769 job matcher din søgning 769 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danish Crane Building A/SFinancial Controller

Danish Crane Building A/S, Nibe

Ønsker du et job i en international mindre virksomhed med højt til loftet, hvor du kommer til at arbejde med et bredt spekter af økonomiske discipliner, er du måske den, vi søger til vores nyoprettede stilling som Financial Controller.

Du får mulighed for selv at forme jobbet i samarbejde med økonomichefen, som du refererer til, og bliver selvstændig ansvarlig for:

 • Løbende opfølgning på budgetter og forecast på udvalgte forretningsområder
 • Debitorstyring, inkl. kreditforsikring
 • Rapportering til offentlige myndigheder i ind- og udland (moms, intrastat, m.v.)
 • Vedligeholdelse af anlægskartotek
 • Lager - lagerkørsler, afstemning af varelagre, m.v.
 • Vedligeholdelse af stamdata, herunder procedureudarbejdelse og -opfølgning
FairPart A/SAdministrationschef med økonomisk baggrund og et højt drive søges til PlusPart og FairPart

FairPart A/S, Aalborg

Kan du lide at styre og håndtere administrative opgaver og udarbejde økonomiske beregninger, har vi jobbet til dig.

FairPart er en nyetableret ejendomsvirksomhed, der formidler boligudlejningsejendomme til investorer. PlusPart er en moderne konsulentvirksomhed, der vægter kvalitet, service og partnerskaber højt. Vi er forankret i Aalborg. Vi er ambitiøse, har en uformel tone og værdsætter et stærkt samspil og modspil. Vi er 2 indehavere, har 5 studiemedhjælpere tilknyttet, og du bliver den første fastansatte.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

 • Ansvarlig for selskabsadministrationen og styring heraf
 • Overordnet ansvarlig og udførende ift. at ejendomsadministrationen fungerer optimalt
 • Udarbejde økonomiske beregninger for projekter og løbende ajourføre dem
Trackunit A/S
Head of pricing

Trackunit A/S, Copenhagen, Kolding, Aalborg or remotely

Through the past two decades, Trackunit has been pushing digitalization within the construction industry. Today, Trackunit is not only a leading IoT provider but a thought leader within Construction setting the agenda for the entire industry. By continuously challenging the status quo, Trackunit is determined to eliminate downtime. The question is: Are you in?

As our new Head of Pricing, your responsibility is to quantify and illustrate the value we deliver to our customers and tie value and price together.

Trackunit A/S

What you’ll do:

 • Creating a new dedicated pricing function
 • Define pricing strategy and goals across product and commercial teams
 • Design and establish an effective pricing governance structure
Trackunit A/S
Bayern AutoGroup
Værkstedschef

Bayern AutoGroup, Aalborg

Bring dit skarpe overblik og dine lederevner i spil og vær med til at sikre og udvikle den daglige drift på værkstedet hos Bayern AutoGroup Aalborg. Brænder du for god kundeservice og det stærke samarbejde, så er her en god mulighed for dig.

Hos Bayern AutoGroup Aalborg søger vi en værkstedschef, som vil med på holdet i vores dynamiske bilhus. Vi er en autoriseret forhandler og serviceværksted for BMW og MINI, og vores nye værkstedschef vil indgå i en del af ledelsen, hvor du refererer direkte til filialdirektøren.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift af værkstedet, hvor du får personaleansvar for 15 medarbejdere. Du skal sikre høj kvalitet i processerne i værkstedsdriften med fokus på professionel kunderådgivning samt høj kvalitet, kundetilfredshed og effektivitet. Ligeledes skal du være med til at sikre et godt samarbejde på tværs af huset.

Larsen HRDesigner

Larsen HR søger for Wieben Design A/S i Aalborg

Wieben Design A/S i Nordjylland søger en passioneret og selvstændig designer, som ønsker at investere i og være en del af en spændende og kreativ branche.

Du vil få en spændende hverdag med mange forskellige opgaver i processen – dine primære opgaver vil bl.a. være at:

 • Designe udstillingsstande
 • Udarbejde det grafiske på messevæggene
 • Agere kontaktperson til messecentrene i hele verden

Din kreativitet er den røde tråd hele vejen igennem, både når det kræver løsninger med fokus på detaljer, men også i din imødekommende og konstruktive dialog med kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

CuriaCategory Manager

Curia recruiting on behalf of GomSpace in Aalborg

Would you like to join a company of skilled, ambitious colleagues who value not only professionalism but also a great collegiate atmosphere? Then join GomSpace Purchasing team as a Category Manager located in Aalborg.

GomSpace is focusing on increased quality in all aspects of the products which also includes suppliers. New products and parts, improved processes and increased focus on supplier handling leads to higher load in the procurement department. To meet the improvements mentioned, one additional team member is needed in the Procurement and Logistics department.

The new employee will focus on the mechanical parts and work closely with both our mechanical engineers and the suppliers for these parts.

Dekra Equipment & Services A/S
Bilsagkyndig Aalborg

Dekra Equipment & Services A/S

DEKRA Bilsyn har forrygende travlt og har brug for en Bilsagkyndig til Aalborg

”Vi leder efter en selvstændig kollega, som sætter en ære i at levere den rette kvalitet og service i sit arbejde" - fortæller Lasse, DEKRA Bilsyn.

Vi søger en dygtig og pligtopfyldende bilsagkyndig, der har lyst til at drive vores synshal i Aalborg som syner alle køretøjer. DEKRA Bilsyn har i dag 51 synshaller - og flere kommer til. De drives alle som selvstændige enheder.

DEKRA Bilsyn er en servicevirksomhed med fagligt meget dygtige bilsagkyndige, der kender balancen mellem at give kunden en god behandling og samtidig levere et stykke fagligt korrekt arbejde.

Dekra Equipment & Services A/S
Rituals
Assisterende butikschef – Aalborg Storcenter

Rituals

Du spiller en vigtig rolle i at sikre, at vores kunder har en behagelig og afslappende tid hos os. Ved at tilbyde te, besvare spørgsmål om vores produkter og introducere dem til vandøen giver du dem en meningsfuld oplevelse med et personligt præg.

Som Assisterende Butikschef informerer du vores kunder om produkterne og Rituals filosofi. Du hjælper med visse kvalitets- og administrative processer i butikken og for at udvikle din viden får du grunduddannelse gennem Rituals Academy. Du er også ansvarlig for opgaver i butikschefens fravær, f.eks. Du rapporterer til butikschefen, som er din mentor, som hjælper dig med din udvikling.

Rituals er en voksende innovativ virksomhed, hvor vi lægger vægt på, at både vores kunder og medarbejdere får en god oplevelse. Det gør vi ved altid at søge efter autentiske mennesker, der ønsker at vokse.

Rituals
Trackunit A/S
Customer Success Executive for the DACH Market

Trackunit A/S, Aalborg

Through the past two decades, Trackunit has been pushing digitalization within construction. Today, Trackunit is not only a leading IoT provider but a thought leader within a construction setting the agenda for the entire industry. By continuously challenging the status quo, Trackunit is determined to eliminate downtime. The question is: Are you in?

Trackunit A/S

Your responsibilities:

 • Working and collaborating with 5-10 customers within the Enterprise segments to create value-driven output so the customer can realize their business goals through Trackunit.
 • Develop a strong partnership with high-end customer stakeholders, channel partners, and executive sponsors to drive product adoption and mitigate risk to renewal.
Trackunit A/S
Dekra Equipment & Services A/S
Spændende elevstilling til vækstvirksomhed.

Dekra Equipment & Services A/S, Nørresundby

Er du gjort af det rigtige stof? DEKRA Danmark tilbyder en super spændende elevstilling, hvor du med garanti vil blive udfordret fagligt som personligt. Du får et bredt indblik i og indflydelse på alle dele af forretningen, når du starter i din første stilling i kundeservice.

Vi forventer, at du er fokuseret, samtidigt med at du har en naturlig nysgerrighed og interesse for de mange aspekter af en virksomheds drift.

Indledningsvist får du oplæring i alle de daglige opgaver, der forekommer i vores kundeservice – og administrationsafdeling. Du kan som udgangspunkt forvente følgende opgaver i din elevtid, jf. bekendtgørelsen:

 • Kontakt med eksterne kunder, såsom kommuner, A-kasser og virksomheder.
 • Administration af kommende, igangværende og afsluttede kurser.
 • Bestilling af prøver samt indrapportering af prøveresultater.
Dekra Equipment & Services A/S
Skatteankestyrelsen
Sagsbehandlere til Vurderingsafdelingen i Skatteankestyrelsen, Aalborg

Skatteankestyrelsen

Har du lyst til at arbejde med klagesager inden for ejendomsvurdering? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø, hvor der er stor fleksibilitet og tillid i opgaveløsningen? Så er du måske én af de nye medarbejdere, vi søger.

I Skatteankestyrelsens 15. og 16. kontor behandler vi primært sager vedrørende ejendomsvurdering, og vi søger netop nu nye kolleger til vores kontorer. Vi behandler sager af varierende kompleksitet, og du vil derfor få opgaver, der afspejler dine kompetencer, og kompleksiteten vil øges i takt med din faglige udvikling.

Som sagsbehandler får du selvstændigt ansvar for din egen sagsportefølje og en unik mulighed for at fordybe dig i et særligt juridisk fagområde. Du vil blandt andet få ansvar for:

 • at sikre oplysning af sagerne
 • at være i dialog med klagere og repræsentanter
 • udarbejde udkast til afgørelser
Unique Human CapitalSenior Research Consultant

Unique Human Capital, Aarhus eller Aalborg

Nysgerrig og forretningsorienteret searcher med smil og godt humør

Unique Human Capital løser opgaver inden for Executive Search samt Search & Selection i alle brancher. Vi har nogle fantastiske kunder, og vi har rigtig travlt med mange komplekse search opgaver på højt specialiseret niveau. Derfor søger vi to erfarne Senior Research Consultants til vores search-afdeling, som vil være med til at fortsætte vores positive udvikling.

Som Senior Research Consultant hos os er det din fornemmeste opgave at drive en effektiv og kvalitativ search-proces fra opstartsmødet med kunden, udarbejdelse af materiale og search-strategi, til identifikation, kontakt og kompetenceafdækning af potentielle kandidater, screening og testinterview, referencetagning og løbende dialog med kunden.

Beritech Manufacturing A/SSvejser til manuel- og robotsvejsning

Beritech Manufacturing A/S, Aalborg

Beritech Manufacturing A/S er en hurtigt vækstende virksomhed på forkant med udviklingen i branchen. Derfor søger vi en svejser med praktisk erfaring, og stor interesse for at arbejde med høj kvalitet og præcision.

Du vil blive en del af en professionel svejseafdeling, med erfarne certificerede smede, der løser svejseopgaver i de fleste materialer - som enkeltstående ydelse, eller som en del af en totalløsning. Svejseopgaver løses manuelt eller med to af de mest avancerede svejserobotter på markedet.

Vi søger en svejser, der skal være med til at videreudvikle og vækste virksomheden. Vi forestiller os, at du har kombineret din uddannelse med nogle års praktisk erfaring fra lignende produktion. Vi har en meget kort gennemløbstiden, hvorfor struktur og overblik for at nå de korte deadlines ligeledes er afgørende.

FOGH NISSEN ManagementKonstruktionsingeniør

FOGH NISSEN Management søger for EKJ Rådgivende Ingeniører i Aalborg

Karrierestilling - Aalborg – kraftig vækst og udvikling veletableret rådgivningsvirksomhed - særdeles godt arbejdsmiljø

Hos EKJ i Aalborg har vi forrygende travlt, og vi har mange spændende projekter i gang, og på vej ind. Vi søger derfor en ambitiøs og stærk konstruktionsingeniør, der har lyst til at være med til at videreudvikle EKJ i Aalborg. Du bliver en del af et særdeles velfungerende team med rigtig god stemning på kontoret og med gode udviklingsmuligheder for den enkelte.

Vi søger en fagligt stærk konstruktionsingeniør, der med den rette kombination af engagement, viden og erfaring kan være med til at udvikle og styrke vores kontor.

Arbejdspladsen vil primært være på vores kontor i Aalborg, hvor du bliver tilknyttet et tværfagligt team af projektledere, der løfter i samlet flok, når vi udarbejder tilbud og løser aktuelle projekter.

Trackunit A/S
Senior Director Channel Partnership

Trackunit A/S, Copenhagen, Kolding, or Aalborg

Trackunit is looking for a highly strategic Senior Director Channel Partnership - preferably with a strong track record in B2B SaaS to take our global growth to the next level. The ideal candidate will have a passion for growing revenue through partnerships, enabling new business opportunities, building a team, and more importantly, love to create results through others and collaborate to deliver growth.

Trackunit A/S

As Senior Director Channel Partnership you will lead the daily operations and start the journey to build a channel partnership function in Trackunit. You will report to our CMO and be a part of the Marketing & Customer Excellence leadership team. The scope is global and with a strong focus on building a truly global growth engine that drives and accelerates our purpose to eliminate downtime.

Trackunit A/S
KMD A/SManagement Consultant with focus on Data Science & AI

KMD A/S, Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense

Jobbet er en unik mulighed for at kombinere IT og forretningsforståelse med et personligt drive for at gøre en forskel. Du vil arbejde med data fra et af KMD’s vigtigste produkter KMD OPUS ERP, som er bygget på en SAP-platform og din vigtigste opgave bliver at skabe værdi for kunderne ved at udvikle, effektivisere og rådgive om KMD’s løsninger. KMD A/S

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • At udvikle og kode modeller på toppen af KMD’s mangeartede IT-systemer i samarbejde med dine kollegaer
 • Du vil kunne arbejde inden for områderne; Finance, Payroll og Fraud.
KMD A/S
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hejmdal Privathospital A/SVil du bruge dit arbejdsliv på at gøre en forskel?

Hejmdal Privathospital A/S, Frederiksberg og Aalborg

På Hejmdal Privathospital brænder vi for at hjælpe mennesker med psykiatriske udfordringer. Vi får flere og flere opgaver i hele landet, så der er også brug for dig.

Lige nu er vi på udkig efter en speciallæge i voksenpsykiatri til Frederiksberg, og en børne- og ungdomspsykiatrisk speciallæge til Aalborg.

Du er:

 • Speciallæge i psykiatri.
 • Fagligt dygtig og god til at skabe relationer til både patienter og kollegaer.
 • Interesseret i et arbejdsliv med mere patientkontakt og mindre administration.
CuriaRegional Category Manager, kemi

Curia søger på vegne af Berner i Nørresundby

Vil du indgå i et skandinavisk team med kompetente og erfarne kollegaer, hvor du har eget produktkategoriansvar?

Du får ansvaret for en del af Berners produktkategoriportefølje, hvilket hovedsageligt består af værktøj, kemi, befæstelse, skære-, bore-, slibe- og saveprodukter samt personlige værnemidler. Dit ansvarsområde bliver kemi.

Dine hovedopgaver er:

 • Positionering af produktkategorierne iht. Berner Gruppens produktstrategi
 • Markedsovervågning inden for produktudvikling, primære kundesegmenter og lovgivning
 • Administration af produktinformation til bl.a. webshop og katalogmaterialer
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: