34 job matcher din søgning 34 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lægekompagniskabet Løgstør Er du vores nye konsultationssygeplejerske?

Lægekompagniskabet Løgstør

Hos Løgstør Lægehus søger vi endnu en energisk og engageret sygeplejerske – måske er det dig?

Du behøver ikke at have erfaring fra almen praksis, men erfaring fra kardiologi, lungemedicin eller anden erfaring med korttidssygepleje vil være en fordel.

Vi kan tilbyde en stilling på 30 timer pr. uge. Vi kan endvidere tilbyde den nødvendige oplæring, løbende faglig opdatering, kontinuerlig sparring med kolleger og en hverdag med vekslende arbejdsopgaver og tempo. Du vil blive en del af et lægehus, hvor vi lægger stor vægt på høj faglig standard, udvikling, fleksibilitet og humor i hverdagen.

Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
JELD-WEN A/S Product Spe­ci­a­list Steel

JELD-WEN A/S, Herning, Løgstør, Sønder Felding or home-based

Do you want to be a part of a Global manufacturing organisation? We are offering an exciting opportunity for a Product Specialist who will be responsible for supporting NPD / VAVE / Sustaining projects, certification and compliance related tasks.

Supporting 3rd party suppliers and technical related sales-oriented tasks, with focus on Northern EU area, where you can work out from any of the nordic countries, aswell as working partly from one of our offices and homebased.

The successful candidate will ensure the expansion of product portfolio and support for maintenance and care of existing products regarding functional, qualitative as well as compliance aspects.

XL-BYG
Byggecenterchef til XL-BYG Tømmergaarden Løgstør

XL-BYG, Løgstør

Vi søger ny leder til vores Byggecenter, som brænder for salg, ledelse og for at give vores kunder den allerbedste service! Dit ansvar bliver fortsat udvikling af forretningen og salget i samarbejde med teamet i Byggecenteret.

Både som leder og sælger er du positivt opsøgende, og gennem din ledelse skaber du udvikling og salg sammen med dine medarbejdere. Du trives i et job med mange opgaver, både drift og udvikling, hvor der kræves overblik og evne til at prioritere.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i et godt arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår. En stilling med stort ansvar og med gode udviklingsmuligheder – fagligt og personligt.

XL-BYG
Curia Udviklingsorienteret farmaceut

Curia søger for VetPharm Løgstør ApS

Er du uddannet farmaceut, og har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af en velrenommeret medicinalvirksomhed med en solid historie og god økonomi?

I denne stilling som farmaceut i VetPharm og Vepidan i Løgstør får du det overordnede ansvar for at vedligeholde og videreudvikle virksomhedernes kvalitetssystemer samt sikre, at de drives i overensstemmelse med gældende lovgivning. Her er stort potentiale for bl.a. ledelse, drift og udvikling.

Du får brug for hele paletten inden for kvalitetsområdet, og der er rig mulighed for at arbejde med mange forskellige discipliner i GMP.

Gem
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

XL-BYG
Salgsassistent til Byggecenter i XL-BYG Løgstør

XL-BYG, Løgstør

Vi søger nye kræfter til byggecenter – brænder du for salg og kunder?

Vi er sammen om at skabe succes, og derfor er det afgørende, at du både som sælger og kollega kommer med stor motivation og engagement. Du har dit eget ansvarsområde, men samtidig er det vigtigt, at du ønsker at bidrage til fællesskabet, hvor vi hjælper hinanden og lykkes som et team.

XL-BYG
SuperBrugsen Genopslag Slagtermester, SuperBrugsen, Løgstør

SuperBrugsen

Er du til lammekrone og ledelse, traditioner og trends, service og salg?

Hvis ja, så skulle du overveje at blive slagtermester og leder for vores slagter og delikatesse. Du får ansvaret for MadCooperativet, som ligger i vores SuperBrugsen.

Som leder af MadCooperativet skal du inspirere kunderne og udvikle fremtidens måltider, afdelingen og dine medarbejdere. Du sætter en ære i dit håndværk og ved, at fællesskab og samarbejde er vejen frem. Ud over dine kollegaer i butikker får du også 14 andre fagledere i distriktet som kollegaer og sparringspartnere.

JS Danmark A/S Account Manager

JS Danmark A/S

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

JS Danmark A/S Annoncesælger

JS Danmark A/S

Er du et konkurrencemenneske, og brænder du for at skabe synlige resultater?

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

Curia Teknisk projektleder (NPI) - Elektronikproduktion - Nyoprettet stilling i vækstvirksomhed

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Gem
Viggo Bendz A/S
Vi udvider og søger sælgere med kendskab til entreprenørbranchen med mere ...

Viggo Bendz A/S

Sætter du pris på medindflydelse, gode kunder, stærke kvalitetsprodukter og en virksomhed, der er i vækst? Og har du relevant erfaring som sælger af teknisk udstyr – gerne i entreprenør- og / eller nedrivningsbranchen?

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Fastholde og udvikle vores nuværende store kundebase
  • Opdyrke nye kundeforhold
  • Give sparring til kunderne omkring udstyret

Vi stiller hjemmekontor til rådighed, og derfor er din geografiske placering mindre vigtig, men du vil naturligvis altid være velkommen til fælles frokost i Høng, hvis din vej kom forbi.

Du har erfaring i at sælge teknisk udstyr i et B2B-miljø (gerne entreprenørbranchen el.lign.) og har måske en teknisk baggrund – eks. mekaniker, smed, tekniker.

Viggo Bendz A/S
Produktionsmedarbejdere til fittingsafdeling
Hos Kingspan LOGSTOR har vi travlt med vores ambitiøse vækstplaner, og vi åbner derfor snart endnu en fittingsafdeling i Løgstør.
LOGSTOR DENMARK HOLDING ApS, Løgstør
Jobcenter
Indrykket:
Ernæringsassistent/Kok til fast stilling
Har du lyst til at arbejde på Røde Kors Hjemmet i Løgstør i køkkenet?
RØDE KORS PLEJEHJEM, Løgstør
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV