918 job matcher din søgning 918 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Epoka A/S Pedel

Epoka A/S, Svenstrup

Siden 1991 har Epoka været en af de markedsledende og er i dag en af de absolut største og førende virksomheder inden for køb og salg af nyt og brugt high-end server-, storage- og netværksudstyr.

Vi søger vi nu en frisk pedel – gerne en senior – 5-6 timer pr. uge. Arbejdsopgaverne er varierende indenfor følgende områder:

 • Forfaldent arbejde
 • Små håndværksmæssige opgaver og reparationer
 • Svinge en kost eller gulvvask
 • Etc.

Vi tilbyder gode kolleger og en uformel omgangstone, opgaver der spænder bredt samt en god kantineordning.

FORCE Technology
Erfaren svejseingeniør til Ålborg, Esbjerg eller Lindø

FORCE Technology

Trives du af et stærkt fagligt miljø, og synes du, at det er spændende at løse kundeopgaver? Så er det måske dig, vi mangler!

Du bliver en del af et erfarent team, der er Danmarks absolut førende indenfor NDT, svejse- og materialeteknologi. Vi har meget travlt på alle områder og ønsker nu at styrke det svejsetekniske område med en stærk profil. Dine arbejdsopgaver vil være at:

 • gennemføre kundeopgaver på det svejsetekniske område
 • rådgive og vejlede indenfor konstruktionsudformning og svejsetekniske problemstillinger i henhold til internationale standarder
 • udarbejde WPQR’er/WPS’er
FORCE Technology
Haugaard Braad Advokatpartnerselskab
Advokat eller erfaren fuldmægtig til offentlig ret med særligt fokus på miljøret

Haugaard Braad Advokatpartnerselskab, Aalborg

Vi har travlt og søger derfor til et spændende og udfordrende job hos HaugaardBraad Advokatfirma i Aalborg en advokat eller erfaren fuldmægtig til tiltrædelse snarest muligt.

Du skal arbejde i en ung og moderne advokatvirksomhed i vækst, hvor uhøjtidelighed og kvalitet er nøgleord. Vi arbejder alene med erhvervsretlige emner, herunder fast ejendom, offentlig ret, entrepriseret, landbrugsforhold, sportsret og generel erhvervsret (M&A, immaterialret etc.). Vi lægger i vores hverdag afgørende vægt på at levere rådgivning på højeste faglige niveau.

Dine arbejdsområder bliver offentlig ret og fortrinsvist miljøret, herunder miljøvurderinger, naturbeskyttelse og miljøbeskyttelse i bred forstand samt planret.

Haugaard Braad Advokatpartnerselskab
DigitalLead
PA/sekretær

DigitalLead, Aarhus eller Aalborg

Motiveres du af at arbejde med mange forskellige administrative opgaver i et ansvarsfuldt job med selvstændige opgaver? Trives du i et uformelt og meget digitalt miljø? Har du et positivt humør og ser muligheder fremfor begrænsninger? Så er du måske vores kommende kollega.

I DigitalLead søger vi en kollega, der kan hjælpe os med administration samt lidt bogføring og løn. Vi er på udkig efter en kollega, der er nysgerrig, initiativrig og serviceminded, og har fokus på at skabe gode relationer – også digitalt, da dine kollegaer arbejder i vores afdelinger i Aarhus, Aalborg, København og Vejle.

DigitalLead
Strauss Industri A/S Værkfører til daghold

Strauss Industri A/S, Svenstrup J

Strauss Industri A/S oplever stor ordretilgang og søger en dygtig medarbejdende værkfører til ansættelse hurtigst muligt.

Du vil fungere som nøgleperson i et team af dygtige produktionsmedarbejdere og kan bevare overblikket samt have sans for detaljen. Du skaber effektiv drift, er kvalitetsbevidst og fleksibel.

Dine opgaver vil bestå i at lede og fordele arbejdsopgaver i produktionen i samarbejde med den øvrige ledelse.

Om dig:

 • Du er uddannet industritekniker eller har anden relevant uddannelse.
 • Du kan lede og fordele arbejdsopgaver.
 • Du har erfaring med CNC-fræsning og CNC-drejning.
Inopower A/S
Teknisk tegner med interesse for projektarbejde

Inopower A/S, Nørresundby

Inopower A/S søger en teknisk tegner til projektarbejde indenfor Power2Heat-området.

Grundet et fortsat stigende aktivitetsniveau søges en teknisk tegner som skal indgå i virksomhedens projektteam.

Som teknisk tegner hos Inopower A/S bliver du en del af et stærkt team bestående af ingeniører, maskinmestre og teknikere, som alle arbejder med elkedel-projekter. Du kommer til at arbejde på både mindre og større projekter i samarbejde med dine kollegaer. Du skal besidde, samt have interesse for tegningsarbejde i programmerne Inventor og AutoCAD (Plant 3D), kvalitetssikring, samt interesse for forfaldende projektarbejde.

Inopower A/S
Gem
Jotun Danmark A/S
Salgskonsulent til Midt-/Nordjylland

Jotun Danmark A/S

Motiveres du af at sælge mærkevarer til nye og eksisterende kunder, og kan du lide at have en afvekslende hverdag, hvor du både gennemfører salg, men også i høj grad er sparringspartner for dine kunder? Hvis du kan kende dig selv i dette, er du måske vores nye kollega i Midt- og Nordjylland.

Vi oplever stor vækst, og derfor ønsker vi at styrke vores salgsteam i området. Her vil du sammen med gode kolleger være ansvarlig for salg af vores brands LADY, DEMIDEKK, JOTAPROFF m.fl. til farvehandlere, byggemarkeder og professionelle malere.

Jotun Danmark A/S
Uni-Food Technic Teamleder til lager

Uni-Food Technic, Svenstrup

Med reference til produktionschefen bliver du en del af en velfunderet internationalt orienteret virksomhed med et stærkt produktprogram og ikke mindst en solid udvikling og vækst.

Du bliver overordnet ansvarlig for vores lager og for opbygning og udvikling af dette. Det er derfor nødvendigt, at du har erfaring med ERP-systemer (eksempelvis Microsoft C5 eller Business Central) og gerne erfaring med implementering af nye systemer.

Du får personaleansvar for et mindre team med 3 engagerede medarbejdere. Dine opgaver omfatter følgende:

 • Ansvarlig for lager, varemodtagelse og forsendelse
 • Ansvarlig for bygning, herunder vedligehold
 • Ansvarlig for bilpark (service, syn og vedligehold)
Professionshøjskolen UCN Studiecoach for unge med særlige behov til Læreruddannelsen

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

Er du en dedikeret relationsskaber med erfaring og interesse indenfor området; unge med særlige behov, er det dig, vi har brug for i en nyoprettet stilling på Læreruddannelsen i Aalborg. Du får en central rolle i at understøtte studerende med særlige behov i at følge uddannelsens aktiviteter.

Som Studiecoach skal du, bl.a. i samarbejde med vores Studiekoordinator, designe, koordinere og afvikle forløb og initiativer, der matcher de studerendes behov. Det kan være at skabe struktur og overblik i hverdagen, yde støtte til praktikforløb, guidning i forhold til sociale studieaktiviteter osv.

Dine opgaver

 • Udvikle og drifte det specialpædagogiske område på Læreruddannelsen
 • Tilbyde individuel støtte til studerende med særlige behov
 • Fastholde og motivere studerende gennem uddannelsen
Vejdirektoratet
Projektleder til planlægningsprojekter på statsvejene

Vejdirektoratet, Aalborg, Middelfart eller Næstved

Har du erfaring med projektledelse, og vil du være med til at realisere vores vision om en sikker, effektiv og grønnere infrastruktur? Så har vi måske jobbet til dig.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Helt konkret skal du være med til at igangsætte og styre planlægningen af mindre vejprojekter i Syddanmark, som imødegår trængselsproblemer og højner trafiksikkerhed.

Projekterne kunne være at planlægge ombygningen af eksisterende kryds for at opnå bedre fremkommelighed og sikkerhed for trafikanterne, eller anlæg af nye cykelstier langs statsvejnettet, hvilket følger i kølvandet på Infrastrukturaftale 2035, der blev vedtaget i år.

Vejdirektoratet
KMD A/S Forretningsspecialist - Opus Økonomi

KMD A/S, Aalborg

Er du klar til at sætte dit præg på fremtidens digitalisering? Vores verden handler om digitalisering af det danske samfund, og vi elsker det! Hvis du deler den samme passion, så kan KMD være stedet, hvor du kan sætte fart på din karriere.

KMD A/S

På forretningsområdet KMD OPUS ERP vil du komme til at arbejde med at flytte grænserne for digitalisering af den offentlige sektor. Du vil møde udfordrende IT- og forretningsproblemer, og du kommer til at arbejde hands-on med at løse problemer, definere nye løsninger og samarbejde med en række interessenter, både internt og eksternt.

Som forretningsspecialist inden for finans får du, i samarbejde med vores kunder, muligheden for at sætte retningen for digitaliseringen af kommunernes økonomisystem.

KMD A/S
Gem
Nordjyllands Trafikselskab
Beslutningsdygtig og ansvarsfuld trafikstyrer

Nordjyllands Trafikselskab, Aalborg

Vil du sikre, at flextrafikken afvikles optimalt til glæde for NT’s kunder og chaufførerne?

Nordjyllands Trafikselskab

Er du kundeorienteret og analytisk stærk, gerne med erfaring som logistikkoordinator, speditør eller lignende? Trives du i en nøgleposition som bindeled mellem kunder, samarbejdspartnere og leverandører? Så er du måske vores nye kollega hos Nordjyllands Trafikselskab.

Som trafikstyrer fungerer du som en flyveleder, der i stedet for at dirigere flytrafikken sikrer, at flextrafikken glider optimalt. Det kræver et køligt overblik, en analytisk tankegang og kreativitet. Positiv kommunikation og samarbejde er helt essentielt i arbejdet, både med kolleger, chauffører og vognmænd, da dette skaber de bedste resultater.

Dansk Industri og Skadeservice Vest ApS
Fugttekniker og projektleder

Dansk Industri og Skadeservice Vest ApS, Nørresundby

Som fugttekniker er dit overordnede ansvar planlægning og udførelse af kundernes skadeserviceopgaver og herunder sørge for en god kommunikation med både skadelidte og forsikringsselskaber. Du er indstillet på at yde en hurtig, effektiv og serviceminded indsats. Du har erfaring med at omfangsbestemme skader, affugtningsmetoder og fugtmåling.

VI TILBYDER

 • Et spændende selvstændigt job
 • En arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder
 • Et højt fagligt niveau
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Aalborg eller København - Revisor med lyst til at styrke sin faglige profil

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Som revisor i Beierholms faglige udviklingsafdeling får du mulighed for at kombinere kundebetjening med deltagelse i faglige udviklingsprojekter. I afdelingen har vi større revisionskunder, hvor du kan udvikle dig fagligt samtidigt med, at du får mulighed for at deltage i faglige udviklingsprojekter.

Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer, at du har kundetække og er god til at rådgive og servicere kunderne, så de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Du er god til at læse dine kunder og finde nye behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Telenor
Salgskonsulenter til Telenors butikker i Aalborg (fuldtid/deltid)

Telenor

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af. Derudover sørger du for en altid salgsklar, flot og indbydende butik.

Telenor
Professionshøjskolen UCN Er du arkitekt/bygningskonstruktør og vil du uddanne fremtidens bygningskonstruktører?

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

På bygningskonstruktøruddannelsen ved UCN er vi ca. 470 studerende og 28 engagerede medarbejdere.

I tæt samspil med erhvervslivet og andre uddannelsesinstitutioner arbejder vi sammen om at uddanne fremtidens bygningskonstruktører. Undervisningen foregår projektorienteret og er opbygget omkring et gruppeprojekt på hvert semester. Desuden har vi løbende gang i en række spændende erhvervsrettede forsknings- og udviklingsprojekter, som har til formål at udvikle både vores og de studerendes viden.

Som led i den fortsatte udvikling af uddannelsen har vi brug for endnu en kompetent underviser med en god faglig ballast og talent for at formilde viden og erfaring videre til studerende.

Gem
Terranor A/S
Til Terranor søger vi et par maskinfører/chauffører til stor fejebil – bopæl i Aalborg-Viborg-Randers-Aarhus området

Terranor A/S

Vi har travlt i vores fejeafdeling, og en af vores chauffører har valgt at gå på pension, så derfor skal vi have tilført ekstra/nye ressourcer. Arbejdet foregår i hele det midt- og nordjyske område. Du har bilen med hjem og starter arbejdsdagen derfra.

Din baggrund er ikke så afgørende, men du skal gerne have erfaring med kørsel med fejebiler, lastbiler, entreprenørmaskiner, arbejdsredskaber eller lign.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være:

 • Fejning af kantsten, cykelsti, fortove
 • Fejning af pladser
 • Fejning efter asfaltfræser
Terranor A/S
Gæstgivergaarden Gandrup A/S Cafemedarbejder søges til Golfcaféen i Hals

Gæstgivergaarden Gandrup A/S

Er du ferm i et køkken og kan du yde den bedste service til vores gæster?

Vi søger en selvstændig cafémedhjælper, der kan stå for både tilberedning og servering af lettere caféretter og take-away, servering af drikkevarer samt forefaldende køkken-, opvask- og caféarbejde. Vi ser gerne, at du har erfaring fra branchen, men det er ikke et must – har du gåpåmod og er lærenem, vil vi gerne lære dig op!

Vi forventer, at du er udadvendt, smilende og selvstændig, da stillingen indbefatter let betjening af gæster og du på de fleste arbejdsdage kommer til at arbejde alene.

Den Sociale Udviklingsfond
Ergoterapeut

Den Sociale Udviklingsfond, Aalborg

Botilbud i Aalborg søger ergoterapeut med særligt sansefokus.

Du er ergoterapeuten, som kender til arbejdet med udsatte mennesker, for eksempel inden for autismespektret. Du ved, hvordan sansestimulering kan understøtte den socialfaglige indsats, og du har erfaring med udarbejdelse af sanseprofiler.

Nikker du til ovenstående, så kan det meget vel tænkes, at det er dig, vi er på udkig efter.

Som vores nye ergoterapeut indgår du på lige fod med dine kolleger, der blandt andet har baggrunde som pædagoger, social- og sundhedsassistenter, lærere m.m. Sammen varetager I opgaver i forbindelse med borgerens dagligdag.

Den Sociale Udviklingsfond
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.