89 job matcher din søgning 89 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PII HeadhuntingProjektledelse og rådgivning hos Nordens største

PII Headhunting søger for DS Stålkonstruktion A/S i hobro

Få central rolle i en af dansk byggebranches mest succesfulde virksomheder – projektansvar fra start til slut

Sverige er et vigtigt marked for DS Stålkonstruktion. Du bliver en del af en stærk afdeling med erfarne kolleger, som er rigtig gode til at sparre med hinanden. I stillingen udarbejder du tilbud, rådgiver kunder og bygherrer (pr. distance) samt driver dine egne sager fra projektering til aflevering i samspil med statik, fabrik, o.a. Du er både rådgiver og projektleder.

Projekterne varierer meget. Det kan være alt fra maskinhuse til landbrug til industri med lager og kontor i flere etager.

Sintex a/sVi søger operatører til fast daghold og fast nathold

Sintex a/s, Hobro

Vi har travlt og søger derfor operatører til fast daghold og fast nathold på Sintex i Hobro. Sintex er en del af Grundfos, og vi laver komponenter i metal til primært pumpe- og bilindustrien.

Om jobbet:

 • Påsætning og pakning af mindre emner Gennemføre målinger på emner regelmæssigt og reagere ved fejl
 • Gennemføre målinger på emner regelmæssigt og reagere ved fejl
 • Udbedre maskinfejl eller tilkalde teknikere

Vi tilbyder enten et attraktiv daghold eller fast nathold med fast mødetid, samt et godt arbejdsmiljø med gode forhold samt en positiv og uformel omgangstone. Hos os tæller alle gode ideer!

Gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med fokus på nyskabelse, tårnhøj kvalitet og bæredygtighed.

NOPA Nordic A/SRegulatory Affairs Specialist til grøn kemivirksomhed

NOPA Nordic A/S, Hobro

Brænder du for at dokumentere den grønne udvikling, og har du en stærk baggrund inden for kemi? Er du vant til at arbejde med komplekse projekter, og motiveres du af at tage ansvar? Så har du nu muligheden for at blive en del af Dokumentationsteamet i Nopa Nordic.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • sikre, at produkter lever op til gældende lovgivning
 • styre kundeprojekter sikkert i mål inden for deadline
 • udarbejde ansøgninger om miljømærkninger i forskellige lande, bl.a. til Svanemærket og Ecocert

Stillingen er ideel for dig, der brænder for miljø, kemi og sikkerhed, og som gerne vil være specialist inden for feltet.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Skive Køletransport A/SPersonalechef

Skive Køletransport A/S, Hobro

Brænder du for mennesker og at planer skal gå op i en højere enhed? Så er jobbet som personalechef måske lige dig.

I kørselsafdelingen disponeres mere end 250 lastbiler, og alt foregår i højt tempo med gode løsninger. Du vil få til opgave gennem aftaler med chauffører, disponenter og fleetmanager at få arbejdsplaner til at gå op, så vi altid kan servicere vores kunder med højeste kvalitet.

Du skal være med til at fastholde, udvikle og understøtte vores dygtige chauffør-personale. Som personalechef referer du til vores CEO Anders Mikael Christensen, og får opgaver som:

 • Ansvar for opsætning af arbejdsplaner, og besætning af alle biler
 • Ferie-/friplanlægning
 • Samarbejde med fleetmanager omkring behov for vognmænd
 • Medarbejderudvikling og arbejdsmiljøopgaver
BDO
Bliv revisor hos BDO i Hobro

BDO

Har du lyst til nye spændende faglige muligheder i et dynamisk team, har du har minimum tre års erfaring, og brænder du for at sætte kunden i centrum?

Som revisorassistent bliver du en del af vores revisorteam, som udfører rådgivnings- og revisionsopgaver samt regnskabsudarbejdelse inden for vidt forskellige brancher.

I tæt samarbejde med kolleger og en statsautoriseret revisor skal du servicere kunderne i forhold til viden om skat, revision og regnskab. Herudover skal du arbejde målrettet med fremadrettet rådgivning, der er med til at give kunderne grundlag for sund virksomhedsdrift.

BDO
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt – 12 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Skive, Viborg og Hobro

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Skive, Viborg og Hobro. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 12 timer pr. uge. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt.

Der vil i perioder være mulighed for flere timer, men dine primære vagter vil dog ligge i hver anden weekend. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler
 • Håndtering af konflikter og konfrontationer med utilfredse bilister
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Hotel Bramslevgaard ApSOldfrue

Hotel Bramslevgaard ApS, Hobro

Herregårdshotellet BramslevGaard er indbegrebet af landlig idyl. Siden begyndelsen af 1800-tallet har den historiske bygning prydet vores store område, der byder på noget af Danmarks flotteste natur.

Du har erfaring med rengøring og øje for detaljerne. Arbejdstiden er i tidsrummet 6.00 til 15.00. Du behøver ikke at have personaleerfaring, men det er et krav, at du er udadvendt og kan kommunikere på dansk og engelsk. Det er naturligvis en fuldtidsstilling, men er der ønske om reduceret tid, kan vi tale om det.

Hotel Bramslevgaard ApSPassioneret køkkenchef til hotel i Nordjylland

Hotel Bramslevgaard ApS, Hobro

Kan du lede et køkken, så dit personale stortrives, og hvor dit fokus er på at være kulinarisk kreativ? Og trives du med også selv at gribe kniven i køkkenet og være hands-on?

”Vi har et velfungerende køkken og restaurant – både i forhold til belægning, personale, lagerstyring og økonomi, så du får fornøjelsen af at kunne fokusere på det helt centrale: maden og teamet,” siger Gert Ingemann.

Læs mere og søg jobbet her

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Skanem Hobro A/SSalgskoordinator til kundeservice

Skanem Hobro A/S

Vores etiket-trykkeri i Hobro har rygende travlt, og vi søger derfor endnu en serviceminded og ansvarsbevidst medarbejder til kundeserviceteamet – gerne med erfaring fra lignende stilling.

Som salgskoordinator skal du bistå vores kunder i valg af løsninger og produkter samt supportere på spørgsmål fra vores salgsteam. Du vil modtage en grundig oplæring. Du bliver en del af et team af dygtige og dedikerede kolleger, som er klar til at hjælpe dig, hvor omgangstonen er positiv og uformel og et godt humør er værdsat.

Motiveres du af en travl hverdag i et team med stort fokus på kundeservice og mange varierende opgaver? Kan du yde en service ud over det sædvanlige og samtidig have flere bolde i luften på en gang? Så er du måske vores næste kollega!

Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder med el-kompetencer søges til AO Hobro eller det øvrige Nordjylland

Brødrene A & O Johansen A/S

Er du god til at skabe kunderelationer og kan du se dig selv arbejde i Danmarks førende digitale B2B-virksomhed? Så er det måske dig, vi søger!

Brødrene A & O Johansen

I AO sætter vi en ære i at være den foretrukne samarbejdspartner for professionelle håndværkere i entreprenør- og byggebranchen, hvor vi er leveringsdygtige i personlig og faglig rådgivning. Vi tror på det stærke samspil mellem offline og online, og vi ønsker at udnytte det bedste fra de to verdener - integreret digital handel med personlige relationer i vores butikker.

Lige nu mangler vi en el-medarbejder i vores afdeling i Hobro, men er åbne overfor at finde plads til den rette kandidat i en af vores andre afdelinger i Nordjylland.

Brødrene A & O Johansen A/S
Eurowind Energy A/S
Stærkstrømsingeniør/Elektrisk Energiteknolog eller lignende

Eurowind Energy A/S, Hobro

Dine primære arbejdsopgaver bliver i samarbejde med den byggeansvarlige projektleder og eksterne samarbejdspartnere at udvikle og designe vores projekter på stærkstrømssiden.

Det omfatter blandt andet design og optimering af transformerstationer og det interne el-net, nettilslutning, bistå lokale projektledere med råd og vejledning i deres samarbejde med lokale netselskaber ift. RfG’en, gennemføre simuleringer og test af vores anlæg, designe el-nettet i ’nye’ projekter inden for PtX, f.eks. elektrolyse i kombination med sol og vind.

Opgaverne er mangfoldige, og du kan i stor grad selv sætte præg og retning på din faglige udvikling i jobbet.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.