36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 36 resultater.
Danpo A/S
Tekniker til vedligeholdelsesafdeling i Aars

Danpo A/S

Kunne du tænke dig en helt central rolle i opretholdensen af vores fødevareproduktion? Og vil du have et job, som løbende byder på nye udfordringer – og hvor du udvikler dine kompetencer på efteruddannelse og kurser?

Du får ansvaret for at sikre fejlfrie, produktionsklare maskiner i vores produktionsafdeling. Det giver nye udfordringer hver dag, da vi har mange forskellige maskiner, som stiller krav til din faglige kunnen både mekanisk, men også el teknisk.

Vi har et vedligeholdelsessystem, hvor du kan se dine faste opgaver, som består i at udføre:

 • afhjælpende vedligehold ved produktionsstop
 • forebyggende vedligehold
 • fejlfinding, reparation og optimering på maskinparken.
Danpo A/S
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
MAT Dania A/SLeder til produktionsenhed på jernstøberi

MAT Dania A/S, Aars

Karrieremuligheden for dig, der har erfaring med og ambitioner om at skabe udvikling og vækst i en produktionsvirksomhed gennem strømlinede processer og god ledelse.

Med reference til fabrikschefen bliver du ansvarlig for den daglige ledelse af Kernemageriet, der består af ca. 40 medarbejdere, som bidrager med sandkerner til støbegods. Planlægning og koordinering af opgaver bliver dit overordnede ansvarsområde, ligesom overholdelse af sikkerhed, kvalitetskrav og deadlines skal have dit konstante fokus.

Vi søger dig, der samtidig med at være en aktiv medspiller i produktionen sikrer, at processer og arbejdsgange dokumenteres. Dig, der kan indtage en central rolle i forhold til at bringe lean-principper i spil i produktionen og skabe involvering og følgeskab blandt medarbejderne.

MAT Dania A/SKey Account Manager

MAT Dania A/S, Aars

I MAT Dania har vi fokus på at supplere og udbygge vores eksisterende forretning inden for salg af støbegods, og vi vil have en ambitiøs, tillidsvækkende og troværdig salgsprofil med på holdet. En profil med solid erfaring med teknisk salg inden for B2B – er det dig?

Med reference til salgschefen får du ansvaret for vedligehold og udbygning af et antal eksisterende kunder i virksomhedens portefølje, og skal, i samarbejde med det øvrige salgsteam i Danmark og Polen, medvirke til at udvikle forretningen og skabe mersalg gennem teknisk projekt- og løsningssalg til industrikunder i Danmark og udlandet.

Du vil indgå i et kreativt teknisk/kommercielt miljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen om den forretningsmæssige udvikling og med ingeniører, produktion og kvalitet om de innovative tekniske kundeløsninger.

Vesthimmerlands KommuneMedarbejder til informationssikkerhed

Vesthimmerlands Kommune, Aars

Vil du være med til at sikre, at Vesthimmerlands Kommune lever op til anbefalinger og lovgivning på sikkerheds- og databeskyttelsesområdet? Brænder du for informationssikkerhed og for faglige udfordringer – og har du lyst til at gøre en forskel? Så er det måske lige dig, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega til den centrale sikkerhedsenhed, hvis vigtigste opgave er at sikre udvikling, der styrker compliance indenfor persondatabeskyttelse og informationssikkerhed i hele organisationen. I dag arbejder du måske allerede med IT-sikkerhed, ISO/IEC 27001 eller GDPR. Vigtigst er dog, at du har lysten til at fortsætte udviklingen af en stærk sikkerhedskultur i Vesthimmerlands Kommune.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Vesthimmerlands KommuneProceskonsulent til digitalisering

Vesthimmerlands Kommune, Aars

Vil du bidrage til vores høje ambitionsniveau omkring digitalisering i Vesthimmerlands Kommune? Holder du af at arbejde på tværs i en stor organisation og være til stede ved slutbrugerne, samtidig med at du har fokus på den overordnede implementering? Så er dette job lige noget for dig.

Vi søger en dygtig proceskonsulent, der skal indgå som projektleder i vores Digitalisering og Udviklingsteam. Vores projekter spænder bredt - bl.a. ny generation digital post (NGDP), Borgerblikket, AULA og Robotic Process Automation (RPA) samt projekter, der binder forretning og IT sammen.

Det bliver din primære opgave at sikre fremdrift i implementeringen af de projekter, du har ansvaret for samt sikre, at forretningen er klar til at overtage driften ved afslutningen af projektets implementering. Derudover er der ad hoc-opgaver, hvor du fungerer som sparringspartner med organisationen.

Vesthimmerlands KommuneBarselsvikar for fysioterapeut på børneområdet

Vesthimmerlands Kommune, Aars

Børn i Bevægelse i Vesthimmerland, BIB, søger en fysioterapeut til et barselsvikariat 32 timer om ugen. Der er tale om en begivenhedsbestemt stilling fra 1. september 2020 indtil 1. marts 2021.

Vi søger en kollega til primært at arbejde med børn fra 0-6 år. Opgaverne vil være observation og fysioterapeutisk undersøgelse af børn med efterfølgende mundtlig og skriftlige råd og vejledning til forældre og fagpersoner omkring barnet. Behandling og træningsopgaver i form af vederlagsfri fysioterapi og genoptræning af børn med en almen genoptræningsplan. Vi er i gang med at etablere holdtræning med forskellige børnegrupper, som du kommer til at være en del af.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Kimbrer Computer ApSArea Sales Manager

Kimbrer Computer ApS, Aars

Som en del af vores vækst- og strategiplan mod 2023 søger vi nu en engageret og resultatorienteret Area Sales Manager, der kan være med til at styrke salgsaktiviteterne på det tyske marked.

Mere konkret består dine opgaver af:

 • Opsøgende salgsarbejde
 • Udvikling og support af nye og eksisterende kunder
 • Udvikling og implementering af markedsstrategi

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, der giver dig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en international, professionel og dynamisk virksomhed.

Vesthimmerlands KommuneAars skole søger SFO-pædagoger

Vesthimmerlands Kommune

Vi søger to pædagoger på 30 timer til at varetage timer primært i SFO´en, men også enkelte timer i skoledelen. Vil du være en del af vores fantastiske fællesskab? Så læs videre eller kig forbi - vi glæder os til at møde dig!

Kan du svare ja til nedenstående spørgsmål:

 • Har du lyst til at være med til at skabe ”Verdens bedste SFO på Aars skole”?
 • Tror du på, at børn gør det bedste de kan?
 • Kan du hjælpe børn til at indgå i gode sociale relationer og forpligtende fællesskaber?
 • Kan du manøvrere i dilemmaet mellem, at barnet skal have fri tid og medbestemmelse samtidig med, at vi vil noget med barnet?
 • Kan du indsamle viden om børns trivsel og omsætte til en understøttende pædagogisk praksis?
 • Er du uddannet pædagog?
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Jobrotationsvikar
Brænder du for at arbejde med uddannelse af unge, der ønsker en fremtid inden for det merkantile område?
Erhvervsskolerne Aars, Aars
Erhvervsskolerne Aars
Social- og sundhedsassistenter
Kompleksiteten i det nære sundhedsvæsen er stødt stigende og det mærker vi.
Hjemme- og sygepleje Aars, Aars
Jobcenter