65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn Kommune Medarbejder med kompetencer indenfor naturformidling til midlertidig projektstilling på Socialpsykiatrisk Center Skagen

Frederikshavn Kommune

Efter en periode med et fast samarbejde med organisationen Frisk I Naturen; hvor vi kunne konstatere gode resultater i forhold til borgernes psykiske velbefindende, ønsker vi at forsøge at indarbejde mere naturformidling i vores §104-tilbud.

Vi søger derfor en medarbejder, der er uddannet og har erfaring i naturformidling; som herudover besidder gode menneskelige egenskaber; og kan agere motiverende og inkluderende i forhold til voksne sindslidende.

Der er tale om en midlertidig stilling, der løber fra 1. juni 2022-30. november 2022. Dine opgaver vil udelukkende foregå i Støttecenterets §104-tilbud; hvor du altid vil være i tæt samarbejde med kollegaer med enten SSA eller pædagog-baggrund.

Frederikshavn Kommune DSA lærer søges til Skagen skoleafdeling

Frederikshavn Kommune

Skagen skoleafdeling søger en lærer til at arbejde med DSA, flersprogede elever og familier. Du skal have lyst til at bidrage til udvikling af området på skolen.

Vi søger en engageret og fleksibel lærer, der kan varetage DSA-undervisning i klasser og holddelinger. Som en del af stillingen skal du bistå med vejledning og sparring af ledere, lærere og pædagoger i forhold til DSA-forløb og flersprogede elever.

Du har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med elever, forældre og kollegaer, og du skal kunne arbejde struktureret og tage aktiv del i det faglige samarbejde. Du er uddannet lærer og har interesse for undervisning og sprog, samt et ønske om at bidrage positivt til elevernes faglige og sociale udvikling.

Frederikshavn Kommune Social- og sundhedshjælpere til faste stillinger på Plejecenter Ankermedet i Skagen.

Frederikshavn Kommune, Skagen

Ankermedet Plejecenter i Skagen søger nye kollegaer.

Stillingerne er på 30-37 timer ugentlig efter eget ønske. Ansættelsen er blandede i vagter, dag-, aften- og nattevagter.

Du bliver en del af en personalegruppe med høj trivsel, som du kan mærke gennem en åben dialog, der altid tager udgangspunkt i samarbejde, tillid og respekt.

Dine kolleger kommer med flere forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, hvilket bidrager til en god dynamik og et godt samarbejde kollegerne imellem.

Det faglige niveau er højt, og vi arbejder kontinuerligt med kompetenceudvikling på alle uddannelsesmæssige baggrunde, det kan både være ved intern undervisning, og via eksterne samarbejdspartnere som praktiserende læge.

Frederikshavn Kommune Naturfagslærer til Skagen Skoleafdeling

Frederikshavn Kommune

Vi søger en lærer til en fast stilling på fuld tid med start 1. august 2022.

Stillingen indeholder naturfagene i udskolingen herunder fysik/kemi. Derudover indeholder stillingen også natur/teknologi på mellemtrinnet.

På Skagen Skoleafdeling har vi 410 elever fordelt i både almindelige klasser og specialklassetilbud. Vi har dertil ca. 90 børn tilmeldt vores SFO. Skagen skoleafdeling er en veletableret folkeskole med både fornyelse og traditioner.

Vi søger en inspirerende naturfagslærer, der brænder for undervisning. Du vil indgå i fagfordelingen i forhold til skoleåret 22/23 og der vil derfor være muligheder for andre fag afhængig af din fagkombination.

Gem
Frederikshavn Kommune Pas- & Kørekortmedarbejder til Center for Kultur- og Borgerservice

Frederikshavn Kommune

Vi søger en energisk og dygtig medarbejder i 30 timer/uge i Center for Kultur og Borgerservice (CKB) til vores team "Pas og Kørekort".

Du bliver en del af Center for Kultur og Borgerservice, og et team på 6 medarbejdere, som på skift bemander Pas- & Kørekortskranker i Skagen, Frederikshavn og Sæby i vores åbningstid.

Du skal desuden indgå i vagtturnus på lørdage i Bibliotek og Borgerservice, hvor vi ikke udsteder pas og kørekort; men hvor du skal hjælpe i Borgerservice.

Arbejdsopgaverne:

 • Håndtering af henvendelser om pas og kørekort ved skranker i Borgerservice og via telefon og mail.
 • Kommunikation med både borgere og samarbejdsparter som fx POLITI og Færdselsstyrelsen
 • Opdatering i vores pas- og kørekortsystem
 • Håndtering af henvendelser i Borgerservice.
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Frederikshavn Kommune Naturfagslærer til Skagen Skoleafdeling

Frederikshavn Kommune

Stillingen indeholder naturfagene i udskolingen herunder fysik/kemi. Derudover indeholder stillingen også natur/teknologi på mellemtrinnet.

Skagen Skoleafdeling er en tosporet afdeling i Skoledistrikt Nord, der består af Skagen, Strandby og Aalbæk Skoleafdelinger. I distriktet er der ca. 1100 elever i alt.

Vi søger en inspirerende naturfagslærer, der brænder for undervisning. Du vil indgå i fagfordelingen i forhold til skoleåret 22/23, og der vil derfor være muligheder for andre fag, afhængig af din fagkombination.

Du har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med elever, forældre og kollegaer, og du skal kunne arbejde struktureret og tage aktiv del i det faglige samarbejde. Du er uddannet lærer og har et ønske om at bidrage positivt til elevernes faglige og sociale udvikling.

I hverdagen har vi fokus på trivsel, læring og et godt miljø for børn og voksne.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Frederikshavn Kommune Social- og sundhedshjælpere til faste stillinger på Plejecenter Ankermedet i Skagen

Frederikshavn Kommune

Stillingerne er på 30-37 timer ugentlig efter eget ønske. Ansættelsen er blandede i vagter, dag, aften og nattevagter. Vi arbejder med selvvalgt og fleksibel arbejdstid.

Du bliver en del af en personalegruppe med høj trivsel, som du kan mærke gennem en åben dialog, der altid tager udgangspunkt i samarbejde, tillid og respekt.

På Ankermedet arbejder vi bevidst med arbejdsmiljø. Vi har en uformel omgangstone og arbejder særligt på at være anerkendende i vores tilgange, både til vores kolleger og til beboerne. Dine kolleger kommer med flere forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, hvilket bidrager til en god dynamik og et godt samarbejde kollegerne imellem, vi taler hellere om kompetencer end om faggrupper.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.