36 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

36 jobannoncer

Gem
Brønderslev Kommune

Afdelingsleder til Forebyggelse, Rehabilitering og Træning

Brønderslev og Dronninglund

Brænder du for at sætte borgerne først og skabe gode sammenhængende sundhedstilbud? Har du en åben og dialogbaseret tilgang til ledelse, og kan du se dig selv i spidsen for en stor gruppe engagerede sundhedsfaglige medarbejdere?

Som afdelingsleder for Forebyggelse, Rehabilitering og Træning har du ansvar for at skabe resultater gennem medarbejderne, gennem velfungerende samarbejdsrelationer og naturligvis også ved egen indsats.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Ø BRØNDERSLEV KIRKE
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Altiden

Altiden Vester Hjermitslev søger en socialpædagog

Brønderslev

Grundet borgertilgang har vi brug for flere kollegaer til de pædagogiske opgaver på vores botilbud i Vester Hjermitslev.

Borgerne på Vester Hjermitslev er borgere med udviklingshæmning og psykisk lidelse, komorbiditet samt fysisk funktionsnedsættelse, herunder evt. misbrug og behandlingsdom.

Du bliver en del af en professionel personalegruppe, hvor vi arbejder tæt sammen omkring de pædagogiske målsætninger og indsatser.

Altiden
Gem
Semler Gruppen

Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

Brønderslev, Redsted eller Vejrup

Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor salg og klar til nye udfordringer?

Se video om Semler Gruppen som arbejdsplads

Semler Agro er i øjeblikket i en spænende fase, hvor vi er i gang med overtagelsen af Herborg-maskinforretning. Som en del af denne vækst søger vi flere dygtige salgskonsulenter til vores forretning. Kan du lide at levere høj kundeservice og skabe langsigtede kunderelationer? Så er du måske vores nye kollega!

Semler Gruppen
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Sparekassen Danmark

Formuespecialist til Region Vestvendsyssel

Hjørring, Hirtshals, Brønderslev

Som et led i vores ekspansionsstrategi på erhvervsområdet i regionen, senest med offentliggørelsen af den kommende åbning af en erhvervsafdeling i Hirtshals, søger vi yderligere en formuespecialist.

Vi tilbyder dig en uformel arbejdsplads, hvor vi vægter kollegaskab, trivsel og arbejdsglæde højt, ligesom vi altid er klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det.

Sparekassen Danmark
Gem
dansk

dansk Brønderslev søger dedikeret butiksansat

Er du vild med at tale med alle typer mennesker, og elsker du at hjælpe kunderne med at finde lige netop det, de søger? Og brænder du samtidig for at arbejde med beklædning og rådgive om mode og stil?

Hos dansk lægger vi vægt på troværdighed, fællesskab og stærke relationer - både til kunder og kollegaer.

Derfor er vi også altid lydhøre overfor nye idéer, initiativer og forbedringsmuligheder, så vi sammen kan skabe den bedste arbejdsplads og den bedste kundeoplevelse.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
MatchMind søger for Murerfirmaet Peter Juul ApS
Gem
MatchMind

Regnskabsansvarlig

Brønderslev

MatchMind søger en proaktiv og alsidig regnskabsansvarlig til Peter Juul ApS.

Du bliver del af en driftig virksomhed, hvor faglig stolthed, traditioner og professionalisme skinner igennem overalt.

Med reference til direktøren er din primære opgave at varetage de daglige bogholderimæssige opgaver og tage ansvaret for regnskabs- og økonomifunktionen. Du bliver på mange områder bindeleddet i virksomheden og får en central rolle, da rigtig mange opgaver kommer forbi dit bord.

MatchMind
Gem
CUBIC-Modulsystem A/S

Til vores OEM-team søger vi en detaljestærk projektkoordinator

Brønderslev

Vi søger en person, der er kendt for sin omhyggelige og strukturerede tilgang til opgaven og besidder evnen til at overholde deadlines. Lyder det som dig?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Planlægge, koordinere samt opfølgning på projektaktiviteter, ressourcer og information
  • Samarbejde med kunder, interessenter og interne teams for at afklare krav og mål
Peter Sejlund
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV