17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Brønderslev Kommune
Sagsbehandler Vandløb

Brønderslev Kommune, Dronninglund

Har du interesse for vandløbsområdet, styr på lovgivning og praksis inden for vandløbsadministrationen og ønsker du at indgå i et professionelt samarbejde med ligesindede kollegaer, er det dig, vi søger til en spændende fuldtidsstilling som sagsbehandler til vandløbsområdet i Brønderslev Kommunes afdeling for Natur og Miljø.

Dine opgaver vil være:

 • Administration af vandløbsloven (afgørelser og tilsyn)
 • Gennemførelse af vandplanprojekter (forundersøgelser og realiseringer)
 • Udtalelser i sager med relation til vandløbsloven f.eks. vandindvinding
 • Regulativrevision og kontrol af regulativer.
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Meny
Salgsassistent til kolonialafdelingen

Meny, Dronninglund

MENY er byens og hele Danmarks førende fødevaremarked, og vi søger lige nu en ambitiøs salgsassistent, der skal være med til at sikre, at vores gæster oplever super kvalitet samt et spændende varersortiment. Sammen med dine kolleger skal du sørge for, at vores butik fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder.

Du vil blive en del af en butik i udvikling, hvor vi generelt oplever en travl hverdag med mange kunder. Du vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores koncept. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre, at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed
 • Gode arbejdsforhold samt personalegoder
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Fonden Føniks
Pædagog

Fonden Føniks, Dronninglund

Brænder du for at gøre en positiv forskel for udsatte børn og unge? Er du uddannet pædagog med erfaring på anbringelsesområdet, og besidder du en høj socialfaglighed samt relationskompetence?

Hvis dette er tilfældet, kommer her en unik mulighed for at være med til at skabe et nyt og stærkt team i Nordjylland.

Vores børn og unge har betydelige psykiske/sociale problemstillinger, herunder omsorgssvigt, AD/HD, adfærds- og tilknytningsforstyrrelser, krænkerproblematikker samt Autisme Spektrum Forstyrrelser.

Fonden Føniks
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Brønderslev Kommune
Faglig teamkoordinator til Team Dag (barselsvikar) – Det Specialiserede Område

Brønderslev Kommune

Er du villig til at gå forrest, og kan du få andre med? Drives du af at gøre en forskel, for de mennesker, vi er her for - og tør du prøve nye, utraditionelle løsninger af? - så har vi jobbet til dig.

Jobbet som faglig teamkoordinator i Team Dag har udgangspunkt i borgere, som bor i egen bolig. Der er tale om et alsidigt job, hvor du blandt andet vil skulle være med til at:

 • Planlægge og afholde ugentlige teammøder samt sikre læring og udvikling i teamet
 • Sikre de faglige, juridiske og kvalitetsmæssige standarder i arbejdet og løbende sparring til rådgiverne i teamet.
 • Holde dig opdateret og følge udviklingen inden for det specialiserede socialområde til videre omsætning og formidling i Det Specialiserede Område.
Pædagog til barselsvikariat i Den Grønne Giraf
Børnehuset Den Grønne Giraf søger en engageret pædagog til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra 15. marts 2021 i børnehavegruppen.
Brønderslev Kommune, Dronninglund
Jobcenter
Indrykket: 
Lægesekretærfunktion i Landpraksis
Frisk, omstillingsparat m/k med gåpåmod søges til lægesekretærfunktion i landlægepraksis.
Lægehuset Dronninglund I/S, Dronninglund
Jobcenter
Indrykket: 
Leder af Rehabiliteringscenter Hellevadlund
Til en kombineret stilling som leder og medarbejder af Brønderslev Kommunes rehabiliteringscenter i Klokkerholm søger Visitationen i...
Brønderslev Kommune, Dronninglund
Jobcenter
Indrykket: 
Social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til Plejecenter Margrethelund
Hvis du vil have et job, hvor du kan få lov at udvikle dig og prøve nye udfordringer, så skal du se her!
Brønderslev Kommune, Dronninglund
Jobcenter
Indrykket: