75 job matcher din søgning 75 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 75 resultater.
Sintex a/sProjektleder til sintermetal virksomhed

Sintex a/s, Hobro

Du tilbydes en spændende stilling i en fantastisk og velfungerende virksomhed med en attraktiv gage pakke indeholdende en række personalegoder. Du vil have gode muligheder for personlig udvikling.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Ansvarlig for en komplet produktmodning – fra projektplanlægning, over prototypefremstilling og frem til den endelige produktionsaflevering og salgsfrigivelse.
 • Budgetansvarlig for egne projekter.
 • Planlægning af ressourcer og tidsplaner i projekterne.
Indrykket: 
ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
Installation Planner til vores projektafdeling

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S, Hobro

ASSA ABLOY Entrance Systems er Danmarks førende leverandør af automatiske indgangs- og udgangspartier, samt industrielle docking- og portløsninger. Vi søger nu en Installation Planner til vores velfungerende projektafdeling.

Her varetages alt projektering og koordinering ud mod vores montører på solgte projekter i tæt samarbejde med vores kunder og underleverandører. Som Installation Planner er det påkrævet at være i besiddelse af et solidt opgaveoverblik og et administrativt gen som kan bidrage til operativ effektivitet på vores projekter.

Arbejdsopgaver

 • Koordinering af opgaver
 • Materialebestilling
 • Planlægning og opfølgning på projekter
ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
Volstrup Golf Center ApSVært eller værtspar søges til Restaurant Volstrup

Volstrup Golf Center ApS, Hobro

Brænder du for at give dine gæster skønne oplevelser med god service og dejlig mad? Brænder du for at skabe resultater på bundlinjen, og er du klar på at løbe den ekstra meter for at opnå det?

Vi søger en vært – eller et værtspar – der i samarbejde med Volstrup Golf Center kan sætte et øget fokus på driften af vores restaurant.

Restauranten har lokaler i Volstrup Golf Center, som er et moderne golfcenter med to naturskønne baner, ferielejligheder, indendørs golfcenter, padeltennisbane, og fiskepark. Klubhus og restauranten er med panoramaudsigt ud over banerne.

Samarbejdet kan både være som en decideret forpagtning, men også som en ”normal” ansættelse med ”forpagtningslignende elementer” i forhold til ansvar, indflydelse, indtjeningsgrundlag m.m.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Knauf A/S
Nordic HR operations lead

Knauf A/S, Hobro

Har du stor erfaring med alle facetter af en effektiv og strømlignet HR operations-funktion, og brænder du for at prøve dig selv af i et internationalt perspektiv – så har vi det helt rette job til dig!

Til vores nordiske HR-team leder vi efter en erfaren HR operations-profil, der brænder for at skabe struktur og optimering af processer og systemer på tværs af de nordiske lande.

Stillingen er nyoprettet, og vores ambition er at samle HR operations-opgaver på tværs af vores nordiske lande i en shared service-funktion, som du vil få ansvaret for at etablere. Det betyder, at processer skal standardiseres, optimeres og du skal servicere ledere på tværs af norden.

Knauf A/S
Indrykket: 
KARSBERG – rekruttering og headhuntingLøsningsorienteret salgsingeniør

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Beckhoff Automation ApS i Kolding og Hobro

Vil du være med til at sælge markedets bedste løsninger til kunderne?

Som salgsingeniør får du reference til den danske direktør og du bliver en del af en flad organisation, hvor der er fokus på at skabe vækst og resultater gennem en særdeles stærk team- og samarbejdskultur.

Med udgangspunkt fra kontoret i enten Kolding eller Hobro bliver din primære målsætning i jobbet, selvstændigt at drive udviklingen af dit marked gennem en vedholdende bearbejdning af både eksisterende - og nye kunder.

Beckhoff tilbyder en konkurrencedygtig løn og bilpakke, samt pension og sundhedsforsikring. Beckhoff ønsker at medarbejderne udvikler sig og derfor tilbyder Beckhoff sine medarbejdere uddannelse, kurser, deltagelse på konferencer m.m.

Ballard Power Systems Europe A/STesttekniker

Ballard Power Systems Europe A/S, Hobro

Vi har brug for en selvstændig, resultatorienteret og kvalitetsfokuseret testtekniker til vores produktionsafdeling i Hobro.

Som testtekniker er din primære opgave at planlægge og gennemføre tests af vores brændselscellesystemer og -løsninger.

Hovedansvar:

 • Udføre indgangskontrol, herunder mekanik, print, tavler og andet elektronik
 • FAT-tests af systemer
 • FAT-tests af Rack solutions
 • Systemkonfiguration
 • Produktionsressource i det daglige produktionsarbejde
Ballard Power Systems Europe A/SProduktionstekniker

Ballard Power Systems Europe A/S, Hobro

Vi leder efter en engageret, stabil og resultatorienteret tekniker til vores produktionsafdeling i Hobro.

Dine primære opgaver som tekniker vil være samling og tests af vores brændselscellesystemer og -løsninger.

Hovedansvar:

 • Produktionsressource i det daglige produktionsarbejde
 • Mekanisk samling (rørføring, kabinet, undersamlinger)
 • El-samling (Print montage og ledningssæt) og fremstilling af kabler
 • FAT-tests på moduler og systemer
 • Fysisk modtagelse og forsendelse af varer (inkl. ind- og udpakning)
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Eurowind Energy A/SController

Eurowind Energy A/S, Hobro

Har du praktisk erfaring i udarbejdelse af regnskaber og besidder du en god økonomisk forståelse? Leder du efter nye spændende udfordringer som Controller i en international virksomhed? Så er der her en mulighed for at blive en del af et team af erfarne controllere i en førende virksomhed inden for energibranchen.

Du har en god økonomisk forståelse og er fortrolig med moderne økonomisystemer og regneark. Du skal være omstillingsparat, fleksibel, have gode samarbejdsevner, udvise engagement og trives godt i en organisation med fokus på performance.

Du trives i et internationalt miljø og har gode sprogkundskaber. En væsentlig del af vores portefølje er beliggende i Tyskland, hvorfor gode tyskkundskaber er en fordel. Koncernsproget er dog engelsk, da vi også har væsentlige aktiviteter i f.eks. Polen, Sverige og Sydeuropa.

Spar Nord Bank A/SFinansøkonomer til praktik i 2022

Spar Nord Bank A/S

Søger du en spændende og udfordrende praktikplads, hvor du får lov at prøve dig selv af som rådgiver og samtidig bliver tilknyttet kompetente og nærværende mentorer? Hvis ja, så er en praktikplads i Spar Nord lige noget for dig!

I Spar Nord tilbyder vi et målrettet, nærværende og ambitiøst praktikforløb i en af vores afdelinger, hvor du får mulighed for at få praktisk erfaring med alle aspekter af rollen som privatrådgiver.

I løbet af praktikforløbet får du mulighed for at følge flere forskellige af bankens dygtige rådgivere, hvor du blandt andet vil få kendskab til rådgivning inden for privatøkonomi, som dækker bolig, forsikring og investering. Herudover vil du have daglig kontakt med bankens private kunder.

Spar Nord Bank A/S
Indrykket: 
Essentia Protein SolutionsKontorassistent til Essentia Protein Solutions, Hobro

Essentia Protein Solutions

Kan du yde førsteklasses service over for kunder, kolleger og leverandører samtidig med, at du planlægger og holder styr på en bred vifte af forskelligartede opgaver?

Du vil få en bred berøringsflade med hele organisationen - lige fra kvalitet, produktion og vedligehold til indkøb, vognmænd og logistik. Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaver, arbejdstid og ferieafvikling.

Dine ansvarsområder som Kontorassistent vil være:

 • kontrol og udstedelse af følgesedler, handelsdokumenter
 • Registrering og bogføring af råvaremængder og kontrol af råvareoprindelse
 • forhåndskontering af fakturaer
Indrykket: 
ROCKWOOL International A/SProduktionsmester med gode lederevner

ROCKWOOL International A/S, Hobro

Vil du være en del af en innovativ fabrik, der er kendt for både sit gode arbejdsmiljø og for at gå op i sikkerhed, kvalitet og en bæredygtig fremtid?

Som produktionsmester leder og motiverer du et team med mange forskellige baggrunde. Hver medarbejder går op i sit felt – og går op i at produktionen kører som smurt. Produktionen kører i treholdsskift (dag/aften/nat) på ugens 5 hverdage. Derudover bliver leanprincipperne en stor del af din hverdag, fx holder vi tavlemøder og sørger for løbende optimering af arbejdsgange.

Dine hovedopgaver bliver derfor at:

 • sikre den nødvendige instruktion og uddannelse af dit team finder sted
 • sikre at krav til sikkerhed, kvalitet, miljø og energi overholdes
 • sikre god medarbejdertrivsel og medarbejderudvikling
Indrykket: 
Skive Køletransport A/SKørselsdisponent

Skive Køletransport A/S, Hobro

Skive Køletransport søger en erfaren kørselsdisponent til vores hovedkontor i Hobro. Vi er på udkig efter en ny kollega med erfaring indenfor national disponering og gerne indenfor temperaturfølsomt gods.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i stærk vækst, hvor der gives plads til initiativ og ansvar. Som disponent hos os, vil du være en del af et uformelt og energisk arbejdsmiljø med hjælpsomme kollegaer samt attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforskning.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Disponering og planlægning af kørsel
 • At være ansvarlig for biler og økonomi samt daglig personaleledelse af chauffører
 • Kontakt til kunder, vognmænd og chauffører
STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
DS FlexhalProjekttegner

DS Flexhal, Hobro

Alsidig bygningskonstruktør, byggetekniker eller teknisk designer, der har ekstra overblik i konstruktion og projektering af erhvervsbyggeri

DS Flexhal er en succesrig projekt- og procesorienteret organisation, hvor omdrejningspunktet er et team af engagerede og erfarne medarbejdere med kompetencer indenfor alle byggeriets faser – fra idéudvikling, projektering, dimensionering og prissætning til styring af økonomi og byggeproces ved en effektiv og professionel projektledelse.

Dit næste job

 • Indebærer, som bygningskonstruktør/byggetekniker/teknisk designer, at blive en del af et professionelt team på en tegnestue, hvor der arbejdes med alt fra store salgstegninger helt ned til mindste detalje, når byggerierne skal udføres.
 • Indeholder spændende tegne- og projekteringsopgaver i form af lager-, produktions- og administrationsbyggerier
 • Giver dig sparring med dygtige kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø.
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX