83 jobannoncer matcher din søgning 83 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DanskHåndbold

DanskHåndbold Nord søger to fuldtidsmedarbejdere

Hobro

Vi søger to medarbejdere, der har en passion for foreningsliv og håndbold og drømmer om en dynamisk og alsidig hverdag med mange (hånd)bolde i luften.

Du vil primært få til opgave at stå for påsætning af dommere og arbejde med opgaver inden for børnehåndbold, og du skal være med til at drifte og udvikle vores produkter.

Du vil komme til at samarbejde med vores politiske fagudvalg, og du vil deltage i møder og sparring med kolleger i DanskHåndbold Nord og på tværs af DanskHåndbold.

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S
Gem
FOGH NISSEN Management

Area Sales Manager

Hjemmearbejdsplads

Danmark - 600 faste kunder fra start – kørende 3-4 dage pr. uge hjemmekontor afhængig af bopæl – attraktiv bonusordning

Du vil fra start få overdraget ca. 600 danske kunder, som i dag handler hos NGI. Produktporteføljen er gennem de seneste år blevet udvidet betragteligt, og det bliver dig, der skal brede det ud.

Du vil indgå i NGIs teamopdelte salgsafdeling, og du vil blive en del af det skandinaviske team på i alt 3 dygtige og energiske NGI-medarbejdere. Din hverdag vil være hos kunderne og på landevejen, når du ikke er på dit hjemmekontor.

JS Danmark A/S

Annoncekonsulent

Åbyhøj
Mulighed for hjemmearbejde

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Som annoncekonsulent skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning.

Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelses niveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annonce materiale og overholdelse af deadlines.

Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 27.600 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag.
Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus
 • Spar transporttiden hver dag - du arbejder hjemmefra
PowerCon A/S

Elektrikere

Hobro

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i vækst og arbejde med converter i megawatt klassen?

Som elektriker vil du indgå i PowerCon’s produktion. Som elektriker vil du blive tilknyttet vores projekter i produktionsfasen og være med, indtil projektet er sendt fra PowerCon.

PowerCon er i rivende udvikling og der vil derfor være rig mulighed for kompetenceudvikling. Vi kan desuden tilbyde dig et uformelt arbejdsmiljø med nogle af branchens dygtigste kollegaer. Du vil få en afvekslende arbejdsdag med mulighed for fleksible arbejdstider.

PowerCon A/S

Tavlemontør

Hobro

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i vækst og arbejde med converter i megawatt klassen? PowerCon’s ”Produktion” søger i øjeblikket en tavlemontør, der kan hjælpe med at understøtte den fortsatte vækst.

Hos PowerCon udvikler og producerer vi en række forskellige elektriske converter løsninger indenfor landstrømsanlæg til verdens havne. Samtidig udvikler vi convertersystemer, der bruges af vindmølleindustrien til test.

AMU Juul A/S

Undervisere i FVU Dansk søges – Timelærere

Hjemmearbejdsplads

Har du erfaring som underviser i FVU Dansk? Har du også erfaring med online undervisning?

Hvis ja, så har du måske lyst til at arbejde som timelærer hos os. Vi får nemlig mange nye kursister hver dag, og derfor er vi interesseret i at indgå en aftale med dig snarest muligt.

Vi aftaler det ugentlige timeantal efter dit behov, og på sigt vil der være mulighed for fastansættelse. Vi forsyner dig med de digitale redskaber, som du har brug for.

Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
Eurowind Energy A/S

Software developer

Hobro

Do you want to help code the digital solutions that support our visions for the future? Do you have your finger on the pulse when it comes to new development tools?

Se video om Eurowind Energy A/S som arbejdsplads

As a software developer at Eurowind, you collaborate a lot with the other departments, companies and partners. Together we like to challenge the systems to suit our business and our processes. You will have exciting tasks, the opportunity to develop your skills and in-depth knowledge of the processes and data that drive the industry.

Eurowind Energy A/S
Eurowind Energy A/S

Accountant til Group Finance

Hobro

Se video om Eurowind Energy A/S som arbejdspladsVi søger lige nu en detaljeorienteret og dygtig accountant til at varetage en bred vifte af regnskabsmæssige opgaver.

Du vil blive en nøgleperson i debitor- og kreditorstyring, hvor du sikrer korrekt registrering og opfølgning på alle transaktioner.

Vi tilbyder høj fleksibilitet og har fokus på en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Eurowind Energy A/S
Eurowind Energy A/S

Fagligt stærk Controller til Group Finance

Hobro

Se video om Eurowind Energy A/S som arbejdspladsVil du gerne bruge din praktiske erfaring inden for controlling og regnskabsudarbejdelse i en spændende international virksomhed?

Din dybdegående erfaring vil spille en central rolle i den økonomiske administration af vores selskaber, og dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Drive kvartalsrapporterings- og årsafslutningsproces.
 • Samarbejde med Group Reporting & Consolidation om rapportering, indregning og måling af selskaberne.

Vi tilbyder høj fleksibilitet og har fokus på en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Eurowind Energy A/S
FGU Himmerland

Rektor til FGU Himmerland

Hobro

Kan du styrke de forpligtende fællesskaber og samle organisationen omkring vores strategiske ambitioner?

FGU Himmerland er siden etableringen i 2019 lykkedes med at skabe attraktive uddannelsesmiljøer og høj kvalitet i det pædagogiske arbejde. De tre skoler i Hobro, Støvring og Aars danner rammen om kerneopgaven - og vores mission: at skabe lyst til uddannelse for områdets unge.

Med reference til skolens bestyrelse kommer rektor for FGU Himmerland til at stå i spidsen for at samle organisationen og for at realisere de strategiske ambitioner i tæt samspil med ledergruppen og i processer, der sikrer følgeskab og engagement.

Eurowind Energy A/S

Graduate program – Kickstart your career with a global developer of renewable energy

Hobro

Are you ready to make your mark on our journey towards a future fueled on nothing but renewable energy? Do you want to bring your A-game and kickstart your career in an international company?

Se video om Eurowind Energy A/S som arbejdsplads

Then our international Graduate program is something for you!

During the program, you will gain a deep understanding of our company, our business and company values. You will be included in and drive global projects, as well as build a strong network of professional and dedicated colleagues.

Eurowind Energy A/S
Visma e-conomic a/s

Go-To-Market Advisor

Hjemmearbejdsplads

Visma Group is on the lookout for a new colleague with go-to-market competence and a strategic mindset – is that you?

As a crucial part of our dynamic team, you'll be instrumental in elevating companies to new heights through our three levels of support:

 • Train the Trainer - Develop competence of the companies through self-serve training material, facilitating academies and peer groups.
 • Guide & Advice - Support company leaders with go-to-market strategy and operations within the different areas of commercial strategy.
Visma e-conomic a/s
PowerCon A/S

Mekanisk rejsemontør

Hobro

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i vækst og arbejde med installation af landstrømsanlæg på forskellige lokationer i ind- og udlandet?

Du vil indgå i et installationsteam sammensat af kollegaer med mekaniske og el-tekniske kompetencer. Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Opsætning og montering af diverse metalkonstruktioner såsom: Trapper, repos, anlægsbeklædning samt føringsveje for el og køling/opvarmning
 • Montering af køleanlæg
 • Montering af varmeanlæg
Hansen Toft A/S recruiting on behalf of CemGreen Denmark A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Dynamic Plant Manager: Pioneering sustainable innovation in construction

Hobro

You now have a unique chance to shape the future of the construction industry. You will lead the creation of a new Calcined Clay production facility in Hobro, Denmark.

Working closely with a team of 25 and group support functions, the role combines strategic thinking and operational oversight.

This role covers fostering a positive work environment, implementing robust safety protocols, and minimizing environmental impact. It involves strategic financial management, optimizing production processes, and implementing cost-saving procedures to maximize profitability. The goal is to continuously monitor and improve the financial and operational results of the plant.

Hansen Toft A/S
Nopa Nordic A/S

Produktionschef

Hobro

Vi har travlt og oplever stor efterspørgsel efter vores produkter, og derfor leder vi efter en produktionschef, som får det overordnede ansvar for hele vores pulverfabrik her, hvor vi producerer vaskepulver og opvasketabs. Du får tre produktionsledere med i alt 30 linjeoperatører under dig.

De bedste resultater bliver skabt på gulvet sammen, så du skal også være klar på at bruge størstedelen af din tid i produktionen og ikke bag pc’en.

Nopa Nordic A/S
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Gem
Agri Nord

Teamleder for økonomiassistenter

Hobro

Kan du lede vores team mod nye højder?

Hver dag har vores økonomiassistenter kontakt med mange kunder. De er nemlig et naturligt centrum for vores kunders dagligdag. Og ikke uden grund. De kender landmandens økonomi fra a-z og ved, hvordan bogføring og regnskabsopgaver kommer sikkert i mål. For at de kan gøre deres arbejde bedst muligt, har de brug for dig.

Du kan mærke det i samme øjeblik, du træder ind ad døren hos Agri Nord. Her er rart at være. Du bliver mødt af smil, nysgerrighed og en stolt tilgang til opgaverne. Sådan er det nemlig her hos os. Vi kan lide hinanden og er nørdede på vores fag. Det skal vi værne om og udvikle. Derfor er vi på udkig efter en teamleder til vores assistentteam i Hobro.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV