37 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

37 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for DanHatch
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Financial Controller til de danske selskaber

Brønderslev

Kunne du tænke dig at blive en del af en international rugerikoncern, og medvirke til en øget drift og effektivisering via tal og data, så er det sikkert dig, vi leder efter.

Vi inviterer dig indenfor i en spændende international virksomhed, hvor gode personaleforhold og kompetenceudvikling af medarbejdere og teams er i fokus.

Du bliver værdsat, og et godt arbejdsmiljø er en prioritet hos os. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en høj grad af involvering og engagement, hvilket skaber et dynamisk miljø med plads til at undersøge nye idéer og løsninger.

Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Sparekassen Danmark

Formuespecialist til Region Vestvendsyssel

Hjørring, Hirtshals, Brønderslev

Som et led i vores ekspansionsstrategi på erhvervsområdet i regionen, senest med offentliggørelsen af den kommende åbning af en erhvervsafdeling i Hirtshals, søger vi yderligere en formuespecialist.

Vi tilbyder dig en uformel arbejdsplads, hvor vi vægter kollegaskab, trivsel og arbejdsglæde højt, ligesom vi altid er klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det.

Sparekassen Danmark
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

  • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
  • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Brønderslev Kommune

Brønderslev Kommunes Vej & Park-afdeling søger en mekaniker til værkstedsteamet

Brønderslev og Dronninglund

Værkstedet består af 4 mekanikere, fordelt på to materielgårde, et i Brønderslev og et i Dronninglund.

Dine opgaver vil hovedsageligt være:

  • Reparation af Vej og Parks større maskiner, herunder traktor, rendegraver, lastbil, varebil mv.
  • Reparation af Vej og Parks mindre maskiner, såsom have/park maskiner
Gem
Systemteknik af 2021 A/S

Er du erfaren i tavleproduktion med elteknisk baggrund?

Nørresundby, Brønderslev

Så er det dig vi søger! Vi søger flere kollegaer til fuldtidsstillinger i huset, og du får mulighed for at være med på en spændende succesrejse med arbejdssted i enten Nørresundby eller Brønderslev.

Vi tilbyder et venskabeligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en familiær omgangstone og en stolthed i at udføre et godt stykke håndværk. Vi tror på fremtiden, og det er derfor planen at vi skal fordoble antallet af tavlemontører og lærlinge i 2024.

Gem
Agfa HealthCare

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a Business Development Manager (BDM) to join our experienced Sales team. The Business Development Manager will provide day-to-day sales activity to AGFA HealthCare customers, prospects and the AGFA HealthCare organisation.

The BDM acts as single point of contact to key customers and prospects for Agfa HealthCare IT products & services. He/she is responsible for identifying opportunities, creating an account strategy, coordinating and controlling the sales process, managing customer expectations and negotiating contracts.

Gem
Semler Gruppen

Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

Bramming, Brønderslev eller Redsted M

Se video om Semler Gruppen som arbejdsplads

Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor salg og klar til nye udfordringer?

Det bliver din opgave at sælge koncepter og løsninger fra mærkerne John Deere, Kramer, Sulky og Väderstad, hvor du vil få støtte af en række specialister på hver deres område i den videre kunderelation.

Du tilbydes et spændende og afvekslende job, der er karakteriseret ved frihed under ansvar, og hvor god tone og humor vægtes højt i hverdagen.

Semler Gruppen
BDO
Gem
BDO

Bliv revisorpraktikant hos BDO til 2025 – hele landet

Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet?

Hos BDO ser vi praktik som meget mere end bare praktik. Det er et indblik ind i et spændende og udfordrende arbejdsliv, og netop dét er en uvurderlig erfaring at tage med sig i bagagen. Du får praktisk erfaring og en unik mulighed for at lære fra vores ambitiøse og dygtige kolleger.

BDO
BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing – september 2025

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

Gem
Danish Steel Manufacturing A/S

Produktionsleder til ledelse af vores smede- og maskinværksted

Brønderslev

Grundet stor vækst søger vi til nyoprettet stilling en værkfører, som kan varetage driften i vores 2.000 m2 store nybyggede værksted. Vi ønsker at intensivere den daglige ledelse i produktionen, så du har en hands-on tilgang, har en praktisk og motiverende lederstil overfor produktionens 20 timelønnede medarbejdere.

DSM A/S tilbyder en udfordrende stilling i en vækstorienteret virksomhed, hvor beslutningsprocessen er kort. Da stillingen er nyoprettet, får du rig mulighed for at præge stillingens indhold, og bringe dine egne kompetencer og erfaringer i spil – hvilket giver mulighed for både faglig og personlig udvikling.

MatchMind søger for Murerfirmaet Peter Juul ApS
Gem
MatchMind

Regnskabsansvarlig

Brønderslev

MatchMind søger en proaktiv og alsidig regnskabsansvarlig til Peter Juul ApS.

Du bliver del af en driftig virksomhed, hvor faglig stolthed, traditioner og professionalisme skinner igennem overalt.

Med reference til direktøren er din primære opgave at varetage de daglige bogholderimæssige opgaver og tage ansvaret for regnskabs- og økonomifunktionen. Du bliver på mange områder bindeleddet i virksomheden og får en central rolle, da rigtig mange opgaver kommer forbi dit bord.

Gem

Sommerferieafløser

Brønderslev

Har du lyst til at arbejde med mennesker?

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV