107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Norwell.A/S
Lager- og Servicemedarbejder, deltid

Norwell.A/S, Vissenbjerg

Vi søger en energisk og selvstændig lager og servicemedarbejder. Du skal indgå i et lille team, der varetager afsætningen af vore spændende fitnessredskaber på en række europæiske markeder

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

 • Pakning af forsendelser / reservedele på vores lager i Vissenbjerg.
 • Service og montageopgaver.
 • Da redskaber er ret tunge, da kræver stillingen, at man kan tage ved.
Matas A/S Butikschef til Matas Assens

Matas A/S

Er du en motiverende og resultatskabende leder? Så har vi en spændende ledig stilling som Butikschef i Matas i Assens!

Som Butikschef i Matas er du med til udvikle og støtte dine medarbejdere, så de performer bedst muligt i forhold til salgsteknikker og produktviden. Du får ansvaret for, butikken står skarpt og indbydende. Dertil skal du gennem fantastisk kundeservice og professionel rådgivning være med til at give kunderne en skøn oplevelse, hver gang de er i Matas.

Din fornemmeste opgave at udøve coachende og nærværende ledelse og derigennem skabe resultater gennem andre. Vi leder efter en butikschef, der har er godt overblik og fungerer som spillende træner. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og tage fat, hvor det bliver nødvendigt.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

JK+ El-Installation A/S Projektleder EL

JK+ El-Installation A/S, Glamsbjerg

JK+ er på en spændende vækstrejse. Kunne du tænke dig at komme med på rejsen og blive en del af vores dygtige team? Motiveres du af selvstændigt ansvar og leverer stærke resultater? Så grib chancen for vi glæder os til at høre fra netop dig!

Som Projektleder EL står du i spidsen for at varetage det overordnede ansvar for kvalitet, lønsomhed og tilfredse kunder i din projektportefølje på 5-10 mio. kr.

Du vil indgå i et stærkt team med dygtige elektrikere og lærlinge, og vil have et tæt samarbejde med 3 projektledere. Sammen løser I spændende opgaver hos vores kunder og samarbejdspartnere, som omfatter både erhvervs, industri- og privatkunder. Du vil referere til El-direktøren.

TEMP TEAM A/S Teknisk koordinator til opbygning og indretning af køretøjer

TEMP TEAM A/S søger for Haarby Karosseri ApS

Vil du være med til at opbygge din egen stilling, ligesom vi opbygger og indretter køretøjer til specielle formål? Så se denne nyoprettede stilling hos Haarby Karosseri ApS.

Du kommer til at spille en central rolle i virksomheden, hvor du vil have en hverdag med mange kontaktflader. Du vil komme til at arbejde selvstændigt og projektorienteret med opgaverne, hvor du vil have mulighed for at udvikle og være kreativ med løsninger.

Dine primære opgaver bliver:

 • At tegne køretøjernes opbygning og indretning efter prototyper
 • Lave materialelister
 • Bestille elementer hjem fra underleverandør, samt være tovholder på at varerne kommer hjem
Velas
Miljøkonsulent

Velas, Vissenbjerg

Vil du være med til at gøre en forskel for husdyrproducenter? Og er du samtidig nysgerrig på at arbejde med projektopgaver blandt andet indenfor vedvarende energi og klima? Så læs videre!

Du vil blive del af en afdeling med 10 kolleger, der arbejder for at skabe de bedste produktionsrammer for vore landmænd. Udover diverse godkendelser og tilladelser for husdyrproducenter arbejder vi med rådgivning indenfor natur og biodiversitet, grundvandsbeskyttelse, vådområder, solcelleanlæg og klima.

Velas
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

JK+ El-Installation A/S Elektrikere til service

JK+ El-Installation A/S, Glamsbjerg

JK+ er på en spændende vækstrejse. Kunne du tænke dig at komme med på rejsen og blive en del af vores dygtige team? Trives du i et arbejdsmiljø med alsidige opgaver med en høj grad af frihed under ansvar? Så grib chancen, for vi glæder os til at høre fra netop dig!

Som elektriker hos JK+ får du en unik mulighed for at tage ansvar for en bred palet af spændende opgaver hos vores kunder og samarbejdspartnere, som omfatter både erhvervs, industri- og privatkunder.

Vi arbejder med serviceopgaver i alle brancher, og du vil indgå i et stærkt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger.

Velas
Vi søger en plantenørd til vores rådgiverteam. Vil du med på holdet?

Velas, Viborg, Horsens, Hinnerup eller Vissenbjerg

Vi er en flok dedikerede planteavlsrådgivere samlet i en stærk faglig afdeling, der hele tiden er i udvikling, og som lige nu er på jagt efter flere friske kollegaer til vores planteavlskontorer i et eller flere af vores huse. Drømmer du om en fremtidig karriere indenfor planteavlsrådgivningen, så kan vi derfor uanset din geografi tilbyde dig en relevant base.

Du får samtidig al den faglige viden, du kan ønske dig og dermed et stærkt grundlag for din faglige og personlige udvikling både i rådgivningsopgaven i marken, på kontoret og i kundekontakten.

Velas
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
ArlaFonden To medarbejdere/MADguider

ArlaFonden

Har du overblik, masser af viden om indkøb, mad og råvarer samt lyst til at bidrage til et positiv og humørfyldt liv omkring en lejrskole? Har du derudover evner for at sprede madglæde og lyst til at træde til som underviser i en MADaktivitet, så har du mulighed for at blive MADguide/indkøber på MADlejr Helnæs.

Som MADguide er du igangsætter for aktiviteter, hvor eleverne eksperimenterer med, udtænker og laver måltider i fællesskaber. Din rolle er at formidle viden om blandt andet råvarer, tilberedning og smag - samt hjælpe børnene gennem processen, så de føler sig inspireret til og får mod på at lave spændende madretter.

Ejendomsmæglerfirmaet Augustinus Ejendomsmægler

Ejendomsmæglerfirmaet Augustinus, Assens

Er du interesseret i at rådgive kunder hele vejen igennem bolighandlen, på din egen personlige måde? Og er du strategisk tænkende og kan arbejde med flere bolde i luften på en gang?

Dit primære arbejdsområde vil være kommission og salg af boligejendomme i området. Specifikt bliver nøgleopgaverne i stillingen:

 • Kommissionerne af boliger
 • Arbejde med salg og bolighandler
 • Fremvisning af boliger

Vi tilbyder et job med mange muligheder for selvstændigt arbejde. Der er en stor grad af fleksibilitet og egen indflydelse på arbejdsdagen.

Gem
Krisecenter Fyn Socialfaglig medarbejder

Krisecenter Fyn

Vi er en arbejdsplads i rivende udvikling, og søger flere medarbejdere til vores innovative og engagerede team.

Krisecenter Fyn er beliggende i Assens kommune og har plads til 10 kvinder med børn. Vores faglige fundament er baseret på den systemiske og narrative tilgang. Vi tilbyder terapeutiske forløb i huset, såvel som pædagogiske indsatser og socialrådgiverbistand. Vi har både mænd og kvinder ansat.

Vi står for at tilbyde en helhedsorienteret indsats til kvinder og børn, hvilket i vores optik omhandler hele netværket, og hvis muligt også voldsudøver.

Vi vægter meget højt at vores medarbejdere bevarer ildsjælen ved at understøtte hvad der motiverer hver enkelt medarbejder, bl.a. gennem grundig introduktion, sparring, supervision og uddannelse.

Gem
Krisecenter Fyn Socialrådgiver

Krisecenter Fyn

Vi er en arbejdsplads i rivende udvikling, og søger flere medarbejdere til vores innovative og engagerede team.

Krisecenter Fyn er beliggende i Assens kommune og har plads til 10 kvinder med børn. Vores faglige fundament er baseret på den systemiske og narrative tilgang. Vi tilbyder terapeutiske forløb i huset, såvel som pædagogiske indsatser og socialrådgiverbistand.

Vi står for at tilbyde en helhedsorienteret indsats til kvinder og børn, hvilket i vores optik omhandler hele netværket, og hvis muligt også voldsudøver.

Vi er en medarbejdergruppe der insisterer på den anerkendende tilgang til såvel beboere, samarbejdspartnere og kolleger.

AMBIZZION Projektleder, Ejendomsområdet

AMBIZZION søger for Assens Kommune

Som Projektleder får du en hverdag med forskelligartede opgaver.

Du bliver ansvarlig for gennemførelsen af anlægsprojekter med ansvar for egne projekter og varetagelse af opgaver, i alle byggeriets faser, omhandlende planlægning, økonomistyring, interessentinddragelse etc. Det er din opgave at fange essensen fra de mange interessenter og sikre at alle føler sig godt involveret og efterfølgende kan se sig selv, i det færdige projekt.

Desuden vil du, i perioder komme til at løse vedligeholdelsesopgaver i tæt samarbejde med Ejendomsservice, hvor du udarbejder fagbeskrivelser og indhenter priser for bygningsarbejder.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Glamsbjerg-Haarby Varmeværk A.M.B.A. Driftslederassistent - projektkoordinering

Glamsbjerg-Haarby Varmeværk A.M.B.A.

Vi har brug for en driftslederassistent med projekterfaring, der involverer sig i tilslutningen ved den enkelte husstand og samtidigt har fokus og overblik i projekter omkring ledningsnet og varmecentraler.

Koordineringsopgaverne både internt og eksternt omkring vores projekter omfatter bl.a. at du deltager i modtagelsen af forbrugerhenvendelser omkring tilslutninger og løbende bestilling, modtagelse, håndtering og opfølgning på de nødvendige materialer og entreprenørydelser, samt at alle nødvendige oplysninger fastholdes og kommer godt og effektivt videre i organisationen.

Jobbet

 • Et spændende, alsidigt og udfordrende job i et grønt fjernvarmeværk i hurtig vækst
 • Indblik i den almindelige – og forretningsmæssige - projektudvikling og styring i et fjernvarmeselskab
 • En nøgleposition i en overskuelig organisation, som vil give en karrieremæssig ballast