62 jobannoncer matcher din søgning 62 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brønderslev Kommune

Pædagog, ergoterapeut eller SSA søges til Nordstjernen

Brønderslev

Borgere og kollegaer på Nordstjernen leder efter dig!

På Nordstjernen finder du et spændende og aktivt miljø, hvor nysgerrighed, fællesskab og mod er bærende værdier i samspillet med borgerne, kolleger og øvrige samarbejdspartnere.

Målgruppen er borgere over 18 år med svær udviklingshæmning og massive funktionsnedsættelser. Tilbuddet retter sig mod borgere med et omfattende og/eller vidtgående støttebehov døgnet rundt. Der er bosat 30 borgere på Nordstjernen fordelt i 5 levegrupper.

Arbejdstiderne veksler mellem dag og aften samt arbejde fast hver anden weekend. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer – ønsker til deltidsstilling kan imødekommes.

Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
Traktor- & Høstspecialisten A/S

Have Park montør

Brønderslev

Søger du nye udfordringer, og har du kendskab til have/park maskiner?

Som montør i Have/Park-afdelingen vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Samling og klargøring af nye maskiner
  • Klargøring af brugte maskiner til salg/levering

Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Brønderslev Gymnasium & HF

Studiesekretær – administrativ medarbejder 30 timer

Brønderslev

Vi søger en studiesekretær i en deltidsstilling. Ansættelsesgraden er 80 % fordelt forskelligt hen over året med spidsbelastningerne i maj, juni og august. Du vil have fri i de fleste af skolens ferieuger.

Arbejdsopgaverne ligger i de fleste uger mandag til fredag, og sammen med dine kolleger i administrationen dækker I kontortiden fra 7.45 til 16.00.

Den overordnede opgave består i studie- og elevadministration. Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for kontor og administration.

A/S Vest-Tex

Indkøbsassistent til Mayflower

Brønderslev

Som indkøbsassistent kommer du til at spille en central rolle i produktkæden hvor kommunikation, samarbejde, opfølgninger, indberetninger, problemløsning og dokumentation kommer til at fylde din hverdag.

Vi tilbyder et uhøjtideligt arbejdsmiljø med energisk holdånd og stort selvstændigt ansvar.

Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timer om ugen.

Staring A/S

Salgsassistent med teknisk flair

Brønderslev

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk salgsteam i en international virksomhed, der er i vækst?

Du bliver et stærkt bindeled mellem virksomhedens ledelse, sælgere og kunder, og dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Salgsplanlægning
  • Kundekontakt – både DK + Eksport

Vi tilbyder en spændende mulighed for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed, hvor vores salg- og marketing team vil lære dig grundigt op.

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Gem
LandboNord

Bliv chef for LandboNords dygtige PlanteRådgivningsteam!

Brønderslev

Er planteavl og ledelse din passion? Har du drømt om at lede og inspirere et engageret team og samtidig være en vigtig drivkraft i LandboNords spændende udvikling? Så er dette din chance!

Som vores nye leder indtager du en central position i vores organisation. Udover at have personaleansvar vil du også være ansvarlig for udvikling af en vores mest betydningsfulde afdelinger.

Evnen til at kombinere ledelsesopgaver, som fx arbejdsplanlægning, udvikling af medarbejdere til et endnu stærkere team, udvikling af nye rådgivningsprodukter til planteavlen, specielt indenfor digitalisering og udnytte forretningsmulighederne i den grønne omstilling, med egne konsulentopgaver, er vigtige for os.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
World Medico ApS

Telefonsælgere til salg af personlige værnemidler

Hjemmearbejdsplads

Nyt job, nyt år… Freelance / Vi søger Call Centre

OPSTART ASAP

TELEFON SALGSERFARING KRÆVES.

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

World Medico ApS
Brønderslev Kommune

Administrativ medarbejder til Teknik og Miljø

Brønderslev

I Teknik og Miljø er det vores ambition, at understøtte den positive udvikling gennem hurtig og kompetent sagsbehandling, og en imødekommende og løsningsorienteret dialog med brugere og borgere.

Da en af vores dygtige medarbejdere går på pension, søger vi en administrativ medarbejder til Sekretariatet for Teknik og Miljø, og med særligt fokus på Vej og Park. Som administrativ medarbejder løser du opgaver på tværs af organisationen og i tæt samarbejde med vores dygtige medarbejdere.

CUBIC-Modulsystem A/S

Struktureret kundeservice-medarbejder med teknisk mindset

Brønderslev

Er du struktureret, serviceminded med et teknisk mindset og kan du bevare overblikket, når der er travlt? Kan du tænke dig at blive en del af en international virksomhed i vækst, så er du måske det bindeled til vores kunder?

Du vil få en travl men afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver, hvor det vil være en fordel at have en struktureret tilgang til arbejdet.

Du bliver en del af vores kundeserviceteam, som er et stærkt og dynamisk team, hvor godt humør i en international og uformel atmosfære præger hverdagen.

Brønderslev Kommune

Pædagog Fritidsklub/Støtte-kontaktperson

Brønderslev

Brønderslev Ungdomsskole søger pædagog til opgavebestemte stillinger på 32 timer ugentligt snarest.

Hvad kan du forvente af os?

  • En arbejdsplads, hvor du med den rette indsats har plads til at igangsætte de projekter/aktiviteter, som du brænder for.
  • Gode kolleger, hvor der altid er en positiv stemning at finde hos personalet og, hvor et godt grin har stor betydning i vores hverdag.
  • Vi vil på bedst mulig vis hjælpe dig godt ind i huset, hvor du fra starten tilbydes faglig sparring på opgaverne.
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

TELUS International

Personalized Internet Ads Assessor

Hjemmearbejdsplads

We are looking for dynamic people who have strong communication skills and use the Internet daily.

This is a freelance, independent contractor position. You will have the flexibility and freedom to work from your own home, working your own hours.

In this job you will be reviewing online advertisements in order to improve their content, quality and layout. Through this work you will be making a valuable contribution to the quality of online advertisements in Denmark.

Brønderslev Kommune

Pædagog til Specialtilbud Sirius

Vi leder efter dig, der:

  • Ønsker at arbejde i et fagligt miljø, hvor vi stiller krav til hinanden om faglighed, samarbejdsevne, fleksibilitet og selvstændighed
  • Kan og vil sætte din faglighed i spil og arbejde kreativt i opgaveløsningen
  • Ser værdien i faglig dokumentation og er god både på skrift og i tale

Vi arbejder i blandede vagter, dag- og aftenarbejde. Der er mulighed for at tilgå lokalaftaler med ønske om at arbejde i lange vagter. Man arbejder fast hver anden weekend.

Brønderslev Kommune

SSA til specialtilbud Stenumgård

Brønderslev

Målgruppen er borgere over 18 år med betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne. Det er borgere med autismespektru forstyrrelser. Der er komplekse problemstillinger som eksempelvis udadreagerende, selvskadende adfærd og/eller psykisk sårbarhed.

Den primære opgave består i at støtte borgerne i en god døgnrytme og ellers varetage de behov som opstår. Tilbuddet retter sig mod borgere, der har et gennemgribende støttebehov døgnet rundt. Man arbejder fast hver anden weekend.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV