50 jobannoncer matcher din søgning 50 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Marel A/S

Mechanical Design Engineer

Støvring, DK and Boxmeer, NL

As our new Mechanical Design Engineer you will, together with your colleagues, be focusing on our portfolio within prepared foods that includes mixers and grinders.

Your daily to-do list will look a lot like this:

  • In cooperation with a project team, efficiently design and develop all mechanical aspects of new machinery and solutions, assemblies and components and to prepare and issue documentation and drawings as required by the Product Development Process (PDP). This includes continuous improvement of techniques
Marel A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Temp-Team A/S søger for Ambercon A/S
Gem
Temp-Team A/S

Bliv Ambercon’s nye kvalitetskontrollant!

Støvring

Er du kvalitetsbevidst ud til dine fingerspidser og ønsker du en fagligt ”nørdet” stilling hos Danmarks førende elementproducent?

Din primære opgave er at støtte produktionen med din viden og sans for detaljer. Du bliver en central del af virksomhedens kvalitetsafdeling, hvor du, udover dit kontrolarbejde, skal bidrage til produktudviklingsprojekter relateret til driften.

Ambercon A/S vægter en høj medarbejdertilfredshed, hvor der en uformel omgangstone og er stort fokus på diversitet, i et arbejdsmiljø med plads til at hjælpe hinanden på kryds og tværs.

Hviid & Larsen ApS søger for Hydrema Group A/S
Gem
Hviid & Larsen ApS

Hydrema Group i Støvring søger assistent til produktsupport

Støvring

Vi søger en assistent, som sammen med det øvrige team på 5 kollegaer skal være med til at leverer support og service til vores egne serviceafdelinger samt forhandlere rundt om i verden.

Dine arbejdsopgaver

  • Medvirke til at udarbejde teknisk information for vores produkter
  • Deltage i arbejdet med servicemeddelelser og reklamationer
  • Medvirke til at vedligeholde og drive vores Hydrema Online service-/support-portal

Vi er en arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi har et kreativt og uformelt miljø, hvor der er plads til sjov – selvom vi har travlt.

Actulux A/S

Teknisk supporter

Støvring

Din arbejdsdag bliver afvekslende med mange berøringsflader, hvor du med fokus på at optimere kundetilfredsheden bl.a. kommer til at arbejde med:

  • Teknisk support på brandventilationsanlæg og installationer for kunder og egne teknikere
  • Deltage i bemandingsplanlægningen for serviceteknikere i samarbejde med servicechefen

Vi tilbyder grundig oplæring og et alsidigt og selvstændigt job i en ung, international vækstvirksomhed, hvor engagement, fleksibilitet samt et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af hverdagen.

Actulux A/S
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Mekoprint A/S

Serigraf eller Grafisk Tekniker til enten aften-eller natarbejde

Støvring

Til trykkeriet på Mekoprint Electronics søger vi ny to nye kolleger - en til vores nyoprettede nathold og en til vores eksisterende aftenhold.

Se video om Mekoprint A/S som arbejdsplads

På natholdet kommer du til at indgå i et team med én anden kollega, men vil indgå i et samlet team på 16 kolleger og en leder.

Dine typiske arbejdsopgaver vil være

  • Indgå som trykker i et dynamisk team med fokus på rulle til rulle produktion.
  • Betjene trykmaskiner så som Kammann, Klemmlinie samt indgå i de arbejdsopgaver, der er i vores trykkeri.
  • Være med til via Lean Tavlemøder at udvikle vores trykkeri samt maskiner, selvfølgelig i tæt samarbejde med din leder, kolleger i trykkeriet, PTA og på værkstedet.
Mekoprint A/S
Gem
Sky-Watch

Danmarks førende dronevirksomhed søger Embedded Software Ingeniør

Støvring

Som Embedded Software Ingeniør, med ekspertise i Linux, vil du stå i spidsen for udviklingen af vores næste generation af onboard processeringsarkitektur. En platform som vil være fundamentet for fremtidige vision- og AI-applikationer.

Du vil arbejde i et team med stor erfaring indenfor alle aspekter af softwareudvikling. Som virksomhed prioriterer vi innovation, teamwork og en konstant stræben efter kvalitet.

Induflex A/S

Er du vores nye interne IT-supporter?

Støvring

Vi leder efter vores nye interne IT-supporter til at hjælpe med at holde vores ERP- og CRM-systemer optimeret og med nysgerrighed for at dykke ned i en bred variation af spændende IT-opgaver.

Det er ikke et krav, at du har erfaring fra lignende virksomhed, så længe du har mod på at tilegne dig ny viden.

Vi tilbyder et job med masser af udfordringer og muligheder for personlig udvikling og en uformel virksomhedskultur, hvor alles stemmer bliver hørt.

Gem
SAWO A/S

Smed/opbygger

Støvring

Kunne du tænke dig at arbejde med rigtig store kraner og spændende opbygninger?

Vi søger hurtigst muligt lastvognsmekanikere, entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikere, smede eller automekanikere/kranreparatører til opbygning af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Sky-Watch

Danmarks førende dronevirksomhed søger Mekanikingeniør

Støvring

Som mekanikingeniør vil du skulle varetage udviklingsopgaver af mekaniske og elektromekaniske systemer relateret til vedligeholdelse og videreudvikling af vores nuværende produkter samt næste generations dronesystemer.

Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for bl.a. følgende områder:

  • SolidWorks og SolidWorks PDM
  • Design og konstruktion af elektronikprodukter
  • Udvikling af finmekaniske komponenter
World Medico ApS

Telefonsælgere til salg af personlige værnemidler

Hjemmearbejdsplads

Nyt job, nyt år… Freelance / Vi søger Call Centre

OPSTART ASAP

TELEFON SALGSERFARING KRÆVES.

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

World Medico ApS
VKCONSULTING søger for Systemafspærring ApS
Gem
VKCONSULTING

Entrepriseleder med erfaring fra branchen

Støvring eller Tune

Trives du i en afvekslende hverdag, hvor to dage vitterligt ikke er ens? Og har du erfaring med at styre projekterne i hus?

Systemafspærring håndterer de sikkerhedsmæssige foranstaltninger ved alle former for arbejde på det danske vejnet. Grundet travlhed og mange ordrer i bogen, udvides teamet med kollegaer både i Støvring i Nordjylland og i Tune på Sjælland.

Du vil i stillingen som entrepriseleder komme med ombord i en virksomhed hvor opgaverne udføres med omhu, ekspertise og hvor sikkerhed vejer af højeste prioritet i alle opgaver. Du vil få ansvaret for egne opgaver helt fra tilbudsgivningen til afvikling hos kunderne, selvfølgelig med den nødvendige sparring fra kollegaer.

VKCONSULTING
Temp-Team A/S søger for Ambercon A/S
Gem
Temp-Team A/S

Produktionsarbejdere søges til elementproduktion

Støvring

Tiltaler det dig at arbejde indendørs året rundt? Motiveres du af det sociale i at arbejde i mindre hold? Så skal du gribe denne mulighed hos Ambercon A/S.

Ambercon har en af de mest moderne fabrikker til fremstilling af elementer. Der er hjælpemidler til langt de fleste arbejdsopgaver, som gør hverdagen mindre fysisk krævende. Dine typiske daglige arbejdsopgaver kan fremhæves således:

  • Klargøring af formborde efter tegninger
  • Udlægning af teglsten
  • Elementstøbning
Gem
Marel A/S

Credit Management Specialist

Støvring or Gardabaer (IS)

As member of the Fish Division Finance team, you will be responsible for credit management including the guardianship, administration and collection of all outstanding invoices from our customers.

Furthermore, you will act as sparring partner towards Sales and Sales operations in terms of assessing creditworthiness of existing or prospective customers.

There’s nothing like the feeling you get when you do something worthwhile for a living. That said, coming home from work knowing you made a difference is just one of the great things you can experience at Marel. You can also expect freedom to take initiative and make an impact in a growing global business

Marel A/S
Gem
SAWO A/S

Salgssupportmedarbejder

Støvring

Er du interesseret i at blive en del af vores salgssupportafdeling, og få en travl og spændende hverdag, med mange forskellige administrative opgaver og en uformel tone?

Du skal blandt andet udarbejde tilbud, ordrebekræftelser og andet salgsunderstøttende materiale til vores sælgere, men også arbejde med forskellige projekter indenfor blandt andet procesoptimering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO-teamet.

Hviid & Larsen ApS søger for Hydrema Group A/S
Gem
Hviid & Larsen ApS

Hydrema Group i Støvring søger ny kollega til teknisk dokumentation

Vi søger en ny kollega, som skal arbejde sammen med det øvrige team på 14 kollegaer i udviklingsafdelingen med fokus på udarbejdelse og vedligeholdelse af reservedelskataloger og instruktionsbøger. Du får mulighed for at være med til at præge Hydremas fremtid mht. reservedelskataloger og instruktionsbøger, herunder implementering at nyt tidssvarende digitalt værktøj der fremover skal håndtere dette.

Du får mulighed for at præge virksomhedens vej mod nye mål. Vi er en arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi har et kreativt og uformelt miljø, hvor der er plads til sjov – selvom vi har travlt.

Induflex A/S

Industritekniker med et skarpt blik for detaljer søges

Støvring

Bliv en del af vores spændende produktionsmiljø, hvor automatisering og innovation går hånd i hånd. Vi tilbyder et job med masser af udfordringer og muligheder for personlig udvikling og en uformel virksomhedskultur, hvor alles stemmer bliver hørt.

Du får ansvaret for

  • Programmering af din produktionsmaskine i Mastercam
  • Opstilling på og betjening af netop din produktionsmaskine
  • Kvalitetstjek af dine producerede emner.
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV