135 jobannoncer matcher din søgning 135 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Boligforeningen Vesterport

Kontorassistent til udlejningsafdeling

Frederikshavn

Boligforeningen Vesterport har ca. 2.500 lejligheder. Derudover adminstrerer vi Frederikshavn Kollegium med ca. 250 lejligheder.

Du vil blive en del af et team på syv i udlejningsafdelingen og vil derudover arbejde tæt sammen med bogholderi, viceværter og andre kollegaer i boligforeningen.

Daglige opgaver bliver bl.a.

  • Rådgivning og vejledning
  • Tildeling af boliger
  • Udarbejdelse af lejekontrakter
Soft & Teknik A/S

Teknisk tegner med el-baggrund og -erfaring

Frederikshavn

Du vil være ansvarlig for udvikling af elektriske schematics og layouts ved brug af PC Schematics' software.

Du vil designe og opdatere tekniske tegninger og schematics, og du vil arbejde tæt sammen med vores projektledere og produktionsteams for at sikre, at alle projekter lever op til de højeste standarder for kvalitet og effektivitet.

Vi tilbyder et motiverende arbejdsmiljø med engagerede kolleger.

Man Energy Solutions

Superintendent Engineer til PrimeServ

Frederikshavn

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

Brænder du for at levere resultater sammen med et team af dedikerede kolleger? Og vil du gerne være med til at fremme den grønne omstilling? Så har vi måske det helt rigtige job til dig!

Hos PrimeServ Frederikshavn er vi ansvarlige for en del af MAN Energy Solutions' produkter, som omfatter koncernens propelsystemer, men også en af vores nyeste højhastighedsmotorer, MAN 175D.

Man Energy Solutions
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
ATP
Gem
ATP

Jurist, der er på hjemmebane i konkurs- og ansættelsesret

Frederikshavn

Er du jurist med stort J? Kan du gøre det komplekse håndgribeligt? Og vil du være en del af et stærkt team, hvor høj faglighed, videndeling og samarbejde bl.a. er midlet til at give gode kundeoplevelser og arbejdsglæde?

Som jurist i Lønmodtagernes Garantifond (LG) er du med til at sikre, at lønmodtagerne – efter en arbejdsgiver er erklæret konkurs eller lignende – hurtigt og effektivt får udbetalt krav på tilgodehavende løn, erstatning og feriegodtgørelse.

ATP
Skattestyrelsen

Sagsbehandler med god talmæssig og juridisk forståelse til Skattestyrelsens indsats mod hvidvask

Frederikshavn

Vi søger en medarbejder, der vil bidrage til Skattestyrelsens indsats mod hvidvask og skatteøkonomisk kriminalitet gennem sagsbehandling af komplekse kontrolsager. Hvis du samtidig motiveres af at indgå i et stærkt fagligt fællesskab, hvor samarbejde er nøgleordet, er vi måske din kommende arbejdsplads.

Vi tilstræber stor faglighed på tværs af svigstyper samt skatte- og afgiftsarter, ligesom vi vægter et motiverende og udviklende læringsmiljø højt. I hverdagen stræber vi efter en høj grad af medindflydelse, så vi har mulighed for at tage et medansvar for egen og Skatteforvaltningens udvikling.

Skattestyrelsen
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Gem
BigDollar

Butiksmedarbejdere

Rollen som butiksmedarbejder omfatter butiksarbejde i verdensklasse, salg og kundeservice. Opgaverne omfatter udpakning, eksponering, genopfyldning af produkter og sikring af, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse i vores butikker.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder for dig, der kan lide tempo og udfordringer. Hos Bigdollar er vi som en familie og holdånd er rygraden i virksomheden. Vi vil gerne give vores medarbejdere ansvar og opfordre dem til at træffe beslutninger og finde deres egne løsninger i deres daglige butiksarbejde.

BigDollar
MAN Energy Solutions

Skibsmontørlærling

Frederikshavn

Se video om Man Energy Solutions som arbejdspladsHar du lyst til at arbejde med motorer, turboladere og propeller? Med svejsning, fremstilling, fræsning og drejning? Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed, hvor opgaverne er mange og forskelligartede? Så er det nu, du skal søge.

Vi tilbyder:

  • En alsidig uddannelse, hvor du kommer bredt omkring i virksomhedens opgaver
  • En uddannelse i en stor international organisation
  • Et godt arbejdsmiljø
MAN Energy Solutions
Guldbrandsen & Lythje ApS søger for ME Production
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Kompetent Project Manager med stærke projektleder egenskaber

Frederikshavn

Vi søger en projektleder med et kommercielt mindset som har lysten til at arbejde med projekter i marinebranchen. Kan du lide at arbejde internationalt og tværfagligt med miljørigtige løsninger og produkter?

Teamet rummer i dag to kompetente projektledere, som du kommer til at samarbejde tæt med, og du får direkte reference til virksomhedens Head of Sales and Projects. Du bliver ansvarlig for egne kunder og projekter fra dag et, men vi sikrer naturligvis en god introduktion. Så snart den kommercielle kontrakt er på plads, overtager du ejerskabet af projektet og kunden.

Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
Synoptik A/S

Salgsrådgiver til Hjørring og Frederikshavn

Arbejder du i dagligvarebranchen, tøjbranchen eller inden for personlig pleje og er klar på nye muligheder?

Så er du måske vores nye salgsrådgiver i Synoptik.

I Synoptik er vi ikke kun fascineret af synet. Vi er også fascineret af at rådgive og give vores kunder den bedste købsoplevelse. For vi sælger ikke kun briller og kontaktlinser. Vi sælger også mode og livskvalitet. Og vi gør det overbevisende. For vi elsker, hvad vi laver – og vi elsker at skabe værdi for vores kunder.

Gem
MARTEC

Skibsassistenter til Skoleskibet DANMARK

Frederikshavn

Til togt 119-120-121-122 søger vi kvartermestre.

Forårstogtet 119 i perioden fra starten af april 2024 fra Malaga til midten af juli 2024 i dansk havn.

Togt 120 forventes at starte op omkring månedsskiftet september-oktober fra dansk havn. Derefter afgår Skoleskibet DANMARK fra dansk farvand for sydeuropæisk farvand samt Atlanterhavsbassinet. På togt 122 returnerer skoleskibet til danske farvande.

Skoleskibet Danmark tilbyder en levende og professionel arbejdsplads med indflydelse og ansvar.

Frederikshavn Forsyning A/S

Specialarbejder til belægnings- og graveopgaver

Frederikshavn

Har du erfaring som maskinfører, er fagligt dygtig og arbejdsom? Vil du være del af en arbejdsplads med et positivt arbejdsmiljø og et godt fællesskab? Så er du måske vores nye kollega til Entreprenørteamet hos Frederikshavn Forsyning A/S.

Som maskinfører laver du udgravninger til ledningsanlæg m.m., arbejder med belægningssten/fliser og udfører gravearbejde i forbindelse med anlægsarbejder inden for vand, varme, spildevand og el.

Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsmiljø med fokus på miljø, sikkerhed og trivsel.

GF Forsikring

Finanselev til GF Nord

Frederikshavn

Drømmer du om en karriere, hvor fællesskab og faglighed er i højsædet?

Kan du svare JA, så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Vi søger nemlig lige nu efter nye, dygtige finanselever til vores toårige finanselevuddannelse. Vores fokus er at klæde dig på og udvikle dine kompetencer, så du efter endt uddannelse vil stå knivskarpt i forsikringsverdenen.

GF Forsikring
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Skibsinspektør i Forsvaret

Frederikshavn

Har du en skibsteknisk baggrund og lyst til at være en del af et aktivt team, der vedligeholder, udvikler og godkender Forsvarets fartøjer, så de er operative og klar til øjeblikkelig indsats? Så har vi en ledig stilling som skibsinspektør ved Rederkontor Nord i Frederikshavn.

Din overordnede opgave bliver at føre tilsyn med vedligeholdelse af fartøjer og materielsystemerne, herunder skal du i samarbejde med tekniske sagsbehandlere, fartøjernes besætninger og de andre skibsinspektører medvirke til at specificere, syne og godkende materiellet i samarbejde med Forsvarets skibssikkerhedsinspektør og et civilt klassifikationsselskab.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

Lyngsaa A/S

Teknisk assistent/designer til mindre udviklingsvirksomhed

Frederikshavn

Til nyoprettet stilling søges teknisk assistent/designer til fuldtids-/deltidsstilling.

Lyngsaa A/S har igennem mange år arbejdet med produktudvikling af specialbelysning ved hjælp af LED. Lyngsaa’s produkter anvendes bl.a. til infrastruktur, ofshore- og marinesektoren, fødevarefremstilling, byrumsbelysning samt til belysningsformål indenfor entertainment.

Vi søger en medarbejder, der kan trives i et miljø, hvor der hele tiden er nye og spændende opgaver, som skal løses og afsluttes.

MAN Energy Solutions

Lageroperatør-lærling

Frederikshavn

Har du lyst til en alsidigt og spændende læreplads i en international virksomhed?

Se video om Man Energy Solutions som arbejdspladsVi søger en frisk og mødestabil lærling, gerne voksenlærling til vores lager i Frederikshavn. På lageret er der løbende tre lærlinge, og herudover har vi lærlinge på vores havneafdeling inden for uddannelserne skibsmontør og industritekniker.

I Warehousing har vi et godt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en dynamisk atmosfære, hvor to dage aldrig er ens. Lyder det som noget for dig, så læs blot videre.

MAN Energy Solutions
Gem
BigDollar

Butikschef – Nordjylland

Er du personen, som med dit gode købmandskab kan skabe salg, et godt arbejdsmiljø, og som fremstår som den erfarne leder?

BigDollar-butikkerne er store varehuse med et salgsareal på omkring 3000-3500 m2 og omfatter et sortiment på 15.000 varenumre på tværs af flere nonfoodkategorier.

Hos BigDollar planlægger du hver dag dine arbejdsopgaver. Du prioriterer, uddelegerer og styrer teamet igennem dagens opgaver, og du vil få rig mulighed for at være selvbestemmende i egen butik.

BigDollar

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV