65 jobannoncer matcher din søgning 65 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
WaterCare

Rotationstøber/produktionsmedarbejder

Assens

WaterCare rotationsstøber og monterer tanke, pumpebrønde mv. på egen fabrik i Assens. Virksomheden er i en spændende udvikling og vi søger derfor en dygtig medarbejder til vores støbeafdeling.

Opgaverne vil kunne variere, men der vil primært være tale om arbejde ved vores to rotationsstøbemaskiner, hvor du skal klargøre støbeforme med PE plastpulver, betjene støbemaskinerne og afforme de støbte emner.

Du vil indgå i et team bestående af i alt 5 støbere og du vil få en grundig oplæring.

Plum Safety ApS

Product Manager søges til medicinske førstehjælpsprodukter

Assens

Plum Safety, som ligger i Assens, er i kraftig vækst, og vi søger derfor dig, der har lyst til at være ansvarlig for product management-området og for et lille team.

Opgaverne er mange og forskellige, men i hovedoverskrifter kan de beskrives som nedenstående, hvor du:

 • har ansvaret for, at alle processer og procedurer i vores kvalitetsstyringssystem (D4) bliver overholdt
 • bistår salgsteamet med produktinformationer og koordinerer ved behov for ændrede/nye produkter – både eget brand og private label
 • har kontakt til og koordinerer med trykkerier og andre leverandører.
Temp-Team A/S søger for INFLUX A/S
Gem
Temp-Team A/S

Tag føringen og driv væksten - værkfører søges

Vissenbjerg

Influx A/S er en produktions-, ingeniør og handelsvirksomhed med speciale i individuelt tilpasset procesudstyr i rustfrit stål til fødevareindustrien.

Et team på 17 dygtige og erfarne kolleger, ser frem til at byde dig velkommen. Kollegerne er dedikerede til deres arbejde og er klar til at dele deres ekspertise og erfaring med dig.

Dine primære arbejdsopgaver vil indebærer:

 • Personaleledelse- Teknisk sparingspartner
 • Planlægge og koordinere arbejdsopgaver på værkstedet og hos kunder
 • Optimering og vedligeholdelse af værksted
JEMAC Rekruttering søger for Dansk Erhvervsfinansiering A/S
Gem
JEMAC Rekruttering

Kundesupporter søges til succesfuldt leasingselskab

Aarup

I en tid med markant vækst søger Dansk ErhvervsFinansiering en ny stjerne til deres kundesupport.

Her kan du ikke kun lære de fine finansielle detaljer, men også få en central rolle i at forme virksomhedens kundeoplevelser.

Samarbejde er nøglen – og hvis din økonomiske forståelse er skarp, og du er ivrig efter at udvikle dig i en spændende virksomhed, så er vi på udkig efter dig. Tag skridtet ind i en verden, hvor dine idéer og ambitioner kan blomstre!

Plum Safety ApS

Salgskoordinator – med fokus på de tysktalende markeder

Assens

Vi er en virksomhed i kraftig vækst, der er præget af et dynamisk arbejdsmiljø med en høj grad af teamspirit, pålidelighed og engagement.

Vi søger en udadvendt, ansvarsbevidst og koordineringsstærk salgskoordinator til vores salgsteam. Opgaverne kan være mange og forskellige, så du skal være skarp til daglig opgavestyring, og koordinering og samarbejde med det øvrige salgsteam.

Anzet A/S søger for Dan Group Alarm
Gem
Anzet A/S

Alarm- og sikringstekniker til Dan Group Alarm - Vestfyn og Trekantområdet

Trives du med udfordringerne ved både at installere og servicere sikkerhedssystemer, og besidder du evnen til at håndtere projekter fra start til slut med et bredt overblik og solid projektstyring?

Dine opgaver inkluderer:

 • Kørende tekniker for erhvervskunder, inklusiv detailhandel, samt enkelte privat kunder
 • Installation af alarmer, videoovervågning og adgangskontrolsystemer.
Sparekassen Danmark

Formuerådgiver til Region Syddanmark

Aarup eller Odense M

Vil du være med til at udvikle regionens privatkunderådgivere, så de opnår endnu større kompetencer indenfor rådgivning om investering, pension og personforsikringer?

Du får ansvaret for at yde faglig sparring til privatkunderådgiverne i regionen, være tovholder for investerings- og pensionskampagner i regionen og ansvarlig for at rådgive regionens privatkunder inden for formueområdet.

Sparekassen Danmark
Stena Recycling A/S

Care for Potential – Trainee Program – Denmark

Brøndby, Vissenbjerg

We believe that together we can create a sustainable tomorrow by caring for our resources. The Care for Potential Trainee Program, starting September 2nd, 2024, is a unique opportunity to use your potential and build your career while contributing to something of real value.

The purpose of the program is to provide ambitious young professionals with a structured framework and on-the-job training, as well as hands-on education and invaluable experiences. The program is designed to be both a digital and on-the-job experience with occasional travels, both nationally and internationally.

Stena Recycling A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Nordelektro A/S

Elevatorteknikere til Fyn, Trekantsområdet, Øst- og Nordjylland

Vi har vundet vores største aftale nogensinde og søger nu flere elevatorteknikere til Jylland og Fyn.

Se video om Nordelektro A/S som arbejdsplads

Det er med stor stolthed, at vi nu kan dele nyheden om, at Nordelektro er valgt som leverandør af elevatorservice via Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Som SKI-leverandør skal vi udføre lovpligtige eftersyn og vedligehold af elevatorer i Region Nordjylland samt i 15 kommuner i Jylland og på Fyn.

Derfor søger vi nu en masse nye, teknisk stærke elevatorteknikere til at hjælpe os med den spændende opgave.

Nordelektro A/S
Land & Fritid

Butiksassistent

Aarup

Har du butikserfaring, og er du motiveret af kundedialogen og det gode salgsarbejde? Vil du være en del af en landsdækkende kæde og en lokalkendt butik, hvor du bliver omdrejningspunkt for kunderne og får mulighed for at udfolde dig inden for rigtig gode rammer?

Her kan du se frem til at få en spændende arbejdsdag med tæt tilknytning til vores kunder og mange varierende opgaver. Du bliver en del af et lille team bestående af 3 kollegaer, der arbejder tæt sammen. Stillingen er på 37 timer om ugen, og arbejdstiden vil ligge i tidsrummet mandag til fredag kl. 9.00 – 17.00 og hveranden lørdag kl. 9.00 – 12.00.

Tommerup Heilskov ApS

Produktionsmedarbejdere

Glamsbjerg

Til vores kisteproduktion og pakkeri søger vi 2 stabile, alsidige og robuste produktionsmedarbejdere, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Om du har en håndværksmæssig baggrund eller er ufaglært er ikke vigtigt, bare du er mødestabil.

Arbejdsopgaver:

 • Samling af emner
 • Pudsning og slibning af emner

Vi tilbyder fast ansættelse efter 3 måneder samt gode løn- og personaleforhold.

PeopleLink søger for Tempur Sealy Danmark A/S
Gem
PeopleLink

Quality Coordinator

Aarup

Dan-Foam er Tempur Sealys centrale produktionsenhed til det internationale marked. Virksomheden udvikler, producerer og håndterer et enestående produktprogram bestående af puder, madrasser, sengesystemer og accessories, som sælges i mere end 90 lande.

Gem
Velas

Revisorassistent

Har du erfaring med bogføring og regnskabsopstilling for personligt drevne virksomheder? Eller er du nyuddannet med kendskab til landbrugssektoren og til branches regnskabssystem Ø90? Så læs endelig videre…

I Økonomi & Regnskab løser vi en lang række opgaver for vores landbrugskunder. Primært omkring udarbejdelse af momsopgørelser, skatteregnskaber og årsrapporter men også på en række andre områder.

Velas
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
JK+ El-Installation A/S

Servicemontør

Glamsbjerg, Middelfart

Er du på udkig efter et job, hvor fællesskab, frihed under ansvar og en god atmosfære er i fokus? Så er det her job lige noget for dig!

Ved JK+ værdsætter vi en flad struktur, hvor alle stemmer bliver hørt, og hvor du kan trives med gode kollegaer omkring dig. Hos os får du en afvekslende hverdag og mulighed for personlig udvikling. Vi har en uformel tone og tager os tid til at inkorporere hygge i hverdagen.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV