40 jobannoncer matcher din søgning 40 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Sky-Watch

Montagemedarbejder med næse for detaljen, orden og den gode kvalitet

Støvring

Sky-Watch er en højteknologisk virksomhed, som arbejder med udvikling og fremstilling af droner. Vi er Danmarks førende og i høj vækst, vi leder derfor efter flere kolleger til vores montageafdeling. Så er du interesseret i elektronik eller har du fingerfærdigheder til at montere droner, så er det sikkert dig, vi leder efter.

Som medarbejder bliver du involveret i alle dele af samle processen lige fra den mindste del, til den færdige drone. Der lægges derfor stor vægt på detaljer, kvalitetsbevidsthed og ordenssans.

Sky-Watch
Storm Sørensen Broncestøberi A/S

Allround værkstedschef til bronzestøberi

Støvring

Vi omorganiserer værkstedsproduktionen, så vi kan leve op til den forventede ekspansion og produktudvikling og søger i den forbindelse en dygtig ny værkstedschef, der efter grundig oplæring, er klar til at bidrage med arbejdsledelse og indgå i virksomhedens daglige drift.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og på gode sociale samarbejdsevner, for vi løfter altid i flok og vi er stolte af vort kollegiale fællesskab.

Gem
Sky-Watch

Danmarks førende dronevirksomhed søger Marketing Specialist

Støvring

Er du en struktureret marketingspecialist med kommercielt fokus og bliver du motiveret af at styre opgaver frem til en succesfuld afslutning og på egen hånd skabe spændende indhold?

Dine daglige opgaver har fokus på at gøre vores marketingaktiviteter mere effektivt og skabe flere leads. Det sker ved koordinering af digitale kampagner og udstillinger samt at skabe indhold og budskaber, der er tilpasset kanaler, medier og vores målgrupper som samtidig giver gode kundeoplevelser.

Du bliver en del af en flad organisationskultur, hvor der er stor mulighed for at påvirke og præge beslutninger.

Sky-Watch
Støvring Vandværk A.m.b.a.

Driftsmedarbejder

Støvring

Du skal først og fremmest sikre drift og vedligeholdelse af vores vandværker, kildepladser og ledningsnet i hele vores forsyningsområde. Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være:

 • Tilsyn og vedligehold af vandværkets anlæg, kildepladser og ledningsnet
 • Overvågning og styring af SRO-anlæg
 • Håndtering af forbrugsmålere – herunder aflæsning, optimering af netværk til fjernaflæsning samt målerudskiftning
Gem
N1 A/S

Strategisk og udviklingsorienteret Manager til Automation

Støvring eller Esbjerg

Træd ind i en central rolle hos N1 som Manager for Automation og led et kompetent team af automationseksperter.

Sammen vil I stå i spidsen for udviklingen af avancerede energiløsninger og spille en nøglerolle i samfundets elektrificering. Med din visionære ledelse bliver du en drivende kraft i den bæredygtige transformation.

N1 A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Bygma

Pladsmedarbejder til Bygma Støvring

Støvring

Se video om Bygma som arbejdspladsDin opgave bliver pakning af stykgods, container og flatracks. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sende varer afsted til tiden, så vores kunder altid får de rigtige varer til det rigtige sted.

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø.

Bygma
Gem
SAWO A/S

Smed/opbygger

Støvring

Kunne du tænke dig at arbejde med rigtig store kraner og spændende opbygninger?

Vi søger hurtigst muligt lastvognsmekanikere, entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikere, smede eller automekanikere/kranreparatører til opbygning af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone.

Gem
DKI Group

Tekniker

Støvring

Vi vækster og udvider vores produktioner og søger derfor en selvstændig tekniker, som har et godt overblik og som har mod på en varierende, spændende og til tider udfordrende hverdag, i samarbejde med et godt team af medarbejdere i vores produktion i Støvring.

Med udgangspunkt i produktionens vedligeholdelsesprogram skal teknikeren håndtere reparationer, forebyggende vedligehold, og optimeringer på eksisterende anlæg i Støvring.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Actulux A/S

Teknisk supporter

Støvring

Din arbejdsdag bliver afvekslende med mange berøringsflader, hvor du med fokus på at optimere kundetilfredsheden bl.a. kommer til at arbejde med:

 • Teknisk support på brandventilationsanlæg og installationer for kunder og egne teknikere
 • Deltage i bemandingsplanlægningen for serviceteknikere i samarbejde med servicechefen

Vi tilbyder grundig oplæring og et alsidigt og selvstændigt job i en ung, international vækstvirksomhed, hvor engagement, fleksibilitet samt et godt arbejdsmiljø er en vigtig del af hverdagen.

Actulux A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Hviid & Larsen ApS søger for Hydrema Group A/S
Gem
Hviid & Larsen ApS

Hydrema Group søger kollega til afdelingen for produktsupport

Støvring

Afdelingen for produktsupport har til opgave at udvikle og drive systemer, der world wide sikrer at vores serviceorganisation overalt har de rigtige hjælpemidler til at servicere og reparere vore maskiner.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet

 • Medvirke til at udvikle og drive vores Hydrema Online service/support portal
 • Medvirke til at udarbejde materiale til vores portal
 • Sammen med afdelingens øvrige medarbejdere, at forny vores måde at kommunikere på og udvikle vores nye e-learning miljø
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
VKCONSULTING søger for Systemafspærring ApS
Gem
VKCONSULTING

Entrepriseleder med erfaring fra branchen

Støvring eller Tune

Trives du i en afvekslende hverdag, hvor to dage vitterligt ikke er ens? Og har du erfaring med at styre projekterne i hus?

Systemafspærring håndterer de sikkerhedsmæssige foranstaltninger ved alle former for arbejde på det danske vejnet. Grundet travlhed og mange ordrer i bogen, udvides teamet med kollegaer både i Støvring i Nordjylland og i Tune på Sjælland.

Du vil i stillingen som entrepriseleder komme med ombord i en virksomhed hvor opgaverne udføres med omhu, ekspertise og hvor sikkerhed vejer af højeste prioritet i alle opgaver. Du vil få ansvaret for egne opgaver helt fra tilbudsgivningen til afvikling hos kunderne, selvfølgelig med den nødvendige sparring fra kollegaer.

VKCONSULTING
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Induflex A/S

Industritekniker med et skarpt blik for detaljer søges

Støvring

Bliv en del af vores spændende produktionsmiljø, hvor automatisering og innovation går hånd i hånd. Vi tilbyder et job med masser af udfordringer og muligheder for personlig udvikling og en uformel virksomhedskultur, hvor alles stemmer bliver hørt.

Du får ansvaret for

 • Programmering af din produktionsmaskine i Mastercam
 • Opstilling på og betjening af netop din produktionsmaskine
 • Kvalitetstjek af dine producerede emner.
MatchMind søger for Maskinfabrikken Esko A/S
Gem
MatchMind

CNC-medarbejder til Maskinfabrikken Esko

Støvring

Maskinfabrikken Esko leverer kundespecifikke bearbejdede emner til kunder i hele landet. De har, med deres ca. 30 medarbejdere, et stort knowhow og en stærk position som underleverandør inden for bearbejdning i metal.

Du bliver del af et dygtigt og kvalitetsbevidst team, og du kommer til at arbejde med opgaver inden for maskinbearbejdning af emnerne - både inden for drejning og fræsning.

Du kommer med på et stærkt hold i en virksomhed, hvor der er travlt og tingene går stærkt, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du får erfarne, kompetente og engagerede kolleger, der brænder for deres arbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV