46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins VBM Laboratoriet A/S Dygtig Laborant praktikant søges til Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Er du en kvalitetsbevidst person der skriver struktur med store bogstager? Vil du være en del af en virksomhed i udvikling, hvor din faglige udvikling bliver vægtet højt? Så kom i gang og søg som Laborant praktikant hos os.

Bliv en del af en af verdens største og mest ambitiøse laboratorievirksomheder, hvor du kan se frem til et spændende udviklings- og læringsforløb, og vil indgå i de forskellige laboratorieteams sammen med dygtige arbejdskolleger.

Hos Eurofins får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo, i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø. Som Laborantelev hos os får du mulighed for at præge hverdagen, hvad enten det angår idéer til nye arbejdsområder samt brug af ny teknologi eller andre tiltag til gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Bravida Danmark A/S
Serviceminded VVS-montør

Bravida Danmark A/S, Aabybro

For Bravida handler VVS om gennemtænkte løsninger, der fungerer uden afbrydelser. Bravidas VVS-teknikere er professionelle inden for alt, der har med varme og sanitet at gøre. Vi arbejder med service, vedligeholdelse og gennemgang af rørsystemer, uanset om de er i en mindre bygning eller en stor industrivirksomhed.

Vi har mange spændende opgaver i VS-afdelingen i Aabybro og søger nu en serviceminded VVS-montør. Vi hjælper vores kunder med alt fra komplekse installationer til simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse. Dine arbejdsopgaver vil primært være mindre projekter inden for service, vedligehold og mindre renoveringer.

Afdelingen er kendt for en høj kvalitet og professionel service, og du bliver tilknyttet et team af gode og dedikerede kollegaer.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Montør til projektrelaterede VVS-opgaver

Bravida Danmark A/S, Aabybro

For Bravida handler VVS om gennemtænkte løsninger, der fungerer uden afbrydelser. Bravidas VVS-teknikere er professionelle inden for alt, der har med varme og sanitet at gøre. Vi arbejder med service, vedligeholdelse og gennemgang af rørsystemer, uanset om de er i en mindre bygning eller en stor industrivirksomhed.

Vi hjælper vores kunder med alt fra komplekse installationer til simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse. Du vil få din daglige gang på byggepladsen sammen med dine erfarne kolleger.

Afdelingen er kendt for en høj kvalitet og professionel service, og du bliver tilknyttet et team af gode og dedikerede kollegaer. Vores kunder værdsætter vores professionelle tilgang, og vi søger derfor endnu en medarbejder, som brænder for at levere et professionelt stykke arbejde til gavn for vores kunder.

Bravida Danmark A/S
Gem
ALDI Danmark Souschef - Aabybro

ALDI Danmark

Har du allerede taget de første skridt mod en karriere som leder, så kan du tage et stort skridt videre som souschef i ALDI. Som højre hånd til butikschefen vil du lære alt det, der gør dig klar til en dag selv at overtage nøglerne til en butik. Har du appetit på masser af praktisk ledelseserfaring i en virksomhed, der er på vej fremad? Så er det lige dig, vi mangler på holdet.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

jem & fix A/S Butiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Aabybro

jem & fix A/S

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og har du derudover erfaring fra detailhandel, vil det være en fordel. Du får mere end 1900 kolleger fordelt over hele landet, og vi har fokus på at styrke din faglige og personlige udvikling.

 • Du har mod på et fuldtidsjob og er også indstillet på weekendarbejde
 • Du er udadvendt og kan lide at omgås andre mennesker
 • Du er samarbejdsvillig, ansvarsbevidst og vil gerne være med til at udvikle jem & fix yderligere
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Genitor ApS Skoleleder til Aabybro Skole

Genitor ApS søger for Jammerbugt Kommune

Vil du stå i spidsen for en af Nordjyllands flotteste og største skoler? Kan du med kompetent ledelse sætte retning for skolens 130 ansatte og for kerneydelsen tæt på de mere end 1.000 elever – og kan du eksekvere på den? Har du lyst til at indgå i et tæt samarbejde med en dedikeret lokal skoleledelse, og tør du løfte blikket og byde ind i det store skolefællesskab i kommunen? Så skal du læse videre!

Du bliver overordnet leder af skolens drift og udvikling og forventes med tydelig ledelse, og med både sans og blik for de vilkår, kontekster og mennesker, du møder på din vej at skabe rammerne for den fortsatte udvikling af skolen.

Aabybro Skole er en stor og kompleks organisation, og du skal derfor komme med relevant ledelseserfaring- og kompetence, og med lysten og evnen til at gå forrest og naturligt navigere på et strategisk niveau, men også insistere på at være med helt tæt på det, der sker i dagligdagen.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Eurofins VBM Laboratoriet A/S Receptionist med stort smil og højt serviceniveau

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Er du en serviceminded person med masser af gåpåmod? Er du glad for et arbejde med ansvar og arbejder du effektiv? Så er du vores nye receptionist i Aabybro.

Som receptionist vil du få en hverdag fyldt med mangeartede opgaver. Du vil have en helt særlig plads, hvor du vil være den første vores gæster møder. Derudover, vil du også have en bred kontaktflade og servicere hele sitet. Derfor søger vi en der forstår vigtigheden af at levere god service og være imødekommende.

Din faste arbejdsplads vil være i receptionen, og dine primære arbejdsopgaver er:

 • At passe reception, telefon og tage imod gæster
 • Fakturere i Axapta
 • Håndtering af indkomne kundeopkaldt ift. bestilling af emballage samt afhentning af prøver
Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
Visma e-conomic a/s
CEO til mySupply

Visma e-conomic a/s, Aabybro

Vi har skabt os en helt unik position på markedet for levering af rådgivning og løsninger til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter og integrationer samt løsninger til professionelt indkøb. Vi arbejder med cloud-løsninger og de nyeste teknologier på området. Udover egne løsninger så sælger og implementerer vi også SAP- og Oracleløsninger.

Til daglig vil du indgå i et tæt samarbejde med ledelsesteamet, der består af en konsulentafdeling for henholdsvis SAP-området og øvrige områder samt udviklingsafdelingen. Herudover vil du være ansvarlig for salg og marketing samt administrationen og IT-området.

For at få succes i rollen som CEO er det afgørende, at du formår og har lyst til at tage ejer- og lederskab, og at du sammen med det øvrige ledelsesteam skaber en stabil hverdag, hvor der også er øje for den fremadrettede udvikling.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Aabybro Camping & Fritid ApS
Klargøringsansvarlig søges

Aabybro Camping & Fritid ApS

Arbejdsopgaver:

 • Vask, rengøring og klargøring af vores vogne
 • Polering
 • Forefaldende opgaver
 • Håndtering af klargøringspersonale

Du er stabil og møder til tiden, og du er kvalitetsbevidst samt besidder et godt overblik.

Aabybro Camping & Fritid ApS
Aabybro Camping & Fritid ApS
Regnskabsansvarlig

Aabybro Camping & Fritid ApS

Vi søger en person til at lede det økonomiske og administrative arbejde ved Aabybro camping & fritid.

Du vil bl.a. skulle varetage følgende opgaver:

 • Bogholderi, herunder: Daglig bogføring, kontering, fakturering, betalinger, ajourføring af indkøb, momsregnskab, told, indrapportering til myndigheder, skat, bank, forsikringer samt kreditor- og debitorstyring.
 • Kasseafstemning.
 • Udbetaling af løn.
Aabybro Camping & Fritid ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: