116 job matcher din søgning 116 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Avis Budget Group
Digital Check in Agent

Avis Budget Group, Albertslund

Har du lyst til at arbejde med salg af produkter, levere excellent kundeservice og sikre tilbagevendende kunder? Vil du være en del af et verdensomspændende brand? Og vil du være med til at starte en ny afdeling op, som skal hjælpe vores kunder igennem en god digital smart service oplevelse?

Dette er en central rolle, som skal sikre succes af vores nye digitale smart service-initiativ. Forberedelse og hastigheden i servicen er afgørende for at sikre en god kundeoplevelse, og det skal du som Digital Check-in Agent være en del af.

Avis Budget Group
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Brødrene A & O Johansen A/S
Studentermedhjælpere med flair for digital markedsføring søges til AO's onlineunivers

Brødrene A & O Johansen A/S, Albertslund eller Egå

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

Dit arbejdssted vil være på vores hovedkontor i Albertslund eller på vores kontor i Egå. Du vil fra dag ét få stor indflydelse på opgaverne og skal derfor have masser gåpåmod og gode ideer til, hvordan vores webshops, kampagner og SoMe drives og optimeres. Du bliver en del af et dynamisk team, der tænker selvstændigt og hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Brødrene A & O Johansen A/S
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
NEXT Uddannelse København Ejendomshåndværker

NEXT Uddannelse København, Albertslund

Vil du have en nøglefunktion på Københavns største gymnasie- og erhvervsskole i et inspirerende og dynamisk miljø?

Vi skal bruge en ny kollega på Vestskoven Gymnasium i Albertslund. Bygningen, som vi overtog i marts 2020, er nybygget og topmoderne.

Du vil komme til at indgå i det lokale supportteam som fagpersonen, der udfører den daglig drift og vedligeholdelse af bygninger, lokaler og udearealer, med særlig fokus på skolens ressourcer, herunder energiforbrug, samt sikre opfølgning på opgaverne.

G4S Security Services A/S
G4S søger Teknisk Support Repræsentant til Technical Engineering Center, Albertslund

G4S Security Services A/S

Har du god software-, IT forståelse og hands-on erfaring inden for teknisk komplekse systemer? Så er du måske vores nye TSR?

Rollen vil primært være selvstændig vedligeholdelse af vores største kunders OEM hardware og software, licens- og dokumentation håndtering samt yde intern IT-teknisk support til vores montør-stab, hjælpe kunder og andre G4S-organisationer til potentiel optimering og problemhåndtering.

G4S Security Services A/S
BO-VEST
Ejendomsservicetekniker / 1. mand m/k til BO-VEST - 4 Nord

BO-VEST, Albertslund

Hos os får du masser af frisk luft, glade kolleger og afvekslende opgaver. Du bliver en del af et solidt sammenhold og god stemning, hvor vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt.

Som ejendomsservicetekniker/ førstemand har du medansvaret for den daglige udførsel af de arbejdsopgaver, der udøves af driften i forhold til pasning og vedligeholdelse i afdelingerne samt betjening af afdelingernes beboere og håndværkere.

Den ugentlige arbejdstid er i øjeblikket på 37 timer ekskl. frokost, og vi arbejder hen imod en 4 dages arbejdsuge på 30 timer til fuld løn.

BO-VEST
Coop Danmark A/S 365discount søger en dygtig driftskoordinator

Coop Danmark A/S, Albertslund

Kan du holde styr på detaljerne og dine deadlines samt holde humøret højt i en travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i Driftsteamet.

Dine opgaver som koordinator vil bl.a. være

 • Løbende kommunikation og bindeled mellem butikker/salgsorganisation og Servicekontor.
 • Opfølgning på fastlagte KPI’er og målsætninger og support på centrale opfølgningsværktøjer.

Du vil indgå i et dynamisk team med flere kollegaer, der alle lægger vægt på at skabe gode resultater og samtidigt have det sjovt sammen.

Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
VEKS
Controller med fokus på anlægsprojekter

VEKS, Albertslund

Vi mangler en ny medarbejder til at følge op på VEKS’ anlægsprojekter, som vokser både i antal og anlægssum. Som controller får du varierede arbejdsopgaver og tætte samarbejdsrelationer til kollegerne i VEKS. Generelt vægter arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel højt i VEKS: Et af landets største fjernvarmeselskaber, der leverer grøn fjernvarme til 12 sjællandske kommuner og udvider forsyningen.

Se video om VEKS som arbejdsplads

Til en nyoprettet stilling søger VEKS en projekt-controller. Hovedansvarsområdet bliver at styre vores hastigt voksende portefølje af anlægsprojekter, men samtidig også bidrage til og udvikle vores processer og økonomistyring, så vores anlægsprojekter gennemføres økonomisk pålideligt fra start til slut.

VEKS
Netto 1. assistent - Albertslund

Netto

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som 1. assistent finder man dig nemlig overalt i butikken. Her er det dit ansvar, at varehylderne spiller, og at butikken ser præsentabel ud. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os.

Netto Souschef - Albertslund

Netto

I Netto vil vi være kendt for at levere gode kundeoplevelser – og vil du også være med til det, så er denne stilling måske noget for dig?

Som souschef kan du se frem til en masse selvudvikling, karrieremuligheder og ikke mindst fællesskab.

Stillingen er en rigtig god mulighed for at være med i et dagligvareeventyr. Du bliver del af en stærk kultur præget af god energi, engagement og Netto-ånd. Vi har fokus på din personlige udvikling som leder.

Netto Salgsleder - Albertslund

Netto

Tag dine første og vigtigste skridt i retning mod et spændende job eller en lederkarriere – med egne ansvarsområder og hands-on erfaring i, hvordan man styrer en butik. Kunne det friste? Så læs videre.

Som salgsleder indgår du i butikkens drift som en del af lederteamet og hjælper både med at gøre butikken salgsklar og håndtere kunder. Dine ansvarsområder er fx frugt og grønt, spotvarer eller køl og frost. Og du er stedfortræder for butiks- eller souschefen, når de er ude af huset.

Kvickly Delikatesseassistent, Kvickly, Albertslund

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 105 medarbejdere. Vi ligger tæt på offentlig transport, så det er nemt at komme til og fra arbejde. – Vi har brug for dig der kan fortsætte vores massive vækst.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Imerco
Bliv elev hos Imerco i Region Hovedstaden

Imerco

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning, men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev Imerco Silkeborg.

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Imerco
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV