5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Social-, Bolig- og Ældreministeriets Afdeling for Socialpolitik søger ambitiøse fuldmægtige

København K

I Social-, Bolig- og Ældreministeriets Kontor for Udsatte Børn og Kontor for Handicap søger vi skarpe og ambitiøse kollegaer, der ønsker at gøre en forskel for nogle af de mest sårbare borgere i vores velfærdssamfund.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af din profil, men du vil blandt andet kunne komme til at arbejde med udarbejdelse af policy-oplæg. Det kan fx være arbejdet med en specialeplan på det højt specialiserede socialområde, sikre hurtigere adgang til hjælp, implementering af Børnene Først, eller initiativer til at sikre en mere værdig indsats til de mest udsatte med komplekse problemer.

Social-, Bolig- og Ældreministeriet
Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Dygtige medarbejdere søges til centrale kontrol- og tilsynsopgaver i Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement

København K

Vi søger nu en eller flere nye medarbejdere til vores tilsynsteam, hvor du blandt andet skal bidrage til at sætte rammer for og drive departementets interne kontrolmiljø samt det risikobaserede tilsyn med ministeriets underliggende institutioner.

Kort sagt vil du få mulighed for at opbygge et højt og bredt fagligt niveau med mange berøringsflader og tværgående indsigt i departementets arbejde. Derfor er det lige så meget din lyst til at prøve kræfter i det centrale maskinrum på et højt prioriteret politisk område, som din eventuelle relevante erfaring, vi er interesserede i.

Social-, Bolig- og Ældreministeriet
Forsvarsministeriet

Vil du være med til at sikre Danmarks bidrag til Ukraines frihedskamp?

København K

Vi søger to civile eller militære sagsbehandlere til Ukraine-teamet i Center for Sikkerhed og Operationer.

I stillingen som sagsbehandler vil du opleve, at vi arbejder med både langsigtede processer såvel som krisehåndtering og aktuelle politiske sager.

Dine arbejdsopgaver kan f. eks. være:

  • Udarbejdelse af materialer samt planlægning og deltagelse i møder og besøg på politisk niveau og i internationale fora.
  • Sikre koordination og prioritering af donationer, humanitær støtte og stabiliseringsprojekter både nationalt og i regi af både NATO og EU.
  • Udarbejde input til regeringssager og øvrig almindelig ministerbetjening.
Forsvarsministeriet
Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Analytisk stærk fuldmægtig eller konsulent til analysekontoret

København K

Kunne du tænke dig at være med til at skabe ny viden på social-, bolig- og ældreområdet? Og kan du bringe dine analytiske kompetencer i spil i en politisk sammenhæng og udarbejde registerbaserede analyser af en høj kvalitet?

Så har Social-, Bolig- og Ældreministeriet en spændende stilling med faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder for dig.

Som medarbejder i analysekontoret vil du primært udarbejde registerbaserede analyser via Danmarks Statistiks forskerordning. Dine analyser vil blive brugt til politikudvikling og politiske beslutningsoplæg, og til eksterne publikationer, der offentliggøres på ministeriets hjemmeside..

Social-, Bolig- og Ældreministeriet
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV