79 job matcher din søgning 79 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 79 resultater.
FTZ Autodele & Værktøj A/SAfdelingsleder

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Frederikshavn

Har du flair for ledelse af medarbejdere, og drømmer du om et job i autobranchens førende grossistvirksomhed?

FTZ Autodele & Værktøj A/S søger en forretningsorienteret og branchekendt afdelingsleder, der kan styrke og videreudvikle vores afdeling i Frederikshavn.

Med reference til distriktschefen får du det overordnede budget- og resultatansvar og bliver et vigtigt bindeled mellem salg og logistik. Du får ansvar for at sikre en optimal drift af afdelingen, der tæller 12 dedikerede kolleger, og du bidrager til afdelingens salgsindsatser, samt sikrer et højt serviceniveau overfor vores kunder. Med struktur og retning sikrer du, at vores forretningsmæssige strategier omsættes til handling, så vi opnår de forventede mål og resultater.

Rekrutteringskompagniet A/SFORPAGTER SØGES TIL OK+ I FREDERIKSHAVN

Rekrutteringskompagniet A/S søger for kunde

Brænder du for at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er det dig, vi leder efter.

Butikken i Frederikshavn ligger i forbindelse med OK tankanlæg og har med den rigtige person et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off, kaffe, drikkevarer samt konfekture. Derudover er der lækkert kaffekoncept fra Peter Larsen, cashpoint samt pakkeudlevering.

Som forpagter bliver du en del af en spændende virksomhed med et bagland, der altid står klar til at hjælpe dig. Du kan derfor bruge din tid på at drive din forretning samt pleje dine kunder. Du er købmand til fingerspidserne og kundernes mand, men har samtidig flair for convenience og godt kendskab til måltidsløsninger.

Frederikshavn KommuneBangsbo Leve Bo søger engageret SSH til barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Ønsker du et job, hvor du kan engagere dig i det sundhedsfaglige/socialpædagogiske arbejde med borgeren i centrum?

Så kan vi tilbyde:

 • Et job med fysiske udfoldelser, på en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for udvikling
 • Stillingen er en aftenvagt på 30 timer med vagt hver 2. weekend
 • Vikariatet er i perioden 1. december 2020 til 31. december 2021 med evt. forlængelse

Dit bidrag til det gode arbejdsmiljø vægtes højt, da vi mener, at et godt arbejdsmiljø er en forudsætning for at kunne arbejde med kerneopgaven.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
NCC Danmark
Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Nord, Forår 2021

NCC Danmark, Frederikshavn

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 2 praktikantstillinger til foråret 2021.

NCC, Jylland Nord udfører alle former for nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentreprise i region Nordjylland. Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i resten af NCC og drager nytte af hinandens kompetencer på tværs af organisationsstruktur.

Hos NCC arbejder vi i teams, og vi bidrager alle til at nå vores fælles mål. Som praktikant indgår du derfor som en vigtig del af teamet, og du vil få et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du, bl.a., vil komme til at assistere med planlægning, egenproduktion, underentreprenører, koordinere indkøb af leverancer, styring og opfølgning af tid, samt kvalitet og økonomi.

NCC Danmark
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
MatchMind Controller

MatchMind søger for Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Forsyning A/S ønsker at styrke økonomiafdelingen og søger en Controller, der brænder for at arbejde med udvikling af procedurer og rutiner samt den økonomiske styring af Forsyningen på tværs af datterselskaberne.

Med reference til økonomichefen, vil du få en central rolle i organisationen og få det direkte ansvar for økonomistyringen i et af datterselskaberne.

Du bliver en del af et team på 11 dygtige medarbejdere i økonomiafdelingen, som har mange års erfaring, og hver især bidrager med en bred viden inden for økonomi. Dit primære arbejdsområde vil blive økonomistyring i et af datterselskaberne, og herudover vil du arbejde med:

 • Udarbejdelse af budgetter, rapportering og opfølgning på regnskaber
 • Dialog og rapportering til myndigheder
 • Controlling af nøgletal på tværs af datterselskaberne
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Frederikshavn KommuneInitiativrig afdelingsleder med stærke samarbejdsevner til Nordstjernen Skoleafdeling

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og ambitioner om at kunne sætte aftryk på skoleledelse anno 2021 på den største skole i Frederikshavn i en kommune, der har høje ambitioner på skolernes vegne og fokus på det vigtigste, vi har – børnene?

Skoledistrikt Øst i Frederikshavn søger pr. 1. januar 2021 en initiativrig afdelingsleder med stærke samarbejdsevner og et anerkendende børnesyn til Nordstjernen Skoleafdeling.

Som afdelingsleder får mulighed for at være med til at udvikle Skoledistrikt Øst, der har 1550 elever og 215 medarbejdere. Der er otte afdelingsledere og en distriktsleder. Du får en hverdag fyldt med aktive elever, engagerede forældre og anerkendende kollegaer.

Frederikshavn KommuneCoach til Team Job og Udvikling - Mestringsgruppen

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune, Team Job og Udvikling - Mestringsgruppen søger en coach 37 timer ugentligt med tiltrædelse senest pr. 01.12.2020

Vi tilbyder en arbejdsplads, som giver dig indflydelse på din arbejdsdag og et fagligt forum med kollegial sparring. Vi er altid opmærksom på at spille hinanden gode ift. kerneopgaven. Du får muligheden for at arbejde med mennesker og for at gøre en forskel, hvor det gælder.

Dine opgaver vil være vidt forskellige men indeholder stor afveksling, bredde i arbejdet, faglige udfordringer og kreativitet i løsninger.

Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Frederikshavn KommuneJobformidler til Jobcenter Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Jobcenter Frederikshavn søger snarest muligt og senest 01.12.2020 en jobformidler på 37 timer/uge. Jobformidleren vil indgå i et team med 6 jobformidlere.

Team job og udvikling er under kontinuerlig udvikling. Vores kerneopgave er det gode match mellem borgerens kompetencer, interesser og arbejdsmarkedets behov for arbejdskraft.

Dine primære arbejdsopgaver som jobformidler vil være:

 • At arbejde med borgernes personlige, helbredsmæssige, familiemæssige udfordringer sideløbende med at der arbejdes med en virksomhedsrettet indsats for at få fodfæste på arbejdsmarkedet
 • At danne tæt parløb med borgerens koordinerende sagsbehandler
 • At understøtte den enkelte borger i at udarbejde CV, synliggøre kompetencer, coache til at konkretisere job mål – herunder at have fokus på kompetencer og ressourcer
Frederikshavn KommuneAdministrativ medarbejder til Center for Sundhed og Plejes Sekretariat

Frederikshavn Kommune

Sekretariatet i Center for Sundhed og Pleje søger en administrativ medarbejder til en allround stilling med flair for både økonomi, skriftlige opgaver og hjemmesideredigering til en fast stilling med tiltrædelse pr. 1. december 2020 eller hurtigst muligt.

Det administrative team i Sekretariatet løser en lang række forskelligartede administrative opgaver for hele Center for Sundhed og Pleje, som dækker over både hjemmepleje, plejeboliger, sygepleje, sundheds- og træningscentrene m.fl. Arbejdsdagen er travl og varierende, idet opgaverne spænder bredt. De øvrige medarbejdere i Sekretariatet løser en lang række forskellige tværgående opgaver i Center for Sundhed og Pleje, bl.a. inden for vagtplanlægning, SOSU elever, arbejdsmiljø, udvikling og betjening af det politiske niveau.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælperelev med mulighed for fastansættelse

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og mod på at yde pleje og omsorg for andre mennesker i Frederikshavn Kommune, og kunne du tænke dig at tage en uddannelse, hvor du får løn samtidig? Har du lyst til en elevplads, hvor du kan få indflydelse på dine mødeplaner, praktikplads og planlægning. Så kan en erhvervsuddannelse som social- og sundhedshjælper være noget for dig.

Når du starter på din uddannelse får du udleveret en uddannelsesplan, som indeholder mål for praktikken. Uddannelsesplanen er din og din praktikvejleders fælles redskab i praktikperioden. Vores praktikansvarlige har alle en akademisk uddannelse og vil støtte op om dig under din uddannelse.

Under din uddannelse vil du løbende få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, som du kan udvikle dig gennem. Du vil gradvist indgå på lige fod med dine øvrige kolleger.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistentelev med mulighed for fastansættelse

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og mod på at yde pleje og omsorg for andre mennesker i Frederikshavn Kommune, og kunne du tænke dig at tage en uddannelse, hvor du får løn samtidig? Hvor du kan have indflydelse på mødeplaner, praktikplads og planlægning. Så kan en erhvervsuddannelse som social- og sundhedsassistent være noget for dig.

I løbet af din skoleperiode på SOSU Nord i Hjørring, vil du blive undervist i fag, hvor der er fokus på:

 • Social- og sundhedsassistentens rolle
 • Din rolle hvor du skal være med til at sikre et sammenhængende forløb for borgerne i mødet med sundhedssektoren
 • Arbejdet med grundlægende sygepleje og rehabilitering, pleje og omsorg for den enkelte borger
Frederikshavn KommuneSygeplejerske til Hjemmesygeplejen i udekørende område Frederikshavn Vest

Frederikshavn Kommune

Hjemmesygeplejen i Frederikshavn område Vest søger sygeplejerske til fortrinsvis dagvagt.

Stillingen er på 30 - 35 timer om ugen, alt efter dit ønske med weekendvagt hver 4.-8. weekend.

Stillingen er til besættelse pr. 1. december 2020 og gerne før, hvis du har mulighed for det.

Vi søger en sygeplejerske der

 • Har lyst til at arbejde i ældreområdet
 • Kan arbejde selvstændigt og tværfagligt
 • Har en anerkendende tilgang til det tværfaglige samarbejde
Frederikshavn KommuneFagligt dygtig og relationskompetent lærer til fast stilling på Dybvad Skoleafdeling

Frederikshavn Kommune

Dybvad Skoleafdeling i Skoledistrikt Syd søger en fagligt dygtig og relationskompetent uddannet lærer til at varetage undervisningen i geografi, biologi, samfundsfag og dansk/matematik i udskolingen.

Dybvad Skoleafdeling er en et-sporet mellemtrins- og udskolingsafdeling med ca. 120 elever på 4.-9. klassetrin og 14 medarbejdere. Skoleafdelingen er en del af Skoledistrikt Syd, og har et tæt samarbejde med Hørby Skoleafdeling, hvor eleverne går i skole fra 0.-3. klasse. Skolen ligger i naturskønne omgivelser og der er et stærkt og godt samarbejde med lokalområdet, samt en engageret forældrekreds. Vi har et naturligt tæt samarbejde mellem skole og SFO, og vi vægter et tillidsfuldt miljø, respekt, faglighed og ansvarlighed højt.