderne spiller, og at butikken ser præsentabel ud. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os.

K.E. Ventilationsservice Odense ApS Ventilationsmontør søges til montage- og service opgaver

K.E. Ventilationsservice Odense ApS, Tommerup

Vi har travlt og søger derfor en dygtig og erfaren medarbejder, der er klar på alsidigt arbejde på skiftende arbejdspladser. De fleste opgaver vil være standard ventilationsopgaver. Vi har arbejdsopgaver rundt i hele Danmark, dog primært på Fyn, i Odense-området.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Selvstændigt arbejde under ansvar
 • Firmabil
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning
Netto Salgsleder - Vissenbjerg

Netto

Tag dine første og vigtigste skridt i retning mod et spændende job eller en lederkarriere – med egne ansvarsområder og hands-on erfaring i, hvordan man styrer en butik. Kunne det friste? Så læs videre.

Som salgsleder indgår du i butikkens drift som en del af lederteamet og hjælper både med at gøre butikken salgsklar og håndtere kunder. Dine ansvarsområder er fx frugt og grønt, spotvarer eller køl og frost.

Gem
Hilti Danmark A/S
Strategisk Account Manager til key account kundesegment

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

I rollen som Account Manager for vores Key Accounts inden for kundegruppen EL og VVS får du en hverdag med Danmarks største teknikvirksomheder, hvor du vil arbejde med rådgivende salg.

Du vil få ansvaret for at vinde store forretninger og drive innovation inden for byggebranchen. Så hvis du er innovativ, nysgerrig, og løsningsorienteret, er du måske vores nye Account Manager for vores Key Accounts.

Du får en alsidig og selvstændig hverdag, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge og strukturere dine møder med kunder. Det betyder, at du får fleksible arbejdsdage, hvor du selv kan disponere over din tid.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
A/S Bryggeriet Vestfyen
Medarbejder til tappekolonner

A/S Bryggeriet Vestfyen, Assens

Hos Bryggeriet Vestfyen får du mulighed for at blive en del af et kompetent team på en stor arbejdsplads med over 100 kollegaer, der er passionerede og dygtige, og som brænder for at lave øl og sodavand af høj kvalitet. Vi tilbyder en moderne arbejdsplads, hvor alle arbejder selvstændigt og dedikeret. Du bliver naturligvis grundigt oplært i alle processerne. Løn og øvrige ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem CO Industri og 3F.

Vi har travlt med læskedrik, og skal snart starte endnu en linje. Vi mangler derfor operatører til vore tappe kolonner på alle 3 skift. Er du erfaren i pakkeri eller tapperi, har vi brug for dig.

Dine hovedansvarsområder:

 • Klargøre og betjene linjen
 • Rengøring af udstyr og område
 • Prøvetagning og proceskontrol
Scandinavian Tobacco Group A/S
Customer Service - Export

Scandinavian Tobacco Group A/S, Assens

Let's grow together!

Scandinavian Tobacco Group A/S

Scandinavian Tobacco Group (STG) is all about creating moments of enjoyment for smokers. We are proud of our international and regional brands, all developed and refined by talented people.

As a Customer Service Export Employee, you are the one point of contact for our customers, sales representative for that region, as well as for the organization on matters for the region. Together with your colleagues, you take care of the entire ordering process; process incoming orders received from customer.

Scandinavian Tobacco Group A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Gem
Team Consult ApS HR-ansvarlig

Team Consult ApS søger for kunde i Aarup

Har du ledelse og personaleerfaring og gerne en solid og grundig uddannelse inden for hele HR-området, er det sikkert DIG vi søger til nedenstående nyoprettede stilling.

Med fokus på virksomhedens værdier og ambitioner, bliver du en del af den ansvarlige ledelse omkring håndtering af personale udfordringerne, som både er udviklende og krævende.

Dine primære opgaver

 • Optimering af arbejdsprocesser, i samarbejde med resten af teamet
 • Lønområder
 • Pension og forsikring
 • Ansættelser og fratrædelser
Indrykket:
Gem
Altrad Services A/S Overfladebehandler - Vissenbjerg

Altrad Services A/S

Kunne du tænke dig at være en del af et stort vedligeholdelsesprojekt, hvor arbejdet i hele sommerperioden foregår på Den Gl. Lillebæltsbro i skønne omgivelser, med rig mulighed for frisk luft og fantastisk udsigt?

Vi er i gang med et stort projekt med vedligehold på et af Danmarks vigtigste infrastrukturelle knudepunkter, og til det søger vi en medarbejder med erfaring med sandblæsning.

Temp-Team A/S Vi søger en ny medarbejder til montageafdelingen

Temp-Team A/S søger for FKI Fast Food Teknik A/S i Tommerup

Elsker du montage, og er du klar til en ny udfordring, så har vi en fed stilling hos FKI Fast Food Teknik A/S.

I montageafdelingen har dine nye kolleger forskellig faglig baggrund. Fælles for dem alle er dog, at alle har hænderne skuet rigtigt på. Har du erfaring med skrue- mekanisk- og/eller el-teknisk montage, står teamet i montageafdelingen klar til at tage imod dig med åbne arme.

I montageafdelingen arbejder du ofte sammen med både svejse- og plade afdelingen, og du kan derfor forvente at få fingrene i mange forskellige arbejdsopgaver.

A/S Bryggeriet Vestfyen
Marketing koordinator (barselsvikariat)

A/S Bryggeriet Vestfyen, Assens

Er du vild med øl? Er du struktureret og vild med markedsføring? Ved du hvad der rører sig hos den danske forbruger? Vil du udvikle dine evner, udfordres, og have et stort ansvar i en spændende virksomhed? Så læs mere her!

Bryggeriet Vestfyen søger en marketing koordinator til at drive vores spændende specialøl-brands. Stillingen er et barselsvikariat, og er derfor tidsbegrænset til og med april 2024.

Du får ansvaret for markedsføring og sortiment på dine brands og skal sikre, at de fastsatte mål nås. Du planlægger og udfører markedsføringen, og sikrer en stærk og relevant markedsføringsplan. Du vedligeholder og udvikler dine brands, og sammen med vores dygtige brygmestre, udvikler du nye spændende produkter.

A/S Bryggeriet Vestfyen
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV