3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Naturstyrelsen

2 direktionssekretærer (AC) til direktions- og ministerbetjening

Randbøl

Kunne du tænke dig at bruge dine evner som embedsmand og arbejde med vigtige dagsordner inden for natur og klima?

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Leverancestyring, dvs. behandling af sager til minister, departement og/eller direktionen, herunder at sætte retning, kvalitetssikring, koordinering, sparing med direktion og ansvar for overholdelse af frister.
  • Understøtte og fastlægge gode processer omkring sagerne og sagsflow mv.

Stillingen som AC-direktionssekretær kræver en vis fleksibilitet, men der er også mulighed for at indpasse hjemmearbejde mv., ligesom vi prioriterer at planlægge opgaveløsningen, så det er muligt at arbejde på tværs af teamet.

Naturstyrelsen
Naturstyrelsen

HR-team søger en lønsumsansvarlig med viden om økonomi, proces og analyse

Randbøl

Kan du styre Naturstyrelsens lønbevilling effektivt og værdiskabende, og kan du udarbejde skarpe beslutningsoplæg til vores direktion?

I HR har vi blandt andet ansvaret for Naturstyrelsens lønsum, og da en af vores kolleger har fået nyt job, søger vi nu en dygtig og analytisk stærk lønsumsansvarlig, der i tæt samarbejde med HR-partnerne og Økonomiafdelingen får ansvaret for at styre og udmønte Naturstyrelsens lønbevilling, herunder at rådgive direktionen om bedst muligt anvendelse af lønsummen.

Naturstyrelsen
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV