60 job matcher din søgning 60 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Brønderslev Kommune
Personalekonsulent med lyst og evne til at medudvikle fremtidens personalekontor

Brønderslev Kommune

Personalekontoret i Brønderslev Kommune er kendetegnet ved at være en faglig stærk og driftssikker afdeling, der står over for en digital udvikling i de løn- og personaleadministrative ydelser – til gavn og glæde for vores brugere.

Vi søger derfor en personalekonsulent pr. 1. august 2022, der har lyst og evne til at medudvikle fremtidens personalekontor i Brønderslev Kommune.

Det betyder, at du får ansvaret for:

 • Godkendelse af løn for kommunens medarbejdere (oprettelser, ændringer og fratrædelse af medarbejdere) og tolkning af overenskomster, rådgivning m.v. Dette i tæt samarbejde med dine kolleger, hvor du får direkte ansvar for en række af dine ”egne” institutioner og arbejdspladser.
 • Opdatering og vedligehold af medarbejderdata i vores lønsystem (KMD OPUS), herunder medansvar for at vedligeholde organisationsstrukturen og ledelseshierarkiet for hele kommunen.
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Jurist til fagansvar for arbejdsløshedsforsikringsområdet

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Brønderslev

Har du lyst til at have fagansvar og arbejde med konkret sagsbehandling inden for arbejdsløshedsforsikringsområdet? Så har du mulighed for at sætte dit fingeraftryk i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings kontor i Brønderslev.

Beskæftigelsesministeriet

Vi søger en ny fagansvarlig til vores Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring (CKA), hvor vi i alt er 6 fagansvarlige fordelt i to teams. I CKA behandler vi sager fra borgere, der klager over afgørelser fra deres a-kasse. Vi vejleder også a-kasser og deres medlemmer om praksis på arbejdsløshedsforsikringsområdet. Du bliver fagansvarlig for området med optjening af dagpengeret ved selvstændig virksomhed og beregning.

Som fagansvarlig vil du – sammen med teamets to andre fagansvarlige – få ansvaret for sagsfordeling, faglig sparring og kvalitetssikring af sager.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

ALDI Danmark 1. assistent - Brønderslev

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Brønderslev Kommune
Genopslag - Områdeleder til dagplejen

Brønderslev Kommune

Er du modig i forhold til at indgå i en spændende ny struktur, hvor vi har høje faglige ambitioner og er i tæt samarbejde med forældre, medarbejdere og andre ledere? Ønsker du at være nysgerrig på, hvordan vi skaber de bedste betingelser for læring, trivsel, udvikling og dannelse for alle børn i Brønderslev Kommune?

Vi tror på, at vi gennem professionelle læringsfællesskaber skaber de bedste betingelser for udviklingen af den pædagogiske praksis, og derfor er det vigtigt, at du har kendskab til dagtilbudsområdet og tør at have høje ambitioner for den videre udvikling af vores dygtige dagplejere.

De primære ansvarsområder bliver derfor:

 • At varetage den overordnede ledelse af Dagplejen i samspil med dagplejepædagogerne, forældrebestyrelserne, forvaltninger og eksterne aktører på området
 • At varetage den daglig ledelse af to personalegrupper; dagplejerne og dagplejepædagogerne
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Curia Bygningskonstruktør

Curia søger for Genbrugssten ApS i Brønderslev

Motiveres du af samarbejde, indflydelse og dée at gøre en forskel? Og drømmer du om at blive en del af en startup-virksomhed med en stærk kultur, som står over for en spændende vækstrejse i både ind- og udland?

Du får en central rolle og bliver virksomhedens produkt- og konstruktionsspecialist med ansvaret for driften og den løbende udvikling af produktionsstyringssystemet FPC, der ligger til grund for den certificerede CE-mærkning. Du bliver endvidere ansvarlig for gennemførelsen af EPD (miljøvaredeklaration) på produkter i samarbejde med eksterne rådgivere.

Ved Genbrugssten ApS vægtes samarbejde og hjælpsomhed højt, og dagligdagen forløber med en god og åben dialog, der er præget af tillid, humor og en uformel tone.

Gem
Curia Salgsansvarlig til grøn organisation i stor vækst

Curia søger for Cirkulær Nord Fonden i Brønderslev

Hvis du drømmer om at sælge produkter, hvor ”bæredygtighed” er det helt store buzzword, og hvor du kan være med til at forme salgsprocesserne, skal du kigge med her! Cirkulær Nord Fonden leder nemlig med lys og lygte efter en dygtig salgsansvarlig.

Som salgsansvarlig er din primære opgave at sælge for Genbrugssten ApS og MV Farligt Affald A/S både til eksisterende og nye kunder. Du skal stå for at arrangere salgsmøder, events og møder for interessenter.

Du kommer til at arbejde i et marked med et stort salgspotentiale og med en bred kundegruppe, som spænder fra bygherrer, murermestre og tømrerhandlere til private kunder, der ønsker genbrugte mursten til byggeprojekter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Varberg Management ApS Technical sales manager

Varberg Management ApS søger for Green Instruments A/S i Brønderslev

Join Sales in a global company that develops and sells some of the world's most innovative and fascinating industrial equipment for measurement and analysis.

As Technical Sales Manager in Sales at Green Instruments, you will be responsible for driving the sale of the company's High-End products to an international market within the industry of the world's most innovative equipment for industrial measurement and analysis.

You will be part of a Sales and Service team with direct reference to the Sales Director.

Løvbjerg Supermarked A/S Kasselinjeansvarlig Løvbjerg Brønderslev

Løvbjerg Supermarked A/S

Som kasselinjeansvarlig bruger du både din erfaring og din personlighed, når du får en dagligdag fyldt med travle perioder til at skabe stor værdi for butikken og for vores kunder.

Som ansvarlig for kasselinjen skaber du struktur og sætter rammerne for en travl hverdag. Der er altid nogen, som har brug for dit overblik. Din vigtigste opgave er at sørge for, at dine medarbejdere er klædt på til at kunne give vores kunder en god indkøbsoplevelse.

Dine ansvarsområder inkluderer:

 • Bemandingsplanlægning for kasselinjen og kiosken
 • Medarbejdersamtaler og opfølgning på medarbejdergruppen – MUS, sygesamtaler, prøvetidssamtaler osv.
 • Løbende ansættelse af nye medarbejdere
 • Ansvar for cash flow.
Løvbjerg Supermarked A/S Salgsassistent Løvbjerg Brønderslev

Løvbjerg Supermarked A/S

Vi søger en salgsassistent, der skal være med til at sikre kvalitet i vores kundeservice, spændende oplæg samt et stærkt sortiment i butikken.

Vi lægger vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed – du skal brænde for dit fag og have stor interesse i at arbejde med kvalitetsvarer i en inspirerende og dynamisk virksomhed.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede, og du skal blandt andet løse følgende opgaver:

 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger
 • Være med til at sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive indkøbsoplevelse
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-