203 job matcher din søgning 203 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sydbank
Controller til Nedskrivningsafdelingen

Sydbank, Aabenraa

Er du interesseret i at være en del af et område i Sydbank, som har stort fokus, hvor kravene udvikler sig hurtigt, og hvor et stort ansvar for forretningen følger med?

Et job i Sydbanks Nedskrivningsafdeling vil give dig et dybt indblik i bankens måde at håndtere nedskrivninger på samt de bagvedliggende regulatoriske krav. Desuden får du mulighed for at videreudvikle vore nuværende arbejdsprocesser i afdelingen i takt med, at nye regler indføres.

Nedskrivningsafdelingens primære arbejde består i at sikre og beregne korrekte nedskrivninger på bankens portefølje samt levere ledelsesrapporteringer på nedskrivningsområdet.

Sydbank
Optimum HR Ansvarlig for internt salg og kontrakter til leasningforretningen i Schmitz Cargobull

Optimum HR søger for kunde i Padborg

Kan du gennemskue kontrakter, assistere internt salg og knuse finansielle og juridiske problemer i en international koncern, så er jobbet her for dig.

Optimum HR søger for Schmitz Cargobull en ansvarlig for internt salg og kontrakter i leasingforretningen til at indgå i Schmitz Cargobull Finance team. Du vil få ansvaret for en videnstung medarbejder, og referere direkte til regionsdirektøren.  

I dag er der til stadighed mange indgående og høje krav omkring processer, kontrakthåndtering og juridiske procedurer. Du vil i denne nyoprettede rolle samle og strukturere vores setup og arbejdsmetoder i leasingforretningen i hele Norden.

Gem
Nordic Medicare Group A/S Praksismanager ved Almen Lægeklinik Aabenraa og Sønderborg

Nordic Medicare Group A/S

Vi søger en helt speciel praksismanager som i særlig grad har en stærk faglig profil, flere års erfaring fra lægepraksis, stærke lederegenskaber, gode kommunikationsegenskaber, evner at undervise klinikpersonale og er strategisk tænkende.

Som praksismanager vil du indgå i det øverste ledelsesorgan i klinikkerne og, i samarbejde med vores sundhedsfaglige og lægefaglige direktør, sikre en optimal drift og udvikling af alle vores lægeklinikker med fokus i de omtalte klinikker.

I stillingen som praksismanager vil du skiftevis skulle være lokalt til stede ude på de forskellige lægeklinikker for hele tiden at sikre, at den fastlagte klinikstrategi bliver implementeret og efterfulgt.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
AOF Center Sydjylland AOF Center Sydjylland søger undervisere til FVU og OBU til Vejle, Esbjerg, Aabenraa og Ølgod

AOF Center Sydjylland

Vi oplever en betydelig øget efterspørgsel hos virksomheder efter vores ordblinde- og forberedende voksenundervisning, og derfor har vi brug for flere dynamiske og engagerede undervisere.

Undervisningen foregår hos vores kunder, som er virksomheder, der tilbyder undervisningen til deres medarbejdere. Du skal derfor være indstillet på at undervise på forskellige virksomheder i nærheden af din bopæl. Vi tilbyder undervisning dag, aften og nat, så medarbejderne kan følge deres normale vagtplaner. Du vælger selvfølgelig selv, hvornår du vil arbejde.

Vi tilbyder et attraktivt job, hvor du selv har indflydelse på, hvilket geografisk område du ønsker at dække, og hvor mange timer du ønsker at arbejde.

ABENA Head of Sales - en lederstilling med indflydelse!

ABENA, Aabenraa

Er du klar til at stå i spidsen for en 3-cifret millionomsætning? Er du en rutineret leder, der trives med at udvikle og eksekvere salgsplaner sammen med dit hold? Samtidigt formår du at navigere i jobbet på baggrund af markedsudviklingen og evner samtidig at finde vej i komplekse kontrakter.

Bliv en del af ABENAs største salgsområde og kom med på vores hold, hvor Samarbejde, Gejst og Vilje er vejen til succes. Vi tilbyder en stilling med et stort og selvstændigt ansvar. Du vil opleve en hverdag præget af en uformel omgangstone, og hvor der er plads til de gode grin, selv om tallene er store og kontrakterne tunge.

Inter Terminals Danmark A/S
Tekniker til drift og vedligehold på Ensted Olieterminal

Inter Terminals Danmark A/S, Aabenraa

Du vil i et konstruktivt og resultatorienteret samarbejde med afdelingens øvrige 7 terminalarbejde-re/vedligeholdelsesteknikere være ansvarlig for at udføre bl.a.:

 • Daglig drift og tilsyn af olieterminal inkl. havn, tankanlæg, pumpeinstallationer og træpillefyret varmecentral
 • Modtagelse, losning og lastning af tankskibe ved terminalen, - herunder indgå de sikkerhedsmæssige og operative aftaler med skibene og varetage den løbende kommunikation mellem terminalen og skibene under operationerne
Inter Terminals Danmark A/S
Børnehuset Evigglad Bov ApS Pædagog til 35-37 timers stilling søges til vores ude/bevægelsesbase

Børnehuset Evigglad Bov ApS, Padborg

Børnehuset Evigglad Bov er en 24/7 institution, der rummer 60 børn i alderen 0-6 år. Den grundlæggende arbejdstid vil være mellem kl. 06.00-18.00. Forældre kan tilkøbe pasning for resten af døgnet, som så vil dækkes ind ved behov. Der er ikke ferielukket, medmindre, der ingen børn er.

Børnehuset har en målsætning der hedder, at børn, forældre og personale oplever omsorg, fællesskab, faglighed og tryghed. For på den måde kan vi skabe de bedste rammer for trivsel og fælles udvikling.

Vi tilbyder:

 • en arbejdsplads der vægter åbenhed, ansvarlighed og medindflydelse højt
 • en arbejdsplads hvor vi vil noget og har store ambitioner
 • søde, skønne og nysgerrige børn
Fleggaard Holding A/S
Selvstændig og omstillingsparat controller søges

Fleggaard Holding A/S, Kruså

Brænder du for analysearbejde og at supportere ledelsen i forskellige datterselskaber? Er du klar på at kickstarte din karriere inden for controlling i en af Danmarks største familieejede koncerner? Så grib chancen og bliv en del af vores spændende virksomhed!

Din primære funktion vil være udarbejdelse af analyser og rapporter. Derudover bliver det din opgave at udfordre og agere sparringspartner, når datterselskaberne skal supporteres inden for controlling med særlig fokus på finansiel controlling og rapportering til bankerne. Du vil både have dage på kontoret i Kollund og dage ude ved vores datterselskaber beliggende nær den dansk-tyske grænse.

Fleggaard Holding A/S
Comentum ApS Trade Finance-Specialist

Comentum ApS søger for Sydbank i Aabenraa

Trade Finance er en vigtig del af det værditilbud, Sydbank har til erhvervskunderne, og det er et område med høj aktivitet, som banken prioriterer højt. Til at styrke et i forvejen stærkt team søger vi en ny kollega, der med reference til afdelingsdirektøren, og som en del af et team på 9 fagligt kompetente kolleger, skal være en vigtig partner for bankens gode erhvervskunder.

Det bliver din opgave at servicere bankens erhvervskunder med alle relevante løsninger inden for Trade Finance. Sammen finder vi ud af, på hvilke fagområder dine ønsker og kompetencer gør bedst fyldest, og hvor du kunne ønske dig erfaring og indsigt.

Kohberg Bakery Group A/S
Bager

Kohberg Bakery Group A/S, Bolderslev

Vi søger nye kolleger – og hvis du har lyst til at blive en del af vores team i Bolderslev, så læs endelig videre.

Som bager hos Kohberg får du professionelle og dygtige kolleger – og uanset hvilken baggrund du har, er du sikret en grundig oplæring.

I afdelingen bager vi et væld af forskellige frostprodukter, som wienerbrød og bløddej med forskellige fyldninger og former.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter gældende overenskomst, du bliver omfattet af en sundhedsforsikring og får naturligvis gode, velordnede personaleforhold.

Kohberg Bakery Group A/S
Gem
Bollmann Executives Sales Manager Denmark

Bollmann Executives, Aabenraa

Our client is one of the leading suppliers of safety shoes around the globe. As an experienced sales professional with a high affinity for goals and pronounced solution competence, you will take over responsibility within the international sales force.

Your tasks and responsibilities include:

 • Account planning (revenue and strategy) per customer
 • You carry out market and potential analyses as a basis for driving dynamic growth
 • New customer acquisition in the said market
 • Contract negotiation and contract drafting with central buyers in the corresponding target market
GML-HR A/S Salgs- og marketingchef til trælastprodukter

GML-HR A/S søger for Frøslev Træ A/S i Padborg

Kan du videreudvikle de kommercielle partnerskaber med den eksisterende danske kundeportefølje? Er du tilmed en dygtig leder, som baserer dit lederskab på gode værdier, så er du måske Frøslevs nye salgs- & marketingchef for trælastprodukterne.

Der er her tale om en særdeles spændende og udfordrende stilling i en markedsledende virksomhed med udvikling, vækst, digitalisering og bæredygtighed på agendaen. For den rette kandidat er der mulighed for at sætte et markant aftryk på virksomhedens fremtidige markedsposition i et marked i vækst.

Du indgår i ledelsen, hvorfor du vil være med til at sætte den strategiske retning for virksomheden såvel som trælastproduktsalget i Danmark og på eksportmarkederne.

GML-HR A/S
Krone ScanBalt A/S
Vi søger en IT Supporter – kunne det være dig?

Krone ScanBalt A/S, Padborg

KRONE ScanBalt søger en positiv og engageret IT Supporter, der får energi af at have flere forskelligartede opgaver i gang på én gang og være i kontakt med mange forskellige samarbejdspartnere.

Fra vores IT-afdeling yder vi support til husets medarbejdere og kolleger i udlandet, alt lige fra IT-rådgivning til oprettelse og daglig vedligeholdelse af de tekniske arbejdsredskaber og KRONEs styresystemer. Herudover står vi for implementering af Telematic-løsninger i vores trailere.

Din arbejdsdag vil ikke blive kedelig! Nye projekter, uforudsete IT-udfordringer og slukning af tekniske ildebrande gør, at ikke to dage er ens.

Krone ScanBalt A/S
Gem
Hilti Danmark A/S
Strategisk Account Manager til key account kundesegment

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

I rollen som Account Manager for vores Key Accounts inden for kundegruppen EL og VVS får du en hverdag med Danmarks største teknikvirksomheder, hvor du vil arbejde med rådgivende salg.

Du vil få ansvaret for at vinde store forretninger og drive innovation inden for byggebranchen. Så hvis du er innovativ, nysgerrig, og løsningsorienteret, er du måske vores nye Account Manager for vores Key Accounts.

Du får en alsidig og selvstændig hverdag, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge og strukturere dine møder med kunder. Det betyder, at du får fleksible arbejdsdage, hvor du selv kan disponere over din tid.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Mekanikere

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve, Hvidovre, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg

MAN Truck & Bus er en stor international virksomhed, så vi tilbyder dig:

 • Gode og stabile arbejdsforhold
 • Et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr
 • Mekaniske opgaver med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team

Se videoen med Casper og Steffen, der fortæller om jobbet, når du klikker ind på annoncen.

Ansøgningsskemaet tager 2 sekunder at udfylde, så vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV