64 job matcher din søgning 64 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 64 resultater.
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Sæt skub i karrieren som revisor i motiverende og ambitiøse rammer, Hobro

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer derfor, at du er proaktiv samt god til at rådgive kunderne og gå det ekstra skridt, der gør, at de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at læse dine kunder og finde nye behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats.

Som vores nye kollega bliver du ledende medarbejder på kundeopgaver i SMV-segmentet med direkte reference til en partner. Dine daglige opgaver består af:

 • Revision og udarbejdelse af regnskaber
 • Revision, review og erklæringer
 • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kriminalforsorgen
Analytikere til kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation

Kriminalforsorgen, Hobro

Har du lyst til at indgå i arbejdet med at sikre tryghed og sikkerhed for kriminalforsorgens medarbejdere, sikkerheden i fængsler og arrester samt spille en rolle i den generelle kriminalitetsbekæmpelse i samfundet? Så er du måske en af de analytikere/sikkerhedskonsulenter, som Område Midt- og Nordjylland i kriminalforsorgen søger.

Som analytiker/sikkerhedskonsulent skal du bl.a. bidrage til, at sikkerhedsarbejdet i endnu højere grad bliver proaktivt, videns- og efterretningsbaseret, og at beslutninger træffes på et fagligt velfunderet grundlag.

Derudover vil du komme til at spille en central rolle i implementeringen af en række strategiske udviklingsinitiativer i blandt andet fængsler og arrester.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Nytech Isolering A/SAfdelingsleder med solide projektledelsesevner

Nytech Isolering A/S, Hobro

Hvis du har erfaring med projektledelse, så får du her muligheden for at prøve kræfter som afdelingsleder med ansvar for 25 medarbejdere i et succesfuldt isoleringsfirma.

Hos os kan du tage dit næste karriereskridt i en todelt rolle, hvor du både står for projekt- og personaleledelse. Og som en del af vores ledelsesgruppe får du stort råderum til at sætte dit præg på vores fremtid.

Klik her og læs mere om jobbet.

Eurowind Energy A/SProject Finance Manager

Eurowind Energy A/S, Hobro

Har du lyst til at arbejde med projektfinansiering og internationale energiprojekter, så er du måske vores nye Project Finance Manager.

Eurowind Energy arbejder på mange forskellige projekter indenfor vind- og solenergi, både i Danmark og på vores udenlandske markeder i Norden og i Europa. At etablere en projektfinansiering er en omfattende og langvarig proces, der kræver overblik og vedholdenhed.

Vi er i rivende udvikling med en stor portefølje af vindmølleprojekter samt en stor tilgang af nye projekter. Vi søger derfor en Project Finance Manager til vores hovedkontor i Hobro med tiltrædelse snarest muligt.

Du vil have mange berøringsflader både internt og eksternt i virksomheden, herunder ansvaret for styring af Due Diligence-processer med eksterne rådgivere, samt strukturering af finansiering i samarbejde med långiver.

BDO
Erfaren cand.merc.aud. eller HD

BDO, Hobro

Har du erfaring med revision og regnskab, og er uddannet cand.merc.aud. eller har en HD-baggrund?

Vi har brug for en ambitiøs medarbejder til at udføre rådgivnings- og revisionsopgaver samt regnskabsudarbejdelse inden for mange forskellige brancher, hvor dygtighed, branchemæssig dybde og indsigt, effektiv og klar rådgivning samt ambition om at blive bedre prioriteres højt.

Du vil naturligvis få ansvaret for egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer vil servicere med fremadrettet og værdiskabende rådgivning inden for skat, revision og regnskab, baseret på en række BDO-ydelser, og med assistance fra BDO’s specialafdelinger.

BDO
BDO
Statsautoriseret revisor eller stud. SR

BDO, Hobro

Har du erfaring med revision og regnskab, og er enten statsautoriseret revisor eller i gang med uddannelsesforløbet til statsautoriseret revisor?

Vi har brug for en ambitiøs medarbejder til at udføre rådgivnings- og revisionsopgaver samt regnskabs-udarbejdelse inden for mange forskellige brancher, hvor dygtighed, branchemæssig dybde og indsigt, effektiv og klar rådgivning samt ambition om at blive statsautoriseret revisor er i fokus.

Du vil naturligvis få ansvaret for egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer vil servicere med fremadrettet og værdiskabende rådgivning inden for skat, revision og regnskab, baseret på en række BDO-ydelser, og med assistance fra BDO’s specialafdelinger.

BDO
Arla Foods
Laborant, Hobro Mejericenter

Arla Foods

Har du lyst til at være med til, at sikre et højt produkt kvalitetsniveau i et godt arbejdsmiljø med et stærkt fællesskab og en uformel omgangstone? Så har du muligheden nu, da vi søger en laborant til Hobro Mejericenter. Vi er en moderne og højteknologisk virksomhed, der producerer konsummælk, yoghurt- og skyrprodukter.

Som laborant på Hobro Mejericenter får du en afvekslende og spændende hverdag med mange forskellige opgaver samt et stort ansvar. Du kommer til at indgå i et nyt og velfungerende laboratorium sammen med to andre laboranter.

 • I et tæt samarbejde sikrer I, at produktkvaliteten altid lever op til myndighedernes, kundernes og Arla Foods’ høje krav
 • Dine opgaver bliver at udføre kemiske, fysiske og mikrobiologiske analyser på både drifts-og færdigvareprøver
 • Arbejdstiden er på 37 timer om ugen med faste weekendvagter
Arla Foods
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
Arla Foods
Mejerist til skummesalen og proces

Arla Foods, Hobro

Som Mejerist på Hobro Mejericenter kan du se frem til en spændende og udfordrende hverdag blandt 11 gode og glade kolleger.

Da du indgår i en turnusplan i produktionen, skal du regne med at få skiftende arbejdstider. Du kommer til at skulle køre vores mælke-, yoghurt- og skyr-afdeling. Arbejdet kræver at du kan holde et køligt overblik i pressede situationer.

Din arbejdsdag vil bestå af opgaver som at:

 • Arbejde med optimering af vores anlæg
 • Selvstændigt drive og dokumentere produktionen under hensyn til gældende kvalitets forskrifter
 • Opretholde en høj hygiejnestandard
Arla Foods
Scania Danmark A/S
Reservedelsekspedient

Scania Danmark A/S, Hobro

Serviceminded og udadvendt reservedelsekspedient med branchekendskab søges til vores afdeling i Hobro.

Kunne du tænke dig at blive en del af holdet i Scanias afdeling i Hobro – så søger vi lige nu en erfaren og serviceminded reservedelsekspedient til at indgå i vores velfungerende og travle værksted. Du refererer til lagerchefen og vil hos os få gode kolleger, hvor der også er plads til kammeratskab og fælles aktiviteter.

Du vil komme til at løse mange forskellige opgaver i løbet af dagen, men selv i en travl hverdag er det vigtigt for dig at yde den interne og eksterne kundeservice, der er kendetegnende for alle Scanias værksteder.

Scania Danmark A/S
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
DS Stålprofil A/SProjektberegner til professionel stålproducent

DS Stålprofil A/S, Hobro

Vil du arbejde med kvalitetsprodukter hos en af markedets stærkeste producenter? Vil du have muligheden for at opnå en central position i en professionel organisation? Og trives du med at være ekspert på dit fagområde?

I samarbejde med en række kompetente og humørfyldte kollegaer vil du i løbet af dagen på vores kontor i Hobro betjene vores kunder, som tæller alt fra trælaster, storentreprenører og halbyggere til arkitekter. Dine daglige arbejdsopgaver består hovedsagelig af:

 • at mængdeberegne byggeopgaver på baggrund af byggeteknisk materiale
 • at rådgive kunder i deres valg af produkter og montage
 • at fungere som teknisk rådgiver i byggemøder sammen med vores eksterne salgspersonale
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Eurowind Energy A/SPA/Executive Assistant

Eurowind Energy A/S, Hobro

Kan du se dig selv som sparringspartner til en proaktiv direktion, med en helt unik indsigt i mange beslutninger, hvor du byder ind med juridisk bred kompetence - så er jobbet som PA/Executive Assistant hos Eurowind Energy måske noget for dig.

Som PA/Executive Assistant kommer du til at sidde i organisationens kerne, hvor du vil understøtte virksomhedens CEO og underdirektør. Dette omfatter både interne tiltag og eksterne aktiviteter, hvor du er med til at sikre eksekvering og opfølgning på udvalgte opgaver.

Dine opgaver som PA/Executive Assistant vil primært være af forretningsudviklingsmæssig karakter, hvor du på et operationelt niveau assisterer den øverste ledelse, indenfor bl.a. compliance og administration. Det er også dig, der står i spidsen for interne udviklingsprojekter, som løbende opstår i en koncern i bevægelse.

Technicon ApS
Softwaredesigner/softwareingeniør til dynamisk robotvirksomhed i Hobro

Technicon ApS

Drømmer du om at udvikle state-of-the-art software-løsninger til en dynamisk robotvirksomhed i vækst? Vil du gerne arbejde på en innovativ arbejdsplads, hvor opgaverne er udfordrende, hvor gennemsnitsalderen er lav, og hvor tempoet er højt? Så er du muligvis en af vores kommende kollegaer.

Technicon udvikler og sælger fleksibel automationsteknologi, der effektivt løser produktionsudfordringer for en bred vifte af produktionsvirksomheder. Vi vokser, og vi er i dag ca. 35 ansatte. Vores vækst er drevet af høj viden og stor dedikation hos samtlige medarbejdere.

Som software designer/softwareingeniør hos os får du ansvaret for at udvikle softwareløsninger, der sikrer kvalitet og stabilitet i vores projekter. Bliver du en del af Technicons stærke team, kommer du til at arbejde med udvikling af højteknologiske automationsløsninger for en række af landets førende virksomheder.

Technicon ApS
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S