115 job matcher din søgning 115 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lenze A/S
Swedish-speaking Electronics Specialist for inside sales & support

Lenze A/S, Albertslund

Want to offer the latest technology solutions to equipment manufacturers across the Nordics?

Then this might be your next career move. Read more about the job and apply here.

Lenze A/S
Carglass®
Bilrudetekniker - Sjælland, værksted og udkørende

Carglass®

Vi søger bilrudeteknikere på Sjælland, herunder blandt andet en udkørende bilrudetekniker fra Slagelse, som er interesseret i teknik og biler. Stillingen kræver ikke en speciel uddannelse eller mekanikererfaring. Dog er det en fordel, hvis du:

Carglass®
 • har fingrene skruet ordentligt på, dvs. har forståelse og interesse for teknik
 • kan bære mere end en liter mælk – der kan forekomme tunge løft, dog ofte ved hjælp af løfte- og hjælpeværktøjer
 • er serviceminded og kan give vores kunder en god oplevelse
Carglass®
TEMP TEAM A/S HALUATKO KÄYTTÄÄ SUJUVAA SUOMEN KIELTÄSI JÄNNITTÄVÄSSÄ LÄÄKETIETEEN ALALLA?

TEMP TEAM A/S søger for Zimmer Biomet Denmark ApS i Albertslund

Til Zimmer Biomet i Albertslund søges en finsktalende kundeservicemedarbejder, der trives i et travlt miljø med alsidige opgaver samt med gode muligheder for udvikling.

Dine primære opgaver vil være:

 • Behandling af indkomne ordrer
 • Ordreindtastning
 • Ordreopfølgning
 • Lagerstyring
 • Dokumenthåndtering

Du taler finsk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau – begge dele i skrift og tale. Derudover er det en fordel, men ikke et krav, hvis du er velbevandret i det svenske sprog. Har du kendskab til SAP, er det også en fordel.

Coop Danmark A/S IT-løsningsarkitekt der trives i spændet mellem udvikling, implementering og drift

Coop Danmark A/S, Albertslund

Er du knivskarp i at tilegne dig ny viden og omsætte den til holdbare og værdiskabende IT-løsninger, der understøtter forretningens krav og kundernes behov?

I øjeblikket søger vi en løsningsarkitekt, der i samarbejde med 4 kollegaer og en række eksterne leverandører indgår i videreudviklingen af vores IT-platform og er med til at sikre, at produktionssystemerne og den samlede løsning er både stabile og skalerbare. Det kunne sagtens være dig! Især hvis du synes, at det lyder spændende at skulle træde ind i en rolle med en bred kontaktflade og med en høj grad af indflydelse.

Som løsningsarkitekt hos os har du ansvaret for at:

 • Afdække forretningens krav og kundernes behov og omsætte dem til tekniske specifikationer
 • Designe, opbygge og implementere holdbare løsninger og integrationer på tværs af platforme
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Unique Human Capital Associate Commercial Manager

Unique Human Capital søger for Citycon i Albertslund og/eller Køge

Vil du være med til at drifte og drive udviklingen af Citycon Danmark?

Som Associate Commercial Manager hos Citycon vil du, i tæt samarbejde med den danske Commercial Manager, få en yderst central rolle i Citycon Danmark og blive en vigtig del af den samlede værdiskabelse i Citycon.

Du vil i samarbejde med Commercial Manager drifte og drive udviklingen af Citycon Danmark. Herunder får du særligt fokus på drifts-, ejendoms- og formueforvaltningsaktiviteter i centrene. Dette indebærer bl.a. identificering af potentielle lejere, forhandling og lukning af lejekontrakter.

Københavns Vestegns Politi Administrative medarbejdere til Servicecenter

Københavns Vestegns Politi, Albertslund

Har du lyst til at være politikredsens stemme og ansigt udadtil, så har du nu mulighed for at få en spændende hverdag i et af landets travleste politikredse.

Servicecentret varetager alle opgaver vedrørende telefoniske, skriftlige og personlige henvendelser, samt vejledning og rådgivning af borgerne. Derudover har vi en omstilling, som varetager viderestilling fra 114.

Servicecentret har åbent hver dag året rundt og du skal være indforstået med, at der forrettes tjeneste alle ugens dage i tidsrummet kl. 07.00-23.00. Der arbejdes i toholdsskift, og arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge.

Der kan på sigt påregnes nattevagter i tidsrummet fra kl. 23.00 - kl. 07.00 ca. hver 6. weekend.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

G4S Security Services A/S
Kontorelev til spændende og alsidig uddannelse hos G4S

G4S Security Services A/S, Albertslund

Du får en alsidig uddannelse i et spændende forløb med kontorspecialet ”administration”. Uddannelsen er opbygget således, at du lærer de mange og forskelligartede administrative arbejdsopgaver, der er i en stor og moderne servicevirksomhed.

I G4S er det et succeskriterie, at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere, så du er:

 • Serviceminded
 • Ansvarsbevidst
 • Nem at samarbejde med
 • Humoristisk
 • Nysgerrig og arbejdsom
G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
HR-konsulent med fokus på arbejdsmiljø og generelle HR-opgaver

G4S Security Services A/S, Albertslund

Du får en varieret og spændende hverdag med høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen. Er det lige dig? så har vi måske dit drømmejob…?

Du får en afgørende rolle i at drive en del af arbejdsmiljøorganisationen fra vores hovedkontor i Albertslund, ligesom du bliver en vigtig brik i succesfuld løsning af et bredt udpluk af HR-afdelingens andre opgaver.

Der venter en bred palette af spændende opgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for at at drive en velfungerende arbejdsmiljøorganisation, herunder drive projekter med relevans for arbejdsmiljøarbejdet
 • Varetage kontakten til relevante myndigheder i forbindelse med arbejdsmiljø og sikkerhed.
G4S Security Services A/S
Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Coop Danmark A/S HR-forretningspartner

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for HR og har du succes med at bedrive HR, som gør en forskel i forretningen? Har du blik for detaljen samtidig med, at du holder fokus på retningen og målet? Så har vi måske jobbet til dig!

Til support af forretningsområderne på Coop Servicekontor i Albertslund, leder vi efter en HR-forretningspartner, hvor din opgave bliver at supportere forretningen i at realisere strategien og nå målene gennem udvikling af organisationen samt effektiv levering af HR-drifts- og basisydelser.

Vi tilbyder således en stilling, der giver mulighed for at arbejde med HR i et operationelt, taktisk og strategisk perspektiv i en af Danmarks største virksomheder.

Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til styring af el-entrepriser i industrisektoren

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Med base på vores kontor i Albertslund får du en unik mulighed for at blive en del af det hold, der varetager alle vores fastpris- og entreprisesager for virksomhedens infrastrukturkunder.

Kemp & Lauritzen

Typisk vil opgaverne være større reinvesteringer på el-forsyningsnettet til virksomheder og det offentlige samt nybyg- og reinvesteringer af bygningsinstallationer til nøglekunder i Infrastruktursektoren, bl.a. vejdirektoratet, kommuner og de større broforbindelser.

Kemp & Lauritzen A/S
Københavns Vestegns Politi Studentermedhjælper til kommunikationsafdelingen

Københavns Vestegns Politi, Albertslund

Vi søger en kvik studerende og aktiv medspiller med gåpåmod til at støtte os bredt i vores daglige kommunikationsarbejde.

Det drejer sig blandt andet om bistand i vores kommunikation med borgere og presse via sociale medier og hjemmeside, om nyheder og information til vores omkring 850 ansatte, vedligeholdelse og styring af dokumenter på vores intranet samt løbende hjælp til kontorunderstøttende opgaver.

Favner du at producere skarpe historier med tekst, fotos, grafik eller video, og samtidig være tovholder på en systematisk opdatering af indholdsdokumenter på vores intranet?

Kan du jonglere med flere bolde i luften, selv få idéer og spotte kommunikationsbehov, og har du lyst til at arbejde i en afdeling, hvor prioriteterne ofte skifter?

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S