19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 19 af 19 resultater.
Tvilum A/SDigital Product Marketing Manager

Tvilum A/S, Fårvang

Tvilum er på en fantastisk vækstrejse, og i den forbindelse søger vi en Digital Product Marketing Manager.

Du bliver en del af vores Product Competence Center, som er en business unit med 30 kollegaer, der er ansvarlig for den kommercielle og tekniske produktudvikling.

Som person er du

 • Engageret og selvmotiverende.
 • Analytisk og struktureret.
 • Vedholdende og overholder deadlines.
Tvilum A/SMaskinsnedkerlærling til Tvilum modelværksted

Tvilum A/S, Fårvang

Brænder du for at lave møbler, og kunne du tænke dig en spændende fremtid som maskinsnedker? Så er det måske lige dig vi søger som vores nye maskinsnedkerlærling.

Som maskinsnedkerlærling i Tvilum bliver du ekspert i fremstilling af møbelkomponenter på maskiner så som maskingader, cnc’er, sav og småmaskiner. Desuden får du mulighed at tage en spændende uddannelse i en international virksomhed, hvor teknik og en bred produktportefølje bliver en del af din dagligdag.

I din læretid veksler du mellem skoleophold og praktik på modelværkstedet. Længden af uddannelsen afhænger af din alder og erfaring, men som udgangspunkt tager hele uddannelsen 4 år. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Tømrermester Jakob Vind Ebbesen ApSTømrersvend

Tømrermester Jakob Vind Ebbesen ApS, Fårvang

Vores værktøj, søm og skruer er ikke anderledes, smartere eller bedre end hos andre tømrermestre. Men det er vores resultater, mål og visioner!

Vi vil være lokalområdets foretrukne tømrerfirma, og det forpligter. Derfor skal du kunne se dig selv være en aktiv og vigtig del af en spændende virksomhed i vækst.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med fokus på grundighed i alle led og en stærk tro på, at vi kan alt, når vi holder sammen og har et fælles mål. Som tømrersvend hos os har du mulighed for at udvikle dig og avancere til både ankermand og projektleder med større ansvar og indtægt til følge.

BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Tvilum A/SRobotic Process Automation (RPA) developer

Tvilum A/S, Fårvang

At Tvilum we started our RPA journey 2 years ago. A journey that has been so successful that our robots today do work equivalent to 2000 hours every month.

In the RPA department we set the priorities in collaboration with our customers across the organization. So far our focus has primarily been on sales, shipping and warehousing functions, but our scope is potentially all departments across the company.

As RPA Developer your primary responsibility will be developing robots to support our administrative tasks. You will be involved in the following tasks.

 • Robot Potential Identification, Evaluation and Prioritization
 • Process Mapping and Robot Design
 • Development of Robots
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Tvilum A/SErfarne PTA-specialister til nyoprettet produktionsteknisk afdeling (PTA)

Tvilum A/S, Fårvang

Til at løfte vores supply chain til det næste niveau og udvikle ”best practice” i alle virksomhedens nøgleprocesser søger vi nu to PTA-specialister – en PTA-specialist med primær fokus på proces og materiale og en PTA-specialist med primær fokus på produktions- og logistikteknologi. PTA arbejder tværfagligt og hands-on med et bredt spekter af tekniske relaterede opgaver, og har til formål at arbejde med stabilisering og videreudvikling af produktionsudvikling.

Fælles for de 2 stillinger er kontinuerligt modning af produktion, proces og logistik på baggrund af PTA-afdelingens fokusområder og input fra organisationen. Arbejdsopgaverne omfatter desuden:

 • Produktionsteknisk support til driften
 • Optimering og effektivisering af eksisterende og nyt produktionsudstyr, processer og flow
 • Gennemførelse af drift- og investeringsprojekter inden for produktionen
Produktionsmedarbejdere til maskinbetjening
TeamVikaren.dk Har du erfaring med maskinbetjening og er du teknisk anlagt?
Fårvang
TeamVikaren.dk
Indrykket: 
Employees to the packing line
TeamVikaren.dk One of our customers in Fårvang, located close to Silkeborg, are increasing their working capacity.
Fårvang
TeamVikaren.dk
Indrykket: 
Medarbejdere til pakkebånd søges
TeamVikaren.dk En af vores samarbejdspartnere i Fårvang, ved Silkeborg, har forrygende travlt.
Fårvang, Silkeborg
TeamVikaren.dk
Indrykket: 
Dansklærer til Fårvang Skole
Lærer søges med tiltrædelse snarest mulig og senest 1. marts 2021.
Silkeborg Kommune, Fårvang
Jobcenter
Indrykket: 
General Production worker
TeamVikaren.dk We are looking for dedicated workers to join our client’s work team in Fårvang.
Fårvang
TeamVikaren.dk
Indrykket: