118 job matcher din søgning 118 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 118 resultater.
NIRAS
Ambitiøs Projektchef til NIRAS Life Science

NIRAS, Allerød

Hvis dine ambitioner matcher vores, så er du måske den rigtige Projektchef til vores team? Har du solid erfaring med projektledelse på højt niveau, og kan du se dig selv arbejde med spændende tværfaglige projekter indenfor cGMP-områder i bl.a. pharmaceutisk produktion, så kigger du det rigtige sted.

Som Projektchef forventer vi, at du bidrager med:

 • Direkte kontakt til og ansvar for at lede projekter for vores kunder i Life Science-branchen. Vi forventer, at du leder både projektet og kunden, så kunden oplever project excellence og efterspørger yderligere rådgivning
 • Direkte involvering i salgs- og netværksaktiviteter. Vi forventer, at du gennem dit netværk, dine positive kunderelationer, aktivt bidrager til at vores afdeling vokser, fordi vi har gjort os fortjent til at være kundens foretrukne samarbejdspartner
NIRAS
Indrykket: 
Joblife A/SErhvervspsykolog

Joblife A/S, Allerød

Vi søger en ambitiøs erhverspsykolog med stærke fagligheder

Har du lyst til at blive en del af en konsulentvirksomhed i vækst, der er anerkendt indenfor rådgivning på det psykosociale område? Så har vi jobbet til dig.

Som erhvervspsykologisk konsulent i Joblife får du en særdeles varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på. Du løser opgaverne i tæt samarbejde med vores kunder, som sikres rådgivning af høj faglig standard forankret i din teoretiske baggrund og erfaringer og sparring med kollegerne i Joblife.

Du trives i en travl hverdag med varierende opgaver, der spænder fra individuelle samtaler, ledersparring, organisationsudvikling, procesfacilitering, undervisning, kundekontakt, og du kan se dig selv som oplægsholder i plenum for flere hundrede deltagere på vores arbejdsmiljøfaglige konferencer.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
Nordic Customer Service, Sverige

Jobindex A/S søger for tesa A/S i Allerød

Er du vild med at yde god kundeservice, og vil du være med til at skabe resultater på en dynamisk arbejdsplads med mulighed for udvikling? Så er det dig vi søger som vores nye kollega.

Tesa A/S

Hos tesa bliver du en del af en international, tyskejet virksomhed, hvor vi har styr på vores systemer og processer, mens vi arbejder ud fra et nordisk mindset og kultur. Som en del af onboardingen bliver du sat grundigt ind i vores kundeunivers og spændende produkter. Derudover møder du hele det nordiske team - dine nye kolleger. Sådan mener vi, at du bliver bedst klædt på til dine nye udfordringer hos os.

Dine primære opgaver er:

 • ordrehåndtering, herunder kundekontakt og håndtering af produktspørgsmål og forespørgsler, primært på mail men også telefon
 • løbende dialog med vores logistikpartner ift. opfølgning på forsendelser
 • kundeopfølgning, kreditering og debitering.
Jobindex A/S
Welltec A/S
ASSEMBLY & MAINTENANCE TECHNICIAN

Welltec A/S, Allerød

Assembly & Maintenance er en dynamisk afdeling bestående af et stærkt team af teknikere, der udfører finmekanisk montage/vedligehold af højteknologisk udstyr til olieindustrien. Vores teknikere favner bredt og består af bl.a. flymekanikere, automekanikere og værktøjsmagere. Vi vægter sammenhold og god humor højt og hos os er der plads til alle.

Da Welltec er en særdeles dynamisk organisation, vil du ikke opleve at to dage er ens, så det er vigtigt, at du er fleksibel og kan skifte mellem opgaver med kort varsel – uden at miste overblikket. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Finmekanisk montage/vedligehold
 • Test og afprøvning
 • Mekanisk fejlsøgning
Welltec A/S
Indrykket: 
Welltec A/S
IT SERVICE DESK TECHNICIAN

Welltec A/S, Allerød

Welltec IT består af 9 medarbejdere, alle med base fra vores hovedkontor i Allerød. Herfra levereres IT services til alle Welltecs lokationer worldwide; herunder infrastruktur, administrations- og produktionsapplikationer samt support. Derudover har vi 2 kollegaer siddende i hhv. US og Norge.

Du kommer til at sidde som frontperson i vores supportafdeling sammen med en mere fra teamet. I er ansvarlige for den daglige support til jeres kollegaer i huset samt worldwide. Opgaverne består blandt andet i:

 • Opsætning af nyt hardware/software i henhold til strategi og behov
 • Vedligeholde og overvåge systemer
 • Dagligt tjek af statusrapporter
Welltec A/S
Indrykket: 
WS Audiology
Logistic Assistant

WS Audiology, Lynge

Trives du i et dynamisk miljø, hvor du arbejder med såvel selvstændigt opgaver som med opgaver som kræver teamwork? Vil du gerne arbejde med produkter, der er teknologisk førende og være med til at gøre en forskel for kollegaer og kunder? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling som junior logistic assistant hos Widex Nordic placeret ved hovedkontoret i Lynge.

Nøgleopgaver

 • Bestilling af varer til lager
 • Pluk og klargøring til forsendelse
 • Forsendelse af varer via Consignor
WS Audiology
Indrykket: 
AS3 Work&CareAUTORISEREDE PSYKOLOGER - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

I AS3 Work&Care har vi travlt. Vi åbner lige nu flere centre og søger autoriserede psykologer, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring. Vi søger autoriserede psykologer til følgende AS3 Centre: Ballerup, Allerød, København K., Frederiksberg, Ørestaden, Lyngby og Køge/Greve.

Som psykolog hos AS3 Work&Care bliver du en del af et stærkt fagligt setup, hvor kvalitetsudvikling, kvalitetssikring, og høje standarder for psykologisk rådgivning danner rammen for opgaveløsningen. Faglig udvikling og opkvalificering af vores psykologer er vigtigt for os.

Indrykket: 
Jobindex A/S
Marketing Coordinator

Jobindex A/S søger for Qufora A/S i Allerød

Do you want to join a team where you can use your marketing skills to make a difference for people with bowel problems?

  Marketing Director, Emily Bendiksen says: “Here, you’ll take up a newly-created role – a central resource to join us on our exciting expansion journey.”

Interested?

Read more about your new job right here.

Jobindex A/S
Lessor A/S
UX/-UI-designer

Lessor A/S, Allerød

Vil du være med til at forme Lessors løsninger og skabe værdi for vores kunder og partnere? Brænder du for godt design, er du innovativ og god til at samarbejde på tværs af organisationen, er dette måske et job for dig. Synes du, ligesom os, at det er spændende og udfordrende at arbejde med løsninger til håndtering af løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning? Så søg jobbet som UX-/UI-designer hos Lessor.

Du skal deltage i opbygningen af en ny platform til vores systemer til løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning.

Du vil sammen med vores UX-team indgå i agile teams med det primære formål at designe og skabe den bedste brugeroplevelse for vores kunder.

I det daglige arbejde vil dine opgaver blandt andet være at opbygge en designretning for vores platforme, prototype og brugertest.

Lessor A/S
Indrykket: 
NIRAS
Seniorgeotekniker og geotekniker

NIRAS, Allerød

Har du stærke kompetencer inden for geoteknik og geotekniske konstruktioner, og har du lyst til at løfte både små og store projekter? Vi søger geotekniske ingeniører til kontoret i Allerød - Ring og lad os tale om mulighederne…

Du bliver en del af et stærkt geoteknisk team på 10 medarbejdere, hvor du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et inspirerende samarbejde med højt kvalificerede kolleger. Vi arbejder på mange forskellige typer af geotekniske opgaver i forbindelse med bl.a. havne, jernbaner, motorveje, broer, tunneler, vindmøller, forsyninger, byggeri mv.

Du bliver en del af et stærkt og erfarent team, hvor høj faglighed, læring og sparring er i fokus. Vi lægger vægt på, at du kan udvikle dig fagligt gennem spændende og udfordrende projekter; vi har et uformelt og velfungerende fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor der altid er kompetente kolleger, du kan spørge til råds.

NIRAS
Indrykket: 
WS Audiology
Software Tools and DevOps Specialist

WS Audiology, Lynge

To deliver on our purpose to make wonderful sound part of everyone’s life, we are strengthening our capabilities with an additional, passionate and purpose-driven team player in our Signal Processing team.

As a Software Tools and DevOps Specialist, you will be on the cutting edge of building new software tools and pipelines for your colleagues in the team, so they can focus on developing new algorithms. You can expect a highly collaborative and dynamic work life. Your primary goal is to make the life of other developers easier. Most signal processing developers design algorithms in MATLAB and Python, listen to real-time ultra-low latency simulations of hearing aids or write reference implementation in C++. We also test continuously on FPGA’s.

WS Audiology
Indrykket: 
WS Audiology
Signal Processing Specialist

WS Audiology, Lynge

You will be part of one of our cross-functional development workgroups following Agile work principles, meaning that you can expect a highly collaborative and dynamic work life. Your primary goal will be to develop, test and refine signal processing solutions for our future generations of advanced hearing aids.

Your daily tasks could include:

 • Invention, proof-of-concept and prototyping of cutting-edge signal processing algorithms and features for integration in hearing aids or in connected devices (such as smartphones).
 • Specification, fixed-point implementation, optimization and testing of algorithms on real-time simulation systems.
WS Audiology
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ChemoMetec A/SGrafisk studentermedarbejder til Marketing

ChemoMetec A/S, Allerød

Drømmer du om at teste dine grafiske evner i en virksomhed i stærk vækst? ChemoMetec lancerer nyt website i februar 2021 og planlægger udvikling af ny visuel identitet i samarbejde med bureau.

Det er ikke et krav, at du har alle kompetencer, men et vist kendskab på basis niveau og interessen for at lære mere og arbejde primært med grafiske opgaver. Arbejdstiden er fleksibel og der vil efter aftale være mulighed for at lave simple opgaver hjemmefra.

Som studentermedarbejder vil du indgå i vores Marketingafdeling på lige fod med øvrige kollegaer, bidrage til udviklingen af grafiske opgaver, sikring af visuel identitet og branding ud fra guidelines.

Du er formentlig i gang med en uddannelse indenfor kreativ kommunikation, visuelt design, Interaktivt design, multimediedesign eller anden relevant uddannelse.

Indrykket: 
Birkholm Planteskole A/SEnergisk og dygtig sælger

Birkholm Planteskole A/S, Allerød

På Birkholm Planteskole A/S gør vi os umage for at yde vores kunder den bedste rådgivning. Vi er en respekteret og velkendt planteskole, som både producerer, men også forhandler planter.

Der er travlt og vi søger derfor nu en dygtig sælger, der kan hjælpe os med at servicere vores loyale og faste kunder og samtidig opsøge og etablere nye kunderelationer.

Hos Birkholm Planteskole går vi meget op i at fungere som et team. Vi står sammen om opgaverne og har en fælles social forståelse for, at kvalitet og god service er vigtigere end pris og hurtige handler. Vores kunder skal opleve, at de får professionel rådgivning, planter af høj kvalitet og priser, der gør dem konkurrencedygtige overfor deres kunder.

NIRAS
Projektchef til installationstungt byggeri, der er parat til at lægge hånden på kogepladen for vores kunder

NIRAS, Allerød

Tænder du også på projekter, hvor funktionen i bygningerne er det primære? Og bliver du udfordret af samspillet mellem kundens nye vision, praktiske forhold og fagligheden? Så lad os tale om mulighederne.

Har du flere års erfaring med installationstungt byggeri som seniorprojektleder eller projektchef og lyst til at udvikle dig, så er det dig, vi har brug for. Du kan se frem til at blive en central person for vores projekter og være en del af vores ledelsesteam.

Dine hovedopgaver vil være at:

 • lede projekter med et højt niveau af kompleksitet, hvor indretning og funktionen i bygningerne er det primære
 • være projektchef på egen projektportefølje inden for projektering og planlægning
 • tage ansvar for at yde bedst mulig rådgivning til kunden – det vi på godt dansk kalder ”dare to advice”
NIRAS
Indrykket: 
NIRAS
Projekterende medarbejder med arkitektkant til eksisterende byggeri, Allerød

NIRAS

Ser du spændende udfordringer i at puste nyt liv i eksisterende bygninger? Og søger du udfordringer, hvor du kan bruge din brede faglighed? Så ring til Niels eller Lene, og få en snak om mulighederne.

Med din projekteringserfaring og din brede faglighed bliver du en central person i vores projekter med eksisterende byggerier. Dine hovedopgaver bliver at:

 • Analysere, forstå og omsætte kundernes behov og ønsker
 • Sikre kvalitet, scope, tid og økonomi i de projekter, du er en del af
 • Udarbejde projektmateriale fra A-Z i samarbejde med dine kollegaer
NIRAS
Indrykket: