64 job matcher din søgning 64 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Danish Agro Shoppen

Butiksassistent

Brønderslev

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr samt at arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her bliver din hobby til dit job.

Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus, og de fleste kunder bliver hurtigt velkendte ansigter.

Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lidl Danmark K/S

Souschef - Fuldtid - Brønderslev

Brønderslev

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Som souschef i Lidl får du:
• En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
• Branchens bedste sammenhold
• Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt

Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S

Butikschef - Fuldtid - Brønderslev

Brønderslev

Kan du lede og motivere et helt butiksteam og sørge for, at butikken altid står snorlige, så vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse?

Som butikschef er det dig, der sørger for, at alt går op i en højere enhed. Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til at skabe rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse.

Som butikschef i Lidl får du fri bil af mærket BMW/Mini Cooper og en attraktiv lønpakke.

Lidl Danmark K/S
Hansen Toft A/S søger for Reflective Technologies ApS
Gem
Hansen Toft A/S

CFO - tech-industrien

Hjemmearbejdsplads

Vil du have ansvaret for økonomifunktionen hos en af Nordens største app-virksomheder inden for Non-gaming Consumer Subscription? Der er tale om en sjælden scale-up succes inden for app-udvikling, som i løbet af de senere år er lykkedes med en massiv opkøbsrejse.

Som CFO får du ansvaret for at opbygge en stærk intern økonomifunktion, idet den daglige økonomistyring i dag er outsourcet. Du sikrer en god ”financial engineering”, og du skaber en retvisende og enkel rapportering til ledelse og investorer.

Virksomheden har en meget moderne organisationsform, som er digitalt understøttet, så du kan arbejde, hvorfra du ønsker.

Hansen Toft A/S
STARK Danmark

Sælger til trælast

Brønderslev

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg, samtidig med, at du vinder nye ordrer?

STARK Brønderslev er vi 21 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Brønderslev og omegn. Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vores kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK Danmark
Gem
Bomag GmbH

Area Sales Manager (m/f/d) Europe (Nordics & Irland)

Hjemmearbejdsplads

Your tasks:

  • Monitoring and developing the Bomag brand (Sales, Aftersales, GP and Market share) in the Nordics and Ireland
  • Strengthening our sales process by driving, managing, and supporting our dealer network and key accounts in the area, incl. setting up development plans as well as sales strategies, monitoring KPIs, and ensuring goal achievements
  • Functioning as an interface between BOMAG interests and those of partners and customers
  • Engaging directly with key accounts and rental companies as well as setting up key fair participations
Gem
LandboNord

Stærk CFO med flair for digitalisering

Brønderslev

Har du en stærk forretningsmæssig og økonomisk forståelse? Er du vild med ledelse og digitalisering? Så søger LandboNord lige nu en handlekraftig CFO eller økonomichef med CFO-potentiale.

Du bliver nøglepersonen i LandboNords økonomistyring og en vigtig sparringspartner for vores CEO. Din hverdag vil være præget af både strategiske- og ledelsesmæssige opgaver, hvor du får ca. 10 medarbejdere i direkte reference, som til daglig sidder i vores bogholderi, controlling og it-afdelinger.

Vestas Wind Systems A/S

Service Technician, Lead

Brønderslev

Vi du arbejde i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø? Vil du være med til at sikre en bedre fremtid for de næste generationer? Bliv en del af Vestas, verdens største producent af vedvarende energi.

Vi tilbyder dig et udfordrende og krævende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø hos verdens førende producent af vedvarende energi. Du vil være med til at sikre en bedre fremtid for de næste generationer.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Vi tilbyder gode karriere- og udviklingsmuligheder som Buddy, Team Leader og Sales Manager.

Curia recruiting on behalf of Trackunit A/S
Gem
Curia

Payroll Partner

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a new colleague, who we imagine will get energized from ensuring correct pay on time as well as providing the best possible service to the business in cooperation with your team. We will make sure that you’ll get daily professional challenges in an international context and support you in the best way possible in these challenges.

With locations in the hearts of Copenhagen, Kolding, Aarhus, and Aalborg, we offer you a flexible setup with the possibility of working from one of our locations or remotely from anywhere in Denmark.

Flexibility and hybrid working is not just a cliche to us or something we state in a job posting. We offer you a flexible setup and believe that you can best structure how your routines look in order for you to balance everything in your life.

Traktor- & Høstspecialisten A/S

Landbrugsmaskinmekaniker

Brønderslev

Vi leder efter en dygtig mekaniker, der er stolt af sit arbejde og har en serviceminded tilgang til opgaven. Du trives i et miljø, hvor tempoet kan være højt, og hvor holdånd er nøglen til succes. En positiv attitude, mod og fokus på at levere markedets bedste service er afgørende for vores stærke team.

Dine primære opgaver vil være klargøring og reparation af maskiner og redskaber på værkstedet. Du vil arbejde sammen med både værksteds- og udekørende mekanikere.

Hansen Toft A/S søger for Business Broker A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Virksomhedsmægler - M&A

Hjemmearbejdsplads

Vil du arbejde med rådgivning og salg af virksomheder — og har du potentiale til at blive medejer i en succesfuld M&A rådgivningsvirksomhed? Så har vi måske det helt rigtige job til dig.

Som virksomhedsmægler i Business Broker får du et tæt samspil med beslutningstagere i dansk erhvervsliv, og du driver hele salgsprocessen ifm. virksomhedssalg. Sideløbende er du aktiv i det salgs- og netværksarbejde, der er med til at generere nye projekter.

Til dine nøgleopgaver hører vurdering af salgbarhed og værdiansættelse af virksomheder, virksomhedsanalyse og præsentation, identifikation af og kontakt til potentielle købere, forhandling og rammeaftaler/LOI mellem sælger og køber, koordinering af due diligence- og transaktionsdokumenter m.m. i tæt samarbejde med advokater, revisorer, banker og andre.

Hansen Toft A/S
Gem
LandboNord

Forretningsorienteret Business Controller med kompetencer indenfor BI

Brønderslev

Har du en god fornemmelse af, hvad der skaber værdi i en forretning? Og brænder du for at omsætte store datamængder til værdifulde og konkrete forretningstiltag?

Som business controller i LandboNord får du en selvstændig rolle med mulighed for at påvirke business intelligence-landskabet og bidrage til udviklingen og implementeringen af datadrevne løsninger.

Du får til opgave at drive vores budget- og lønprocesser samt vores digitale fakturaflow, hvor du fungerer som bindeled mellem de budgetansvarlige og økonomiteamet.

Brønderslev Kommune

Leder til Sekretariatet

Brønderslev

Vi søger en dygtig og engageret leder der vil stå i spidsen for Sekretariatet og som vil medvirke til en sikker og konstruktiv understøttelse af byråd, borgmester, direktion og Brønderslev Kommune.

Ud over at sikre driften af eksisterende opgaver i afdelingen, venter der mange spændende opgaver, som den nye sekretariatsleder bliver ansvarlig for at lede og understøtte - enten selvstændigt eller i samarbejde med Chefen for HR og Sekretariatet.

Vi tilbyder en stilling, der giver dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling - og samtidig giver det dig mulighed for at føre dine tanker om god ledelse ud i livet.

Alka Forsikring

TIA-udvikler til Kundevendt Digitalisering

Ballerup
Mulighed for hjemmearbejde

Ønsker du at blive en del af et hold, der omfavner gode ideer, har det sjovt og er dedikeret til at gøre en forskel?

Netop nu leder vi efter en dygtig udvikler, der kan være med til at fastholde vores position, som digital frontrunner. Du kommer til at være med til at fremtidssikre vores platforme, udvikle nye produkter og vedligeholde de eksisterende løsninger.

Som afdeling kan vi tilbyde et uformelt og varmt fællesskab, samtidig med at vi er ambitiøse og elsker at levere gode løsninger.

Alka Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV