485 job matcher din søgning 485 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 485 resultater.
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Indfri karrieredrømmen som revisor og nyd et balanceret arbejdsliv, Aalborg

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som menneske. De udfordrende opgaver og et veltilrettelagt uddannelsesforløb vil styrke dine faglige kompetencer. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling. I afdelingen holder vi desuden af en frisk omgangstone præget af humor.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Jobindex A/S
Kundeservicemedarbejder med flair for ordrebehandling og reklamationer – 28 timer til kontor i Aalborg

Jobindex A/S søger for Cembrit

Vil du være med til at sikre glade og tilfredse kunder i en succesfuld virksomhed i vækst?

”Når du først er startet her hos os, kan jeg næsten garantere, at du er her i mange år fremover. Vores kultur er præget af, at vi passer godt på hinanden, og hvis vi laver fejl, så vender vi det til nye muligheder og løsninger. Sådan er vi,” fortæller Group Quality Manager Henrik Kristiansen.

Kundeservice, reklamationer og ordrer
Som kundeservicemedarbejder er det dig, der i tæt samspil med dit team håndterer en lang række opgaver inden for kundeservice og reklamation for vores slutbrugere, der typisk er håndværkere og private.

 • Vi forestiller os, at du har omkring 5 års erfaring fra en lignende rolle med kundeservice og reklamationsbehandling.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
GeodatastyrelsenInformationsarkitekt til registre over fast ejendom og ejere

Geodatastyrelsen, Nørresundby

I Geodatastyrelsen søger vi en dygtig informationsarkitekt, som på baggrund af dataerfaring og teknologiforståelse kan arbejde med at få skabt god dataregistrering og datasammenhæng på tværs af myndigheder og vores tre nationale grunddataregistre (Ejerfortegnelsen, Matriklen og Ejendomsbeliggenhedsregistret).

Du vil med reference til funktionslederen fungere som informationsarkitekt i kontorets funktion for forretningsudvikling, hvis hovedopgave er at koordinere og prioritere udviklingen af Geodatastyrelsen tre grunddataregistre. I det arbejde er det centralt med en sammenhængende informationsarkitektur, der kan skabe overblik og spille ind som grundlag for løbende forretningsmæssige prioriteringer og beslutninger.

Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Process Engineering Casting – Blade Manufacturing Specialist

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Aalborg

Our mission is to ensure that our blades are designed for manufacturing, to develop production processes and to be the process knowledge hub for SGRE. We will be doing this by reducing the cost of the blades, the time to marked of our new blades and the risk in our processes.

More precisely you will be responsible for mitigating risks through PFMEA’s and HSE risk assessments, developing prototypes, 0-series- and serial production documentation and instructing our skilled new product introduction blue-collar workers during the prototype- and 0-series phase.

Siemens Gamesa

Your key responsibilities will be:

 • Develop new manufacturing technologies within casting of blades
 • Ensure design for manufacture of new blades
 • Develop and implement new production processes globally
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Storm Group
Velkommen på en læringsrejse – BUILDING YOUR CAREER IN SALES

Storm Group, København, Roskilde, Næstved, Odense, Kolding, Esbjerg, Aarhus, Herning, Viborg og Aalborg

Er du klar til at lære en masse om dig selv, møde nye venner og få værdifulde værktøjer inden for salg og kommunikation? Hos Storm Group kan du skabe de bedste muligheder for dig selv!

Som repræsentant for nogle af landets stærkeste brands møder du deres kunder og introducerer produkter, tilbud eller den gode sag. Vi starter dialogen og motiverer til positive beslutninger. Hos Storm Group arbejder vi med direkte salg – og vi er gode til det! Det kan du også blive!

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Global Equipment Support Specialist

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Aalborg

As our new Global Equipment Support Specialist you will be a part of a 3-person team who works closely together with the equipment design engineers (mechanically and automation), and your practical experience will be taken into consideration.

Siemens Gamesa

When the equipment is ordered, you will take responsibility for follow-up and ongoing communication with the supplier leading to the preliminary test (FAT), supervise the installation and the final test of the equipment (SAT).

Finally, you will formally hand over the equipment to the factory (ToC) after training and documentation.

Besides that, you will participate and drive optimization projects and other relevant ad hoc tasks on already existing production lines.

You can expect 40-50 travel days per year.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Tech Data Denmark ApS
Internal Account Manager

Tech Data Denmark ApS, Nørresundby

Er du teknisk stærk, og motiveres du af af at yde den bedste service og rådgivning med afsæt i kunden? Så har vi det helt rette job til dig.

Tech Data Denmark søger til vores salgsteam i Aalborg en Internal Account Manager, der har lyst til at være en del af en international virksomhed og et engageret team med humoren i orden.

Dine arbejdsopgaver vil variere men vil bl.a. være:

 • Håndtere indgående opkald, behandle ordrer samt besvare kundeforespørgsler samt produktspørgsmål
 • Ansvar for egen kundegruppe med opsøgende salg pr. telefon
 • Være proaktiv og vende forespørgsler til en eventuel salgssituation
Tech Data Denmark ApS
Alm. Brand
Mødekonsulent

Alm. Brand, Aarhus, Odense og Aalborg

Som mødekonsulent i Alm. Brand får du hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende.

Så er du klar til at få nye venner og noget godt på CV’et?

Så grib chancen her.

Alm. Brand
Nordjyske Jernbaner A/S
5 lokomotivførerelever pr. 1-10-2020

Nordjyske Jernbaner A/S, Frederikshavn, Hjørring og Aalborg

Vil du være med til at byde passagerne ”velkommen videre” i Nordjyske Jernbaners tog – så har du nu chancen for at få Nordjyllands måske smukkeste arbejdsplads, hvor du fra førersædet kan opleve naturens pragt og årstidernes skiften.

Kan du se dig selv arbejde på en arbejdsplads med et højt sikkerheds- og serviceniveau, så er jobbet som lokomotivfører hos Nordjyske Jernbaner måske noget for dig. Jobbet er varierende, selvstændigt, og der arbejdes hele året og på alle tider af døgnet.

Uddannelsen til lokomotivfører varer ca. 10 måneder og kombinerer teori og praksis. Den teoretiske del af uddannelsen foregår i Tønder og den praktiske del foregår primært på vores tjenestesteder i Nordjylland.

Nordjyske Jernbaner A/S
Professionshøjskolen UCNProfessionshøjskolen UCN Sundhed søger én adjunkt/lektor og én barselsvikar for adjunkt/lektor til Sygeplejerskeuddannelsen

Professionshøjskolen UCN, Aalborg, Thisted og Hjørring

Vil du være med til at uddanne sygeplejersker og udvikle ny viden til fremtidens sundhedsvæsen? Så vær opmærksom her!

Grundet barselsorlov og intern omrokering er der én fast stilling ledig som adjunkt/lektor ved Sygeplejerskeuddannelsen Aalborg/Thisted samt et barselsvikariat som adjunkt/lektor ved Sygeplejerskeuddannelsen Hjørring.

Begge stillinger er med tiltrædelse pr. 15. august 2020 eller efter aftale. Barselsvikariatet er ansættelse indtil udgangen af juni 2021.

Sygeplejerskeuddannelsen optager hvert år henholdsvis 196 studerende i Aalborg, 36 studerende i Thisted og 135 studerende i Hjørring. Alle tre adresser er karakteriseret ved et tværfagligt miljø med flere andre uddannelser ved UCN.

TECHCOLLEGE
Skolepraktikinstruktør til automatik- og industrioperatøruddannelserne

TECHCOLLEGE, Aalborg

Har du lyst til at oplære elever, der mangler en mester? Vi leder efter en engageret instruktør til vores industrioperatør- og automatikteknikeruddannelser, der vil gå op i at lære sit fag fra sig og skabe en faglig hverdag, der ligger så tæt op ad erhvervslivet som muligt.

I stillingen som skolepraktikinstruktør inden for automatiktekniker- og industrioperatørfaget får du ansvaret for den praktiske og teoretiske instruktion af skolepraktikelever, så skolepraktikopholdet i videst muligt omfang minder om den dagligdag, eleverne møder, når de er i praktik i en virksomhed.

Med til jobbet hører også at varetage den daglige drift af elevernes værksted og de administrative opgaver, der er forbundet med uddannelserne, herunder kontakt til virksomheder i forbindelse med korte praktikforløb for elever m.m.

TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE
2 kontorelever til uddannelsesadministrationen

TECHCOLLEGE, Aalborg

Er en dynamisk hverdag med højt arbejdstempo lige noget for dig? Så kan uddannelsen som kontorelev i uddannelsesadministrationen på TECHCOLLEGE være det helt rigtige valg for dig.

Som kontorelev på TECHCOLLEGE får du en bred uddannelse med store udviklingsmuligheder, der kan være med til at bane vejen for din fremtidige karriere. Uddannelsen er med speciale inden for administration og har en varighed på 2 år inkl. skoleophold.

Dine arbejdsopgaver vil være centreret omkring administration af elever og kursister på skolens erhvervsuddannelser og AMU-kurser, betjening af kunder såvel på mail som ved personlig henvendelse samt diverse ad hoc-opgaver.

TECHCOLLEGE
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Digital økonomimedarbejder, der brænder for lønområdet i de bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Aalborg eller Aarhus

Er du fremtidens løn- og økonomimedarbejder med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Målet i dit arbejde vil være at forenkle vores kunders økonomiske administration, så de får mere tid til at udvikle deres forretning. Din funktion bliver at bidrage med dine ideer og erfaring ift. hvordan vi endnu bedre kan varetage lønservice og bogføring fremadrettet.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Varetage og videreudvikle vores tilgang til lønservice og bogholderi
 • Indberette løn, varetage bogføring og foretage afstemninger, ligesom du formår at fortolke overenskomster mv.
 • Have øje for optimering af processer
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Alm. Brand
Bankrådgiver - med fokus på nye kunder

Alm. Brand, Aalborg

Brænder du for at tale med nye potentielle kunder og ikke mindst lande dem trygt i deres nye bank, så får du her verdens bedste job.

Du og dine kolleger er vores vigtigste redskab i kampen om de nye kunder. Din opgave er derfor også meget klar. Du skal tiltrække flere kunder – og helst kunder, der ser værdien i skræddersyede løsninger hvor vi samler bank, forsikring og pension under et og samme tag.

Du skal:

 • Sikre at du altid har kvalificerede emner i din pipeline – via vores interne og eksterne leverandører og din egen iderigdom
 • Booke møder
 • Planlægge og afvikle møder i filialen, hjemme hos kunderne, på deres arbejdsplads etc. Møderne kan foregå fysisk, på telefonen eller via webmøde
RelateIT A/S
Vil du være vores nye afdelingschef i Aalborg?

RelateIT A/S

RelateIT har netop åbnet et nyt kontor i Aalborg, og derfor har vi brug for en afdelingschef, der kan stå i spidsen for kontorets udvikling.

Som afdelingschef bliver din primære rolle at skabe og senere forme RelateIT's tilstedeværelse i Aalborg, både kommercielt og personalemæssigt. Vi har allerede solide kunderelationer i Aalborg og forventer, at du bygger videre på dette grundlag. Du får dermed en mulighed for at bygge noget op fra bunden med de gode rammer fra en allerede etableret virksomhed i ryggen.

Som medarbejder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor vi gerne slutter en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.

RelateIT A/S
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringshusmedarbejder deltid

Q-Park Operations Denmark A/S, Aalborg

Q-Park Operations Denmark A/S søger parkeringshusmedarbejder til at rengøre og vedligeholde vores parkeringshuse i Aalborg-området samt servicere de kunder, der benytter parkeringshusene. Din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid bliver 20 timer med mulighed for flere timer på sigt.

Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil dog være dagvagter i hverdage. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Som parkeringshusmedarbejder vil du få følgende opgaver:

 • Rengøring og renholdelse af parkeringshuse, herunder vask af trapper, toiletter m.m.
 • Renholdelse af arealer omkring ind- og udkørselsområderne
 • Lettere håndværksmæssige og tekniske opgaver, f.eks. lettere reparation af tekniske anlæg
Viktech P/SPolsktalende back office-medarbejder til rekrutteringsafdeling i Aalborg

Viktech P/S

Har du erfaring med administration, service og support til sælgere? Trives du med et job, hvor du spiller en vigtig rolle og træffer beslutninger for at vi sammen når resultater? Hvor du holder styr på alle detaljerne og sikrer høj kvalitet og service i leverancen og hvor du har en stor kontaktflade primært på telefonen?

Viktech søger en serviceminded, polsktalende administrativ medarbejder til vores kontor i Aalborg, hvor du bliver del af et professionelt og dynamisk hold, som finder de bedste medarbejdere til vores kunder på et presset marked.

Hverdagen vil derudover være præget af at du:

 • er i tæt dialog med vores kørende sælgere som du supportere og samarbejder med
 • håndterer ordrer og sender bekræftelser til kunde og medarbejdere
 • matcher medarbejdere til opgaven, herunder rekruttering og opkald til potentielle kandidater.
Professionshøjskolen UCNVi søger adjunkter/lektorer, der har lyst til at være med til at uddanne vores markedsføringsøkonomer

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

På Eksport- og Markedsføringsuddannelserne søger vi adjunkter/lektorer til markedsføringsøkonomuddannelsen med tiltrædelse 1. august 2020 eller snarest derefter.

Vores kerneopgave er at uddanne markedsføringsøkonomer, og stillingerne vil foruden undervisning og deltagelse i forsknings- og udviklingsarbejde også omfatte tværgående arbejdsfunktioner som projektvejledning, kontakt med de studerende, udarbejdelse af eksamensopgaver samt løbende udvikling af undervisning og uddannelse mv.

Vi lægger særlig vægt på at forbinde vores undervisning til praksis gennem refleksiv praksislæring. Det betyder blandt andet at undervisning, opgaver og projekter altid er relateret til konkrete problemstillinger i og udfordringer for erhvervslivet, og dermed den jobsituation, den studerende kommer ud i.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept