145 job matcher din søgning 145 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ontops ApS Forpagter

ontops ApS søger for OK Plus A/S i Elling

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer, samt en hverdag og indtjening som du i høj grad selv er med til at præge, så er det dig vi leder efter!

Butikken i Elling ligger rigtig godt placeret på vej mod Skagen, og i forbindelse med både tankanlæg og vaskehal. Butikken har spillehal, apoteksudlevering og er derudover også pakkeudleveringssted, hvilket gør butikken særdeles attraktiv ift. både kundestrøm og indtjening for den nye forpagter.

Området besøges af mange turister i løbet af året, og særligt i sommermånederne, hvor der opleves stor travlhed pga. stationens fordelagtige beliggenhed ved en rundkørsel på den trafikerede vej mod Skagen. Der er, med den rigtige person ved roret, et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off brød, lækker Peter Larsen kaffe, gaveartikler samt konfekture.

Frederikshavn Kommune Ny kollega til køb og salg af kommunale bygninger og arealer

Frederikshavn Kommune

Der er stor søgning på erhvervsarealer og byggegrunde i Frederikshavn Kommune. Vi har travlt med at håndtere de mange spørgsmål og sager fra interesserede borgere og erhvervsvirksomheder, og vi søger derfor en administrativ kollega hurtigst muligt. Brænder du for at sikre, at kommunens arealer udnyttes til gavn for kommunens borgere, erhvervsliv og turister, er dette måske lige dig.

Du vil blive en del af funktionen Køb og Salg, som varetager køb og salg af kommunale arealer. Det drejer sig bl.a. om opgaver i forbindelse med salg af parcelhusgrunde, erhvervsjord, projektejendomme og nedlagte institutionsbygninger m.v. En del af jobbet dækker udvikling og byggemodning af kommunale arealer – herunder også evt. strategisk opkøb af arealer.

Frederikshavn Kommune 10.klassecenter Frederikshavn søger skolepædagog

Frederikshavn Kommune

I perioden 8. august til 20. december, 2022, deltager to 10.klasser i et projekt, hvor vi har en ressourceperson/pædagog med i undervisningen i alle dansk- ( 7 lek./uge), matematik- (5 lek/uge) og engelsktimer (5 lek/uge). Til den opgave søger vi to pædagoger på halv tid.

Et krav til den rette person er, at du har lyst og energi til at indgå i et team, som er meget engageret i klassens/elevens udvikling.

I 10. klassecenter Frederikshavn ønsker vi, at alle elever udvikler sig optimalt med udgangspunkt i deres faglige og personlige niveau.

Vi har pædagogisk fokus på Den Lærende Samtale, hvor elever og lærer/pædagog udvikler et tæt samarbejde omkring den enkelte elev/ elevgruppes optimale læring.

Din opgave som resurseperson vil derfor blandt andet være at have et skarpt blik for den enkelte elevs muligheder og behov.

Frederikshavn Kommune Afdelingsleder til Erhverv og Service - en vigtig brik i kommunens positive vækst og arealudvikling

Frederikshavn Kommune

Kan du lede et hold fagligt dygtige og engagerede medarbejdere? Er udvikling og smidig opgaveløsning en naturlig ledelsesopgave for dig? Falder det dig naturligt at skabe løsninger i samarbejde med borgere og virksomheder?

Du bliver leder for ”Erhverv og Service”, der er en nyoprettet stabsfunktion med tværgående fokus, som bygger på stærke medarbejderkompetencer bredt sammensat fra hele det tekniske område.

Som afdelingsleder skal du sætte fokus på erhverv, service og strategisk arealudvikling med et ønske om at gå aktivt i retning af digital udvikling og være det naturlige samlingspunkt for medarbejderne på denne fælles ambition. Opgaverne og fagligheden i stabsafdelingen spænder vidt, og det er netop intentionen at staben arbejder tværgående og helhedsorienteret ud fra de overordnede strategiske pejlemærker i kommunes strategi for bosætning, erhverv og udvikling.

Frederikshavn Kommune Planlægger med lyst til at sætte sit fingeraftryk på Danmarks nordligste kommune

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at være med til at bevare og udvikle interessante og værdifulde kulturmiljøer i både Skagen, Sæby og Frederikshavn, etablere nye bolig- og erhvervsområder, havneudvidelser og et hav af andre projekter af forskellig art, så er det måske dig, vi leder efter?

Som planlæggere har vi andel i både drifts- og udviklingsprojekter, der handler om fysisk planlægning. I Frederikshavn Kommune har du mulighed for at være ”selvstændig projektleder” med sparring med kvalificerede kolleger på de sager, du arbejder med. Helheden er i fokus, og du følger din sag fra start til slut.

Frederikshavn Kommune Vi søger afløsere/vikarer/studerende med mulighed for længerevarende job til Hjemmeplejen i Bangsbo

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at arbejde i verdens (måske) bedste hjemme- og/eller sygeplejegruppe hvor fagligheden er i top og humøret er højt? Så er det os, du skal have fat i.

Vi søger afløsere til Hjemme- og Sygeplejen Område Syd. Der er mulighed for både dag- og aftenvagter.

Det er ikke et krav, at du er uddannet, blot du er nysgerrig, lærenem og stabil og har lyst til at arbejde med mennesker.

Vi kan tilbyde:

 • mulighed for faglig udvikling
 • en gruppe med en god stemning, hvor daglig trivsel vægtes meget højt
 • en arbejdsplads hvor daglig sparring er en naturlighed
 • en god oplæring fra dine gode kollegaer.
Frederikshavn Kommune Udviklingsorienteret medarbejder søges til Støttekontaktkorpset - er det dig?

Frederikshavn Kommune

Støttekontaktkorpset i Frederikshavn Kommune en ny medarbejder til at indgå i arbejdet med at imødegå behovet for støtte til børn og unge – såvel under som over 18 år.

Vi søger en medarbejder, som selvstændigt kan organisere sit arbejde med at støtte børn og unge inden for aldersgruppen 7-18 (23) år - ift. deres aktuelle livssituation, så de kan profitere mest muligt af din indsats. Det er vigtigt, at du har en god og udviklet relationskompetence og formår at være ”en tydelig voksen” - på en respektfuld måde.

Arbejdet består i høj grad i at bidrage til stabilitet og sammenhæng for barnet/den unge, og samtidig være den koordinerende person i forhold til andre aktører og samarbejdspartnere, eks. skole, fritidsklub, ungdomsklub, foreningsliv, familie m.fl.

Frederikshavn Kommune Sygeplejerske til aftenvagt – arbejde hver 4. weekend

Frederikshavn Kommune

Drømmer du om mere work-lift-balance (weekendarbejde hver 4. weekend) og brænder du for helhedsplejen, den rehabiliterende tankegang, de akutte opgaver og vil du være en del af et velfungerende team – så er det netop dig vi mangler på Kastaniegården.

Kort fakta om stillingen:

 • Fast stilling.
 • Weekendarbejde hver 4. weekend (evt. skiftevis i dagvagt og aftenvagt).
 • Indgå i forskellige vagter, dog primært aften.

Kastaniegården er et pleje- og rehabiliteringssted med 33 korttids pladser, fordelt på 3 etager. Kastaniegården modtager patienter til nærmere afklaring af pleje og træning og/eller boligforhold i kortere eller længere perioder.

Frederikshavn Kommune Nattevagt til privat hjem i område Vest, Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Område Vest søger en fast vågen nattevagt til en hjemmeboende borger.
Stillingen er gennemsnitligt på 30 timer pr. uge, og ønskes besat snarest muligt, dog senest 1. august 2022.

Der er tale om en multihandicappet borger, med brug for hjælp til alt hele døgnet.

Den ledige stilling er med faste vagter mandag og tirsdag nat, samt weekendvagt fredag, lørdag og søndag nat i lige uger.

Opgaverne omkring borgeren er overvågning, håndtering af inhalationer og medicin, bleskift samt almindelig pasning.

Oplæring vil foregå sammen med den faste nattevagt i teamet og vil blive tilrettelagt, så den understøtter dine kompetencer og giver dig tryghed i jobbet.

Frederikshavn Kommune Økonomiafdelingen søger en talglad medarbejder

Frederikshavn Kommune

Som økonomimedarbejder i Udvalgsservice vil du blive Økonomiafdelingens repræsentant på området Center for Dagtilbud. Har du kendskab til de økonomiske forhold, som gør sig gældende på børneområdet i alderen 0-6 år er det en fordel men ikke et krav. Vi tilbyder dig en stilling med en høj grad af selvstændighed, og med rig mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen.

Har du lyst til at bidrage med din økonomiske viden til at både drifte og udvikle økonomistyringen på området i et tæt samarbejde med Center for Dagtilbud og nærmeste leder, så er du måske vores nye kollega.

De primære arbejdsopgaver tilknyttet denne stilling:

 • Økonomistyring
 • Budget- og regnskabsopfølgning
 • Kvalitetssikring af centrenes aktivitetsdata
Frederikshavn Kommune Er tiden inde til nye udfordringer? Hjemmesygeplejen Område Øst, Frederikshavn søger ny kollega til fast stilling i en velfungerende sygeplejegruppe.

Frederikshavn Kommune

Stillingen er på 32 timer ugentlig, eller efter aftale – fortrinsvis i dagvagt med weekendvagt hver 4. weekend.

Er du uddannet sygeplejerske, udviklingsorienteret og fagligt funderet er du måske vores nye kollega?

Er du god til at samarbejde på tværs og lære fra dig? – værner du om din faglighed, og kan du lide en travl og uforudsigelig hverdag er det måske dig, vi søger.

Vi ønsker en kollega som er opmærksom og interesseret i de mennesker vi understøtter og hjælper – og som altid tager udgangspunkt i kerneopgaven, vores borgere.

Vi tilbyder

 • Et varieret og spændende job, hvor alle bidrager aktivt i opgaveløsningen
 • Gode og engagerede kollegaer
 • En grundig introduktion
 • Faglig sparring og supervision
 • Stor fokus på arbejdsmiljøområdet
Frederikshavn Kommune Fagligt stærk pædagog søges til Dagtilbudsdistrikt Vest

Frederikshavn Kommune

Dagtilbudsdistrikt Vest søger en pædagog til Børnehuset Hånbæk pr. 1. august 2022 eller snarest derefter. Stillingen er på 30 timer primært i børnehaveafdelingen.

Børnehuset Hånbæk er en integreret daginstitution fra 0-6 år, med en normering på 66 børnehavebørn og 33 vuggestuebørn. Vi er beliggende i Frederikshavn by og er et hus med mange nationaliteter.

På tværs af afdelingerne arbejdes der med den ”røde tråd”, således at børn fra vuggestuen får så skånsomme og værdifulde overgange til børnehaven og skolen som muligt. Har kan nævnes makkerordninger, temauger mv., der alt sammen styrker kendskabet til hinanden i hele huset.

Frederikshavn Kommune Pædagog til Børnehuset Hånbæk i Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Dagtilbudsdistrikt Vest søger en pædagog til Børnehuset Hånbæk pr. 1. september 2022 eller snarest derefter. Stillingen er på 30 timer primært i børnehaveafdelingen.

Børnehuset Hånbæk er en integreret daginstitution fra 0-6 år, med en normering på 66 børnehavebørn og 33 vuggestuebørn. Børnehuset er beliggende i Frederikshavn by og er et hus med mange nationaliteter.

På tværs af afdelingerne arbejdes der med den ”røde tråd”, således at børn fra vuggestuen får så skånsomme og værdifulde overgange til børnehaven og skolen som muligt. Har kan nævnes makkerordninger, temauger mv., der alt sammen styrker kendskabet til hinanden i hele huset.

Frederikshavn Kommune Sygeplejerske til Hjemme- og sygepleje i Frederikshavn område Vest, fortrinsvis i aftenvagt

Frederikshavn Kommune

Er du klar og har lyst til at arbejde ud fra Hjemme- og Sygeplejeplejens 4 rammesætninger:

 • Glade borgere
 • Tilfredse medarbejdere
 • Sund økonomi
 • Udviklingsperspektiv

Og tager du ansvar og arbejder aktivt for et godt samarbejde og arbejdsmiljø?

Stillingen er på 30 timer i fortrinsvis aftenvagt, hvor du har weekendvagt hver 4. uge.

Du bliver en del af en gruppe, der dækker et område i Frederikshavn midtby. Ved sygdom hjælper sygeplejerskerne hinanden på tværs af kommunen med at få besøgene fordelt.

Frederikshavn Kommune Afløsere til Hjemmeplejen Øst, Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Har du en sundhedsfaglig uddannelse, er du ufaglært eller blot nysgerrig på om hjemmeplejen kunne være noget for dig? Så kom og vær en del af vores team i Hjemmeplejen Øst.

I Hjemmeplejen Øst vil du blive en del af en fantastisk velfungerende gruppe af faglige dygtige kollegaer som brænder for at gøre en forskel. Vores fokus er at understøtte borgerne i at være så selvstændige som muligt i deres hverdag, og hjælpe med de opgaver, som borgerne ikke kan klare selv bl.a. personlig pleje og rengøring.

Vi kan tilbyde:

 • God oplæring fra dine kollegaer
 • Mulighed for faglig udvikling
 • Daglig sparring
Frederikshavn Kommune Social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen Øst

Frederikshavn Kommune

Social- og sundhedshjælper søges til stilling i dagvagt i Hjemmeplejen Øst, Frederikshavn. Drømmer du om en god arbejdsplads med dygtige engagerede og hjælpsomme kollegaer? Så kan vi pr. 1. august eller hurtigst muligt, tilbyde dig en fast stilling i dagvagt på 32-37 timer ugentlig.

Samarbejde og tværfaglighed er en stor del af vores hverdag. Vores gruppe består af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og sygeplejersker.

Vi arbejder efter den rehabiliterende tankegang, hvor vi har fokus på at understøtte borgerne i nuværende funktioner og handlemuligheder. Her har vi et tæt samarbejde med vores ergoterapeut som er tovholder i Team hverdagsrehabilitering.

Frederikshavn Kommune Pædagog til lille dagtilbudsinstitution i Gærum

Frederikshavn Kommune

Dagtilbudsdistrikts Vest søger en uddannet pædagog til Kernehuset pr. 1. juli 2022.

Kernehuset er en lille, hyggelig og tryg daginstitution, hvor alle kender alle.

I Kernehuset arbejder vi ud fra et positivt og anerkendende menneskesyn, hvor vi tager udgangspunkt i det enkelte barn og er nærværende voksne, der følger børnenes perspektiver. Vi arbejder med struktur og forudsigelighed i et tæt samarbejde med forældrene for at skabe tryghed for alle.

Er du en dygtig pædagog med ambitioner på børnenes, samt egne vegne? Drømmer du om at arbejde i en lille børnehave med nære relationer og trygge rammer? Og er du glad for udeliv og daglige eventyr?

Så søg stillingen her hos os…..

Frederikshavn Kommune Presseansvarlig

Frederikshavn Kommune

Har du næse for de gode historier, og brænder du for at få historierne ud over rampen?
Frederikshavn Kommune har kridtet banen op, hvor dit talent og dine handlinger kan gøre en forskel

Du får ansvaret for en imødekommende servicering af pressen, så medierne hurtigt får brugbare svar. Du bliver frontløberen i arbejdet med at identificere og kommunikere historier, der tegner et samlet billede af en kommune i fremdrift.

I samarbejde med Direktionssekretariatets kommunikationsteam bliver din opgave, at sikre en sammenhængende kommunikation på tværs af traditionelle nyhedsmedier, digitale og sociale medier.

Frederikshavn Kommune Faglig koordinator til Specialtilbuddet Koktvedparken i Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Er du uddannet socialpædagog, og har du erfaring med at koordinere faglige indsatser med effekt i samspil med ledelse og personale på et botilbud?

Specialtilbuddet Koktvedparken i Center for Handicap og Psykiatri er et specialpædagogisk tilbud til voksne borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

Som faglig koordinator refererer du til Koktvedparkens leder og faglige leder.

Din opgave er bl.a. at koordinere faglige indsatser med effekt. En koordinering der sker i samarbejde med ledelse og personale på botilbuddet. I tæt samarbejde med faglig leder skal du derfor kunne være refleksiv sammen med de forskellige teams, og sikre følgeskab i socialfaglige indsatser samt i den daglige dokumentation i CURA.

Frederikshavn Kommune Er tiden inde til nye udfordringer? Hjemmeplejen Område Øst søger en SSA til fast stilling i dagvagt

Frederikshavn Kommune

Stillingen kan være fra 30-35 timer ugentligt – alt efter hvad du ønsker, fortrinsvis i dagvagt. Weekendvagt er hver 3. weekend. Der kan forekomme aftenvagter efter aftale.

Samarbejde og tværfaglighed er en stor del af vores hverdag og vi arbejder tæt sammen med sygeplejerskerne. Desuden arbejder vi efter den rehabiliterende tankegang, hvor vi har fokus på at understøtte borgerne i nuværende funktioner og handlemuligheder. Her har vi et tæt samarbejde med vores fysioterapeut som er tovholder i Team hverdagsrehabilitering.

Som social- og sundhedsassistent, forventer vi, at du kan varetage helhedsplejen hos vores borgere, samt udføre de grundlæggende sygeplejeopgaver i tæt samarbejde med sygeplejersken. Vi forventer også at du kan tage det faglige ansvar og være sparringspartner for dine kollegaer.