15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Svend Aage Christiansen A/SØkonomichef (CFO)

Svend Aage Christiansen A/S, Østervrå

Med kundens ønsker i centrum gennem snart 35 år finder vi gode, kvalitets- og prisbevidste løsninger, der tilgodeser både funktion og design. Med en omfattende byggeaktivitet over hele landet er virksomheden en af Nordjyllands største bygge- og entreprenørvirksomheder.

Dine vigtigste ansvarsområder bliver som overordnet økonomiansvarlig at deltage i regnskabsudarbejdelse, samt løn- og bogholderifunktionen, hvor dine primære opgaver er:

  • Overordnet ansvar for selskabernes løbende økonomirapportering.
  • Videreudvikling og optimering af selskabets økonomifunktion.
  • Ledelse af økonomiafdeling, hvor der i dag er 3 medarbejdere.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor ordentlighed er nøgleord i alle sammenhænge, både overfor vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
velas
Økonomiassistent med ansvar for Ø90 i Aars og Østervrå

velas, Aars og Østervrå

Har du lyst til at arbejde med oplæring og optimering af regnskabssystemet Ø90 i Aars og Østervrå? Bliver du motiveret af at løfte andres kompetencer på området og besidder du de pædagogiske kompetencer, der skal til?

Velas er en af landets største rådgivningsvirksomheder i landbrugsbranchen, og vi oplever stor efterspørgsel på rådgivning fra vores mange kunder. Vi søger derfor en dygtig, og erfaren økonomiassistent, der evner at tage ansvar for brugen af vores regnskabssystem Ø90, til vores afdelinger i Aars og Østervrå.

Du får:

  • En helt central rolle i implementeringen af Ø90 på landbrugsregnskaber i Østervrå
  • Ansvaret for løbende optimering af anvendelsen af Ø90 i Aars og Østervrå
  • Spændende opgaver vedr. opstilling af årsregnskaber for personligt ejede landbrug og virksomhedsbrug
velas
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Frederikshavn KommuneSygeplejerske til koordinatorstilling i Østervrå hjemme og sygepleje - barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Østervrå hjemme- og sygepleje søger en sygeplejerske til et barselsvikariat, til stillingen som sygeplejefaglig koordinator.

Stilling er på 37 timer i dagvagt, der er ikke weekendarbejde.

Dit daglige arbejde vil bestå i, at disponere ruterne i dag, aften, weekend og helligdage samt højne det sygeplejefaglige niveau i plejegruppen. Du skal være den der ”samler trådende” i forhold til opgaver vedrørende borgerne og plejepersonalet i området. Der vil indgå en del administrative opgaver i dit daglige arbejde.

Frederikshavn Kommune

Social- og sundhedshjælper til Østervrå hjemmepleje - barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til en stilling i hjemmeplejen i Østervrå og opland?

Vi tilbyder 1 stilling på 30 timer i fortrinsvis dagvagt. Der kan forekomme enkelte vagter i andre vagtlag. Der arbejdes hver 2. weekend.

Vi er en gruppe engagerede medarbejdere, der dagligt varetager pleje og praktisk hjælp hos borgerne.

Vi har siden 2019 arbejdet med implementering af medarbejderweb og selvtilrettelæggelse af vagtplaner med mest mulig medarbejderindflydelse set i forhold til privatliv og vores kerneopgave.

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Jobs at Polyteknik AS
Are you looking for a technically challenging sales position in a company with high ambitions and a large potential for growth?
Polyteknik AS, Østervrå
Polyteknik AS
Indrykket: 
Technical Project Sales
Polyteknik AS Phone: +45 9689 2800 PVD systems Moellegade 21 E-mail: sales@polyteknik.dk Thin film Technology DK-9750 Oestervraa Web:...
Polyteknik AS, Østervrå
Polyteknik AS
Indrykket: