4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Analytisk stærk fuldmægtig eller konsulent til analysekontoret

København K

Kunne du tænke dig at være med til at skabe ny viden på social-, bolig- og ældreområdet? Og kan du bringe dine analytiske kompetencer i spil i en politisk sammenhæng og udarbejde registerbaserede analyser af en høj kvalitet?

Så har Social-, Bolig- og Ældreministeriet en spændende stilling med faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder for dig.

Som medarbejder i analysekontoret vil du primært udarbejde registerbaserede analyser via Danmarks Statistiks forskerordning. Dine analyser vil blive brugt til politikudvikling og politiske beslutningsoplæg, og til eksterne publikationer, der offentliggøres på ministeriets hjemmeside..

Social-, Bolig- og Ældreministeriet
Forsvarsministeriet

Kollega til forligskontoret i Forsvarsministeriets Departement

København K

Vil du være med til at sætte retningen for forsvarsforligets delaftaler? Vil du bidrage til at ruste Danmark til den nye sikkerhedspolitiske situation? Så har du muligheden nu! Vi søger nye kollegaer, som vil arbejde i forligskontoret med fokus på økonomi og analyse i forsvarsforliget.

I forligskontoret arbejder vi med forberedelse af initiativer i det nye forsvarsforlig og planlægning af den efterfølgende implementering. Arbejdsdagen består af både ministerbetjening, regeringssager og koordination af forligsaktiviteter både internt i departementet, på tværs af koncernen og med andre ministerier.

Forsvarsministeriet
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Kontorchef til Minister- og Ledelsessekretariatet i Beskæftigelsesministeriets departement

København K

Vi vil skabe en arbejdsplads og et arbejdsmarked i verdensklasse.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV