22 jobannoncer matcher din søgning 22 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sportsefterskolen Aabybro S/I

Administrativ leder til SEA - Sportsefterskolen Aabybro

Aabybro

På SEA - Sportsefterskolen Aabybro søger vi pr. 1.8.2024 en administrativ leder til at indgå i det nuværende ledelsesteam bestående af forstander og viceforstander.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • planlægning og styring af lærernes arbejdstid
  • ansvarlig for skolens adgang til portaler og forskellige offentlige systemer herunder Mit-ID erhverv
  • andre ledelsesopgaver herunder personaleledelse (fordeles i ledelsen efter ansættelse)

Vi kan bl.a. tilbyde en arbejdsplads med fokus på det gode og spændende arbejdsmiljø.

Sportsefterskolen Aabybro S/I

Efterskolelærer og fitnessinstruktør til SEA - Sportsefterskolen Aabybro

Aabybro

Vi søger en underviser til skolens fitnesslinje fra 1. august 2024. Vi er fleksible i forhold til, hvordan stillingen kan skrues sammen - der kan være tale om en fuldtidsstilling eller en deltidsstilling efter dit ønske.

Vi søger først og fremmest en ny medarbejder på fitnesslinjen, der brænder for og har erfaring med funktionel træning.

Hvis du drømmer om et job på en sportsefterskole med stort aktivitetsniveau, en høj grad af fleksibilitet, en professionel tilgang til undervisning og pædagogik og ikke mindst en masse engagerede, omsorgsfulde og dygtige kollegaer - så er chancen her nu.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Prøvemodtagelse på natholdet

Aabybro

Kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med arbejdet i et laboratorie og har du interesse for naturvidenskab?

Som en vital del af vores nathold vil du være en nøglespiller i vores laboratorieproces. Du vil være ansvarlig for modtagelse af prøver, håndtering af asbestanalyser og registrering heraf. Du vil arbejde i et mindre team, der sørger for, at alle prøver bliver korrekt modtaget og behandlet for at opretholde et effektivt arbejdsflow gennem natten.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Visit Nordvestkysten

Passioneret Marketingchef søges

Aabybro

Er du en visionær Marketingchef med et bankende hjerte for det nordvestlige hjørne af Danmark og et ønske om at få en saltvandsindsprøjtning, der kan mærkes både fagligt og socialt?

Hos os er visionen klar og ambitiøs: Vi stræber efter at skabe et fællesskab, der slår alt. Et sammentømret netværk af erhvervsaktører, foreninger, lokalsamfund og kommuner, som sammen arbejder for at udvikle en turisme, vi kan leve af og leve med hele året rundt.

Visit Nordvestkysten
Sparekassen Danmark

Erhvervstrainee til Erhverv Jammerbugt

Aabybro

Vi oplever stor tilgang af nye erhvervskunder, og derfor ønsker vi at styrke vores erhvervsprofil i Jammerbugt. Vi søger derfor en erhvervstrainee med ambitioner om at gøre karriere i rollen som erhvervsrådgiver.

Det helt centrale i stillingen er, at du har lyst til og ønske om at rådgive og sparre med vores erhvervskunder som det primære i din dagligdag.

Når du føler dig klar til det, har vi mulighed for at sammensætte en portefølje af spændende erhvervskunder til dig, som matcher din erfaring, dine kompetencer og dine ønsker.

Sparekassen Danmark
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
BDO
Gem
BDO

En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO
Migatronic A/S

Robotingeniør

Aabybro

Vil du være med til at forme fremtidens svejseautomatisering? Migatronic Automation søger en dedikeret robotingeniør til at bidrage til programmering og udvikling af innovative robotløsninger inden for svejseautomatisering med særligt fokus på offline programmering.

Du vil få mulighed for at arbejde med førende robotmærker på svejsemarkedet, såsom FANUC, KUKA og YASKAWA, i et fagligt og personligt udfordrende job med stor selvstændighed.

Migatronic A/S

Værestedsmedarbejder - Værestedet Åkanden, Pandrup pr. 1. august 2024

Aabybro

Forebyggelse og Aktivitetstilbud er en del af Psykiatrien i Jammerbugt kommune.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Salgsmedarbejder 15 timer - Aabybro

Aabybro

Har du let til smil og trives du i et fællesskab af gode kollegaer?

Indrykket:
Gem
JKS

Produktionsmedarbejdere til Aabybro

Aabybro

Friske og robuste medarbejdere med hænderne skruet rigtigt på søges til produktion på daghold.

Indrykket:
Hentet fra JKS
Resolut - Helt Rent ApS
Gem

Flair for at servicere blandt kundepersonale samtidig med at holde faciliteterne rene og præsentable?

Aabybro

Vi søger dig med et udpræget servicegen, som kan se glæde og motivation i at være der for andre ifa. anretning af madordninger i kundekantine...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pædagog til Aabyhaven Vuggestue og Børnehave, Dagtilbud Aaby Øst

Aabybro

Aabyhaven Vuggestue og Børnehave søger en pædagog på 35 timer om ugen til en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Afdelingsleder til Aabyhaven Vuggestue og Børnehave

Aabybro

Aabyhaven Vuggestue og Børnehave er normeret til 80 børnehavebørn og 19 vuggestuebørn og består af afdelinger på 2 matrikler med hver sin afdelingsleder.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV