115 job matcher din søgning 115 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LOXAM A/S
Har du hænderne godt skruet på og flair for maskiner – Vi søger mekaniker til et dygtigt team af gode kollegaer

LOXAM A/S, Nørresundby

Vi søger en selvkørende og engageret mekaniker, som sætter en ære i at levere god kundeservice og høj kvalitet i sit arbejde.

Der kan være flere indfaldsvinkler til jobbet, f.eks. landbrugsmekaniker, lastvognsmekaniker eller automekaniker, og du kan også have en anden eller tilsvarende baggrund med flair for entreprenørmateriel, el og hydraulik.

Med reference til værkføreren vil du være ansvarlig for disse arbejdsopgaver:

 • Reparationer af materiel i eget værksted
 • Daglig vedligeholdelse af materielparken
 • Kvalitetskontrol af materiel
LOXAM A/S
DESMI Danmark A/S Servicekoordinator

DESMI Danmark A/S

Som Servicekoordinator vil du stå for planlægning og afvikling af serviceopgaver i Jylland. Opgaverne består primært af service/reparationsopgaver samt renovering/ombygning af dræn og spildevandsbrønde.

Da stillingen er nyoprettet, vil der i nogen grad være mulighed for at sætte sit eget præg på jobbet.

Stillingen giver store muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får mulighed for at være en del af et team i konstant udvikling, der arbejder med ambitiøse mål og skarpe deadlines.

Aalborg Lufthavn
Finance Manager

Aalborg Lufthavn, Nørresundby

Vil du være med til at udvikle økonomifunktionen i Danmarks bedste lufthavn?

Som Finance Manager i Aalborg Lufthavn bliver du en del af en virksomhed med et stærkt brand, fokus på udvikling og med ambitiøse vækstplaner. Dine primære ansvarsområder vil være ESG-rapportering, perioderegnskaber, projektansøgninger og -regnskaber, likviditetsstyring, årsrapporter samt kontakt med revisor.

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job, hvor du får mange forskelligartede opgaver og ansvar med plads til både faglig og personlig udvikling. I og med at det er en nyoprettet stilling, vil det være muligt selv at være med til at præge opgaverne.

Aalborg Lufthavn
Strøm Hansen A/S PLC specialist til Automation & Industriel IT

Strøm Hansen A/S, Nørresundby

Strøm Hansen vinder i fortsat højere grad industrielle, tværfagligt baserede totalopgaver. Vi har derfor brug for en ny PLC specialist, der kan tænke i helheder, samarbejde på tværs, og som gerne vil arbejde med programmering af procesanlæg indenfor primært Siemens PLC systemer til bla. olie og gasindustrien.

Via din tekniske kunnen og din sans for kreativ innovation, skal du hele tiden være med til at markere og styrke Strøm Hansens position i Danmark, så vi når vores strategiske mål. Som en naturlig del af dette medvirker du i udviklende og nyskabende opgaver indenfor automationsområdet for store, spændende kunder; primært i Danmark men også i hele Norden.

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S PRODUKTIONSLEDER

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S, Nørresundby

AAG er i rivende udvikling, og vi søger derfor en produktionsleder, der skal være med til løfte os til næste niveau og nå vores ambitiøse målsætninger.

Du vil få ledelsesansvar for 10-15 medarbejdere i produktionen

Vi tilbyder funktionæransættelse inkl. pension og sundhedsforsikring, samt frokost- og frugtordning.

Beritech A/S Mechanical Engineer

Beritech A/S, Nørresundby

Med udgangspunkt i kvalitet og godt håndværk ønsker Beritech at videreudvikle og vækste virksomheden, inden for kundetilpassede og velkonstruerede mekaniske løsninger primært til fødevare- og pharmaindstrien.

Vi garanterer en spændende og varieret hverdag, hvor du bliver involveret i mindre som større projekter i tæt dialog og sparring med dine kollegaer – og ikke mindst med kunden. Dine primære opgaver bliver inden for

 • Design og konstruktion af anlæg
 • Produktionsmodne tegninger
 • Opfølgning af igangsatte opgaver ved leverandører og på site
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Kvisten Fagligt stærk frivilligkoordinator og projektmedarbejder

Kvisten, Nørresundby

Kvisten søger snarest muligt en fagligt stærk frivilligkoordinator, der ønsker at arbejde for en vigtig sag.

Du skal være med til at sikre, at Kvistens frivillige psykoterapeuter og psykologer i Nordjylland oplever, at Kvisten står bag dem i tykt og tyndt som faglig sparringspartner og bindeled til den øvrige organisation og Kvistens administration.

Kvisten er i stærk udvikling, hvor forandringer, ad hocopgaver og nye projekter er et vilkår, derfor har vi brug for en medarbejder, der også kan indgå i projekter. Samtidig er du den, der gør det attraktivt at være frivillig i Kvisten og løfte det vigtige terapeutiske arbejde for voksne med senfølger efter seksuelle overgreb.

DESMI Pumping Technology A/S Area Sales Manager, Industry

DESMI Pumping Technology A/S, Nørresundby

Vil du være med på en spændende vækstrejse i en markedsledende virksomhed og trives du i en virksomhed hvor der er kort vej til beslutningerne? Så er her en spændende mulighed.

Som Area Sales Manager i Industri segmentet vil du have ansvaret for at medvirke til at øge salget i Europa, både via direkte salg til kunder og indirekte salg igennem distributører. Det er derfor vigtigt, at du kan skabe tillidsfulde relationer til både kunder, distributører og dine globale DESMI kollegaer.

Du får endvidere ansvaret for:

 • Bearbejdelse af udvalgte markeder i Europa – salg via distributører såvel som direkte salg til kunder og slutbrugere.
 • I samarbejde med distributører opsætte lokale mål med tilhørende aktioner.
 • Bindeled mellem udvalgte distributører og DESMI
Beritech A/S Planlægger

Beritech A/S, Nørresundby

Beritech er en virksomhed i stor vækst og udvikling. Med endnu en nyoprettede position ønsker vi at fokusere yderligere på at underbygge produktionsledelsen med gennemskuelige planer og data.

Som planlægger kan du med garanti se frem til en alsidig arbejdsdag med flere forskellige opgaver og koordinering af projekter til vores Pharma område:

 • Ansvaret for konstruktionsplanen i Beritech Tank, Nørresundby ift. sikre interne datoer og timer overholdes
 • Opfølgning på igangværende og nye projekter i samarbejde med projektledere og de andre planlæggere
 • Understøtte at leveringstider overholdes over for kunderne

Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab.

Nordjyske Bank
Er du fremtidens bankrådgiver?

Nordjyske Bank, Nørresundby, Frederikshavn, Brønderslev, Hasseris, Hjallerup, Hjørring, Kastetvej, Læsø, Skagen, Sæby, Vejgaard, Vestbjerg og Aabybro

Har du en gymnasial baggrund? Så start din erhvervskarriere som finanselev hos os.

Vil du have udfordringer og ansvar fra første dag? Arbejde på en arbejdsplads med et godt socialt fællesskab, hvor du møder mange andre unge under uddannelse? Have mulighed for fastansættelse efter endt elevuddannelse? Have mange karrieremuligheder?

2-årigt uddannelsesforløb bestående af

 • praktisk oplæring i banken sideløbende med finansskole.
 • et målrettet forløb.
 • personlig, faglig og salgsmæssig udvikling.
 • løn og øvrige gode ansættelsesvilkår.
Nordjyske Bank
Nordic Computer A/S Sales Coordinator in An International Work Environment

Nordic Computer A/S, Nørresundby

We are looking for an ambitious profile with strong linguistic skills, who will play a vital role in supporting our international sales team.

To support our ambitious growth strategy, we are looking for a Sales Coordinator, whose primary tasks will be supporting our sales team with various sales and customer related tasks.

Your Primary Tasks

 • Primary stakeholder for administrative handling of questions and requests from existing customers
 • Contact, administrate and create leads and customers
 • Prepare, maintain and optimize sales related documentation like quotes, contracts etc.
DGtek A/S Service/Commissioning Engineer

DGtek A/S, Fredericia eller Aalborg

Er du selvstændig og har du lyst til selv at planlægge din egen hverdag? Brænder du for kundeservice og synes du det lyder interessant at blive specialiseret inden for højteknologisk måleudstyr til proces- og energisektoren? Vil du være del af en virksomhed i teknologisk vækst, hvor høje kvalitetsnormer er i højsæde? Så vil jobbet som kombineret Service/Commissioning Engineer lige være dig!

Som Service/Commissioning Engineer vil du få base i en af vores afdelinger i enten Fredericia eller Aalborg og vil primært dække dit geografiske område herfra. Udover opgaver i Danmark, må der forventes op til 20 rejsedage, i forbindelse med kundebesøg, idriftsættelse og servicering af udstyr samt træning af kunder og samarbejdspartnere.

Ergonomic Solutions Manufacturing A/S Økonomielev søges til spændende international virksomhed

Ergonomic Solutions Manufacturing A/S, Nørresundby

Ergonomic Solutions Manufacturing A/S søger en frisk og engageret økonomielev, der har mod på nye udfordringer og lyst til at arbejde i et internationalt miljø med et stærkt fællesskab.

Du vil få et bredt indblik i mange forskellige funktioner og opgaver i en international finansafdeling. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Økonomistyring, budget og månedsregnskaber
 • Controlling, kvalitetssikring og optimering
 • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi
DESMI Pumping Technology A/S Technical Sales Engineer til karrierestilling

DESMI Pumping Technology A/S

Vil du spille en central og teknisk rolle inden for teknisk salg og support på den globale arena? Har du lyst til at arbejde med et unikt og stærkt produktprogram inden for pumpeteknik og pumpeløsninger til militære slutbrugere? Og kunne du tænke dig at være en del af et professionelt team af gode kollegaer?

Vi sørger selvfølgelig for grundig oplæring i vores produkter og solid salgstræning i et åbent og erfarent internationalt kontormiljø. Vores kultur er præget af en lun og humørfyldt hverdag, og vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden og dele viden.

NILLES Rejser A/S Kontorelev

NILLES Rejser A/S, Nørresundby

Vil du med på en spændende rejse og er du klar til at fylde din karrierekuffert op, så har du nu muligheden for at blive uddannet i en spændende rejsekoncern.

Til vores kontor i Aalborg Lufthavn søger vi en engageret kontorelev, med speciale i Administration, til et 2-årigt elevforløb, med interesse og nysgerrighed for rejsebranchen.

I løbet af dit elevforløb bliver du en del af vores samlede TEAM, som varetager alle opgaver som naturligt knytter sig til vores samlede udbud af rejser. Her vil du lære meget mere om salg, kundeservice, koordinering og rejseadministration og stifte kendskab til hvordan et rejsemål udvikles.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV