168 jobannoncer matcher din søgning 168 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hellevad Tømrer A/S

Kontormedarbejder med alsidige færdigheder

Rødekro

Er du vores nye dynamiske kontormedarbejder? Vi søger en alsidig og engageret person til at blive en vigtig del af vores team i Hellevad.

Med din alsidighed og kompetencer inden for både forsikring, tømrer og snedker, sagsstyring, planlægning og mere, vil du spille en central rolle i vores daglige drift i virksomhed.

Du vil blive en del af et dynamisk team, bestående af 2 andre kontormedarbejdere, en administrativ medarbejder, tømrersvende, arbejdsmænd og lærlinge. Dette giver dig en unik mulighed for at påvirke og bidrage til teamets succes.

Rose Holm A/S

Intern Sales Support til strategisk salg

Lynge eller Rødekro

Veldrevet metalvirksomhed med globale kunder søger medarbejder med drive, hjerte og ambitioner.

Du vil på sigt kunne få ansvaret for en kundebase, men i første omgang har vi brug for en, der er stærk i tilbudsberegninger, opfølgning og forecast-arbejde.

Erfaring fra metalbranchen, arbejde med OEM-kunder, superbruger i Excel, erfaring i ERP-system som SAP, engelsk og tysk i skrift og tale, vil blive betragtet som en fordel.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Banedanmark

Bliv sportekniker i Banedanmark

Fredericia, Rødekro eller Odense

Se video om Banedanmark som arbejdspladsTrives du i det fri, og vil du være med til at vedligeholde Banedanmarks jernbanespor?

Så søger vi lige nu sporteknikere til at indgå i vores teams i Rødekro, Odense og Fredericia. Du bliver en del af Banedanmark Infrastruktur Vedligehold Vest, Sydjylland/Fyn, der har ansvaret for alle tilstandsbaserede vedligeholdelsesopgaver inden for spor.

Har du ikke sporteknikeruddannelsen, tilbyder vi et uddannelsesforløb med fuld løn.

Banedanmark
Gem
Sydbank

Skattekonsulent til Aabenraa

Aabenraa

Vi har mange forskellige opgaver med en god blanding af enkelhed og kompleksitet – nogle kan løses på fem minutter, andre har en procestid på måneder. Arbejdsdagen er varieret og rutineopgaver findes ikke.

Dine arbejdsopgaver vil afhænge af dine kompetencer og interesseområder. Noget af det afdelingen beskæftiger sig med er:

  • Sparring med rådgivere i filialnettet om skat, som relaterer sig til konkrete kunders forhold – både lønmodtagere, selvstændige, selskaber og hovedaktionærer
  • Undervisning af rådgivere og stabsfunktioner i skatterelaterede emner
Sydbank
DANISH CROWN A/S

Site QEHS

Aabenraa

Brænder du for at arbejder med QEHS, kan du godt lide at arbejde i et overskueligt team – så er du måske vores nye Site QEHS på vores site i Aabenraa? Du vil være tovholder på at implementere og opretholde kvalitets- og EHS standarder.

Dine ansvarsområder bliver udvikling og implementering af QEHS-strategier, -politikker og -mål i overensstemmelse med virksomhedens overordnede mål.

DANISH CROWN A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Abena Produktion A/S

Reparatør til vedligehold af produktionsanlæg

Aabenraa

Du bliver en del af vores tekniske afdeling, og sammen har i ansvaret for drift, vedligehold og service af produktionsudstyr- og installationer. Du bliver en del af et hold af dygtige og erfarne reparatører, elektrikere og el-teknikere, som alle sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau.

Du får et spændende og afvekslende job i en dynamisk virksomhed. Vi har et godt arbejdsklima med positive og engagerede kolleger, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt efteruddannelse.

Gem
ABENA

Struktureret udbudsprojektleder med positivt drive

Aabenraa

Har du erfaring med at sikre gode rammer i projekter og kan du skabe sammenhæng og fælles retning i en til tider hektisk hverdag?

Du vil indgå i tilbudsteamet, som er organiseret med høj grad af selvstyring og med stor indflydelse på egen dagligdag.

Dine opgaver er bl.a. at drive og styre tilbudsprocesserne fra start til slut, sikre at rammerne for projektet er på plads samt drive håndteringen af tilbudsmateriale, kontraktgrundlag og varelister.

Sønderjysk Forsikring

Skadebehandler

Aabenraa eller København SV

Er du skadebehandler, eller har du erfaring med lønsikring, så har du her en ganske unik mulighed for at blive vores nye kollega.

Sætter du en ære i at levere en sublim, empatisk og faglig korrekt skadebehandling – både i skrift og tale – så er det dig, vi søger til vores afdeling i Personskade & lønsikring.

Du kommer i høj grad til at telefonskadebehandle, hvilket i praksis betyder, at du skal anlægge sager og være i tæt dialog med kunden i forhold til processens/ skadebehandlingens forløb.

Gem
Sydbank

Regnskabsanalytiker

Aabenraa

Din vigtigste opgave bliver at udarbejde regnskabsanalyser for bankens mellemstore og større erhvervskunder.

Analyserne udarbejdes på et kvalitativt højt niveau i overensstemmelse med bankens forretningsgange, hvorved der skabes et korrekt beslutningsgrundlag for bankens kundevendte rådgivere og kreditchefer.

Sydbank
Gem
Daica ApS

Kundeorienteret telemarketingspecialist

Er du passioneret inden for direkte salg og mødebooking? Og vil du være en del af et dynamisk team hos en af Danmarks førende telemarketingvirksomheder?

DAICA søger en engageret og målrettet kundeorienteret telemarketingspecialist til at styrke vores team.

Vi tilbyder grundig salgstræning og oplæring, så du føler dig klædt godt på til jobbet.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Børnehuset Evigglad Bov ApS

Ernæringsassistent/medhjælper til køkkenet

Padborg

Vi er et hus fyldt med dejlige børn, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Sund og nærende kost har stor betydning for børns udvikling og trivsel. Derfor er det meget vigtig for køkkenet at producere varieret kost, præsentere børnene for forskellige råvarer og styrke deres madmod.

Vi kan tilbyde et selvstændigt arbejde med mulighed for kreativ udfoldelse og stor frihed. Du bliver del af en engageret personalegruppe og stærkt sammenhold i hele huset.

Gem
Sydbank

Bygningskonstruktør/Byggetekniker

Aabenraa

Vi søger en bygningskonstruktør eller en byggetekniker, der kan indgå i vores bygningsteam. Du får en varieret hverdag, hvor du som generalist skal varetage varierede opgaver i samarbejde med dine kollegaer.

Opgaverne er blandt andet at:

  • Være bygningsansvarlig for vores hovedsæde på Peberlyk i Aabenraa samt områdehovedkontoret på Storegade i Aabenraa.
  • Koordinere projekter med håndværkere, indhente priser og holde fokus på projekters fremdrift.
Sydbank
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Jyske Bank

Privatkundedirektør med fokus på kundeudvikling og den lokale markedsplads

Sønderborg og Aabenraa

Til vores sønderjyske område, der er fordelt på tre lokationer i Sønderborg, Haderslev og Aabenraa, søger vi en privatkundedirektør der er motiveret af at skabe gode resultater og helhedsorienterede løsninger for kunder såvel som medarbejdere.

Du får et job, som fokuserer målrettet på at udleve strategien for Privat, hvor vi ønsker at have de mest tilfredse kunder blandt de store banker, rådgive bæredygtigt og sikre stolte og engagerede medarbejdere.

Jyske Bank
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Arla Foods amba

Forsyningstekniker- Krusaa Mejeri

Har du erfaring med drift og vedligehold af forsyningsanlæg og ventilation, og vil du være med til at sikre og udvikle stabil drift af denne type anlæg?

Som forsyningstekniker får du ansvar for at både drifte og vedligeholde alle forsyningsanlæg, der omfatter damp-, vand-, isvand-, trykluftanlæg og ventilation. Der vil også forekomme ferieafløsning på vores rensningsanlæg, hvilket betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder.

Arla Foods amba
Gem
ABENA

IT Supporter

Aabenraa

Kunne du tænke dig at arbejde med IT i en stor international virksomhed? – Og motiveres du af at hjælpe andre med forskellige IT-problemstillinger?

Du kommer primært til at arbejde med Azure, MS 365, Klienter/Hardware, men du vil også komme i berøring med andre aspekter af IT. Du vil supportere hosting-miljøer, netværk, AV-Løsninger, daglig drift og systemopgaver, samt overvågning mv.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV