26 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

26 jobannoncer

Gem
Danpo A/S

Planlægger til erfarent planlægningsteam i Farre eller Aars

Du er med til at sikre, at vi har de rette kyllinger på det rigtige tidspunkt, i den rette mængde og i den rette størrelse. Mere konkret får du ansvar for at:

  • planlægge og optimere forsyningskæden – fra kundebehov, over slagtekyllinger til fabrikken og videre til behov for daggamle kyllinger fra vores rugerier
  • stå for datahåndtering, optimere master data og håndtere udvalgte rapporteringer samt deltage i S&OP-processen omkring vores supply-planlægning
Danpo A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Hviid & Larsen ApS søger for Lyngsoe Systems A/S
Gem
Hviid & Larsen ApS

Applikation 2nd. line supporter til international kundedrift, support og fejlsøgning

Vi udvikler software og hardware produkter som integrerede dele af vores platforme og løsninger til store og kendte virksomheder over hele verden, og vi har brug for flere hænder.

Vores løsninger bygger på avancerede IoT-teknologier som RFID og BLE, der bruges til sporing i forskellige vertikaler som Sundhedspleje, Lufthavne og Flyselskaber, Post & Logistik og Produktion & Logistik, hvor vi arbejder med internationale kunder.

Lyngsoe Systems er i øjeblikket i en fantastisk udvikling, der involverer kultur, strategi og vækst, derfor søger vi nye medarbejdere til vores logistikforretning.

Murermester Huset
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Transportjob
NORFOLK ERHVERVSRENGØRING VEST ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
NORFOLK ERHVERVSRENGØRING VEST ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
NCO Byg Aars A/S

Økonomimedarbejder

Har du passion for regnskab/økonomi og kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed hvor der altid er travlt med mange større og mindre projekter, så har vi en spændende stilling til dig.

Dit arbejds- og ansvarsområde bliver blandt andet:

  • Løbende bogføring i Microsoft Dynamics NAV med registrering af bilag leverandørfakturaer og finansbilag
  • Afstemning af bank, leverandører mv
  • Lønkørsel og lønadministration
NCO Byg Aars A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Hviid & Larsen ApS søger for Lyngsoe Systems A/S
Gem
Hviid & Larsen ApS

Software arkitekt til Lyngsoe Library Solution

Vil du være med til at forme næste generation af et unikt produkt til biblioteker verden over?

Du kommer til at tegne arkitekturen for næste generation af IMMS™ (Intelligent Material Management System) som er Lyngsoe Systems Library Solutions unikke produkt til styring af materiale-logistikken på biblioteker.

Du bliver en del af vores udviklingsteam, som har ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores platforme og produkter. Du vil du få ansvaret for at løfte eksisterende funktioner ind i en ny arkitektur med udgangspunkt i kundernes behov.

KLAUS BUUS A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Ejner Hessel A/S

Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler

Vi søger en energisk og selvstændig salgskonsulent til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling, hvor du både vil stå for salg af nye og brugte varebiler. Måske du sidder i en lignende stilling i bilbranchen, med mod på nu at prøve dig af som erhvervssælger hos en af Danmarks største bilforhandlere?

Du bliver ikke kun en del af det lokale Hessel-team i Aars med 20 dygtige og dedikerede kolleger - du bliver i særdeleshed også en del af vores samlede salgs-netværk med kolleger rundt i vores 32 afdelinger over hele landet.

Gem
Profil Optik

Style & Customer Advisor

Er du vild med mode, sætter du en ære i at yde fantastisk kundeservice?

Dine arbejdsopgaver bliver at lytte aktivt til kunden, rådgive om vores attraktive LifeStyle-koncept og dermed i fællesskab med kunden finde frem til den helt rigtige løsning, baseret på vores store udvalg af designerbriller, solbriller, sportsbriller, linser og bæredygtige valg.

Vi søger medarbejdere til følgende byer: Køge, Helsinge, Allerød, Lyngby, Nærum, København Ø, København S, Haderslev, Esbjerg, Vejle, Svendborg, Vejen, Kolding, Sønderborg, Vojens, Give, Lystrup, Aars, Ebeltoft, Tranbjerg J., Odense SØ og Rønne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV