138 job matcher din søgning 138 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 138 resultater.
G4S Security Services A/S
G4S søger ambitiøs og dygtig mødebooker til erhvervsmarkedet, Albertlund

G4S Security Services A/S

Er du en erfaren og dygtig mødebooker, så har du nu muligheden for at skabe resultater i af en af verdens største virksomheder.

Som mødebooker på erhvervssegmentet, indgår du i vores stærke salgsteam, hvor du i din hverdag vil have ansvar for mødebooking hos potentielle kunder i detail-segmentet. Du vil få ansvaret for mødebooking til 3-4 konsulenter, hvor møderne skabes via dialog med fokus på rådgivning omkring sikkerhed og tryghed i virksomhederne.

Du tilbydes en god fast grundløn på kr. 20.000 samt provision og pensionsordning – forventet target-løn ligger omkring kr. 30.000-32.000.

G4S Security Services A/S
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndig til området for sko

Nævnenes Hus

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden og stor praktisk erfaring på området for sko, fx fodboldstøvler, lædersko, selskabssko, designersko og kondisko.

Du skal bistå sekretariatet i konkrete klagesager. Opgaverne består som udgangspunkt i at:

 • Gennemlæse sagens dokumenter.
 • Foretage tekniske undersøgelser af produktet.
 • Formidle undersøgelsernes resultat i en skriftlig udtalelse, som skal være skrevet i et klart og letforståeligt sprog.

Det betyder konkret, at du skal kunne vurdere, hvad fejlen på det pågældende produkt skyldes, herunder om det kan være en materiale- eller konstruktionsfejl, almindeligt brug eller forbrugerens uhensigtsmæssige brug mv.

Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 17. feb. i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
Coop Danmark A/SSEO tekstforfatter (barselsvikar), Coop eCommerce Marketing, Albertslund

Coop Danmark A/S

Digital afdeling hos Coop eCommerce Marketing søger teknisk dygtig og resultatorienteret SEO-tekstforfatter, som kan optimere vores organiske trafik. Så har du lyst til at præge vores digitale aftryk og lære en masse om e-handel i en af landets mest professionelle eCommerce forretninger, så har du her en enestående mulighed.

Som vores SEO-tekstforfatter, vil du være ansvarlig for en del af vores SEO-indsats på tværs af hele Coop.dk Shopping, som er en af landets største webshops med over 15.000 varer. Herunder vil du varetage mange forskellige opgaver, bl.a.:

 • Producere indhold til Coop.dk Shoppings inspirationsunivers
 • Optimere overskrifter på tværs af siden
 • Lave beskrivelse på diverse kategorisider vha. keyword research
 • Være tovholder på forskellige tekniske SEO-forbedringer på siden
 • Overvåge udvikling i diverse nøglesøgeord
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 17. feb. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Kurset er verdens mest komplette samling af agile projektledelsesmetoder og giver dig mulighed for at fokusere på både ledelse og levering, og fungerer med en hvilken som helst etableret fleksibel tilgang.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndig til området for ure

Nævnenes Hus

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden og stor praktisk erfaring på området ure.

Du skal bistå sekretariatet i konkrete klagesager. Opgaverne består som udgangspunkt i at;

 • Gennemlæse sagens dokumenter.
 • Foretage tekniske undersøgelser af produktet.
 • Formidle undersøgelsernes resultat i en skriftlig udtalelse, som skal være skrevet i et klart og letforståeligt sprog.

Det betyder konkret, at du fx skal kunne vurdere, hvad fejlen på det pågældende produkt skyldes, herunder om det kan være en materiale- eller konstruktionsfejl, almindeligt brug eller forbrugerens uhensigtsmæssige brug mv. Du skal kunne vurdere om en reparation er foretager fagmæssigt korrekt, om prisen for reparationen er sædvanlig, og om et givent produkt er egnet til almindeligt eller pænt brug.

Jobindex Kurser
Microsoft ASP.NET MVC 6 – Programmering og webudvikling (start 17. feb. i Århus)

Jobindex Kurser

Få kompetencer, så du kan arbejde professionelt med programmering inden for ASP.NET MVC.

Du bliver undervist i udvikling af webapplikationer i ASP.NET MVC, og du vil derfor har uddybende kendskab til MVC og andre ASP.NET-programmeringsformer efter endt kursus.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med programmering og webudvikling.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur, og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud services samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
ASP.NET web application med HTML5 og CSS3 (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med ASP.NET-programmering og udvikling af webapplikationer, så du kan opnå certificeringen MCSD App Builder.

Du lærer hvordan du anvender JavaScript med CSS3 og HTML5, samt hvordan du bruger ASP.NET MVC-skabeloner til oprettelse og udvikling af nye webapplikationer. Dertil bliver du bl.a. undervist i ASP.NET Web API, WebSockets og design af brugeroplevelsen med henblik på adaptive brugergrænseflader.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med ASP.NET og programmering af webapplikationer.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget meget mere.

Er særligt rettet mod ledige, men alle er velkommen. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Amazon AWS Certified Solutions Architect (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med et AWS-miljø, og hvordan dette kan blive mere effektivt. Som en del af kurset lærer du bl.a. at konfigurere og administrere systemer i Amazon Cloud.

Efter kurset vil du være i stand til at tage beslutninger på baggrund af Amazon Web Services arkitektoniske principper, ligesom du vil have viden om og praktisk erfaring med bl.a. Amazon Machine Images, AWS solutions og serverløs computing og en hel del mere.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med arkitektur og infrastruktur i et AWS-miljø.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Amazon AWS Certified Developer Associate (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med implementering og udvikling af webapplikationer, og få samtidig muligheden for at blive certificeret som AWS Certified Developer Associate.

Du vil bl.a. modtage undervisning i hvordan du arbejder med de udviklingsrammer og -værktøjer som AWS er en del af. Du kommer også omkring arbejdet i et serverløst computing-miljø, hvor du vil få kompetencer inden for Amazon Simple Storage Service (S3), Virtual Machines, Amazon API Gateway, PostgreSQL og meget andet.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. E-learningsskurset henvender sig særligt til dig, der ønsker at arbejde med cloud computing og Amazon Web Services.

Jobindex Kurser
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndig til området for telefoner

Nævnenes Hus

Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus sekretariatsbetjener Forbrugerklagenævnet.

Forbrugerklagenævnet benytter udtalelser fra personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører. Den sagkyndige skal ved undersøgelse af varen vurdere, om varen har den fejl, som forbrugeren klager over, og hvad årsagen til fejlen er eller kan være.

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden på området for telefoner.

Nævnenes Hus har adresse i Viborg i Midtjylland. Da arbejdet som sagkyndig som udgangspunkt udføres hos den sagkyndige, ønsker vi at modtage ansøgninger fra ansøgere fra hele landet.

Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for computere

Nævnenes Hus, Viborg

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden på området for pc’ere, bærbare computere, Apple-computere og tablets.

Du skal bistå sekretariatet i konkrete klagesager. Opgaverne består som udgangspunkt i at:

 • gennemlæse sagens dokumenter
 • foretage tekniske undersøgelser af produktet
 • formidle undersøgelsernes resultat i en skriftlig udtalelse, som skal være skrevet i et klart og letforståeligt sprog

Det betyder konkret, at du ved teknisk fejlfinding fx skal kunne vurdere, hvad fejlen på det pågældende produkt skyldes, herunder om det kan være en materiale- eller konstruktionsfejl, almindeligt brug eller forbrugerens uhensigtsmæssige brug mv.

ALDI DanmarkGraduate i HR

ALDI Danmark, Albertslund

Er du drevet af at skabe resultater gennem mennesker? Og vil du være med, når ALDI fortsat udvikler forretningen og paletten af vores HR-aktiviteter? ALDI leder efter en nyuddannet akademiker som vil:

 • Lære hvad det vil sige at arbejde praktisk nært og forretningsorienteret med HR
 • Få et bredt og dybdegående kendskab til de forskellige HR-discipliner
 • Være med til at (videre)udvikle koncepter og værktøjer, der gør hver dag endnu bedre for ALDIs medarbejdere
 • Arbejde med en bred portefølje af opgaver inden for HR; fra employer branding og rekruttering til uddannelse og kompetenceudvikling.

I stillingen som graduate i ALDI kommer du på en 12 måneders rejse med et 360 graders forløb fyldt med udfordringer, udvikling og spændende arbejdsopgaver.

Som graduate i ALDI sikrer vi dig et stærkt fundament i din fremtidige karriere, hvor du kan sætte flueben ved både operationelle opgaver og udviklingsprojekter.

ALDI DanmarkGraduate i Category Management

ALDI Danmark, Albertslund

ALDI er på en spændende rejse, hvor blandt andet sortimentsudvikling, kunde- og konkurrentanalyse, kampagneplanlægning og kategoriledelse er nogle af nøgleordene inden for det kommercielle team. Teamet dækker over blandt andet indkøb & kategoriledelse, kampagneplanlægning, kvalitet, CSR samt analyse og datasupport.

Vil du være med til at præge og have medindflydelse på ALDIs udvikling? Så læs videre, da vi i ALDI leder efter en nyuddannet akademiker, som vil:

 • Arbejde med kategoriledelse, kampagneplanlægning, dataanalyse og procesoptimering
 • Have fingeren på pulsen omkring dagligvaretrends, så ALDIs sortiment og kampagner afspejler markedets og kundernes behov
 • Arbejde med en bred portefølje af opgaver inden for Category Management teamet; fra analyse og optimering til udvikling af sortiment og kampagner.
Kemp & Lauritzen A/SElektriker til Kraftværk & Industri

Kemp & Lauritzen A/S

Til Kemp & Lauritzen søger vi dygtige elektrikere til vores afdeling Kraftværk & Industri, hvor vi til dagligt er på de sjællandske kraftværker.

Som vores nye kollega vil du blive en del af vores afdeling Kraftværk & Industri, og i samarbejde med dine kollegaer være med til at løse spændende og krævende opgaver inden for Industri og bygningsinstallationer.

Som elektriker i Kraftværk & Industri vil dit fokus og arbejdsopgaver være:

 • Mindre og større serviceopgaver
 • Ændringer af eksisterende installationer.
 • Udførelse af ny-installationer, herunder kabeltræk, opsætning af føringsvej og montage.
ProaktivFysioterapeut

Proaktiv, Albertslund

Har du en positiv personlighed, der får klienter til at lede efter enhver form for undskyldning til at komme og se dig? Er du selvstændig og initiativrig? Er du komfortabel ved at gribe telefonen og snakke med tidligere klienter?

Opgaver:

 • Kommunikere med klienter på en måde, så de komfortabelt kan træffe den rette beslutning omkring det behandlingsforløb, du har foreslået.
 • Sikre at klienterne opnår deres kliniske og sundheds-/livsstilsresultat (Inden for den tidsramme, du har sat)

Hvad Vi Kan Tilbyde Dig:

 • Muligheder for at udvikle dig og vokse i et team, der er meget drevet af værdier og meget kraftigt opfordrer til service, der er skræddersyet den enkles personlighed.
 • Konkurrencedygtig løn med muligheden for at tjene mere og betalte kurser i takt med at vi vokser som et resultat af din indflydelse