42 job matcher din søgning 42 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energihuset A/S Medarbejder til FM

Energihuset A/S, Sæby

I ENERGIHUSET A/S har vi travlt med mange nye og udfordrende projekter. Vi søger derfor en medarbejder til bygningsregistrering.

Du bliver en del af en projektgruppe, der håndterer granskning af almene boliger, som en del af Landsbyggefondens landsdækkende granskning af almenboligsektoren. Vores arbejdsmiljø er åbent og uformelt, hvor det er vigtigt, at vi fungerer som en helhed.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Im. Stiholt A/S Lønassistent med styr på detaljen

Im. Stiholt A/S, Sæby

Til vores hovedkontor i Sæby søger vi en fagligt stærk lønasisstent til at varetage lønadministrationen for koncernens ca. 246 medarbejdere.

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden.

Vi plejer vores kunders tillid til os ved at sætte kunden i fokus og sammen finde den bedste løsning i første forsøg - og vi forventer, at du har samme tilgang til dit daglige arbejde.

Som lønassistent hos Stiholt får du en selvstændig og udviklende stilling i en spændende organisation.

Arbejdsopgaver:

 • Lønadministration fra A til Z for både funktionærer og timelønnede
 • Oprettelse og fratrædelse af medarbejdere i lønsystem m.m.
 • Vedligeholdelse af stamdata i HR-kartotek
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
DANISH CROWN A/S
Slagterelever

DANISH CROWN A/S

Vi uddanner verdens dygtigste slagtere - det synes vi i hvert fald selv. Og hos os behøver du ikke være et naturtalent for at blive en af de dygtigste, blot du har viljen og lysten, så lærer vi dig resten. Så kom med på vinderholdet og bliv en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab som en af vores nye slagterelever!

Lige nu søger vi nye slagterelever på vores fabrikker i hhv. Aalborg, Blans, Herning, Holsted, Horsens, Ringsted og Sæby.

Størstedelen af uddannelsen foregår hjemme i virksomheden hvor du vil blive taget imod af vores erfarne og dygtige elevansvarlige, der guider dig igennem uddannelsen, lærer dig håndværket og introducerer dig for et liv som slagter.

DANISH CROWN A/S
Sæby Apotek v/Preben Smed Jeppesen Farmakonom

Sæby Apotek v/Preben Smed Jeppesen, Sæby og Østervrå

Vi søger en frisk farmakonom, der har lyst til at give vore kunder en venlig og kompetent betjening.

Stillingen er ledig pr 1.5.23 og er på 160 timer/måned, begge dele kan tilpasses. Arbejdssted er såvel Sæby Apotek, som Østervrå Apotek.

Størstedelen af din dag vil gå med rådgivning og salg. Øvrige opgaver aftales efter interesse og kompetencer.

Apoteket har 2 farmaceuter, 11 farmakonomer, 1-2 elever og 3 servicemedarbejdere.

Delikatesseleder

Meny, Sæby

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseleder?

Vi har travlt i vores store delikatesseafdeling, og søger nu vores nye leder, som skal stå i spidsen for - og sikre motivationen af afdelingens medarbejdere.

Du skal blandt andet:

 • Håndtere og udvikle vores mad ud af huset hvor vi er ”nordjysk mester”
 • Have særlig fokus på motivation og udvikling af vores dygtige medarbejdere
 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
Meny
Delikatesseassistent

Meny, Sæby

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

I MENY Sæby er vi kendte for vores kvalitet, og i delikatessen i MENY Sæby, har vi gjort det nemt at spise godt.

Vi tilbyder et bredt udvalg af lune og kolde retter til enhver situation – og har rigtig meget mad ud af huset. Synes du en travl og spændende hverdag er noget for dig, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Meny
DANISH CROWN A/S
Håndværker til nathold

DANISH CROWN A/S, Sæby

Vi investerer i vores ”Maintenance Excellence”-program og derfor søger vi yderlige bemandingen til vores tekniske afdeling. Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Har du samtidig en baggrund som smed, automatiktekniker eller lignende, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri? Så er Sæby slagteri det rigtige for dig!

Som vores nye medarbejder bliver du en del af et stærkt og engageret team, hvor du vil arbejde med de forskellige forsyningsanlæg vi har på fabrikken.

DANISH CROWN A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Nordjyske Bank
Er du fremtidens bankrådgiver?

Nordjyske Bank, Nørresundby, Frederikshavn, Brønderslev, Hasseris, Hjallerup, Hjørring, Kastetvej, Læsø, Skagen, Sæby, Vejgaard, Vestbjerg og Aabybro

Har du en gymnasial baggrund? Så start din erhvervskarriere som finanselev hos os.

Vil du have udfordringer og ansvar fra første dag? Arbejde på en arbejdsplads med et godt socialt fællesskab, hvor du møder mange andre unge under uddannelse? Have mulighed for fastansættelse efter endt elevuddannelse? Have mange karrieremuligheder?

2-årigt uddannelsesforløb bestående af

 • praktisk oplæring i banken sideløbende med finansskole.
 • et målrettet forløb.
 • personlig, faglig og salgsmæssig udvikling.
 • løn og øvrige gode ansættelsesvilkår.
Nordjyske Bank
BDO
ERP-Specialist med stærke evner i Uniconta søges til BSO-Udvikling

BDO

Er du en haj til at implementere ERP-systemer, og har en forkærlighed for Uniconta? Så søg denne spændende stilling.

Du kommer til at indgå i vores digitale ERP-team, hvor du bidrager med din høje tekniske faglighed inden for Uniconta. Du kommer samtidig til at supportere dine kolleger rundt omkring i landet, således vi sammen kan styrke BSO-området digitalt og fagligt.

BDO
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV