10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

10 jobannoncer

Gem
Brønderslev Kommune

Afdelingsleder til Forebyggelse, Rehabilitering og Træning

Brønderslev og Dronninglund

Brænder du for at sætte borgerne først og skabe gode sammenhængende sundhedstilbud? Har du en åben og dialogbaseret tilgang til ledelse, og kan du se dig selv i spidsen for en stor gruppe engagerede sundhedsfaglige medarbejdere?

Som afdelingsleder for Forebyggelse, Rehabilitering og Træning har du ansvar for at skabe resultater gennem medarbejderne, gennem velfungerende samarbejdsrelationer og naturligvis også ved egen indsats.

Gem
FGU Vendsyssel

Underviser til et nyoprettet STU-tilbud

Dronninglund

Er du uddannet pædagog eller lærer med specialpædagogisk viden og erfaring? Drømmer du om, at få mulighed for at udvikle et helhedsorienteret undervisningstilbud helt fra scratch til unge med særlige behov?

På FGU hjælper vi de unge med at styrke deres faglige, sociale og personlige kompetencer, støtter dem i at blive afklaret i forhold til uddannelsesretning og parate til at starte på en ungdomsuddannelse eller i job. Livsmestring er nøgleordet. FGU skal være en god og sikker vej til uddannelse og job.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
NORDEX FOOD A/S

Key Account Manager, European Retail FMCG

Dronninglund

Se video om NORDEX FOOD A/S som arbejdspladsVil du med på en ambitiøs vækstrejse og er du klar til at bidrage til væksten på detail-segmentet i Europa?

Vi søger en sælger, som brænder for at skabe værdi for og udbygge salg til eksisterende kunder, og som samtidig motiveres af opsøgende salg. Du kan gennem tillidsfulde og vedvarende relationer få igangsat initiativer på en professionel måde.Med reference til Business Unit Director og i tæt samarbejde med relevante supportfunktioner får du salgsansvar for nogle af de største detailkæder i Europa.

Gem
Sparekassen Danmark

Erhvervsrådgiver til Erhverv Dronninglund

Dronninglund

Vil du være med til at styrke erhvervsområdet i Region Østvendsyssel og bidrage til vores ambition om at positionere os som det foretrukne pengeinstitut for erhvervskunderne i vores region?

Din titel bliver erhvervskundechef, og du får ansvar for blandt andet at fastholde og udbygge egen kundeportefølje.

Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
NORDEX FOOD A/S

Skarp Projektleder til Innovation

Dronninglund

Se video om NORDEX FOOD A/S som arbejdspladsTil vores nye afdeling for Marketing & Innovation søger vi en ny kollega til en nyoprettet stilling. Vi søger en skarp og driftssikker projektleder, der med rette energi og troværdig gennemslagskraft kan lede og styre vores mange innovationsprojekter.

Arbejdsopgaver

  • Styring af vores front-end idegenerering på tværs af organisationen.
  • Bindeled til salgsteamet for håndtering af forespørgsler. Koordinere NPD projekter og formidle indsigter herfra til effektiv forståelse for alle stakeholders.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV