56 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

56 jobannoncer

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Frederikshavn Kommune

Områdeleder i Dagtilbudsområde Nord

Frederikshavn

Har du et helhedsperspektiv på ledelse, en stærk pædagogisk ledelsesprofil, og forstår du at inddrage alle interessenter i og omkring et dagtilbud? Vil du stå i spidsen for at udvikle den bedste praksis for børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse i Dagtilbudsområde Nord?

Så er denne stilling måske noget for dig? Vær med til at præge den overordnede retning for dagpleje, vuggestue og børnehave.

Gem
MARTEC

Leder til Kommunikation- og Marketingafdelingen

Frederikshavn

Som leder af Kommunikation- og marketingfunktionen bliver du overordnet ansvarlig for den daglige drift og ledelse af MARTECs rekruttering, marketing, kommunikation og medarbejdere i afdelingen.

Marketingteamet varetager alle aktiviteter knyttet til ekstern og intern kommunikation, og de har ansvar for rekruttering til uddannelserne, gennemførsel af events og udarbejdelse af fundraising ansøgninger i samarbejde med andre dele af organisationen.

Gem
Forsvaret

Kommunikationsgast til søværnets inspektionsskibe

Frederikshavn

Er du kommunikationsgast, som ønsker at gøre tjeneste i et af de farligste farvande, der samtidig byder på en masse flotte, gode og spændende oplevelser?

Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
føtex

Slagtersvend - Frederikshavn

Bliv slagtersvend i føtex, og træd ind i et team, hvor udvikling og arbejdsglæde er i fokus.

Som medarbejder i føtex – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i føtex, men på tværs af hele koncernen. Og vi ved, at jo mere tilfredse og dygtige medarbejdere vi har, desto bedre rustede er vi til at sikre, at kunderne vælger at handle hos os.

Gem
Forsvaret

Erfaren dæksgast til Fregatten ESBERN SNARE

Frederikshavn

Vi har brug for fagligt stærke søfolk – er det dig?

Indrykket:
Gem
Forsvaret

IT-supporter til Søværnets inspektionsskibe

Frederikshavn

Er du uddannet IT-supporter, og kan arbejde selvstændigt med enkelte opgaver og i en sammensat gruppe med komplekse opgaver - er du den...

Indrykket:
maestros steak house
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Forsvaret

Har du en operativ tankegang – Bliv kampinformationsgast i 1. Eskadre

Frederikshavn

Er du uddannet kampinformationsgast, og har en operativ tankegang, er du måske den kampinformationsgast i Søværnets inspektionsskibe

Indrykket:
RB Business ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Støtteforeningen for FFI-Fodbold
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
MAN Energy Solutions

Sales supporter

Frederikshavn

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads- På propellersystemer i marinebranchen.

Vil du have stor frihed, arbejde på internationale projekter og et stærkt brand i ryggen? Det er en stilling , hvor du får masser af frihed, stor indflydelse og karrieremuligheder hvis du ønsker det.

Du vil spille en vigtig rolle ift. at:

  • Projektere, kalkulere og udarbejde tilbud på propeller og aft ship systemer
  • Cost/benefit beregninger
MAN Energy Solutions

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV