35 jobannoncer matcher din søgning 35 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
Danpo A/S

Sommerferieafløsere til produktion

Vil du være en del af fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed, med tempo og højt humør? På vores fabrik i Aars søger vi sommerferieafløsere til forskellige afdelinger i produktionen. Vi søger afløsere som har mod på at arbejde i perioden fra slut juni til midt august 2024.

Der er flere indgange til stillingen, måske du har et sabbatår, sommerferie fra studiet eller ønsker du bare at prøve noget nyt – vigtigst af alt er det, at du har mod på at give den fuld gas sammen med dine kollegaer.

Danpo A/S
AS3 Work&Care

Autoriserede psykologer med egen klinik

I AS3 Work&Care søger vi løbende Autoriserede Psykologer med egen klinik til at indgå i et af Danmarks største landsdækkende psykolognetværk.

SOM PSYKOLOG HOS AS3 FÅR DU….

  • Stor metodefrihed, når du yder psykologisk behandling.
  • Adgang til relevante kontaktpersoner, så du altid kan søge hjælp ift. faglighed, IT-system osv.
  • Mulighed for, at du på sigt kan inddrage andre faglige kompetencer fx inden for supervision, undervisning.

Du kommer til at gennemføre korttidsterapeutiske forløb med børn, unge og/eller voksne - du kan arbejde med én eller flere målgrupper.

Sparekassen Danmark

Assisterende Investeringsspecialist

Du skal bidrage til, at kunderne får den bedste oplevelse. Det gør du ved at levere de løsninger, som vi har stillet kunden i udsigt, i høj kvalitet og til tiden. Vi ser gerne, at du er frisk på at guide kunderne på plads, så tingene lander rigtigt.

Vi tilbyder dig en uformel arbejdsplads, hvor vi vægter kollegaskab, trivsel og arbejdsglæde højt, ligesom vi altid er klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det.

Du får frihed under ansvar og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark

Erhvervssupportere til Kundeservice i Aars

Kundeservice udvides igen – nu med erhverv. Der etableres et område i Kundeservice, som skal håndtere sparekassens basale erhvervskunder.

Opgaven er løbende opfølgning på nye og eksisterende basale erhvervskunder. Du vil være den primære kontakt for vores basale erhvervskunder og sikre en enestående serviceoplevelse. Du vil stå for kundedialogen i forbindelse med screening og evt. onboarding.

Sparekassen Danmark
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Sparekassen Danmark

Projektleder til Middle Office

Vi søger nye kræfter til vores Middle Office, der er en del af investeringscentret. Teamet, der i dag består af fire medarbejdere, forestår blandt andet support til investeringsspecialister og Back Office, Markedsovervågning, produktstyring og forretningsgange, ligesom teamet indgår i implementering og udvikling af it-projekter relateret til investeringsområdet.

Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde, motivation og ikke mindst humor, hvor du har stor handlefrihed i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Hviid & Larsen ApS søger for Lyngsoe Systems A/S
Gem
Hviid & Larsen ApS

Junior Sales Manager til Health Care

Du kommer til at arbejde med salget til Lyngsoes eksisterende kunder i ind- og udland – primært norden. Du vil også få muligheden for at arbejde med at lande nye kunder og vi håber på at du brænder for at skabe relationer og yde god service.

Vi værdsætter initiativ, ansvarlighed og en positiv arbejdskultur. Hos os vil du blive en del af et team, der sætter pris på samarbejde, sjov og fælles succes. Vi tilbyder et inspirerende miljø med spændende udfordringer. Du bliver en del af et professionelt team med et stærkt teknisk og kommercielt engagement. Du får en unik mulighed for at påvirke og udvikle dit job, samt lære og udvikle egne evner og karriere.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Hviid & Larsen ApS søger for Lyngsoe Systems A/S
Gem
Hviid & Larsen ApS

Lyngsoe Systems søger Softwareudvikler til vores cloud platform team!

Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en softwareudvikler til at styrke vores platformudviklingsteam og levere innovative løsninger til førende virksomheder over hele kloden.

Vi værdsætter initiativ, ansvarlighed og en positiv arbejdskultur. Hos os vil du blive en del af et team, der sætter pris på samarbejde, sjov og fælles succes. Vi tilbyder et inspirerende miljø med spændende udfordringer og muligheder for personlig vækst og udvikling. Du bliver en del af et professionelt team med et stærkt teknisk og kommercielt engagement.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Sparekassen Danmark

Formuespecialist til Region Himmerland

Motiveres du af gode forretninger baseret på professionel rådgivning af erhvervskunderne?

Som formuespecialist får du ansvar for at rådgive erhvervskunder i Region Himmerland.

Vi tilbyder dig en uformel arbejdsplads, hvor vi vægter kollegaskab, trivsel og arbejdsglæde højt, ligesom vi altid er klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det.

Sparekassen Danmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Center for Børne- og Ungesundhed
Gem

2 Sundhedsplejersker søges til sundhedsplejen i Vesthimmerlands Kommune

Vil du være sundhedsplejerske i Vesthimmerlands kommune hvor udvikling, frihed under ansvar, tværfagligt samarbejde og tidlig indsats er i centrum?

Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk
CLAUDIUS FOAM ApS
Gem

NYE SKUMFIDUSER SØGES

Drømmer du om et arbejde, hvor du både bruger krop og hoved?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV