64 job matcher din søgning 64 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 64 resultater.
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Kurt Poulsen ApSAdministrativ medarbejder til biogasanlæg

Kurt Poulsen ApS søger for Andekærgård Biogas på Tåsinge og Flemløse Biogas Biogas

Din hovedopgave bliver i samarbejde med driftslederen for anlæggene at varetage administrative arbejdsopgaver i tilknytning til anlæggene, hovedsageligt i tilknytning til leverandører, certificering, miljøgodkendelse, gødningsregnskab mm.

Du vil indgå i et team bestående af interne og eksterne kollegaer/samarbejdspartner, hvor du skal samle tråden, skabe overblik og udarbejde rapporteringer til brug for myndigheder. Derudover vil du indgå i et administrativt team og i løsning af andre opgaver i koncernen.

Vi tilbyder et afvekslende job med stort ansvar, med spændende udfordringer i en organisation, hvor udviklingsmuligheder er store og beslutningsprocessen meget kort. Dygtige og meget engagerede medarbejdere.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Kai Andersens Eftf. A/S
Disponent med stort overblik

Kai Andersens Eftf. A/S, Tommerup

Vi er en mellemstor vognmandsvirksomhed på det vestlige Fyn, som søger en pligtopfyldende og loyal disponent med stort engagement og drive.

Du vil blive en del af et planlægningsteam på 4 personer, som dagligt planlægger op til 90 biler i et hektisk miljø. Virksomheden spænder bredt og har transportopgaver i bl.a. jord, sten, asfalt, korn, gylle, biomasse, flis, maskiner, containere og specialtransport med kranbiler.

Mange af opgaverne er ad hoc og derfor skal du evne at holde mange bolde i luften med is i maven. Der vil i forår og sommer være højsæson i virksomheden og det forventes derfor at du er indstillet på længere dage i den periode. Du vil ligeledes skulle deltage i telefonisk vagtordning.

Kai Andersens Eftf. A/S
GML-HR A/SSalgs- og marketingkoordinator med ledelseserfaring

GML-HR A/S søger for A/S Bryggeriet Vestfyen i Assens

Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor alle arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi har en uformel omgangstone og en organisation der er præget af, at der er højt til loftet og kort vej til beslutningstagerne.

Hos A/S Bryggeriet Vestfyen får du mulighed for at blive en del af en international arbejdsplads med 100 kollegaer, der er dedikerede og brænder for at gøre en forskel inden for drikkevarer i Europa.

Dine arbejdsopgaver vil indbefatte:

 • Dagligt kundeserviceansvar (3 medarbejdere) herunder deltagelse i løsning af opgaver.
 • Oprette og vedligeholde produkter i vores IT-systemer (Nav og GS1).
 • Daglig dialog med kunder og leverandører, hvor du hjælper med at fremsende det, de mangler.
GML-HR A/S
Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
Flemløse Maskinforretning ApS
Udekørende landbrugsmaskinmekaniker søges

Flemløse Maskinforretning ApS, Glamsbjerg

Er du selvkørende og en dygtig landbrugsmaskinmekaniker, så er det lige dig, vi søger til at skrue på traktorer og andre landbrugsmaskiner. Vi er forhandler af CASE IH, men vi reparerer og servicerer andre mærker.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Servicering og vedligehold af landbrugsmaskiner
 • Reparation og fejlsøgning
 • Klargøring af nye maskiner

De primære arbejdsopgaver vil være hos kunderne, og vi stiller naturligvis servicevogn til rådighed. Der vil også være arbejdsopgaver til udførelse på vort værksted i Flemløse.

Antons AflastningPædagog

Antons Aflastning, Glamsbjerg

Er du ambitiøs på dine egne, dine kollegaers og børnenes vegne, er du måske den pædagog, vi søger.

Antons Hus søger kvalificerede pædagoger til vores dejlige bosted i Glamsbjerg. Børnene har betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. De skal have hjælp til alle dagligdagsgøremål – hjælp til aktiviteter, leg og hjælp til samvær med børn og voksne. Så brænder du for udvikling gennem samvær, leg, musik, sang og massere af aktivitet, skal du læse videre.

Huset ligger i Flemløse, tæt på Glamsbjerg, og er hjem for 4 børn. Bostedet ligger på en stille parcelhusvej og er indrettet med en hjemlig atmosfære. Hvert barn har sit eget værelse indrettet efter deres behov og ønsker.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Australian Bodycare Continental ApSProduktionsmedarbejder søges - deltid

Australian Bodycare Continental ApS, Vissenbjerg

Vi har travlt og søger derfor en kvalitetsbevidst medarbejder, som primært vil komme til at stå for klargøring og rengøring af nøglemaskiner.

Jobbet er ansvarsfuldt og vil primært bestå af maskinel rengøring af tappebånd, rørværk, dysehoveder og produktkar, samt eventuel lejlighedsvis hjælp i produktionen.

Hvad du kan forvente:

 • et spændende job hos en virksomhed i vækst
 • et alsidigt job, hvor du vil indgå som en vigtig brik i teamet
 • at komme til at indgå i et produktionsteam hvor humøret og samarbejdet er højt, og hvor viljen til udvikling er stor
Australian Bodycare Continental ApSProduktionsmedarbejder

Australian Bodycare Continental ApS, Vissenbjerg

De primære opgaver vil udgøre pakning af færdigvarer, samt betjening af tappeanlæg. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med produkt tapning og dertilhørende maskinbetjening.

Hvad du kan forvente:

 • et spændende job, hos en virksomhed i vækst
 • at producere en bred vifte af produkter som fx. lotion, shampoo og sæbe
 • at komme til at indgå i et produktionsteam hvor humøret og samarbejdet er højt, og hvor viljen til udvikling er stor

Hvad vi forventer:

 • at du har erfaring fra lignende typer produktion
 • at du er kvalitetsbevidst og omhyggelig
 • at du sætter en stor ære i dit arbejde, og bidrager til et godt arbejdsmiljø
Stena Recycling A/S
Kørselsdisponent til kran og ophaler afdelingen

Stena Recycling A/S

Vi har travlt og søger en kørselsdisponent til vores kran og ophaler afdeling. Vi har 17 filialer fordelt i hele Danmark og du vil få arbejdsplads på en af de filialer, der er tættest på din bopæl.

Som kørselsdisponent hos Stena Recycling bliver du en del af et dynamisk team, hvor vi arbejder i højt tempo uden at gå på kompromis med kvaliteten. Virksomheden er i stadig vækst og det er vigtig, at vi som team hele tiden er omstillingsparate i takt med, at virksomheden udvikler sig.

Dine primære opgaver vil indebære:

 • Daglig disponering af egne biler og eksterne vognmænd
 • Oprettelse af kørselsordre
 • Telefonisk kontakt med kunder, chauffører og vognmænd
Stena Recycling A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Gerresheimer Vaerloese A/S
Operatør til fast dag eller fast nat

Gerresheimer Vaerloese A/S, Haarby

Vil du være en del af et dynamisk produktionsteam hvor trivsel, produktivitet og høj kvalitet er nøgleord? Sætter du en ære i at levere kvalitet i dit arbejde? Så er du måske den medarbejder vi søger til vores produktion af plastemballage i Haarby.

Dine opgaver vil være:

 • Pakning af beholdere fra automatiske procesmaskiner
 • Produktkontrol samt dokumentation heraf
 • Oprydning og rengøring af produktionsudstyr

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling i et positivt arbejdsmiljø, hvor du har stor indflydelse på din hverdag.

Gerresheimer Vaerloese A/S
PeopleLinkIndkøber

PeopleLink søger for Montana Furniture A/S i Haarby

- Der er stærk til de operationelle opgaver og vil udvikle sig

Hos Montana går det godt – nye produkter og nye e-handelsplatforme til private og professionelle kunder betyder øget salg og vækstambitioner. Vi er derfor på udkig efter en indkøber, der er klar til at spille en vigtig rolle i arbejdet med indkøb, sourcing og leverandørudvikling i en ordreproduktion.

Dit fokus er på de operationelle indkøbsopgaver, hvor du i et tæt samarbejde med indkøbs- og logistikchefen, din chef, samt sourcing manageren sikrer en stabil forsyning til produktionen.

Dine arbejdsopgaver er at:

 • disponere råvarer og emballager, herunder at bidrage til optimale indkøbsstørrelser
 • afstemme forecast og behovsændringer med leverandørerne
 • følge op på performance med udgangspunkt i KPI’erne Quality, Delivery og Cost