81 job matcher din søgning 81 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 81 resultater.
Brd Klee Teamleder – Internt Salg – Åbne Transmissioner

Profil Search søger for BRD. KLEE A/S i Albertslund

Brænder du for at udvikle salget og er du den teamleder der kan sikre den fortsatte positive udvikling af vores interne salgsteam i divisionen for åbne transmissioner ? – Så har du muligheden for at komme med på vinderholdet nu.

Brd. Klee søger en teknisk velfunderet og operationel teamleder til at indgå i vores salgsdivision for åbne transmissioner. Divisionen sælger transmissionsprodukter til industri og maskinbyggere i Danmark.

Som teamleder vil du, med fokus på god kundeservice, være med til at sikre og udbygge divisionens markedsposition samt vækste salg af de enkelte produktgrupper. Med reference til divisionschefen får du ansvar for at lede og supportere det interne salgsteam som, udover dig selv, omfatter 3 engagerede og kompetente medarbejdere.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
We Build DenmarkUdviklingschef for digitalisering og automatisering i bygge- og anlægsbranchen

We Build Denmark, Odense

Som udviklingschef får du ansvaret for udvikling af klyngens indsats indenfor digitalisering og automatisering i bygge- og anlægsbranchen. Du vil i samarbejde med klyngens medarbejdere igangsætte innovationsaktiviteter og projekter, som støtter op om den digitale omstilling i branchen.

Personaleledelsen i klyngens Odense afdeling indebærer sparring med medarbejdere om ansvar, roller, arbejdsopgaver mm. i koordinering med de øvrige udviklingschefer, så personalets optimale arbejdsbetingelser sikres.

Om dig:

 • Du tør udfordre branchen på deres udviklingspotentialer og har samtidig et mindset, hvor du ser muligheder og potentialer som svar på udfordringerne.
 • Du er en visionær igangsætter og evner at omsætte dine tanker til konkrete handlinger.
LoByCoLobyco is looking for Frontend/Full Stack developers

LoByCo, Albertslund

Are you a responsible and ambitious frontend/Full stack developer, and do you want to shape the future of retail and self-service solutions for millions of people?

The position and key tasks:

 • Build and maintain admin tool for a new Customer Management System for multiple user groups with different needs
 • Collaborate closely with a diverse team of e.g. UX-designers and Tech Leads
 • Upgrade and maintain existing websites such as a recipe-site with more than 8.000 recipes.

If you come work for us, we offer:

 • A high paced and challenging job in a rapidly growing company
 • Working in an agile start-up, but with same responsible principles as Coop Denmark
 • A very independent job, with a high level of professional “elbow room”
ALDI DanmarkKampagnechef

ALDI Danmark, Albertslund

Har du et kommercielt øje for stærke kundetilbud og spændende kampagner? Så er du måske den nye Kampagnechef, der med drive, gennemslagskraft og godt lederskab er med til at forme fremtidens ALDI Danmark.

Rollen indeholder budget- og lederansvar, hvor du står i spidsen for et team på 6 kolleger med ansvar for at planlægge den ugentlige tilbudsavis og øvrige kampagner på tværs af Food-, Fresh- og Non- og Nearfood-kategorierne. Du bliver en del af Category Management-teamet, hvor can-do-attitude, resultatfokus, godt humør og tæt samarbejde er nøgleord. Kort opsummeret er de primære opgaver:

 • Udvikling af kunderelevant, datadreven kampagnestrategi
 • Planlægning af årshjul & temaer for kampagneaktivitet
 • Drive udviklingen af kampagneplanlægning & processer
 Fritz Schur Technical Group
Brænder du for at skabe den gode kantineoplevelse?

Fritz Schur Technical Group, Glostrup og Albertslund

I Fritz Schur Technical Group søger vi en kok til vores medarbejderkantine.

Fritz Schur Teknik A/S

Du vil referere til Head of IT, Facility & Procurement, mens din faglig reference vil være til vores Køkkenchef. Du vil blive tilknyttet vores kantiner i Glostrup og Albertslund. I Glostrup vil du sammen med vores køkkenchef tilberede mad til ca. 180 medarbejdere, hvorefter I sørger for, at den bliver serveret i begge kantiner. Stillingen er på 37 timer ugentligt i dagtimerne.

Eksempler på konkrete opgaver:

 • Planlægning af menu og bestilling af varer
 • Lave mad og bage brød til frokostbuffeten
 • Anrette, vedligeholde og rydde op efter buffeten
 Fritz Schur Technical Group
Indrykket: 
Coop Danmark A/SDebitor Controller, Coop, Albertslund

Coop Danmark A/S

Vil du arbejde med tal og økonomi i en af Danmarks største virksomheder? Har du talent for at fortælle historier med data så alle kan forstå dem? Er du en dygtig og ambitiøs holdspiller? Så er du den vi leder efter til vores stilling som Debitor Controller til Koncernøkonomi.

Dine opgaver vil primært være

 • Månedlig beregning af tab på debitorer
 • Månedsafstemninger og -/rapportering
 • Medvirken til udarbejdelse af materiale til revisionen i forbindelse med årsregnskab

Coop tilbyder

 • Et udfordrende job med gode karrieremuligheder i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder
 • En virksomhed med en stærk ansvarlighedsprofil
 • Attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer
Indrykket: 
ALDI DanmarkCategory Trading Assistant

ALDI Danmark, Albertslund

Er du nysgerrig på detailbranchen, struktureret og kan lide et højt arbejdstempo? Så er du måske den nye Category Trading Assistant. Og vil du være med på vores forandringsrejse og blive en del af en stor international virksomhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af ALDI Danmarks Category Management Team på hovedkontoret i Albertslund.

Vi søger en Category Trading Assistant inden for Nonfood med drive og som trives med et højt arbejdstempo til en nyoprettet stilling.

Som Category Trading Assistant i Nonfood vil du referere til kategorichefen og have et tæt samarbejde med både interne og eksterne interessenter. Du vil varetage en blanding af support- og indkøbsopgaver. Dine arbejdsopgaver vil indeholde opgaver såsom:

 • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata, billeder m.m.
 • Udarbejde kontrakter
 • Korrekturgennemgang af emballagelayouts
ALDI DanmarkCategory Buyer

ALDI Danmark, Albertslund

Er du en resultatorienteret og analytisk stærk Category Buyer? Og vil du være med på vores forandringsrejse og blive en del af en stor international virksomhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af ALDI Danmarks Category Management Team på hovedkontoret i Albertslund.

Som Category Buyer i Nonfood-teamet er dit primære arbejdsområde planlægning af kampagner samt indkøb og udvælgelse af varer til kategorien nationalt som internationalt i samarbejde med ALDI Nord-gruppen. Du bliver en del af et team på 6 personer og din hverdag indeholder følgende arbejdsopgaver:

 • Kampagneplanlægning
 • Sourcing og indkøb af kampagnevarer
 • Leverandørkontakt og forhandling
 • Sikre optimal prissætning
 • Analyse af salgs- og markedsdata
Coop Danmark A/SEDI Koordinator

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du indsigt i EDI, er målrettet, holder af problemløsninger og samarbejde? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en målrettet og struktureret person, der har indsigt i EDI, brænder for at løse hverdagens problemstillinger og har gode samarbejdsevner.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre opsætning af nye leverandører på EDI, og løse problemstillinger i den løbende udveksling af oplysninger med vores nuværende EDI-leverandører.

Opgaver:

 • Opsætte nye leverandører til både EDIFACT og OIOUBL.
 • Sikre at de etablerede EDI forbindelser fungerer optimalt.
 • Afhjælpe fejl på gældende EDI-forbindelser i tæt samarbejde med Coops økonomifunktion, Logistik og IT.
Indrykket: 
Coop Danmark A/STo HR Udviklingskonsulenter inden for hhv. Onboarding og Kompetenceudvikling (Barselsvikariater)

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for at udvikle organisationer og mennesker? Er du stærk på stakeholder management og kan du sikre fremdrift i opgaver/projekter i en stor og kompleks organisation?

Som Danmarks eneste kundeejede dagligvarevirksomhed skal og vil vi i Coop være dem, der er mest fokuseret på kunderne, og som gør den største positive forskel for dem.

HR Udvikling er en afdeling i Coop Danmark A/S, hvor vi arbejder vi for at skabe en inspirerende og udviklende arbejdsplads for Coops omkring 38.000 medarbejdere på tværs af koncernen.

Vi er et team på 16 dedikerede kollegaer, der arbejder tæt sammen om at udvikle de bedste løsninger indenfor hele HR-paletten; herunder rekruttering, onboarding, employer branding, talent- og kompetenceudvikling, forandringsledelse, uddannelse og lederudvikling.

Indrykket: 
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
G4S Security Services A/S
Projektleder til beregning af sikringsløsninger hos G4S, Kolding eller Albertslund

G4S Security Services A/S

Brænder du for at designe og beregne tekniske sikringsløsninger? Så har vi præcis den stilling du måske går og drømmer om.

Vi har netop fået denne spændende stilling ledig og vi kan derfor tilbyde dig en hverdag, hvor du vil komme til at arbejde bredt og målrettet med design og projektering af store tekniske sikkerhedsløsninger, herunder TVO, ADK og AIA som oftest er koblet op på et IT netværk.

Du vil blive omdrejningspunktet omkring kunden og virksomhedens interesser, og vil få en interessant, udadvendt og spændende stilling, hvor du er med i hele processen fra beregning at tilbud og projektering til aflevering af det færdige system.

G4S Security Services A/S
Coop Danmark A/SProjektudvikler til Østdanmark

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste ejendomsteam?

Coop er i gang med at restrukturere og effektivisere ejendomsfunktionens organisation og processer og har brug for stærke kompetencer.

Om stillingen:

 • Afsøge markedet for nye egnede lokationer til Coop og Brugsforeningerne.
 • Afsøge markedet for flytning eller optimering af Coops eksisterende butikker.
 • Forhandling med grundejere/udlejere om vilkår for udvidelse af Coops butikker

Coop tilbyder en løn der modsvarer erfaring og kvalifikationer. Du får firmabil, pension, sundhedsforsikring, mulighed for at leje feriehuse i Danmark og Europa til favorable priser samt flere rabatordninger. Mulighed for bruttolønsordning samt en attraktiv personalekøbsordning m.m.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Kemp & Lauritzen A/SStudentermedhjælper til Service Desk

Kemp & Lauritzen A/S, Albertlund

Har du interesse og flair for IT? Så er du måske vores kommende studentermedhjælper i Kemp & Lauritzens IT-afdeling.

Kemp & Lauritzen er landets førende teknikvirksomhed med 2700 medarbejdere i hele landet.

I vores Servicedesk har vi travlt, og søger derfor 1-2 studentermedhjælpere, til primært at hjælpe os med klargøring af nyt hardware til vores kollegaer.

Du vil blive en del af et dynamisk team på 4 dygtige IT supportere, samt en teamleder, hvor du i samarbejde med teamet skal sikre professionel klargøring af nyt hardware. Servicedesken har åbent 07.00 – 16.00, men din arbejdstid bliver fleksibel, med mulighed for at arbejde udenfor vores almindelige arbejdstid.