218 job matcher din søgning 218 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Schmitz Cargobull Danmark A/S
Selvstændig transportkøletekniker

Schmitz Cargobull Danmark A/S, Padborg

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service? Og har du stor erfaring med transportkølemaskiner?

Du bliver en del af et spændende og alsidigt arbejdsmiljø i en af Europas førende producenter af transportmateriel, hvor du vil få berøring med hele forretningen. Du har mulighed for at gøre karriere i en international koncern, hvor du vil blive en del af et team, som er fokuseret på service og udvikling.

Opgaverne løftes i fællesskab, hvor alle bidrager med viden og løsninger. Vi har masser af humor og teamspirit, også når det går stærkt. Derfor vil du få god mulighed for at videreudvikle dine personlige såvel som faglige kvalifikationer.

Schmitz Cargobull Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
First Camp Danmark A/SRegionschef Danmark

First Camp Danmark A/S, Kruså, Otterup Bogense eller Rømø

Vi vokser videre og søger nu en selvkørende og løsningsfokuseret Regionschef for Danmark.

Du bor med fordel centralt i Danmark, da du kommer til at besøge destinationerne på Fyn, Frigård og Lakolk/Rømø hyppigt

Arbejdsopgaver:
 • Du har ansvaret for at sikre et effektivt personale, ansættelser og gennemføre en klar planlægning og beregning af løbende personaleomkostninger.
 • Du har ansvaret for at drive og videreudvikle konceptet sammen med de konceptansvarlige i First Camp, samtidig med at du i sidste ende har ansvaret for at sikre, at de alle implementeres og følges i din region. First Camp har klare koncepter f.eks. indenfor: Butik, Sæsonstrategi, Bistro, Kabinestrategi, Sikkerhed, Planlægning, Åbningstider, Rutiner og meget mere, som har til formål at forenkle og strømline vores drift. Vi kalder vores måde at arbejde på First Way of Operations.
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
A/S Peder Nielsen BeslagfabrikJuniorkonsulent

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik

Der er fuldt tryk på hos PN, og derfor ønsker vi at udvide vores salgsteam med 2 juniorkonsulenter. Som juniorkonsulent skal du besøge og servicere vores mange kunder på Sjælland eller Fyn og Sønderjylland. Vi forventer, at du medvirker aktivt til fastholdelse og udbygning af vores kundeportefølje samt synlighed i dit distrikt.

Måske er du udlært i et byggemarked, værktøjsmagasin eller trælast og har nu drømmen om at prøve kræfter med livet på landevejen. Du er resultat- og løsningsorienteret og motiveres af tilfredse kunder. Du arbejder selvstændigt og struktureret. Som en åben og udadvendt person kommunikerer du godt med alle, og din evne til at lytte hjælper dig til at afkode kundens behov. At opsøgende salg ofte kræver en ekstra indsats, er for dig naturligt.

Øland Ventilation A/SMedarbejder til produktionen

Øland Ventilation A/S, Aabenraa

Er du god til at tage fat? Har du flair for godt håndværk? Er du mødestabil og kan indgå i et team? Så kunne dette job være en god mulighed for dig.

Som medarbejder i produktionen hos Øland, er det vigtigt at du er mødestabil og kan indgå i et team. Når du starter i produktionen, vil du blive ført igennem et ”on-boarding program” på 4 uger, hvor du blandt andet vil få en grundig introduktion til de maskiner du skal anvende. Derfor er det ingen betingelse at du har relevant erfaring, men selvfølgelig en fordel for dig. Det vigtigste for os er, at du har gåpåmod, kan samarbejde, og er en stabil arbejdskraft.

Abena
Kvalitetsassistent til ABENA Logistik

Abena, Aabenraa

Har du interesse for kvalitetssikring, standarder og optimering? Så er du måske vores nye kvalitetsassistent til en nyetableret kvalitetsafdeling.

I ABENA Logistik er vi i en rivende udvikling med optimering af vores processer for at imødekomme nutidens udvikling, efterspørgsel fra kunder samt optimering på tværs af organisationen. Generelt har vi gang i en enorm udvikling og ombygning – så ingen dage er ens, og nye opgaver opstår løbende.

Du motiveres af en konstant udvikling med spændende opgaver, som du følger til dørs. Den nye kvalitetsafdeling vil udover dig bestå af en kvalitetsleder, som du vil referere til. Sammen har I ansvaret for, at ABENA Logistik sikrer en kontinuerlig kvalitetskontrol af produkter, processer, ISO-standarder og lovgivninger.

Abena
Abena Produktion A/S
Produktchef

Abena Produktion A/S, Aabenraa

En af vores dygtige produktchefer har søgt nye udfordringer udenfor Abena, og vi søger derfor en afløser hurtigst muligt. Så har du indkøbsmæssig erfaring og lyst til at være en del af et stærkt team med engagerede og kompetente kollegaer, hvor tingene går stærkt og ikke to dage er ens, så er det måske dig, der skal være vores nye Produktchef!

Du vil arbejde tæt sammen med vores salgsgruppe for læger, kundeservice og compliance. Derfor vægtes gode kommunikations- og samarbejdsevner højt.

Du bliver bl.a. ansvarlig for:

 • Leverandørudvælgelse og -udvikling
 • Udvikling af vores lægesortiment
 • Sikre, at sortiment lever op til gældende lovgivning
Abena Produktion A/S
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Salgs- og kundeserviceelev

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Padborg

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Jobbet er delt mellem salg og værkstedsservice, og du vil således blive oplært inden for salgsadministrative opgaver, herunder support af vores sælgere samt de administrative opgaver på værkstedskontoret, hhv. kundebetjening.

Som salgselev hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Handelselev salg, brancheretning Auto.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 8-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
eurodan-huseSoMe- og marketingmedarbejder

eurodan-huse, Rødekro

Hos eurodan-huse har vi en vision om at være danskernes foretrukne byggefirma. Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. Vil du være en del af teamet?

Vi søger en profil med personligt drive, der trives med at arbejde bredt inden for marketing, kommunikation og sociale medier. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Ansvar for SoMe. Herunder udvikling og produktion af content til de sociale medier samt øvrige marketingkampagner
 • Opsøge og formidle kundecases

Du har fingeren på pulsen, er en dygtig tekstforfatter og sætter en ære i at udvikle og producere inspirerende indhold. Du arbejder derudover med et kommercielt mindset og har fokus på den gode kundeoplevelse.

Abena
Sales Manager Assistant med en Junior Key Account Manager i maven

Abena, Aabenraa

Du supporterer på fornemste vis vores Area Sales Manager og værdsætter den personlige relation til vores kunder og servicerer dem til topkarakter. Du drømmer om på sigt at få en mere sælgende rolle med din egen kundeportefølje.

Aktuelt leder vi efter en Sales Manager Assistant til vores team. Du vil i samarbejde med teamet være vores kunders trygge klippe, som proaktivt søger dialogen og ved, hvad god kundeservice er. Vi arbejder hen imod, at du i jobbet med tiden udvikler dig til Junior Key Account Manager med dine egne kunder, når du har den energi og den ballast, der skal til.

Du løser opgaver, hvor du blandt andet…

 • assisterer ASM med diverse opgaver, f.eks. forsendelse af vareprøver, udarbejdelse af statistikker og planlægning af kundebesøg i huset
 • afstemmer kundehenvendelser med ASM og efterfølgende følger dem til dørs
 • supporterer kunder med viden, priser etc., når de skal deltage i udbud.
Abena
Land & Fritid
Butikselev til Land & Fritid Rødekro

Land & Fritid

Vi søger lige nu en engageret og ansvarsbevidst butikselev til vores Land & Fritid butik i Rødekro. Her kan du se frem til at blive en af et energisk team på 5 personer, der arbejder tæt sammen og løfter i flok.

I jobbet som butikselev får du en alsidig hverdag med varierende opgaver. Du vil hurtigt blive inddraget i stort set alle forretningsgange og opgaver i butikken, ligesom du vil komme til arbejde med alle vores produkter fra hele vores sortiment.

Du bliver en aktiv del af driften i butikken. Som en naturlig del af det at være butikselev bliver det bl.a. også din opgave at gøre kassen op, indtaste varebestillinger, fylde varer op samt udføre andre butiksrelevante opgaver.

ALDI Danmark1. assistent - Tinglev

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Marius Pedersen A/S
Kontorassistent

Marius Pedersen A/S, Rødekro

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed.

Til vores afdeling i Rødekro søger vi en ansvarsbevidst og serviceminded kontorassistent – gerne med erfaring fra transportbranchen.

Vi tilbyder et spændende job med afvekslende opgaver i en til tider travl hverdag. Du bliver en del af et team af engagerede kolleger, hvor omgangstonen er positiv og uformel. Vi forventer, at du yder en professionel service overfor vores kunder og kolleger, og derudover omfatter opgaverne:

 • Telefonisk kundebetjening
 • Tæt og positiv dialog med chauffører
 • Ajourføring af kørelister
Marius Pedersen A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Super Dæk Service
Automekaniker søges til Padborg

Super Dæk Service

Er du en person der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere i Padborg som vil være ”branchens bedste”.

SDS

Vi søger en dygtig og alsidig automekaniker, der har høj faglig og teknisk viden, til vores afdeling i Padborg. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og at du sammen med os, vil kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker ved hjælp af moderne testudstyr
 • Bidrage til et godt arbejdsmiljø hvor team-ånden er i højsæde
 • Bidrage til, konstant at efterleve kulturværdierne HASTIGHED, KØMANDSKAB og KVALITET
Super Dæk Service