4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Statens Administration

Teamleder til Udvikling af Løn og Regnskabsprocesser

Hjørring

I vores udviklingsafdeling står vi over for en spændende tid med øget fokus på digitalisering og brug af ny såvel som eksisterende teknologi for at understøtte og optimere vores løn- og regnskabsprocesser.

Som teamleder vil du spille en nøglerolle i at navigere teamet gennem denne spændende periode, sikre innovation, og vedligeholde høj kvalitet i vores processer.

Vi tilbyder et engageret og professionelt arbejdsmiljø, hvor trivsel og medarbejderudvikling er i fokus.

Statens Administration

Dygtige personaleledere med blik for driftsledelse søges til kontoret Løn og refusion

Hjørring

Vi søger to teamledere, der kan arbejde videre med opgaver inden for ledelse, driftsstyring og administration. Konkret er der tale om en teamleder til refusionsteamet og en teamleder til et af de tre lønteams.

For begge teamlederstillinger gælder, at du bliver personaleleder med ansvar for ca. 20-25 dygtige medarbejdere, der arbejder med administration og servicering af kunder på enten løn eller refusionsområdet. Vi har en bred arbejdsportefølje, er fagligt ambitiøse og har konstant fokus på at levere effektivt og i høj kvalitet til tiden.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Tværgående konsulent med særlig fokus på folkeskoleområde

Hjørring

Kan du agere proaktivt, samarbejds- og udviklingsorienteret i en tværgående organisation, der arbejder med fokus på at skabe fælles...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV