30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 30 resultater.
Capio A/S
Lægesekretær – ”fjernskriver”

Capio A/S

Ønsker du fuld fleksibilitet i din hverdag, eller måske mulighed for en ekstra indtægt?

Vi har rigtigt travlt og tilbyder derfor dig som lægesekretær muligheden for at arbejde hjemmefra og selv styre din arbejdstid fuldt ud som ”fjernskriver”. Du vil få oplæring i vores systemer, og får elektronisk adgang til at skrive notater direkte i vores systemer.

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær og har erfaring fra lignende stilling samt it-kendskab på brugerniveau. Vi har mange skriveopgaver indenfor Billeddiagnostik, men arbejder inden for alle hospitalets specialer, så det er en fordel, hvis du har kendskab til flere specialer.

Capio A/S
Dagli'BrugsenLedertrainee, Dagli'Brugsen, Øster Hornum

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • være med til at drive en butik med en stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • få en tæt relation til dine kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • udvikle dig til leder og samtidig få mange karrieremuligheder i Coop

Som Ledertrainee i Dagli’Brugsen Øster Hornum får du erfaring med alle opgaver i butikken. I løbet af din 2-årige trainee-periode bliver du faglært salgsassistent og du tager 2 ledelsesfag på akademiniveau. Du lærer:

 • Om god ledelse og du udvikler din egen personlige ledelsesstil. På andet år får du større ansvar og er bl.a. med til at uddelegere opgaver.
 • Om varer, kunder, disponering og god lagerstyring. Og så er du selvfølgelig med på gulvet i butikken, så der altid er pænt og fyldt med friske varer.
 • At styre butikken – Alt fra daglig drift til budgettering til udvikling af koncepter.
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Rebild KommuneInformationssikkerhedskonsulent til Fællescenter Økonomi og IT

Rebild Kommune, Støvring

Brænder du for informationssikkerhed? Har du lyst til at arbejde i en stor og spændende organisation med masser af forskelligartede opgaver og projekter? – så kig nærmere her. Rebild Kommune søger en informationssikkerhedskonsulent, som kan medvirke til at sikre, at vi kommer i mål med implementeringen af den nye databeskyttelsesforordning og anbefalingerne på sikkerhedsområdet.

Stillingen er ny og er organisatorisk placeret i Fællescenter Økonomi og IT. Du vil komme til at samarbejde tæt med vores DPO og informationssikkerhedskoordinator. Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Du vil blive mødt af mange spændende arbejdsopgaver, som udfordrer din viden og din evne til at holde trådene samlet. Du skal både kunne mestre analyse, klassiske projektledelsesopgaver samt kunne forstå og arbejde med informationssikkerhed på mange niveauer.

TEMP TEAM A/S
Produktionsarbejder til betonglitning søges til Ambercons elementfabrik

TEMP TEAM A/S søger for Ambercon A/S i Støvring

Er du parat til at påtage dig et ansvar som en del af en større produktionslinje? Føles det samtidig rigtig godt i maven, når detaljerne og finish er i orden? Så skal du gribe denne mulighed hos Ambercon A/S.

Rekrutteringsvirksomheden TEMP-TEAM søger på vegne af Ambercon A/S en arbejdsom produktionsmedarbejder til betonglitning.

Dine typiske daglige arbejdsopgaver kan fremhæves således:

 • Glitning af betonelementer, overfladepudsning og overfladefinish
 • Emnekontrol, tilpasning og færdiggørelse af støbte elementer
 • Forefaldende arbejde på fabrikken herunder elementstøbning
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Induflex A/SLøsningsorienteret og engageret økonomichef

Induflex A/S, Støvring

Induflex er i gang med en spændende udvikling, hvor der, efter et nyligt generationsskifte, er lavet en ny strategi og nye målsætninger for de kommende år. I den forbindelse har virksomheden også udpeget en ny professionel bestyrelse, der skal være sparringspartner for ledelsen i realiseringen af strategien.

Udover din deltagelse i ledergruppen er dine vigtigste ansvarsområder IT, regnskab samt løn- og bogholderifunktionen, hvor dine primære opgaver er:

 • Det overordnede ansvar for virksomhedens løbende rapportering
 • Videreudvikling af målstyringen, der binder virksomheden sammen via tal
 • Ledelse af økonomi- og IT-afdelingen, som i dag består af tre medarbejdere
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

N1 A/SErfaren driftsingeniør med el-teknisk baggrund

N1 A/S, Støvring eller Esbjerg

Som et af Danmarks største elforsyningsselskaber ønsker vi at styrke og udvikle vores kontrolcenter. Derfor søger vi nu en dygtig ingeniør med høje ambitioner og en velfunderet teoretisk baggrund, som kan sætte sit præg på vores fremtidige drift.

Vi tror på, at høj faglighed og effektive fagmiljøer vil få stor betydning for, hvordan vi lykkes med udbygningen, drift og moderniseringen af vores el-distributionsnet, og dermed også på, hvor godt vi lykkes med den grønne omstilling.

Vores primære opgave er at opretholde en høj leveringssikkerhed til vores kunder. Det sker ved løbende udvikling af vores beskyttelseskoncepter, overvågningsmetoder og vedligeholdelsesstrategier. Her vil du være en nøglespiller i forhold til at bidrage med driftserfaringer og viden og derved sikre, at vi kan styre og overvåge fremtidens distributionsnet.

N1 A/S
N1 A/SAmbitiøs specialist inden for el og relæbeskyttelse til Netdrift

N1 A/S, Støvring eller Esbjerg

Som et af Danmarks største elforsyningsselskaber ønsker vi at styrke og udvikle N1’s relæbeskyttelseskompetencer, og derfor søger vi nu en dygtig specialist med høje ambitioner, som kan sætte sit præg på dette.

Vi tror på, at fagmiljøet vil få stor betydning for, hvordan vi lykkes med udbygningen og moderniseringen af vores el-distributionsnet, og dermed også på, hvor godt vi lykkes med den grønne omstilling.

Vores primære opgave er at opretholde en høj leveringssikkerhed til vores kunder. Det sker ved løbende udvikling af vores beskyttelseskoncepter, overvågningsmetoder og vedligeholdelsesstrategier. Her vil du være en nøglespiller i forhold til at bidrage med driftserfaringer og viden. Du vil samtidig være et væsentligt bindeled mellem vores kontrolrum og anlægs- og vedligeholdelsesafdelingerne.

N1 A/S
Induflex A/SEngagerede industriteknikere til moderne produktion

Induflex A/S, Støvring

Er du uddannet industritekniker? Har du lyst til en alsidig hverdag i en moderne produktion? Så er det måske dig, vi søger.

Vi er en ordreproducerende virksomhed, der står midt i en spændende udvikling. Vi oplever stor travlhed og ekspanderer lige nu inden for områderne visuel og teknisk plast. Vi søger derfor tre nye industriteknikere til vores værksted, heraf to til vores drejebænk og en til 3-akset fræs.

Du kommer til at indgå i produktionen med mange dygtige kolleger, hvor I sammen løser de mange forskellige opgaver i små og store serier i vores værksted.

Der venter dig en alsidig hverdag med ansvar og mange forskellige typer opgaver. Du får ansvar for både programmering og opstilling af den enkelte opgave. De fleste opgaver er serier af få styk, så der er mange forskellige opgaver på en dag.

Induflex A/SEngagerede maskinarbejdere til 5-akset fræser

Induflex A/S, Støvring

Har du erfaring med Mastercam og 5 akset-fræsning? Har du lyst til at være en del af produktionen i en moderne virksomhed med alsidige arbejdsopgaver? Så er det måske dig, vi søger.

Induflex er en ordreproducerende plastvirksomhed, der står midt i en spændende udvikling. Vi har travlt, og søger derfor to nye engagerede medarbejdere til vores 5-aksede fræser.

Opgaverne bliver uddelegeret af vores produktionsleder, hvorefter I tilrettelægger den daglige planlægning af opgaverne på den 5-aksede fræser - med et godt overblik over deadlines og opgaver.

Du får ansvar for både programmering og opstilling af den enkelte opgave. De fleste opgaver er serier af få styk, så der er mange forskellige opgaver på en dag.

Personlig hjælper - 42½ time hver anden uge i lige uger.
Personlig hjælper – 42½ time hver anden LIGE uge.
Susanne Holmberg, Støvring
Jobcenter
Deltidsbogholder søges til Støvring
Søger bogholder til deltids job ca 10 timer pr uge efter aftale.
Tbe Consulting, Støvring
Jobcenter