35 job matcher din søgning 35 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Farsø Lægehus Sekretær i lægehus i vækst

Farsø Lægehus

Vi du være med at sætte præg på et lægehus i voldsom vækst?

På grund af stor tilstrømning af nye patienter udvider vi med en ny sekretærstilling med opstart 01.07.2023 eller efter aftale. Vi søger en lægesekretær med erfaring og lyst til at arbejde selvstændig. Erfaring fra almen praksis vil være en fordel, men er ikke et krav. Vi tilbyder stilling som udgangspunkt på 32 timer, men er åben for andet timetal med den rigtige kandidat.

Hos os bliver du en del af et lægehus, som lægger vægt på en høj faglighed, udvikling, fleksibilitet og selvstændighed. Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø med den gode stemning og samarbejde på tværs i huset.

Farsø Lægehus Konsultationssygeplejerske i lægehus i vækst

Farsø Lægehus

Vil du være med at sætte præg på et lægehus i voldsom vækst?

Vores konsultationssygeplejerske har valgt at søge udfordringer et andet sted, og vi mangler derfor en sygeplejerske fra den 01.08.2023, eller opstart efter aftale. Vi søger en sygeplejerske med flere års klinisk erfaring og lyst til at arbejde selvstændig. Erfaring fra almen praksis vil være en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder stilling som udgangspunkt på 37 timer, men er åben for andet timetal med den rigtige kandidat.

Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Vesthimmerlands Kommune Miljøsagsbehandler - Virksomheder

Vesthimmerlands Kommune, Farsø

Vi søger en ny kollega til vores virksomhedsgruppe. Opgaverne vil primært have virksomheder som omdrejningspunkt, i form af tilsyn og godkendelser. Afhængigt af dine erfaringer og ønsker, kan opgaverne tillige omfatte miljøvurderinger og/eller sagsbehandling på jordområdet

Vi forventer, at du er klar på at tage fat, hvor der er behov og gerne indgår i et løbende arbejde med at optimere gruppens arbejdsprocesser. Du kan selv få indflydelse på dine arbejdsopgaver.

Vi har en humoristisk og uformel omgangstone og et godt fagligt miljø, hvor sparring og trivsel er i fokus. Vi har derudover også kantineordning, sundhedsordning og en aktiv personaleforening.

INWIDO Denmark A/S IT Service Desk Teamleder

INWIDO Denmark A/S, Farsø

Vi har en plads til dig på holdet som Teamleder af vores IT Service Desk.

Vores IT-afdeling har fuld fart på og med en ambitiøs IT-strategi har vi brug for ekstra kræfter. Vi arbejder med ny ERP-implementering, BI, modernisering af infrastrukturen og en lang række andre spændende IT-projekter.

Som Teamleader for IT Service Desk bliver du ansvarlig for et team på 4 personer, som håndterer alle henvendelser til IT. Udover at være SPOC for alle henvendelser, er teamet også ansvarlig for håndtering og løsning af alle incident, service request samt standard driftsopgaver.

INWIDO Denmark A/S
Vesthimmerlands Kommune Leder med mod og lyst til at lede velfungerende og engagerede medarbejdere inden for Trafik & Grønne områder i Drift og Anlæg

Vesthimmerlands Kommune, Farsø

Har du mod på og lyst til at være med til at præge udviklingen af infrastruktur og grønne områder? Vil du kombinere dine lederevner og din faglighed indenfor Vej og Trafikområdet? Har du visioner, ambitioner og ideer til videreudviklingen af området?

Vi tør godt at sige, at du får et stort ”lærred”, du kan præge sammen med medarbejderne og ledelseskolleger. Du får reelt gode muligheder for at præge udviklingen af infrastrukturen og de grønne områder i en smukt beliggende kommune, der er relativt stor (vurderet ud fra areal) og relativt lille (vurderet ud fra indbyggertal) og hvor der er let adgang til de kolleger, der har den viden, du har brug for.

HimmerLand AV-tekniker

HimmerLand

Har du styr på teknikken, og sætter du en ære i, at alt udstyr spiller?

Snart åbner vi dørene til vores 6200 kvadratmeter multihal, som er udstyret med det sidste nye udstyr inden for AV, IT, lys og lyd. Som AV-tekniker har du ansvaret for at sikre, at vores konferencegæster kun skal fokusere på indholdet af konferencen.

Du bliver en del af en organisation, hvor samarbejde, fælles mål og en familiær kultur danner rammen om at levere god service og unikke, minderige oplevelser.

HimmerLand Housekeeper - natarbejde

HimmerLand, Farsø

Som housekeeper hos HimmerLand bliver du en del af et team med dygtige fagfolk, der arbejder efter princippet ”god service og unikke, minderige oplevelser."

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Rengøring af vådområder som spa og svømmehal, køkken, mødelokaler samt fællesområder
 • Kvalitetskontrol ved hjælp af tjeklister
 • Være til stede for vores gæster

Vi tilbyder en attraktiv stilling i en virksomhed i stor udvikling, samt at du bliver en del af en større organisation med karrieremuligheder.

Gem
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

JS Danmark A/S Account Manager

JS Danmark A/S

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

JS Danmark A/S Annoncesælger

JS Danmark A/S

Er du et konkurrencemenneske, og brænder du for at skabe synlige resultater?

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

Curia Teknisk projektleder (NPI) - Elektronikproduktion - Nyoprettet stilling i vækstvirksomhed

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV