18 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

18 jobannoncer

Gem
Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem
Moment

Kitchen Staff for future job opportunities

Haderslev, Helsingør, København K, København V, Næstved, Odense C, Slagelse, Sæby, Aalborg, Aarhus C

Although we do not currently have an open position, we are always looking for talented chefs/canteen chefs to add to our database for future job opportunities.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Vi søger kokke på tværs af landet - Er det dig?

Haderslev, Helsingør, København K, København V, Næstved, Odense C, Slagelse, Sæby, Aalborg, Aarhus C

Selvom vi i øjeblikket ikke har en åben stilling, søger vi altid talentfulde kokke/kantinekokke til vores database for fremtidige jobmuligheder.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
DMTonline ApS

Serviceminded elektroniktekniker/radiotekniker

Sæby

Vil du være en del af en virksomhed med spændende opgaver og et godt team, så er det nu du skal gribe chancen. DMTonline er en virksomhed i vækst, og derfor søger vi en medarbejder til vores elektronikværksted.

Din opgave bliver opsætning og vedligeholdelse af radiosystemer samt montering af udstyr ude hos kunderne over hele landet. Vi kan tilbyde dig et job, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle virksomheden samt et rigtig godt arbejdsmiljø og godt sammenhold blandt kollegaer.

DMTonline ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Aalborg Kommune

Leder til velfungerende botilbud for mennesker med autismespektrumforstyrrelser

Sæby

Botilbuddet Hobbitten i Sæby søger ny leder, som kan være med til at opretholde den høje standard, der er på stedet, og videreudvikle både indsatser og fagligheden.

Indrykket:
Gem
Nordjyske Bank

Afdelingsdirektør

Sæby

Se video om Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank som arbejdspladsVi søger en kunde- og resultatorienteret afdelingsdirektør, som skal være med til at understøtte vores ambitiøse og organiske vækststrategi. Afdelingen er i god vækst og er således vigtig for bankens vækstplaner i markedsområdet.

Vi tilbyder

  • et udfordrende job med selvstændigt ansvar i en af landets stærkeste banker.
  • ansvar for at videreudvikle bankens kompetencer og markedsområde.
Nordjyske Bank
Gem
Frederikshavn Kommune

Fysioterapeut til Frederikshavn Kommunes Sundhedscentre - Barselsvikariat

Sæby

Er du fysioterapeut og kunne du tænke dig at arbejde med kronikerrehabilitering?

Indrykket:
Gem
Aalborg Kommune

Assisterende leder til Hobbitten i Sæby

Sæby

Har du lyst til at komme helt tæt på ledelse uden at skulle være frontfigur?

Indrykket:
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Frederikshavn Kommune

Pædagog til Sæby Skole – en del af Sydskolen

Sæby

Vi søger en engageret pædagog, der ser et potentiale i legende læring på 0. årgang, og som kan igangsætte spændende aktiviteter i vores SFO. Stillingen vil i efteråret være en kombination af timer i skole og SFO, mens ansættelsen efterfølgende primært vil være i SFO.

Du vil have særlig fokus på at skabe fællesskaber på tværs af klasser og hold igennem motiverende aktiviteter. Sammen med din pædagogkollega fra skolen, vil du også i SFO være en gennemgående trivselspædagog for vores 0. kl.

Gem
Dsi Bostedet Vendelbo

Er du Bostedet Vendelbos nye sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent?

Syvsten

Vil du være med til at sætte præg på nyopstartet afdeling – har du pionerånd, og vil du gøre en forskel for psykisk sårbare unge voksne med rusmiddelproblematikker – i ordentlige rammer og med gode vilkår?

Vores behandling har sine rødder i en kognitiv tilgang, hvor vi møder vores beboere ressource og relations orienteret. Vi arbejder ud fra den overbevisning, at et menneskes indre drivkraft og ønske om forandring kun kan mobiliseres, hvis mennesket bliver mødt, der hvor det er.

Gem
A/S Sæby Fiske-Industri

Miljøkoordinator

Er du skarp på datahåndtering og brænder for bæredygtighed?

Dine primære opgaver bliver bl.a. identifikation, indsamling, analyse og vurdering af data på miljøområdet, samt udarbejdelse af klimaregnskab.

Vi tilbyder en spændende og nyoprettet stilling, hvor du har mulighed for at præge virksomhedens miljøindsats. Du vil få et dynamisk og engageret arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

A/S Sæby Fiske-Industri
BDO
Gem
BDO

En karriere med muligheder – bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2025!

København, Randers C, Kolding, Roskilde, Silkeborg

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Uanset hvilket af de to områder, du har størst interesse inden for, udvikler dine arbejdsopgaver sig løbende i takt med, at dine erfaringer og kompetencer vokser, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver.

BDO
BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing – september 2025

København, Kolding, Roskilde, Silkeborg, Herning

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV