39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 39 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Hans Jensen Lubricators A/S
Production Manager

Hans Jensen Lubricators A/S, Hadsund

Vi søger en Production Manager, der skal indgå i et dynamisk ledelsesteam i en højteknologisk innovativ virksomhed, hvor der er fart på.

Production Manager refererer direkte til CEO og har ansvaret for produktionen på vores fabrik i Hadsund. Du indgår i virksomhedens ledergruppe. Du skal kunne balancere dit fokus mellem at sikre en stabil daglig drift og samtidig sikre en innovativ udvikling af produkter og processer.

Dit ansvarsområde omfatter herudover:

 • Planlægning og drift af produktionen med fokus påhøj kvalitet samt overholdelse af leverings- og produktionstider - herunder realisering af budgetteret dækningsgrad.
 • Ledelse af ca. 30 medarbejdere i produktion.
 • Identificere og implementere procesforbedringer.
Hans Jensen Lubricators A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Powercon A/SSkarp controller med ambitioner

Powercon A/S, Hadsund

Vi mangler en stærk økonomi-profil som controller. Du vil indgå i et team med base i Hadsund, som har til opgave at udvikle og løfte PowerCon til next level. Du skal syntes, at det er sjovt at rode i maskinrummet, og være med til at skabe vores nye afdeling.

Du er god til at samarbejde og kommunikere på en motiverende/positiv måde. Du befinder dig godt i en flad organisation, hvor der kommer mange indspark. Gode sprogkundskaber i de nordiske sprog, samt engelsk og tysk i form af skrift og tale vil være en fordel.

Vi forventer at du har interesse, er opdateret og kan anvende din viden omkring økonomistyring til at sikre den optimale styring af virksomhedens arbejdsgange.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

CuriaBusiness Unit Director

Curia søger for Intelligent Systems A/S i Hadsund

Som direktør for Core Business, står du i spidsen for at eksekvere en ambitiøs vækststrategi for kerneforretningen, hvor forventningen er en fordobling inden for en kort årrække.

Med direkte reference til CEO får du fuldt værdikædeansvar inden for Core Business forretningen, der dækker projekt- og konsulentforretning omkring udvikling og levering af software og løsninger til styring af automatiseret logistik samt serviceydelser i form at hotline og andre supportydelser.

Som en del af direktionen, er det dermed dig, der:

 • har ledelsesansvaret for salgsteamet, administrationen og supportfunktionen, der samlet består af 25 medarbejdere.
 • varetager den budgetmæssige styring og opfølgning.
 • sikrer den overordnede udvikling, koordinering og implementering af strategier på tværs af afdelinger.
FeriepartnerFerierådgiver til Feriepartner Kattegat i Øster Hurup

Feriepartner, Hadsund

Kan du se dig selv som en del af en succesfuld virksomhed med stærke værdier og fokus på medarbejdertrivsel?

Du vil indgå i et team af engagerede og motiverede kolleger, som vi godt tør prale af er blandt de bedste i branchen. Feriepartner Kattegat bruger mange kræfter og meget energi på medarbejdertrivsel ud fra en tro på, at det er medarbejderne, som gør forskellen i hverdagen. Dit fokus vil være at bidrage til den bedst mulige daglige drift i vores afdeling i Øster Hurup, hvor vores opgaver bl.a. vil være at:

 • udøve den absolut bedste service til vores gæster og husejere.
 • profilere bureauet som en professionel og ordholdende virksomhed.
 • løbende udføre forebyggende indsatser i forhold til reklamationer og forsikringssager.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Konsulenthuset ballisager A/SKundekonsulent

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Hoy Scandinavian i Hadsund

Proaktiv kundekonsulent med teknisk flair til succesfuld nichevirksomhed inden for avanceret hospitalsudstyr Kan du lide at arbejde i krydsfeltet mellem teknik og salg? Elsker du at tale med kunder, præsentere nye produkter og afdække kundernes behov? Falder det dig naturligt at være bindeled mellem kunde og leverandør, hvor du bruger din tekniske indsigt til at finde frem til den helt rette løsning? Er du typen, der graver dig ned i detaljerne, men samtidig formår at skabe fremdrift? Så tilbyder vi dig her et alsidigt og spændende job.

Hoy Scandinavian er en lille og dynamisk virksomhed, som søger en ny kollega, der kan indgå i et team på fire, hvor alle har mange kasketter på. Vi sætter pris på en jordnær, uformel og humoristisk tilgang til tingene, og vores vigtigste aktiv er vores kunder og samarbejdspartnere. Du får mulighed for at præge dit job, og har frihed under ansvar.

Change Direction ApSJava Softwareudviklere – til en af verdens største & førende virksomheder inden for sit felt

Change Direction ApS søger for SSI Schäfer i Hadsund

Du har nu en unik mulighed for at komme om bord i en softwareafdeling bestående af 25 dygtige medarbejdere, hvor hverdagen er fyldt med humor, medbestemmelse og softwareudvikling.

Du får lov til at være med i hele processen med softwareudvikling til de fuldautomatiske lager- og logistiksystemer. Du er med på alle niveauer og i alle lag i de kundetilpassede løsninger, både back-end og front-end, og du vil være med igennem udvikling, verificering og efterfølgende deployment hos kunden.

Din kontaktflade bliver stor og med alsidige opgaver, som blandt andet inkluderer interfaces, forretningslogik, databaser, ruteoptimering og kapacitetsstyring.

Change Direction ApS
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Change Direction ApS
IT-idriftsættelser af store fuldautomatiske lager og logistiksystemer

Change Direction ApS søger for SSI Schäfer A/S i Hadsund

- SSI SCHÄFER udvider igen og søger nu en IT-Commissioning Engineer

Kvalitet er et væsentligt særkende for SSI SCHÄFER overalt i verden, hvilket også er et centralt element i denne stilling. Du kommer til, at deltage i idriftsættelsen af manuelle og fuldautomatiske procesanlæg. Løsningerne kan indeholde alt lige fra lagerinventar, kraner, robotter, logistik, fuldautomatisk produktion, plukkestationer mv.

Som IT-Commissioning Engineer vil du vil få en spændende mulighed for at være med til at implementere de helt store logistik anlæg - primært i Norden. Dette indebærer varierede hverdage, hvor du vil blive udfordret på testmetoder, teknologi og samarbejdet på tværs af organisationen, både globalt og i Danmark.

Change Direction ApS