28 job matcher din søgning 28 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 28 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
HYCON A/SSupply Chain Manager der drives af forandringer og udvikling

HYCON A/S, Støvring

Er du klar til at tage ansvaret for optimeringen af vores forsyningskæde, og indtræde i en nøgleposition, hvor du sikrer, at den samlede forsyningskæde kan honorere markedets krav og forventninger til pris, leveringstid og kvalitet, så er du måske den Supply Chain Manager, vi søger.

Du kommer til at stå i spidsen for et team på 8 personer og får det overordnede ansvar for indkøb, planlægning, logistik og en mindre produktion. Du får et tæt samarbejde med teknisk- og udviklingsafdelingen, refererer til virksomhedens direktør, og indgår i ledergruppen.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Forecast
 • Kapacitetsplanlægning
 • Personaleledelse af dit team
 • Projektopgaver – du bliver nøgleperson i et større udviklingsprojekt, hvor din opgave bliver at finde egnede leverandører, source komponenter og føre de nye produkter frem mod nul-serie
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jutlander Bank A/S
Privatkunderådgiver til vores afdeling i Støvring

Jutlander Bank A/S

Du bliver en del af et team på i alt 15 engagerede og motiverede kolleger, der udmærker sig ved at have god spredning mellem alder og køn, en uformel tone og en høj faglighed.

Kulturen i afdelingen – og på tværs af erhverv og privat – er præget af et godt socialt sammenhold og et afslappende miljø, hvor værtsskab og gode kundeoplevelser er udgangspunktet.

De fysiske rammer er i top, da afdelingen for kort tid siden er flyttet i helt nye og lækre lokaler centralt i Støvring.

Jutlander Bank A/S
Indrykket: 
Marel A/S

Manager of Mechanical Engineering

Marel A/S, Aarhus and Støvring

Do you enjoy using your great leadership skills to see your team members succeed? Do you have what it takes to collaborate between sales, engineering, planning and manufacturing? Then join us in our exciting journey of growth.

You will manage our team based in Aarhus and Støvring and work approximately 50% of your time at each location.

Your job will be a great variety of tasks. You will collaborate closely with Sales, Industries, Demand Planning, Innovation and Supply Chain in order to get the custom-made solutions world class and on time.

Your daily tasks:

 • Be responsible for the mechanic discipline in the teams and hereby secure a high quality of technical specifications to Supply Chain
 • Be our Technical planner of our custom made solutions together with our other technical departments
 • Be a part of the technical center management
Marel A/S
Indrykket: 
N1 A/SKan du projektere og styre vores installationsprojekter succesfuldt i mål?

N1 A/S, Støvring

Har du en el-teknisk baggrund og erfaring med projektering og installation af el-anlæg? Har du lyst til at være omdrejningspunktet ift. at sikre den rette udbygning og reinvestering af vores el-net ved at projektere og styre vores installationsprojekter succesfuldt i mål? Og trives du i en rolle, hvor du fra din plads på kontoret bliver bindeleddet ud mod dine kolleger ”i marken”? – Så er det måske dig, vi leder efter som projektleder i vores netselskab!

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Håndtering af ny-tilslutninger fra el-installatører
 • Projektering og dimensionering af interne re-investeringsprojekter fra 0,4-20 kV
 • Projektering og dimensionering af større kundeprojekter fra 0,4-20 kV
N1 A/S
N1 A/SEl-specialist – der kan sætte strøm til fremtidige løsninger i el-nettet

N1 A/S, Støvring

Vi er fortsat Danmarks andenstørste elforsyningsselskab og ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber. Vi løser mange spændende energiudfordringer, herunder skaber vi løsninger, der baserer sig på mere grøn energi. Til teamet Netdesign søger vi en specialist, der vil være med til at bygge fremtidens elnet.

Du bliver en del af et meget stærkt hold, der leverer modne projekter til tiden igen og igen. N1 er et nyligt fusioneret selskab, og vi er således inde i en meget spændende periode, hvor vi optimerer på processer og ensretter standarder.

”Vi bygger fremtidens elnet. Så det er vigtigt, at vi arbejder med det, der skaber mest værdi. Det bliver du en del af, idet du er med til at sikre, at det årlige investeringsbudget på 800 millioner kroner bliver investeret rigtigt,” fortæller Senior Manager Bjarne Søndergaard.

N1 A/S
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

ALDI DanmarkButiksassistent

ALDI Danmark, Støvring

Leder du efter et job, som passer til skoleskemaet, og hvor du får ekstra ind på kontoen? Og vil du have det sjovt, imens du arbejder?

Som salgsassistent er du med til at give kunderne de gode oplevelser, som gør, at de kommer igen. Du er butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil.

Samtidig får du butikken til at se lækker og indbydende ud i godt samarbejde med dine kolleger. Du får grundig oplæring, så du er helt skarp, når du:

 • betjener kunderne ved kassen med verdensklasse service
 • hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne
 • får butikken til at shine, når du gør rent.
Indrykket: 
SAWO A/SPRODUKTIONSCHEF - SAWO Støvring

SAWO A/S

Som Produktionschef får du ansvaret for SAWOs 3 produktions- og monteringsværksteder i Støvring. Herunder ansvar for, at afdelingerne drives effektivt og rationelt med hensyn til overholdelse af indgåede kundeaftaler og optimeret planlægning.

Værkstederne omfatter produktion og materiale bearbejdning samt overfladebehandling og montering på lastbiler, hvor du får ledelsesansvar for 4 værkførere, 5 lagermedarbejdere samt 50 værkstedsansatte.

Primære opgaver:

 • Overordnet tilrettelæggelse af ordrer
 • Opfølgning af igangværende opgaver
 • Effektivisering af arbejdsprocesserne
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
Affaldsplanlægger med fokus på formidling
Kommunens nye affaldsplan skal politisk godkendes, sendes i høring og nogle af planens initiativer skal opstartes allerede i år.
Rebild Kommune, Støvring
Jobcenter
Indrykket: 
Tandlæge - Region Nordjylland
Tandplejen i Rebild søger tandlæge til fast stilling 35 timer om ugen.
Nørager, Støvring, Terndrup
Dentaljob
Indrykket: 
Rygestoprådgiver med projektkoordinerings-kompetencer til Sundhedscenteret
Brænder du for at hjælpe borgere med psykisk sygdom og borgere med udsathed med at blive røgfri?
Rebild Kommune, Støvring
Jobcenter
Indrykket: