13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Naturstyrelsen

Jurastuderende (stud.jur.)

Randbøl

Naturstyrelsens juridiske kontor søger 1 juridisk studentermedhjælper (stud.jur.), der vil være med til at gøre en indsats for klimaet og værne om vores fælles natur.

Du bliver en del af et dygtigt og engageret team, bestående af 6 jurister og 1 ejendomsjuridisk assistent. Opgaverne er mangeartede, og spænder over mange ejendomsretlige temaer, erstatningsansvar og opgaver af mere offentligretlig og forvaltningsretlig karakter.

Vi prioriterer det gode samarbejde højt, og vi går op i, at det skal være både sjovt, meningsfuldt og udviklende at gå på arbejde.

Naturstyrelsen
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Danepork A/S

Financial Controller

Randbøl

Er du en dygtig Financial Controller, og kan du lide controlling af regnskab og udarbejdelse af løbende rapportering?

Du vil være med til at udarbejde og analysere finansielle rapporter på uge, måned og årsbasis. Du sikrer overholdelse af skatte- og myndighedskrav og deltager i budgetteringen.

Men ikke mindst, vi udvikler os hastigt, og du udvikler dig hermed.

Som medarbejder får du en central rolle i en fødevarevirksomhed med stolte traditioner og stærke ambitioner.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Naturstyrelsen

Vil du være sagsbehandler på de nye naturnationalparker ved Naturstyrelsens hovedkontor?

Randbøl

Som sagsbehandler bliver du en del af naturnationalprojektholdet i enheden Natur og Biodiversitet på Naturstyrelsens hovedkontor, der skal sikre gennemførelsen af 15 naturnationalparker på statsejede arealer.

I stillingen som sagsbehandler på naturnationalparkerne kan du afhængig af kompetencer og ønsker forvente at skulle arbejde med følgende opgaver:

 • Planlægning, koordinering og kvalitetssikring sådan, at vi sikrer, at naturnationalparkerne etableres i den fornødne kvalitet inden for den tid og de rammer, der er givet.
 • Konkret projektkoordinering vedrørende én eller flere af naturnationalparkerne.
 • Myndighedsarbejde knyttet til etablering af naturnationalparkerne.
Naturstyrelsen
Jobindex søger for DA-TEK ApS
Gem
Jobindex

Projektleder til el-teknik – vær med, når vi gearer op til vækst

Randbøl

Vil du være med til at forme ikke bare dit eget job, men give inputs til den retning, vi tager som virksomhed?

Du kan sætte et kæmpe aftryk på, hvordan vi kører vores projekter – og har god mulighed for at udvikle dig i nye retninger gennem jobbet.

– Rasmus Daugaard, direktør

Dine kolleger i marken er en god blanding af elektrikere og automatikteknikere. I hverdagen på kontoret vil du sidde sammen med vores 2 medejere samt 1 administrativ kollega.

Jobindex
Gem
Naturstyrelsen

2 direktionssekretærer (AC) til direktions- og ministerbetjening

Randbøl

Kunne du tænke dig at bruge dine evner som embedsmand og arbejde med vigtige dagsordner inden for natur og klima?

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Leverancestyring, dvs. behandling af sager til minister, departement og/eller direktionen, herunder at sætte retning, kvalitetssikring, koordinering, sparing med direktion og ansvar for overholdelse af frister.
 • Understøtte og fastlægge gode processer omkring sagerne og sagsflow mv.

Stillingen som AC-direktionssekretær kræver en vis fleksibilitet, men der er også mulighed for at indpasse hjemmearbejde mv., ligesom vi prioriterer at planlægge opgaveløsningen, så det er muligt at arbejde på tværs af teamet.

Naturstyrelsen
Gem
DA-TEK ApS

Tekniker til procesindustrien – har du viljen, så har vi vejen

Randbøl

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed med vind i sejlene, hvor du får:

 • en fleksibel hverdag med plads til at planlægge, så der også er tid til fritid?
 • indflydelse på virksomhedens videre udvikling?
 • rig mulighed for at lære nye ting, fx gennem specialisering eller kurser?

I hverdagen er vi både rådgivende og udførende i vores arbejde. Afhængig af netop dine færdigheder kan du derfor gå flere veje i forhold til både opgaver og profil. På den måde går du aldrig død i dit job.

DA-TEK ApS
Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV