26 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

26 jobannoncer

Gem
Brønderslev Kommune

Klimamedarbejder søges - bliv kommunens grønne forandringsagent

Dronninglund

Vil du være med til at videreudvikle Brønderslev Kommune til et godt og bæredygtigt sted at leve, og har du et skarpt blik for helhedsorienterede løsninger med fokus på kvalitet og handling?

Som klimamedarbejder vil dine primære opgaver bl.a. være:

 • At medvirke til implementeringen af vores klimahandlingsplan herunder fx udtagning af lavbundsjorde, skovrejsning og etablering af energiparker.
 • At medvirke til at kvalificere kommunens klimatiltag og have et strategisk blik på de gode forandringsprocesser

Da dette er en ny stilling, har du også mulighed for selv at forme din arbejdsrolle i teamet.

Gem
Sparekassen Danmark

Erhvervsrådgiver til Erhverv Dronninglund

Dronninglund

Vil du være med til at styrke erhvervsområdet i Region Østvendsyssel og bidrage til vores ambition om at positionere os som det foretrukne pengeinstitut for erhvervskunderne i vores region?

Din titel bliver erhvervskundechef, og du får ansvar for blandt andet at fastholde og udbygge egen kundeportefølje.

Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

om vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

 • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
 • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Brønderslev Kommune

Brønderslev Kommunes Vej & Park-afdeling søger en mekaniker til værkstedsteamet

Brønderslev og Dronninglund

Værkstedet består af 4 mekanikere, fordelt på to materielgårde, et i Brønderslev og et i Dronninglund.

Dine opgaver vil hovedsageligt være:

 • Reparation af Vej og Parks større maskiner, herunder traktor, rendegraver, lastbil, varebil mv.
 • Reparation af Vej og Parks mindre maskiner, såsom have/park maskiner
Gem
Agfa HealthCare

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a Business Development Manager (BDM) to join our experienced Sales team. The Business Development Manager will provide day-to-day sales activity to AGFA HealthCare customers, prospects and the AGFA HealthCare organisation.

The BDM acts as single point of contact to key customers and prospects for Agfa HealthCare IT products & services. He/she is responsible for identifying opportunities, creating an account strategy, coordinating and controlling the sales process, managing customer expectations and negotiating contracts.

Gem
NORDEX FOOD A/S

Skarp Projektleder til Innovation

Dronninglund

Til vores nye afdeling for Marketing & Innovation søger vi en ny kollega til en nyoprettet stilling. Vi søger en skarp og driftssikker projektleder, der med rette energi og troværdig gennemslagskraft kan lede og styre vores mange innovationsprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Styring af vores front-end idegenerering på tværs af organisationen.
 • Bindeled til salgsteamet for håndtering af forespørgsler. Koordinere NPD projekter og formidle indsigter herfra til effektiv forståelse for alle stakeholders.
Gem
FGU Vendsyssel

Lærer til dansk, DSA og OBU/LST-vejledning

Dronninglund

Er du dansklærer med dansk som andet sprog og har du kompetencer indenfor OBU/LST-vejledning? Arbejder du helhedsorienteret? Har du erfaring i at etablere ordblindevenlige læringsmiljøer i forskellige undervisningssammenhænge?

Du bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor teamet har det fælles mål at skabe de bedste rammer, for at få øje på den enkelte elevs potentiale, trivsel og læring. Du bliver kontaktlærer for dit hold på ca. 12-15 elever.

Du beslutter dit eget indhold på hverdagen og skal samtidig være klar til at indgå i et tæt teamsamarbejde med dine kollegaer i de almene fag og på de øvrige værksteder.

Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

MatchMind søger for Nordturn Maskinfabrik ApS
Gem
MatchMind

Teamleder til Nordturn Maskinfabrik

Dronninglund

Er du Industritekniker - med et godt overblik og lysten til at tage ansvar? - så har du muligheden for et spændende job som Teamleder hos Nordturn Maskinfabrik i Dronninglund.

Din opgave bliver at koordinere og planlægge aktiviteterne i din afdeling. Fra produktion til optimeringsprojekter får du lov at tage de beslutninger, der får det hele til at køre - og det både trives du med og er god til.

Gem

Salgsassistent søges til MENY Dronninglund

Dronninglund

Brænder du for kvalitet og god kundeservice – og vil du være med til at skabe rammerne for byens bedste fødevaremarked? Så er du måske den MADarbejder, vi søger.

Arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Varebestilling og prisstyring
 • Vareopfyldning

Vi tilbyder et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed med masser af glade kollegaer.

Meny
Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Hansen Toft A/S søger for NORDEX FOOD A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Group Controller

Dronninglund

Karrierejob i Group Finance, hvor du arbejder med konsolidering af koncernregnskab og controlling samt driver ad hoc-analyser og projekter på tværs af koncernen.

NORDEX FOOD ser ind i en spændende fremtid med vækst og kontinuerlig udvikling af virksomheden.

Som et led i denne udvikling ønsker virksomheden nu til en nyoprettet stilling at ansætte en ambitiøs Group Controller, der bliver medansvarlig for at videreudvikle Group Controlling-området til en mere forretningsunderstøttende, datadreven og proaktiv funktion.

Med reference til Group Controlling Manager arbejder du med konsolidering af måneds-, kvartals- og årsrapporter.

Hansen Toft A/S
Gem

Rådgiver til Det Specialiserede Område i Brønderslev Kommune

Dronninglund

Kan du lide at have mange forskelligartede bolde i luften og brænder du for arbejdet med voksne med fysiske eller psykiske funktionsnedsætter eller sociale udfordringer?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Elev, 365discount Dronninglund

Dronninglund

I 365discount ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Lærer med musik og dansk til 1. årgang på Dronninglund Skole

Dronninglund

Dronninglund Skole ligger kun 30 minutters kørsel i bil fra Aalborg og ca 50 minutter i bus.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV