64 job matcher din søgning 64 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 64 resultater.
Calum A/S3 Viceværter/ejendomsfunktionærer søges

Calum A/S, Aalborg/Nørresundby

Til 3 nye stillinger søger vi ansvarlige og selvstændigt arbejdende viceværter/ejendomsfunktionærer til snarlig tiltrædelse.

Har du teknisk indsigt, har du hænderne godt skruet på, og holder du af at løse alsidige og afvekslende opgaver, så er du den ene af de 3 personer, vi søger.

Som vicevært har du ansvaret for den daglige udførelse af de arbejdsopgaver, der skal klares i forbindelse med opsyn, pasning og vedligeholdelse af vores ejendomme:

Du sørger for:

 • Deltagelse i ind- og fraflytning
 • Kontakt til lejere
 • Ren- og vedligeholdelse af fællesarealer
 • Deltagelse i snerydning og glatførebekæmpelse
 • Håndtering af renovation
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
KvicklyDelikatesseelev, Kvickly, Nørresundby

Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og masser af venner.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Arkil A/S
Praktik - Arkil Anlæg, Aalborg

Arkil A/S

Du afprøver teori fra studiet i praksis, din faglighed skærpes, du tilegner dig nye kompetencer og du får brugbar erfaring med spændende anlægsprojekter, som du kan bruge, når du skal tilbage på studiet.

I din 20 ugers praktikperiode, bliver du en del af et stærkt og velfungerende team, der arbejder professionelt med opgaverne og løser mange forskellige traditionelle anlægsopgaver, så som kloakerings- og forsyningsledninger, kloakrenovering samt vejanlæg og udgravning til regnvandsbassiner.

Afdelingen beskæftiger ca. 90 medarbejdere fordelt på 25 funktionærer og 59 timelønnede medarbejdere, derudover 6 dygtige elever.

Confidence Search A/S
PROJEKTCHEF – Head of Project Department

Confidence Search A/S søger for SystemTeknik A/S i Nørresundby

For vores kunde SystemTeknik i Nørresundby søges en Head of Project Department, til at lede virksomhedens projektafdeling. Den ideelle kandidat har en stærk el-teknisk baggrund og god forretningsforståelse.

De væsentligste ansvarsområder vil være:

 • Ledelse af afdelingen, samt udvikle den til at være mere kundeorienteret.
 • Planlægning og opfølgning på egen afdeling, samt tæt samarbejde med produktionen i hhv. Danmark og Polen.
 • Vurdering af tilbud, prissimulering, kunder og markeder.

Virksomheden er i gang med en transformation til at blive mere markeds- og kundeorienteret. Du vil derfor blive del af en uformel, men resultatorienteret organisation, som arbejder benhårdt på at udvikle virksomheden.

Arkil A/S
Arkil i Aalborg søger maskinfører til Volvo EC300 gravemaskine

Arkil A/S, Nørresundby

Har du erfaring som maskinfører og har du lyst til at være en del af Arkils anlægsafdeling i Aalborg, så er det dig, vi står og mangler.

Du bliver en del af vores afdeling i Aalborg, som bl.a. udfører projekter inden for kloak, vand, vejbygning samt større anlægsprojekter i samarbejde med Arkils andre afdelinger. I jobbet som maskinfører vil du komme til at lave alt fra udgravning til kloak og jordflytning. Maskinen er udstyret med 3D-styring, så har du erfaring med dette, er det en fordel. Det er dog ikke et krav.

Din adgangsbillet

 • Du har erfaring inden for entreprenørbranchen.
 • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.
 • Du sætter en ære i veludført arbejde.
 • Du er indstillet på en afvekslende hverdag.
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

AktivPersonale A/S
Dygtige og erfarne sanitører

AktivPersonale A/S søger for Dansk Industri og Skadeservice i Esbjerg, Hodsager og Nørresundby

DIS får stadig flere opgaver ind og søger derfor dygtige og engagerede kolleger med erfaring fra rengøring og skadeservice. Opgaverne er arbejde med skadeservice i forbindelse med brand-, vand-, fugt- og stormskader samt industriserviceopgaver.

Vi forventer, at du er energisk og fleksibel, da arbejdsopgaverne er meget forskelligartede. Du har måske en håndværksmæssig uddannelse og/eller erfaring som sanitør med skadeservice.

Der må forventes deltagelse i vagtordning, skæve arbejdstider og evt. overarbejde.

Strøm Hansen A/STeknisk konstruktør med elektrikerbaggrund til Nørresundby

Strøm Hansen A/S

Strøm Hansen søger en teknisk konstruktør, som i samarbejde med projektteamet har interesse for at projektere og designe tavler samt tavleløsninger til vores større proceskunder.

Sammen med et dedikeret team af programmører, projektledere og afdelingsledere lægger du de første byggesten til beslutningsprocesserne om bl.a. produktvalg og arbejdsmetoder til de aktuelle opgaver for vores store og større proceskunder – ligesom du kommer til at projektere og designe tavler og tavleløsninger disse kunder.

Konkret vil mange af opgaverne være:

 • kundekontakt i forbindelse med opgaverne
 • udarbejdelse el-diagrammer i CAD-system
 • kalkulation af tilbud
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
KvicklyLedertrainee, Kvickly, Nørresundby

Kvickly

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 9 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
FOGH NISSEN ManagementArea Sales Manager

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S i Nørresundby

Fantastisk arbejdsmiljø – verdensførende – personlig udvikling

Vi søger en glad, udadvendt og ambitiøs kollega til salgsteamet i Nørresundby. Efter en grundig introduktion vil du indgå i et sprudlende og hårdtarbejdende team, hvor I sammen har ansvaret for kunderne på de tysktalende markeder – primært Tyskland, naturligvis. Over tid vil du blive knyttet mere til nogle kunder, end til andre, og på den måde vil du også få dine ”egne kunder”. Du er tovholder på hele salgsprocessen, lige fra den indledende identifikation af mulige nye kundeemner til den afsluttende levering og opfølgning. Du vil få reference til Sales Manageren.

Over tid vil du blive knyttet mere til nogle kunder end til andre, og på den måde vil du også få dine ”egne kunder”. Du er tovholder på hele salgsprocessen, lige fra den indledende identifikation af mulige nye kundeemner til den afsluttende levering og opfølgning.

MapsPeople A/SHR Business Partner/HR Coordinator

MapsPeople A/S, Aalborg

You will experience an exciting mix of daily operational HR tasks and a number of HR development projects. With direct reference to our CFO you will be the Danish go to person when it comes to daily HR operations:

Drive recruiting processes from A to Z, for example:

 • Onboarding of new employees
 • Responsible for contracts and HR legal templates
 • Responsible for Employee Handbook, Terms of Employment and Company Policies

Also you will be a driving & maintaining HR processes and implementing relevant systems e.g. HR system, engagement measurement system, employee development dialogue systems and more.

Knn Energirådgivning, Vodskov ApSEnergimærkningskonsulent søges

Knn Energirådgivning, Vodskov ApS, Nørresundby

Kan du se dig selv som en del af en mindre virksomhed i vækst inden for energirådgivning i et vellidt og uformelt firma, hvor vi er tætte på hinanden med fokus på trivsel, frihed under ansvar og stærk, faglig sparring? Brænder du for kundekontakt, og stortrives du i en selvstændig hverdag, samt motiveres af at gøre en forskel, hvor service er i højsædet og sætter en ære i at levere ydelser af høj kvalitet? Så er du måske den, vi søger.

Som vores nye energimærkningskonsulent får du muligheden for at præge din egen hverdag og indgå i et levende, afslappet og dynamisk miljø.

Vores arbejdskultur er afslappet men professionel, og alle tager ansvar for at gøre den endnu bedre. Som medarbejder har du rig mulighed for vidensdeling og i din rolle mulighed for at yde dit bidrag til høj kvalitet og den gode kundeoplevelse fra start til slut i opgaven.

CuriaDirektør – Danmarks bedste lufthavn

Curia søger for Aalborg Lufthavn

Direktøren for Aalborg Lufthavn viderefører og videreudvikler det flotte arbejde med lufthavnens primære mål og strategi. Dermed sikrer du bedst mulig infrastruktur til og fra regionen samt fortsat udvikling af produkter, ruter, sikkerhed, profil, miljø og digitalisering.

Vi søger en direktør, der er udviklingsorienteret og dynamisk og som sammen med bestyrelser, interessenter, samarbejdspartnere og medarbejdere kan udvikle en attraktiv og fremtidsorienteret lufthavn.

Direktørstillingen repræsenterer blandt andet følgende centrale roller og opgaver:

 • Ruteudvikling og forhandling
 • Sætte kunderne først og sikre tydelighed omkring dette
 • Forretningsudvikling