167 job matcher din søgning 167 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 167 resultater.
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

ALDI DanmarkUngarbejder Tinglev

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud.

Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
EY
Praktikant - Finansbachelor (august-december 2021), Aabenraa

EY

Hos EY har du muligheden for at opbygge enestående erfaringer. Vi giver dig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi, du bliver omgivet af high-performing teams og vi giver dig den globale rækkevidde, mangfoldighed og inkluderende kultur, som du har brug for, for at opdage dit fulde potentiale.

Som praktikant hos EY får du en dedikeret praktikpartner og en praktikplan, som overordnet guideline til din praktikperiode. Vi er også åbne over for en gensidig sparring og inspiration til dit projekt, så du får mulighed for at arbejde med en opgave, der tager udgangspunkt i en virkelig forretningsmæssig problemstilling fra branchen.

EY
Indrykket: 
Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Würth Danmark A/S
Salestrainee Sønderjylland/Åbenrå-Sønderborg

Würth Danmark A/S, Kolding, Aabenraa eller Sønderborg

Har du ambitioner om at blive Danmarks dygtigste B2B-sælger – så er salgstrainee-uddannelsen hos Würth din vej til stjernerne!

Würth Danmark A/S Som salgstrainee hos Würth bydes du allerede fra første dag velkommen i vores dynamiske salgsorganisation. Din primære opgave bliver, at udvikle eksisterende kunderelationer samt skabe nye, og sælge vores kvalitetsprodukter og enestående koncepter til vores kunder. Vores kunder findes i stort set alle brancher men primært inden for håndværk, vedligehold og industri.

I denne unikke stilling vil du hurtigt opbygge gode relationer til både kolleger og kunder. Vi sørger selvfølgelig for, at du får et stort produkt- og forretningskendskab som sikrer, at du lykkes i dit job.

Würth Danmark A/S
Indrykket: 
Aabenraa SognOrganist - til Sct. Jørgens Kirke i Aabenraa Sogn

Aabenraa Sogn

Aabenraa Sogn er et stort bysogn med et varieret og aktivt kirkeliv med både tradition og fornyelse samt teologisk bredde. Vi har tre kirker, kirkegård og kirkegårdskapel. Der er i alt tre organister, og sognet har pigekor, børnekor, voksenkor samt danske og tyske kirkesangere.

Sct. Jørgens Kirke er Sognets ”lille” kirke, men med et rigt kirke-, kultur- og musikliv. Der er knyttet to præster til kirken.

Der er ved kirken et særdeles velfungerende pigekor, som holder ugentlige prøver og som medvirker ved alle gudstjenester og kirkelige handlinger i kirken, og der er herudover et rigt musik- og koncertliv.

Organisten løser følgende opgaver:

 • Spiller ved højmesser og gudstjenester samt ved kirkelige handlinger.
 • Leder og udvikler pigekoret herunder planlægge koncertrejser med koret.
 • Leder Korforskolen.
Sønderjysk ForsikringDigital marketingmedarbejder med fokus på websites og SEO/adwords

Sønderjysk Forsikring, Aabenraa

Brænder du for at drive og udvikle digitale marketingplatforme? Er du lidt af en CMS-haj? Og kan du udvikle og optimere den samlede tilstedeværelse på Google, alt sammen for at øge synlighed, trafik og konverteringer?

Som digital marketingmedarbejder skal du bidrage til at styrke vores brand, øge synligheden, skaffe leads til salg og sikre en høj kundeloyalitet. Du bliver en del af et team på 3 medarbejdere, der samlet spænder bredt og arbejder med mange forskellige opgaver – med fokus på at udvikle os digitalt.

Din primære opgave bliver at opretholde, optimere og udvikle vores 2 websites. Dermed skal du sikre vejen til salgsleads, og at vi får en krog i alle besøgende. Du skal opbygge og optimere vores SEO og kvalitetssikre vores adwords-set-up.

Indrykket: 
Børnehuset Evigglad ApSVi søger en pædagog

Børnehuset Evigglad ApS, Aabenraa

Børnehuset Evigglad søger en pædagog på 32 timer fra d. 1/3-2021 til vores børnehave. Arbejdstiden ligger varierende indenfor åbningstiden 06-18.

Børnehuset Evigglad er normeret til 72 børn, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Børnehuset ligger tæt på Aabenraa Sygehus med gode busforbindelser og gode muligheder for tur ud af huset. Vi benytter gerne skov og vores store legeplads til udfoldelser. Vores køkken tilbereder mad til både vuggestue og børnehave.

Dette kan vi tilbyde:

 • en arbejdsplads der vægter høj faglighed
 • en arbejdsplads med skønne børn og kollegaer, hvor forskellighed er en styrke
 • en stilling som pædagog, hvor du er indstillet på at arbejde i hele huset
Brdr. Bonnichsen ElProjektleder søges til el-virksomhed i høj vækst

Brdr. Bonnichsen El, Bolderslev

Hos Brdr. Bonnichsen El søger vi lige nu en engageret kollega, der har lyst til at indgå i den daglige ledelse, og som brænder for el-tekniske løsninger.

I stillingen som projektleder kommer du til at varetage en blækspruttefunktion, hvor du har ansvaret for mange forskellige spændende opgaver.

Derudover kan du se frem til arbejdsdage med følgende opgaver:

 • Projektledelse på opgaver inden for private, industri-, erhvervs- og landbrugskunder
 • Udførelse af småopgaver ”i marken” når der er travlt
 • Håndtering af økonomistyring på projekter samt udarbejdelse af tilbud til kunder
OX-ON A/SDebitorbogholder – Barselsvikariat

OX-ON A/S, Aabenraa

Du er skarp på debitorpleje og har en konstruktiv tilgang til vores kunder baseret på dialog, tålmodighed og vedholdenhed. Vi har brug for dig til at holde styr på vores tilgodehavender, da vores dygtige debitorbogholder er i lykkelige omstændigheder og derfor har andet at se til i en periode.

Vi kan garantere en varieret hverdag med stor frihed under ansvar samt indflydelse på egne opgaver, hvor gode ideer er velkomne, og opgaverne er mangeartede. Du vil få en stor kontaktflade med kunder og internt i hele huset og skal derfor naturligt kunne begå dig i organisationen, samt via dialog, vedholdenhed og tålmodighed sikre rettidig betaling fra vores kunder.

Opgaverne vil bl.a. være:

 • Kreditvurdering og kreditforsikring
 • Bogføring/afstemning af bank
 • Udsendelse af rykkere/kontoudtog og opfølgning herpå
SALUS Boligadministration A.m.b.aTeamleder til sekretariat med kommunikationsbaggrund

SALUS Boligadministration A.m.b.a, Aabenraa

Vi ønsker at forbedre vores kommunikationsindsats både internt i organisationen, til vores beboere og omverdenen. Vi søger derfor en teamleder med kommunikationsbaggrund, til at hjælpe os.

Udover at løfte kommunikationsopgaver, omfatter stillingen også administrative opgaver i vores sekretariat samt ledelsesansvaret for tre medarbejdere i sekretariat og telefonreception.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte følgende:

 • Løbende implementering og tilpasning af fælles kommunikationsstrategi for SALUS og medlemsorganisationer.
 • Social Media Management med det formål, at udbrede kendskabet til SALUS via sociale medier (LinkedIn, Facebook m.v.).
 • Opdatering og udvikling af vores hjemmeside.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Sydbank
Forretningsudvikler til Sydbank Erhverv, Aabenraa

Sydbank

Brænder du for udvikling af finansielle produkter, koncepter og værktøjer til erhvervskunder- og rådgivere? Vil du være en del af Danmarks Erhvervsbank?

Vi tilbyder et spændende og udviklende job som forretningsudvikler, hvor du er med til at påvirke udviklingen af fremtidens produktpalette og arbejdsgange indenfor rådgivning af erhvervskunder. Samtidig vil du få et selvstændigt ansvar for styring og koordinering af projekter.

Din fornemmeste opgave bliver at udvikle og implementere produkter, koncepter og værktøjer, som understøtter bankens ambition om at være virksomhedens foretrukne finansielle partner. Dine opgaver bliver at:

 • Analysere udviklingsmuligheder til udarbejdelse af beslutningsoplæg
 • Udvikle samt drive værktøjer, koncepter og produkter
 • Agere vidensperson samt deltage i udviklingsprojekter
Sydbank
LandboSydØkonomisupport til Virksomhedsøkonomi

LandboSyd, Aabenraa eller Odense

Arbejder du struktureret, og er du en stærk teamplayer?

Med tiltrædelse snarest muligt søger vi en struktureret og serviceminded økonomisupport til Virksomhedsøkonomi. Du skal brænde for at arbejde med tal og servicere både kunder og kollegaer.

Som en del af et stærkt fagligt virksomhedsøkonomi-team, vil du få en central rolle med support indenfor driftsøkonomiske opgaver.

Dine opgaver vil blandt andet være

 • udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning
 • udarbejdelse af analyser og driftsøkonomiske beregninger
 • supportere rådgiverne med div. analyser og beregninger
Indrykket: 
LandboSydVirksomhedsøkonom

LandboSyd, Aabenraa eller Odense

Vil du være en del af et stærkt rådgivningsteam?

Til at indgå i et kompetent og engageret rådgivningsteam søger vi snarest muligt en struktureret, fokuseret og detaljeorienteret virksomhedsøkonom, der motiveres af at arbejde med tal og af at yde en kompetent rådgivning og god service til kunden.

Som virksomhedsøkonom vil dit primære ansvarsområde være driftsøkonomisk rådgivning af vores landbrugskunder samt at fastholde, udvikle og udvide din egen kundeportefølje.

Dine opgaver vil blandt andet være

 • Budget og budgetopfølgning
 • Driftsøkonomisk rådgivning på ejendomsniveau
 • Rådgivning om etablering, investering og finansiering
Indrykket: 
Sydbank
Erhvervsanalytiker til Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Sydbank, Aabenraa

Sydbank søger en selvstændig og erfaren analytiker, der skal være med til at styrke Sydbanks position som Danmarks Erhvervsbank. Du bliver en central vidensperson i Sydbank inden for små og mellemstore virksomheder (SMV-segmentet). Målet er, at du bliver Sydbanks skarpe medieprofil, der er en anerkendt ekspert inden for feltet.

Du skal udarbejde analyser og være tæt på udviklingen i dansk erhvervsliv. Du skal brænde for at formidle resultaterne af dine analyser og dit indgående kendskab til virksomhederne. Du kommer selv med forslag til emner og events, der kan sætte fokus på SMV-segmentet.

Du vil få en bred berøringsflade internt i banken, ligesom du også skal opsøge relevante netværk og relationer, der har fokus på små og mellemstore virksomheder i Danmark. Deltagelse i møder med vores erhvervskunder vil også være en del af jobbet.

Sydbank
ILVA
Serviceminded fuldtidssælger til boligtilbehør

ILVA, Aabenraa

Kan du se fordelene ved et job, hvor du:

 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

Så har vi måske jobbet til dig! Hos ILVA i Aabenraa er vi lige nu på udkig efter en serviceminded fuldtidssælger til vores boligtilbehørsafdeling. Arbejdstiden følger butikkens åbningstider og inkluderer derfor også weekendarbejde ca. hver anden weekend. Stillingen er et barselsvikariat, og er derfor tidsbegrænset.

ILVA
Indrykket: