80 job matcher din søgning 80 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 80 resultater.
Coop Danmark A/SSenior Android Developer

Coop Danmark A/S, Albertslund

We are looking for a creative, open-minded and smart Android developer who is willing to join our team of world-class professionals.

We started as an internal department in Coop but we are now being carved out to become an international software company selling the platform to other retailers. We are in the middle of that transition and we are already getting new customers on board.

But our biggest customer is for now Denmark’s largest retail chain Coop, which serves about 36,000 of Coop employees and about 2 million of Coop loyalty card holders. The award winning App currently consists of 140+ screens (per OS) and covers all the needs of a household:

 • A high load Payment Platform that handles tens of millions of payments per year, and modern E-money banking software.
 • Personalised offers
 • Cooking inspiration
Coop Danmark A/SStudentermedhjælper, Coop Kundecenter, Albertslund

Coop Danmark A/S

Kunne du tænke dig at være en del af vores familie, her hos Coop?

I COOPs kundecenter er vi ca. 80 medarbejdere, som varetager henvendelser fra Coops medlemmer og kunder. Henvendelserne kan omhandle alt lige fra levering af en cykel til et spørgsmål omkring Coop App, og da vi har travlt, søger vi derfor endnu flere dygtige studentermedhjælpere, som brænder for at give gode kundeoplevelser via telefonen og mails.

Som kundeservicemedarbejder er du COOPs stemme udadtil. Du er bevidst om at give kunderne kundeservice af højeste kvalitet, uanset hvor travlt vi har, eller hvad kunden henvender sig omkring.

Vi tilbyder:

 • Et job med mulighed for faglig og personlig udvikling i en af de helt store virksomheder i Danmark.
 • En spændende og udfordrende stilling, hvor ikke to dage er ens.
 • Et godt arbejdsmiljø og gode kolleger.
NEXT Uddannelse KøbenhavnBarselsvikar til reception/kontorfunktionær på NEXT Vestskoven Gymnasium

NEXT Uddannelse København, Albertslund

Vi søger en kontorfunktionær til et barselsvikariat i ca. 8 måneder med eventuel mulighed for forlængelse. Som vores ”frontmedarbejder” vil du være vores daglige ansigt både internt og udadtil og skal håndtere henvendelser fra elever, lærere, øvrige medarbejdere og gæster på gymnasiet. Desuden vil du i samarbejde med ledelsen og med vores fællesadministration på NEXT skulle løse administrative opgaver med fx fravær, information, skemaændringer, fællesarrangementer, eksamen og brobygning med folkeskolen.

Vi forventer, at du kan

 • levere konstant høj service og tilfredshed for elever, undervisere og gæster på gymnasiet
 • koordinere tværgående opgaver på adressen i samarbejde med kolleger i bl.a. it, bygningsservice og ledelsen
 • arbejde selvstændigt, ansvarsbevidst og i samarbejde med kolleger i det lokale team og i vores uddannelsesadministration
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
KvicklyVarehuschef, Kvickly Albertslund

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • drive og udvikle dit Kvickly-varehus
 • få frihed til at sætte dit aftryk på varehuset med Kvickly Kædens koncept i ryggen
 • bringe din ledererfaring i spil og udvikle dine ledelseskompetencer gennem Coops værdier

Som varehuschef har du det overordnede ansvar for varehusets drift og for at varehuset når sine mål. Heri ligger en række forskellige opgaver og ansvarsområder, f.eks.:

 • Ansvar for butikkens budget og resultater
 • Afholde salgs- og ledelsesmøder
 • Sikre planlægning af varegennemførsel samt salgsplanlægning
Coop Danmark A/SKantinechef til hovedkontoret i Albertslund

Coop Danmark A/S

I Coop elsker vi mad og sammen med dig vil vi skabe endnu større madglæde, smag og nydelse for gæsterne der spiser i kantinerne.

Din autoritet som leder bygger på din evne til at skabe tillid til din person og derved følgeskab blandt de 28 medarbejderne i de seks kantiner, der er på Coops hovedkontor, hvor du vil have det overordnede ansvar.

Mere specifikt skal du arbejde med følgende hovedopgaver:

 • Overordnede ansvarlig for de seks kantiner der bespiser ca. 1.600 kollegaer med meget forskelligt behov (funktionærer, lagermedarbejdere etc.) – derudover de mange eksterne gæster, forplejning til møder og kursusaktiviteter.
 • Videreudvikle Coops kantiner, så de i endnu højere grad afspejler de kommercielle initiativer vi har i forhold til kunderne i butikkerne.
 • Udvikle de daglige menuer inkl. gæstemenuer sammen med dine medarbejdere i kantinerne.
Irma A/SDriftskoordinator, Irma

Irma A/S, Albertslund

Elsker du at gå på opdagelse i store og forkromede Excel-ark, knuse tal og sikre opfølgning på daglig drift? Så har Irma muligvis jobbet til dig.

I Irma søger vi en driftskoordinator til at supportere den operationelle drift af Irmas 68 butikker. I tæt samarbejde med Driftschefen og den øvrige salgsorganisation, er det dit vigtigste ansvar at sikre planlægning og opfølgning på aktiviteter, som gør vores butikkers hverdag nemmere.

Du bliver en del af Irmas salgsteam med reference til Irmas Driftschef, men i det daglige vil du skulle samarbejde med kolleger på tværs af Irmas servicekontor, butikker og Coop.

Dine arbejdsopgaver:

 • Implementere tiltag i samarbejde med driftschefen, som bidrager positivt til regnskabslinjerne
 • Varetage løbende dialog med salgsafdelingen, butikker, logistik og kommercielafdeling
 • Sikre daglig opfølgning på drift og igangsatte tiltag
Kemp & Lauritzen A/SStudentermedhjælp til digital og moderne kommunikation

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Brænder du for at lave gode historier og kreativt indhold på digitale og sociale medier? Så er du måske vores kommende studentermedhjælp i Kemp & Lauritzens kommunikations- og marketingafdeling.

Du kommer til at arbejde tæt sammen direktør-gruppen om de strategiske projekter i forretningen. Og så er det også en del af jobbet at lave pjecer, læse korrektur og løse ad hoc-opgaver. Du kommer på den måde bredt omkring aspekterne af formidling.

Du er den, vi søger, hvis du:

 • har erfaring med at lave indhold til sociale medier
 • ved, hvordan du vinkler et godt opslag
 • er god til at gøre det komplicerede enkelt
S/I FGU VestegnenEngageret læsevejleder

S/I FGU Vestegnen, Albertslund

Vil du gerne arbejde som læsevejleder på en skole, hvor ordblindhed prioriteres højt? Vi har dejlige, nysgerrige og ambitiøse elever.

FGU Vestegnen er fordelt på 4 matrikler. Vi søger en medarbejder til afdelingen i Glostrup, dette er din base, men du skal have faste arbejdsdage struktureret på alle 4 afdelinger og varetage opgaver med ordblindhed og læsevejledning.

Vi forventer, at vores kommende kollega har viden om synlig læring og kan se det meningsfulde i at arbejde med tydelige elevhenvendte mål samt feedback. Vi opbygger stærke fællesskaber via et tæt fagligt teamsamarbejde og forventer derfor, at du har stærke samarbejdskompetencer og gode relationelle evner.

S/I FGU VestegnenEngageret og energisk dansklærer med et godt humør og en stærk passion for unge

S/I FGU Vestegnen, Albertslund

Vi mangler en lærer, som skal undervise i dansk og gerne andre almene fag på niveauerne intro til d-niveau (til svarer folkeskolens 5.-10. klasse).

Du vil både blive tilknyttet den almene grunduddannelse (AGU), hvor du varetager danskundervisningen – og produktionsgrunduddannelsen (PGU) og derfor har du viden og interesse for det pædagogiske og SOSU-område.

Vi forventer, at vores kommende kollega har viden om synlig læring og kan se det meningsfulde i at arbejde med tydelige elevhenvendte mål samt feedback. Vi opbygger stærke fællesskaber via et tæt fagligt teamsamarbejde og forventer derfor, at du har stærke samarbejdskompetencer og gode relationelle evner.

 BilligVVS.no
Norsktalende salgs- og kunderådgiver

BilligVVS.no, Albertslund

Er du norsktalende og brenner for godt salg og god kundeservice? Da kan det hende, at du er vår nye kollega.

BilligVVS.no er en del av BilligVVS-divisionen med nettbutikker i Norge, Sverige og Danmark. Vi har vårt hovedkontor i Danmark samt et salgskontor i Örebro, Sverige. Vårt mål er å levere VVS-produkter til det Skandinaviske marked på en rask og forutsigbar måte, til en attraktiv pris.

Vårt kundesenter tar vare på kunden igjennom hele kundereisen. Helt fra kunden først kommer inn i vår nettbutikk, til eventuelle saker i etterkant.

Dine primæroppgaver vil være følgende:

 • Salg, tilbud og teknisk rådgivning
 • Besvare innkommende henvendelser per telefon, epost og chat.
 • Oppfølging av eksisterende kunder.
 BilligVVS.no
Coop Danmark A/SMarketingkoordinator til Coop eCommerce Marketing

Coop Danmark A/S, Albertslund

Drømmer du om at være med til at udvikle og eksekvere marketingaktiviteter hos en af landets største eCommerce marketingafdelinger?

Vi søger en Marketingkoordinator, der får ansvaret for at udvikle, implementere og evaluere diverse marketingaktiviteter til Coops to eCommerce forretninger – Coop.dk MAD og Coop.dk Shopping.

Du vil få en vigtig rolle i marketingafdelingen, hvor din primære opgave bliver at eksekvere vores kampagner således, at vi når de opstillede salgs- og marketingmål på tværs af interne såvel som eksterne kanaler.

Du vil få en travl og udfordrende hverdag som en af nøglepersonerne i en marketingafdeling, der selv varetager størstedelen af marketingprocessen.

Kemp & Lauritzen A/SHøjspændingstekniker til Infrastruktur

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Vi leder efter dygtige kolleger til at styrke vores forretningsområde Højspænding, der ligesom os mener, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Hertil kommer, at vi ligeledes synes, det er sjovest, når man leverer noget, der er i orden og fungerer. Så har du erfaring som højspændingstekniker og har du en grundlæggende god forståelse for el-teknik, er du måske vores nye kollega i Højspænding?

I Kemp & Lauritzen A/S kommer du til at arbejde med større og mindre komplekse højspændingsinstallationer og anlægsopgaver. For at styre de nævnte opgaver sikkert i mål er det nødvendigt, at du kan planlægge, styre og foretage opfølgning på dine opgaver.

Du vil måske også blive inddraget i samarbejdet med andre afdelinger i forbindelse med tilbudsgivning, hvor din erfaring vil blive anvendt. Hertil kommer, at du får ansvaret for bestilling af komponenter og materialer til egne arbejdsopgaver.

Kemp & Lauritzen A/SIndustrielektriker til Infrastruktur

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund eller Hvidovre

Til vores afdeling Infrastruktur – Industri og Kraftværker søger vi med tiltrædelse snarest en erfaren industrielektriker til anlægsopgaver i industrien og hos forsyningsvirksomheder på Sjælland.

Med udgangspunkt fra vores lokation i Albertslund eller Hvidovre skal du sammen med vores øvrige industrielektrikere indgå i det team, der udfører service og tekniske installationer hos vores kunder i Københavnsområdet.

Jobbet kræver teknisk indsigt i moderne industrianlæg, selvstændighed, gode samarbejdsevner samt en åben og løsningsorienteret tilgang, da projekterne vil være særdeles varierende og anlæggene kritiske for vores kunder. Hvis du er nyuddannet, skal du også være velkommen til at søge stillingen.
BRD. KLEE A/SIntern sælger til Gear og El-division

BRD. KLEE A/S, Albertslund

Brænder du for salg og forstår du at give kunden den bedste service? Så er du måske vores nye interne sælger i Gear og El-divisionen.

Hos Brd. Klee har vi brug for en teknisk intern sælger, der sammen med dygtige og engagerede kolleger kan styrke salgsindsatsen og levere den bedste kundeservice.

Som en del af vores salgsteam vil du komme til at varetage hele den interne salgsproces. Derudover får du en vigtig opgave i at supportere vores produktchefer og eksterne sælgere.

Du bliver garant for en høj kundeservice og vi forventer, at du sætter din faglighed i spil, når du sammen med teamet får hele forløbet fra ordremodtagelse til levering til at fungere optimalt.

Vi tilbyder et spændende job i en succesfuld virksomhed. Løn der modsvarer din kvalifikationer samt bonusordning – selvfølgelig suppleret med pension, sundhedsforsikring, kantineordning og gode kolleger.
BRD. KLEE A/SIntern sælger – til salg af konstruktionselementer

BRD. KLEE A/S, Albertslund

Brænder du for salg, og forstår du at give kunden den bedste service? Så er du måske vores nye interne sælger i konstruktionsdivisionen.

Som en del af vores salgsteam vil du komme til at varetage hele den interne salgsproces. Derudover får du en vigtig opgave i at supportere vores produktchefer og eksterne sælgere.

Du bliver garant for en høj kundeservice, og vi forventer, at du sætter din faglighed i spil, når du sammen med teamet får hele forløbet fra ordremodtagelse til levering til at fungere optimalt.

Du får base i Albertslund, hvor du vil beskæftige dig med salgsrelaterede opgaver overfor nuværende og kommende kunder, bl.a.:

 • Kundebetjening og ordrebehandling
 • Salg, teknisk rådgivning og tilbudsgivning af divisionens produkter
 • Kundeservice, herunder høj leveringssikkerhed og minimering af fejl
Coop Danmark A/SKoordinator, Coop Danmark, Albertslund

Coop Danmark A/S

Kan du holde styr på detaljerne og dine deadlines samt holde humøret højt i en travl hverdag, så er du måske vores nye kollega i Kommercielt Team, drift.

Da en af vores gode kollegaer snart går på barsel søger vi en person med interesse for dagligvarehandel og de processer der ligger bag at gennemføre effektive kampagner. Din primære opgave bliver i tæt samarbejde med andre afdelinger og dine kolleger at løse opgaver vedrørende koordinering og opfølgning af kampagner i Coops systemer. Derudover vil du få ansvar for øvrige tværgående tiltag. Du skal være indstillet på løbende forandringer og brænde for et godt samarbejde med kollegaer i hele Coop, da vi hele tiden optimerer og forbedrer vores processer, såvel internt som på tværs.

Opgaver:

 • Udarbejdelse af kampagneaktiviteter for eget vareområde
 • Håndtering af fotoprøver
 • Korrekturlæsning af avis
CUSTOMER SERVICE COORDINATOR – SWEDISH SPEAKING

STORBJERG Search & Selection Recruiting on behalf of Zimmer Biomet Denmark

Would you like to become part of a leading medical device company, then this is your chance! – Interesting and challenging position as Customer Service Coordinator in the Shared Service Center located in Albertslund – As part of the Customer Service Team covering the entire Nordic Region, you will be working with focus on the SE market. Experience from the Healthcare segments would be an advantage but not a must.

STORBJERG Search & Selection
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser