266 job matcher din søgning 266 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TX Logistik A/S Dispatcher/customer service to an international transport company in Padborg (m/f/d)

TX Logistik A/S

TX Logistik is looking for a new colleague for customer service and transport coordination (m/f/d). You will be the company's face towards the customers, who mainly are large international freight forwarding companies. Are you the one we are looking for?

You will be the company's face towards the customers, handle the daily customer contact and ensure the best possible transport coordination. At the same time, you are the link between customer and production, where you help to ensure a good degree of utilization on our intermodal rail lines.

You will be employed in a financially sound company with the opportunity for personal development. You will be part of a proactive company, gain good colleagues and help move cargo from road to rail (benefitting the environment).

Elvstrøm Sails A/S
Lager- og logistikmedarbejder med truckkørekort

Elvstrøm Sails A/S, Aabenraa

Har du det personlige drive, der skal til for at indgå i en central rolle som lager- og logistikmedarbejder hos én af Europas største sejlproducenter? Så er jobbet som lager- og logistikmedarbejder hos Elvstrøm Sails A/S i Aabenraa måske noget for dig!

Du får en alsidig hverdag, der kræver, at du har lyst til at servicere og arbejde tæt sammen med alle afdelinger – og ikke mindst engagere dig i de løbende optimeringer af lagerfunktionen.

Jobbet

 • Pakning, udlevering og forsendelse af varer, herunder læsning/losning af lastbiler med truck
 • Speditørkontakt (bookning, fortoldninger samt indhentning af priser)
 • Kundehenvendelser (vedrørende konkrete forsendelser)
Elvstrøm Sails A/S
Sønderjysk Forsikring Kunderådgiver med fokus på salg

Sønderjysk Forsikring, Aabenraa og Odense

Brænder du for at rådgive og servicere privatkunder? Og kan du samtidig være salgsorienteret, opsøgende og udadvendt? Så er du måske den kunderådgiver, vi står og mangler til vores kundecenter i Aabenraa og Odense.

Primære arbejdsopgaver som kunderådgiver

 • Kompetent og professionel rådgivning, behovsafdækning og salg af forsikringer til private kunder, via telefon, online og pr. mail.
 • Understøtte og gennemføre en kompetent kunde- og sagshåndtering, herunder udarbejdelse af tilbud, rekvirering af taksator, håndtering af EDI-panthaver og restance.
 • Bidrage til fastholdelse af vores nuværende privatkunder, gennem god service og rådgivning.
 • Mersalg, ved at være nysgerrig på kundens behov.
Sydbank
Formuemedarbejder til Sydbank i Aabenraa

Sydbank

Brænder du for gode kundeoplevelser og service? Og motiveres du af at levere høj kvalitet i sagsbehandling og kundekontakten?

Vi søger en engageret og serviceminded kollega, som er stærk på administration af bankens kundevendte ydelser inden for formue, skat og pension og sætter en ære i at være tæt på kunderne og yde service – hurtigt og effektivt. Du skal derfor selvstændigt kunne løse administrative opgaver inden for områderne.

Vores relation til kunderne bygger på professionalisme og tillid, så vi stiller store krav til os selv hver dag. Du skal være i stand til at etablere et smidigt samarbejde med bankens øvrige specialfunktioner. De er vigtige medspillere for os, så vi kan øge vores markedsposition og fastholde vores kunder.

Sydbank
Sydbank
Private Banking-medarbejder til Private Banking i Sønderjylland

Sydbank, Aabenraa

Bliver du motiveret af at arbejde med mange forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag? Møder du kunder og kolleger med et smil og med indstillingen ”Hvad kan jeg gøre for dig”?

Så håber vi, du er vores nye, kompetente Private Banking-medarbejder, der skal være backup for vores dygtige rådgivere indenfor Private Banking og investering. Som Private Banking-medarbejder skal du være afdelingens serviceorienterede blæksprutte med følgende opgaver:

 • administrativ backup og sagsbehandler for primært for PB rådgiverne sekundært for investeringsrådgiverne
 • håndtere udvalgte sagsflow indenfor områderne daglig økonomi, bolig, pension og kredit
Sydbank
DHL Freight
Bliv Speditørelev

DHL Freight, Padborg

I DHL Freight søger vi løbende elever med specialet ”Spedition og shipping” eller "Logistik Assistent". Vi lægger vægt på at give dig den bedst mulige uddannelse, en bred erfaring samt et stærkt netværk. Alle vores elever får en bred indsigt i vores virksomhed, jobbet som speditør samt logistikken inden for landevejstransport i Europa.

Som Speditørelev/Logistik Assistent i DHL Freight, vil du blandt andet beskæftige dig med:

 • Kontakt til kunder, vognmænd og chauffører
 • Administration af import-, export- og tolddokumenter
 • Optimering af biler og trailere – omkostningsstyring
 • Disponering af biler, herunder køb og salg af transporter
DHL Freight
Fleggaard Leasing A/S Økonomielev med højt servicegen og flair for tal

Fleggaard Leasing A/S, Padborg

Motiveres du af at arbejde med regnskab og økonomi, og ønsker du at kickstarte din karriere med en 2-årig elevuddannelse i Sønderjyllands største leasingselskab?

Som økonomielev hos Fleggaard Leasing vil du få en god start på din karriere inden for bogholderi. Vi garanterer en alsidig og afvekslingsrig elevtid, hvor opgaverne spænder bredt. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Daglige bogholderiopgaver, både debitor-, kreditor- og finansbogholderi
 • Opgaver i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab
 • Opgaver omkring skat, moms og afgifter
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Engsig Børnehave
Pædagog

Engsig Børnehave, Aabenraa

Engsig Børnehave søger pr. 1. september 2022 en pædagog til en fast stilling. Denne er som udgangspunkt på 35 timer ugentligt, med mulighed for individuel tilpasning.

Engsig Børnehave er en privat børnehave, som har overenskomst med BUPL og en gennemsnitlig normering på 63 børn pr. måned. Vi har skoven i vores baghave og har gode rammer ude såvel som indendørs.

Vi vægter et tæt samarbejde med forældrene samt trivsel blandt børn, forældre og personale meget højt. Vi ønsker en hverdag, hvor der er tid til det enkelte barn, masser af leg og latter og et højt fagligt niveau. Vi er et meget åbent hus, hvor børnene kan lege på tværs af stuerne, og alle, både børn og personale, kender alle.

Engsig Børnehave
Gem
If Forsikringscenter Har du overvejet et salgsjob? … eller et karriereskift med nye muligheder?

If Forsikringscenter, Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg

Du har mulighed for at få måske verdens bedste salgsjob med rigtig gode indtjeningsmuligheder – og så er du selv med til at planlægge din arbejdsdag. Vi står for uddannelse, både i opstart og på sigt, og vi har god erfaring med at udvikle nye og bestående talenter.

Du får ansvar for at sælge og rådgive om forsikringer til privatkunder, så derfor består hovedparten af dit job i at besøge vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så derfor kan du koncentrere dig om at:

 • Planlægge dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Dangaard Udadvendt salgselev eller trainee/juniorsælger til det tyske marked søges

Dangaard, Padborg

Tyskland kalder! Vi har varerne. Kunderne er der. Nogle kender vi allerede – andre venter kun på at få kontakt med os! Men vi mangler DIG til at skabe kontakten, opbygge relationerne og sikre salget.

Dangaard søger en udadvendt person, som brænder for at sælge, så alle parter er tilfredse. Vores motto er; ”grow with the best – or be left with the rest”.

Dangaard giver dig nu muligheden for at få nogle fantastiske kolleger, som brænder for deres arbejde. Du bliver tilknyttet et team af fire sælgere og to koordinatorer, hvor vi arbejder med salg til bl.a. retailkæder, webshops og mindre grossistvirksomheder i Tyskland.

Vi har et positivt arbejdsmiljø, hvor din hverdag vil være præget af en stor kontaktflade både internt og eksternt. The Sky Is The Limit – hvis du har drive og er villig til at tage fat.

føtex Salgsassistentelev til Food/Nonfood - Aabenraa

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Dangaard Ambitiøs indkøbselev med internationale muligheder søges til Dangaard – en del af Fleggaard

Dangaard, Padborg

Brænder du for at få en indkøbsuddannelse i en international handelsvirksomhed, hvor der er fart over feltet og samtidig masser af plads til at have det sjovt? Er du den udadvendte type, som elsker at gøre en god handel? Så er du måske vores nye indkøbselev.

I Dangaard kommer du til at handle med stærke mærkevarer indenfor bl.a. smartphones, spillekonsoller, TV, køkkenmaskiner og computere.

Du kommer til at arbejde med alle aspekter af indkøbsprocessen og får gennem direkte dialog mulighed for at opbygge samarbejdsrelationer til vores leverandører i hele Europa. Derudover er der mulighed for at en del af din elevtid foregår i udlandet (enten London eller Warszawa) ved en af vores afdelinger.

TEMP TEAM A/S Kundeorienteret og selvstændig bogholder

TEMP TEAM A/S søger for Intension i Aabenraa

Brænder du for alsidige og selvstændige opgaver inden for bogholderi? Søger du samtidig nye jobmuligheder, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje?

Vi søger for vores kunde Intension A/S en selvstændig og engageret bogholder, som trives i en hverdag med mange bolde i luften, og som gerne vil arbejde med flere forskellige bogholderiopgaver for vores kunder.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt, effektivt og struktureret, da du vil komme til at styre din egen tid og aftaler med kunderne – både hvad angår opgaver, tilrettelæggelse og udførelse. Du får kunder inden for et bredt spektrum. Lige fra tandlæge til tømrer.

For din egen kundeportefølje får du ansvaret for følgende opgaver:

 • Finans-, debitor- og kreditorbogføring i forskellige bogføringssystemer
 • Udarbejdelse af afstemninger til bogføringen
 • Indberetning af moms og lønsumsafgift til SKAT
Egsgaard HR
Salgskonsulent til projektsalg af større sikringsløsninger

Egsgaard HR søger for Telesikring A/S i Esbjerg, Nørresundby eller Rødekro

Er du drevet af at skabe tryghed gennem projektsalg af integrerede sikringsløsninger af høj kompleksitet? Vil du være vores ansigt udadtil i kontakten med vores kunder, som tæller nogle af de største og mest spændende danske og udenlandske virksomheder? Og er du klar på at bidrage til at styrke vores markedsposition i vest. Så er det dig, vi leder efter til at varetage stillingen som vores nye salgskonsulent.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Opsøgende projektsalg til nye kunder
 • Efterfølgende vedligeholdelse af eksisterende kunderelationer
 • Opdrive og kvalificere nye udbudssager via netværk af entreprenører og udbudsportaler
Sydbank
Regnskabsanalytiker til Aabenraa

Sydbank

Motiveres du af at arbejde med tal og analysere regnskaber? Er du samtidig omhyggelig og har fokus på kvalitet? Så er du måske vores kommende kollega i Sydbanks centrale regnskabsanalyseafdeling i Aabenraa.

Regnskabsanalyse beskæftiger i øjeblikket 17 medarbejdere, og vi arbejder med regnskabsanalyser af bankens erhvervskunder. Vi sikrer, at analyserne udarbejdes på et kvalitativt højt niveau i overensstemmelse med bankens forretningsgange. Opgaverne løses i tæt samarbejde med bankens kundevendte områder.

Din vigtigste opgave bliver at udarbejde regnskabsanalyser for bankens afdelinger inden for primært mellemstore erhverv. En anden vigtig opgave i jobbet er at være sparringspartner for bankens centrale kreditchefer i regnskabsmæssige forhold og for bankens rådgivere og andre kolleger, som har spørgsmål til regnskabsanalyser.

Sydbank
Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS