19 jobannoncer matcher din søgning 19 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Sparekassen Danmark

Erhvervssupporter til Support Erhverv Østvendsyssel

Frederikshavn, Sæby, Skagen eller Dronninglund

Er du en detaljeorienteret person, som kan arbejde struktureret og selvstændigt? Elsker du at hjælpe dine kollegaer med produktions- og supportopgaver på erhvervskunder? Så er du måske den erhvervssupporter, vi mangler.

Opgaverne spænder vidt - alt fra at bidrage til at få nye kunder landet godt i sparekassen til at hjælpe rådgiverne med at få eksisterende kunders forretninger ført ud i livet. Det kan omfatte alt fra DLR lån, lån/kredit i sparekassen, sikkerhedsregistreringer, tinglysning, køber- og sælgersager mv.

Sparekassen Danmark
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Hansen Toft A/S søger for NORDEX FOOD A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Group Controller

Dronninglund

Karrierejob i Group Finance, hvor du arbejder med konsolidering af koncernregnskab og controlling samt driver ad hoc-analyser og projekter på tværs af koncernen.

NORDEX FOOD ser ind i en spændende fremtid med vækst og kontinuerlig udvikling af virksomheden.

Som et led i denne udvikling ønsker virksomheden nu til en nyoprettet stilling at ansætte en ambitiøs Group Controller, der bliver medansvarlig for at videreudvikle Group Controlling-området til en mere forretningsunderstøttende, datadreven og proaktiv funktion.

Med reference til Group Controlling Manager arbejder du med konsolidering af måneds-, kvartals- og årsrapporter.

Hansen Toft A/S
Fonden Føniks

Fonden Føniks udvider og søger en afdelingsleder til Nordjylland

Dronninglund

Fonden Føniks søger en pædagoguddannet afdelingsleder, der ønsker at gøre en nævneværdig positiv forskel for børn, unge og deres familier i udsatte positioner.

Vi tillægger det stor værdi, at både ledelse og medarbejder kan og vil arbejde under ”frihed under ansvar”, hvor leadership, inddragelse og fælles kommunikation gennem social kapital vægtes højt.

Fonden Føniks
Sparekassen Danmark

Forsikringsrådgiver til Region Østvendsyssel

Hals, Vodskov, Frederikshavn, Sæby, Skagen, Hjallerup og Dronninglund

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsveje? Er du målrettet, tillidsvækkende, udadvendt, og elsker du at lave forretninger?

Du bliver en del af kompetencecenteret i Region Østvendsyssel. Kompetencecenterets fornemmeste opgave er at hjælpe og styrke kollegaer i regionen med ressourcer og kompetencer indenfor de forskellige faglige områder.

Sparekassen Danmark
NORDEX FOOD A/S

Handelselev hos NORDEX FOOD

Dronninglund

Har du lyst til at kickstarte din karriere indenfor internationalt salg og support i en virksomhed, der har stor succesrate i at uddanne elever?

Du får en 2-årig uddannelse, der består af både praktik, skoleophold og internationalt udsyn. Du vil indgå i Salgssupport-teamet og få en spændende hverdag i en international og udviklingsorienteret virksomhed.

Elevstillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, og uddannelsen afsluttes med en skriftlig fagprøve.

NORDEX FOOD A/S
DLG
Gem
DLG

Fabrikschef med potentiale søges til Food Oil

Dronninglund

Som fabrikschef vil du være ansvarlig for ledelse og daglige drift af produktionen samt for videreudvikling af virksomheden i tæt samarbejde med direktøren for Food Oil. I det daglige arbejder du også tæt sammen med vores maskinmester og produktionsleder.

Dine primære opgaver er at:

  • udvikle og effektivisere produktionsmetoder og -processer
  • budgettere og opstille KPI’er for produktionen, igangsætte initiativer og målstyre
  • planlægge og gennemføre vedligehold
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

MatchMind søger for Nordturn Maskinfabrik ApS
Gem
MatchMind

Regnskabsansvarlig søges til Nordturn Maskinfabrik

Dronninglund

Med reference til direktøren er din primære opgave at varetage de daglige bogholderimæssige opgaver og tage ansvaret for regnskabs- og økonomifunktionen. Du bliver på mange områder bindeleddet i virksomheden, da rigtig mange opgaver kommer forbi dit bord.

Virksomheden søger en stærk profil, der tager ansvar for opgaverne i dagligdagen og trives med at være del af et team, hvor holdånden er vigtig, og hvor stemningen er afslappet og positiv.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

NORDEX FOOD A/S

Kvalitetskoordinator til NORDEX FOOD

Dronninglund

Nu har du muligheden for at blive en del af et fantastisk 5 kløver af dedikerede, energiske og pragmatiske kolleger, som brænder for kvalitetsarbejde.

Kvalitetsteamet består i dag af Heidi, Simon, Sanne, Morten og Camilla. Vi søger en barselsvikar som, efter en periode med et "overlap", kan tage over på Camillas opgaver, når hun går på barsel til september.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Vedligeholdelse af kvalitetsstyringssystem (procedurer, instrukser, politikker)
  • Samarbejde med fødevaremyndigheder
NORDEX FOOD A/S
Sparekassen Danmark

Erhvervsrådgivere til Region Østvendsyssel

Frederikshavn, Sæby, Skagen eller Dronninglund

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Din titel bliver erhvervskundechef, og du får ansvar for blandt andet at fastholde og udbygge egen kundeportefølje.

Vores afdelinger er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau, som understøttes af professionalisme og sund fornuft. Vi vægter et godt samarbejde og sparringsmiljø samt det gode humør og en fri og uhøjtidelig omgangstone. Der er stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Hansen Toft A/S søger for NORDEX FOOD A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Head of Group Controlling

Dronninglund

Driftsøkonom med stærk forretningsforståelse og ambitioner til solid familieejet virksomhed med milliardomsætning og stærke positioner på mange markeder.

Dine nøgleopgaver bliver bl.a. at:

  • Iværksætte ny ledelsesrapportering baseret på standard cost-principper
  • Opbygge supply chain-styring på finans, KPI’er, rapportering, costing og controlling.

Du tilbydes et attraktivt lederjob i en virksomhed med stærke værdier og lang anciennitet hos medarbejderne. Resultatskabelse og fællesskab går hånd i hånd, og der er korte beslutningsveje samt en stor mulighed for at præge forretningen og vokse yderligere i jobbet.

Hansen Toft A/S
S/I Agersted Friskole og Børnehave SFO-klub
Gem

Friskolelærer til matematik og fysik/kemi

Dronninglund

Da en af vores lærere har søgt nye udfordringer, er vi på udkig efter en ny lærer, som vil være med til at udvikle vores skole og det naturfaglige område.

Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk
Gem

365discount i Dronninglund søger servicemedarbejder

Dronninglund

Har du lyst til at arbejde som servicemedarbejder hos 365discount i Dronninglund, så er det måske lige dig vi har brug for.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Mortens Haveservice v/Morten Danielsen
Gem

Ufaglært eller faglært Anlægsgartner til Dronninglund i Nordjylland

Dronninglund

Vi er en allround virksomhed som laver have og anlægsarbejder.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV