775 job matcher din søgning 775 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Instaservice ApS
Instaservice søger faglærte og ufaglærte tjener til vores kunder

Instaservice ApS

Lige nu søger vi flere tjenere, der kan arbejde sommeren over på travle sommerrestauranter. Derfor søger vi vikarer, der vil være med til at opruste vores vikarkorps i Aalborg, omegn og sommerlandet.

Se video om Instaservice ApS som arbejdsplads

Kan du sætte hak i følgende, er det dig, vi søger:

 • Erfaring fra tidligere tjenerjobs
 • Har et stort servicegen
 • Og ikke mindst smilende
Instaservice ApS
Gem
MG-V Pædagogiske vikarer til opgaver i Aalborg-området

MG-V

Vi har omgående brug for pædagogiske vikarer, som ønsker vagter på bosteder med forskellige målgrupper fra demente, multiple handicappede, udviklingshæmmede, autismespektrum-forstyrrelser samt psykiatriske problemstillinger, og derfor har vi i særdeleshed brug for DIG som vikar.

MG-V tilbyder dig:

 • God løn + pension
 • Fleksible arbejdstider
 • Faglig og personlig udvikling
Inopower A/S
El -projektingeniør

Inopower A/S, Nørresundby

Er du en erfaren el-projekteringsprofil inden for PLC-programmering, tavler og el-installationer, med interesse for Power2Heat/elektrificering?

Som projektingeniør hos Inopower bliver du del af et stærkt team bestående af ingeniører, maskinmestre og teknikere, som alle arbejder med elkedel-projekter med en typisk størrelse mellem 5MW og 200MW.

Du får en grundig oplæring og udbygget dine kompetencer – både inden for teknik og projektstyring. Organisationen er ung og uformel med iværksætterånd.

Inopower A/S
Aalborg Kommune Projektleder til fyrtårnsprojekt for grøn omstilling

Aalborg Kommune

Ønsker du at være en del af Nordjyllands største projekt inden for grøn omstilling, og er du en udadvendt og struktureret projektleder med sans for detaljen? Så er du måske vores nye projektleder.

Som projektleder kommer du primært til at arbejde med fyrtårnsprojektet CO2Vision, som er langt det største af vores nuværende projekter.

Som projektleder får du en betydelig rolle i at sikre en velfungerende fremdrift på fyrtårnsprojektet CO2Vision, herunder at:

 • Sparre med, guide og vejlede projektets mange private og offentlige interessenter
 • Videreudvikle projektresultaterne og skabe nye test og demonstrationsprojekter i hele Nordjylland
Thiele A/S
Dygtig salgsassistent søges til vores butik i Aalborg Storcenter

Thiele A/S

Til vores travle butik i Aalborg Storcenter søger vi en dygtig salgsassistent, der kan arbejde selvstændigt og som interesserer sig for mode og kvalitet.

Selvom hverdagen er travl, skal du holde af at ‘forkæle’ kunderne med en ekstra god service, og naturligvis have flair for og lyst til at sælge højprofilerede varer.

Da vi er markedsførende inden for brillestels- og solbrille-brands med mærker som f.eks. Armani, Tom Ford, Gucci, Mulberry og Ray-Ban, er det vigtigt, at du synes det er udfordrende at sælge og rådgive omkring mode og kvalitet. Derudover vil der være en række administrative daglige opgaver, der skal løftes.

Vi kan tilbyde et attraktivt arbejdsmiljø i en flot butik.

Thiele A/S
Erenfred Pedersen A/S
Økonomichef

Erenfred Pedersen A/S, Aalborg

Har du driftsmæssig forretningsforståelse, med udvikling for øje, og kan du bidrage til at gøre økonomifunktionen til en aktiv og værdifuld spiller i både den daglige drift og i fremtiden?

Som vores fremtidige økonomichef tilbydes du en attraktiv stilling, hvor du som en del af ledergruppen vil få indflydelse på både det operationelle og strategiske niveau i forhold til virksomhedens ønskede udvikling.

Med det samlede ansvar for økonomifunktionen vil du komme til at bidrage til både den daglige drift samt forretningsstrategien gennem optimering af processer, således at dette understøtter og øger professionalisering i forhold til vækst og udvikling.

Erenfred Pedersen A/S
Industriprint A/S
Produktionschef til ambitiøs, serigrafisk virksomhed

Industriprint A/S, Nørresundby

Brænder du for at gå forrest og vise vejen for driften i en produktion? Motiveres du af at udvikle medarbejdere?

Industriprint leverer skilte, overlays, udskårne tekster og klistermærker i stor skala til en bred portefølje af virksomheder i Nordeuropa.

Selvom virksomheden er mere end 60 år gammel, råder vi over et opdateret produktionsapparat, der, foruden den højeste standard i serigrafisk tryk, omfatter f.eks. digital rammefremstilling, ink-jet produktion, robotter og forskellige typer af mekanisk bearbejdning. Industriprint er ISO 9001- og 14001-certificeret. Vi tager ansvar for miljøet og vores fælles fremtid.

Industriprint A/S
Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Gem
Jyske Forsikring
Forsikringsrådgiver til vores samarbejde med Jyske Bank – område Aalborg og Randers

Jyske Forsikring

Er du en målrettet og dygtig Forsikringsrådgiver? Banker dit hjerte for salg?

Dine arbejdsopgaver

 • Drive samarbejdet med den lokale ledelse og bankrådgiverne.
 • Afholdelse af kundemøder leveret af banken og opfølgning på disse.
 • Være proaktiv i banken i forhold til at din kalender bliver fyldt op med gode kvalitetsmøder.

Vi kan tilbyde dig gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse samt en attraktiv lønpakke med fast løn og præstationsafhængig bonusordning, kørselsgodtgørelse, pensionsordning og medarbejderfordele.

Jyske Forsikring
Bladt Industries A/S
Project HSE Manager

Bladt Industries A/S, Aalborg eller Lindø

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling

Som Project HSE Manager kommer du til at spille en vigtig rolle i at sikre, at vores projekter har sundhed, sikkerhed og miljø som topprioritet i alle faser af projekterne.

Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Bladt Industries A/S
Jobindex
IT-supporter til konsulenthus med vokseværk

Jobindex søger for Bone Consult A/S i Aalborg

Kunne du tænke dig at være en del af en Gazellevirksomhed, der både står stærkt i markedet, og som giver dig masser af medindflydelse?

Så læs med her!

Hos Bone Consult har du fri om aftenen og i weekenden – og du får rig mulighed for at påtage dig mere ansvar i takt med, at du vokser i rollen.

Jobindex
IT Relation A/S
IT-infrastrukturkonsulent - få frihed og udvikling (næsten) uden grænser

IT Relation A/S, Herning, Viby J, Kolding, Aalborg SØ eller København Ø

Vil du kunne brede din faglighed ud og dykke ned i lige den teknologi, du har lyst til? Og samtidig have en hverdag, hvor du har stor frihed til at vælge, hvor og hvornår du arbejder?

Se video om IT Relation A/S som arbejdsplads

Så hører vi gerne fra dig, uanset om du er i starten af karrieren eller har solid erfaring. Vi kan nemlig garantere, at du bliver udfordret på den gode måde.

”Det er de færreste virksomheder, der kan tilbyde så forskellige kunder, som vi kan, og mulighed for at få fingrene ned i nærmest al teknologi,” siger Team Manager Michael Mendgaard Sørensen.

IT Relation A/S
Sensu A/S Cloud Solution Specialist

Sensu A/S søger for it's IT i Aalborg

it's IT har mere end 30 års erfaring i at levere topprofessionelle IT-løsninger til SMV-markedet i Danmark. Det indebærer alt fra vedligeholdelse og support, overvågning, sikring af IT-drift, og ikke mindst hosting og drift af klassisk Microsoft cloud og server-infrastruktur.

it's IT er kendetegnet ved en høj medarbejderanciennitet, stærk kultur og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og ikke mindst sammenholdet.

it's IT leder lige nu efter en Cloud Solution Specialist, der kan arbejde tæt sammen med teamet, men også på tværs af virksomheden. Som en del af et erfarent og velfungerende team, bliver du ansvarlig for at designe, implementere og drifte løsninger indenfor såvel Cloud- som generel Microsoft IT-infrastruktur

North Flying A/S Flytekniker

North Flying A/S, Nørresundby

Til vores flyværksted i Aalborg Lufthavn søger vi en uddannet flytekniker, gerne med typecheck på typerne Metro 23, Citation III/VII og King Air, ikke et krav, og/eller tilsvarende erfaring på turboprop/-jet.

Jobbet er et spændende fuldtidsjob i en virksomhed i god udvikling. Du vil blive en del af et dygtigt og professionelt team af flyteknikere i vores Part-145-godkendte værksted i Aalborg Lufthavn, der hovedsageligt er beskæftiget med vedligeholdelse af vor egen flyflåde.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer, hvor omgangstonen er uformel, og hvor der er plads til humor
 • Et udfordrende og afvekslende job i et dynamisk miljø hvor ikke to dage er ens
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
Alm. Brand Group
Kunderådgivere til Ålborg

Alm. Brand Group

Brænder du for give vores kunder de bedste kundeoplevelser?

Vi søger kolleger, der ønsker at levere de bedste oplevelser til vores kunder i alle indgående kald. For os er det vigtigt, at du har viljen til at lykkes og ikke giver slip.

Du vil få en attraktiv fast grundløn, gode vilkår samt bonusordning og en rigtig fin arbejdsgiverbetalt pensionsordning.

Alm. Brand Group
Gem
betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

XL-BYG
Salgsassistent til Byggecenter hos XL-BYG Tømmergaarden Hals

XL-BYG, Hals

Det vigtigste er, at du brænder for kundekontakt og motiveres af salg og kundeservice. Og så er det er en fordel, hvis du har erfaring fra detailbranchen. Resten skal vi nok lære dig.

Vi er sammen om at skabe succes, og derfor er det afgørende, at du både som sælger og kollega kommer med stor motivation og engagement. Du har dit eget ansvarsområde, men samtidig er det vigtigt, at du ønsker at bidrage til fællesskabet, hvor vi hjælper hinanden og lykkes som et team.

Du vil opleve et spændende og afvekslende job, med stor fleksibilitet og mulighed for at planlægge og sætte præg på din arbejdsdag.

XL-BYG
Telenor Videograf og editor til Channel Communication

Telenor, Aalborg

Lækkert hair light, 1/8 mist i en matte box og perfekte hudtoner – er det ord der tænder ild i din nørdede side? Og kan du allerede nu se det færdige resultat på nethinden, når du kombinerer udstyret med et fedt koncept, et stykke god kommunikation og en professionel post-production? Så er det dig vi leder efter!

”Som vores nye videograf får det bedste af begge verdner – du bliver en del af en veletableret organisation fyldt med Fantastiske forbindelse, samtidig får du både rammerne og kreativt spillerum til at lave professionelle videoproduktioner målrettet alle vores dygtige medarbejderne i Telenors kanaler.” - Dan Dencker Frederiksen, Manager.

Verdo
”Brænder” du for at være vores nye tekniker til service- og idriftsætning af biomassefyrede kedler

Verdo, Storvorde

Vil du være med til at sikre en mere bæredygtig energiproduktion i Danmark, så har du muligheden nu.

Se video om Verdo som arbejdsplads

Dit hovedområde vil være kunder med biomassefyrede kedler i Danmark. Det nuværende område vil blive suppleret med kunder i Europa, og dette vil dermed blive dit arbejdsterritorie.

Du vil komme til at stå for kontakten til kunden, herunder inspektion af anlæggene, planlægning, udførsel og rapportering af serviceopgaver.

Verdo
Telenor Performance Specialist til Telenors eksterne salgskanal Greenmind

Telenor, København eller Aalborg

Bliver du motiveret af at tænke på, hvad fysiske butikker kan gøre for kundeoplevelsen? Som Performance Specialist vil du understøtte og arbejde med fremtidens koncepter for kompetence- og medarbejderudvikling. Dette omfavner alt lige fra personligt salg, undervisning, træning, og ikke mindst udvikling af andre, alt sammen målrettet vores samarbejde med Greenmind. Interesseret?

Som Performance Specialist får du en central rolle i at introducere dem til Telenors produktportefølje gennem træningsmateriale udarbejdet af vores Training & Development-afdeling med fokus på performance og salgsfremmende aktiviteter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV