28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sparekassen Danmark

Erhvervssupporter til Support Erhverv Østvendsyssel

Frederikshavn, Sæby, Skagen eller Dronninglund

Er du en detaljeorienteret person, som kan arbejde struktureret og selvstændigt? Elsker du at hjælpe dine kollegaer med produktions- og supportopgaver på erhvervskunder? Så er du måske den erhvervssupporter, vi mangler.

Opgaverne spænder vidt - alt fra at bidrage til at få nye kunder landet godt i sparekassen til at hjælpe rådgiverne med at få eksisterende kunders forretninger ført ud i livet. Det kan omfatte alt fra DLR lån, lån/kredit i sparekassen, sikkerhedsregistreringer, tinglysning, køber- og sælgersager mv.

Sparekassen Danmark
JKS søger for SE Packing System A/S
Gem
JKS

Driftsleder med fokus på lederskab, bæredygtighed og miljø

Skagen

Som driftsleder får du ansvaret for at produktionen optimeres i forhold til kundernes behov og de standarder, der styres efter.

Du vil i samarbejde med den øvrige ledelse få stor indflydelse på udviklingen og effektiviseringen af nuværende processer. Du kommer med en god forretningsforståelse og indsigt samt viden om effektiv produktionsstyring.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Sparekassen Danmark

Forsikringsrådgiver til Region Østvendsyssel

Hals, Vodskov, Frederikshavn, Sæby, Skagen, Hjallerup og Dronninglund

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsveje? Er du målrettet, tillidsvækkende, udadvendt, og elsker du at lave forretninger?

Du bliver en del af kompetencecenteret i Region Østvendsyssel. Kompetencecenterets fornemmeste opgave er at hjælpe og styrke kollegaer i regionen med ressourcer og kompetencer indenfor de forskellige faglige områder.

Sparekassen Danmark
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
Imerco

Sommerassistance hos Imerco Skagen

Skagen

Har du lyst til at opleve sommeren i skønne Skagen blandt Danmarks bedste inden for køkkenudstyr, borddækning, boligtilbehør og gaver?

Så er det måske dig vi står og mangler. Du vil blive en del af et team af 3-4 medarbejdere, hvor der er højt til loftet, en god og uformel jargon samt frihed under ansvar.

Imerco
Skagen Salmon

Key Account Manager til virksomhed i vækst

Skagen

Vil du have en nøglerolle med fokus på salg af et premium-produkt? Har du lyst til at være med til at præge udviklingen i en ambitiøs salgs- og marketingorganisation?

Vi er i alt 34 kolleger, der har opbygget en dyb ekspertise inden for lakseproduktion. Og der er stor efterspørgsel på vores produkter, så vi er i gang med at opbygge en salgs- og marketingorganisation, som du bliver en del af,

fortæller salgsdirektør Karsten Kristensen.
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Sparekassen Danmark

Erhvervsrådgivere til Region Østvendsyssel

Frederikshavn, Sæby, Skagen eller Dronninglund

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Din titel bliver erhvervskundechef, og du får ansvar for blandt andet at fastholde og udbygge egen kundeportefølje.

Vores afdelinger er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau, som understøttes af professionalisme og sund fornuft. Vi vægter et godt samarbejde og sparringsmiljø samt det gode humør og en fri og uhøjtidelig omgangstone. Der er stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

MURERFIRMAET LARS JENSEN A/S
Gem

Uddannet murer til Skagen

Skagen

Faglært murer til virksomhed i Skagen.

Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk
Skagen Odde Naturcenter v/Hans Nielsen
Gem

Naturformidler/Biolog søges til Skagen Odde Naturcenter til sæsonen 2024

Skagen

Har du lyst til at arbejde på et naturcenter, hvor der sker mange forskellige ting, så er det måske dig vi står og mangler.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Sommervikar til receptionen

Skagen

Skagen Strand Feriecenter søger en engageret, servicemindet, selvstændig og smilende receptionist til at servicere vores mange feriegæster.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
KLITGAARDEN FONDEN
Gem

Klitgaardens køkken mangler en ny kollega

Skagen

Klitgaarden er et Refugium, beliggende ned til stranden vest for Skagen by.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV