13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Ældrecenter Lundgården

Vil du være en del af Ældrecenter Lundgården, hvor vi sætter en ære i at levere høj kvalitet af pleje og omsorg til vores ældre borgere?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Sparekassen Danmark

ESG-controller

Med reference til økonomidirektøren vil du blive faglig ansvarlig for ESG-rapportering, herunder opfyldelse af direktiverne i EU’s Green Deal, som f.eks. CSRD og EU’s taksonomirapportering.Dette indebærer bl.a. ESG-regnskabspraksis i sparekassens årsrapport.

Vi tilbyder dig en uformel arbejdsplads, hvor vi vægter kollegaskab, trivsel og arbejdsglæde højt, ligesom vi altid er klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det. Du får frihed under ansvar og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Gem
Krone Vinduer A/S

Intern sælger – teknisk rådgivning

Vrå eller Horsens

Er du serviceminded og har flair for teknisk salg, kundepleje og kunderådgivning?

Du får en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk, voksende koncern med et spændende produktprogram. Vi giver frihed og sikrer fleksibilitet fremfor faste rammer, når vi rådgiver vores kunder.

Krone Vinduer A/S
Gem

Økonomisk konsulent til Socialtilsyn Nord

Socialtilsyn Nord godkender og fører tilsyn med kommunale, regionale og private sociale døgntilbud, samt plejefamilier i Nordjylland og i Silkeborg Kommune.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Moment

Lagermedarbejder til lager i Hjørring

Brønderslev, Hirtshals, Hjørring, Løkken, Sindal, Tårs, Vrå

Vi søger lagermedarbejder til en spændende virksomhed i Hjørring.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Sparekassen Danmark

Forsikringsrådgiver privat til Forsikringscenteret

Er du passioneret inden for forsikringsbranchen og brænder for at levere enestående kundeoplevelser sammen med dit team?

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

  • servicering af eksisterende forsikringskunder og kollegaer på skadesforsikringer via telefon, online og interne systemer
  • opsøgende service på eksisterende kunder for at sikre, at kundernes behov imødekommes på bedste vis
Sparekassen Danmark
Gem
Sparekassen Danmark

Revisor

Er du akademiker? Så er du måske vores nye talent til Intern Revision i Sparekassen Danmark.

Du får til opgave at planlægge, udføre og rapportere revisionsopgaver med sparring og inspiration fra erfarne kollegaer med afsæt i den finansielle regulering og forretningstilrettelæggelsen.

Faglig og personlig udvikling er i højsædet i et professionelt og engageret arbejdsmiljø, bistået af dygtige og dedikerede kollegaer.

Sparekassen Danmark
Curia søger for GVM ApS
Gem
Curia

ESG-manager

Hirtshals, Aarhus, Vrå, Slagelse eller Vejen

Bliv en del af en koncern, der har fokus på grøn udvikling og drift af bæredygtig virksomhed inden for landbrug, vind- og solenergi, Power-to-X og biogas!

ESG-manageren får ansvaret for at lede og udvikle GVMs ESG-strategi samt formulere og implementere rammen for bæredygtighedsrapportering. Du bliver ansvarlig for at implementere bæredygtighedsinitiativer, overvåge virksomhedens ESG-præstationer og rapportere på ESG-relaterede aktiviteter. En vigtig opgave er desuden at kvantificere og kommunikere GVMs ESG-initiativer og -projekter ud til kunderne og samarbejdspartnerne.

Curia søger for GVM
Gem
Curia

Financial Controller til shared service enhed i grøn vækstkoncern

Hirtshals, Hjørring eller Vrå

Har du lyst til at udvikle din faglighed i en koncern, der vækster, og hvor du får ansvar for flere selskabers regnskaber?

Du får ansvaret for udarbejdelsen af koncern- og perioderegnskaber samt controlling på alle selskaber under GVM. Herudover vil du medvirke til optimering af processer og arbejdsgange i administrationen og i de tilknyttede selskaber.

Det er en flad organisation, og der lægges stor vægt på et uformelt, udviklende og positivt arbejdsmiljø, hvor man samtidig agerer professionelt og seriøst.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV