68 jobannoncer matcher din søgning 68 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DSB
Gem
DSB

Salgsassistenter til Albertslund Station DSB 7-Eleven (7 timer om ugen)

Er det vigtigt for dig at have gode kollegaer, som du kan have det sjovt med, imens du arbejder? Og kan du lide at sælge og yde god kundeservice?

Vi søger salgsassistenter til cirka 7 timer om ugen, primært til at arbejde aftenvagter fra kl. 17 og frem til lukketid.

Vi tilbyder dig gode ansættelsesvilkår og løn efter gældende overenskomst.

DSB
Københavns Vestegns Politi

Fagligt stærk administrativ profil til Anklagemyndigheden

Albertslund

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi søger en administrativ medarbejder, som har lyst til at blive en del af en dynamisk enhed, der arbejder med sager med stort samfundsmæssig fokus.

Som administrativ medarbejder i anklagemyndighedens Kvalitetsadvokatur, vil du primært skulle løse administrative opgaver i forbindelse med behandlingen af straffesager. Vores hverdag er fyldt med mange og forskelligartede arbejdsopgaver, og da vi er en afdeling i konstant udvikling, vil du have mulighed for at være med til at påvirke den ramme, som du og dine kollegaer arbejder indenfor.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Kemp & Lauritzen A/S

Ambitiøs projektleder til Danmarks bedste Brand & Sikring afdeling

Albertslund

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdspladsVil du være med til at drive og videreudvikle Danmarks største og førende Brand & Sikring afdeling? Samtidig med at du motiveres af at lede projektopgaver sikkert i mål?

Som service-/projektleder får du ansvaret for at skabe og opretholde stærke kunderelationer og samtidig drive salg til vores eksisterende kunder på hele Sjælland.

Du får mulighed for både faglig og personlig udvikling samt et engagerende arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til forskellighed.

Kemp & Lauritzen A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
idoc A/S

Maskinkonstruktør

Vejle, Aalborg eller Albertslund

Brænder du for at arbejde inden for konsulentbranchen med konstruktion af maskiner og anlæg samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter til vores kunder?

Du tilbydes et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en virksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø. Du vil få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver såsom design & udvikling af nye såvel som re-design af eksisterende produkter, projektledelse, samt teknisk dokumentation i et tæt samarbejde med vores kunder.

Gem
idoc A/S

Teknisk projektleder

Vejle, Aalborg eller Albertslund

Brænder du for at arbejde med teknisk projektledelse af kundetilpassede procesanlæg og maskiner samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter til industrikunder?

Du tilbydes et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en virksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø. Udover projektledelse vil du få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver såsom design og udvikling af nye såvel som re-design af eksisterende maskiner og anlæg samt teknisk dokumentation i et tæt samarbejde med vores kunder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
idoc A/S

El-Konstruktør/Projektleder

Aalborg, Vejle eller Albertslund

Du tilbydes et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en konsulentvirksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø.

Udover El-teknisk projektledelse vil du få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver såsom design & udvikling af nye såvel som re-design af eksisterende anlæg samt el-teknisk dokumentation i et tæt samarbejde med vores kunder.

Omgangstonen både internt og eksternt er uformel og venskabelig, og vi tilstræber at møde vores kunder på deres præmisser.

Searcher søger for SPANGENBERG & MADSEN
Gem
Searcher

Afdelingsleder til ny afdeling med speciale i bæredygtighed

Albertslund

Kunne du tænke dig at udvikle og drive en stærk forretning inden for bæredygtighed i samarbejde med og ledelse af dygtige rådgivere? Så er jobbet som afdelings­leder i Spangenberg og Madsens nyoprettede afdeling lige noget for dig.

Som afdelingsleder for S&Ms nye afdeling får du mulighed for at udvikle, opbygge og drive afdelingen sammen med de tre øvrige kolleger, der i dag beskæftiger sig med bæredygtighed, bygherrerådgivning og indeklima. Integrationen af bæredygtighed bredt i S&M skal ske i samarbejde med de øvrige afdelinger og kolleger i Spangenberg & Madsen i takt med den øgede interesse for bæredygtighed i byggeriet.

Coop Danmark A/S

Chef for Kommerciel Udvikling, Kommerciel Excellence

Albertslund

Vil du være en del af den mest spændende transformation i dansk detailhandel lige nu? Har du lyst at spille en central rolle i at drive den kommercielle agenda og stå i spidsen for store strategiske projekter i en af Danmarks største og mest bæredygtige virksomheder?

Så er du måske den rette kandidat til vores spændende stilling som Chef for Kommerciel Udvikling i Kommerciel Excellence - Coops vigtigste prioritet for at lykkedes med strategien "Fremtidens Coop".

Gem
LoByCo

Cyber Security Specialist

Albertslund

We’re a fast-growing scale-up, passionate about providing cutting-edge solutions to our retail clients, and we are now looking for a Cyber Security Analyst who will be at the forefront of safeguarding our systems, applications, and client data, ensuring that our operations remain secure and resilient.

As a Cyber Security Analyst at Lobyco, you'll be integral to our mission of maintaining the highest standards of cybersecurity. Your responsibilities will include implementing and monitoring security measures, collaborating with cross-functional teams, and responding to security incidents promptly and effectively.

Norva24 Danmark A/S

TV operatører – Sjælland

Albertslund, Næstved, Hillerød, Kalundborg

Vi har travlt og søger derfor en til to nye operatører til TV inspektion til vores afdelinger på Sjælland.

Du får ansvaret for at betjene kunder på Sjælland med TV inspektion af kloaknet og tilhørende opgaver, herunder kundekontakt, dokumentation og rådgivning.

Vores kunder spænder bredt, men alle forventer høj service, kvalitet og fleksibilitet.

Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed, hvor ansvaret er stort og mulighederne mange.

Kemp & Lauritzen A/S

HSE specialist

Albertslund

Er du god til at lave strukturer og processer, og brænder du for at sikre, at ingen kollegaer kommer til skade, mens de er på arbejde? Og brænder du for at oversætte lovgivning i et sprog som alle forstår?

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdsplads

Du bliver en del af et lille og socialt HSE-team på 4. Vi er en del af HR-teamet, hvor omgangstonen er uformel, humøret er højt, og vi lægger vægt på, at der er et sundt og trygt arbejdsmiljø med plads til personlig og faglig udvikling.

Kemp & Lauritzen A/S
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Profil Search søger for BRD. KLEE A/S
Gem
Profil Search

Indkøber - Tekniske komponenter - Storkøbenhavn

Kan du lide at skabe orden og struktur, og har du erfaring med indkøb i et ERP-system?

Du får et selvstændigt job, hvor du selv står for at der bliver styr på indkøb og at de rette varer kommer på lager i en verden der løbende ændrer sig. Du vil opleve en arbejdsdag med både tid til grundighed og indimellem hjælpe med hastesager.

Vi tilbyder et spændende job i en succesfuld virksomhed i udvikling med strukturerede arbejdsgange. Vi er fokuseret på et godt arbejdsmiljø, hvor alle trives. Der er højt humør og plads til alle.

Kemp & Lauritzen A/S

Er du vores nye elektriker til Infrastrukturafdeling i Albertslund?

Albertslund

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdspladsVil du være vores kommende kollega, som får en afvekslende hverdag og spændende arbejdsopgaver? Og vil du have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen?

Som elektriker hos Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder og du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør læring og udvikling sjovt.

Du vil indgå i et team med motiverede og dygtige kollegaer som sætter en ære i sammenhold og kvalitetsarbejde.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
BO-VEST

Ledende ejendomsmester afd. Hyldespjældet BO-VEST

Albertslund

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et team af funktionærer og en driftssekretær, hvor tværfagligt samarbejde er vejen frem?

Som leder af et lokalt ejendomsserviceteam får du ansvaret for, at sikre effektiv og serviceorienteret ejendomsdrift overfor beboerne og afdelingsbestyrelsen. Du bliver ansvarlig for drift og vedligeholdelse af ejendomsporteføljen, samt at facilitere et positivt arbejdsmiljø for alle ansatte.

BO-VEST

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV